Σιγά-σιγά όλες οι μάσκες πέφτουν. Οι προδότες δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν, ακόμα κι όταν παριστάνουν τους επαγγελματίες πατριώτες, όπως ο γνωστός “μποντιμπιλντεράς”. Δεν πέρασαν παρά μερικά εικοσιτετράωρα από τότε που ο γνωστός “δημοκράτης” Καρατζαφέρης επιτέθηκε στα μπλογκς με στόχο να τα φιμώσει. Όπως ήταν φυσικό αυτά αντέδρασαν. Κακώς όμως επιτέθηκαν όλα τα μπλογκς στον Καρατζαφέρη για τις απόψεις του περί ελέγχου και φίμωσης των μπλογκς. Το πρόβλημα δεν το έχει ο Καρατζαφέρης.nΤο πρόβλημα το έχει το αφεντικό του ο Μητσοτάκης. Ο Μητσοτάκης έχει πρόβλημα με τα μπλογκς και απλά έβαλε τον υπάλληλο του να τα βρίζει και να τα απειλεί. Ο Μητσοτάκης είναι αυτός, ο οποίος ετοιμάζεται για επικίνδυνα “άλματα” και φοβάται την ανεξέλεγκτη ενημέρωση του κόσμου. Ο Μητσοτάκης είναι αυτός, ο οποίος ετοιμάζεται για τη μεγάλη προδοσία και φοβάται τις αποκαλύψεις.
Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει κάποιος περί τίνος πρόκειται.

Στις 24-3-2010 δημοσιεύσαμε το άρθρο με τον τίτλο

 
Σε εκείνο το άρθρο ισχυριζόμασταν ότι ο Καρατζαφέρης στην πραγματικότητα είναι υπάλληλος του Μητσοτάκη. Ότι το ΛΑΟΣ είναι στην πραγματικότητα η μοναδική πλέον πολιτική “προίκα” της Ντόρας. Θεωρήσαμε μάλιστα ειρωνεία όλη αυτήν την κατάσταση, γιατί το κόμμα, το οποίο καπηλεύεται τον πατριωτισμό των Ελλήνων, είναι ιδιοκτησία του Αποστάτη, του οποίου η ιστορία κάθε άλλο παρά φιλική είναι προς την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Αποκαλύψαμε με στοιχεία ότι μας “δούλευε” ο «πατριώτης» Καρατζαφέρης όταν “κατήγγειλε” την κόρη του αφεντικού του για εθνική προδοσία. Από τότε μάλιστα προβλέπαμε ότι ο Καρατζαφέρης, εξαιτίας της ήττας της Ντόρας, θα αναγκαστεί να κάνει “κωλοτούμπες” για να εξυπηρετήσει το αφεντικό του, με ρίσκο όμως να αποκαλυφθεί ο ρόλος του.

Γράφαμε λοιπόν επί λέξη το εξής. Θα αναγκαστεί να αυτοεξευτελιστεί τώρα ο Καρατζαφέρης, προκειμένου να εξυπηρετήσει το “αφεντικό” του. Τώρα θα “πληρώσει” το κόστος της τζάμπα μαγκιάς και της εύκολης καριέρας του. Τώρα θα “πληρώσει” τα κόμματα, τα κανάλια και τα σπίτια, που απέκτησε χωρίς καθόλου κόπο. Τώρα θα “πληρώσει” τη διασημότητα που απόλαυσε, χωρίς να διαθέτει κανένα απολύτως προσόν. Τώρα θα αρχίσει το “σώου”. Θα εμφανίζεται σαν ο “τυφλός” που δεν “έβλεπε” και τώρα “βλέπει”. Ο “τυφλός”, που δεν “έβλεπε” τον γνήσιο πατριωτισμό της Ντόρας και την απαράμιλλη διπλωματική της τέχνη. Ο πλανεμένος “γιος”, που θα ξαναγυρίσει στον πνευματικό του “πατέρα”. Ο παλιός “τραπεζοκόμος” της Μαρίκας θα γυρίσει μετανοημένος στην “κουζίνα” της.

Στις 7-2-2010 δημοσιεύσαμε το άρθρο με τον τίτλο

Με το “Σχέδιο Καλλικράτης”
κάποιοι μεθοδεύουν τη διάλυση του ελληνικού κράτους.
Τελικός τους στόχος η “απόσχιση” της Κρήτης.

 
Σε αυτό το άρθρο ισχυριζόμασταν ότι ο Καλλικράτης είναι η υπέρτατη προδοσία του ελληνικού κράτους. Δικαιολογούσαμε μάλιστα την άποψή μας, λέγοντας ότι οι θέσεις των αιρετών Περιφερειαρχών θα μπορούσαν να λειτουργήσουν διχαστικά στον ελληνικό «κορμό», με αποτέλεσμα να τον απειλούν μονίμως με διάλυση. Η ισχύς αυτών των αιρετών Περιφερειαρχών θα τους μετέτρεπε σε μικρούς Πρωθυπουργούς, των οποίων η ισχύς τους και οι δυνατότητες των θέσεων τους δεν “συνάδουν” με το Σύνταγμά μας.

Όμως, στο άρθρο αυτό δεν ισχυριζόμασταν μόνον αυτό. Κάναμε υποθέσεις εργασίας, προκειμένου ν’ αποδείξουμε πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο «Καλλικράτης» για το ελληνικό κράτος. Υποθέσεις που αποδείκνυαν με τον πιο απλό τρόπο την ορθότητα αυτών που προβλέπαμε. Επιπλέον, ισχυριζόμασταν ότι ο Μητσοτάκης και η κόρη του θα έχουν βέβαιη συμμετοχή σ’ αυτό το ανθελληνικό σχέδιο. Όπως και στην περίπτωση του Σχεδίου Ανάν έτσι και σε αυτήν στήριζαν με όλα τα μέσα και όλους τους τρόπους τον «Καλλικράτη». Μάλιστα η «θλιμμένη» Ντόρα εξαιτίας του Καλλικράτη και της ανάγκης στήριξής του έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την ταπεινωτική ήττα της από τον Σαμαρά.

Γράφαμε επί λέξη το εξής. “Ρωτάμε λοιπόν εμείς οι αφελείς ή καχύποπτοι. Τι θα γίνει αν στο άμεσο μέλλον αναλάβει “Κρητικάρχης” ένα άτομο, όπως η Ντόρα Μητσοτάκη για παράδειγμα; Ένα άτομο γνωστό για τις σχέσεις του με την Νέα Τάξη; Ένα άτομο “χαϊδεμένο” από τον άθλιο Μπους; Ένα άτομο, που έφαγε “ψωμάκι” από τους Αγγλοσάξονες και άρα τους “χρωστά”; Αν οι Αγγλοσάξονες —όπως εύκολα αποδεικνύεται— έχουν φλέγοντα συμφέροντα στην Κρήτη, σε ποιον θ’ απευθυνθούν, για να τους εξυπηρετήσει; Δεν χρειάζεται δηλαδή να είναι κάποιος μάντης ή κατάσκοπος, για να προβλέψει σε ποιους θ’ απευθυνθούν, για να τους εξυπηρετήσουν. Ο Μητσοτάκης είναι αυτός που τους “χρωστά” και σ’ αυτόν θ’ απευθυνθούν. Αυτός μόνον μπορεί να τους λύσει όλα τα προβλήματα στην Κρήτη.

Αυτά λέγαμε στις 7-2-2010. Ελάχιστο χρόνο μετά —δυστυχώς για εμάς και για όλους τους Έλληνες— δικαιωνόμαστε απόλυτα. Την Παρασκευή στις 14-5-2010 ο Καρατζαφέρης δηλώνει στην πρωινή εκπομπή του Alter ότι πρότεινε ο ίδιος στη Ντόρα να κατέβει υποψήφια για την θέση του Περιφερειάρχη Κρήτης. Την θέση ενός μίνι πρωθυπουργού της Κρήτης όπως είπε χαρακτηριστικά. Μόνος του το σκέφτηκε αυτό ο “εγκέφαλος” της στρατηγικής σκέψης; Ο Καρατζαφέρης, ο οποίος μόνος του δεν αποφασίζει ούτε τι φαγητό θα φάει, “αποφάσισε” κατά σύμπτωση να προτείνει αυτό, το οποίο συμφέρει μόνον τον Μητσοτάκη;

Αυτός, ο οποίος μέχρι τώρα κατήγγειλε τη Ντόρα για μειοδοσία, σκέφτηκε να την προτείνει για μίνι «Πρωθυπουργό» της Κρήτης; Αυτός, ο οποίος παριστάνει τον επαγγελματία «αρχιπατριώτη» πρότεινε την Ντόρα για το πιο λεπτό και επικίνδυνο πόστο της πατρίδας μας; Αυτός, ο οποίος μέχρι τώρα παρίστανε τον «Ελληναρά», καταγγέλλοντας τον «προσκυνημένο» Μητσοτάκη, αποφάσισε να τον εξυπηρετήσει στο πιο λεπτό εθνικό θέμα; Αυτός, ο οποίος μέχρι τώρα παρίστανε τον “αυτοδημιούργητο”, που κατήγγειλε την οικογενειοκρατία, αποφάσισε να αποκαταστήσει την άνεργη Θεοδώρα;

Γι’ όλους αυτούς τους λόγους θεωρούμε ότι ο Καρατζαφέρης με τις σημερινές επιλογές του μας επιβεβαιώνει απόλυτα. Θεωρούμε σίγουρο ότι κάποιοι ζήτησαν από τον Μητσοτάκη να τους “εξυπηρετήσει” στο θέμα της Κρήτης και αυτός τούς εξυπηρέτησε με τα μέσα που διέθετε. Το μέσο …που ακούει στο όνομα Καρατζαφέρης. Το κρυφό του «όπλο». Απλά πράγματα. Ο Μητσοτάκης “χρωστάει” στους Αγγλοσάξονες και ο Καρατζαφέρης “χρωστάει” στον Μητσοτάκη.

Για εμάς είναι πλέον προφανές ότι άρχισε να εξυφαίνεται ο σχεδιασμός των προδοτών εις βάρος της αρτιμέλειας της Ελλάδας με στόχο την απόσχιση της Κρήτης. Ο σχεδιασμός του προδότη Μητσοτάκη, ο οποίος εξυπηρετείται από τον χαφιέ Καρατζαφέρη. Ο σχεδιασμός του αφεντικού και του υπαλλήλου του. Ο σχεδιασμός, ο οποίος, μετά από την “πανωλεθρία” του μητσοτακαίηκου στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, έχει γίνει πολύ “στενός”. Τόσο “στενός”, που είναι προκλητικός και μάλιστα σε περίοδο αδυναμίας του Μητσοτάκη.

Είναι προκλητικός και επικίνδυνος για τους ίδιους τους δωσίλογους που τον δρομολογούν, εφόσον εκ των πραγμάτων αναγκάζονται να εκτίθενται πολλαπλώς και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αφεντικά και υπάλληλοι αναγκάζονται να αποκαλυφθούν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους ιμπεριαλιστές. Οι ιμπεριαλιστές, οι οποίοι ελέγχουν την Ελλάδα και είναι αυτοί οι οποίοι την έβαλαν στο ΔΝΤ για να τη “λεηλατήσουν” και υπό συνθήκες συγκυβέρνησης να τη διαμελίσουν. Οι ιμπεριαλιστές, οι οποίοι ελέγχουν απόλυτα τους δωσίλογους που μας κυβερνούν.

Αυτοί οι δωσίλογοι είναι πλέον εύκολο ν’ αποκαλυφθούν. Ποιοι είναι; Οι συνήθεις ύποπτοι. Αυτοί που υποστήριξαν το Σχέδιο Ανάν και το κάθε σχέδιο Νίμιτς εις βάρος της Μακεδονίας. Ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι ψήφισαν υπέρ του ΔΝΤ και άρα προς την κατεύθυνση που βολεύει τους ξένους και καταστρέφει τους Έλληνες; Αυτοί, οι οποίοι ψήφισαν για το ΔΝΤ, είναι αυτοί που συμμετέχουν στον σχεδιασμό. Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου —και όχι του ΠΑΣΟΚ— που ψήφισε το σχέδιο «Καλλικράτης» και στη συνέχεια μάς έβαλε στο ΔΝΤ. Ο Μητσοτάκης και η κόρη του —και όχι η ΝΔ—, οι οποίοι ήταν υπέρ του ΔΝΤ. Ο Καρατζαφέρης ο υπάλληλος του Μητσοτάκη και όχι το ΛΑΟΣ, το οποίο αγνοεί παντελώς τον ρόλο του δήθεν ηγέτη του.

Αυτοί οι ίδιοι πρωταγωνιστές εμφανίζονται και τώρα στα θέματα που αφορούν την Κρήτη και τα οποία προκύπτουν και πάλι από τα δικά τους ανθελληνικά και προδοτικά νομοθετήματα. Η κυβέρνηση του Γιώργου δημιούργησε την επικίνδυνη θέση του “Κρητικάρχη”, η Ντόρα θέλει να την αρπάξει και ο Καρατζαφέρης την προτείνει. Γιατί ο Μητσοτάκης τον “άφησε” να ανακοινώσει κάτι τέτοιο με κίνδυνο να τον εκθέσει και να του κάνει ζημιά, ενώ είναι ήδη “πληγωμένος” με το ΔΝΤ; Γιατί ο Μητσοτάκης δεν ανακοίνωνε την υποψηφιότητα της Ντόρας μέσω άλλων κύκλων, όπως γνωρίζει να κάνει;

Γιατί η Ντόρα είναι αδύναμη να διεκδικήσει τη θέση μόνη της και χωρίς βοήθεια. Ο Αποστάτης βάζει τον Καρατζαφέρη να ανακοινώσει μελλοντικές κινήσεις της, για να κάνει “σπέκουλα” τόσο εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΛΑΟΣ. Ο Καρατζαφέρης κάνει λοιπόν πρόταση συνεργασίας με τη ΝΔ, ώστε να αφήνει τη Ντόρα να εμφανίζεται με το ένα “πόδι” στη ΝΔ και ταυτόχρονα, εξαιτίας αυτής της συνεργασίας -και της προτάσεως, που σκέφτηκε ο “ίδιος” απολύτως “μόνος” του-, να δικαιολογεί τη συστράτευση του ΛΑΟΣ υπέρ της, χωρίς τον κίνδυνο να κατηγορηθεί ότι είναι υπάλληλος του Αποστάτη.

Στην πραγματικότητα παραχωρεί στην κόρη του Αποστάτη τον κομματικό μηχανισμό του ΛΑΟΣ στην Κρήτη, θέλοντας να αποφύγει το λιντσάρισμα από τους αφελείς πατριώτες, οι οποίοι τον ψήφισαν για τον “πατριωτισμό” του.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο για τον οποίο επιτέθηκε ο «μποντιμπιλντεράς» στα μπλόγκς; Κατάλαβε γιατί όλοι αυτοί τρέμουν τα μπλογκς; Τα μπλογκς δεν είναι σαν τα ΜΜΕ των διαπλεκομένων, τα οποία θα προστατεύσουν τους προδότες και θα “παραμυθιάσουν” τον λαό. Δεν είναι σαν τα ΜΜΕ των εργολάβων και των προμηθευτών, που κονόμησαν από τον Αποστάτη και ως εκ τούτου του “χρωστάνε”.

Τα μπλόγκς απειλούν τον Αποστάτη και τη συμμορία του και γι’ αυτό θέλουν να τα φιμώσουν. Τα μπλόγκς απειλούν να αποκαλύψουν τα σχέδια του Μητσοτάκη και αυτό είναι κάτι που τον τρομάζει. Κείμενα σαν και αυτό, που διαβάζει τώρα ο αναγνώστης, είναι ο εχθρός του κάθε Αποστάτη. Κείμενα αποκαλυπτικά, τα οποία κάποιοι δεν θέλουν να φτάσουν στον Έλληνα πολίτη ο οποίος θέλει να ενημερώνεται ανεξάρτητα από τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας.

Καλούμε όλους τους Έλληνες, οι οποίοι έπεσαν θύματα του Καρατζαφέρη και τον ψήφισαν, να τον εγκαταλείψουν πριν να είναι πολύ αργά. Θα αποτελεί τραγική ειρωνεία να προδοθεί η Ελλάδα με τη δύναμη που δίνουν στους προδότες μερικοί από τους πιο φανατικούς πατριώτες. Μακριά από τη χολέρα …πριν αρρωστήσει τελείως η πατρίδα μας.

 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Share: