Ο ταπεινός δωσίλογος, που …δεν θριαμβολογεί για τη “σωτηρία” μας.
Ο “δολοφόνος”, που σήμερα, εξαιτίας της ανοχής και της ενοχής της Δικαιοσύνης,
παριστάνει τον “ιατροδικαστή”.
Τεράστια συμφέροντα της διεθνούς τοκογλυφίας κρύβονται από τον “αρχιτέκτονα” της σημερινής χρεοκοπίας.
Αυτός είναι ο πραγματικός Εφιάλτης της Mεταπολίτευσης.
 
Βλέποντας κάποιος τον Βενιζέλο να παραβιάζει κάθε νόμο και διάταξη με το άλλοθι του “κατεπείγοντος” και απειλώντας μας με ξένους, οι οποίοι θα μας “εγκαταλείψουν” ή θα μας “τιμωρήσουν”, αισθανόμαστε ότι ζούμε ένα ντεζαβού. Ο Βενιζέλος δεν ήταν αυτός, που —σε εποχές καλύτερες για την πατρίδα μας— ως Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού παραβίαζε το σύνολο της νομολογίας περί ανάθεσης δημοσίων έργων και μοίραζε έργα στους γνωστούς και φίλους του με το “άλλοθι” του επείγοντος και με το φόβητρο ότι οι ξένοι θα μας πάρουν τους Αγώνες; …Οι —και πάλι— “καλοί” και “αξιόπιστοι” ξένοι, οι οποίοι έδειχναν και τότε πως δεν εμπιστεύονταν τους “τεμπέληδες” Έλληνες; …Οι ξένοι, που στην πορεία απο­δεί­χθηκε πως “λάδωναν” και διέφθειραν όποιον έβρισκαν μπροστά τους, προκειμένου να τα “κονομήσουν” εις βάρος της Ελλάδας; …Οι “καλοί” ξένοι, που είχαν βρει στο πρόσωπο του Βενιζέλου τον “καλό” και “αξιόπιστο” συνεργάτη; …Οι “καλοί” ξένοι, που έκαναν “μπίζνες” με όλους τους χορηγούς και “προστάτες” του Βαγγέλη;

Τι διαφορετικό συμβαίνει σήμερα; Ο ίδιος άνθρωπος και πάλι παραβιάζει το σύνολο των νόμων με το άλλοθι του επείγοντος και με φόβητρο την απειλή ότι οι ξένοι θα μας “εγκαταλείψουν”. Παλιότερα θα μας “εγκατέλειπαν” και θα χάναμε τους Ολυμπιακούς, ενώ σήμερα θα μας εγκαταλείψουν και θα χάσουμε τα δάνεια …Μιλάμε για πραγματικό ντεζαβού. Μόνο που σήμερα το διακύβευμα είναι πολύ μεγαλύτερο. Τώρα ο Βενιζέλος δεν ανέλαβε να παραδώσει έργα στους διαπλεκόμενους χορηγούς του. Τώρα ο Βενιζέλος ανέλαβε να παραδώσει την ίδια τη χώρα στους ξένους …Στους ξένους, οι οποίοι κάποτε δάνειζαν στην πατρίδα μας, για να μπορεί ο Βενιζέλος, ως Υπουργός εκείνης της εποχής, να μοιράζει δημόσια έργα στους χορηγούς του. Είναι προφανές λοιπόν ότι τώρα κλείνει ο κύκλος της προδοσίας και μαζί με αυτόν και οι λογαριασμοί της.
Ο Βενιζέλος, ως πρωταγωνιστής αυτής της κατάστασης, από την αρχή της είναι αυτός, ο οποίος ανέλαβε τις τελικές διευθετήσεις. Είναι μέλος της δοτής και παράνομης Κυβέρνησης, που έχει αναλάβει να “κλείσει” αυτούς τους “λογαριασμούς” εις βάρος της χώρας. Είναι “κάτω” από έναν Πρωθυπουργό, που, όταν οι ξένοι έψαχναν τις “προδιαγραφές” του, αναζητούσαν κάποιον ελληνόφωνο αλλά εχθρικά προσκείμενο στον ελληνικό λαό …Τον λαό των “τεμπέληδων”, που ο Βενιζέλος θα φροντίσει να χάσουν τη χώρα τους. Αυτήν τη χώρα θα την πάρει από τα χέρια των “ανίκανων” και θα τη δώσει στα χέρια των “ικανών” και “ανταγωνιστικών” …Θα τη δώσει ως Υπουργός των “Οφειλετών” …Ως απόλυτα ειδικός πάνω σε αυτήν την “οφειλή”, εφόσον συμμετείχε στη διαμόρφωσή της …Πρωταγωνιστής τόσο στο “έγκλημα” όσο και στην “τιμωρία”.
Αυτό, το οποίο λέμε, δεν είναι παράξενο. Ο Βενιζέλος είναι μέλος της παράνομης κυβέρνησης, που παραδίδει τη χώρα στους ξένους, εξαιτίας των εγκλημάτων μιας προηγούμενης κυβέρνησης, στην οποία επίσης ανήκε ο ίδιος. Η ιδιομορφία του είναι ότι πρωταγωνιστεί σήμερα σε μια παρανομία, τη στιγμή που έχει πολλούς λόγους να θέλει να “σβήσει” τις συνέπειες παρανομιών, στις οποίες επίσης πρωταγωνίστησε. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για “δολοφόνο”, που παριστάνει τον “ιατροδικαστή”. Ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην κατάσταση που μας οδήγησε στην υπερχρέωση, είναι αυτός, ο οποίος πρωταγωνιστεί σήμερα στο μεγάλο ξεπούλημα, εξαιτίας εκείνης της σπατάλης.
Ο Βενιζέλος δεν είναι απλά αυτός, ο οποίος διαχειρίζεται εις βάρος του λαού —και άρα προδοτικά— τη σημερινή κατάσταση. Ο Βενιζέλος είναι αρχιτέκτονας της κατάστασης, που σήμερα μας απειλεί με καταστροφή. Ο Βενιζέλος δεν διαχειρίζεται απλά εις βάρος του λαού την κατάσταση …Την διαχειρίζεται υπέρ των συμφερόντων του …Των προσωπικών του συμφερόντων, εφόσον βρίσκεται εξ’ αρχής “απέναντι” από τα συμφέροντα του λαού. Αν δεν καταστραφούμε εμείς, θα πρέπει να καταστραφεί αυτός ως άτομο. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για “δολοφόνο”, που παριστάνει σήμερα τον “ιατροδικαστή”. Τα δικά του ίχνη σβήνει με τις άρον-άρον προδοτικές συμφωνίες, που “σφραγίζουν” τα Μνημόνια.
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι, αν υπήρχε κράτος και δικαιοσύνη, ο Βενιζέλος τώρα θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή και να σέρνεται από ανακριτικό γραφείο σε γραφείο, προκειμένου το κράτος να βρει τι συνέβη και φτάσαμε σε αυτό το σημείο …Προκειμένου το κράτος να βρει ποιοι, πώς και με τη βοήθεια ποιων “έφαγαν” τα 25 δισεκατομμύρια των Ολυμπιακών Αγώνων, τα οποία έγιναν η “χιονοστιβάδα” της σημερινής καταστροφής.
Αντί όμως ένας από τους βασικούς υπεύθυνους της “έκρηξης”, της διαφθοράς και της δημιουργίας του απεχθούς χρέους να βρίσκεται στην φυλακή, τοποθετείται υπεύθυνος για να το διευθετήσει …Υπεύθυνος, για ν’ “αναγνωρίσει” το απεχθές χρέος σαν νόμιμο και άρα σβήνοντας τα “ίχνη” των ενόχων —και άρα και του εαυτού του— και για να οδηγήσει τη χώρα στην καταστροφή. Υπεύθυνος αυτός, ο οποίος έπρεπε να λογοδοτεί για την αθλιότητα της σημερινής κατάστασης.
Ο Βενιζέλος, με τον “διορισμό” του από τους τοκογλύφους να παραστήσει τον Υπουργό Οικονομικών, είναι αυτός, ο οποίος αλλάζει τη “φορά” που “βλέπει” τα πράγματα το κράτος. Αυτό είναι το πρόβλημα …Η “φορά”. Σε μια απλή διένεξη μεταξύ των τοκογλύφων και του ελληνικού λαού, το κράτος παρεμβαίνει υπέρ των τοκογλύφων. Λειτουργεί απόλυτα με τον τρόπο εκείνον, που του υποδεικνύουν οι τοκογλύφοι. Αντί να ψάχνει το δίκιο εκείνου, που θεωρητικά υπηρετεί, εκτελεί εντολές ξένων. Αντί να πιάνει τους τοκογλύφους από τον “λαιμό”, επειδή εξαπάτησαν τον λαό, πιάνει από τον “λαιμό” τον λαό, θεωρώντας αυθαίρετα δίκαιες τις απαιτήσεις των τοκογλύφων …Αυθαίρετα δίκαιες, εφόσον δεν έκανε καν τον κόπο να εξετάσει την υπόθεση. Πώς είναι δυνατόν να αποδέχεται το κράτος τη νομιμότητα ενός χρέους, όταν οι κύριες αιτίες που το δημιούργησαν έχουν ρυθμιστεί νομοθετικά, προκειμένου να μην μάθει κανένας τι συνέβη;
Σε αυτό το σημείο ο Βενιζέλος, ως Υπουργός, επηρεάζει τη “φορά” που το κράτος “βλέπει” τα πράγματα. Αντί το κράτος να “βλέπει” πίσω, για να καταλάβει πώς, ποιοι και με ποιον τρόπο κάποιοι εγκληματίες πολιτικοί και τοκογλύφοι “φόρτωσαν” το κράτος και τον λαό με τα ανυπόφορα χρέη του παρελθόντος, “αναγνωρίζει” όλα τα εγκλήματα και “βλέπει” μπροστά, ψάχνοντας λύσεις για το πώς θα τα ξεχρεώσει στο μέλλον. Αντί να “οργιστεί” από το δίκιο του και να πιάσει τους τοκογλύφους από τον “λαιμό” για τη συνομωσία όπου συμμετείχαν εις βάρος μας, αφήνεται στην εξουσία των χαφιέδων τους, οι οποίοι τους ξαναφέρνουν στην πατρίδα μας, για να μας δανείσουν με ακόμα χειρότερους όρους, προκειμένου να “ξεπληρώσουμε” τα χρέη μας. Παραδίδεται η κρατική εξουσία σε εγκληματίες, οι οποίοι παριστάνουν την “πατριωτική” κυβέρνηση, που αγωνίζεται να χαλαρώσει το νέο “πνίξιμο” της χώρας από τους τοκογλύφους.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Κατάλαβε τον λόγο που είναι πολύτιμος ο Βενιζέλος στους τοκογλύφους; Είναι εκ των δεδομένων συνένοχος στο έγκλημα, που σήμερα πληρώνουμε όλοι μαζί. Εξαιτίας της “παραγωγικής” του καριέρας στις κυβερνήσεις Σημίτη, είναι απόλυτα εκβιάσιμος και άρα ελεγχόμενος από αυτούς …και με την παρουσία του στη σημερινή Κυβέρνηση αλλάζει τη “φορά”. Τρομερά πολύτιμος, γιατί, αν το κράτος διεκδικούσε το δίκιο του, δεν θα αναζητούσε νέα δάνεια από τους τοκογλύφους, αλλά θα αναζητούσε τη νομιμότητα των παλιών …Δεν θα τους παρακαλούσε για νέα δάνεια, αλλά θα τους απειλούσε για τα παλιά …Θα αγωνιζόταν εναντίον τους, επειδή ακριβώς διέφθειραν το πολιτικό προσωπικό και το “φόρτωσαν” με χρέη …Θα αμφισβητούσε τη νομιμότητα αυτών των χρεών …Θα απειλούσε με φυλάκιση όλους τους τοκογλύφους και τους πολιτικούς, οι οποίοι συνωμότησαν με αυτούς. Δεν θα έβαζε επικεφαλής της διαχείρισης του δημοσίου χρέους έναν υπάλληλο της Goldman Sachs. Φυλακή θα τους έβαζε όλους αυτούς και όχι σε κρατικά πόστα …Άρα θα απειλούσε και τον Βενιζέλο.
Όμως, αντί το κράτος να κάνει το λογικό και το σωστό, τοποθετεί τον Βενιζέλο επικεφαλής της εθνικής προσπάθειας σωτηρίας. Βάζει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα, παρ’ όλο που είναι εμφανές ότι αυτά τα “πρόβατα” αιμορραγούν και ο “λύκος” έχει επάνω του εμφανή τα σημάδια της επίθεσης. Βάζει τον Βενιζέλο ν’ “αναγνωρίσει” τη νομιμότητα των χρεών και να “παρακαλεί” τους ίδιους τοκογλύφους, για να δανείσουν εκ νέου την Ελλάδα, ώστε να καρπωθούν και πάλι οι ίδιοι τα νέα δάνεια. Βάζουν σε υποθήκη ολόκληρη τη χώρα, για να ξεπληρωθούν τα προηγούμενα δικά τους παράνομα δάνεια. Δημιουργούν με προδότες και με παράνομο τρόπο τα νέα νόμιμα δάνεια, τα οποία θα μας καταστρέψουν μέσα σε λίγα χρόνια. Με συνοπτικές διαδικασίες σβήνουν τα “ίχνη” τους και πληρώνουν τους συνενόχους τους. Με δημόσιες διαδικασίες —και άρα με εξασφαλισμένο “άλλοθι”— κλείνουν όλες τις υποθέσεις που τους απειλούν.
…Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα …Πράγματα, που, αν δεν υπήρχαν τα “πλυντήρια” των ΜΜΕ, θα έπρεπε να έχει βγει ο κόσμος στον δρόμο με δικράνια και μαχαίρια, αναζητώντας τους ενόχους. Με τις “ευλογίες” των “τηλεεισαγγελέων” έχουν απαλλαγεί όλοι οι εγκληματίες από τα εγκλήματά τους και υπεύθυνος για όλα αυτά εμφανίζεται ο λαός …Ο λαός, ο οποίος “φταίει”, γιατί παίρνει 700 ευρώ τον μήνα και δεν είναι “ανταγωνιστικός” …Ο λαός, ο οποίος πρέπει να ανέχεται τους κλέφτες να τον μετατρέπουν σε “συνένοχο”, λέγοντας το περίφημο “μαζί τα φάγαμε”. Μιλάμε για εφιάλτη του λαού και της Δημοκρατίας. Όλοι αυτοί, οι οποίοι μας βγάζουν με θράσος τη γλώσσα, έχουν εξασφαλισμένη την ασυλία τους.
Ο ίδιος ο Βενιζέλος σήμερα δεν είναι φυλακή εξαιτίας των δικών του νόμων …Των νόμων που ο ίδιος “φιλοτέχνησε”, προκειμένου να προστατεύονται όλοι οι διεφθαρμένοι και οι προδότες της χώρας. Αν, δηλαδή, θεωρούμε ότι εξαιτίας της Διαπλοκής φτάσαμε κοντά στον “γκρεμό” της καταστροφής, σήμερα και πάλι εξαιτίας της Διαπλοκής παίρνουμε την απόφαση  να “πηδήξουμε” στο χάος. Καταστρέφουμε το παρόν μας και υποθηκεύουμε το μέλλον των επόμενων γενεών, γιατί αυτό επιβάλουν τα συμφέροντα της Διαπλοκής. Εφόσον λοιπόν με απόφαση του Βενιζέλου υποθηκεύουμε το μέλλον μας, τότε είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τη σχέση του Βενιζέλου με αυτήν τη Διαπλοκή.
Καμία Διαπλοκή δεν θα ήταν όπως τη γνωρίζουμε, αν δεν υπήρχε ο Βενιζέλος. Η Διαπλοκή ήταν φτωχή, όταν ανέλαβε ο Βενιζέλος να τη βοηθήσει στον πλουτισμό της. Ο Βενιζέλος ήταν αυτός, ο οποίος στην ουσία “εξουδετέρωσε” το Σύνταγμα και δημιούργησε τις συνθήκες “εναγκαλισμού” του κράτους με τους διαπλεκόμενους. Μέχρι τότε δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, γιατί το Σύνταγμα ήταν αυστηρό και ο κόσμος εξαιρετικά καχύποπτος. Η αριστερή ρητορεία της πρώιμης Μεταπολίτευσης ήταν η επικρατούσα και υπήρχε καχυποψία στα “κολλητιλίκια” των πολιτικών με τους επιχειρηματίες. Αυτά τα άλλαξε ο Βενιζέλος. Ο Βενιζέλος “νομιμοποίησε” τη σχέση των χορηγών με τους πολιτικούς. Την επισημοποίησε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο …Δικής του εμπνεύσεως ήταν ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών …Επί των ημερών του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης “αποφασίστηκε” ότι η απιστία του υπαλλήλου προς την υπηρεσία θα ήταν ένα απλό πλημμέλημα.
Όποιοι άνθρωποι φύσει και θέσει μπορούσαν να εξυπηρετήσουν ή να διευκολύνουν τους διαπλεκόμενους, εξασφάλιζαν προκαταβολικά την ασυλία τους. Πρώτα τους “διαβεβαίωσε” ο Βενιζέλος ότι δεν θα τιμωρηθούν και μετά άρχισαν όλοι να τα παίρνουν. Αν κάποτε καταγραφεί η ιστορία της διαφθοράς στην Ελλάδα, θα πρέπει να μιλάμε για “προ Βενιζέλου” εποχή και “μετά Βενιζέλου” εποχή. Ο άνθρωπος είναι πραγματικά “ορόσημο”. Μιλάμε για προκαταβολική “αμνηστία” ενός προμελετημένου εγκλήματος, το οποίο ακόμα δεν είχε ξεκινήσει.
Ο “πολύς” Μπόμπολας ήταν ακόμα μικροκατασκευαστής βόθρων, όταν ο Βενιζέλος “απάλλασσε” προκαταβολικά όλους εκείνους, οι οποίοι θα τον έκαναν τα επόμενα χρόνια μεγιστάνα. Ο Κόκκαλης ακόμα “έζεχνε” φτώχεια ανατολικού μπλοκ και παρίστανε τον πλασιέ στους διαδρόμους του δημόσιου ΟΤΕ …Ο Βενιζέλος τούς “έφτιαξε” όλους αυτούς. Αυτός, από τότε “οραματίστηκε” τους “νταβατζήδες” των δισεκατομμυρίων. Αυτός εφεύρε τον νόμο εκείνον, χάρη στον οποίο οι Άκηδες και οι Μαντέληδες γελάνε μπροστά στα μούτρα μας σαν εκατομμυριούχοι …Ο νόμος εκείνος, που δεν επιτρέπει να αγγίζονται οι “κουφοί” πολιτικοί, οι οποίοι “χορεύουν” με τους “εκλεκτούς” εθνικούς μας εργολάβους.
Η Διαπλοκή έχει τη μορφή που σήμερα γνωρίζουμε —και πληρώνουμε με εθνική καταστροφή— εξαιτίας του Βενιζέλου. Στην Ελλάδα της “ζούγκλας” ισχύουν νόμοι και κανόνες, οι οποίοι δεν υπάρχουν ούτε στις αυθεντικές ζούγκλες. Γιατί; Γιατί η χώρα είχε μεν την τύχη να έχει ένα Σύνταγμα, αλλά δυστυχώς για αυτήν η Διαπλοκή είχε τη δική της τύχη να έχει έναν “συνταγματολόγο” Βενιζέλο. Στη συνέχεια η τύχη της δεύτερης έγινε η ατυχία της πρώτης. Σε μια χώρα δημοκρατική, η οποία διέθετε Σύνταγμα, κατόρθωσε ο γνωστός “συνταγματολόγος” και “θεσμοθέτησε” τη συνταγματική “ανισότητα”. Θεσμοθετημένη ανισότητα είναι ο Νόμος περί ευθύνης Υπουργών. Παγκόσμιο Ρεκόρ είναι αυτό. Ρεκόρ του άθλιου και αγράμματου Βενιζέλου. Εξαιτίας ενός διεφθαρμένου κοιλιόδουλου, στην πατρίδα της Δημοκρατίας οι πολίτες χωρίστηκαν σε δύο “κατηγορίες” με τη συνταγματική “βούλα”.
Όμως, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν, χωρίς να “υπνωτιστεί” ο λαός. Ο λαός έπρεπε να “μεθύσει” και να βλέπει ό,τι βόλευε τους εθνικούς μας εργολάβους και προμηθευτές …Αυτούς, που μας “χάρισαν” Σημίτηδες, Πάγκαλους και Μαντέληδες. Χάρη στους “αγώνες” του Βενιζέλου η Ελλάδα ήταν η μόνη υπερσαχάρια “δημοκρατία” στην οποία επιτρεπόταν ο ιδιοκτήτης ΜΜΕ να είναι ταυτόχρονα προμηθευτής του δημοσίού ή εργολάβος δημοσίων έργων.
Ο Βενιζέλος μαζί με τον σημερινό “υπαρχηγό” του Λοβέρδο ήταν το βασικό νομικό “think tank” του ΠΑΣΟΚ, όταν αυτό πολεμούσε τον νόμο περί βασικού μετόχου …Του ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη, που είχε “λυσσάξει” μέχρι να τον ακυρώσει …Του ίδιου ΠΑΣΟΚ, που μας έβαλε στο ΔΝΤ …Του ΠΑΣΟΚ, που με έξοδα του Μπόμπολα έτρεχε στας Ευρώπας, για να βρει συμμάχους στον υπέρ πάντων αγώνα της Διαπλοκής. Με τους ίδιους ανθρώπους, που σήμερα εμφανίζονται σαν δανειστές μας συνεργάζονταν όλοι αυτοί, προκειμένου να ακυρώσουν εκείνον τον νόμο.
Γιατί; Γιατί αυτό βόλευε τη Διαπλοκή. Βόλευε τον Μπόμπολα. Βόλευε τον Λαμπράκη …τον “κολλητό” του Μπακατσέλου και προστάτη του Βενιζέλου. Στα ΜΜΕ βρισκόταν η δύναμη της Διαπλοκής ν’ αρπάζει ακόμα και με το “έτσι θέλω” ό,τι την ενδιέφερε. Με αυτήν τη δυνατότητα μπορούσε ο καναλάρχης στην κυριολεξία να “κατασκευάζει” Κυβερνήσεις και αυτές, για αντιπαροχή, να του δίνουν δημόσια έργα, Μέγαρα ή ψηφιακές παροχές. Ο ευνοημένος καναλάρχης στη συνέχεια εξυπηρετούσε τις Κυβερνήσεις των διεφθαρμένων, εφόσον υπνώτιζε” τον κόσμο με ό,τι “σκουπίδια” υπήρχαν στην κοινωνία και φρόντιζε να τα βάζει μέσα στα σπίτια των πολιτών. Ο ίδιος καναλάρχης τις απειλούσε όταν τον “ξεχνούσαν” και για τον οποιονδήποτε λόγο δεν του έδιναν έργα.
Το αποτέλεσμα αυτής της παράνομης συνεργασίας είναι αυτό, το οποίο όλοι μας βιώσαμε. Τα ΜΜΕ δούλευαν σαν ένα τεράστιο “πλυντήριο” συνειδήσεων. Η κοινωνία και οι πολίτες μάθαιναν μόνον ό,τι βόλευε τους καναλάρχες …Μόνον ό,τι ευνοούσε τις κυβερνήσεις των υπαλλήλων τους. Το νεογέννητο τότε ΕΣΡ λειτουργούσε σαν “πάρκινγκ” ανίκανων και διεφθαρμένων συνταξιούχων δικαστικών …Ένα εργαλείο, το οποίο στρεφόταν επιλεκτικά μόνον εναντίον όποιου ενοχλούσε τη “φάμπρικα”. Η Διαπλοκή ήταν ευτυχής. Δεν υπήρχε “έγκλημα” κατά του λαού, που να μην πέρασε μέσω της τηλεόρασης. Τα ΜΜΕ “ευλογούσαν” και “νομιμοποιούσαν” όλα τα “αντικείμενα” της Διαπλοκής.
Ό,τι μέχρι τότε η ελληνική παιδεία, η ανθρώπινη λογική αλλά και η νομική παράδοση του λαού μας θεωρούσε παράνομα και ανήθικα, “αναβαπτίστηκαν” και ονομάστηκαν “εκσυγχρονιστικά”. Μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων “διαπαιδαγωγήθηκε” από υπάλληλους των διαπλεκομένων με τον τρόπο που βόλευε τη Διαπλοκή …Τη Διαπλοκή των τραπεζιτών, που “μάθαινε” στους Έλληνες τη “λύση” των δανείων …Τη Διαπλοκή των τζογαδόρων, που “μάθαινε” στους Έλληνες τη “λύση” του εύκολου κέρδους …Τη Διαπλοκή των εμπόρων, που “μάθαινε” στους Έλληνες το Shoping Therapy …Τη Διαπλοκή των “προέδρων”, που “μάθαινε” στους Έλληνες τους πράσινους και κόκκινους “θεούς”.
Κανένας και ποτέ δεν έλεγχε κανέναν. Για ξεκάρφωμα ίδρυσαν τις ανεξάρτητες αρχές, απλά και μόνο για να πετάνε τη “μπάλα” στην “εξέδρα”. Να μην βρίσκεται ποτέ ο υπεύθυνος για τίποτε και όλα να συνεχίζουν να λειτουργούν όπως τους βόλευαν, χωρίς να κινδυνεύει κανείς. Υπεύθυνοι ανεξαρτήτων αρχών με μηδενική ποινική ευθύνη για τις παραλήψεις τους μόνον στην Ελλάδα υπήρξαν …Πουθενά αλλού στον κόσμο. Ως εκ τούτου και το ΕΣΡ κινιόταν μόνον όταν κάποιος έλεγε κάτι εναντίον των “ιερών αγελάδων” του “εκσυγχρονισμού”. Χάρη στις συνταγματικές “εμπνεύσεις” του Βενιζέλου η Διαπλοκή κονομούσε, χωρίς να ελέγχεται από κανέναν και ο ίδιος με τους ομοίους του ανταμείβονταν καθημερινά …Φτάσαμε στο σημείο να προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Βενιζέλος ήταν “λυγερόκορμος” και ο Σημίτης “ομορφόπαιδο”.
Αφού ο Βενιζέλος διέπρεψε ως Υπουργός Δικαιοσύνης, στη συνέχεια πήγε στο “ταμείο”, για να εισπράξει εκ του ασφαλούς. Αφού έφτιαξε τους νόμους, οι οποίοι εξασφάλιζαν την ατιμωρησία των πολιτικών, πήγε ως πολιτικός να εισπράξει τα κέρδη του, “θωρακισμένος” με την απαραίτητη “ανοσία”. Πόσα να εισπράξει; Αυτός ξέρει. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι το μεγαλύτερο μέρος των υπερτιμολογημένων δημοσίων έργων έγιναν με απευθείας αναθέσεις στη Διαπλοκή και ο Βενιζέλος ήταν αυτός, ο οποίος, ως Υπουργός Πολιτισμού, τις έκανε.
Γι’ αυτόν τον λόγο ακόμα και σήμερα προστατεύεται από τη Διαπλοκή σαν “κόρη οφθαλμού”. Ακόμα και όταν όλοι μιλάνε για την αθλιότητα της οργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων, κανένας δεν τολμά να υπενθυμίσει σε κανέναν ότι ο Βενιζέλος, που σήμερα διαπραγματεύεται με την Τρόικα τα χρέη μας, ήταν ο Υπουργός Πολιτισμού εκείνης της εποχής …Ο Υπουργός, του οποίου η υπογραφή υπάρχει στο μεγαλύτερο μέρος των χρεών. Ειδικό νόμο ψήφισαν, για να εξασφαλίσουν ατιμωρησία στους εμπλεκόμενους στην υπόθεση. Η Ελλάδα σήμερα παραδίδεται στους δανειστές της εξαιτίας εκείνων των Αγώνων και κανένας δεν τολμά ούτε καν να ψελλίσει ν’ ανοίξει κάποιος φάκελος, για να δούμε τελικά ποιος φταίει γι’ αυτήν την καταστροφή.
Μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή. Όλα ξεκίνησαν από εκείνους τους Αγώνες. Τα χρήματα, τα οποία απαίτησαν εκείνοι οι Αγώνες, ήταν απολύτως δυσανάλογα πολλά σε σχέση με τα χρήματα που μπορούσε να διαθέσει το ελληνικό κράτος. Τα έργα, τα οποία είχαν αποφασίσει να φτιάξουν, ήταν απολύτως ακατάλληλα για τις ανάγκες της επόμενης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων. Τα απολύτως ακατάλληλα έργα για τον λαό και το κράτος ήταν απολύτως κατάλληλα όμως για την “πεινασμένη” Διαπλοκή …Πανάκριβα και άρα τελείως κατάλληλα γι’ αυτήν. Όλα εκείνα τα έργα απαιτούσαν τόνους χρημάτων. Για να κονομάνε όμως οι χορηγοί του Βενιζέλου δισεκατομμύρια, θα έπρεπε εκείνα τα δισεκατομμύρια να βρεθούν πάση θυσία. Πού να βρεθούν όμως αυτά σε ένα φτωχό κράτος μόλις δέκα εκατομμυρίων; Τα δάνεια ήταν η μόνη λύση.
Πόσα δάνεια όμως μπορεί να πάρει ένα τόσο μικρό κράτος; …”Λίγα” λέει η λογική …”Πολλά” λέει η ιστορία. Γιατί όμως τελικά δεν συμφώνησαν η λογική με την ιστορία; Γιατί οι πολιτικοί, οι οποίοι εμπλέκονταν στην υπόθεση των Αγώνων —με πρώτο τον Βενιζέλο— ήταν είτε όμηροι είτε κολλητοί των διαπλεκομένων. Με εξασφαλισμένη την ατιμωρησία, τόσο οι πολιτικοί —οι οποίοι θα έπαιρναν τις αποφάσεις— όσο και οι κρατικοί υπάλληλοι —οι οποίοι θα τις εφάρμοζαν—, δεν είχαν πρόβλημα να “μαγειρεύουν” τα στοιχεία. Δεν είχαν πρόβλημα να παίρνουν “προμήθεια”, εξαιτίας του κάθε νέου δανείου, που προέκυπτε από το “μαγείρεμα”.
Στον Υπουργό Πολιτισμού Βαγγέλη Βενιζέλο δάνειζαν και εξαιτίας του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης Βαγγέλη Βενιζέλου είχαν εκ των προτέρων εξασφαλίσει την ατιμωρησία. Αυτοί, μαζί με την Goldman Sachs, “μαγείρευαν” στα “υπόγεια” τα οικονομικά στοιχεία, για να παίρνονται τα νέα δάνεια που ο Βενιζέλος μοίραζε στους κολλητούς του διαπλεκόμενους στα “σαλόνια”. Έπαιρναν με παράνομο τρόπο δάνεια και τα μοίραζαν με επίσης παράνομο τρόπο, γιατί απλούστατα δεν κινδύνευαν. Ο “συνταγματολόγος” είχε φροντίσει να κάνει το Σύνταγμα μια “πατσαβούρα”. Είχε εξουδετερώσει πλήρως τη Δικαιοσύνη. Δεν την άφηνε να ελέγξει τίποτε, όπως προβλέπεται από τον συνταγματικό της ρόλο. Ακόμα και όταν έλεγχε, έπρεπε να σταματά όταν έπεφτε πάνω σε πολιτικό πρόσωπο. Ο Βενιζέλος είχε φροντίσει, όπου δεν μπορούσε να την εξουδετερώσει, απλά να την παρακάμπτει. Ό,τι δεν είχε παραγραφεί, ώστε να μην μπορεί να το αγγίξει η Δικαιοσύνη, πήγαινε στη Βουλή και από εκεί κατ’ ευθείαν στα “σκουπίδια”. Οι χορηγοί φρόντισαν να ταΐζουν από κοινού τα δύο κόμματα εξουσίας και ήταν σίγουροι πως ό,τι έφτανε στη Βουλή, θα πήγαινε στα “σκουπίδια”. Όλοι μιλούσαν για “ομάδες” βουλευτών της Διαπλοκής και γέλαγαν με πρώτο τον “μαζί τα φάγαμε” Πάγκαλο.
Η τρίτη εξουσία είχε γίνει “κλητήρας” της Βουλής. Μάζευε τα στοιχεία, για να τα πάει με “καρότσι” στον μεγάλο “σκουπιδοτενεκέ”, που είχαν φτιάξει μέσα στη Βουλή. Ο Βενιζέλος ήταν πλέον ένας γίγαντας της πολιτικής μας ζωής. Όλοι οι συνάδελφοί του πολιτικοί τον “θαύμαζαν”, γιατί όλοι κάτι είχαν κερδίσει ή φιλοδοξούσαν να κερδίσουν σε περίπτωση που θα αναλάμβαναν κάποιο δημόσιο πόστο. Τον “θαύμαζαν” όμως και οι δημοσιογράφοι, γιατί χάρη σ’ εκείνον τα αφεντικά τους έπαιρναν δημόσια έργα και τους πλήρωναν χρυσάφι. Χωρίς τον Βενιζέλο ψίχουλα θα έπαιρναν τα κουτορνίθια της ενημέρωσης.
Εκείνοι οι δημοσιογράφοι έκαναν την “αγιογραφία” των κτηνών. Εκείνοι οι δημοσιογράφοι τούς διατηρούσαν στο απυρόβλητο, για να μπορούν τα αφεντικά τους —και άρα και οι ίδιοι— να κονομάνε. Στην εποχή Σημίτη και Βενιζέλου αναζητάμε το σημερινό χάλι, που μας οδηγεί στην εθνική καταστροφή. Ακόμα και μαθηματικά να το εξετάσει κανείς, το θέμα εκεί καταλήγει. Εκείνη η εποχή ήταν που η “σάρκα” της Ελλάδας μετατράπηκε σε λαχταριστή “λεία” για τους ξένους τοκογλύφους. Εκείνη την εποχή χάθηκαν τα τρισεκατομμύρια των Ελλήνων στο έγκλημα του χρηματιστηρίου.
Εκείνη την εποχή μοιράστηκαν τα “ιμάτια” της χώρας. Εκείνη την εποχή ξεκίνησε η σημερινή “χιονοστιβάδα”, που μας απειλεί να μας βυθίσει για πάντα στην κόλαση …Χάρη στον Βενιζέλο, που εξασφάλισε την ατιμωρησία σε όλους τους διεφθαρμένους …Στους διεφθαρμένους, οι οποίοι είχαν γίνει σχεδόν συνέταιροι με τους “τίμιους” ξένους προμηθευτές και τους “αφελείς” χρηματοδότες …Οι ξένοι, οι οποίοι είχαν βρει τον τρόπο και τρωγόπιναν εις βάρος του κορόιδου … Οι ξένοι, που, μέσω της τοπικής Διαπλοκής, λεηλάτησαν τον τόπο …Αυτοί, που σήμερα δίνουν σε εμάς μαθήματα “εντιμότητας” κι “ανταγωνιστικότητας” …Η Siemens της Μέρκελ και το κακό συναπάντημα.
Όλοι αυτοί οι συνωμότες ήταν εκείνοι, οι οποίοι έβλεπαν στο πρόσωπο του χοντρού από τη Σαλονίκη έναν “φέρελπι” πολιτικό και πολύ καλό “επιστήμονα” …Τον συνταγματολόγο Βενιζέλο, τον οποίον βοηθούσαν επιδεικτικά στην καριέρα του, αλλά και που εκείνος ποτέ δεν τους “ξεχνούσε”. Ο Υπουργός Πολιτισμού Βενιζέλος που, κάθε φορά που οι “διαφημιστές” του χρειάζονταν νέα χρήματα, έβαζε την Goldman Sachs και τον Παπακωνσταντίνου να “μαγειρεύουν” τα δημοσιονομικά μας στοιχεία, γιατί η κατάσταση ήταν “επείγουσα”. Τόσο “επείγουσα” που μπορεί να “χάναμε” τους αγώνες, αν δεν πίεζε ο Βενιζέλος προσωπικά να “τρέξουν” τα πράγματα …Υπό την πίεση του “επείγοντος” πήγαιναν οι απατεώνες και με την άδεια του Παπαδήμου “εξωράιζαν” τα δημοσιονομικά μας στοιχεία, για να μπορούμε να δικαιολογούμε νέα δάνεια …Νέα δάνεια, που το κάθε νέο “μαγείρεμα” διαρκώς επιβάρυνε τους όρους σύναψής τους.
Αυτό είναι φυσικό. Όταν, για να “μαγειρέψεις” στοιχεία, θα πρέπει να πληρώσεις νέα swaps, θα πληρώσεις πιο ακριβά τα νέα δάνεια και θα χρεωθείς και τα επιπλέον έξοδα του “μαγειρέματος”. Τότε ήταν που οι “αγαθοί” ξένοι μάς διευκόλυναν οι ίδιοι, για να μπορέσουμε να τους “ξεγελάσουμε” …Αυτοί, οι οποίοι μετά από μία δεκαετία λεηλασίας και απάτης “κατάλαβαν” ότι τους ξεγελάσαμε και μας έκαναν τον “περίγελο” του Πλανήτη …Αυτοί, που με τον Βενιζέλο μας εξαπάτησαν και στη συνέχεια με τον “τίμιο” Βενιζέλο συνεργάστηκαν, για να “τιμωρήσουν” τον “απατεώνα” λαό.
Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο μικρός είναι ο “κόσμος” των εγκληματιών; Γνωστοί και φίλοι είναι όλοι αυτοί, οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε όλες τις φάσεις του ίδιου εγκλήματος. Οι ίδιοι άνθρωποι είναι αυτοί, οι οποίοι κάποτε δανείζονταν στο όνομά μας υπέρογκα ποσά για να τα βάζουν στις τσέπες τους, με αυτούς που ξεπουλάνε την πατρίδα μας για να ξεπληρωθούν εκείνα τα χρέη. Ο Βενιζέλος δεν είναι απλά κάποιος, που έτυχε να διαχειρίζεται το χρέος αυτό. ο Βενιζέλος ήταν ένας από τους βασικούς δημιουργούς αυτού του χρέους. Ο Βενιζέλος ήταν αυτός που ΕΠΡΕΠΕ να το διαχειριστεί, για να προστατευτούν αυτοί οι οποίοι το δημιούργησαν και άρα και ο ίδιος. Δεν υπάρχει δηλαδή μυστήριο σε καμία φάση του δράματος που ζει αυτός ο λαός.
Το ίδιο ΠΑΣΟΚ, που έτρεχε, για ν’ αλλάξει τον νόμο περί βασικού μετόχου, είναι αυτό, το οποίο μας έβαλε στο ΔΝΤ. Το ίδιο ΠΑΣΟΚ, που δανειζόταν ασύστολα στην εποχή του Παπαδήμου, είναι το ΠΑΣΟΚ που πληρώνει ό,τι του ζητάνε οι τοκογλύφοι υπό την πρωθυπουργία του Παπαδήμου. Οι ίδιοι ξένοι ιμπεριαλιστές που κάποτε βοηθούσαν εκείνο το ΠΑΣΟΚ να ακυρώσει τον νόμο περί βασικού μετόχου, είναι αυτοί οι οποίοι σήμερα βοηθούν το ΠΑΣΟΚ να διατηρηθεί πραξικοπηματικά στην εξουσία, προκειμένου να φέρει σε πέρας την αποστολή του. Οι ίδιοι ντόπιοι διαπλεκόμενοι, που κάποτε πλήρωναν όσο-όσο για να ακυρωθεί ο νόμος περί βασικού μετόχου, είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα τρομοκρατούν τον λαό με καταστροφή, αν δεν πληρώσει όσο-όσο τους τοκογλύφους.
…Όλος ο “καλός” ο κόσμος της μεταπολίτευσης …Ο δικομματισμός σε πλήρη απαρτία …Οι βασικοί συνένοχοι στο ίδιο έγκλημα …Οι εγκληματίες που συγκυβερνούν. Καταλύθηκε το σύνολο του Συντάγματος, για να μπορεί αυτή η δοτή κυβέρνηση να κυβερνά, χωρίς να έχει τη λαϊκή εντολή. Η έννοια της “Αξιωματικής Αντιπολίτευσης” πήγε στα σκουπίδια, για να μπορεί ο Βενιζέλος να εξυπηρετήσει από το πόστο του τη Διαπλοκή. Γι’ αυτόν τον λόγο έβαλαν έναν “συνταγματολόγο” στη θέση του Υπουργού Οικονομικών. Δεν τους χρειαζόταν οικονομολόγος. Ο οικονομολόγος έχει αξία ν’ αναζητά χρήματα που χάνονται από τις οικονομικές απάτες και να βρίσκει λύσεις.
Αυτούς δεν τους ενδιέφερε ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αυτοί δεν ήθελαν ούτε να βρουν πού “χάθηκαν” χρήματα των Ελλήνων ούτε να βρουν λύσεις. Γνώριζαν πού χάθηκαν τα χρήματα των Ελλήνων, γιατί οι ίδιοι τα πήραν. Ως εκ τούτου νομικός τούς χρειάζονταν, για να μην αλλάζει η “φορά” που εξετάζονται τα πράγματα …Συγκεκριμένος νομικός, ο οποίος να έχει προσωπικό συμφέρον στο να μην αλλάζει αυτή η “φορά” …Δικός τους νομικός, ώστε να τον εμπιστεύονται απόλυτα …Νομικός, για να μπορεί να μπλοκάρει τα πράγματα κάθε φορά που τους απειλούσαν.
Είχαν ανάγκη έναν τέτοιο άνθρωπο, που θα τους επέτρεπε να ελέγχουν την πληροφόρηση πριν αυτή γίνει απειλητική γι’ αυτούς …Έναν άνθρωπο, ο οποίος, για παράδειγμα, θα διαπραγματευόταν για λογαριασμό τους τα απόρρητα στοιχεία των Ελλήνων μεγαλοκαταθετών στην Ελβετία. Οι ίδιοι γνώριζαν τα ονόματα που θα τους έστελναν οι ελβετικές αρχές σε λίστες, γιατί ήταν τα δικά τους ονόματα. Το θέμα είναι να μην τα μάθαιναν οι υπόλοιποι Έλληνες …Τα ονόματα, που σήμερα έχει στην κατοχή του ο Βενιζέλος ως “αρμόδιος” υπουργός.
Όμως η αποστολή του δεν θα περιοριζόταν σε αυτά τα νομικά καθήκοντα. Ο “συνταγματολόγος” είχε επιφορτιστεί και με “αστυνομικά” καθήκοντα. Γνωρίζοντας όλοι αυτοί ότι, λόγω Μνημονίου, θα έρχονταν σε σύγκρουση με τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού, φοβούνταν τις αντιδράσεις του …Φοβούνταν τους “άχρηστους” —κατά την άποψη της Τρόικας— υπαλλήλους σε περίπτωση που αυτοί θα αντιδρούσαν …Σε περίπτωση που θα έβγαζαν στη φόρα τα “άπλυτα” της Διαπλοκής. Δουλειά του Βενιζέλου ήταν το να μαθαίνει εγκαίρως και εκ των έσω τα συμβαίνοντα εντός του κρατικού μηχανισμού, ώστε να σταματά στη γένεσή της κάθε απόπειρα “έρευνας” των αιτιών της καταστροφής. Να απειλεί και να τρομοκρατεί ως νομικός τους υπαλλήλους. Να τους απειλεί, για να μην ανοίξουν ποτέ οι “φάκελοι”, οι οποίοι αποκαλύπτουν το έγκλημα του απεχθούς χρέους.
…Να μην ανοίξει ο “φάκελος” του χρηματιστηρίου, γιατί εκεί θα βρεθούν ένοχοι αρπαγής και λεηλασίας όλοι οι σημερινοί “τίμιοι” δανειστές μας …Να μην ανοίξει ο “φάκελος” των προμηθειών του δημοσίου, γιατί εκεί θα βρεθούν να “λαδώνουν” όλοι οι “ανταγωνιστικοί” Ευρωπαίοι “αδερφοί” και “εταίροι” …Να μην ανοίξει ποτέ ο “φάκελος” των Ολυμπιακών Αγώνων, γιατί εκεί θα βρεθούν όλοι οι διαπλεκόμενοι, οι οποίοι από “πατριωτισμό” ήθελαν να δοξάσουν την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου …Να μην ανοίξουν ποτέ οι “φάκελοι” εκείνοι, οι οποίοι αποκαλύπτουν το ενιαίο της σημερινής συμμορίας που θέλει να “σώσει” την Ελλάδα, “σκοτώνοντας” τους Έλληνες …Τη συμμορία αυτή, που, στο όνομα της “σωτηρίας” του λαού, παραδίδει το κράτος στους ξένους και αποζημιώνει τους ντόπιους διαπλεκόμενους.
Μιλάμε πως, αν ανοίξουν αυτοί οι φάκελοι, θα γίνει παγκόσμιος “σεισμός”. Θα κλονιστεί το σύνολο των πολιτισμικών σταθερών της ανθρωπότητας. Γιατί; Γιατί μιλάμε κανονικά για λεηλασία σε βαθμό κανιβαλισμού. Γιατί μιλάμε κανονικά για λιντσάρισμα ενός ολόκληρου λαού. Γιατί ποτέ τόσοι πολλοί άρπαγες δεν άρπαξαν τόσα πολλά από έναν τόσο μικρό λαό. Μιλάμε για μίσος …Μίσος, το οποίο αποκαλύπτει κίνητρα μισανθρωπισμού. Μίσος χρειάζεται, για να πέσουν με τόσο μένος τόσοι πολλοί σε μια τόσο μικρή χώρα. Μίσος χρειάζεται, για να θέλουν να “κατασπαράξουν” τον ελληνικό λαό κάποιοι άλλοι λαοί, οι οποίοι στο παρελθόν ευεργετήθηκαν από τον ελληνικό πολιτισμό. Εδώ βρίσκεται και η απόλυτη ειρωνεία. Τον λαό αυτόν, ο οποίος από αγάπη προς τον άνθρωπο εφεύρε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προσπάθησαν να τον εξοντώσουν, χρησιμοποιώντας αυτούς τους Αγώνες. Στην επέτειο υποτίθεται των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων αποφάσισαν να αφανίσουν τον λαό που τους εφεύρε.
Αυτό ακριβώς θεωρούμε ότι είναι και το μεγάλο μυστικό αυτού του εγκλήματος. Βρισκόμαστε εν μέσω ενός πολέμου πολύ πιο σημαντικού από αυτό που μπορεί να προσδιορίσει η έννοια της οικονομίας. Βρισκόμαστε εν μέσω ενός πολιτισμικού πολέμου. Κάποιοι προσπαθούν να κατεδαφίσουν τον Δυτικό Κόσμο και να επιβάλουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Κάποιοι προσπαθούν να χτίσουν έναν Νέο Κόσμο και “χτυπάνε” ό,τι θεωρούν εχθρικό στο εγχείρημά τους. “Χτυπάνε” ό,τι προσφέρει “μνήμη” και άρα αδράνεια στην ανθρωπότητα.
Αυτός πιστεύουμε ότι είναι ο στόχος τους. Προσπαθούν να “γκρεμίσουν” τον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό της Δύσης και ξεκίνησαν αυτόν τον πόλεμο, χτυπώντας πρώτα ένα από τα σύμβολά του, που είναι το ελληνικό κράτος και ο ελληνικός λαός. Χτύπησαν τον λαό εκείνο, που, σε πείσμα όλων των μαρξιστοδιεθνιστούληδων, εξακολουθεί να μιλάει τη γλώσσα της Δημιουργίας …Τη γλώσσα αυτή, η οποία αποτελεί τη βάση της δυτικής παιδείας και σκέψης …Τη γλώσσα που συντηρεί τη “μνήμη” ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Αυτοί, οι οποίοι πρωτοστάτησαν και μεθόδευσαν αυτήν την πρωτοφανή επίθεση εναντίον αυτού του λαού, δεν είναι τυχαίοι. Δεν μπορεί να είναι τυχαίοι. Είναι τόσο σφοδρή και στοχευμένη η επίθεσή τους, που είναι αδύνατον αυτό να το έκαναν μόνον για τα χρήματα. Τον λαό στόχευαν να αφανίσουν γι’ αυτά που αντιπροσωπεύει στο παγκόσμιο σύστημα αξιών. Προφανώς θέλουν να τον αφανίσουν, γιατί θέλουν μαζί με αυτόν να χαθεί κι αυτό που έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα. Να τον αφανίσουν γι’ αυτά που έχει προσφέρει, αλλά και γι’ αυτά τα οποία πιθανότατα θα μπορούσε να ξαναπροσφέρει σε περίπτωση αντίδρασής του.
Ήθελαν στην κρίσιμη εποχή για τον σχεδιασμό τους να τον έχουν εξουδετερώσει, για να μην μπουν σε ανεξέλεγκτες περιπέτειες. Αυτό ήταν που τους φόβιζε …Η αντίδραση του ελληνισμού παγκοσμίως …Την ώρα που μέσω των χρεών θα “πολτοποιούσαν” την ανθρωπότητα, να μην έχουν προβλήματα με έναν από τους συνήθεις ύποπτους της ιστορίας …Με έναν γνωστό “αντιδραστικό” της παγκόσμιας κοινωνίας. Με πρόφαση τον σύγχρονο ελληνικό λαό και την υποτιθέμενη αποτυχία του στη διαχείριση απόκτησαν το άλλοθι να “βρίζουν” έναν βασικό πυλώνα του ανθρώπινου πολιτισμού. Μιλάμε για μίσος αιώνων, που, όπως φαίνεται, απλά βρήκε την ευκαιρία να λύσει άπαξ τις διαφορές του με τους Έλληνες.
Τέτοιο ανθελληνικό μένος και πάθος μόνον ένας λαός μπορεί να εκδηλώσει …Οι Εβραίοι …Οι θεομπαίχτες Εβραίοι …Οι βδέλλες όλων των πολιτισμών …Οι μεγάλοι χρηματοδότες και υπερασπιστές της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης …Οι χορηγοί του Παπανδρέου, του Παπαδήμου, του Βενιζέλου, αλλά και του Μόντι. Αυτοί, κατά σύμπτωση, είναι εκείνοι, που σήμερα αντιπροσωπεύουν τα υποτιθέμενα μεγάλα συμφέροντα. Τα συμφέροντα εκείνα, που θέλουν να κατεδαφίσουν τις άμυνες της ανθρωπότητας, για να εγκαθιδρύσουν το δικό τους Παγκόσμιο Σύστημα Διακυβέρνησης …Το άθεο σύστημα, το οποίο επιτρέπει σε ιδιώτες να λεηλατούν κράτη, λαούς και ανθρώπινες συνειδήσεις. Αυτό ακριβώς είναι το σύστημα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Γι’ αυτόν τον λόγο χαρακτηρίζουμε τους Εβραίους θεομπαίχτες. Οι ίδιοι παραμένουν πιστοί στη θρησκεία τους και ενωμένοι γύρω από την εθνική τους “πλατφόρμα”, αλλά εμποδίζουν όλους τους άλλους να το κάνουν. Έχουν βρει και τα δαρβινικά κουτορνίθια του Προτεσταντισμού και έχουν βγάλει τις θρησκείες και τα έθνη στα “μανταλάκια” των “εκπτώσεων”. Αυτοί βρίσκονται πίσω από το σημερινό άθεο, τεχνητά απεθνικοποιημένο και σκληρό παγκόσμιο σύστημα, το οποίο από πολιτισμό και “ευαισθησία” “λατρεύει” τους ανθρώπους με τα “ειδικά” χαρακτηριστικά ή “δεξιότητες”
 …Τις “αδερφές”, τους χοντρούς, τους νάνους, τους κουλούς και τους παράλυτους …Όποιους εξασφαλίζουν την “ανταγωνιστικότητα” μέσα από τις θέσεις εξουσίας αυτού του απάνθρωπου συστήματος …Όποιους στην κυριολεξία “υπάρχουν” εξαιτίας των χρημάτων και των προνομίων που προσφέρει στους δούλους τους η εξουσία …Όποιους έχουν λόγο να την υπηρετήσουν μέχρι θανάτου εις βάρος όλων των άλλων …Τους Βενιζέλους, τους Πάγκαλους, τους Σημίτηδες, τους Σόιμπλε, τους Βεστερβέλε, τους Ντε Γιάνκερ, τους Σαρκοζί ή τους Κουτρουμάνηδες.
Αυτό το άθεο σύστημα προσπαθεί καθημερινά να ισοπεδώσει κάθε έννοια ευνομούμενης και καλά οργανωμένης κοινωνίας. Αυτό το σύστημα, που κυβερνάται από ανθρώπους με “ειδικά” χαρακτηριστικά, προσπαθεί να βάλει όλους τους υπολοίπους στα “ειδικά” “καλούπια” …Στα “καλούπια” των φτωχών, που θα πρέπει υποχρεωτικά να δυστυχήσουν …Στα “καλούπια” εκείνα, που οι φυσιολογικοί άνθρωποι θα “πληρώνουν” την υγεία τους με φτώχεια …Στα “καλούπια” εκείνα, τα οποία θα μετριάζουν τη δυστυχία των “ειδικών” και πλούσιων ανθρώπων του συστήματος. Αυτό το σύστημα είναι, που προσπαθεί να επιβάλει έναν νέο Μεσαίωνα, καταστρέφοντας το κοινωνικό κράτος και αφαιρώντας από τους εργαζόμενους ό,τι δικαίωμα απολάμβαναν μέχρι σήμερα …Το άθεο σύστημα, που, αφού “βιάσει” και φτωχοποιήσει βίαια όλες τις κοινωνίες, στη συνέχεια προσπαθεί να τις στρέψει εναντίον των δικών του εχθρών.
Χτυπούνε με δύναμη ό,τι μπορεί να παράγει συλλογικές συμπεριφορές και αντιδράσεις μέσα σε μια κοινωνία, την οποία τη θέλουν ανοχύρωτη. “Καλλιεργούν” μια άρρωστη ατομικότητα, απλά και μόνο για να βρίσκουν τους ανθρώπους μόνους και αδύναμους ν’ αντιδράσουν αποτελεσματικά στην επίθεση που δέχονται. Ανθρώπους άνευ λόγου και αιτίας εγωιστές, ώστε να είναι ανίκανοι να συνεργαστούν μεταξύ τους για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Γι’ αυτόν τον λόγο στρέφονται σήμερα εναντίον των Εκκλησιών και βέβαια των περιουσιών τους, που τους δίνουν δύναμη. Αυτό δεν το κάνουν ούτε από αγάπη ούτε από αίσθηση κοινωνικής δικαιοσύνης. Στρέφονται εναντίον των Εκκλησιών, απλά και μόνον για να αφαιρέσουν από τους λαούς “εργαλεία” αντίδρασης.
Για το “καλό” των φτωχών —που οι ίδιοι δημιούργησαν— πιέζουν τις Εκκλησίες, μέσω της σκληρής φορολογίας, να ξεπουλήσουν τις περιουσίες τους …Να τις αρπάξουν κι αυτές οι μακρινοί —αλλά εξελιγμένοι— “συγγενείς” των μονοκύτταρων οργανισμών. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Θα εξασθενίσουν τους εχθρούς τους και θα τους λεηλατήσουν ταυτόχρονα. Αυτό το άθεο σύστημα, το οποίο κυβερνάται από σιωνιστές, είναι που δίνει κοινές εντολές σε δούλους τύπου Παπαδήμου ή Μόντι …Σιωνιστές τραπεζίτες και τοκογλύφους, οι οποίοι ισοπεδώνουν τα πάντα στο “πέρασμά” τους.
Ας ψάξει κάποιος να βρει ποιοι ήταν και είναι οι κύριοι υπεύθυνοι του υπερδανεισμού μας παλαιότερα και συντονιστές της “σωτηρίας” μας σήμερα και θα τους ανακαλύψει. Από τον Άκερμαν της Siemens, ο οποίος συντόνιζε τη Διαφθορά στην Ελλάδα και τον Μπλανκφάιν, που, ως Goldman Sachs, “μαγείρευε” τα στοιχεία, για να μας δανείζουν οι Μπάφετ, Σόρος, Μάντοφ μέχρι και οι λοιποί τοκογλύφοι απατεώνες, είναι όλοι τους Εβραίοι. Από τον Στρος Καν, ο οποίος συζητούσε με τον Παπανδρέου για τη “σωτηρία” μας, μέχρι τον Τρισέ ή τον Σαρκοζί, οι οποίοι “θυμώνουν” όταν δεν ξαπλώνουμε στο “κρεβάτι” του “Προκρούστη”, είναι όλοι τους Εβραίοι.
Εβραίοι, δηλαδή, είναι αυτοί, οι οποίοι με διαφθορά δημιούργησαν τα παράνομα χρέη μας και Εβραίοι είναι αυτοί, οι οποίοι τώρα με αντιπαροχή την πατρίδα μας θέλουν και πάλι παράνομα να μας “σώζουν” από τη χρεοκοπία. Αν ποτέ μάθει η ανθρωπότητα τι έγινε στην Ελλάδα αυτά τα χρόνια, θα ντραπεί για τον εαυτό της …Θα ντραπεί, που ξέχασε τόσο εύκολα αυτά τα οποία της χάρισε η Ελλάδα και έτρεξε ν’ ανοίξει τα “κιτάπια” της, για να δει τι της χρωστάει …Θα ντραπεί που “έφαγε” τόσο εύκολα το ανθελληνικό “παραμύθι” των Εβραίων και δεν έσπευσε εγκαίρως να διώξει τα τραπεζικά “κοράκια” πάνω από τη μικρή Ελλάδα …Θα ντραπεί που δεν “θυμήθηκε” αυτά, τα οποία δεν έπρεπε ποτέ να “ξεχνά”.
Ο “συνταγματολόγος” Βενιζέλος αυτούς τους Εβραίους τοκογλύφους είχε εξυπηρετήσει στις Κυβερνήσεις Σημίτη. Αυτούς βοηθούσε να μας “φορτώνουν” χρέη και εξασφάλιζε ασυλίες σε όλους τους εμπλεκόμενους. Στην ισχύ αυτών των παραγόντων πρέπει ν’ αναζητήσει κάποιος το ερμητικό “σφράγισμα” των “φακέλων” του Χρηματιστηρίου, των κρατικών προμηθειών και των Ολυμπιακών Αγώνων. Γι’ αυτόν τον λόγο ποτέ και κανένας δεν τολμά ν’ αναφερθεί σε αυτά τα θέματα. Το απόλυτο ταμπού της Μεταπολίτευσης είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Αυτοί οι ισχυροί παράγοντες κινδυνεύουν από τις όποιες αποκαλύψεις και για την ασφάλειά τους φρόντισε ο Βενιζέλος αυτοπροσώπως …”Νομοθέτησε” και έκλεισε το θέμα. Τώρα αυτό το οποίο τους ενδιαφέρει είναι ν’ αναγνωριστούν σαν νόμιμα όλα τα προηγούμενα εγκλήματά τους και να καταλήξουν σε ένα ποσό, το οποίο θα ονομάζεται εθνικό μας “χρέος”. Αυτό είναι που τους ενδιαφέρει και γι’ αυτόν τον λόγο έχουν βάλει το “μαντρόσκυλο” στο Υπουργείο Οικονομικών.
Η απόφαση, δηλαδή, να τοποθετηθεί ο νομικός Βενιζέλος στο Υπουργείο των Οικονομικών, είναι ζωτικής σημασίας για πολλούς παράγοντες. Θέλουν να κλείσουν άρον-άρον όλα τα θέματα, πριν προλάβουν οι Έλληνες ν’ αντιδράσουν. Γι’ αυτό βγάζουν καθημερινά τον Βενιζέλο να μας υπενθυμίζει το πόσο “επείγουσες” είναι οι καταστάσεις. Φοβούνται μην επικρατήσει η ψυχραιμία ανάμεσα στους Έλληνες κι αρχίσουν ν’ αναζητούνται τα αίτια, που οδηγηθήκαμε στη σημερινή κατάσταση. Φοβούνται δηλαδή να μην ανοίξουν αυτοί οι “φάκελοι” και αποκαλυφθεί η παγκόσμια σπείρα, η οποία, ξεκινώντας από την Ελλάδα, έχει ως στόχο να τσακίσει ολόκληρη την ανθρωπότητα.
 Αν ανοίξουν αυτοί οι “φάκελοι”, ολόκληρο το “κύκλωμα” της διεθνούς τοκογλυφίας θα κλονιστεί. Ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση των “νοικοκυραίων” και των “ασυναγώνιστων” “εταίρων” θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Θα αποκαλυφθεί ότι το έγκλημα κατά της Ελλάδας ήταν προμελετημένο και δεν ήταν το μοναδικό …Προμελετημένο από τους “τίμιους” και τους “άξιους”, οι οποίοι σήμερα δείχνουν με το “δάκτυλο” τους “τεμπέληδες” και τους “άχρηστους” …Προμελετημένο στα ίδια υπόγεια του ίδιου Βερολίνου, το οποίο κάποτε μάτωσε την ίδια Ευρώπη.
Αυτοί είναι οι άνθρωποι οι οποίοι επί μία εικοσαετία εγκληματούσαν στα “υπόγεια” με τις “μάσκες” και σήμερα βγαίνουν στους δρόμους και στις πλατείες και παριστάνουν τους τιμητές. Οι ίδιοι άνθρωποι τα έκαναν όλα. Τα ίδια κτήνη, που διέφθειραν τους Έλληνες πολιτικούς, για να βάζουν το ελληνικό κράτος να δανείζεται υπέρογκα ποσά, είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα τους διαφθείρουν ξανά, για να βάλουν το κράτος να ζητήσει τη “βοήθειά” τους. Οι ίδιοι άνθρωποι, που μας “πυροβόλησαν”, είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα θα κονομήσουν, βάζοντάς μας στην “εντατική” με αντάλλαγμα την πατρίδα μας. Αυτοί βρίσκονται πίσω από τον Βενιζέλο. Αυτούς εξυπηρετεί ο “συνταγματολόγος”. Αυτούς εξυπηρετεί ένας άσχετος δικηγόρος σε μια θέση όπου απαιτούνται γνώσεις οικονομίας και μάλιστα υπό συνθήκες μέγιστης ανάγκης.
Αυτό, που είναι το πιο εντυπωσιακό με αυτό το κήτος, είναι η απόλυτη έλλειψη κάθε αίσθησης νομιμότητας. Κινείται με την απόλυτη ηρεμία ακόμα και στα πιο βαθιά “νερά” της παρανομίας. Πραγματικά δεν έχει καμία αίσθηση περί δικαίου. Μόνον η έννοια του συμφέροντος τον απασχολεί. Το “δίκαιο” για τον Βενιζέλο είναι μια έννοια πολύ σχετική. Μια έννοια, η οποία τις περισσότερες φορές εξαρτάται από την ταυτότητα αυτού τον οποίον αφορά. Μια έννοια, η οποία επιδέχεται “επιδιόρθωση” ή ακόμα και “κατασκευή”, όταν αυτή δεν προϋπάρχει.
Για ό,τι τον συμφέρει μπορεί να “φτιάξει” και έναν νόμο, για να τον εξυπηρετεί. Απλά πράγματα. Για τον Βενιζέλο υπάρχει πάντα η νομοθετική λύση σε όλα του τα προβλήματα. Η “βάρκα” του ποτέ δεν “αρμενίζει” στην παρανομία. Πάντα ο “γιαλός” είναι “στραβός”. Ως εκ τούτου πάντα του αρκούσε μια νομοθετική ρύθμιση ν’ αλλάξει ο “γιαλός” και όχι ο ίδιος “ρότα”. Ό,τι θέλει κάνει ο “συνταγματολόγος”. Μπορεί να είναι στο μέσον ενός “ωκεανού” παρανομίας και με μια συνταγματική ρύθμιση να “ζωγραφίσει” ένα “λιμάνι” ακριβώς δίπλα του …”Απάνεμο”, όχι απλό …Συνταγματικά προστατευμένο.
Ο άνθρωπος είναι αδίστακτος. Ακόμα και σήμερα την ύστατη ώρα παρανομεί ασυστόλως. Ακόμα και σήμερα, που ο λαός είναι εξοργισμένος και υποτίθεται ότι “παρακολουθεί” οτιδήποτε συμβαίνει στον δημόσιο βίο, το κτήνος δεν καταλαβαίνει τίποτε. Πήγε και χρηματοδότησε με παράνομο τρόπο την Proton Bank και την επόμενη ημέρα πήγε στη Βουλή και “νομιμοποίησε” την προηγούμενη παρανομία. Παγκόσμιο Ρεκόρ. Με την εξουσία του, δηλαδή, παρανόμησε και με την ίδια εξουσία “αυτονομιμοποιήθηκε”. Με την εξουσία του “αρμένισε” στραβά και κατόπιν με την ίδια εξουσία “χάραξε” νέο “γιαλό”. Πραγματικά αδίστακτος. Δέκα χρόνια κάποιοι ασχολούνταν με το πώς θα παραδώσουν τον ΟΤΕ στους Γερμανούς και πήγε ο Βενιζέλος και μέσα σε μία ημέρα υπέγραψε τα πάντα, χωρίς να ιδρώσει καν το “αυτί” του.
Ο άνθρωπος είναι “φονιάς”. Αυτός ήταν ο μόνος άνθρωπος, που μπορούσε να κάνει τη “δουλειά” των τοκογλύφων στην Ελλάδα …Κανένας άλλος …Κανένας Γιωργάκης και κανένας Σαμαράς δεν θα μπορούσε να τους εξυπηρετήσει όπως ο Βενιζέλος. Όχι μόνον επειδή εκβιάζεται για την προηγούμενη συμμετοχή του στα εγκλήματα, αλλά επειδή πρωτίστως το επιθυμεί ..Λαχταράει να τους εξυπηρετήσει. Το βλέπουμε από τη βιασύνη του να τους εξυπηρετήσει. Το βλέπουμε στον “ενθουσιασμό” του, όταν μας απειλεί με καταστροφή. Κάνει αυτά, τα οποία κανένας άλλος δεν θα τολμούσε να κάνει. Δεν πρέπει να αγνοούμε ότι αυτός ήταν που τόλμησε και ίδρυσε την περίφημη εταιρεία των ιδιωτικοποιήσεων. Γιατί δεν πρέπει να το αγνοούμε αυτό; Γιατί είναι η επανάληψη μιας εφαρμογής, εξαιτίας της οποίας —όταν αυτή δρομολογήθηκε στην Ανατολική Γερμανία— χύθηκε ανθρώπινο αίμα.
Αυτό το γνωρίζουν όλοι και γι’ αυτό κανένας —εκτός από τον Βενιζέλο— δεν ήθελε να πάρει την ευθύνη για ένα τέτοιο εγχείρημα …όσο κι αν “πλήρωνε” καλά. Την επικινδυνότητα του όλου πράγματος την καταλαβαίνει κάποιος από το γεγονός ότι προσπαθούν να αποκρύψουν τον πραγματικό ρόλο της συγκεκριμένης Ανωνύμου Εταιρείας κάτω από παραπλανητικούς τίτλους. Από το όνομά της και μόνον μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι εμπεριέχει μέσα της τον δόλο …Απίστευτο δόλο, που μόνον στο μυαλό του Βενιζέλου μπορεί να “γεννηθεί”. “Εταιρεία διαχείρισης της ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου” την ονόμασε. Αυτό, και μόνον να το πει κάποιος, είναι ψέμα. Γιατί; Γιατί ιδιωτική περιουσία του δημοσίου είναι τα χαρτιά υγείας και τα στυλό που δίνει ο λαός στο δημόσιο και τους υπαλλήλους του, για να κάνουν τη δουλειά τους. Η ΔΕΗ ή η ΕΥΔΑΠ και τα ΕΛΠΕ δεν είναι περιουσία του Δημοσίου. Είναι περιουσία του λαού, όπως είναι και το ίδιο το δημόσιο.
Τι καταφέρνουν όμως με αυτόν τον τρόπο τα ζώα; Να δημιουργήσουν μια “λεκάνη”, όπου θα συγκεντρώσουν το σύνολο της δημόσιας περιουσίας …Μια παράνομη “λεκάνη”, όπου και πάλι, φτάνοντας  σε μια κρίσιμη στιγμή, ο Βενιζέλος, υπό την απειλή του “επείγοντος”, θα ξεπουλήσει μαζί με το περιεχόμενό της μέσα σε μια νύκτα. Τι έχουν κάνει δηλαδή; Έχουν εξ αρχής —και με απόλυτη μυστικότητα— συμφωνήσει σε ένα σχέδιο “Εύρηκα” …Ένα σχέδιο, το οποίο ήδη το τέσταραν. Το δημοσιοποίησαν σε ανύποπτο χρόνο, για να μετρήσουν και να αξιολογήσουν τις αντιδράσεις. Το αποτίμησαν, για να δουν την τάξη μεγεθών, που θα τους κάνει να φαίνονται λογικοί επενδυτές. Το δούλεψαν στα ΜΜΕ, προκειμένου ν’ αρχίσει να το “καταπίνει” ο κόσμος.
Μόλις φτάσουν τα πέτσινα τοκογλυφικά χρέη σε ένα προκαθορισμένο ύψος, το οποίο περίπου το γνωρίζουν, θα παραδώσουν στους τοκογλύφους ολόκληρη την εταιρεία …Ολόκληρη την εταιρεία, που στο χαρτοφυλάκιό της θα έχει το σύνολο σχεδόν της δημόσιας περιουσίας. Στο διάστημα που μεσολαβεί θα κάνουν τους “πατριώτες”, που δήθεν δεν ξεπουλάνε την περιουσία αποσπασματικά και σε χαμηλές τιμές και στο τέλος θα την ξεπουλήσουν μια και καλή ολόκληρη …Ολόκληρο το “πακέτο”, το οποίο μεθοδικά και παράνομα κάτω από τη μύτη του λαού και της Δικαιοσύνης εμπλουτίζουν με ό,τι έχει και δεν έχει ο λαός. Από το “τζάμπα” του απεχθούς χρέους με ένα απλό “κούρεμα” γλιτώσαμε πάνω από 100 δις και για το ίδιο ποσό θα χάσουμε ολόκληρη την πατρίδα μας.
Όλα αυτά γίνονται με παράνομο τρόπο. Γίνεται κατά παράβαση της λογικής του Συντάγματος και μάλιστα από έναν Υπουργό Οικονομίας, ο οποίος είναι άσχετος στα οικονομικά και “συνταγματολόγος”. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί δεν μπορεί μια ανώνυμος εταιρεία, η οποία ελέγχεται από κοινούς ιδιώτες και τοκογλύφους, να παίρνει υπό την ιδιοκτησία της τις μετοχές της περιουσίας του λαού, οι οποίες απλά βρίσκονται υπό τη διαχείριση του κράτους. Η ιδιοκτησία του κράτους και η τύχη αυτής της ιδιοκτησίας ελέγχεται μόνον από τη Βουλή και τους εκπροσώπους του λαού. Κανένας άλλος δεν έχει δικαίωμα να αποφασίζει για την τύχη της. Πόσο μάλλον ιδιώτες δωσίλογοι και χαφιέδες τοκογλύφων. Καθημερινά αυτοί όλοι εγκληματούν. Με απλές υπουργικές αποφάσεις “μεταβιβάζονται” περιουσιακά στοιχεία του λαού σε μια ανώνυμη εταιρεία…
…Μια εταιρεία, η οποία εξ’ αρχής ιδρύθηκε για να λειτουργεί ως “λεκάνη” απορροής των περιουσιακών στοιχείων του λαού …Μια “λεκάνη”, που μοιάζει με τη γερμανική Treuhand, η οποία ξεπούλησε το σύνολο της δημόσιας περιουσίας του λαού της Ανατολικής Γερμανίας. Με συνοπτικές διαδικασίες —και χωρίς να γνωρίζει ο λαός της Ανατολικής Γερμανίας τι έκαναν— τα κτήνη πούλησαν έναντι πινακίου φακής ένα κράτος ολόκληρο. Η Δυτική Γερμανία “κατέκτησε” με “ψίχουλα” ολόκληρη την Ανατολική Γερμανία, η οποία είχε την αφέλεια να πιστεύει ότι οι δυτικοί καπιταλιστές ήθελαν να την “βοηθήσουν”, γιατί ήταν “αδέρφια” της. Όπως “έσωσαν” οι τοκογλύφοι κάποτε την αφελή Ανατολική Γερμανία, έτσι θα μας “σώσουν” και εμάς σήμερα. Την ίδια “αφέλεια” καλλιεργούν σήμερα στον ελληνικό λαό, λέγοντάς του ότι μας “σώζουν” οι ξένοι με τα δάνειά τους. Μας “σώζουν”, αλλά, κάθε φορά που το κάνουν, σφίγγουν τη “θηλιά” γύρω από το λαιμό μας, βάζοντας υποθήκη ακόμα και την ίδια την εθνική μας ανεξαρτησία.
Αυτό το μέγα έγκλημα κατά του ελληνικού έθνους είναι έμπνευση του Βενιζέλου. Ο ίδιος ο πρόεδρος αυτής της Ανωνύμου Εταιρείας είναι επιλογή του Βενιζέλου. Όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι την συνθέτουν, είναι επιλογές είτε των διαπλεκομένων είτε των τοκογλύφων …Των χορηγών του Βενιζέλου. Όμως, τα “γκαρντάσια” από τη Σαλονίκη αγνοούν ένα πράγμα. Αγνοούν κατ’ αρχήν πως, αν η αποστολή που αναλαμβάνουν ήταν πραγματικά ένα “φιλέτο”, θα την κρατούσαν για τους εαυτούς τους οι Αθηναίοι. Άπειροι άεργοι “κολεγιόπαιδες” θα ήθελαν ν’ αναλάβουν πρόεδροι ή διευθύνοντες σύμβουλοι τέτοιων εταιρειών …Νοικιαζόμενοι πρόεδροι τύπου Φιλιππίδιδων, Γόντικων και Κλέονων υπάρχουν με τον τόνο στις καφετέριες του Κολωνακίου.
Παράξενο δεν είναι αυτό; Τους έπιασαν στον “ύπνο” όλους αυτούς; Γιατί δεν διεκδίκησαν αυτήν τη θέση και την άφησαν σε έναν άσχετο καθηγητή της Θεσσαλονίκης; Γιατί απλούστατα γνωρίζουν αυτά, τα οποία τα “γκαρντάσια” αγνοούν. Γνωρίζουν την τύχη που περιμένει αυτούς, οι οποίοι εμπλέκονται σε τέτοια εγκλήματα. Γνωρίζουν ότι εκείνοι, οι οποίοι ενεπλάκησαν άμεσα στην υπόθεση του ξεπουλήματος της Ανατολικής Γερμανίας, το πλήρωσαν ακριβά. Ο ένας είναι αναγκασμένος πλέον να πηγαίνει πρώτα για βουλκανιζατέρ πριν πάει στην τουαλέτα και ο άλλος βλέπει τον φυτικό κόσμο από τις ρίζες του.
…Ο αρμόδιος Υπουργός της Δυτικής Γερμανίας για εκείνη την κατάσταση και ομόλογος του Βενιζέλου, ο Σόιμπλε, είναι αυτήν τη στιγμή στο “καρότσι”, εξαιτίας της Treuhand. O πρόεδρος και ομόλογος του Κουκιάδη στην εταιρεία, ο Ντέτλεφ Ρόβεντερ, είναι στο “χώμα”. Ο Ντέτλεφ, ο οποίος έβλεπε τα ανύπαρκτα κέρδη να “έρχονται”, αλλά τις υπαρκτές σφαίρες προφανώς δεν τις είδε. Ας το γνωρίζουν αυτό οι άμεσα εμπλεκόμενοι, γιατί, όταν τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα, θα βγουν όπλα. Όταν αρχίσουν να πεινάνε οι Έλληνες και θα λείπουν οι κρατικοί γίγαντες παραγωγής δημοσίων αγαθών, που διατηρούν την κοινωνική ηρεμία και συνοχή, τότε θα αρχίσουν και τα δύσκολα.
Τότε δεν θα φτάνουν οι προτροπές της Τρέμη ή τα μαλώματα του Καψή, για να συμφωνήσουμε όλοι στις “διαρθρωτικές” αλλαγές και στο ξεπούλημα. Τότε δεν θα υπάρχουν αβγά, αλλά μόνον πέτρες …Δεν θα υπάρχουν γιαούρτια, αλλά μόνον λοστοί …Δεν θα υπάρχουν προπηλακισμοί, αλλά λιντσαρίσματα. Τα εγκλήματα —δυστυχώς για τους εγκληματίες— δεν είναι ποτέ “ορφανά”. Έχουν το “ονοματεπώνυμο” των εγκληματιών. Στην περίπτωση αυτή Βενιζέλος και Κουκιάδης θα μπουν στο καθημερινό “στόχαστρο” των Ελλήνων.
Ο άχρηστος όμως και προκλητικός Βενιζέλος δείχνει να μην τα σκέφτεται όλα αυτά. Προφανώς υπερεκτιμά την ισχύ των αφεντικών του και την προπαγανδιστική δυνατότητα του ΔΟΛ. Υποτιμά —και προφανώς μισεί— τόσο πολύ τον ελληνικό λαό, που δεν καταλαβαίνει τίποτε. Ο ίδιος άνθρωπος, που δημοσίως —και ως νομικός— αποφάνθηκε πως είναι παράνομο η ΔΕΗ να εισπράττει φόρους, είναι αυτός, ο οποίος λίγες ημέρες μετά έκανε ως πολιτικός τα ακριβώς αντίθετα. Χωρίς δεύτερη σκέψη έβαλε τη ΔΕΗ να εισπράττει τα χαράτσια του. Έβαλε μια εταιρεία παραγωγής και διαχείρισης ενός ζωτικού για την επιβίωση του πληθυσμού κοινωνικού προϊόντος να “εκβιάζει” τον λαό, προκειμένου να τον αφαιμάξει. Αυτό όμως εκτός από ανήθικο είναι και παράνομο. Παράνομο με βάση τους ευρωπαϊκούς νόμους, αλλά και τους ίδιους τους νόμους της ελληνικής κεφαλαιαγοράς.
Έβαλε μια εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο —και σε μια αγορά η οποία “ανοίγει”— να έρθει σε σύγκρουση με τους πελάτες της, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η πολιτική ηγεσία των δωσίλογων. Έβαλε μια εταιρεία, η οποία δίνει “λογαριασμό” σε μετόχους, να στραφεί εναντίον των συμφερόντων της και άρα εναντίον αυτών των μετόχων. Βροχή μηνύσεων και απαίτηση τεραστίων αποζημιώσεων θα έπρεπε να υπάρχει εναντίον αυτής της προδοτικής διοίκησης από τους μετόχους της ΔΕΗ. Δεν είναι δυνατόν η ίδια η διοίκηση να αλλοιώνει την “καλή” εικόνα της εταιρείας, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα πολιτικά της αφεντικά. Δεν είναι δυνατόν η διοίκηση μιας ιδιωτικής εταιρείας να μειώνει το πελατειακό της δυναμικό, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα πολιτικά της αφεντικά. Δεν είναι δυνατόν η διοίκηση μιας ιδιωτικής εταιρείας να “σπρώχνει” με τη συμπεριφορά της τους πελάτες της σε άλλες εταιρείες …Σε ιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες δεν χρεώνονται “εκβιασμούς” εις βάρος του λαού.
Τώρα ο μέγας αυτός “συνταγματολόγος” προσπαθεί να “στύψει” το κεφάλι του, προκειμένου να βρει τρόπο να “κλειδώσει” την προδοσία του. Προσπαθεί να δεσμεύσει όλες τις επόμενες Κυβερνήσεις στα δικά του λάθη. Αυτή είναι η νέα εργολαβία που έχει πάρει από τα αφεντικά του μετά από τις “υπογραφές” που έβαλε ως Υπουργός των Οικονομικών της δωσιλογικής Κυβέρνησης. Προσπαθεί να ακυρώσει τις επιλογές του λαού, ακόμα κι αν αποδεχθούν οι “δανειστές” και “ιδιοκτήτες” μας τη διενέργεια εκλογών. Τι σκέφτηκε ο πανάσχετος; Να κάνει συνταγματική ρύθμιση, ώστε να προβλέπεται μέσα σε αυτό —και με ρητό τρόπο— ότι πρώτα θα εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των δανειστών και μετά αυτά του λαού.
…Αυτό κι αν είναι παράνομο. Δεν στέκει ούτε στα καφενεία όχι σε ανώτατο δικαστήριο. Να μπει, δηλαδή, μια δευτερεύουσα διάταξη στο Σύνταγμα, που για λόγους τυπικούς ονομάζεται “συνταγματική” και να ακυρώνει την κύρια και βασική διάταξη του Συντάγματος, που είναι η λαϊκή κυριαρχία …Διάταξη, η οποία θα δίνει την κυριαρχία στη χώρα μας στους τοκογλύφους …Διάταξη, η οποία θα θεωρεί το κέρδος των τοκογλύφων “ανώτερη” ανάγκη από την άμυνα, την εκπαίδευση ή την υγεία του λαού μας. Επειδή αυτή η διάταξη θα ονομαστεί “συνταγματική” και θα ψηφιστεί από κάποιους δωσίλογους βουλευτές, νομίζουν ότι θα την επιβάλουν στον λαό …θα την επιβάλουν ως “συνταγματική” και άρα ως μη μετατρέψιμη.
Σε αυτήν την προσπάθειά του να “καπελώσει” τον λαό τον βοηθά πλέον και ο “συνοδοιπόρος”, “συνάδερφος” και “υπαρχηγός” του Λοβέρδος. Τι είπε το άλλο μεγάλο “αστροπελέκι” της “συνταγματολογίας” και παλιός συγκάτοικος του “κομιστή”; Πρόβλημα δεν θα υπάρξει με τις “δεσμεύσεις” που έχουν αναλάβει τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας απέναντι στους δανειστές εξαιτίας των εκλογών. Γιατί; Γιατί τα δύο αυτά κόμματα θα συνεργαστούν μεταξύ τους για να “ακυρώσουν” το όποιο “μήνυμα” θελήσει να στείλει ο λαός και το οποίο είναι ανεπιθύμητο για τους δανειστές μας. Τα κόμματα, τα οποία υπέγραψαν υποταγή ως “δηλωσίες”, θα είναι αυτά τα οποία θα κυβερνήσουν και μετά τις εκλογές, άσχετα με το τι θα επιθυμούσε ο κόσμος …Με τέτοιους πολιτικούς φτάσαμε σε αυτό το σημείο όπου φτάσαμε …Με τέτοιους συνταγματολόγους κάναμε το Σύνταγμά μας “πατσαβούρα”.
Αυτοί είναι οι “πατριώτες”, που όχι μόνον μας οδήγησαν στη σημερινή καταστροφή, αλλά καταστρώνουν σχέδια να συνεχίσουν να το κάνουν ακόμα και χωρίς την έγκρισή μας …Τα τσιράκια και οι χαφιέδες των ξένων τοκογλύφων …Οι “πατριώτες” όλων των ρεκόρ …Παγκοσμίων ρεκόρ. Ο Βενιζέλος μπορεί να είναι παγκοσμίως ο πρώτος και μοναδικός Αντιπρόεδρος Κυβερνήσεως ανεξάρτητου κράτους, ο οποίος από το βήμα της Βουλής να δήλωσε ότι “…ευτυχώς που μας έχουν υπό έλεγχο“.
Άνθρωπος, ο οποίος θέλει να γίνει πρωθυπουργός της χώρας, δήλωσε ότι οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται ευτυχείς, επειδή ξένοι αναλαμβάνουν την τύχη της. Να είναι ικανοποιημένοι οι Έλληνες που θα “παραδοθούν” στην εξουσία των ξένων, γιατί μόνον αυτοί μπορούν να τους σώσουν. Έτσι μας έλεγε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του πρώτου Μνημονίου, προκειμένου να μας πείσει ότι τα “αφεντικά” του είναι “καλά” και άρα θα μας συνέφερε να τα κάνουμε και δικά μας “αφεντικά” …Ο “δημοκράτης” …Ο μέγας “δημοκράτης”, που δήλωσε ότι βρίσκει “…εξουθενωτική την πολυφωνία στη χώρα μας“. Το μόνο που δεν μας είπε ακόμα είναι ότι “ο Παρθενώνας είναι πολύ λευκός και καλό θα είναι να τον γκρεμίσουμε …γιατί δεν “πάει” με το γκρι του ιερού βράχου”.
Το “κακό” στην Ελλάδα …έχει τεράστιο όγκο και ονοματεπώνυμο.

 

Για να καταλάβει κάποιος τον ρόλο του Βενιζέλου, δεν αρκεί να έχει γνώσεις πολιτικής ή ιστορίας. Απαιτείται να έχει και γνώσεις ψυχολογίας. Πρέπει να μπορεί ν’ αντιληφθεί και να αξιολογήσει την ψυχική του κατάσταση, για να καταλάβει για ποιους λόγους φέρεται ως κτήνος. Γνώσεις, τις οποίες πάντα διαθέτει το σύστημα, όταν αναζητεί πιστούς συνεργάτες, για να του κάνουν τις “βρόμικες” δουλειές. Θα ξεκινήσουμε από τα “επιφανειακά” του χαρακτηριστικά, για ν’ αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε το ποιόν του σε “βάθος”.
Ο Τούρκογλου —σύμφωνα με τα τηλεγραφήματα της αμερικανικής πρεσβείας— έχει ένα χαρακτηριστικό, το οποίο είναι ευλογία και κατάρα ταυτόχρονα …Το χαρακτηριστικό της ευγλωττίας. Αυτό τον “έφτιαξε”, αλλά αυτό και τον “κατέστρεψε”. Είναι προφανές ότι από μικρός έμαθε να ζει με αυτό και να το εκμεταλλεύεται. Επειδή μπορούσε να δικαιολογεί τα πάντα, δεν έκανε τίποτε. Ως εκ τούτου ήταν πάντα ένας θορυβώδης τενεκές χωρίς καθόλου γνώσεις. Τι να τις κάνει τις γνώσεις, οι οποίες απαιτούσαν κόπο, όταν μπορούσε άκοπα να εμφανίζεται σαν γνωστικός;
Αυτό είναι βέβαιο ότι τον “ακολούθησε” και στην υπόλοιπη του τη ζωή …Τη ζωή του ως δημόσιο πρόσωπο. Όταν μπήκε στα “πράγματα”, εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού του, έπαιρνε όλα τα ρίσκα. Επειδή μπορεί να δικαιολογήσει —ή τουλάχιστον να επιχειρήσει να δικαιολογήσει— τα πάντα, τολμά τα πάντα. Επειδή μπορεί να “εξωραΐσει” τα πάντα, στην πραγματικότητα δεν έχει κάνει τίποτε από αυτά που δίνουν αξία στον άνθρωπο ως πολιτικό ή επιστήμονα. Στην κυριολεξία είναι κενός περιεχομένου …Αχανές κενό, αν τον κρίνουμε από τη “συσκευασία”.
Μπορεί να μιλάει με μεγάλη άνεση για ΟΛΑ τα θέματα και στην πραγματικότητα να μην κατέχει ΚΑΝΕΝΑ. Μέσα στο μυαλό του —και ως γνωστικό κεφάλαιο— μόνον ονόματα από ταβέρνες πρέπει να υπάρχουν …Τίποτε άλλο …Ούτε μάρκες αυτοκινήτων δεν πρέπει να γνωρίζει, όπως τα μικρά παιδιά. Αυτός λοιπόν ο κενός άνθρωπος θα υπάρχει όπως τον γνωρίζουμε μόνον για όσο διάστημα μπορεί ο ίδιος να προστατεύει τον εαυτό του. Θεωρούμε βέβαιο πως, όταν δεν θα βρίσκεται στη ζωή, ώστε να μπορεί να προστατεύει ο ίδιος τον εαυτό του —και το Mega δεν θα έχει τότε λόγο να το κάνει—, θα “γκρεμιστεί” πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο άσχημα απ’ ό,τι φαντάζεται και ο ίδιος. Η υστεροφημία του θα “κινείται” μεταξύ Εφιάλτη και Κωλέτη …Δεν θα υπάρχει άνθρωπος να τον υπερασπιστεί …Δεν θα υπάρχει έργο να τον “προστατεύει”.
Υπό αυτό το πρίσμα αντιλαμβανόμαστε ότι το πιο τραγικό ατύχημα, που μπορεί να συμβεί στον Βενιζέλο, είναι να του κοπεί η γλώσσα, παρά να μείνει ανάπηρος. Γιατί; Γιατί η αναπηρία δεν τον καταστρέφει ολοσχερώς, ενώ χωρίς τη γλώσσα του κινδυνεύει ολόκληρη η ύπαρξή του και όχι μόνον η φυσική του λειτουργία. Η μεγαλύτερη τιμωρία για έναν ζωντανό Βενιζέλο είναι να του κόψει κάποιος τη γλώσσα και να τον κρίνει με βάση τα πεπραγμένα του. Γιατί; Γιατί απλούστατα αυτή είναι το μεγάλο του “εργαλείο”. Χωρίς αυτήν όχι απλά δεν μπορεί να συνεχίσει να “διακρίνεται” στον δημόσιο βίο, αλλά στην κυριολεξία μπορεί μέσα σε ένα μήνα να καταλήξει στη φυλακή. Γιατί; Γιατί χωρίς αυτήν δεν μπορεί να υπερασπιστεί τίποτε …Ούτε καν τον εαυτό του.
Απλά πράγματα. Τον επιστήμονα τον “υπερασπίζεται” το έργο του και ο Βενιζέλος δεν έχει έργο να τον υπερασπιστεί. Τον πολιτικό τον “υπερασπίζεται” η πολιτική του “παραγωγή” και ο Βενιζέλος δεν έχει τέτοια να επιδείξει. Τον αθώο τον “υπερασπίζονται” τα στοιχεία και ο Βενιζέλος είναι πολύ ένοχος για να έχει τέτοια. Ο Βενιζέλος είναι ένας κοινός απατεώνας, που, εκτός από τα αποφάγια του και την ιά του, δεν θα αφήσει τίποτε άλλο στο πέρασμά του από αυτήν τη ζωή. Άρα; Άρα, στο διάστημα που έχει δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, είναι απόλυτα εξαρτώμενος από τη γλώσσα του …”Θα σου πω και θα μου πεις” …”Δεν είναι έτσι, αλλά αλλιώς” …Μιλάμε για εμετικές καταστάσεις. Να τον έχεις “μουγκό” απέναντί σου και να τον χτυπάς στο κεφάλι με ολόκληρους “φακέλους”…
…Τους ελλιπείς “φακέλους”, χάρη στους οποίους έγινε Καθηγητής Πανεπιστημίου …Τους ελλιπείς “φακέλους” των προεκλογικών δαπανών, χάρη στους οποίους εκλέγεται πρώτος βουλευτής Θεσσαλονίκης …Τους ελλιπείς “φακέλους” του Πόθεν Έσχες, χάρη στους οποίους κρύβει τις απάτες του …Τους “φακέλους” του Υπουργείου Δικαιοσύνης, που, εξαιτίας των δικών του αποφάσεων, παραβιάστηκε το Σύνταγμα …Τους “φακέλους” του Υπουργείου Πολιτισμού, που, εξαιτίας των δικών αποφάσεων, έγιναν μεγιστάνες οι Διαπλεκόμενοι …Τους σημερινούς “φακέλους” του Υπουργείου Οικονομικών, εξαιτίας των οποίων “αλυσοδέθηκε” η χώρα στην παγίδα των δανειστών. Με ό,τι έχει ασχοληθεί, σου δίνει “εργαλείο” να τον “κοπανήσεις” στο κεφάλι.
Μιλάμε για περίπτωση. Ο άνθρωπος είναι παντελώς άχρηστος …Ο “συνταγματολόγος” …Ο “συνταγματολόγος” του ΜΕGA και του ΔΟΛ εφόσον πουθενά και για κανέναν λόγο δεν υπάρχει στην επιστημονική κοινότητα ως “επιστήμονας” …”Επιστήμονας” είναι μόνον στα πάνελ του ΜEGA με θαυμάστρια την Τρέμη, τον αγράμματο Καψή και τον “ζυγιστή” των πτυχίων Βερίκιο …Με αυτούς που πληρώνονται για να τον “ακούνε” και να του κάνουν “πάσες”, για να “σκοράρει” μπροστά στο κοινό …Το κοινό, που, όπως είναι φυσικό, δεν έχει τις ειδικές γνώσεις, για να τον κρίνει στο επιστημονικό του αντικείμενο και αναγκαστικά “εμπιστεύεται” τα ΜΜΕ …Τα ΜΜΕ, τα οποία υποτίθεται “ερευνούν” το ποιόν των καλεσμένων τους και μετά τους “ανακρίνουν”.
Είναι λογικό λοιπόν με αυτήν την προστασία, που απολαμβάνει ο βουλιμικός του Θερμαϊκού, να μην βλέπει το κοινό ποιον έχει απέναντί του. Τον ακούει να μιλάει σαν γνωστικός και δεν καταλαβαίνει ότι ακούει ένα “κύμβαλον αλαλάζον”. Δεν βλέπει ότι έχει μπροστά του έναν άχρηστο και άσχετο δικηγορίσκο, ο οποίος απλά “πέτυχε” στη ζωή του ως σώγαμπρος ισχυρού πεθερού. Ένα πτυχιάκι της νομικής Θεσσαλονίκης είναι όλη κι όλη η επιστημονική κατάρτιση του Βενιζέλου.
Ένα πτυχιάκι, το οποίο είναι απολύτως βέβαιο ότι, ως πασόκος “Ταλιμπάν” της δεκαετίας του ’70 και ως γαμπρός του “δημοκράτη” Μπακατσέλου, θα πρέπει να το εξασφάλισε χωρίς καν να πατήσει στη σχολή. Όπως άλλωστε συνέβη και με τον άλλο τηλεσυνταγματολόγο, συναγωνιστή του παπαγάλου Φιντέλ και υπουργό Λοβέρδο. Κατά δική του ομολογία ο εσχάτως “υπαρχηγός”, συνομήλικος, συνάδελφος, ομοϊδεάτης και συνοδοιπόρος του Βενιζέλου μάς είπε ότι κατά τη διάρκεια των σπουδών του πιο πολύ χρόνο δαπάνησε για να διαβάζει τα αθλητικά, παρά τα συνταγματικά θέματα.
Το αποτέλεσμα; Οι δύο διάσημοι “τηλεσυνταγματολόγοι” στην πραγματικότητα είναι παντελώς αμόρφωτοι …Τα λίγα που θυμούνται από το Λύκειο και μερικές ταινίες που είδαν …Άνθρωποι, οι οποίοι δίνουν νόημα στον στίχο που λέει “όλες σου οι γνώσεις είναι οι φήμες και οι διαδόσεις”. Μιλάμε για εξωφρενικά πράγματα …Για πράγματα, που, αν δεν υπήρχε η τηλεοπτική πραγματικότητα να τα “παραποιεί”, θα τα καταλάβαινε και ο τελευταίος αδαής …Για πράγματα, που, αν δεν υπήρχε Διαπλοκή και “άνωθεν” εντολές, θα έπρεπε προ πολλού να έχει επέμβει η Δικαιοσύνη. Ο Βενιζέλος όχι απλά είναι άσχετος και ακατάρτιστος, αλλά σχεδόν παράνομος “εισβολέας” στην επιστημονική κοινότητα. Υπάρχουν άνεργοι νομικοί, οι οποίοι έχουν περισσότερα επιστημονικά “εχέγγυα” από τον ίδιο.
Ο Βενιζέλος είναι ίσως το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της “σοσιαλιστικής” Μεταπολίτευσης. Έχει όλα τα πασοκικά ρεκόρ στην κατοχή του. Έγινε καθηγητής σε ηλικία και με προσόντα που ένας άλλος μη “εκλεκτός” δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτε παραπάνω από ντελιβεράς. Υπάρχουν κλητήρες στα δικαστήρια, οι οποίοι έχουν πιο πολλά επιστημονικά προσόντα από τον Βενιζέλο. Πρώτα έγινε καθηγητής και μετά μάζευε “προσόντα”. Γιατί; Γιατί είχε τα “προσόντα” για καθηγητής της πασοκικής Μεταπολίτευσης. Το “μεταπτυχιακό” του Βενιζέλου ήταν “γαμπρός του Μπακατσέλου” και το “διδακτορικό” του “πουλέν του ΔΟΛ και επιλογή του Λαμπράκη”. Με αυτά τα επιστημονικά προσόντα έγινε καθηγητής “τηλεσυνταγματολόγος” “μεγάλου” “κύρους”. “Κύρους” αναγνωρισμένου από τον Καψή, την Τρέμη, τον Μπόμπολα και τον Ψυχάρη.
Το αποτέλεσμα ήταν αυτό το οποίο βλέπουμε. Έγινε Παρασυνταγματολόγος με εξειδίκευση στην παπαρολογία και την αερολογία …Ένας αγράμματος δικολάβος …Ένας άσχετος, ακαλλιέργητος και εξωφρενικά φλύαρος φανφαρόνος …Μια μεγάλη, χοντρή, αδύναμη και άνευ περιεχομένου “πομφόλυγα” …Ένας άσχετος, που τον σώζει η τεράστια αυτοπεποίθηση που του δίνουν τα “μέσα” των αφεντικών του. Δεν θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο από “αέρας” κοπανιστός, εφόσον σε όλη του τη ζωή είτε γλείφει πεθερούς και εκδοτικά συγκροτήματα είτε σέρνεται σε διαδρόμους εξουσιών και παραεξουσιών. Δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει ούτε η μαθηματική περίπτωση να τον αδικούμε. Ακόμα δηλαδή κι αν υποθέσουμε ότι έγινε με “μέσον” καθηγητής, δεν μπορούμε να διακρίνουμε “ίχνη” επιστημοσύνης και στην εκ των υστέρων πορεία του. Έγινε καθηγητής της συνταγματολογίας και αμέσως μπήκε στο ΠΑΣΟΚ ως πασοκολόγος βουλευτής πλήρους υπουργικής απασχόλησης.
Απλά πράγματα. Όταν όλη σου η ζωή από τα είκοσι σου χρόνια και μετά είναι “να πάρουμε”, “να δώσουμε”, “να μοιράσουμε”, “να χωρίσουμε”, “να υπολογίσουμε”, “να μετρήσουμε”, “να απειλήσουμε”, “να προλάβουμε”, “να αγοράσουμε” και άλλα τέτοια “επιστημονικά”, δεν είναι δυνατόν να υπάρχει χώρος για μελέτη ή σκέψη, όπως απαιτεί η επιστήμη. Η επιστήμη, η μόρφωση ή ακόμα και η απλή πνευματική καλλιέργεια απαιτούν χρόνο και ηρεμία και αυτά δεν τα διαθέτουν οι παρατρεχάμενοι της εξουσίας και της Διαπλοκής …Πόσο μάλλον οι κορυφαίοι παρατρεχάμενοι …Αυτοί, οι οποίοι έχουν ως μοναδικό στόχο της ζωής τους να “μετρήσουν” τα δημόσια, να τα “κόψουν” σε “κομμάτια” για τα αφεντικά και να πάρουν οι ίδιοι το “μερίδιό” τους …Αυτοί, οι οποίοι έπρεπε να “κατέβουν” στην Αθήνα και να “γλείψουν” από κτίρια μέχρι τους πρόποδες του Λυκαβηττού.
Ακόμα δηλαδή και να ήθελε ο Βενιζέλος να επωφεληθεί της “τύχης” του να γίνει καθηγητής με προσόντα κλητήρα, δεν είχε τον χρόνο να λειτουργήσει ως τέτοιος. Ως εκ τούτου συνταγματολόγος καλός δεν έγινε ποτέ, γιατί δεν μπορούσε να γίνει. Είχε άλλες ασχολίες, οι οποίες δεν του άφηναν τον απαιτούμενο χρόνο. Λίγο του άρεσαν τα μεγάλα ταψιά, λίγο οι βαθιές κατσαρόλες και λίγο οι γκόμενες, πού να βρει τον χρόνο ο χοντρός ν’ ασχοληθεί με την επιστήμη. Ως εκ τούτου έγινε άριστος παρασυνταγματολόγος …Κορυφαίος στην κυριολεξία, αν σκεφτεί κάποιος ότι το σύνολο των εγκλημάτων, που έχουν γίνει στο Σύνταγμά μας, φέρει την υπογραφή του. Δεν υπάρχει “τρύπα”, που να έχει το Σύνταγμά μας και να μην είναι βενιζελικής εμπνεύσεως και εφαρμογής. Το Σύνταγμά μας είναι ανίκανο να αυτοπροστατευτεί από τους εχθρούς του και τους εχθρούς του λαού, γιατί φρόντισε ο Βενιζέλος να το “παραλύσει”.
Γι’ αυτήν του την “ιατρική” υπηρεσία “πληρώνεται” με επιστημονικό “κύρος” από εκείνους οι οποίοι επωφελήθηκαν από την “παραλυσία” του Συντάγματος. Περισσότερο συνταγματικός “ιατρός” τύπου “Μέγκελε” είναι, παρά συνταγματολόγος. Μιλάμε για μοναδική περίπτωση. Διεστραμμένη περίπτωση. Γι’ αυτόν τον λόγο επιμένουμε από την αρχή να θεωρούμε ως απαραίτητη προϋπόθεση, για να τον καταλάβει κάποιος, τη γνώση της ανθρώπινης ψυχολογίας. Ο άνθρωπος δεν είναι απλά μισέλληνας. Όποιος εστιάσει εκεί το ενδιαφέρον του, θα χάσει την εικόνα του “δάσους”. Ο Βενιζέλος είναι μεταξύ άλλων ΚΑΙ μισέλληνας. Πρωτίστως όμως είναι μισάνθρωπος. Είναι φορέας του κακού. Αντιπροσωπεύει το κακό, που, όποιος είχε την ατυχία να “διασταυρωθεί” μαζί του, είναι πραγματικά άτυχος. Είναι το κακό για την Ελλάδα, την πολιτική ζωή ή την πανεπιστημιακή κοινότητα.
Συνηθίζουμε, για παράδειγμα, να λέμε ότι …είναι τύχη για ένα κράτος να έχει τους καλούς κυβερνήτες στη δύσκολη εποχή …Τύχη για κάποιους φοιτητές να έχουν έναν καλό “δάσκαλο” …Τύχη για κάποιους ανθρώπους να έχουν έναν καλό γείτονα. Όταν υπάρχει όμως η έννοια της “τύχης”, υπάρχει και αυτή της “ατυχίας”. Ο Βενιζέλος είναι “ατυχία” με όποια ιδιότητα κι αν τον “διασταυρώσεις” στη ζωή σου. Είτε ως πολιτικός είτε ως πανεπιστημιακός είτε ακόμα και ως γείτονας, είναι “ατυχία” για όποιον βρέθηκε στον “δρόμο” του και βέβαια στην ανάγκη του.
Ήταν και εξακολουθεί να είναι ατυχία για την Ελλάδα και τους πολίτες της, που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος να διαχειρίζεται τα συμφέροντά της. Ήταν και εξακολουθεί να είναι ατυχία για το Πανεπιστήμιο και τους φοιτητές, οι οποίοι βρέθηκαν στο δρόμο του. Ατυχές συμβάν είναι ο Βενιζέλος. Να μην σου τύχει. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για ειδική περίπτωση. Είναι κακός άνθρωπος. Παλιάνθρωπος, όπως θα έλεγαν οι παλαιότεροι. Χαίρεται όταν κάνει το κακό και μοιράζει δυστυχία γύρω του. Δεν θέλει να σε βοηθήσει ακόμα κι όταν μπορεί να το κάνει. Θέλει πάντα να διατηρεί τη “διαφορά” του από τους άλλους. Θέλει να παραμένει ο ίδιος ισχυρός και εσύ να είσαι καθηλωμένος στην ανάγκη του, είτε ως πολίτης είτε ως φοιτητής είτε ως οτιδήποτε άλλο.
Ό,τι κι αν κάνει, όπου κι αν κινείται, αυτή η τακτική του δεν αλλάζει. Είναι το κακό για την οικογένειά του, το Πανεπιστήμιο, το κόμμα, την κυβέρνηση. Είναι το κακό ως πολιτικός, ως καθηγητής, ως γείτονας ή εργοδότης. Ακόμα και στο εστιατόριο όπου πηγαίνει, για να καταβροχθίσει τον αγλέουρα, παρ’ όλο που αφήνει χρήματα, είναι το κακό του μαγαζιού. Είναι ο “καλός” πελάτης, που είναι κακός άνθρωπος και αναγκάζει τον εστιάτορα να φύγει από την πίσω πόρτα, για να μην τον συναντήσει. Είναι ο “καλός” πελάτης, που είναι κακός άνθρωπος και ο εργαζόμενος δεν θέλει να πάει στο τραπέζι του για να τον εξυπηρετήσει.
Όπου πηγαίνει υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι στεναχωριούνται που τον βλέπουν και όταν φεύγει ανακουφίζονται. Είναι από τους ανθρώπους, που, όταν πεθαίνουν, κάποιοι κρυφογελάνε, κάποιοι άλλοι ξεφυσάνε από ανακούφιση, αλλά όλοι ανεξαιρέτως βλέπουν με πρωτοφανή “συμπάθεια” τον θάνατο. Βλέπουν τη φύση να λύνει ένα πρόβλημα, που οι ίδιοι δεν μπορούσαν να λύσουν.
Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί είναι το ίδιον των ψυχικά “ανάπηρων” ανθρώπων. Ο Βενιζέλος είναι ένας ζωντανός-“νεκρός”. Ατυχείς επιλογές στη ζωή του τον “καθήλωσαν” στο “καροτσάκι” της “αναπηρίας”. Είναι πετυχημένος μόνον στο “καροτσάκι” του πεθερού του και ως εκ τούτου είναι ένας “ανάπηρος” από πεποίθηση. Ένας “ανάπηρος” πολύ επικίνδυνος, εφόσον όσο γερνάει χειροτερεύει η κατάστασή του. Όσο περιορίζονται οι δυνατότητές του να “αναθεωρήσει” τις αποφάσεις του, τόσο χειρότερος γίνεται. Όταν πλέον θα γεράσει απολύτως, τα ίδια τα γεράματα θα γίνουν πραγματική “αναπηρία” και τότε θα φτάσει στα όρια της κακίας του. Όσο είναι σχετικά νέος και έχει κάποια “παράθυρα” διεξόδου, αντέχει. Αν αυτά τα “παράθυρα” κλείσουν, θα μιλάμε για πραγματικό “ζόμπι”. Θα είναι ένας άνθρωπος εγκλωβισμένος σε ένα “κορμί” απαίσιο, που πρώτος από όλους ο ίδιος δεν θα το αντέχει με τίποτε.
Απλή ανάγνωση του βιογραφικού του να κάνει κανείς, το αντιλαμβάνεται αυτό. Από είκοσι χρονών αποφάσισε να παραστήσει τον “γαμπρό”, για να “πετύχει”. Στην ηλικία που έπρεπε να “τρέχει” ανέμελος, αυτός αποφάσισε να πέσει στα “γόνατα”. Στην πραγματικότητα πέταξε τη ζωή του στα “σκουπίδια” και νιώθει καλύτερα αν μετατρέπει την κοινωνία σε “σκουπιδότοπο”. Έχει αδικήσει αφόρητα τον εαυτό του και γι’ αυτόν τον λόγο είπαμε πιο πάνω ότι δεν έχει συναίσθηση της δικαιοσύνης ή της αδικίας. Στην πραγματικότητα τον ευχαριστεί η αδικία. Τον ευχαριστεί, γιατί οδηγεί στη δυστυχία …Τη δυστυχία και των άλλων. Τον ευχαριστεί, γιατί μετριάζει το “φορτίο” της δικής του προσωπικής δυστυχίας. Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος, που να έχει “διασταυρωθεί” στη ζωή του με τον Βενιζέλο και να έχει να πει έναν καλό λόγο γι’ αυτόν. Είναι προσβλητικός, είναι μειωτικός, είναι αλαζόνας. Στα καλύτερά του είναι απλά τυπικός. Στα καλύτερά του σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν “υπάρχεις” και ότι δεν σε “βλέπει”.
Πρόσφατα στη Βουλή —και αναφερόμενος σε έναν συνάδελφό του— τον αποκάλεσε “αντιαισθητικό”. Αυτό το σιχαμερό καμπούρικο “βουνό” από λίπος και κοπριά αποκάλεσε έναν άλλον συνάνθρωπό του “αντιαισθητικό”. Τι αποδεικνύει αυτό; Ότι έχει αντίληψη της έννοιας της αισθητικής ο Βενιζέλος και αυτό είναι εις βάρος του. Γιατί; Γιατί είναι προφανές ότι γνωρίζει τι θέαμα προσφέρει ο ίδιος στους άλλους. Το ξέρει, γιατί βλέπει καθημερινά τον καθρέπτη του. Γνωρίζει ότι η ύπαρξή του είναι μια πρόκληση στην αισθητική των πολλών. Γι’ αυτόν τον λόγο όπου πηγαίνει και διασταυρώνεται με άλλους ανθρώπους είναι εκ των προτέρων θυμωμένος. Είναι απόλυτα αρνητικός με τους πάντες, γιατί γνωρίζει ότι κρίνεται από αυτούς.
Αυτός ο προκαταβολικός θυμός είναι τακτική άμυνας ενός ανθρώπου, ο οποίος έχει πλήρη συναίσθηση της κατάστασης. Είναι έτοιμος για πόλεμο και μάλιστα με τους πιο αδύνατους από αυτούς …Τους σερβιτόρους, τις καθαρίστριες, τους πορτιέρηδες. “Διαβάζει” τα μάτια αυτών που διασταυρώνει. Λειτουργεί σαν τους ανάπηρους, οι οποίοι, όταν διασταυρώνονται με ανθρώπους, τους παρακολουθούν, για να καταλάβουν πού κοιτάνε …Τους ανάπηρους, οι οποίοι θεωρούν πρόκληση όταν κάποιος, φερόμενος ως political incorrect, “καρφωθεί” πάνω στην αδυναμία τους. Αυτό κάνει και ο Βενιζέλος. Προσπαθεί να τους προλάβει πριν κοιτάξουν εκεί όπου τον ενοχλεί και ως εκ τούτου δεν θέλει. Προσπαθεί να τους τρομάξει πριν χαλαρώσουν και κρίνουν αυτό το οποίο βλέπουν. Αν κοιτάνε τη σαπιοκοιλιά του, την καμπούρα του ή τον κώλο του, θα έχουν πρόβλημα.
Ολόκληρος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης είναι σε θέση να επιτεθεί σε έναν απλό αλλά “αδιάκριτο” σερβιτόρο, επειδή δήθεν δεν έφερε εγκαίρως τη σούπα. Ολόκληρος Υπουργός Οικονομίας είναι σε θέση να επιτεθεί στην “αυθάδη” καθαρίστρια, γιατί δήθεν δεν πήρε εγκαίρως το άδειο πιάτο από το γραφείο του. Θα την πληρώσει ο “κατώτερος” που έκανε το λάθος και κοίταξε την κοιλιά του …Ο “ποταπός” …Ο “δουλοπάροικος” …Ο “υπηρέτης” …Ο “τιποτένιος” …Ο “φτωχός” …Αυτός, ο οποίος δεν εξυπηρέτησε τον μέγα και συνταγματολόγο, που απλά “πήρε” μερικά κιλάκια.
Είναι δηλαδή θέμα “επιβίωσης” για τον Βενιζέλο να αισθάνεται σημαντικός και προπάντων πλούσιος. Αν δεν έχει αυτά, τα οποία “αναγνωρίζει” ο “κοινός” άνθρωπος στον δρόμο, είναι “τελειωμένος”. Δεν έχει νόημα η επιλογή της ζωής του. Δεν έχει “αντίκρισμα” η θυσία που έκανε στα νιάτα του, για να ξεχωρίσει από τους “κοινούς” ανθρώπους. Άρα έχει ανάγκη να κατέχει ό,τι χρησιμοποιεί ο “κοινός” άνθρωπος, για να ξεχωρίζει τους ανθρώπους μεταξύ τους.
Ο “κοινός” άνθρωπος δεν αναγνωρίζει επιστημονικά έργα, μεγάλες πολιτικές κινήσεις ή βαθυστόχαστες σκέψεις. Ο “κοινός” άνθρωπος αναγνωρίζει δημόσια πρόσωπα, τηλεοπτικούς σταρ και πλούσιους. Αναγνωρίζει μάρκες αυτοκινήτων, δημόσια αξιώματα, μεγάλα σπίτια ή επώνυμα ρούχα. Εμμέσως αντιλαμβάνεται το σημαντικό, εφόσον αυτός, που τα κατέχει όλα αυτά, μάλλον κάποιος σημαντικός θα είναι. Αυτόν στοχεύει ο Βενιζέλος, γιατί κάποτε κι αυτός αισθανόταν “κοινός” μέχρι που “αποθεώθηκε” κάπου ανάμεσα στα είδη υγιεινής του πεθερού του.
Αυτόν τον “κοινό” άνθρωπο στοχεύει και αυτόν απειλεί με “τιμωρία” σε περίπτωση που αντιληφθεί πως δεν εντυπωσιάζεται. Αυτόν τον “κοινό” άνθρωπο θέλει —αλλά και μπορεί— να τρομάζει ο Βενιζέλος με τον λόγο του και το ύφος του, γιατί, εκτός όλων των άλλων, είναι και θρασύδειλος. Ακόμα γελάνε στην Ιπποκράτους με τον “γενναίο” Μπένι, όταν τον απείλησε με χειροδικία ο Νίκος Παπανδρέου. Ολόκληρο το Πανελλήνιο έπαθε “πλάκα” όταν ο Κεφαλογιάννης μέσα στη Βουλή τον απείλησε στα ίσα και ο χοντρός τα “έκανε” πάνω του. Είναι προφανές ότι ο Βενιζέλος δεν θα κουνήσει ποτέ ξανά τα “χεράκια” του μπροστά στον Κεφαλογιάννη. Ο Μπένι είναι “τέρας” μόνον εκεί όπου τον παίρνει …Μόνο απέναντι σε αδύνατους και ειδικά απέναντι σ’ αυτούς, που με την εξουσία του απειλεί την επιβίωσή τους ή την πρόοδό τους …Δημόσιους υπάλληλους, φοιτητές κλπ..
Αυτά τα “μεγαλεία” προσφέρει η Διαπλοκή στον Βενιζέλο, για να τον διατηρεί όμηρό της …Η Διαπλοκή, η οποία συνεργάζεται τώρα με την Νέα Τάξη και τους δανειστές μας, προκειμένου να επιβάλουν παντού την “Παγκόσμια Διακυβέρνηση” …τη Διακυβέρνηση, που σήμερα υπόσχεται στον Βενιζέλο ακόμα και την πρωθυπουργοποίησή του. Αυτό δεν είναι παράξενο. Δεν είναι μόνον ότι γνωρίζει τον Βενιζέλο. Ο Βενιζέλος έχει όλα τα “ειδικά” προσόντα, για να γίνει ένας “καλός” Πρωθυπουργός. Είναι αυτό που είπαμε σε άλλο σημείο περί των υπηρετών της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης …Έχει όλο το “πακέτο” …Το “σπασμένο πακέτο” συγκεκριμένα. 
Για κάποιον, που έχει γνώση της λειτουργίας των συστημάτων, αυτό είναι το σύνηθες. Συνειδητοποιημένους “σακάτηδες”, αυτοπαγιδευμένους μέσα σε “αναπηρίες” —είτε σωματικές είτε πνευματικές—, πάντα χρησιμοποιούσαν τα τυραννικά συστήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Απλά, ανάλογα με την εποχή, εξέφραζαν και τις αντίστοιχες απαιτήσεις τους. Κάποτε, δηλαδή, δεν εμπιστεύονταν την “προσήλωση” των συνειδητοποιημένων “σακάτηδων” και τους ζητούσαν ως απόδειξη και τους “όρχεις” τους. Σήμερα δεν μπορούν να επιβάλουν τον ευνουχισμό στους υπηρέτες τους και απλά ζητάνε άλλες “εγγυήσεις” από τους Βενιζέλους. Κατά τα άλλα όλα παραμένουν τα ίδια …Έτρωγαν μέχρι σκασμού οι ευνούχοι …και το ίδιο κάνει και ο Βενιζέλος.
Τι κάνει η Δικαιοσύνη;

 

Συνένοχη στο έγκλημα ή ένας τρομοκρατημένος “κλητήρας”;

 

Για τη σημερινή κατάσταση δεν φταίει μόνον ο “συνταγματολόγος”-Μέγκελε, αλλά και η Δικαιοσύνη, η οποία ανέχεται τις επεμβάσεις του. Για τη σημερινή αθλιότητα φέρει τεράστιες ευθύνες η Δικαιοσύνη …Η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα Ελληνική Δικαιοσύνη. Αυτή είναι η κατά τον νόμο υπεύθυνη για τα εγκλήματα του κατά φαντασίαν συνταγματολόγου. Το γεγονός ότι ένας διεφθαρμένος νομικός έχει το θράσος και “βαπτίζει” σαν συνταγματικό ό,τι ηλιθιότητα εξυπηρετεί τον ίδιο και τη συμμορία στην οποία συμμετέχει, δεν δικαιολογεί τη στάση της Δικαιοσύνης.
Δεν δικαιολογείται η “απροθυμία” της Δικαιοσύνης να κάνει το έργο της και πρωτίστως να προστατεύσει τον ρόλο της. Δεν είναι δυνατόν η Δικαιοσύνη να παριστάνει τον “κλητήρα” της Βουλής, επειδή το παιδοβούβαλο από τη Θεσσαλονίκη ονόμασε συνταγματικό τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών. Δεν είναι δυνατόν με ψήφους της Βουλής να ακυρώνεται το Σύνταγμα και να απαλλάσσει από τα εγκλήματά τους τα μέλη της Βουλής. Δεν είναι δυνατόν η Βουλή να “μπαίνει” ανάμεσα στη Δικαιοσύνη και τους εγκληματίες, για να τους προστατεύει.
Μόνη της η Δικαιοσύνη —ακόμα και σήμερα— μπορεί να “ακυρώσει” τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών και να τους οδηγήσει όλους στη Φυλακή. Τα εγκλήματα κατά του λαού δεν παραγράφονται και τα κλοπιμαία εις βάρος του λαού κατάσχονται και δεν διαγράφονται.
Μόνη της η Δικαιοσύνη —ακόμα και σήμερα— μπορεί να “ακυρώσει” την ιδρυτική πράξη του “Ταμείου Αξιοποίησης της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου” και να τους οδηγήσει στη Φυλακή με την κατηγορία της δόλιας αρπαγής δημόσιας περιουσίας. Δεν είναι δυνατόν με απόφαση Υπουργού να μετακινείται η ιδιοκτησία μιας δημόσιας ΔΕΗ σε μια ανώνυμη ιδιωτική εταιρεία …Πάλι καλά που οι Υπουργοί δεν μεταβιβάζουν τη δημόσια περιουσία στις συνεφάδες και στα μπατζανάκια τους. Δεν είναι δυνατόν η Δικαιοσύνη να ανέχεται τοκογλύφους να μπαίνουν στην ιδιοκτησία του λαού και μάλιστα με όρους μαφίας. Όροι μαφίας είναι η δέσμευση των εμπλεκομένων για “ομερτά” εις βάρος του λαού.
Η Δικαιοσύνη πρέπει να τιμωρήσει παραδειγματικά όλους τους δωσίλογους, οι οποίοι τόλμησαν και στελέχωσαν μια εταιρεία-“πλατφόρμα”, για ν’ αρπάξουν την περιουσία του ελληνικού λαού. Αν ο λογιστής από τη Θεσσαλονίκη “έφαγε” 500 χρόνια φυλακή για απάτη κατά του δημοσίου, ο Κουκιάδης πρέπει να “φάει” 1500. Πρέπει εδώ και τώρα να φυλακιστεί. Να φυλακιστεί για τη δική του ασφάλεια, γιατί το Σύνταγμα δίνει την “άδεια” στον πρώτο Έλληνα που θα τον συναντήσει να του τινάξει τα μυαλά στον αέρα. Για την προστασία αυτού του πατριώτη Έλληνα, θα πρέπει ο Κουκιάδης να σαπίσει στη φυλακή. Οι κατά τον νόμο υπεύθυνοι πρέπει να τον τιμωρήσουν, για να μην αναγκαστούν οι πολίτες να πάρουν ευθύνες, που δεν τους αντιστοιχούν …Για να μην λερωθούν κανενός τα χέρια με τα άχρηστα μυαλά του δωσίλογου.
Η Δικαιοσύνη μπορεί —ακόμα και σήμερα— να ανοίξει τον δρόμο για τη σωτηρία της χώρας. Να “ακυρώσει” ως αντισυνταγματικούς τους νόμους που προστατεύουν τη Διαπλοκή και οδήγησαν στην υποταγή της χώρας …Τους παράνομους, ανήθικους και αντισυνταγματικούς νόμους, οι οποίοι “σφράγισαν” το έγκλημα του Χρηματιστηρίου, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις προμήθειες του Δημοσίου. Πρέπει η Δικαιοσύνη να κάνει χρήση των δικαιωμάτων που της εξασφαλίζει το Σύνταγμα και να κάνει το καθήκον της. Να αγνοήσει τη Βουλή και ν’ αναλάβει η ίδια να διερευνήσει από την αρχή όλους αυτούς τους “φακέλους”. Δεν είναι δυνατόν υποθέσεις, οι οποίες αφορούν την ίδια την εθνική μας επιβίωση, να μην εξετάζονται από επαγγελματίες νομικούς και να εξετάζονται από κοινούς βουλευτές. Δεν είναι δυνατόν η Δικαιοσύνη να μην εξετάζει τις υποθέσεις αυτές, επειδή της το απαγορεύουν με τις “ψήφους” τους κάποιες Ροδούλες, κάτι Αρούληδες και κάτι Πάκηδες.
Το παραμύθι των εξεταστικών επιτροπών πρέπει κάποτε να τελειώσει. Η συμπαιγνία των δύο μεγάλων κομμάτων, που κλέβανε εναλλάξ και σε περιοδικά διαστήματα συμψηφίζανε τις ευθύνες, για να ξεκινήσουν εκ νέου “καθαροί” το κλέψιμο, πρέπει να τελειώσει. Οι κλέφτες απ’ όπου κι αν προέρχονται, πρέπει να πάνε φυλακή. Αυτοί, που, για να πλουτίσουν, έθεσαν σε κίνδυνο την επιβίωση ενός ολόκληρου λαού, πρέπει να σαπίσουν στις φυλακές. Αποδείχθηκε με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο το δίκιο του συνταγματικού νομοθέτη, ο οποίος θεωρεί πως η ανεξαρτησία των εξουσιών είναι το βασικό “θεμέλιο” της Δημοκρατίας …Το δίκιο τού να θεωρεί ότι μόνον η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης μπορεί να διατηρεί τη νομιμότητα εντός της κοινωνίας.
Απέτυχαν οι πολιτικοί στην προσπάθειά τους να μας “πείσουν” ότι μπορούν, μέσω του αυτοελέγχου, να υποκαταστήσουν τη Δικαιοσύνη. Το μόνο, που πέτυχαν, παριστάνοντας τους δικαστές των εαυτών τους, ήταν να γεμίσουν τη Βουλή με απατεώνες. Κατόρθωσαν να θυμίσουν στον λαό το γνωστό …”κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”. Από εκεί και πέρα όλες οι κραυγές τους περί του κινδύνου τής δήθεν ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής αποδεικνύονται σε καθημερινή βάση ότι είναι εκ του πονηρού ηλιθιότητες. Την πολιτική ζωή την ποινικοποιούν οι πολιτικοί που εγκληματούν και όχι οι δικαστές που κάνουν τη δουλειά τους. Τι μπορούν να κάνουν οι δικαστές εναντίον του πολιτικού συστήματος, αν δεν υπάρχει αντικείμενο γι’ αυτούς και άρα έγκλημα; Τα ψέματα των “ηρώων” των Πολυτεχνείων και της “αντίστασης” κάποτε πρέπει να τελειώνουν.
Για όσο διάστημα η Δικαιοσύνη θα αρνείται να υπερασπιστεί τον συνταγματικό της ρόλο, θα συγκαταλέγεται και η ίδια ανάμεσα στους “συμμορίτες”, οι οποίοι πρόδωσαν τον λαό και το έθνος. Κατηγορία απολύτως βάσιμη με τα κριτήρια τα οποία η ίδια θέτει …Απολύτως βάσιμη, αν σκεφτεί κάποιος ότι αυτή η ανίκανη και παράλυτη Δικαιοσύνη από καιρού εις καιρόν σέρνεται στα γραφεία των διεφθαρμένων για αυξήσεις μισθών και προνόμια. Αν αυτή η απαίτηση των “λειτουργών” της σε χρήμα συνδυαστεί με τη μόνιμη αναποτελεσματικότητά τους, τότε μπορούμε να μιλάμε για “μερίδια” συνενόχων.
Απλά πράγματα. Η Δικαιοσύνη της τελευταίας δεκαετίας σηκώνει τη “σημαία” της επανάστασης μόνον όταν πρόκειται για ευρουλάκια. Οι δικαστές στον δημόσιο λόγο τους περισσότερο θυμίζουν λογιστές, παρά λειτουργούς της Θέμιδος. Μόνον όταν υπάρχουν οικονομικά θέματα και διαφορές θυμάται η Δικαιοσύνη ότι είναι ανεξάρτητη, ότι είναι λειτούργημα και ότι έχει καθήκοντα να εκτελέσει. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αφήνει τους Ζαγοριανούς ανενόχλητους να “παραδικάζουν” και να εξυπηρετούν τα γενναιόδωρα αφεντικά.
Στο χέρι της Δικαιοσύνης είναι, έστω και την τελευταία στιγμή, να σώσει καί τον εαυτό της καί την πατρίδα μας. Η Δικαιοσύνη μπορεί ανά πάσα στιγμή να δώσει εντολή στους λειτουργούς της ν’ ανοίξουν όλοι οι “φάκελοι” που μας οδήγησαν στη σημερινή καταστροφή. Η Δικαιοσύνη μπορεί να βρει ποιοι, πως και με τη συνεργασία ποιων μάς φόρτωσαν το τεράστιο χρέος. Η Δικαιοσύνη είναι αυτή, η οποία μπορεί αυτό το “τεράστιο” να το ονομάσει “απεχθές”. Η Δικαιοσύνη μπορεί να βρει ποιοι μας έκαναν “ξεχωριστή” περίπτωση σε ολόκληρο τον υπερχρεωμένο κόσμο και μας έσυραν πρώτους στο ΔΝΤ. Η Δικαιοσύνη μπορεί να δρομολογήσει σωτήριες για το μέλλον του λαού εξελίξεις. Όλοι στη Φυλακή …και είναι σίγουρο ότι θ’ αρχίσουν ν’ ανοίγουν τα “στόματα”. Να μάθει η Ελλάδα και ο κόσμος ολόκληρος ποιοι είναι οι κλέφτες, οι ασυναγώνιστοι, οι τοκογλύφοι και οι “σωτήρες” μας.
Είναι δυνατόν να υπάρχει η μαρτυρία του Στρος Καν για προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ Παπανδρέου και ΔΝΤ την εποχή που “έκλεβε” την εξουσία στην Ελλάδα, λέγοντας “λεφτά υπάρχουν” και να μην τιμωρείται κανείς; Είναι δυνατόν σε τέτοια ζητήματα εθνικής ασφάλειας να μην επεμβαίνει η Δικαιοσύνη και να αφήνει τις Εξεταστικές Επιτροπές των Γιακουμάτων και των Νταλαραίων να αποφαίνονται ανεξέλεγκτα, εκδίδοντας “συγχωροχάρτια”; Είναι δυνατόν να καταδικάζονται γερμανικές εταιρείες από τη γερμανική Δικαιοσύνη για τα εγκλήματά τους στην Ελλάδα και η ελληνική Δικαιοσύνη να μην αντιδρά; Για 300 εκατομμύρια κόβουν τις συντάξεις των φτωχών και δεν χτυπάνε κάτω σαν “χταπόδι” τη Siemens, για να πάρουν πολλαπλάσια; Είναι δυνατόν να κυβερνά τη χώρα ένας δοτός Πρωθυπουργός, ο οποίος εξυπηρετεί τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων; …Ένας πρωθυπουργός, ο οποίος δίνει 5% επιτόκια στους τοκογλύφους, όταν η Μέρκελ τούς δίνει 3% και δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί;
Πού είναι ένας Εισαγγελέας να τον κατηγορήσει για αποδεδειγμένη απόπειρα πρόκλησης βλάβης στο ελληνικό κράτος; …Πραγματική απόπειρα, εφόσον δεν υπάρχει γι’ αυτόν θέμα άγνοιας. Γνώριζε τι ακριβώς πρόσφερε στους τοκογλύφους και τι ζημιά θα προκαλούσε στο ελληνικό κράτος, εφόσον υπήρξε τραπεζίτης και μάλιστα υποδιοικητής του γνωστού Κεντρικού Ευρωπαϊκού τοκογλυφικού ιδρύματος. Είναι δυνατόν ο Ζαγοριανός να εξακολουθεί να δικάζει Έλληνες πολίτες και να μην έχει κρεμαστεί ακόμα στην Πλατεία Συντάγματος; Παγκόσμιο “τσουνάμι” μπορεί να προκαλέσει η ελληνική Δικαιοσύνη, αν κάνει απλά το καθήκον της …Απλά το καθήκον της. Δεν απαιτείται να κάνει κανενός είδους υπέρβαση …Να κάνει αυτό, το οποίο προκύπτει από τον ρόλο της …Να κάνει αυτό, για το οποίο στο κάτω-κάτω πληρώνεται.
Πρέπει να “ξυπνήσει” η ελληνική Δικαιοσύνη πριν χάσει παντελώς την εμπιστοσύνη του λαού και με αυτόν τον τρόπο κάνει ακόμα μεγαλύτερο κακό απ’ όσο έχει ήδη έχει κάνει στη Δημοκρατία. Να συνέλθει και να ενεργήσει πριν την προσπεράσουν οι εξελίξεις και δεν βρίσκει καμία “επαφή”, για ν’ αποκαταστήσει τις σχέσεις της με τον λαό. Μας είναι αδύνατο να φανταστούμε πως είναι δυνατόν να αλώνεται το κράτος από μια συμμορία ιδιωτών και η Δικαιοσύνη να μην αντιδρά.
 Αναρωτιόμαστε πώς κοιμούνται τα βράδια τόσοι καλοπληρωμένοι ανώτατοι δικαστές και εισαγγελείς, όταν γνωρίζουν ότι με την αδράνειά τους προδίδουν τη Δικαιοσύνη …Όταν επιτρέπουν σε εγκληματίες πολιτικούς να τους απαγορεύουν ν’ ανοίξουν “φακέλους” και να διερευνήσουν υποθέσεις, οι οποίες έχουν άμεση σχέση με την επιβίωση του λαού και του κράτους …Πραγματικούς εγκληματίες, εφόσον πολλοί από αυτούς εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι, όχι επειδή είναι αθώοι, αλλά απλά και μόνον επειδή είναι παραγεγραμμένα τα εγκλήματά τους …Παραγεγραμμένα από τους νόμους του Βενιζέλου και της συμμορίας που βρίσκεται πίσω του.
Στο παιχνίδι της επιβίωσης η Ελλάδα έχει πολλά “ατού” στα χέρια της. Είναι ανεπίτρεπτο να αφήνεται έρμαιο των τοκογλύφων τη στιγμή που μπορεί να τους τσακίσει …Τη στιγμή που, ως ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος, μπορεί, μέσω της Δικαιοσύνης, να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η Ελλάδα “βιάστηκε”, “κατακρεουργήθηκε” και “συκοφαντήθηκε” από τους τοκογλύφους. Ο ελληνικός λαός λεηλατήθηκε από τα λαμόγια της ντόπιας και της διεθνούς Διαπλοκής. Το ελληνικό κράτος δέχθηκε “πολεμική” επίθεση από τους “εταίρους” του στην Ευρώπη. Όλα αυτά πρέπει να τα μάθει ο κόσμος. Υπάρχουν τα στοιχεία που το αποδεικνύουν. Υπάρχουν τα στοιχεία και βρίσκονται στην κατοχή της. Αυτή η αποκάλυψη είναι η δουλειά της Δικαιοσύνης. Τώρα, που η Ελλάδα είναι στο προσκήνιο και αρχίζει ν’ αναπτύσσεται παγκοσμίως ένα φιλελληνικό “κλίμα”, είναι η ευκαιρία να μάθουν οι πάντες την αλήθεια.
Η Ελλάδα πρέπει να ξυπνήσει από τη “νάρκωση” και να ξαναγίνει για ακόμα μία φορά “οδηγός” αυτού του κόσμου. Ο Δυτικός Κόσμος πρέπει να ξαναβρεί τη “μνήμη” του …Να ξαναβρεί την ανθρωπιά του …Να ξαναβρεί το κοινωνικό του πρόσωπο …Να ξαναβρεί τη Δικαιοσύνη του …Να ανακτήσει αυτά, που του άρπαξαν οι τοκογλύφοι και οι κλέφτες. Τώρα είναι η μεγάλη του ευκαιρία. Τώρα, που το κύκλωμα των Εβραίων, των άθεων και των άχρηστων είναι αναγκασμένο να “προσπεράσει” την Ελλάδα και να επιχειρήσει να “χτυπήσει” τα πιο μεγάλα “παιδιά” του χριστιανισμού. Τώρα, που ο Μόντι, ως πιστός δουλάκος της Τριμερούς, της Goldman Sachs και των τοκογλύφων, θα προσπαθήσει να “χτυπήσει” την ίδια την Καθολική Εκκλησία.
Αυτή η επίθεση είναι μεγάλη ευκαιρία, γιατί θα “ερεθίσει” τη βάση του χριστιανικού κόσμου της Δύσης και αυτός ο κόσμος έχει αποδείξει μέσα στον χρόνο ότι είναι εξαιρετικά βίαιος όταν απειλείται. Πρέπει να συνεργαστούν οι Εκκλησίες, ώστε ν’ απομονωθούν και ν’ αποκαλυφθούν αυτοί, οι οποίοι “χτυπάνε” μέχρι θανάτου τα “ποίμνιά” τους. Πολιτισμικό και ως εκ τούτου και θρησκευτικό είναι το σημερινό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο χριστιανικός κόσμος και όχι μόνον. Θύμα του ίδιου συστήματος είναι και το Ισλάμ. Όλες οι συμβατικές θρησκείες βρίσκονται στο στόχαστρο των νεοταξιτών της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Συγκεκριμένοι άνθρωποι συγκεκριμένων θρησκειών είναι αυτοί, οι οποίοι επιτίθενται σε όλη την ανθρωπότητα. Προκαλυμμένη επίθεση δέχεται από άπληστους “τοκογλύφους” και πονηρούς “εμπόρους” κοινωνικών ευαισθησιών. Οργανωμένη επίθεση από Εβραίους και άθεους ψευδοχριστιανούς δαρβινιστές του προτεσταντισμού, οι οποίοι νομίζουν πως είναι “ανώτερο” ανθρώπινο είδος …Επίθεση ολοκληρωτική, που αφορά τους πάντες και κυρίως τον χριστιανισμό, εφόσον ξεκινάει μέσα από τη δική του επικράτεια. Πρέπει οι κεντρικές Εκκλησίες του χριστιανισμού ν’ ανασυντάξουν τις άμυνές τους, προκειμένου να προστατεύσουν τους πιστούς τους από τις εγκληματικές διαθέσεις των επιτιθεμένων.
Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να πρωτοστατήσει στην νέα αυτή προσπάθεια αντίδρασης.
Έχει καθήκον να το κάνει.
Έχει υποχρέωση απέναντι στον Δυτικό Ελληνοχριστιανικό Πολιτισμό να το κάνει, γιατί απλούστατα αυτός ο πολιτισμός είναι δικό της “παιδί”. Το αποδεικνύει άλλωστε το μίσος εναντίον της όλων αυτών, οι οποίοι σήμερα επιχειρούν να τον “κατεδαφίσουν”.
 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

 

Δημιουργός της θεωρίας του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Share: