…Κρίμα, δεν μας ευχήθηκε φέτος ο Κάρολος.
Η Τρόικα άθελά της θα σώσει την Ελλάδα.
Με τις εμμονές της ωθεί το τέρας του βενιζελισμού στην “αυτοκτονία”.
 
 
Όταν σε έναν φτωχό λαό εργαζομένων Πρώτος Πολίτης και Εγγυητής της Δημοκρατίας είναι ένα υψηλόμισθο παράσιτο, όπως ο Παπούλιας, τότε αυτός ο λαός είναι άξιος της μοίρας του. Αν ο λαός περιμένει από τον άνθρωπο αυτόν να λειτουργήσει ως η τελευταία ασφαλιστική “δικλείδα” πριν παραδοθεί η χώρα στους δανειστές, τότε είναι επίτευγμα που βλέπουμε μόνον δανειστές με κουστούμια και όχι στρατούς κατοχής …Πραγματικούς στρατούς με πραγματικά όπλα, αν σκεφτεί κάποιος το πώς αντέδρασε —ή μάλλον το πώς δεν αντέδρασε— ο Παπούλιας ως υποψήφιος Πρόεδρος στις επισημάνσεις της Μπενάκη περί αλλαγής συνόρων, εξαιτίας των νέων συνθηκών στη διεθνή πολιτική σκακιέρα.

Ο Παπούλιας “δικαιούται” στην κυριολεξία αυτήν τη στιγμή να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Μεταπολίτευσης …Ακόμα κι αν δεν υπήρχε, θα έπρεπε να τον “εφεύρουμε”. Είναι ο Πρόεδρος αυτός, τον οποίο έπρεπε να έχει η σημερινή “Δημοκρατία” μας …Είναι ο Πρόεδρος με το βαπτιστικό όνομα, το οποίο έπρεπε να έχει ο πρόεδρος των Μνημονίων …Είναι η πλέον αντιπροσωπευτική περίπτωση, που μπορεί να αποκαλύψει τα αίτια της σημερινής αθλιότητας της Μεταπολίτευσης …Ο άνθρωπος με το “δυτικό” όνομα είναι ένα παράσιτο από τότε που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο.
Στοιχειωδώς να ψάξει κάποιος το βιογραφικό του, θα καταλάβει ένα σωρό πράγματα για τα θέματα που αφορούν την ίδια την πατρίδα μας …Θα καταλάβει τα ίδια τα αίτια της σημερινής κατάντιας των μνημονίων. Με ανθρώπους σαν τον Παπούλια έφτασε η πατρίδα μας να γίνει ο περίγελος του Πλανήτη …Με ανθρώπους, οι οποίοι ήταν διατεθειμένοι να προσκυνήσουν ακόμα και τον διάβολο, προκειμένου οι ίδιοι να “επιπλεύσουν” εις βάρος της κοινωνίας …Με ανθρώπους, τους οποίους θα τους αρκούσε να γίνουν Πρόεδροι της Δημοκρατίας ακόμα και αν αυτή η δημοκρατία έφτανε μέχρι τη Θήβα…
…Με ανθρώπους, οι οποίοι επιλέγονται από διάφορα μυστικά παράκεντρα εξουσίας και οι οποίοι δεν “χάνονται” ποτέ, εφόσον πάντα για κάποιους είναι χρήσιμοι …Ειδικά όταν λαός θα είχε τη “φαεινή” ιδέα να στείλει τέτοιους ανθρώπους στα σπίτια τους, όπως συνέβη με τον Παπούλια λίγο πριν την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα της ελληνικής Πολιτείας. Ο άνθρωπος αυτός, του οποίου οι Γιαννιώτες αρνήθηκαν να του ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους να τους αντιπροσωπεύει στη Βουλή, έγινε ο Πρόεδρος με το απόλυτο ρεκόρ ψήφων στη Βουλή …Μιλάμε για τον απόλυτα προσβλητικό συμβολισμό απέναντι στο λαό …Μιλάμε για την απόλυτη χλεύη του λαού και τον απόλυτο εξευτελισμό της δημοκρατικής λειτουργίας.
Αυτοί, οι οποίοι τον επέλεξαν για την Προεδρία, δηλαδή, δεν σεβάστηκαν ούτε στο επίπεδο των εντυπώσεων το γεγονός ότι, λίγες ημέρες πριν αναδείξουν τον αποτυχημένο Κάρολο σε “θριαμβευτή” της Βουλής, ο λαός είχε αποφασίσει για την “τύχη” του. Όταν αποφάσισαν να τον “τιμωρήσουν” αυτοί, οι οποίοι ήταν “αρμόδιοι” να το κάνουν —και ήταν αυτοί, οι οποίοι τον γνώριζαν καλύτερα απ’ όλους και ήταν οι συντοπίτες του—, το παρακράτος τον αντάμειβε. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό το οποίο βλέπουμε. Αντί ο Κάρολος να πάει ως άχρηστος στο σπίτι του, κατόρθωσε να πρωταγωνιστεί στο πολιτικό σκηνικό …Κατόρθωσε να μας “πουλάει” ακόμα και πατριωτισμό. Όμως, οι εξυπηρετήσεις ξεπληρώνονται και όπως ήταν φυσικό κάποιοι γνώριζαν από τότε πως δεν θα είχαν πρόβλημα, όταν θα έπρεπε να εξασφαλίσουν υπογραφές για τα Μνημόνια.
Ο Παπούλιας είναι το αντιπροσωπευτικό δείγμα του ασπόνδυλου πασοκάνθρωπου, τον οποίο κάποιοι “κατασκεύασαν”, για να αλώσουν τη χώρα. Η τύχη του —και η ατυχία η δική μας— ήταν ότι γνώριζε να διασκεδάζει ανθρώπους, όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου …Να τους “γλείφει”, να τους “κολακεύει” και ενίοτε να τους “δανείζει” με άλλοθι και δικαιολογίες, είτε σε θέματα του δημόσιου βίου τους είτε του ιδιωτικού. Η τύχη του —και η ατυχία η δική μας— ήταν ότι γνώριζε να εξυπηρετεί ανθρώπους, όπως ο Χρήστος Λαμπράκης. Με αυτές τις γνωριμίες και αυτές τις χρησιμότητες ήταν θέμα χρόνου να “επιπλεύσει” στον “βόθρο” της Μεταπολίτευσης …Ένα ακόμα “λύμα” ανάμεσα στα πολλά άλλα, τα οποία θα “μπούκωναν” την “επιφάνεια” της δημοκρατίας μας.
Η “πορεία” του λίγο-πολύ αντιπροσωπευτική της αθλιότητας της Μεταπολίτευσης …Ένας ακόμα “ήρωας” ανάμεσα στους πολλούς που μας “έσωσαν” και σήμερα μας βλέπουν πάμπλουτοι να υποφέρουμε. Ως γνήσιος οπορτουνιστής και καιροσκόπος, “διάβασε” εγκαίρως τα μηνύματα των καιρών — έστω κι αν ο ίδιος, ως πρόσωπο, ήταν ολίγον “όψιμος”. “Ανακατεύτηκε” με κάποιους δήθεν αντιστασιακούς φοιτητές και ποτέ δεν έπαψε να εμφανίζεται σαν τέτοιος. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τις συγκινητικές δηλώσεις του σαν θιγμένος “αγωνιστής” στην παρέλαση που διακόπηκε από τον λαό της Θεσσαλονίκης. Τόνους υποκρισίας απαιτήθηκαν από την πλευρά του να παραστήσει δημοσίως τον θιγμένο αγωνιστή. Ο απολύτως ανεπάγγελτος, άεργος και τεμπέλης της Μεταπολίτευσης θίχθηκε από τις αντιδράσεις των εργαζομένων.
Αυτό ακριβώς ήταν ο Παπούλιας …Ένας υποκριτής σοσιαλιστής, ο οποίος δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του …Ένας δειλός υποκριτής, ο οποίος παρίστανε τον αγωνιστή χωρίς καν να έχει τα τυπικά προσόντα για τον ρόλο αυτόν …Αγωνιστής, που, δυστυχώς γι’ αυτόν, δεν είναι συμβατός με κανέναν γνωστό εθνικό ή κοινωνικό αγώνα. Ανήλικος στην Κατοχή, μεσήλικας και απών στη Χούντα. Κάπου εκεί αρχίζουν τα περίεργα. Σε ηλικία περίπου δέκα ετών εμφανίζεται “πρωταγωνιστής” στην Αντίσταση εναντίον των Γερμανών. Ο πρώιμος “ήρωας” απέναντι στους Ναζί γίνεται όψιμος “ήρωας” απέναντι στη Χούντα …Όπου πιάσει, ό,τι πιάσει.
Αν δεν τον θυμούνται κάποιοι στα “βουνά” της αντιναζιστικής Αντίστασης, θα παριστάνει τον ήρωα στα “πεζοδρόμια” του αντιχουντικού αγώνα. Ενώ δεν ανήκει στη γενιά του Πολυτεχνείου, “ανακατεύεται” μ’ αυτήν, για να αποδείξει —έστω και στοιχειωδώς— ότι “αγωνιζόταν” για τη δημοκρατία στο εξωτερικό …Αγωνιστής των ξενοδοχείων κι αυτός. Όταν κάποιοι ψευδοήρωες των Πανεπιστημίων πανηγύριζαν, επειδή “έριξαν” τη Χούντα μέσα σε μια διανυκτέρευση, μαζί τους πανηγύριζε και ένας άχρηστος μεσόκοπος …Μεσήλικας αλλαλάζων ήταν ο Κάρολος, όταν “έπεσε” η Χούντα …Του 1929 γεννηθείς είναι …Σαρανταπέντε χρονών ήταν, όταν “έπεσε” η Χούντα …Μεσόκοπος ήταν, όταν “επέστρεψε” στην Ελλάδα μαζί με τους “ήρωες” φοιτητές.
Πώς επέστρεψε; Με ό,τι μπορούσε να χωρέσει σε μια σκάρα αυτοκινήτου …Με τίποτε δηλαδή. Με τι άλλο θα μπορούσε να επιστρέψει ένας άχρηστος Έλληνας, ο οποίος περιφερόταν ασκόπως στη Γερμανία; Έβαλε τον “σοσιαλισμό” του στο πόρτ μπαγκάζ και ξεκίνησε για την Ελλάδα. Όταν οι φτωχοί Έλληνες έφευγαν στο εξωτερικό για να γίνουν πλούσιοι, ο φτωχός Παπούλιας επέστρεφε στην Ελλάδα για τον ίδιο λόγο …Παιδί κρατικοδίαιτου βενιζελικού στρατιωτικού, που είχε μάθει να περιμένει να λύσει τα προβλήματά του ελέω κράτους. Πάντα οι βενιζελικοί περίμεναν το επόμενο “κύμα”, για να λύσουν τα προβλήματά τους …Ομοειδής περίπτωση με τον Πάγκαλο …Άλλον ανεπάγγελτο και άεργο “ήρωα” του εξωτερικού …Άλλον “ταγμένο” στην υπηρεσία του “σοσιαλισμού”.
Γνωρίζοντας όλοι αυτοί τον πολιτικό σχεδιασμό της Ελλάδας, απλά θα περίμεναν τη σειρά τους. Όταν θα περνούσε η “σειρά” της Δεξιάς, θα ερχόταν και η σειρά των “Δημοκρατών” να αρπάξουν. Όπως είπε και ο Νίκος Παπανδρέου, θα πρέπει και οι “Δημοκράτες” να πλουτίσουν με τη σειρά τους. Αυτό έκαναν πάντα οι “Δημοκράτες” αυτού του τύπου. Ποτέ δεν βιάζονταν. Γιατί να βιάζονται; Ακόμα κι αν έχαναν ένα “τραίνο”, πάντα θα υπήρχε το επόμενο. Όταν θα ερχόταν η σειρά τους, θα αποκαθιστούσαν και τις προηγούμενες “αδικίες”. Αυτοί άλλωστε εφεύραν την έννοια …”αναδρομικά”. Ό,τι και να γινόταν, θα βολεύονταν. Ακόμα κι αν δεν είχαν ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, δεν θα στερούνταν τη σύνταξη. Θα έπαιρναν μια σύνταξη “αντιστασιακού” ακόμα κι αν ήταν νεογέννητα στα χρόνια της Αντίστασης.
Γιατί να αγχώνονται οι βενιζελικοί σαν τον Κάρολο; …Τον “ταγμένο” από τα βαφτίσια του στον “σοσιαλισμό” Κάρολο. Γι’ αυτόν τον λόγο κάναμε αναφορά στο βαπτιστικό του όνομα. Ακόμα και να ήθελε, δεν του επέτρεπε το όνομά του να “ξεχάσει” ότι έπρεπε να περιμένει να βολευτεί κάπου ως “σοσιαληστής”. Ό,τι θα κάνει μελλοντικά ο “Ερνέστο” Τσίπρας, αυτό έκανε και ο Κάρολος. Περίμενε να τον βολέψουν οι ομοϊδεάτες του, όταν θα καταλάμβαναν την εξουσία. Παραλίγο να “καεί” στο “ζέσταμα”. Από την πολύ αναμονή έγινε αντιστασιακός μεσήλικας στη Γερμανία. Ο πρώτος μισός αιώνας της ζωής του περιγράφεται σε μισή γραμμή στο βιογραφικό του. Περισσότερα γράφονται για το πώς περνούσε η ζωή του στα είκοσί του χρόνια ως δήθεν αθλητής, παρά για τα επόμενα είκοσι χρόνια που ακολούθησαν.
Στα σαρανταπέντε του ολόκληρη η ζωή του “χωρούσε” σε μια σκάρα αυτοκινήτου. Σε ηλικία που συνομήλικοί του μετανάστες επέστρεφαν από τη Γερμανία με μικρές περιουσίες, που απέκτησαν με τον κόπο τους, ο Παπούλιας επέστρεφε με άδεια χέρια. Σε σαρανταπέντε χρόνια ζωής το “πλούσιο” βιογραφικό του περιορίζεται στο να αναφέρει ότι “αντιστεκόταν” σε κάποιες εκπομπές της Ντόιτσε Βέλε. Έζησε τον πρώτο μισό αιώνα της ζωής του με μόνο “κόπο” μερικές εμφανίσεις στην Ντόιτσε Βέλε …Εκεί “πολεμούσε” τη Χούντα, προφανώς υπό τις χορηγίες αγνώστων σε εμάς χορηγών.
Ενώ όμως θα περίμενε κάποιος κάπου εκεί να τελειώνουν όλα τα “μυστήρια” για τον Κάρολο, κάπου εκεί ξεκινάνε άλλα. Όλοι οι μετανάστες, οι οποίοι επέστρεψαν με περιουσίες από τη Γερμανία, έμειναν σε εκείνα που είχαν …και προφανώς σήμερα πεινάνε με τις συντάξεις που παίρνουν, ενώ ο Παπούλιας, ο οποίος επέστρεψε με άδεια χέρια από την πλούσια “Εσπερία”, πλούτισε στην Ψωροκώσταινα …Πλούτισε, χωρίς ποτέ να έχει κανένα επιχειρηματικό αντικείμενο πέρα από την “αγωνία” του για τη “σωτηρία” μας …Πλούτισε τόσο πολύ, που μπορούσε να “δανείζει” στον Ανδρέα να χρηματοδοτεί τις ερωτικές “φωλιές” του …Πλούτισε τόσο πολύ, που απεκατέστησε καλά τις θυγατέρες του και περίσσεψε πλούτος και για τα δικά του γεράματα.
Τώρα αυτός ο παρασιτικός γέρος μάς “δουλεύει” …Κατά καιρούς μάς “υπόσχεται” ότι θέλει να μειώσει τον μισθό του, αλλά πρακτικά δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο …Δεν του το επιτρέπει το Σύνταγμα …Το ίδιο το Σύνταγμα, το οποίο καθημερινά βιάζει ο ίδιος, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους δανειστές. Ούτε καν τα προσωπικά του έξοδα δεν τα αντιμετωπίζει ως τέτοια. Ακόμα και στις περιόδους της κρίσης “φορτώνει” ό,τι μπορεί στις πλάτες του λαού. Κάθε καλοκαίρι, όταν πρέπει να επισκεφθεί την περιουσία του στη Λευκάδα, δεν το κάνει ως πολίτης και άρα από την τσέπη του …Το κάνει σαν Πρώτος Πολίτης και άρα από τη δική μας “τσέπη”. Βάζει στο πρόγραμμα κάποιον “εκκλησιασμό” σε κάποια εκκλησία της Λευκάδας και το ονομάζει “Προεδρική αποστολή”. Ας ψάξει κάποιος να δει πότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέπτεται τη Λευκάδα …Στην εποχή Παπούλια η ελληνική Πολιτεία ασχολείται το καλοκαίρι με τη Λευκάδα και τον χειμώνα με τα Γιάννενα.
Παντού και πάντα τα ίδια κάνει. Μας υποτιμά και μας “δουλεύει” συστηματικά. Ως γιος στρατιωτικού γνωρίζει την τέχνη του αντιπερισπασμού. Ακολουθεί την ίδια μέθοδο σε όλες του τις ύποπτες δραστηριότητες. Αν τον δει κάποιος να “μαλώνει” τους Τούρκους, είναι βέβαιο ότι έχει υπογράψει κάτι καταστροφικό για τον ελληνικό λαό. Κάθε φορά που προδίδει την πατρίδα, πραγματοποιεί κινήσεις αντιπερισπασμού. Κάθε φορά που υπογράφει αντιλαϊκά και βεβαίως αντισυνταγματικά “εκτρώματα” της Τρόικας, βγαίνει και παριστάνει τον κοινωνικό ήρωα. Μέχρι και με τους Γερμανούς τα έχει βάλει …αφού όμως με την υπογραφή του πρώτα τους εξυπηρέτησε. Πρώτα “ξεβρακώνει” τους Έλληνες, για να εξυπηρετηθούν οι Γερμανοί και μετά φωνάζει ο Πρόεδρος για την “αξιοπρέπειά” τους.
Σε μια εποχή, που ακόμα και οι αδαείς έχουν καταλάβει ότι η πατρίδα μας έχει πέσει θύμα λεηλασίας από τους Γερμανούς, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι αυτός, που κρατάει “άμυνα”. Πήγε στο Βερολίνο και μίλησε σαν “πλασιέ” της ελληνικής πραμάτειας. «Σήμερα, υπάρχουν συνθήκες πρόσφορες για επενδύσεις και θέλω να σας διαβεβαιώσω προσωπικά και να διαβεβαιώσω και τους Γερμανούς επιχειρηματίες ότι έχουν μόνον να κερδίσουν από τη δραστηριότητά τους στην Ελλάδα». Προφανώς ο ανεπάγγελτος δεν γνωρίζει πως στις οικονομικές δραστηριότητες όταν κάποιοι κερδίζουν, κάποιοι άλλοι χάνουν. Δεν γνωρίζει ότι, για να κερδίσουν οι Γερμανοί επενδυτές στην Ελλάδα, θα πρέπει να χάσουν οι Έλληνες την ίδια την Ελλάδα.
Αυτός ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που “υπέγραψε” την εποχή του Μνημονίου …Ο δανειστής του Αντρέα ήταν αυτός, ο οποίος έβαλε μέσα στην πατρίδα μας τους “δανειστές” του Γιωργάκη …Ο Πασόκος …Ο ανεπάγγελτος, άεργος, άσχετος και σημερινός πάμπλουτος Πασόκος …Ο ανεκδοτάκιας του Ανδρέα …Ο κολλητός του Χρήστου Λαμπράκη και “εκλεκτός” του για την προεδρική υποψηφιότητα …Αυτός, ο οποίος απέτυχε να γίνει βουλευτής και πέτυχε να γίνει Πρόεδρος με τις περισσότερες ψήφους βουλευτών …Ο γιος του στρατηγού, που δεν τον τρόμαξε η ιδέα της αλλαγής των εθνικών μας συνόρων …Ο “σοσιαλιστής”, ο οποίος πιστεύει στην ολοκληρωτική ιδιωτικοποίηση της οικονομίας …Ο “πατριώτης”, που καλεί τους Γερμανούς να επενδύσουν στο “πλιάτσικο” της πατρίδας μας.
Με αυτόν ως Ανώτατο Άρχοντα έπρεπε ο Παπανδρέου να παραδώσει τη χώρα στους “κολλητούς” της Μαργαρίτας. Ο “κολλητός” της Μαργαρίτας θα αποφάσιζε για τα κέρδη των υπολοίπων “κολλητών” της. Αυτός παρέδωσε στο τυπικό επίπεδο την πατρίδα μας στους δανειστές και στον Σόρος. Γιατί να μην το κάνει χωρίς φόβο; Υπήρχε φόβος; …Βεβαίως υπάρχει φόβος …Ευνομούμενη Πολιτεία είμαστε. Όσο ισχυρός κι αν είναι ένας Πρωθυπουργός, δεν είναι ανεξέλεγκτος. Αν η Ελλάδα ήταν πραγματικό κράτος και ο Παπούλιας πραγματικός Πρόεδρος, ο Γιωργάκης θα έπρεπε σήμερα να είναι ήδη δύο χρόνια στη φυλακή μαζί με τη μητέρα του. Οι “υπερκοριοί” των μυστικών υπηρεσιών δεν είναι μόνον για να εντοπίζονται οι Αλβανοί κακοποιοί, αλλά και οι “Έλληνες” προδότες. Ακόμα προσπαθούν να κρύψουν τα email που είχε δημοσιεύσει η Κανέλη και τα οποία σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα τους είχαν οδηγήσει στα δικαστήρια.
Πώς θα μπορούσε να ελεγχθεί ένας Πρωθυπουργός για τα προδοτικά του έργα; …Όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα. Ακόμα και σε ένα πρωθυπουργοκεντρικό πολιτικό σύστημα, όπως είναι το ελληνικό, ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να είναι ανεξέλεγκτος. Δεν μπορεί να εγκληματεί χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Δεν μπορεί να προδίδει την πατρίδα του, χωρίς να υπάρχουν οι συνέπειες. Δεν μπορεί η εθνική ασφάλεια να επαφίεται στην καλή του θέληση. Επικεφαλής της Εκτελεστικής Εξουσίας είναι και αυτό σημαίνει ότι ελέγχεται από τις υπόλοιπες εξουσίες. Ακόμα κι αν μπορεί να κάνει κατάχρηση του κακοσχεδιασμένου πολιτικού μας συστήματος —και “καπελώνοντας” τη Βουλή—, αυτό δεν θα ήταν αρκετό, για να περάσει η προδοσία του. Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει άλλωστε η ασφαλιστική “δικλείδα”, που ονομάζεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας και βεβαίως η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.
Τι έπρεπε λοιπόν να γίνει; Σε περίπτωση που Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν κάποιος πραγματικός δημοκράτης και όχι ένας Καρολάκος “σοσιαλιστής”, τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα. Σε περίπτωση που ο Γιωργάκης “επιχειρούσε” να περάσει το προδοτικό Μνημόνιο από τη Βουλή, έπρεπε να το “μπλοκάρει” ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την άρνησή του να το υπογράψει. Αυτό το Δικαίωμα τού το παρέχει το Σύνταγμα και αυτή είναι η εξουσία του …Ειδικά όταν αυτό το Δικαίωμα το υποστηρίζει ένας ολόκληρος λαός, ο οποίος διαδηλώνει εκείνη την ώρα στην Πλατεία Συντάγματος. Δεν είναι θέμα αντίληψης. Όταν ένα προδοτικό Μνημόνιο βγαίνει ένας λαός ολόκληρος και το “καταγγέλλει” στην Πλατεία Συντάγματος, δεν μπορούσε να υποπτευτεί ο Κάρολος ότι είναι εθνικά ύποπτο; Ακόμα κι αν δεν είχε την νομική κατάρτιση να το “καταγγείλει” ο ίδιος, είχε —λόγω θέσης— τη δυνατότητα να το παραπέμψει στους αρμόδιους …Στη Δικαστική Εξουσία. Αυτό ήταν το καθήκον του να κάνει και αυτό δεν το έκανε, παρ’ όλο που εκατομμύρια Ελλήνων ωρύονταν έξω από τη Βουλή και ήθελαν να κρεμάσουν τους προδότες.
Από εκεί και πέρα η Δικαιοσύνη είχε τα “όπλα” να κυνηγήσει έναν προδότη Πρωθυπουργό. Μπορούσαν τα Ανώτατα Δικαστικά Όργανα να επιληφθούν της κατάστασης. Μπορούσε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να εκδώσει ένταλμα σύλληψής του και παραπομπής του σε δίκη …Σε μια δίκη όπου το κράτος, με όπλα τους νόμους και τις πληροφορίες που θα είχε στη διάθεσή του απ’ όλες τις διαθέσιμες πηγές, θα την έβρισκε την “άκρη”. Έγινε τίποτε απ’ όλα αυτά; …Όχι βέβαια. Ποιος θα τα έκανε αυτά; Ο “κολλητός” της Μαργαρίτας θα έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια του γιού της …Ο “αντιστασιακός” και εκβιάσιμος Κάρολος θα τα “έβαζε” με τη γερμανική πρεσβεία;
Την ώρα που τα ΜΑΤ με εντολή των προδοτών χτυπούσαν τον λαό και τον “έπνιγαν” στα δακρυγόνα, ο ανεπάγγελτος και άεργος Παπούλιας “υπέγραψε” με συνοπτικές διαδικασίες τη “σωτηρία” της Ελλάδας. Μπορεί και να συνεννοήθηκε απ’ ευθείας με την “κολλητή” του Μαργαρίτα για το πώς θα προστάτευε τον γιο της, αλλά και τους τοκογλύφους “κολλητούς” της. Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Αυτή ήταν η αρμοδιότητα του Παπούλια και αυτό ήταν το καθήκον του. Αυτά έπρεπε να κάνει και δεν τα έκανε. Μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ τού λαού —ο οποίος εκείνη την ώρα από την Πλατεία Συντάγματος “διέτασσε” να σταματήσει η προδοσία— και να σταματήσει τις εξελίξεις, παραπέμποντάς την υπόθεση του Μνημονίου στη Δικαιοσύνη…
…Παραπέμποντάς την κρίση των Μνημονίων στους καθ’ ύλη αρμόδιους …Στο αρμόδιο για την κρίση της συνταγματικότητας των νομοθετημάτων Ανώτατο Δικαστήριο, που είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας. Εύκολα θα απορριπτόταν εκείνη την εποχή, γιατί ο λαός ακόμα δεν είχε συνηθίσει τις συνεχείς δόσεις “σωτηρίας” …Εύκολα τότε θα έλεγχαν τη Στατιστική Υπηρεσία για τα παραποιημένα στοιχεία, τα οποία μας έβαζαν στο ΔΝΤ …Εύκολα θα έλεγχαν την Τράπεζα της Ελλάδας για το Τ10, που εξευτέλισε τεχνητά την αξία των κρατικών ομολόγων …Εύκολα θα διαπιστωνόταν ότι η κατάσταση στην ελληνική οικονομία ήταν όμοια με των περισσοτέρων χωρών της Ευρώπης και όχι όπως την παρουσίαζαν οι Bild και τα Focus των Ναζί. Φυλακή θα πήγαιναν όλα τα σκουπίδια με πρώτο τον “κουρασμένο”, ο οποίος ξεκίνησε να μοιράζει δημόσια εκατομμύρια σε ιδιωτικές τράπεζες.
Όμως, ο “σοσιαλιστής” δεν έκανε το καθήκον του …Δεν είχε λόγο να το κάνει …Πού να το έστελνε ο δωσίλογος το Μνημόνιο να κριθεί; …Στο Δικαστήριο του Πικραμένου; …Στο Δικαστήριο του γιου του παλιού Δοσίλογου; …Στο Δικαστήριο του απόφοιτου του Γερμανικού Κολεγίου; …Στο Δικαστήριο εκείνου που κάποιοι προετοίμαζαν για την θέση του μελλοντικού υπηρεσιακού Πρωθυπουργού, ο οποίος θα αναλάμβανε να υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις του Μνημονίου, για να μην υπάρξει “κενό” σε περίπτωση εκλογών;
Δικό τους ήταν το κράτος. Το κράτος είχε “αλωθεί” από τους βενιζελικούς πολύ πριν φτάσουμε στο σημείο να το ξεπουλήσουμε με τα Μνημόνια. Όταν οι ίδιοι άνθρωποι ελέγχουν όλες τις “ανεξάρτητες” εξουσίες ενός κράτους, δεν υπάρχει κράτος. Γι’ αυτόν τον λόγο είπαμε σε άλλο σημείο ότι η σημερινή Ελλάδα έχει τον Πρόεδρο που την αντιπροσωπεύει. Δεν είναι τυχαίο ούτε το όνομα του Κάρολου Παπούλια …Προς τιμή του “σοσιαλιστή” Καρλ Κάουτσκι ονομάστηκε Κάρολος. Αυτών των “σοσιαληστών” θαυμαστές ήταν πάντα οι βενιζελικοί …Αυτούς είχαν ως πρότυπα. Γιατί; Γιατί κατάφεραν στο όνομα μιας ιδεολογίας να αρπάξουν ένα κράτος από τους φυσικούς του ιδιοκτήτες.
Στο όνομα του σοσιαλισμού μια συμμορία φυσικών προσώπων άρπαξε στην κυριολεξία την Πρωσία και τη Βαυαρία από τους λαούς τους. Στο όνομα μιας εθνικά “ακρωτηριασμένης” Γερμανίας της Βαϊμάρης μια συμμορία ιδιωτών απέκτησε τον απόλυτο έλεγχο ενός μεγάλου κράτους. Αυτό ήταν το επίτευγμα του Μαρξ, της Λούξεμπουργκ, του Κοέν, του Κάουτσκυ, του Μπάμπελ, του Μπερνστάιν, αλλά και του Κάφκα. Αυτοί οι δήθεν “Γερμανοί” —και πολύ Εβραίοι— ίδρυσαν τη “Γερμανία”, η οποία βύθισε την Ευρώπη στους πολέμους και στο τέλος μετατράπηκε σε ένα ιδιόκτητο “δοχείο νυκτός” των ΗΠΑ …Αυτούς ζήλευαν οι βενιζελικοί …Τους “σοσιαλιστές” της Γερμανίας.
Αυτοί οι “Γερμανοί” σοσιαλιστές ήταν οι “ήρωες” κατώτερων πειναλέων αξιωματικών, όπως ήταν ο πατέρας ή ο νονός του Παπούλια …Αξιωματικών, οι οποίοι ονειρεύονταν έστω και αποτυχημένες βενιζελικές στρατιωτικές τραγωδίες, προκειμένου να γίνουν πλούσιοι …Προκειμένου να μετατρέψουν τα τσίγκινα παράσημά τους σε ατόφια χρυσάφια περιουσίας. Οι ίδιοι αυτοί “Γερμανοί” σοσιαλιστές ήταν οι “ήρωες” πειναλέων πολιτικών της κοινωνικής “πλέμπας”, οι οποίοι έβλεπαν την πολιτική ως το μόνο πεδίο, το οποίο θα μπορούσε να τους εξασφαλίσει πλούτο. Ό,τι χειρότερο και ό,τι κατώτερο υπήρχε πάντα στις κοινωνίες, γύρω από αυτόν τον “σοσιαλισμό” δραστηριοποιούνταν …Η μόνη ευκαιρία των ανάξιων να ξεπεράσουν τους άξιους …Η μόνη ευκαιρία των τεμπέληδων να ξεπεράσουν τους εργατικούς …Η μόνη ευκαιρία των φασιστών να “καπελώσουν” τη Δημοκρατία, στηριζόμενοι στις δικές της αδυναμίες.
Οπαδοί αυτών των φασιστών “πατέρων” του Χίτλερ και του Γκαίμπελς —αλλά και της Μέρκελ και του Σόιμπλε— ήταν οι “σοσιαλιστές” της “Αλλαγής”. Οι “σοσιαλιστές”, οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα να μας “σώσουν”, υπό την προστασία και τις εντολές της αμερικανικής πρεσβείας. Αυτοί κάποτε μας “έσωσαν” και οι ίδιοι είναι σήμερα που μας “πουλάνε” με το δικαίωμα του ιδιοκτήτη. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν φοβήθηκαν να μας προδώσουν. Δεν φοβήθηκαν καν να μας “δουλέψουν” κατάμουτρα. Δεν φοβούνταν οι “ιδιοκτήτες” του ελληνικού κράτους για τις επιλογές τους. Δεν φοβούνταν τους αμυντικούς “μηχανισμούς” ενός θεωρητικά ελεύθερου κράτους, γιατί παντού είχαν τοποθετήσει δουλικά τους …Δουλικά σαν τον Παπούλια ή τον Πικραμένο.
Δεν φοβόταν ο Γιωργάκης ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, θα μπορούσε να συλληφθεί ως Πρωθυπουργός που πραγματοποίησε μια προδοσία. Γνώριζε ότι αυτός, ο οποίος θα μπορούσε να του δημιουργούσε πρόβλημα και να σταματήσει την προδοτική του προσπάθεια, ήταν εκείνος, ο οποίος τριβόταν μέσα στην πισίνα πάνω στη Λιάνη. Πώς θα φοβόταν ως προδότης Πρωθυπουργός την τιμωρία, όταν δεν υπολόγιζε ούτε στο ελάχιστο αυτόν, ο οποίος θα μπορούσε να τη δρομολογήσει και ήταν ο Κάρολος; Θα φοβόταν τον Κάρολο; …Ο Κάρολος ήταν εκβιαζόμενος …Ο Κάρολος, αν υπήρχε ευνομούμενη Πολιτεία, όχι Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα έπρεπε να ήταν, αλλά φυλακισμένος.
…Φυλακισμένος από την εποχή του Ανδρέα θα έπρεπε είναι για ψευδορκία, συμμετοχή σε συγκάλυψη εγκλήματος και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. “Δάνεισε” στον Ανδρέα και ποτέ δεν μάθαμε εάν πήρε ποτέ πίσω τα δανεικά και εάν αυτά τα χρήματα ήταν νόμιμα. Μιλάμε για το θαύμα των ιερών γραφών …Όσα πιο πολλά έδινε δανεικά κι αγύριστα, τόσο πιο πολύ μεγάλωνε η περιουσία του …Όσα πιο πολλά έδινε στους κατάλληλους ανθρώπους, τόσο “αυγάτευαν” τα περιουσιακά του στοιχεία. Με έξοδα πολυτέκνου και με μοναδικό έσοδο τη βουλευτική αποζημίωση, απέκτησε μεζονέτες στη Λευκάδα …Πλήρωνε τα “κωλόσπιτα” του Ανδρέα και αποκτούσε τέτοια και ο ίδιος.
Με ποιον θα συνεργαζόταν, για να τιμωρήσει τον προδότη Πρωθυπουργό; Με τον Πικραμένο; …Τον επίσης εκβιαζόμενο Πικραμένο; Αν εμείς οι απλοί πολίτες μάθαμε ότι ο πατέρας του ήταν δωσίλογος, ας προσπαθήσει ο αναγνώστης να φανταστεί πόσα ξέρουν κάποιοι άλλοι για την “καριέρα” του ως δωσίλογου. Ο γερμανοτραφής Κάρολος θα συνεργαζόταν με τον απόφοιτο του γερμανικού κολεγίου και γιο δωσίλογου, για να τιμωρήσει τον δωσίλογο; Οι δωσίλογοι, δηλαδή, θα συνεργάζονταν εναντίον του δωσιλογισμού; Στα γερμανικά θα “μάλωναν” τον Γιωργάκη για την προδοσία του; Από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε ποιος συντηρούσε τον Κάρολο στην εποχή της “Αντίστασης” στη Γερμανία, δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε “αγώνα” του εναντίον της ναζιστικής επίθεσης των τοκογλύφων.
Γι’ αυτόν τον λόγο ο Γιωργάκης δεν είχε φόβο όχι μόνον να προδώσει την Ελλάδα, αλλά και να την διαβάλει παγκοσμίως, προκειμένου να διευκολύνει τη δική του προδοσία και το πλιάτσικο των αφεντικών του. Πολύ πριν ξεκινήσει η Bild και το Focus την παγκόσμια εκστρατεία δυσφήμισης της Ελλάδας, το έκανε ο Πρωθυπουργός της. Το έκανε συστηματικά, γιατί αυτό βόλευε τους τοκογλύφους, οι οποίοι ήθελαν να κατακρεουργήσουν την Ελλάδα και έπρεπε να της στερήσουν την παγκόσμια “συμπάθεια”. Ο Γιωργάκης τούς εξυπηρετούσε χωρίς ενδοιασμό, γιατί απλούστατα δεν φοβόταν τις εξελίξεις.
Έβγαινε στα διεθνή μέσα και διέβαλε τους Έλληνες. Παρίστανε τον τίμιο ηγέτη ενός άτιμου λαού …Έλεγε το “πόνο” του στον κόσμο …Ο “τίμιος”, ο οποίος είχε την “ατυχία” να γίνει ηγέτης ενός “άτιμου” λαού …Μαζί του και ο Παπακωνσταντίνου να “καταγγέλλει” την Ελλάδα όχι μόνον για διεφθαρμένη, αλλά και για “ψεύτρα” …Άλλος “τίμιος”, που ανέλαβε τον “Τιτανικό” των ψευτών και των τεμπέληδων …Αυτός, ο οποίος σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει κατηγορίες περί διαφθοράς για τη λίστα Λαγκάρντ. Όλοι αυτοί δεν φοβούνταν να προδώσουν την Ελλάδα …Δεν φοβούνταν καν να τη διαβάλουν. Γιατί; Για τον ίδιο λόγο που δεν φοβάται κάποιος να διαβάλει κάποιον που τον βιάζει επί χρόνια και αυτός ποτέ δεν αντιδρά.
Γιατί να φοβηθούν να τη διαβάλουν; …Άλλωστε δεν έλεγαν ψέματα. Αυτά, τα οποία έλεγαν, τα πίστευαν. Αυτή είναι η άποψη του Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Απόφοιτοι του Προτεσταντικού Κολεγίου Αθηνών είναι όλοι τους. Όλοι τους μισούν την Ελλάδα. Όλοι τους μισούν τους “τριχωτούς” Έλληνες …Αυτά, τα οποία έλεγαν πάντα μεταξύ τους είπαν και στα διεθνή ΜΜΕ. Δεν είπαν τίποτε διαφορετικό από αυτό που πάντα έλεγε ο συμφοιτητής τους Νίκος Δήμου. Δεν τα “έφτιαξαν” κάπου μόνοι τους, εξαιτίας των νέων αναγκών των νέων τους σχεδίων. Είπαν αυτά που πάντα έλεγαν, έστω και μεταξύ τους.
Αυτό είναι το κοινό στοιχείο, το οποίο τους συνδέει όλους αυτούς μεταξύ τους …Από τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά, τη Ντόρα και τον Παπαδήμο, όσοι βρίσκονται σε απόσταση “αναπνοής” από την πρωθυπουργική εξουσία, όλοι τους είναι απόφοιτοι των αμερικανικών κολεγίων της Αθήνας. Εξ απαλών ονύχων μισούν οτιδήποτε εκνευρίζει τα αφεντικά τους και άρα οτιδήποτε ελληνικό. Έβριζαν τους Έλληνες χωρίς κανέναν ενδοιασμό, γιατί απλούστατα δεν αισθάνονταν Έλληνες. Πρόδιδαν τους Έλληνες χωρις κανέναν ενδοιασμό, γιατί απλούστατα άλλους θεωρούσαν ως “αφεντικά” τους. Δεν ένοιωθαν ούτε τη διαβολή ούτε την προδοσία, γιατί απλούστατα δεν θεωρούσαν τους εαυτούς τους όμοιους με τους άλλους …Με τον Τόμσεν και τους τοκογλύφους αισθάνονται όμοιοι και όχι με τους Έλληνες.
Εφόσον οι προδότες δεν είχαν να φοβηθούν τίποτε από τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας, τι άλλο έμενε για τον ελληνικό λαό; …Το υπέρτατο δικαίωμά του …Οι εκλογές …Η τελευταία του ελπίδα για μια νέα ηγεσία, η οποία θα μπορούσε να τιμωρήσει τους προηγούμενους, κάνοντας αυτό, το οποίο αρνήθηκαν να κάνουν τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας. Αυτό και έγινε. Τα “σκουπίδια” του Κολεγίου θα αναγκάζονταν να πάνε σε εκλογές και τότε θα “μιλούσε” ο λαός …”Μίλησε” ο λαός; …”Μίλησε” …Τι είπε; …Antonis …Έβαλε τον αδερφό του Προέδρου του Κολεγίου Αθηνών να τιμωρήσει το Κολέγιο, το οποίο ξεπούλησε την Ελλάδα …Το Κολέγιο του Λάτση, του Κλέωνα Παπαδόπουλου, του Νανόπουλου, του Βαρδινογιάννη, του Μάνου, του Έβερτ κλπ..
Η “δημοκρατία” νικήθηκε για άλλη μια φορά από τους “ιδιοκτήτες”. Οι Έλληνες θα διάλεγαν “ελεύθερα” αυτά, τα οποία θα τους έβαζαν “αναγκαστικά” μπροστά τους οι “ιδιοκτήτες”. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδαμε. Ο Αντωνάκης δεν φοβήθηκε ούτε για μια στιγμή να “κλέψει” την ψήφο του ελληνικού λαού, λέγοντας ψέματα. Ο πιτσαδόρος της Νέας Υόρκης δεν φοβήθηκε ούτε για μια στιγμή να αλλάξει το ύφος του κακομοίρη Αντωνάκη με αυτό του αυταρχικού εγγονού τού Μπενάκη. Ο Αντωνάκης θα ήταν αυτός, ο οποίος θα έκανε τις “εξεταστικές” και θα έστελνε το ΠΑΣΟΚ στο ειδικό δικαστήριο …Αυτός, ο οποίος “ορκιζόταν” πως δεν θα συγκυβερνήσει ποτέ με το ΠΑΣΟΚ και τελικά κυβέρνησε μόνον με το ΠΑΣΟΚ …Αυτός, ο οποίος δεν θα “έσωνε” το ΠΑΣΟΚ και τελικά το “έσωσε”.
Οι ιδιοκτήτες τελικά κατάφεραν και όχι μόνον ξεπούλησαν την πατρίδα μας, αλλά εξακολουθούν να είναι και στα πράγματα. Ούτε καν ελικόπτερο χρειάστηκαν για την ασφαλή διαφυγή τους …Ακόμα εδώ είναι και μας κυβερνάνε …Ακόμα μας δουλεύουν χωρίς ντροπή …Μιλάνε για success story την ίδια ώρα που οι συμπολίτες μας αυτοκτονούν ομαδικώς. Ονειρεύονται μια “Νέα Ελλάδα” στην οποία θεωρούν και πάλι ότι δικαιούνται να μας εξουσιάζουν. “Χτίζουν” μια Ελλάδα “προτεκτοράτο” με τους εαυτούς τους Μάνατζερ των ξένων ιμπεριαλιστών.
Αυτό ακριβώς είναι το τρομερό. Η συμμορία των φτωχομπινέδων όχι μόνον εκμεταλλεύτηκε τα ένστικτα των αδυνάμων για να επικρατήσει, αλλά στο τέλος δεν δίστασε να τους “πουλήσει” κι αυτούς, για να πλουτίσει ακόμα περισσότερο. Αυτοί, οι οποίοι διόριζαν τους ψηφοφόρους τους, για να μονιμοποιηθούν στην εξουσία, είναι οι ίδιοι που σήμερα τους διώχνουν, για να σώσουν την εξουσία τους. Πανίσχυροι και έτοιμοι για το οποιοδήποτε έγκλημα μπορεί να σκεφτεί κάποιος εις βάρος των Ελλήνων. Πανίσχυροι και αλαζόνες, έτοιμοι να ματώσουν για άλλη μια φορά τον ελληνισμό. Ποιοι όμως είναι αυτοί, στους οποίους αναφερόμαστε; …Από που κρατάει η “σκούφια” τους;
Η συμμορία των φτωχομπινέδων.
Η Ελλάδα εδώ και έναν αιώνα βρίσκεται στα χέρια της πιο αδίστακτης συμμορίας προδοτών στην υπερχιλιετή ιστορία τού ελληνισμού. Η ατυχία της σύγχρονης Ελλάδας ήταν ότι στα χρόνια που αυτή “γεννιόταν”, έπεσε στα χέρια εμπόρων “σαρκός”. Στα χρόνια που έπρεπε να σταθεί στα “πόδια” της, άπλωσε το “χέρι” της για βοήθεια σε δολοφόνους. “Έπεσε” σε μια τρομερή συμμορία ξυπόλητων φτωχομπινέδων, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τα ιδεολογικοπολιτικά χαρακτηριστικά του περασμένου αιώνα και “ιδιωτικοποίησαν” το κράτος για λογαριασμό τους.
Έπεσε στα χέρια των θαυμαστών του γερμανικού “σοσιαλισμού” …Του “σοσιαλισμού” του κοινωνικού περιθωρίου, που ήθελε —και τελικά κατάφερε— να επικρατήσει των πάντων. Το κοινωνικό περιθώριο των εβραϊκών γκέτο και των γερμανικών “αποχωρητηρίων” ήταν τα πρότυπα των βενιζελικών. Αφού τα κατάφεραν εκείνοι, γιατί να μην τα καταφέρουν και οι αντιγραφείς τους; Εφόσον εκείνοι κατόρθωσαν και πήραν τη Γερμανία όχι μόνον από τον Κάιζερ και τους πρίγκιπές του, αλλά και από τον ίδιο τον γερμανικό λαό, γιατί να μην το καταφέρουν και οι φτωχομπινέδες του ελληνισμού;
…Αυτό και έγινε …Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Βενιζέλος στην ελληνική Βουλή: Εγώ υπήρξα ο αίτιος, διότι εδιχάσθη ο Ελληνικός λαός. Εγώ, καλώς ή κακώς, είμαι εκείνος που προεκάλεσε τον διχασμόν αυτόν“. Ενώ όμως αναγνώρισε τον εαυτό του ως υπεύθυνο του διχασμού, δεν μας είπε ποτέ γιατί το έκανε. Γιατί το έκανε; Γιατί ήταν φασίστας και ήθελε να εξουσιάζει ακόμα και όταν δεν το επιθυμούσε ο ελληνικός λαός. Γιατί ήταν φτωχομπινές και ήθελε να πλουτίσει, ενώ δεν είχε καμία νόμιμη οικονομική δραστηριότητα. Ήθελε να πλουτίσει ως μόνιμος εξουσιαστής, παίρνοντας ποσοστά από τη λειτουργία της ελληνικής οικονομίας …Παππούς του Μητσοτάκη ήταν …και άρα ίδιο και το DNA.
Από τον Ιούνιο του 1917 μέχρι τον Νοέμβριο του 1920 ο Βενιζέλος είχε την εξουσία παράνομα και πραξικοπηματικά. Μπορούσε να προσφύγει σε εκλογές, αλλά από φόβο δεν το έκανε …Η ήττα του ήταν βέβαιη. Ανάστησε τη Βουλή του Μαΐου του 1915, καθιστάμενος έτσι κοινοβουλευτικός δικτάτορας, όπως το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Σκότωσε στην κυριολεξία όποιον αντιλαμβανόταν ως εχθρό του. Προετοίμασε τη χώρα για την αυτοκτονική μικρασιατική εκστρατεία και μετά την “έκανε”, για να την “πληρώσουν” οι αφελείς …Να την “πληρώσουν” οι αμύητοι στα διεθνή σχέδια του ιμπεριαλισμού.
Κατόπιν επέστρεψε να διαχειριστεί τις συνέπειες τις εθνικής καταστροφής και να γίνει ο ίδιος και οι κολλητοί του πλούσιοι. Ο οικονομικός “χάρτης” της χώρας άλλαξε για πάντα μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Όλα τα νέα “τζάκια”, τα οποία κυριαρχούν ακόμα και σήμερα, είναι οι παρατρεχάμενοι του Βενιζέλου. Σε όποια οικογένεια “μεγιστάνων” και να ψάξει κανείς, θα βρει κάποιον στενό συνεργάτη του Βενιζέλου. Τα δάκρυα του ελληνισμού έγιναν χρυσάφι για τους βενιζελικούς …Παιδιά, γαμπροί, μπατζανάκια των γύφτων έγιναν οι μεγιστάνες της Νέας Ελλάδας. Ό,τι ήταν ο καταστροφικός Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος για τους κοινούς Γερμανούς ήταν η Μικρασιατική Καταστροφή για τους κοινούς Έλληνες. Όσο σωτήριος ήταν για τους “σοσιαλιστές” Γερμανούς ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος, άλλο τόσο σωτήρια ήταν η Μικρασιατική Καταστροφή για τους “σοσιαλιστές” βενιζελικούς.
…Απλά πράγματα. Τα πάντα μεθοδευμένα με τον ίδιο “τυφλοσούρτη” από τα ίδια κέντρα …Τα κέντρα αυτά, τα οποία ακόμα και σήμερα παραμένουν ίδια …Τα κέντρα των διεθνών τοκογλύφων …Τα κέντρα αυτά, τα οποία χρηματοδότησαν τον Μαρξ, τους “σοσιαλιστές” τής Γερμανίας, αλλά και τους βενιζελικούς της Ελλάδας. Ας ψάξει κάποιος να δει πότε ιδρύθηκε η Τράπεζα της Ελλάδας …Αυτή, η οποία σήμερα μας έριξε στα “βράχια” του ΔΝΤ, εξαιτίας της αδυναμίας δανεισμού …Η τράπεζα αυτή, η οποία επέτρεψε τα παιχνίδια με τα ελληνικά ομόλογα, μετατρέποντάς τα σε σκουπίδια …Η τράπεζα, η οποία δεν προστάτευσε τις κρατικές τράπεζες και τις παρέδωσε λεία στους Σαλλάδες και τους Λάτσηδες …Η τράπεζα, η οποία δεν “φανερώνει” τους κύριους μετόχους της …Η τράπεζα, που οι γνώστες θεωρούν ως ιδιοκτησία των Ρότσιλντ …Η τράπεζα, η οποία εκ του καταστατικού της περιορίζει την κυριαρχία του ελληνικού κράτους στην επικράτειά του, εφόσον δεν επιτρέπει τον έλεγχό της από αυτό.
Με την ίδρυση δηλαδή του σύγχρονου ελληνικού κράτους ο έλεγχος του νομίσματός του πήγε κατ’ ευθείαν στους Ρότσιλντ …Σε αυτούς που πάντα πίστευαν ότι αρκεί να ελέγχεις το νόμισμα ενός κράτους και ελάχιστα σε ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους. Μόλις οριστικοποιήθηκαν τα σύνορα του ελληνικού κράτους μετά την μεγάλη εθνική καταστροφή, ανέλαβαν τα “κοράκια” …Ανέλαβαν την οικονομία του νέου τους “μαγαζιού”. Αυτά τα “κοράκια” φρόντιζαν πάντα να έχουμε χρέη, τα οποία δεν θα μας άφηναν ποτέ ελεύθερους να κάνουμε αυτό, το οποίο επέβαλαν τα εθνικά μας συμφέροντα. Αυτά τα τοκογλυφικά κέντρα ήταν πάντα τα αφεντικά και οι χρηματοδότες των βενιζελικών …Τα αφεντικά του Βενιζέλου, που μέσα στον χρόνο παραμένουν τα ίδια …Τα αφεντικά του Λευτεράκη, που έγιναν και αφεντικά του Γιωργάκη.
…Τα κέντρα, τα οποία μετέτρεψαν την Ευρώπη σε “χαμαιτυπείο” των ΗΠΑ …Τα κέντρα, τα οποία μετέτρεψαν τα κράτη της σε “δοχεία νυκτός” των οικογενειών των Ρότσιλντ και των Μπους …Τα κέντρα των “εργολάβων” του ιμπεριαλισμού …Τα κέντρα, τα οποία έβαζαν τη Γερμανία να “ισοπεδώνει” την Ευρώπη, για να χρηματοδοτούν οι ίδιοι την ανοικοδόμησή της. Δεν είναι τυχαίο που τη ναζιστική Γερμανία των εθνικοσοσιαλιστών τη χρηματοδότησαν αποκλειστικά οι Εβραίοι. Δεν είναι τυχαίο που το Κολέγιο Αθηνών των δωσίλογων της Κατοχής είναι το αγαπημένο σχολείο όλων των Εβραίων της Ελλάδος. Όταν υπάρχει γνώση του παρασκηνίου, έχουν την εξήγησή τους όλα τα φαινομενικά παράδοξα αυτού του κόσμου.
Αυτό ήταν το κόλπο του Βενιζέλου και των “συνοδοιπόρων” του …”Τυφλοσούρτης” από την αρχή μέχρι το τέλος. Ιδιωτικοποίησαν πρώτα τις ιδεολογίες και μετά σάρωσαν τα πάντα. Έκαναν ιδιωτική τους υπόθεση τη “δημοκρατία’, την “Αριστερά” ή τον “Σοσιαλισμό”, αναγνωρίζοντας στο Παλάτι όλα τα “δεξιά” υπόλοιπα, προκειμένου να γίνει η μοιρασιά. Οι Έλληνες “Λούξεμπουργκ” και “Κάουτσκυ” θα έβαζαν στη θέση του Κάιζερ τούς βασιλείς και θα έπαιζαν την “παράσταση” της Γερμανίας της Βαϊμάρης. Άνθρωποι αδίστακτοι εκμεταλλεύτηκαν τις ιδεολογικές μάχες, τις εποχές και μέσα από προδοσίες έγιναν πάμπλουτοι εις βάρος του λαού και της χώρας. Για να αποκτήσουν περιουσίες, “έμπλεξαν” τον ελληνισμό σε τόσο μεγάλες περιπέτειες, που αυτός ακόμα και σήμερα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο αφανισμού του.
Ακόμα και σήμερα το ελληνικό κράτος —κιβωτός υποτίθεται του ελληνισμού— λειτουργεί πλέον στη δική τους “ιδιοσυχνότητα” …Εκατό χρόνια “φαγοπότι”. Ακόμα και σήμερα —στην εποχή της Τρόικας— οι ίδιοι κυβερνάνε. Τώρα, αυτό, το οποίο απέκτησαν με “δόλο”, το πουλάνε εξ’ ολοκλήρου στους δανειστές μας …Στους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι κάποτε τους χρηματοδότησαν, για να “σώσουν” το έθνος. Αυτοί ίδρυσαν το “Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών”, προκειμένου να μπορούν να ελέγχουν το “φυτώριο” της εξουσίας. Προκειμένου να συγκεντρώνουν την οικονομική και πολιτική δύναμη, έπρεπε να βρουν ένα “φίλτρο”, το οποίο θα τους επέτρεπε να εξασφαλίζουν τη διαδοχή τους. Οι περιουσίες τους και οι προίκες τους με αυτόν τον τρόπο δεν θα έπεφταν ποτέ σε λάθος χέρια …Το απόλυτο “σχολείο” των φτωχομπινέδων.
Ελευθέριος Βενιζέλος…
Ο απόλυτος ορισμός του φτωχομπινέ, που έζησε σαν μεγιστάνας εις βάρος ενός ολόκληρου λαού …Του δειλού φτωχομπινέ, που τη χαφιεδίστικη ζωή του την έζησε υπό τη συνεχή προστασία μυστικών υπηρεσιών. Ο Βενιζέλος, που κατοικούσε μέγαρα, ταξίδευε ανά τον κόσμο και χρησιμοποιούσε λιμουζίνες, ήταν ο Βενιζέλος της εξουσίας και των μυστικών υπηρεσιών. Ο Βενιζέλος όλα αυτά τα απόλαυσε, όταν άρχισε να ασχολείται με τα εθνικά μας θέματα. Όσες περισσότερες καταστροφές προκαλούσε, τόσο πιο “μεγάλη” ζωή έκανε. Στην Κρήτη ήταν ο γιος του εμποράκου …Ο κουνιάδος κάποιου ξυπόλυτου Μητσοτάκη …Ο αδερφός μιας Κατίγκως και μιας Μαρίγκως …Αυτός, ο οποίος προοριζόταν να ζήσει πουλώντας κουκιά με την οκά και πράσα με το κομμάτι. Ο πονηρός δικηγοράκος είδε “ψωμί” στα εθνικά θέματα και έριξε “άγκυρα” στην Αθήνα. Από εκεί και πέρα έγινε η κακή “τύχη” ενός διάσημου λαού …Το κακό “σπυρί” σε ένα διάσημο “σώμα”.
Εμμανουήλ Μπενάκης…
…Ο συνέταιρος του Βενιζέλου …Ο απόλυτος ορισμός του κομπλεξικού προικοθήρα, που σε όλη του τη ζωή προσπαθούσε να “διαγράψει” από τη ζωή του το όνομα του πεθερού του. Στο τέλος τα κατάφερε. Κανένας πλέον δεν γνωρίζει τον πάμπλουτο Χωρέμη και όλοι γνωρίζουν τον παρασιτικό γαμπρό του. Προφανώς ο “σώγαμπρος” έφυγε από την κοσμοπολίτικη Αλεξάνδρεια, για να καταλήξει στην “επαρχιώτικη” Αθήνα μόνο και μόνο γιατί στην Αθήνα μπορούσε να παριστάνει τον “αριστοκράτη”. Για την “υψηλή” κοινωνία της Αλεξάνδρειας θα ήταν πάντα ένας “προικοθήρας” και αυτό προφανώς δεν το άντεχε. Και αυτός, όπως και ο Βενιζέλος, έζησε ως πραγματικός μεγιστάνας όταν άρχισε να διαχειρίζεται τα εθνικά μας θέματα. Κάθε νέα καταστροφή τον έκανε πλουσιότερο …Εθνικός “ευεργέτης”, που, κάθε φορά που αναλάμβανε κυβέρνηση ο Βενιζέλος, έτρεχε να αρπάξει υπουργείο, δεν είναι κάτι το συνηθισμένο …Ο δολοφόνος του Ίωνα Δραγούμη …Ο ιδρυτής του μεγαλύτερου γραφείου “συνοικεσίων” της χώρας με το όνομα Κολέγιο Αθηνών …Ο “πατέρας” όλων των προικοθήρων.
 Δημήτρης Λαμπράκης…
…Ο “πατριάρχης” της Διαπλοκής …Το δεξί “χέρι” του Βενιζέλου …Ο Γκαίμπελς των βενιζελοναζί …Ο πρώτος πραγματικός διαπλεκόμενος φτωχομπινές της χώρας …Ο πρώτος φτωχοδιάβολος, που “νοίκιαζε” την πένα του για το μεροκάματο και ο οποίος έγινε μεγαλοεκδότης με κρατικά χρήματα …Ο αγράμματος “πατέρας” των σημερινών αγράμματων δημοσιογράφων …Ο “πατέρας” της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας, η οποία υπηρετεί την “αλήθεια” μόνον όταν αυτή εξυπηρετεί το κομματικό ή προσωπικό συμφέρον …”Σχολείο” ολόκληρο είναι ο ΔΟΛ για “Πρετεντέρηδες” που τα παίρνουν, για να εξυπηρετούν …”Δάσκαλος” μεγάλος ο Λαμπράκης …Κολλητός του Βενιζέλου και ό,τι αυτό σήμαινε για έναν Βενιζέλο, ο οποίος διαχειριζόταν τα κρατικά ταμεία σαν προσωπική του περιουσία. Είχε και αγωνιστικά “ένσημα” στην κατοχή του. Ως πειναλέος και αγράμματος δασκαλάκος, έκανε “αντίσταση” στο Φλάμπουρο της Φλώρινας για ένα κομμάτι ψωμί. Όταν ασχολήθηκε με τα εθνικά θέματα, έμαθε και για το “παντεσπάνι”. Τότε γνώρισε το Κολωνάκι, τα ρετιρέ και τα παραθαλάσσια εξοχικά. Μέχρι να ανακαλύψει αυτή τη “φάμπρικα”, μέχρι και μετανάστης στη Νότια Αφρική είχε πάει, για να πουλάει φυλλάδες και να φάει ένα κομμάτι ψωμί. Τον “μάζεψε” ο Βενιζέλος, γιατί είχε τους λόγους του.
Γεώργιος Παπανδρέου…
…Η “χλαπάτσα” από τα ορεινά της Αχαΐας. Δεύτερο σώβρακο δεν είχε, όταν έφτασε στην Αθήνα …Αθήνα τρόπος του λέγειν …Δεν έφτασε καν στην Πλατεία Συντάγματος …Μέχρι την πλατεία Βάθης …και αν …Στα πορνεία της Αθήνας του άρεσε να περιφέρεται …Έχει κατηγορηθεί μέχρι και για παιδεραστία …Ο γραμματέας του Βενιζέλου και ο εξ’ απορρήτων του. Ο μόνος που γνώριζε ποιες επαφές και για ποιον λόγο έκανε ο “εθνάρχης”. Γλοιώδης σε βαθμό εμετικό. “Σκουπίδι” με όλη τη σημασία της λέξης, έστω κι αν αυτό αδικεί κάποια ανακυκλώσιμα. Όπως και οι υπόλοιποι φτωχομπινέδες ανακάλυψε κι αυτός τα πλούτη μέσα από την πολιτική. Συστηματικά κρατικοδίαιτος και όπου μπορούσε “άρπαζε” ό,τι του έδιναν. Τα Ψυχικά και τα Καστριά τα “ανακάλυψε” αφού ασχολήθηκε με τα εθνικά μας θέματα …Θαμώνας και αυτός ξένων πρεσβειών.
Αυτή η “τετράδα” ήταν ο σκληρός “πυρήνας” του βενιζελισμού …Η ηγετική ομάδα του κόμματος των Φιλελευθέρων …Του κόμματος εκείνου, το οποίο ξεκίνησε ως κόμμα Ξυπόλητων. Όπως αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, δεν εφεύραμε εμείς την έννοια του “φτωχομπινέ” …Ελεύθερη απόδοση της έννοιας “ξυπόλητος” είναι, την οποία εφεύραν οι ίδιοι. Απλά, βλέποντας εκ των υστέρων την πορεία τους, θεωρούμε ότι η έννοια του “φτωχομπινέ” τούς εκφράζει καλύτερα, γιατί αποκαλύπτει τα κίνητρα και τους στόχους τους, πράγμα που, ως κοινοί “ξυπόλυτοι”, απέκρυπταν …Οι “προοδευτικοί” που δυστυχώς γι’ αυτούς το κόμμα τους είναι μετονομασία του κόμματος ενός Μητσοτάκη. Για να γνωρίζουν οι Κολεγιόπαιδες του Ψυχικού τις “ρίζες” τους, όταν μεγαλοπιάνονται.
Αυτό το κόμμα με το μητσοτακικό DNA είναι αυτό το οποίο κατέστρεψε τον ελληνισμό …Το κόμμα των φτωχομπινέδων, που αναζητεί τον πλουτισμό με όλα τα μέσα …Που αναζητεί το βόλεμα, την προίκα, την αργομισθία κλπ.. …Το κόμμα, το οποίο δημιουργούσε με τον τόνο Πάγκαλους, Παπούλιες και Τσοχατζόπουλους, για να μπορεί να δουλεύει το “πόπολο”. Στο DNA του είναι η αρπαγή. Η μεγάλη του επιτυχία ήταν ότι μπορούσε να ταυτίζεται με τους αναξιοπαθούντες της κοινωνίας. Οι λίγοι βδελυροί ανάξιοι μπλέκονταν με τους άπειρους αναξιοπαθούντες και κέρδιζαν εκλογές με ψέματα και υποσχέσεις για βολέματα.
Η δημοκρατία με αυτόν τον τρόπο βρέθηκε στη θέση να λειτουργεί εις βάρος του λαού. Έχοντας πάντα τις “πλάτες” των αφεντικών, μπορούσαν να χειραγωγούν τον λαό. Είχαν στο πλευρό τους υπερεξοπλισμένους και απειλητικούς στρατούς κάθε φορά που ο λαός δεν “ανταποκρινόταν”. Είχαν στο πλευρό τους πανίσχυρες τράπεζες έτοιμες να δανείσουν, προκειμένου να υλοποιηθούν “σοσιαλιστικά” οράματα, τα οποία εξασφάλιζαν ψήφους και εξουσίες στους λακέδες των ιμπεριαλιστών. Ό,τι ήθελαν, το είχαν, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Στη χειρότερη περίπτωση θα έβαζαν τον λαό να αλληλοεξοντωθεί μέχρι να ζητήσει εκ νέου έλεος …Το δικό τους έλεος.
Με αυτόν τον τρόπο διατηρούνταν πάντα στην κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας. Η ανάξιοι βενιζελικοί επένδυαν στους άπειρους αδύναμους, οι οποίοι αισθάνονταν ότι θα μπορούσαν με την εξουσία και το μέσον να δουν “φως” στη ζωή τους. Η “σαβούρα”, που έχει αναδειχθεί από αυτό το κόμμα, δεν έχει όμοιά της. Από τους γραφικούς Κατσιφάρες και τους Κουλούρηδες μέχρι πραγματικά σκουπίδια τύπου Μερκούρη, όλοι είχαν τη θέση τους στον “αφρό” του βόθρου της Μεταπολίτευσης. Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Όλα αυτά δεν έγιναν επειδή ο Ανδρέας ήταν “μάγος” και “μάγευε” τον λαό, υποσχόμενος “Αλλαγή”. Ο Ανδρέας ήταν η “συνέχεια” του ίδιου βενιζελικού παρακράτους, που, μέσα από τις αμερικανικογερμανικές πρεσβείες, κυριαρχούσε στον τόπο και πρόδιδε τον ελληνισμό συστηματικά. Αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας τους …Οι “πλάτες” των “Πλανηταρχών”.
Από εκεί και πέρα τα πάντα ήταν θέμα ιμπεριαλιστικής “λογιστικής” …Ό,τι ήταν για τους υπόλοιπους Έλληνες καταστροφή και τραγωδία, ήταν για τους φτωχομπινέδες η μεγάλη τους ευκαιρία. Ήδη από την πρώτη μεγάλη τους προδοσία είχαν πάρει την “προκαταβολή” τους. Είχαν γίνει σχεδόν όλοι τους πλούσιοι από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Οι κατσικοκλέφτες, που την έβγαζαν με βρεγμένο παξιμάδι, ίδρυσαν μέχρι και Κολέγια για να στέλνουν τα παιδιά τους και να διαιωνίζουν τη “διαχείριση” της “περιουσίας” τους.
Όλα ήταν ένα “θέατρο” …Φτωχομπινέδες ήταν, που ονειρεύονταν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Ονειρεύονταν πλούτη και έκαναν υψηλόφωνα τις προκλητικές “ευχές” τους με βαπτίσεις τύπου Καρολάκων. Δεν το έκαναν από ιδεολογικούς ή ανθρωπιστικούς λόγους. Αυτά ήταν τα άλλοθι, που πάντα αναζητούν αυτοί, οι οποίοι επιδιώκουν να πάρουν τη βοήθεια του κόσμου στον δικό τους ιδιωτικό αγώνα. Στρατιωτικοί γίνονταν μεγαλοεπιχειρηματίες με τις “ευχές” και βέβαια τις επιδοτήσεις του κράτους. Όλη η “πλέμπα” της Ελλάδας συστρατεύτηκε μ’ αυτούς, γιατί γνώριζαν από την αρχή ότι υπήρχε μεγάλη “αντιπαροχή” από τους Δυτικούς ιμπεριαλισμούς, αν “πουλούσαν” τον ελληνισμό της Ανατολής.
Η επιτυχία τους ήταν εξασφαλισμένη, γιατί όλα τα έκαναν εκ του ασφαλούς και χωρίς κανένα ρίσκο. Γνώριζαν ότι θα είχαν τη μόνιμη υποστήριξη των αφεντικών τους και ήταν αδίστακτοι. Ο μόνος, που έχανε συστηματικά, ήταν ο ελληνισμός, αλλά αυτός δεν αντιδρούσε. Όταν ήταν ισχυρός, δεν έβλεπε τι γινόταν και όταν θα μπορούσε να δει, ήταν κατεστραμμένος και δεν τον συνέφερε να ψάξει παραπάνω.
Ο παγκόσμιος και πάμπλουτος ελληνισμός νικήθηκε, εξαιτίας της προδοσίας μιας συμμορίας ντόπιων φτωχομπινέδων. Άνθρωποι κοσμοπολίτες, που έπαιζαν τον κόσμο στα δάχτυλα, νικήθηκαν από χωριάτες, που με οδηγίες γραμμένες σε κουρέλια “κατόρθωσαν” να φτάσουν μέχρι την Αθήνα. Άνθρωποι πολυμήχανοι νικήθηκαν από τεμπελχανάδες, οι οποίοι περιφέρονταν σαν τα χασαπόσκυλα στις ξένες πρεσβείες. Δυστυχώς αυτοί, που κρατούσαν τη “σφραγίδα” του ελληνικού κράτους, τον πρόδωσαν …Αύξησαν δήθεν το μέγεθος του ελληνικού κράτους …Δεν το αύξησαν …Αναγκαστικά αυξήθηκε, εφόσον δεν χωρούσαν όλοι αυτοί που έφτασαν στην πατρίδα ως κατεστραμμένοι πρόσφυγες …Θέμα χωρητικότητας ήταν.
…Ιδιοκτησία, η οποία προέκυψε από θάνατο. Σαν να λες, τον βόλεψα τον φτωχό και άκληρο, γιατί, σκοτώνοντάς τον, του εξασφάλισα για πάντα λίγα μέτρα ιδιοκτησίας. Στην πραγματικότητα δημιούργησαν μια “λεκάνη” απορροής του ελληνισμού και “αποστράγγιξαν” τον ελληνισμό από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ανατολής. Τον “σκότωσαν” και τον “έθαψαν” στην Ελλάδα. Απλά, για να χωρέσουν και τα “πόδια” του “νεκρού”, δεν έφτανε η “παλιά” Ελλάδα …Ήθελαν επιπλέον χώρο. Μεγάλος ήταν ο ελληνισμός και, αν “ξάπλωνε”, τα “πόδια” έφταναν μέχρι και τη Θράκη …”Τάφος” έγινε η Ελλάδα για τον ελληνισμό και οι τάφοι πάντα έχουν το μέγεθος του νεκρού …Αυτό ήταν το κόλπο της “αποστράγγισης”. Τους έμπλεξαν όλους σε εγκλήματα και μετέτρεψαν την Ελλάδα στον ένα και μοναδικό “προορισμό” σωτηρίας …Τους έβαλαν όλους σε έναν “μονόδρομο” χωρίς επιστροφή. Από εκεί και πέρα ο ελληνισμός —για να επιβιώσει— έπρεπε να αποδεχθεί την ήττα του και οι προδότες έγιναν πανίσχυροι …Οι “ενδιάμεσοι” μεταξύ των προστατών και των εκβιαστών των Ελλήνων.
Η ελληνική ιστορία με “γυαλιά” BD — Benizelic Dimension.
Για να μπορέσουμε να καταλάβουμε απόλυτα τη νεότερη ελληνική ιστορία, θα κάνουμε ένα “τρυκ”, που δεν γνωρίζουμε εάν έχει ποτέ χρησιμοποιηθεί σε γραπτό κείμενο, εφόσον ταιριάζει περισσότερο με τις τεχνολογικές εφαρμογές της σύγχρονης εποχής. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια γνωστή “διαδρομή” με διαφορετικά “μέσα”. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ιστορική διαδρομή, “φορώντας” “γυαλιά” …”Γυαλιά”, τα οποία λειτουργούν περιοριστικά για τα “μάτια”, προκειμένου να δούμε με διαφορετικό τρόπο τα ίδια πράγματα …”Γυαλιά”, τα οποία θα “φιλτράρουν” τα γεγονότα και θα λειτουργούν “περιοριστικά”.
Θα θέσουμε δηλαδή κάποιες προδιαγραφές στο επίπεδο των ιστορικών προσώπων, που πρωταγωνίστησαν τον τελευταίο αιώνα και θα “δούμε” τι προκύπτει μέσα από αυτήν τη “ματιά”. Γι’ αυτόν τον λόγο δώσαμε και πιο πάνω τα “προφίλ” της ηγετικής κλίκας των βενιζελικών …Αυτοί θα λειτουργήσουν σαν “φίλτρα”.
Θα ξεκινήσουμε λοιπόν από τα απλά και τα γνωστά …Από αυτά, τα οποία θεωρούμε όλοι κοινώς γνωστά και των οποίων την αλήθεια δεν αμφισβητεί κανένας. Δεν θα αποκαλύψουμε νέα και άγνωστα ιστορικά δεδομένα …Θα δούμε τα γνωστά με νέο τρόπο. Δεν θα ανακαλύψουμε μυστηριώδεις και άγνωστους πρωταγωνιστές της νεότερης ιστορίας μας, αλλά θα τους ορίσουμε με βάση κάποιες ιδιότητές τους και όχι βάση των ονομάτων τους. Δεν θα υπάρχει, για παράδειγμα, Γεώργιος Παπανδρέου, αλλά ο Γραμματέας του Βενιζέλου. Δεν θα υπάρχει Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά ο Γιος του Γραμματέα του Βενιζέλου. Δεν θα υπάρχει Εμμανουήλ Μπενάκης, αλλά ο Συνέταιρος του Βενιζέλου. Θα χρησιμοποιήσουμε “αντωνυμίες” και θα δούμε σε τι συμπεράσματα θα καταλήξουμε. Θα δούμε ποιες ιδιότητες συνέδεαν όλους σχεδόν τους ηγέτες της χώρας, οι οποίοι έλαβαν τις “λάθος” αποφάσεις”.
Αν ρωτήσεις, για παράδειγμα, έναν στοιχειωδώς μορφωμένο Έλληνα για τις άσχημες στιγμές του έθνους, είναι βέβαιο ότι η απάντησή του θα είναι απολύτως προβλέψιμη. Είναι απολύτως προβλέψιμη, γιατί όλοι μας πάνω-κάτω την ίδια ιστορία διδαχθήκαμε στα σχολεία μας. Στη σύντομη σύγχρονη ιστορία μας είναι γνωστά σε όλους τα λάθη που οδήγησαν σε εθνικές τραγωδίες. Είναι επίσης γνωστά και τα πρόσωπα, τα οποία πρωταγωνίστησαν σ’ αυτές. Στη σημερινή αθλιότητα, δηλαδή, δεν φτάσαμε από σύμπτωση, αλλά μετά από μια αυτοκαταστροφική “πορεία” δεκαετιών.
…Μια διαδρομή με πολλούς και γνωστούς “σταθμούς” …Η Μικρασιατική Καταστροφή, η Γερμανική Κατοχή, ο Εμφύλιος, η Χούντα, η Παρασιτική Μεταπολίτευση, ήταν “σταθμοί” μιας πορείας, η οποία μας έφτασε στη σημερινή ολοκληρωτική μας παράδοση στους δανειστές. Όλοι μας δηλαδή θεωρούμε ως κάτι το απολύτως βέβαιο πως, ως έθνος, είχαμε ελάχιστες πιθανότητες να γίνουμε κάποτε ένα “σωστό” κράτος μετά από τόσα λάθη …Λάθη, τα οποία κόστισαν όχι μόνον στην Ελλάδα ως κράτος, αλλά και στον ελληνισμό γενικά …Λάθη, τα οποία τα έκαναν συγκεκριμένοι άνθρωποι, τους οποίους “γνωρίζει” η ιστορία.
Έγινε, για παράδειγμα, η εκστρατεία στην Ουκρανία και ο ελληνισμός των παραλίων του Πόντου βρέθηκε μέσα σε μία νύκτα στο Ουζμπεκιστάν. Το ίδιο έγινε και από την άλλη πλευρά της Μικράς Ασίας. Η Μικρασιατική Εκστρατεία έγινε η αιτία του γενικού “ξεριζωμού” όλων των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Μια άνευ προηγουμένου καταστροφή “ξερίζωσε” ελληνισμό αιώνων από τη μικρασιατική γη. Λανθασμένες επιλογές των ελληνικών ηγεσιών έδωσαν την “ευκαιρία” στους Τούρκους να “ξηλώσουν” αυτό, το οποίο μερικά χρόνια πριν φαινόταν ακλόνητο και αιώνιο.
Όμως, τα βάσανα της Ελλάδας δεν σταμάτησαν εκεί. Μερικά χρόνια αργότερα ήρθε άλλη συμφορά έξω από την πόρτα μας. Μπήκαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα και την κατέκτησαν για τρία χρόνια, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά τους. Σκότωσαν, έκλεψαν, ρήμαξαν, κατέστρεψαν. Αυτά όμως δεν τα έκαναν μόνοι τους. Βρήκαν και Έλληνες να μοιραστούν την “επιτυχία” τους. Έλληνες συνεργάστηκαν με πάθος με τις ναζιστικές δυνάμεις Κατοχής. Συμμετείχαν κι αυτοί στο έγκλημα κατά του ελληνικού λαού …Μέχρι που έφτασε η ώρα της ήττας των Ναζί και της αποχώρησής τους. Φεύγοντας, δεν άφησαν πέτρα πάνω σε πέτρα πίσω τους.
Όμως, ούτε κι αυτό ήταν το τέλος του ελληνικού βασανισμού. Τα χειρότερα ακολουθούσαν …Ακολούθησε ο τρομερός Εμφύλιος. Εξαιτίας κάποιων εγκληματιών ηγετών, οι Έλληνες άρχισαν να σφάζονται μεταξύ τους. Οι “πληγές” αυτού του Εμφυλίου δεν είχαν “επουλωθεί” ακόμα και νέο κακό μας βρήκε …”Μπήκαμε” στη Χούντα και αυτό ήταν η αρχή νέων δεινών για τον ελληνισμό …Σε άλλα γεωγραφικά μήκη και πλάτη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πτώση της Χούντας οδήγησε στην τραγωδία της Κύπρου. Κάποιοι Έλληνες και πάλι πρόδωσαν τον ελληνισμό …στην Κύπρο αυτήν την φορά.
“Λάθη” επί “λαθών” έγιναν —σύμφωνα με τους ιστορικούς—, για να φτάσουμε σε αυτήν την κατάσταση. “Λάθη”, τα οποία τα έκαναν πολλά και διαφορετικά πρόσωπα και τα οποία φάνηκαν ανάξια των ρόλων τους… …Μήπως όμως δεν ήταν έτσι; …Μήπως εδώ και έναν αιώνα αυτά, τα οποία εμείς γνωρίζουμε σαν “λάθη”, είναι “επιτυχημένες” κινήσεις κάποιων, οι οποίοι γίνονται διαρκώς ισχυρότεροι και πλουσιότεροι; …Μήπως τα πρόσωπα δεν είναι τυχαία και συνδέονται μεταξύ τους με ιδιότητες, τις οποίες εμείς απλά δεν γνωρίζουμε; …Μήπως υπάρχει ένα “σχέδιο”, το οποίο κάποιοι έχουν δρομολογήσει και στις μέρες μας απλά πλησιάζει την ολοκλήρωσή του;
Τι είναι αυτό, που ισχυριζόμαστε δηλαδή; Ότι από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τον Εμφύλιο μέχρι τις ημέρες μας υπάρχουν κοινά “στοιχεία”, τα οποία συνδέουν τους πρωταγωνιστές των “λαθών” …Δεν είναι τυχαίοι αυτοί οι οποίοι κάνουν τα “λάθη” που καταστρέφουν τον ελληνισμό και τον “σπρώχνουν” διαρκώς προς τον γκρεμό …Υπάρχουν ειδικές σχέσεις μεταξύ αυτών των “γκαφατζήδων” …Δεν είναι τυχαίοι ηγέτες, που προκύπτουν από την άγνοια και την απελπισία του λαού, ώστε να τους χρεώνεται ο λαός …Είναι ηγέτες, οι οποίοι ανήκουν σε “συμμορία” κεμαλοναζιστικού τύπου και την οποία διορίζουν οι γνωστές πρεσβείες. Αυτά τα στοιχεία αναζητούμε. Στοιχεία, που να τους συνδέουν όλους αυτούς …από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Υπάρχει δηλαδή κάποια σχέση μεταξύ του Ελευθερίου Βενιζέλου, για παράδειγμα, και του Σαμαρά; …Κάποια σχέση την οποία δεν γνωρίζουμε;
…Ας βάλουμε λοιπόν τα “γυαλιά” μας …Ας δούμε την ιστορία με ένα άλλο “μάτι”. Ποιοι ευθύνονται για την εκστρατεία στην Ουκρανία, η οποία έβαλε τον ελληνισμό απέναντι στην πιο φονική “μηχανή” της ανθρώπινης ιστορίας; Ποιοι έβαλαν τον ελληνισμό απέναντι στο “σπέρμα” της Σοβιετικής Ένωσης; Η εκστρατεία της Ουκρανίας έδωσε το “άλλοθι” στους Σοβιετικούς να “ξηλώσουν” τον ελληνισμό από ολόκληρη τη Μαύρη Θάλασσα …Από τη χερσόνησο της Κριμαίας μέχρι τα παράλια του Πόντου της Μικράς Ασίας. Ποιοι αποφάσισαν την εκστρατεία; …Ο ίδιος ο Βενιζέλος και η παρέα του. Δήθεν, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της Αντάντ, ενώ στην πραγματικότητα συνέβαιναν άλλα πράγματα.
Ποιοι αποφάσισαν την εκστρατεία στη Μικρά Ασία; …Στην εκστρατεία που βόλευε τους κεμαλοναζί και τους Γερμανούς που τους “κινούσαν”; …Ποιοι έβαλαν τον ελληνικό στρατό να εισβάλει ως κατακτητής και ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους τοπικούς πληθυσμούς; …Ποιοι χρησιμοποίησαν τον ελληνικό στρατό, για να κάνουν μισητούς τους Έλληνες της Μικράς Ασίας στους υπόλοιπους γηγενείς; …Ποιοι χρησιμοποίησαν τον ελληνικό στρατό, για να εμφανίσουν τους Νεότουρκους του Κεμάλ σαν “σωτήρες”; …Για να εμφανίσουν τον πραγματικό κατακτητή τής Μικράς Ασίας σαν τον απελευθερωτή της; …Ο ίδιος Βενιζέλος και η ίδια παρέα του.
Μόλις ολοκληρώθηκε η τραγωδία του ελληνισμού, αυτή η παρέα έγινε αμύθητα πλούσια. Άλλοι με νέες ιδιοκτησίες στις “Νέες Χώρες”, άλλοι με ακίνητα στην Αθήνα, άλλοι με μυστικές καταθέσεις στην “Εσπερία” και άλλοι με “αλεύρια”, σίδερα και πετρέλαια, όλοι κονόμησαν. Τώρα μπορούσαν πλέον να κοιτάνε την άρχουσα τάξη των “αυλικών” τού Παλατιού στα “μάτια”. Δεν ήταν πλέον οι “φτωχομπινέδες” …Ήταν οι πλούσιοι “φτωχομπινέδες”. Έφτιαξαν και το Κολέγιο Αθηνών. Με αυτό το Κολέγιο δεν θα άφηναν άσχετους προικοθήρες να απειλούν τα κεκτημένα τους και οι ίδιοι δεν θα άφηναν προίκα “αχτύπητη” …Οργανωμένη συμμορία …Όποιος “είχε”, γινόταν παρέα τους …Όποιος δεν “είχε”, δεν μπορούσε να τους πλησιάσει.
Όμως, τα αφεντικά τους δεν είχαν τελειώσει με την Ελλάδα. Λίγα χρόνια μετά οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Ελλάδα ως κατακτητές. Οι ίδιοι Γερμανοί, οι οποίοι έπαιζαν εις βάρος του ελληνισμού τα παιχνίδια της Μικρασιατικής Καταστροφής, εισέβαλαν στην ίδια την Ελλάδα ως κατακτητές …Οι εθνικοσοσιαλιστές συγκεκριμένα …Τα πρότυπα των βενιζελικών. Οι βενιζελικοί και πάλι “μυρίστηκαν” λεία. Όταν κανένας Έλληνας δεν δεχόταν να συνεργαστεί με τους Ούννους, δέχθηκαν και πάλι οι βενιζελικοί. Ο Βενιζέλος και ο συνέταιρός του είχαν ήδη πεθάνει, αλλά δεν είχε “πεθάνει” το πνεύμα τους …Δεν είχε “πεθάνει” ούτε το κόμμα τους ούτε οι συνεργάτες τους.
Ποιος πολιτικός φορέας συνεργάστηκε επίσημα με τους Γερμανούς στην Κατοχή; … Ποιος ήταν ο ηγέτης του, που έγινε ο αρχιδωσίλογος της εποχής; …Το δεξί χέρι του Βενιζέλου …Ο βασικός του συνεργάτης και επικεφαλής της προπαγάνδας του. Αυτός συνεργάστηκε με τους κατακτητές και τους πρόσφερε τις υπηρεσίες των ΜΜΕ, που διέθετε ο ίδιος και το κόμμα του. Αυτός συνεργάστηκε με τον Γκέμπελς, για να πείσουν τους Έλληνες ότι …”οι Γερμανοί είναι φίλοι μας”. Αυτός τους έδωσε συνεργάτες, που ήταν οι Ταγματασφαλίτες …Οι ορκισμένοι στον Φύρερ ένοπλοι δωσίλογοι …Νέα πλούτη στα χέρια των βενιζελικών. Άρπαζαν ό,τι τους άρεσε. Έπαιρναν λάδια και αλεύρια από τις γερμανικές αποθήκες και τα αντάλλασσαν με τα σπίτια των πεινασμένων. Όποιος αρνούνταν να ενδώσει, απλά τους έβρισκε απέναντί του ως “κουκουλοφόρους” να τον δείχνουν σαν “αντιστασιακό”.
Η ήττα των Γερμανών ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και αυτοί οι βενιζελικοί έπρεπε να βρουν τρόπο να σωθούν. Κάποιος έπρεπε να τους σώσει. Ποιος τους έσωσε από τον βέβαιο θάνατο; …Ο γραμματέας του Βενιζέλου. Αυτός, σε συνεργασία με τον βενιζελικό δωσίλογο Έβερτ, έκαναν τη μεγαλύτερη και πιο αιματηρή προβοκάτσια της νεότερης ιστορίας …Προκάλεσαν τα Δεκεμβριανά και με τον τρόπο αυτόν πυροδότησαν τον Εμφύλιο. Σε συνεργασία με τα κοινά αφεντικά των κεμαλοναζιστών εξασφάλισαν τη συνεργασία του σταλινικού ΚΚΕ και έπνιξαν τον λαό στο αίμα, για να γλιτώσουν τα τομάρια τους. Εμφάνισαν “εχθρούς” της δημοκρατίας, για να εμφανιστούν οι ίδιοι σαν “προστάτες” της. Ταγματασφαλίτες και ΚΚΕδες έβαλαν τον λαό στη μέση και με τη βία τον δίχασαν μέχρι να “γονατίσει”. Στο τέλος είπε το πολυπόθητο “έλεος”, για να σταματήσουν. Κανένας δωσίλογος δεν τιμωρήθηκε. Όλες οι περιουσίες, οι οποίες αποκτήθηκαν από τους δωσίλογους, έγιναν νόμιμες.
Εκείνη τη στιγμή αυτό τους αρκούσε και παρέδωσαν την εξουσία στο Παλάτι. Του έκαναν δήθεν και “εκδούλευση”, προστατεύοντάς το από τους “μπολσεβίκους” …Μιλάμε για κωμωδία, που, αν δεν στοίχιζε τόνους ελληνικού αίματος, θα ήταν για γέλια. Μπορεί να σώθηκαν, αλλά δεν κυριάρχησαν στην Ελλάδα. Μπορεί να πλούτισαν, αλλά δεν ήταν ακόμα οι απόλυτοι κύριοι της χώρας. Με την επιστροφή του “Παλατιού” έπρεπε να δώσουν τον πρώτο ρόλο στους δεξιούς. Όμως, από τη στιγμή που γλίτωσαν, ήταν θέμα χρόνου να στραφούν εναντίον του. Περίμεναν ευκαιρία. Ποια ήταν η ευκαιρία; …Ο θάνατος του βασιλιά και η διαδοχή του από έναν άπειρο Κωνσταντίνο. Τότε του την “έστησαν”. Δεν θα τον έριχναν” απευθείας, για να μην έρθουν σε σύγκρουση με τη βασιλική Δεξιά.
…Έστησαν ένα σκηνικό, που οδήγησε στη Χούντα. Η Χούντα θα έριχνε τον Βασιλιά …Ήταν και πονηροί. Θα εμφάνιζαν τη Δεξιά να βγάζει μόνη της τα “μάτια” της. Θα εμφάνιζαν μια δήθεν δεξιά Χούντα να ρίχνει ένα δεξιό Παλάτι, επειδή δήθεν δεν συμφωνούσαν στη μέθοδο της σωτηρίας της χώρας από “τας κουμμουνιστικάς δυνάμεις”. Ποιοι πρωταγωνίστησαν στην επιβολή του χουντικού καθεστώτος; …Ένας εκλεγμένος Πρωθυπουργός, ο οποίοε έφερε τα πράγματα σε αδιέξοδο, ώστε να το εκμεταλλευτεί η συμμορία του …Ένας πρωθυπουργικός γιος, που με τα “παιχνίδια” του με τον στρατό επιτάχυνε το αδιέξοδο αυτό. Πρωθυπουργός του αδιεξόδου ήταν και πάλι ο Γραμματέας του ΒενιζέλουΟ γιος του Γραμματέα του Βενιζέλου ήταν αυτός, που με την υπόθεση “Ασπίδα” έδωσε στον πατέρα το δικαίωμα να φέρει το Παλάτι σε σύγκρουση με την εκλεγμένη Κυβέρνηση και άρα σε σίγουρο πολιτικό αδιέξοδο.
…Ποιος ήταν αυτός, που μετέτρεψε το αδιέξοδο σε “έκρηξη”; …Αυτός, που τελικά έριξε τη δήθεν Κυβέρνηση των βενιζελικών; …Ο εγγονός του Βενιζέλου. Αυτός έκανε την Αποστασία, η οποία οδήγησε στην κυβερνητική αστάθεια και τελικά στη Χούντα …Ο εγγονός του Βενιζέλου με τη βοήθεια του γιου του δεξιού χεριού του Βενιζέλου. Χρειαζόταν προπαγάνδα για τον χειρισμό εκείνης της ακραίας κατάστασης, η οποία μπορούσε να τους οδηγήσει στο εκτελεστικό απόσπασμα και αυτό ήταν η δουλειά του γιου του Γκαίμπελς του βενιζελισμού. Η Χούντα ήταν θέμα χρόνου να “στηθεί”. …Ποιος ήταν ο Δικτάτωρ; …Ένας δικός τους άνθρωπος …Ένας κοινός βενιζελικός …Ένας παλιός ταγματασφαλίτης …Ένας αγράμματος συνταγματάρχης …Ο βαπτιστικός του Γραμματέα του Βενιζέλου. Οι βενιζελικοί ήταν ευτυχείς …Νέα περιπέτεια για τον ελληνισμό σήμαινε νέα κέρδη για τους βενιζελικούς.
Οι βενιζελικοί εκ του ασφαλούς παρίσταναν τους αντιστασιακούς στη Χούντα και οι ίδιοι πλούτιζαν. Τότε, φτωχοί βενιζελικοί, οι οποίοι παρίσταναν τους “αντιστασιακούς”, έγιναν μεγιστάνες …Οι Βαρδινογιάννηδες λόγου χάρη …Συνεργάτες και ευεργετημένοι το “πρωί” από τη Χούντα και “αντιστασιακοί” το “βράδυ”. Την ίδια εποχή έδιναν άδειες και εκτάσεις για διυλιστήρια και στον Λάτση. Άλλον βενιζελικό, ο οποίος είχε δικαστεί για δωσιλογισμό. Οι γνωστοί Αγγελοπουλαίοι του Χάρβαρντ —και επίσης κατηγορούμενοι για δωσιλογισμό— πλούτισαν με τους χάλυβες. Όλοι οι βενιζελικοί πήραν το κατιτίς τους. Ο λαός στο “γύψο”, η χώρα στην Κόλαση και οι βενιζελικοί στον παράδεισο με νέα αμύθητα κέρδη.
Όταν πλέον ωρίμασε η κατάσταση, την “έριξαν” τη Χούντα. Όταν είδαν ότι μπορούσαν να την διαδεχθούν, γιατί η Δεξιά είχε ξεδοντιαστεί και το Παλάτι είχε σχεδόν “ξεχαστεί”, την έριξαν …Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει …Μόνοι τους την “ανέβασαν” και μόνοι τους την “έριξαν” …Μόνοι τους αποφάσισαν ποιοι θα γίνουν οι “ήρωες” της Μεταπολίτευσης. Έδωσαν στα αφεντικά μια ακόμα εθνική τραγωδία ως αντιπαροχή και συνέχισαν την πορεία τους. Η αντιπαροχή ήταν η Κύπρος. Πιθανότατα κάποια διυλιστήρια της χώρας να έχουν πληρωθεί με το αίμα του κυπριακού ελληνισμού. Πρωταγωνιστής στη “μάχη” της προπαγάνδας και της “κατασκευής” των “ηρώων” …ο γιος του δεξιού χεριού του Βενιζέλου. Αυτός έκανε το κάστινγκ του Πολυτεχνείου …Αυτός αποφάσιζε ποιος θα μπει εκεί μέσα, για να “δοξαστεί”.
Μετά “ανέτειλε” η Μεταπολίτευση …Η απόλυτη εποχή των βενιζελικών …Έπαιζαν χωρίς αντίπαλο. Είχαν αλώσει τη Δεξιά και την βαστούσαν στη ζωή μόνο και μόνο για να τρομάζουν τον κόσμο και οι ίδιοι να παριστάνουν εκ του ασφαλούς τους δημοκράτες …Η εποχή που “βασίλευσαν” δύο άτομα …Ο γιος του γραμματέα του Βενιζέλου και ο εγγονός του Βενιζέλου. Αυτοί στην κυριολεξία “αρρώστησαν” τον ελληνισμό. Τον διέφθειραν. Τον έκαναν βολεψάκια. Τον έκαναν τεμπέλη. Τον έκαναν σαν τα “μούτρα” τους. Ό,τι μπορούσαν να κάνουν, προκειμένου να αποκτήσουν επαγγελματίες οπαδούς, το έκαναν. Ό,τι υψηλό αντιπροσώπευε επί αιώνες ο ελληνισμός, το έκαναν “κουρέλι” και το πέταξαν στους “βόθρους”. Τα ιδανικά του ελληνισμού έγιναν “πραμάτειες”, για να κερδίζονται εκλογές από τους γύφτους των μπαλκονιών.
Αυτοί παρέλαβαν μια Ελλάδα χωρίς χρέη και την “φόρτωσαν” με πρωτοφανή βάρη. Αυτοί οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση …Οι βενιζελικοί, οι οποίοι ανέλαβαν μόνοι τους τα δύο δήθεν “αντίπαλα” κόμματα του δικομματισμού. Τόσο αντίπαλα, που το ένα είχε πρόεδρό του τον Γιο του γραμματέα του Βενιζέλου και το άλλο τον Εγγονό του Βενιζέλου. Κυρίαρχος της προπαγάνδας του δικομματισμού της Μεταπολίτευσης ο Γιος του δεξιού χεριού του Βενιζέλου. Αυτός αποφάσιζε ποιος και με ποια σειρά θα κυβερνήσει. Ο απόλυτος άρχων της καμεράτας και της καμαρίλας.
Επί τριανταπέντε χρόνια οι βενιζελικοί δανείζονταν ασυστόλως …Αγόραζαν ψήφους …Αγόραζαν ψυχές ανθρώπων, προκειμένου να μονοπωλούν την εξουσία. Ήταν θέμα χρόνου να έρθει ο λογαριασμός …Ο λογαριασμός της χρεοκοπίας, ο οποίος θα μας οδηγούσε στην “παράδοση” στα νέα “αφεντικά” …Στα “αφεντικά”, τα οποία στην κυριολεξία θα έπαιρναν την ιδιοκτησία της χώρας στα χέρια τους. Ποιος ήταν αυτός που μας παγίδευσε στο Μνημόνιο; …Ποιος ήταν αυτός, ο οποίος μετέτρεψε ένα ιδιωτικού τύπου ομολογιακό χρέος της πλάκας σε ενυπόθηκο κρατικό χρέος; …Ο Εγγονός του Γραμματέα του Βενιζέλου. Αυτό το σκουπίδι προκάλεσε τεχνητά την κρίση δανεισμού, που οδήγησε στο Μνημόνιο. Με μια συμμορία βενιζελικών απόφοιτων του Κολεγίου Αθηνών και παλιών δωσίλογων, μας οδήγησε στην υποταγή. Παπαδήμος, Πικραμένος, Παπακωνσταντίνου κλπ. ήταν συνένοχοι στο ίδιο έγκλημα στο οποίο συμμετείχαν εξήντα χρόνια πριν και οι γονείς τους. Συντονιστής του εγκλήματος; …Ο πρώην υπάλληλος της βενιζελικής Πειραιώς, που παρίστανε τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.
Ο κόσμος είχε θυμώσει και ζητούσε την τιμωρία του προδότη… Του προδότη τρίτης γενιάς. Ποιος ανέλαβε να τον τιμωρήσει; …Ποιος “έκλεψε” τις εκλογές με την υπόσχεση ότι θα αναζητήσει τους προδότες και θα τους οδηγήσει στη Δικαιοσύνη; Ποιος υιοθέτησε την άποψη του κόσμου ότι υπήρξε προδοτική μεθόδευση, που μας οδήγησε στη χρεοκοπία, ενώ η Ελλάδα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πολλά ευρωπαϊκά κράτη; …Ο Δισέγγονος του συνέταιρου του Βενιζέλου. Όπως συμβαίνει πάντα μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Αυτός, ο οποίος υποσχόταν ότι θα τιμωρήσει το βενιζελικό ΠΑΣΟΚ, ανέλαβε να συγκυβερνήσει με αυτό. “Ξέχασε” τις υποσχέσεις του και προστάτευσε τον φίλο, συμμαθητή, συμφοιτητή και συγκάτοικό του …Τον ανέμελο περιηγητή.
Εκ των υστέρων καταλαβαίνει κάποιος και το σκεπτικό της επιλογής του για την ηγεσία τού κόμματος της δήθεν Δεξιάς. Ο εγγονός του Βενιζέλου επέτρεψε στον δισέγγονο του συνεταίρου του Βενιζέλου να “νικήσει” τη δισέγγονη του Βενιζέλου, γιατί απλούστατα η βενιζελοοικογένεια έπρεπε να αποστασιοποιηθεί από τις προδοτικές κινήσεις, προκειμένου να έχουν “αναμονές” για την “επόμενη” ημέρα …Να είναι έτοιμοι να μας “κλάψουν” και να μας “ξανασώσουν”. Για’ αυτόν τον λόγο ο εγγονός του Βενιζέλου μαζί με τα δύο παιδιά του αποτραβήχτηκαν από το “κάδρο”. Δεν ήθελαν στο κρίσιμο διάστημα να φαίνονται. Υπερασπίστηκαν το Μνημόνιο όταν έπρεπε και μετά κάθισαν στην άκρη σίγουροι ότι ο λαός έχει “αλτσχάιμερ”. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αποτραβήχτηκαν από τη διαχείριση. Για όσο διάστημα είναι ζωντανός ο “εφιαλτικός” εγγονός του Βενιζέλου, αυτός θα είναι ο διαχειριστής του ταμείου της συμμορίας των φτωχομπινέδων. Αυτός θα μοιράζει τα κλοπιμαία. Αυτός θα αποφασίζει ποιος θα “ζήσει” και ποιος θα “πεθάνει” στην αγορά.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Οι φυσικοί απόγονοι του Βενιζέλου αποτραβήχτηκαν, για να μην χρεωθούν τη φθορά των Μνημονίων. Από εκεί και πέρα μπίζνες, όπως πάντα. Ο δισέγγονος του συνέταιρου του Βενιζέλου, που μας κυβερνάει σήμερα, ήταν το “αναλώσιμο”, το οποίο θα αρκούνταν σε μια πρωθυπουργική θητεία και μια μόνιμη θέση στις μελλοντικές Βουλές …Ό,τι καλύτερο μπορούσε να επιτύχει ένας άεργος, ανεπάγγελτος και τεμπέλης άνθρωπος, χωρίς να ρισκάρει το παραμικρό …Ό,τι καλύτερο μπορούσε να επιδιώξει ο πιτσαδόρος της Νέας Υόρκης. Όλα τα άλλα τα ελέγχουν οι μόνιμοι συντονιστές της βενιζελικής Μεταπολίτευσης. Ο δισέγγονος του Μπενάκη κυβερνά και ο εγγονός του Βενιζέλου ελέγχει. Ελέγχει, γιατί αυτός ελέγχει το “Ταμείο” στην εποχή της Τρόικας. Αυτός ελέγχει το υπουργείο, το οποίο μεθοδεύει τις ιδιωτικοποιήσεις και άρα το ποιος θα γίνει μεγιστάνας της σύγχρονης καταστροφής και ποιος όχι.
Άνθρωπος του εγγονού του Βενιζέλου είναι το βλακόμουτρο ο Χατζηδάκης. Ταυτόχρονα ο εγγονός του Βενιζέλου ελέγχει και το ποιος επιχειρηματίας θα επιβιώσει στην εποχή μας και ποιος όχι. Πώς; Ποιος ελέγχει το ΕΣΠΑ; Ποιον έβαλαν διαχειριστή του ταμείου, που μοιράζει τα χρηματοδοτικά “σωσίβια” στην εποχή της κρίσης; …Τον ανιψιό του εγγονού του Βενιζέλου. …Τον γιο της αδερφής του …Ένα δισέγγονο του Βενιζέλου από τη γνωστή αριστοκράτισσα Κατίγκω …Την σύζυγο του ιδρυτή του κόμματος των ξυπόλητων … Μιλάμε για κράτος-ιδιωτική περιουσία. Μόνοι τους κλέβουν, μόνοι τους ερευνούν για κλοπές. Μόνοι τους αρπάζουν και μόνοι τους μοιράζουν τους λογαριασμούς. Στη χειρότερη περίπτωση κάνουν μια εξεταστική στη Βουλή και “ξεχνάνε” ν’ αποφασίσουν.
…Τρομερά πράγματα. Όταν ξεκίνησε η οικονομική κρίση, έκαναν τα περίφημα στρες-τεστ των τραπεζών, για να δουν ποιες τράπεζες κινδύνευαν με πτώχευση. Η χειρότερη όλων ήταν η Τράπεζα Πειραιώς. Όλοι την περίμεναν να “σκάσει” από μέρα σε μέρα. Φυσικό ήταν αυτό, εφόσον αυτή μοίραζε τα “θαλασσοδάνεια” στο βενιζελικό κύκλωμα …Το τραπεζικό δεδομένο της βενιζελικής συμμορίας ήταν. Εκεί γινόταν το μεγάλο πάρτι των παροχών χωρίς “αντίκρισμα”. Σε καλύτερη κατάσταση από όλες τις ιδιωτικές τράπεζες βρίσκονταν οι πολύ συντηρητικές κρατικές τράπεζες με πρώτο το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν το Μνημόνιο, οι βενιζελικοί απαξίωσαν παντελώς τις κρατικές τράπεζες και τις παρέδωσαν βορά στον μεγάλο “ασθενή”.
Η Πειραιώς όχι μόνον δεν έκλεισε, αλλά άρχισε να καταβροχθίζει τα κρατικά τραπεζικά “φιλέτα”. Μέσα σε μια νύχτα έδωσαν στους βενιζελικούς την ΑΤΕ …Την τράπεζα στην οποία είναι υποθηκευμένο το σύνολο σχεδόν του αγροτικού κεφαλαίου της χώρας. Λίγους μήνες μετά της επέτρεψαν να λεηλατήσει τις κυπριακές τράπεζες στην κυπριακή κρίση. Αντί να πάει ο Σάλλας φυλακή για κακή διαχείριση των καταθέσεων των πελατών του, θα γίνει ο “ήρωας” και ευεργέτης του αγροτικού κόσμου. Πώς όμως θα πάει φυλακή, όταν “ελεγκτής” του τραπεζικού συστήματος είναι ο Προβόπουλος; …Ένας πρώην υπάλληλος και μεγαλομέτοχος της Πειραιώς.
Θα τα καταστρέψουν όλα, προκειμένου να σώσουν τις περιουσίες τους. Κοντά σ’ αυτήν σώθηκε και η Eurobank του γιου του παλιού δωσίλογου Λάτση …Άλλος ετοιμοθάνατος “γίγαντας” των θαλασσοδανείων και της τοκογλυφίας. Οι πάντες βενιζελικοί Κολεγιόπαιδες, που μισούν τους Έλληνες …Μιλάμε για εγκληματίες. Αυτοί σώθηκαν, βάζοντας το κράτος να δανείζεται, για να σώσει τις ιδιωτικές περιουσίες. Αυτούς έσωσε ο Κολεγιόπαιδας εγγονός του Γραμματέα του Βενιζέλου μαζί με τον συμμαθητή του δισέγγονο του συνεταίρου του Βενιζέλου. Αυτοί δημιούργησαν τις περιουσίες τους με δανεικά και στο τέλος τον λογαριασμό τον έστειλαν στον λαό.
…Απλά πράγματα. Το εξωτερικό χρέος, το οποίο σήμερα έχουμε ως χώρα, είναι τα κλοπιμαία των βενιζελικών. Είναι τα χρέη των κυβερνήσεων του γιου του Γραμματέα του Βενιζέλου και του Εγγονού του Βενιζέλου. Τα “πράσινα” είναι του πρώτου και τα “μπλε” του δεύτερου. Αυτά, τα οποία σήμερα χρωστάμε και μας οδήγησαν στην απόλυτη υποταγή στα ξένα αφεντικά, είναι αυτά που μας άρπαξαν οι βενιζελικοί …Απλά πράγματα. Με χαρτί και με μολύβι. Οι δήθεν “συστημικές” τράπεζες, οι οποίες ανήκουν όλες σε βενιζελικούς παλιούς δωσίλογους “απορρόφησαν” περίπου 250 δις ευρώ κρατικού χρήματος. Αυτό είναι το δημόσιο χρέος, το οποίο μας έχει οδηγήσει στην απόλυτη υποταγή και στην απόλυτη φτώχεια. Σήμερα οι Έλληνες πεινάνε, γιατί απλούστατα οι βενιζελικοί δεν μπορούσαν να χορτάσουν με τίποτε. Πώς αλλιώς σε μια μικρή χώρα και σε μια τόσο μικρή αγορά θα δημιουργηθούν μεγιστάνες;
Όταν θα μας καταστρέψουν απόλυτα οι βενιζελικοί, θα έρθει ο δισέγγονος του Βενιζέλου ή η δισέγγονή του να μας “σώσει”. Θα μας “σώσουν” από τα εγκλήματα —τα οποία θα έχουν παραγραφεί— του εγγονού του Γραμματέα του Βενιζέλου ή του δισεγγονού του συνεταίρου του Βενιζέλου. Αυτό περιμένουμε τώρα. Να βολευτούν με νέα λεία οι βενιζελικοί και αφού μας καταστρέψουν ολοσχερώς, να μας βάλουν να ξαναδουλέψουμε υπό τη διεύθυνση κάποιου δικού τους ανθρώπου …Να ξαναδημιουργήσουμε, ώστε να έχουν να μας κλέψουν από την αρχή …Να δούνε πώς μπορούν να επενδύσουν τα 250 δις που μας πήραν, προκειμένου να φέρουν την “ανάπτυξη”, για να μας δώσουν κάποιο μεροκάματο.
…Στην κυριολεξία τέσσερις κακοποιοί και οι απόγονοί τους διέλυσαν έναν ολόκληρο λαό …Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι οι συμμορίτες, οι οποίοι εδώ και έναν αιώνα τρώνε και πίνουν εις βάρος των πάντων …Επιτυχία τους ήταν που σε κάποιες στιγμές της ιστορίας με τη βία και τη βοήθεια των ξένων πρεσβειών δίχασαν τον λαό και τον έβαλαν σε περιπέτειες …Εικονική πραγματικότητα ήταν πάντα η δύναμή τους …Ελάχιστοι σε όλα τους …Ένα Κολέγιο είναι όλοι κι όλοι, το οποίο τους αναπαράγει πάντα με τον ίδιο τρόπο…
…Με ίχνη ψήφων μπήκε στην πρώτη Βουλή της Μεταπολίτευσης ο κατά φαντασία και ελέω πρεσβειών “Κρητικάρχης” Μητσοτάκης, επικεφαλής του κόμματος του Βενιζέλου …Ούτε την ψήφο της δεν βρήκε στις τελευταίες εκλογές η κομματάρχισσα Ντόρα στην Κρήτη …Τα πάντα εικονικά και κατασκευασμένα …Τα πάντα όπως τα “σέρβιρε” στο πόπολο ο συμμορίτης Λαμπράκης …Ο κατασκευαστής των “καταλληλότερων”, των “δημοφιλέστερων” και των “αποτελεσματικότερων” …Όλα ψέματα …Οι ίδιοι πάντα άχρηστοι ανακυκλώνονταν από τα ίδια πάντα κυκλώματα.
Μισητοί και άσχετοι ήταν πάντα, που ανέβαιναν στα μπαλκόνια, γιατί οι μπράβοι των ξένων δεν άφηναν κανέναν άλλο να ανέβει. Με βολέματα, διαφθορά και υποσχέσεις πάντα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κύκλους συνενόχων και έτσι πορεύονταν. Πάντα στα θολά “νερά” της αφέλειας, των παθών, του καιροσκοπισμού και της κουτοπονηριάς “ψάρευαν” τους οπαδούς τους. Όταν τελείωναν τα “καύσιμά” τους, τον ήξεραν τον δρόμο …”Αυτοεξορία”, για να απολαύσουν την ασφάλεια που προσέφεραν τα αφεντικά, μέχρι να ξαναδημιουργηθούν οι συνθήκες να επιστρέψουν πίσω σαν “σωτήρες”.
Ποτέ και κανένας δεν μπορεί να τους παρακάμψει. Έχουν καπαρωμένες τις θέσεις της ηγεσίας της χώρας σαν να πρόκειται περί ιδιωτικής επιχείρησης. Με εξασφαλισμένο πάντα κάποιον κρατικό μισθό, κάνουν “ταβανοθεραπεία” μέχρι να έρθει η σειρά τους να μας κυβερνήσουν. Πρωθυπουργός της χώρας δεν μπορείς να γίνεις, αν δεν είσαι ένας από αυτούς. Όλοι είδαμε τι συνέβη μετά την παραίτηση Παπανδρέου, όπου θα έπρεπε να αναζητηθούν μη πολιτικά πρόσωπα για τη θέση του Πρωθυπουργού …Βενιζελικοί Κολεγιόπαιδες και παιδιά δωσίλογων έγιναν Πρωθυπουργοί …Μόνον αυτοί “δικαιούνται” τέτοια θέση …Μόνον αυτοί μπορούν να βαστήξουν την πρωθυπουργική θέση “ζεστή”, μέχρι να την καταλάβει και πάλι κάποιος από τη “γαλαζοαίματη” συμμορία. Υπάρχουν ιδιωτικές επιχειρήσεις, οι οποίες στο θέμα της ηγεσίας λειτουργούν πολύ πιο αξιοκρατικά απ’ ό,τι το ελληνικό κράτος.
Τώρα, που την κυβέρνηση του Μνημονίου την εγκατέλειψε ο Κουβέλης, θα έχουμε εξελίξεις. Ξεγυμνώθηκε το πολιτικό σκηνικό και τώρα “φαίνονται” και τα απαγορευμένα. Τα δύο “μαγαζιά” των βενιζελοναζί, —οι οποίοι μας “δούλεψαν” καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης— έμειναν μόνα τους. Τώρα δεν μπορούν να κρυφτούν ακόμα κι αν το θέλουν. Δεν μπορούν να κάνουν κανέναν κοινοβουλευτικό συνδυασμό, που να τους καλύπτει, ώστε να μπορούν να εμφανίζονται σαν ψευδοαντίπαλοι. Τη σημερινή κυβέρνηση των δωσίλογων την συνθέτουν αποκλειστικά οι δύο “εχθροί” και μπορεί πλέον να καταλάβει ακόμα και ο πιο ανυποψίαστος πολίτης πόσο “στημένα” ήταν όλα. Η πρώτη “γυμνή” κυβέρνηση βενιζελοναζί, που δεν μπορεί να φορέσει τη “μάσκα” του δικομματισμού για προστασία.
Τώρα και οι “τυφλοί” πλέον μπορούν να “δουν” ότι αυτοί, οι οποίοι μας κατέστρεψαν, είναι οι ίδιοι που ανέλαβαν να μας “σώσουν”. Αντί να ψάχνουμε ανάμεσά τους τούς δωσίλογους και τους προδότες, περιμένουμε από τους ίδιους να μας “σώσουν” …Περιμένουμε να “σωθούμε” από αυτούς, οι οποίοι δείχνουν την απαραίτητη “σοβαρότητα” και “υπευθυνότητα”, για να μην “χαθούν” οι “θυσίες” του λαού …Προδότες, χυδαίοι και ξεδιάντροποι …Η κυβέρνηση του Κολεγίου. Έβαλαν και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεφορτωθεί το “έρμα” της Μεταπολίτευσης …Τους “κατώτερους” …Αυτούς, που μπήκαν με μέσον στο δημόσιο …Ο Κυριάκος, ο οποίος με την “αξία” του πριν τα τριάντα του διορίστηκε μεγαλοστέλεχος της τότε κρατικής Εθνικής Τράπεζας και μετά επίσης με την “αξία” του έγινε Βουλευτής.
Περίπτωση Καραμανλή.
Ο μόνος πρωταγωνιστής, που —φαινομενικά τουλάχιστον— δεν ήταν βενιζελικός σε όλη αυτήν την “παράσταση”, ήταν ο Καραμανλής. Τι ήταν ο Καραμανλής; …Ο προδότης της Δεξιάς …Αυτός, ο οποίος παρέδωσε τη Δεξιά στους βενιζελικούς …Ο κουφός από το Κιουπκόι, ο οποίος συνήθιζε να κάνει τον τσαμπουκά σε υπαλλήλους, φτωχούς και αδύναμους …Ο αστράτευτος “Εθνάρχης” …Ένας ακόμα φτωχομπινές, που για μυστήριους λόγους άφησε πίσω του μια πάμπλουτη οικογένεια …Ο άνθρωπος, που, όταν οι Έλληνες πολεμούσαν στην Πίνδο, ήταν απών …Ο άνθρωπος, που, όταν οι Έλληνες αντιστέκονταν στο βουνό, ήταν είτε κρυμμένος στα υπόγεια της Αθήνας είτε λιαζόταν στις όχθες του Νείλου …Ο άνθρωπος, που, όταν οι Έλληνες βασανίζονταν από τη Χούντα, αυτός μάθαινε γκολφ στο Παρίσι. Αυτός έγινε ο “τσαμπουκάς” της περιόδου της ειρήνης και της δημοκρατίας …Ο εκ του ασφαλούς “σκληρός”, που πετούσε τασάκια σε συνεργάτες του.
Αυτός παρέδωσε τη Δεξιά στους βενιζελικούς και γι’ αυτό έτυχε της αναγνώρισης του παρακράτους τους. Αυτός ήταν ο “δούρειος ίππος” μέσω του οποίου οι βενιζελικοί άλωσαν τη Δεξιά …Παλιός συνεργάτης των βενιζελικών. Αυτός έφερε τη δεξιά ΕΡΕ σε τόσο δύσκολη θέση, ώστε ο λαός να δώσει την εξουσία στον “γέρο” Γραμματέα του Βενιζέλου, για να μεθοδεύσουν την ανατροπή του Παλατιού. Μετά προστατεύτηκε στο Παρίσι, όπως συνέβαινε με όλους τους προδότες …Άλλος ένας φτωχομπινές, ο οποίος ανακάλυψε τα παντεσπάνια και τα γκολφ από τις μυστικές υπηρεσίες και τα κρατικά χρήματα. Τον έφεραν στην “αυγή” της Μεταπολίτευσης σαν “σωτήρα” και ηγέτη της δεξιάς Νέας Δημοκρατίας …Της δικής τους “Δεξιάς”. Στην πραγματικότητα τον έφεραν για τέσσερις λόγους …Παλάτι, Παπανδρέου, Μητσοτάκης και Φάκελοι δωσίλογων.
Επειδή είχε ταυτιστεί με τη “βία και νοθεία” της Δεξιάς, είχε την απόλυτη δεξιά “βιτρίνα” άσχετα με το τι τελικά ήταν ο ίδιος και ποιους υπηρετούσε. Ήταν γνωστός δεξιός και γι’ αυτό τους ήταν χρήσιμος. Έπρεπε να βρουν δεξιό, για να υπογράψει τη ληξιαρχική πράξη θανάτου του Παλατιού. Αυτός ήταν ο λόγος που τον έφεραν σαν “σωτήρα”. Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι έπρεπε ένας “αναμφισβήτητα” δεξιός να στήσει το κόμμα της Δεξιάς με τέτοιον τρόπο, ώστε να “ηρωοποιήσει” τον γιο του γραμματέα του Βενιζέλου. Ο τρίτος λόγος ήταν ότι, αφού θα έκανε τους κατά παραγγελίαν “ήρωες”, έπρεπε να παραδώσει το κόμμα της Δεξιάς στον εγγονό του Βενιζέλου. Να πάρει τον αποστάτη και να του παραδώσει το κόμμα ατόφιο. Το τέταρτος και τελευταίος λόγος ήταν, γιατί τους υποσχέθηκε ότι θα κάψει τους φακέλους των δωσίλογων …Τους φακέλους, δηλαδή, που αφορούσαν τους ίδιους …Τους φακέλους, που μέχρι τότε ήταν η δύναμη της Δεξιάς, εφόσον με αυτούς εκβίαζε του βενιζελικούς.
Ανιψιός αυτού του “εθνάρχη” είναι το “θρεφτάρι” της Ραφήνας …Στα χνάρια του θείου του κι αυτός …Άλλος μεγάλος “ηγέτης” της Δεξιάς που εξυπηρετούσε μόνιμα τους βενιζελικούς …Ο αγαπημένος των ταβερνιάρηδων. Έκαναν λέει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, επειδή ήταν “πατριώτης”. Οι μόνοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να κάνουν απόπειρα εναντίον του, είναι τα τριγλικερίδια και η χοληστερίνη. Γιατί να κάνουν απόπειρα, για να σκοτώσουν έναν τέτοιο χρήσιμο άνθρωπο; Ποιοι θα μπορούσαν να το κάνουν, εφόσον όλους τους εξυπηρετούσε;
  Αυτός, ως Πρωθυπουργός, ξεκίνησε τη φάμπρικα, η οποία μας οδήγησε στη σημερινή υποτέλεια. Αυτός πρώτος πήρε δημόσιο χρήμα, για να σώσει τις ιδιωτικές τράπεζες των βενιζελικών. Αυτός αύξησε το χρέος σε βαθμό να οδηγήσει τη χώρα στην κρίση δανεισμού. Αυτός δεν περιόρισε το έλλειμμα και φτάσαμε στο έλεος του Γιωργάκη. Γιατί να τον σκοτώσουν; Μόνον σε ταβέρνα κινδυνεύει να τον σκοτώσουν πεινασμένοι πελάτες και βέβαια όσοι “παγώνουν” με τα ανέκδοτά του. Επαγγελματίας ανεπάγγελτος. Άεργος μόνιμα “διορισμένος” στη Βουλή. Ανεύθυνος με εξασφαλισμένη βουλευτική ασυλία. Στην ιστορία θα περάσει ως ο Πρωθυπουργός της τυρόπιτας και του play-station …Ο “κουρασμένος” του Μαξίμου.
Για γέλια και για κλάματα.
Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο χρήσιμα είναι τα “γυαλιά” στην ιστορική μας περιήγηση; Όταν φοράς αυτά τα “γυαλιά”, δεν τυφλώνεσαι με τις άσχετες πληροφορίες τής προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης των βενιζελικών. Βλέπεις μόνον ό,τι τους αφορά. Βλέπεις παντού τους παλιούς συνεργάτες του Βενιζέλου να μονοπωλούν τα πάντα. Βλέπεις τα παιδιά να διαδέχονται τους γονείς τους και να μην αλλάζει τίποτε στη “δημοκρατία” μας. Τους βλέπεις να κρύβονται πίσω από νέες ιδιότητες και νέα κόμματα και να εξυπηρετούν πάντα την ίδια συμμορία. Βλέπεις τους συγγενείς όλων αυτών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται διαφορετικά επίθετα, προκειμένου να “ανακυκλώνονται” και να εμφανίζονται σαν “νέες” δυνάμεις. Βλέπεις συνεργασίες, οι οποίες διαιωνίζονται μέσα στον χρόνο. Βλέπεις “παραστάσεις” απίστευτης υποκρισίας. Βλέπεις να εμφανίζονται οι συνεργάτες σαν ψευδοαντίπαλοι και ψευδοεχθροί και μοιραζόμενοι από κοινού το σύνολο της εξουσίας, να “δουλεύουν” τον κόσμο
Στην πραγματικότητα δηλαδή αυτή η χώρα, η οποία κατάντησε περίγελος του Πλανήτη, κυβερνιέται αποκλειστικά από τους φτωχομπινέδες, οι οποίοι έγιναν πλούσιοι εις βάρος τού κράτους …”Βασιλείς” χωρίς στέμματα, οι οποίοι έχουν το θράσος να “πουλάνε” δημοκρατία και αξιοκρατία. Από την εποχή που έλαβε τις τελικές της διαστάσεις η σύγχρονη Ελλάδα μέχρι σήμερα, την κυβερνούν οι προδότες, οι οποίοι επωφελούνται από τις εθνικές καταστροφές. Ζήτημα αν έχασαν την εξουσία για λίγα χρόνια πριν την Κατοχή και για μια πενταετία μετά τον Εμφύλιο πόλεμο …Από τις αρχές της δεκαετίας του ’50 μέχρι το 1955, που εμφανίστηκε ο Καραμανλής. Από εκεί κι έπειτα, είτε ομαλά είτε ανώμαλα, πάντα αυτοί μονοπωλούν την εξουσία.
Πρόσφατα έγινε θέμα για τις χρηματοδοτήσεις των “ιδρυμάτων” της Δημοκρατίας. Στον καιρό των Μνημονίων και της φτώχειας αποδείχθηκε ότι τα γνωστά ιδρύματα των πρώην Πρωθυπουργών εξακολουθούσαν να χρηματοδοτούνται με εκατομμύρια ευρώ. Ποιων Πρωθυπουργών; …Των γνωστών. Το ίδρυμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, το ίδρυμα του Γεωργίου Παπανδρέου, το ίδρυμα του Ανδρέα Παπανδρέου, το ίδρυμα Καραμανλή και το ίδρυμα Μητσοτάκη. Γι’ αυτά τα ιδρύματα έγινε το θέμα …Ας βάλει πάλι τα “γυαλιά” του ο αναγνώστης, για να ξαναδεί τα ίδια πράγματα με διαφορετικά φίλτρα.
…Ποια είναι αυτά τα ιδρύματα; …Το ίδρυμα Ελευθερίου Βενιζέλου …Το ίδρυμα του Γραμματέα του ΒενιζέλουΤο ίδρυμα του γιου του Γραμματέα του ΒενιζέλουΤο ίδρυμα του προδότη της Δεξιάς και το ίδρυμα του εγγονού του Βενιζέλου. Αυτά είναι τα ιδρύματα, τα οποία προάγουν τη “δημοκρατία” στην Ελλάδα. Οι βενιζελικοί είναι οι αποκλειστικοί “αντιπρόσωποι” της Δημοκρατίας στην Ελλάδα …Είπαμε …Στην Ελλάδα, εκτός από τους βενιζελικούς, οι οποίοι είναι οι “προοδευτικοί”, όλοι οι άλλοι είναι φασίστες, που δεν αφήνουν τους άλλους να “μιλήσουν”.
Όπου υπάρχει κρατικό χρήμα, οι φτωχομπινέδες πρώτοι. Την Καμεράτα τούς άρεσε να την ακούνε και την έβαζαν να παίζει με κρατικά χρήματα …”Οικοδεσπότες” μόνον στην “γκλαμουριά” …Όταν έρχεται ο λογαριασμός, τον κάνουν κρατικό έξοδο …Κοινωφελή ιδρύματα φτιάχνουν …και μετράνε κέρδη …Δωρεές κάνουν …και πλουτίζουν οι ίδιοι …Μιλάμε για ολόκληρη σχολή λαμογιών, τα οποία παριστάνουν τους μόνιμους ιδιοκτήτες της “προοδευτικότητας” στη χώρα.
Τώρα μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης και το επείγον της εμφάνισης της Χρυσής Αυγής. Μπορεί να καταλάβει την αναπάντεχη “επιτυχία” της Χρυσής Αυγής. Αυτοί, οι οποίοι συστηματικά “κρύβουν” όλους τους αντιπάλους τους, ανέλαβαν να “υπερπροβάλλουν” τη Χρυσή Αυγή. Οι βενιζελοναζί, γνωρίζοντας τον σημερινό προδοτικό τους ρόλο, ήθελαν να “κρυφτούν” από την θέα του κόσμου. Ήθελαν οπωσδήποτε κάποιον βλάκα να παριστάνει τον νεοναζί, πριν προλάβει κάποιος να θυμηθεί το παρελθόν τους. Οι πρώην συνεργάτες των Ναζί ήθελαν κάποιον να βάλουν μπροστά, για να κρυφτούν εκ νέου …Κάποιον βλάκα να πάρει τον “μουντζούρη” και να τους απαλλάξει από το άγχος …Τζάμπα τους βγαίνει με τους κρατικούς μισθούς η υπηρεσία των Μιχαλολιάκων και των Κασιδιάρηδων. Οι μόνιμοι βασανιστές και δολοφόνοι του έθνους βολεύονται και οι δήθεν πατριώτες τους για έναν καλό κρατικό μισθό τούς προσφέρουν άφθονο “άλλοθι”.
Οι πραγματικοί Ναζί είναι αυτοί, οι οποίοι κρύβονται πίσω από τους ηλίθιους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Οι αυθεντικοί Ναζί με τις φουστανέλες, οι οποίοι ορκίζονταν πίστη στον Φύρερ. Αυτοί συνέθεταν τα διαβόητα Τάγματα Ασφαλείας των δωσίλογων εγκληματιών. Στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν Τάγματα Ασφαλείας …Υπήρχαν βενιζελοναζί οργανωμένοι σε Τάγματα. Τα Τάγματα Ασφαλείας, ακόμα και ως όνομα, ανήκαν στον βενιζελισμό. Ήταν τα Τάγματα Ασφαλείας, τα οποία υπήρχαν πριν εμφανιστούν οι Γερμανοί στην Ελλάδα. Βενιζελικοί ήταν οι εμπνευστές τους, οι διοικητές τους και τα μέλη τους. Όλοι βενιζελικοί εγκληματίες και συνεργάτες των Ναζί.
Αυτοί οι βενιζελοναζί, για να γλιτώσουν τα τομάρια τους μετά την απελευθέρωση, μας βύθισαν στον Εμφύλιο …Μας μάτωσαν και μας καταπίεσαν με τον πιο σκληρό τρόπο για πάνω από μισό αιώνα. Έχοντας τις “πλάτες” του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, μπορούσαν να το κάνουν εύκολα. Γνωρίζοντας τα αφεντικά του Στάλιν, γνώριζαν σε ποιους να απευθυνθούν για βοήθεια. Με το στημένο ΚΚΕ του Εβραίου Μπεναρόγια “πολεμούσαν” δήθεν για τη δημοκρατία, αλλά στην πραγματικότητα τον ελληνικό λαό ισοπέδωσαν, προκειμένου να γλιτώσουν από την τιμωρία που συνεπαγόταν ο δωσιλογισμός τους. Οι σταλινικοί της Μόσχας “έσωσαν” τους βενιζελοναζί στην Ελλάδα. Ακόμα “εισπράττουν” αυτήν τη “σωτηρία” στον Περισσό.
…Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πράκτορες, μεθύστακες και “αδερφές”; …Από όλους αυτούς, που αναφέραμε παραπάνω, κανένας δεν γνωρίζει τίποτε παραπάνω από αυτά τα οποία περιγράφονται στις επίσημες βιογραφίες τους; …Κανένας από εκείνους δεν ήταν μεθύστακας ή πράκτορας; …Από όλες εκείνες τις μούρες, που δείξαμε, κανένας δεν το “σήκωνε το σακάκι”; …Τίποτε; …Δεν περνάει τίποτε από κανενός το μυαλό; …Μόνον για τους κεμαλικούς γνωρίζουν; …Γνωρίζεις τα πάντα για το κεμαλικό “κατασκεύασμα” και δεν γνωρίζεις το “δίδυμό” του, το οποίο αν μη τι άλλο σε βασανίζει επί δεκαετίες; Μιλάμε για τις απόλυτα “πέτρινες” δεκαετίες του ελληνισμού.
Επί έναν αιώνα έχουν στην κυριολεξία “ευνουχίσει” τον ελληνισμό. “Χάθηκαν” άπειροι σημαντικοί Έλληνες μέσα στη βενιζελική χαβούζα. Κανένας δεν μπορεί να “τρέξει”, γιατί δεν τον αφήνουν οι “κουτσοί” βενιζελοναζί, οι οποίοι δεν θέλουν να χάσουν τις θέσεις τους. Κανένας δεν μπορεί να “πετάξει”, γιατί δεν τον αφήνουν τα “ερπετά”. Όλα τα ελέγχουν σε όλους τους χώρους. Δεν υπάρχει ούτε ένας χώρος, που να αφήνεται ελεύθερος στον ανταγωνισμό. Αν δεν θέλουν οι βενιζελικοί, ούτε τραγουδιστής μπορείς να γίνεις. Θα τραγουδάνε οι “βραχνοκόκορες” και κάποιοι θα πληρώνονται, για να μας εξηγήσουν τον λόγο που “χάθηκαν” οι τραγουδιστές …Απλά πράγματα. Για να φτάσουμε στο σημείο να γίνουν Πρωθυπουργοί οι Γιωργάκηδες και οι Αντωνάκηδες, αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να γίνει “μακελειό” στη βάση της κοινωνίας.
Αυτό γίνεται τον τελευταίο αιώνα και γι’ αυτό ο ελληνισμός έχει “κολλήσει” και έχει χάσει τον περίφημο κοσμοπολιτισμό του. Έχει γίνει ίσα κι όμοια με “επαρχιακές” εθνικές οντότητες. Μόνον στο εξωτερικό μπορεί να διακριθεί ένας Έλληνας και αυτό υπό προϋποθέσεις …Υπό την κύρια προϋπόθεση ότι θα τα κάνει όλα μόνος του ανάμεσα σε ξένους …ότι δεν θα έχει ανάγκη την ομογένεια, στα όργανα της οποίας έχουν επίσης απλώσει τα “πλοκάμια” τους οι βενιζελοναζί. Ακόμα και η έννοια της “δωρεάς” και της “ευεργεσίας” των Ελλήνων, που γνώριζαν οι λαοί παντού στον κόσμο, χάθηκε με την εμφάνιση των βενιζελοναζί. Οι βενιζελοναζί δεν δώριζαν ούτε την αρρώστια τους. Αν μπορούσαν θα έκαναν τσέπες και στα σάβανά τους. Μόνον να παίρνουν από την κοινωνία γνώριζαν και ποτέ να δίνουν. Όταν σου δίνουν κάτι, πρέπει να ψάχνεις να δεις τι σου έχουν πάρει.
Το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα.
…Ποιο άγαλμα; Στην πρωτεύουσα μιας ελεύθερης Ελλάδας θα υπέθετε κάποιος ότι στο κέντρο της θα δέσποζε το απόλυτα κεντρικό πρόσωπο του ελληνισμού …Θα στεκόταν επιβλητικό το άγαλμα του Άριστου των Ελλήνων …Του Μέγα ανθρώπου, ο οποίος έκανε τον ελληνισμό παγκόσμιο και άλλαξε τη μοίρα όχι μόνον του ελληνισμού, αλλά και της ανθρωπότητας στο σύνολό της. Συμβαίνει όμως κάτι τέτοιο: …Όχι βέβαια. Στην Αθήνα υπάρχουν αγάλματα της Μελίνας ή της Βουγιουκλάκη, αλλά όχι του Αλεξάνδρου.
…Μιλάμε για το απόλυτο κόμπλεξ των Προτεσταντών του βενιζελισμού …Μισούν οτιδήποτε ελληνικό …Στην Αθήνα δεν υπάρχει ούτε ένα άγαλμα του Μεγίστου των Ελλήνων …Δεν υπάρχει άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Είχαν παραγγείλει κάποτε και το ξέχασαν σε κάποιο καλλιτεχνικό εργαστήριο, χωρίς να ενδιαφερθεί κανένας να το παραλάβει …Ένα άγαλμα, το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτε έναν κοσμοκράτορα πάνω σε ένα ατίθασο άτι …Ένα άγαλμα, το οποίο θυμίζει περισσότερο ένα χαμίνι του δρόμου, που έκλεψε ένα άλογο για να κάνει τη βόλτα του, παρά τον ενδοξότερο βασιλιά της ιστορίας. Ούτε αυτό όμως το έβαλαν κάπου να φαίνεται. Δεν έβρισκαν στην εποχή της σπατάλης κάποιες 40.000 ευρώ, για να το τοποθετήσουν στην Πλατεία Κοντζιά οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι στην εποχή του Μνημονίου βρήκαν 700.000 ευρώ, για να χρηματοδοτήσουν την Αντιπροεδρία του χοντρού Βαγγέλη.
Την ίδια ώρα στην Αθήνα δεσπόζουν τα αγάλματα, τα οποία “αντιπροσωπεύουν” τη σύγχρονη Ελλάδα …Τα αγάλματα, τα οποία αντιπροσωπεύουν την βενιζελικής ιδιοκτησίας Ελλάδα. Σε μια πολιτικά δημοκρατική και θρησκευτικά ευσεβή Ελλάδα, όπου εκτός από την πολιτική υπάρχει και η Ορθοδοξία, τα πάντα είναι “καπελωμένα” από τους βενιζελικούς. Μπροστά στη “Μητρόπολη” της Δημοκρατίας, δεσπόζει το άγαλμα του Βενιζέλου …Του καταστροφέα του παγκόσμιου Ελληνισμού και ιδρυτή του Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών. Στην αυλή της Βουλής των Ελλήνων “φιλοξενείται” το άγαλμα εκείνου, που τη Δημοκρατία και τη Βουλή την είχε “γραμμένη” στα παλιά του τα παπούτσια. Στην αυλή της Βουλής των Ελλήνων “δεσπόζει” το άγαλμα εκείνου, ο οποίος ποτέ δεν αντιλήφθηκε τον λαό σαν “αφεντικό” του, γιατί απλούστατα είχε άλλα αφεντικά.
Τα ίδια συμβαίνουν και στο επίπεδο της θρησκείας. Μπροστά στη Μητρόπολη της Θρησκείας της Ελλάδας δεσπόζει το άγαλμα του Δαμασκηνού …Του φανατικά βενιζελικού Αρχιεπίσκοπου, ο οποίος “διορίστηκε” στη θέση του από τους Ναζί, γιατί ήταν ο μόνος από τους αρχιερείς, ο οποίος ήταν διατεθειμένος να “ορκίσει” Κυβέρνηση δωσίλογων. Αυτός ήταν και ο λόγος, που κατέλαβε πραξικοπηματικά τον θρόνο του Αρχιεπισκόπου. Οι Ναζί ανέτρεψαν τον Αρχιεπίσκοπο Χρύσανθο, επειδή εκείνος αρνούνταν να ορκίσει την Κυβέρνηση Τσολάκογλου και στη θέση του έβαλαν τον “πρόθυμο” Δαμασκηνό …Τον βενιζελικό ιεράρχη, ο οποίος ήταν θαυμαστής των Ναζί και μυστηριωδώς προστάτης των Εβραίων.
Προφανώς αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά τα οποία τον διέκριναν και όπως φαίνεται του εξασφάλισαν τον ανδριάντα στο κέντρο της Αθήνας. Δεν εξηγείται διαφορετικά η υστεροφημία του. Για τον ελληνικό λαό δεν έκανε και πολλά πράγματα. Αυτός άλλωστε ήταν Πρωθυπουργός της χώρας όταν σχεδιαζόταν και μεθοδευόταν από τους βενιζελικούς ο Εμφύλιος …Πρωθυπουργός από τις 17 Οκτωβρίου 1945 μέχρι τις 1 Νοεμβρίου 1945. Ο ομοϊδεάτης του Παπανδρέου είχε δρομολογήσει τα Δεκεμβριανά και ο “ποιμένας” ανέλαβε λίγους μήνες πριν παραδοθεί η χώρα στο χάος. Γι’ αυτόν τον λόγο τον αντάμειψαν οι διασωθέντες της τιμωρίας βενιζελικοί. Μπροστά ο ανδριάντας του προδότη Δαμασκηνού και πίσω σε μια γωνιά της ίδιας Πλατείας ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος …Μπροστά ο αντιβασιλέας των “πέτρινων” χρόνων του ελληνισμού και πίσω του ο “μαρμαρωμένος” βασιλιάς.
Αυτή είναι η Ελλάδα που “έχτισαν” οι βενιζελικοί και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας τη θυμίζουν …Αεροδρόμια, πλατείες, στάσεις μετρό και λεωφόροι παίρνουν ονόματα, τα οποία δεν επιτρέπουν σε κανέναν να “ξεχάσει” ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες αυτής της χώρας. Όχι μόνον στα “μέτωπα” αλλά και στους κώλους τους —αν μπορούσαν— θα χάραζαν το όνομα τού Βενιζέλου. Δεν έχουν αφήσει λεωφόρο, πλατεία, σταθμό, παγκάκι και πεζούλι, που να μην το “αφιέρωσαν” στον μεγάλο “τιμονιέρη” …Στον προδότη, που, από φόβο για τη ζωή του, πέθανε στο εξωτερικό, δήθεν “αυτοεξόριστος …Στον χαφιέ των ιμπεριαλιστών, που, ακόμα και τα “μεταφορικά” του πτώματός του στην Κρήτη, ήταν προσφορά των αφεντικών του. Κανένας δεν τολμάει να ερευνήσει το ποιόν του, γιατί κινδυνεύει όχι από τους συμμορίτες που τον ακολουθούσαν, αλλά επειδή κινδυνεύει από τις πρεσβείες των ισχυρών αφεντικών του, που χάρη σ’ αυτόν ελέγχουν ακόμα την Ελλάδα.
Όλοι αυτοί έχουν τους λόγους τους και δεν θέλουν τον Αλέξανδρο ακόμα και “άψυχο” στην Αθήνα. Δεν μπορούν να του “επιτρέψουν” την “είσοδό” του ούτε για λόγους εντυπώσεων. Γιατί; …Γιατί με την ύπαρξή του και μόνον τους “αποκαλύπτει”. Απολύτως αντίθετα ήταν τα έργα των βενιζελικών από αυτά του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Με μία του απόφαση ο Βενιζέλος “ακύρωσε” ολόκληρο το έργο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. “Ξηλώθηκε” ο παγκόσμιος ελληνισμός, για να πλουτίσουν οι ξυπόλυτοι. Καταστράφηκε ο παγκόσμιος ελληνισμός, για να μπορούν τα μπατίρια —σαν τον πατέρα Παπούλια και τον κουμπάρο του τον Βλάχο— να γίνουν πλούσιοι …για να εξυπηρετήσουν τους ξένους, προκειμένου να πάρουν αντιπροσωπείες ξένων οίκων, κρατικές προμήθειες ή αποκλειστικές κρατικές άδειες. Αξιωματικοί του στρατού, οι οποίοι να έγιναν ως δια “μαγείας” μεγιστάνες, μόνον στη βενιζελική Ελλάδα και σε κράτη της Αφρικής έχουν υπάρξει.
Όποιες συνέπειες είχε το έργο τού Αλεξάνδρου για τον ελληνισμό, αυτές ακυρώθηκαν μέσα σε λίγα χρόνια …Αντιαλέξανδρος με την κυριολεκτική σημασία της λέξης …Ανθέλληνας στον ύψιστο βαθμό. Κατέστρεψε τα πάντα και έδωσε στον ελληνισμό χωράφια στη Φλώρινα, στο Κιλκίς και στη Νιγρίτα. Σε έναν κόσμο γενικά αμόρφωτο έβαλε μορφωμένους Έλληνες να σπρώχνουν με τα χέρια τα άροτρα στους βάλτους. Αυτά κατήγγειλε και ο λάτρης των ελληνικών κοινοτήτων Ίωνας Δραγούμης και με απόφαση του Μπενάκη τον σκότωσαν οι φασίστες στη μέση του δρόμου σαν σκυλί …Απέναντι από το Χίλτον, στο οποίο τώρα μένει ο Τόμσεν και η παρέα του …Οι δανειστές των ξυπόλητων εκτελεστών …Οι παλιοί κολλητοί του δολοφόνου Μπενάκη.
Αυτοί παρέδωσαν το σύγχρονο ελληνικό κράτος “βορά” στον ιμπεριαλισμό. Ο κραταιός ελληνισμός έγινε με τον τρόπο αυτόν μια ασήμαντη οντότητα …Άλλο ένα ευρωπαϊκό προτεκτοράτο ανάμεσα σε πολλά άλλα. Γιατί; …Για να εξυπηρετήσουν οι βενιζελικοί τα αφεντικά τους …Για να εξυπηρετήσουν οι δημιουργοί και οι απόφοιτοι του Αμερικανικού Κολεγίου τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό. Τίποτε δεν είναι μυστήριο, αν γνωρίζει κάποιος ποια ήταν τα αφεντικά των βενιζελικών. Με τους Ναζί συνεργάζονταν, γιατί είχαν κοινά αφεντικά τους Αμερικανούς. Πάντα οι Αμερικανοί ήταν τα αφεντικά τους. Απόδειξη αυτού είναι η πολιτική, την οποία ακολούθησαν όλα αυτά τα χρόνια …Από τη Μικρασιατική Καταστροφή μέχρι τη Χούντα και την Κυπριακή Τραγωδία.
Έκαναν πάντα ό,τι συνέφερε τις ΗΠΑ. Όταν το 1914 οι ΗΠΑ, για λόγους ιμπεριαλισμού, επέβαλαν την πρώτη απαγόρευση του οπίου, της κοκαΐνης και των παραγώγων τους με τον νόμο Harrison, γνώριζαν τι ήθελαν να κάνουν. Γνώριζαν τι τους συνέφερε να κάνουν και με ποιους θα συνεργάζονταν, προκειμένου να το πετύχουν …Το “έχτιζαν” σιγά-σιγά, για να μην φανούν οι προθέσεις τους και αντιδράσουν τα θύματά τους. Ο στόχος τους δεν φαινόταν.  Θέμα χρόνου ήταν να φτάσουν και το 1937 στην απαγόρευση της κάνναβης και των παραγώγων της με το Marihuana Tax Act. Γιατί τους ενδιέφερε αυτό; Γιατί από τότε μεθόδευαν τον ιμπεριαλισμό τους στην Ευρώπη, ο οποίος θα ξεκινούσε με τον δικό τους Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που μεθόδευαν, χρηματοδοτώντας τον Χίτλερ.
Στόχος εκείνου του νόμου ήταν να φτωχοποιήσουν τη Μεσόγειο, αφού πρώτα την ισοπέδωναν μέσω του Χίτλερ. Στόχος τους ήταν να σταματήσουν την παραγωγή της Κλωστικής Κάνναβης. Γιατί; Για να δεσμεύσουν τα κράτη στον ιμπεριαλισμό τους μέσω της εξάρτησης …Για να μην τα αφήσουν να σταθούν στα “πόδια” τους εκ νέου με δικά τους προϊόντα. Επί χιλιάδες χρόνια μέσω αυτής της πρώτης ύλης τα κράτη της Μεσογείου εξασφάλιζαν χαρτί, υφάσματα, σκοινιά, νήματα, βαφές, φωτιστικό λάδι, ενέργεια, βερνίκια, φάρμακα, αλλά και τροφή …Ένα φυτό πραγματικό “χρυσάφι” της Μεσογείου …Το πράσινο “χρυσάφι” της Μεσογείου
Αυτό το φυτό ήταν απόλυτα συμβατό με τις μεσογειακές ιδιαιτερότητες της λειψυδρίας …Ένα φυτό, το οποίο έδινε πλούτο και άρα ανεξαρτησία στους λαούς της Μεσογείου. Αυτό προφανώς δεν άρεσε στους Αμερικανούς. Με πρόφαση τα ναρκωτικά, το δαιμονοποίησαν. Με πρόφαση “συγγένεια” του είδους με την Ινδική Κάνναβη, το κατέταξαν εκ του πονηρού στα φυτά που παράγουν ναρκωτικά. Γιατί; Για να το στερήσουν από τους λαούς. Για να επιβάλουν το βαμβάκι …Το τρομερό βαμβάκι …Τον καταστροφέα της γεωργικής παραγωγής της Μεσογείου …Το υδροβόρο βαμβάκι …Το βαμβάκι, το οποίο ήταν ακίνδυνο για την Ινδία του Γάγκη, την Αίγυπτο του Νείλου ή την Λουϊζιάνα του Μισισιπή, αλλά όχι για τη μεσογειακή γεωργία.
Αυτό το βαμβάκι μετέτρεπε κράτη όπως η Ελλάδα σε αποικία τους. Τους στερούσε την αυτάρκεια, η οποία επί αιώνες τούς εξασφάλιζε την ελευθερία τους. Γι’ αυτόν τον λόγο καθ’ όλη τη διάρκεια της αμερικανικής παντοδυναμίας τού τελευταίου αιώνα το επιδοτούν σε αυτές τις χώρες …Το επιδοτούν, για να φτωχοποιεί τους λαούς της Μεσογείου …Το επιδοτούν, για να ερημοποιεί τα πιο παραγωγικά φιλέτα της μεσογειακής γης …Το επιδοτούν για να δεσμεύει αυτήν την ευλογημένη γη σε χρήσεις τέτοιες, που δεν συμφέρουν τους λαούς τους …Σε χρήσεις μακριά από εκείνες που τους ενδιαφέρουν και σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ήταν ανταγωνιστικοί. Το επιδοτούν, για να τεμπελοποιεί την κοινωνία των επιδοτούμενων καλλιεργειών. Το επιδοτούν, για να εξασφαλίζουν επαγγελματίες ψηφοφόρους οι λακέδες τους, όταν δίνουν “όλα τα λεφτά για όλα τα κιλά”.
Τζάμπα τους έρχεται η επιδότηση …Η υποχρεωτική επιδότηση, εφόσον χωρίς αυτήν κανείς δεν θα έβγαζε μόνος του τα “μάτια” του. Γιατί τους είναι τζάμπα; Γιατί, ελέγχοντας την τεχνογνωσία του δικού τους υλικού, την αγορά και τη μόδα, ξαναπαίρνουν τα χρήματά τους πίσω. Δίνουν ψίχουλα σε επιδοτήσεις και τα παίρνουν από την αγορά. Βάζουν κάποιους να παράγουν φτηνή πρώτη ύλη και τους κάνουν πελάτες τους στα ακριβά προϊόντα. Εξάγει είκοσι κιλά φτηνό βαμβάκι η Ελλάδα και τα κέρδη της τα παίρνουν πίσω με ένα δικό τους σώβρακο. Με μερικά τρακτέρ κάθε χρόνο παίρνουν πίσω τις επιδοτήσεις …Απλά πράγματα …Απλά πράγματα, τα οποία καθιστούν τους Έλληνες βλάκες. Ποιος όμως τους έβαλε σε αυτήν την κατάσταση; Οι βενιζελικοί βρίσκονται πίσω από την επιβολή του βαμβακιού στην Ελλάδα.
Όλοι οι πρωταγωνιστές του benizelic dimension, που περιγράψαμε πιο πάνω, πρωταγωνίστησαν στη “στημένη” μάχη του βαμβακιού εναντίον της κάνναβης. Η ίδια αμερικανόδουλη συμμορία πρωταγωνίστησε σε αυτήν την κατάσταση. Ο “εθνάρχης” Βενιζέλος ίδρυσε το 1931 τον Ελληνικό Οργανισμό Βάμβακος και άρχισαν με επιδοτήσεις να “βοηθάνε” το βαμβάκι εις βάρος της κάνναβης. Ο “εθνάρχης” Καραμανλής το 1957 απαγόρευσε γενικώς την καλλιέργειά της βάζοντας “λουκέτο” σε επτά τουλάχιστον κανναβουργεία της χώρας. Το 1981 ο Παπανδρέου γιγάντωσε εκ νέου την παραπαίουσα παραγωγή του βαμβακιού, μέσω των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων.
Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς δημιουργούνται στην Ελλάδα οι “εθνάρχες”; …Κλείνουν τα εργοστάσια των ανταγωνιστών των αφεντικών τους και προοδεύουν. Πώς ο Λευτεράκης από το μπακάλικο του πατέρα του έγινε πάμπλουτος εθνάρχης; Πώς ο κουφός από το Κιουπκόι έγινε από το πουθενά Πρωθυπουργός της χώρας; Πώς ο μεθύστακας Ανδρέας έγινε η μορφή της Μεταπολίτευσης; Πόσα εργοστάσια έκλεισε ο “σοσιαλιστής” Ανδρέας στα χρόνια της “Αλλαγής”; Ας μετρήσει ο αναγνώστης πόσα εργοστάσια μάς έχουν κοστίσει οι Πρωθυπουργοί της Μεταπολίτευσης. Τέτοιες “υποθήκες” βάζουν αυτοί, οι οποίοι θέλουν να γίνουν Πρωθυπουργοί σ’ αυτήν τη χώρα.
Αυτοί, οι οποίοι εξυπηρετούν τα αφεντικά, δεν χάνονται. Ανταμείβονται, για να γίνονται πρότυπα και γι’ αυτούς που ακολουθούν. Αυτοί μας έβαλαν στο βαμβάκι των επιδοτήσεων …Των επιδοτήσεων των σημερινών δανειστών μας. Το αποτέλεσμα; Η Ελλάδα παράγει άνευ λόγου και αιτίας βαμβάκι και εισάγει ζαρζαβατικά από την ανήλια προτεσταντική Ολλανδία. Η Ελλάδα, η οποία μπορεί να ταΐζει με λαχανικά ολόκληρη την Ευρώπη, κάθεται και τρώει μεταλλαγμένες ντομάτες, οι οποίες φυτρώνουν πάνω σε ολλανδικές βίδες και μπουλόνια. Η Ελλάδα κατάντησε να εισάγει γεωργικά προϊόντα όχι μόνον από τη Γερμανία, αλλά και από τη Σκανδιναβία.
Αυτό ήταν το σχέδιο των ιμπεριαλιστών εξ’ αρχής …Να καταστρέψουν τη μεσογειακή γεωργική “ισορροπία”, η οποία επί χιλιετίες έδινε δύναμη και πλούτο στους λαούς τής Μεσογείου. Αυτό βέβαια δεν αφορούσε μόνον την Ελλάδα. Αφορούσε και την Τουρκία και την Ιταλία και την Ισπανία και ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Στόχος των Αμερικανών ήταν να στερήσουν από την πλούσια λεκάνη της Μεσογείου τη δυνατότητα να είναι αυτάρκης και άρα ανεξέλεγκτη. Να της στερήσουν τη δυνατότητα να αντιστέκεται στις εντολές τους. Στην Ελλάδα το έκαναν με τους βενιζελικούς, στην Τουρκία με τους Κεμαλιστές, στην Ιταλία με τον Μουσολίνι κλπ.. Παντού εξασφάλισαν τους προδότες που τους εξυπηρετούσαν …Προδότες κατά προτίμηση σοσιαλοφασίστες.  
Σε όλα τα επίπεδα τούς βόλευε η καταστροφή της καλλιέργειας της Κλωστικής Κάνναβης …Για το “καλό” των μεσογειακών λαών βεβαίως. Σε χώρους όπου καλλιεργούνταν η κάνναβη για χιλιετίες, οι Αμερικανοί διέγνωσαν αμέσως το πρόβλημα για την υγεία των λαών …Τα πάντα ήταν εκ του πονηρού. Στο επίπεδο της ενέργειας και των καυσίμων γνώριζαν ότι στη δική τους εποχή του πετρελαίου δεν τους συνέφερε η ύπαρξη των εναλλακτικών καύσιμων υλών, που παρήγαγε η κάνναβη. Επιπλέον δεν τους συνέφερε ο ανταγωνισμός των υποπροϊόντων της κάνναβης, που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία τα δικά τους βρόμικης τεχνολογίας πετροχημικά προϊόντα.
Ακόμα και στο επίπεδο του χαρτιού άλλαξαν τα δεδομένα. Οι μεσογειακές χώρες, οι οποίες είχαν —λόγω της κάνναβης— την καλύτερη πρώτη ύλη για χαρτί υψίστης ποιότητας, βρέθηκαν ξαφνικά εξαρτώμενες από την εισαγωγή χαρτιού από τις προτεσταντικές χώρες του σκανδιναβικού βορά. Το μέχρι τότε μη ποιοτικό και άρα μη ανταγωνιστικό χαρτί, το οποίο προερχόταν από το ξύλο των δένδρων κατέκτησε τα πάντα. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό, για να καταλάβει κάποιος πόσο μεγάλη είναι η οικονομική ζημιά από την επικράτηση του χαρτιού, που προέρχεται από το ξύλο. Ούτε φαντάζεται κάποιος πόσο μας “κοστίζουν” τα λίγα εκατομμύρια ευρώ, τα οποία εισπράττουμε από τις επιδοτήσεις και τις πωλήσεις του βαμβακιού.
Κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια στρέμματα φιλέτου ελληνικής γης δεσμεύουμε κάθε χρόνο, για να καλλιεργηθεί το υδροβόρο σε βαθμό “βρικόλακα” βαμβάκι. Με πενήντα ευρώ επιδότηση δεσμεύουν στα συμφέροντά τους το απόλυτο “φιλέτο” της ελληνικής γης. Με κάποια ασήμαντα 200 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο εγκλωβίζουν την Ελλάδα στην εξάρτηση. Μετά της τα ξαναπαίρνουν πίσω από την αγορά. Χρόνο με τον χρόνο υποβαθμίζουν τη γεωργική αξία αυτού του “φιλέτου” αφού το υδροβόρο βαμβάκι ερημοποιεί την έτσι κι αλλιώς φτωχή σε υδάτινους πόρους ελληνική γη. Με “ψίχουλα” αγοράζουν το παρόν μας και απαξιώνουν το μέλλον μας.
Τα μισά από αυτά τα στρέμματα να δίνονταν στην καλλιέργεια της κάνναβης, θα άλλαζε ολόκληρη η εικόνα της ελληνικής οικονομίας. Οργανωμένο κράτος υποτίθεται ότι είμαστε. Έχει αυτήν τη στιγμή το κράτος μια μελέτη για όλες τις εναλλακτικές δυνατότητες που έχουμε ως χώρα στο επίπεδο της γεωργικής καλλιέργειας; Μπορεί κάποιος επίσημος φορέας να μας πει πόσο θα άλλαζε η εικόνα της οικονομίας μας, αν κάποια εκατομμύρια στρέμματα γης δίνονταν στην καλλιέργεια κάνναβης; Αρκεί να σκεφτεί κάποιος μόνον την περίπτωση του χαρτιού. Ας σκεφτεί τις ανάγκες του ελληνικού κράτους σε χαρτί. Τις ανάγκες του στην παραγωγή, στην αγορά, στην εκπαίδευση, στη διοίκηση κτλ. Μιλάμε για ανάγκες ιδιωτικές και δημόσιες σχεδόν ανελαστικές, οι οποίες καλύπτονται σχεδόν στο σύνολό τους με εισαγωγές …Μιλάμε για δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Μόνον τις ανάγκες σε χαρτί να κάλυπτε η κάνναβη, θα μιλούσαμε για κέρδη δισεκατομμυρίων ευρώ.
Σε μια εποχή όπου όλοι ψελλίζουν ηλιθιότητες για ανάπτυξη, κανένας δεν λέει την αλήθεια. Ανάπτυξη δεν είναι να πουλήσουμε τη ΔΕΗ τζάμπα στους ιμπεριαλιστές. Ανάπτυξη δεν είναι να πουλήσουμε τα νησιά μας, για να δουλεύουμε ως σερβιτόροι στα ξενοδοχεία των ξένων. Ανάπτυξη δεν είναι να πουλήσουμε τον ΟΣΕ, για να μας προσλάβουν σαν καθαρίστριες των βαγονιών. Ανάπτυξη είναι να αλλάξουμε τον προσανατολισμό της παραγωγής με βάση τα δικά μας συμφέροντα και όχι αυτά των ΗΠΑ και των τοκογλύφων. Να εξασφαλίσουμε πρώτη ύλη για τη λειτουργία ανταγωνιστικής βιομηχανίας. Ανάπτυξη είναι να “στήσεις” μια  χαρτοβιομηχανία πάνω στην καλύτερη πρώτη ύλη που υπάρχει στον κόσμο. Τότε θα μιλούσαμε για παύση εισαγωγών και ανάπτυξη εξαγωγών. Θα μιλούσαμε για βιομηχανία χάρτου, η οποία αποφέρει κέρδη δισεκατομμυρίων. Θα μιλούσαμε για βιομηχανία υφασμάτων. Θα μιλούσαμε για χημική βιομηχανία. Θα μιλούσαμε για καλλυντική βιομηχανία. Θα μιλούσαμε για ανάπτυξη νέας και δικής μας τεχνογνωσίας. Θα μιλούσαμε για νέα εργοστάσια. Θα μιλούσαμε για χιλιάδες θέσεις εργασίας.
…Χιλιάδες προϊόντα μπορεί να παράγει η επεξεργασία της κάνναβης …Χιλιάδες τεχνογνωσίες και χιλιάδες προοπτικές για εφαρμογές …Αυτά είναι που φοβούνται οι ιμπεριαλιστές. Γι’ αυτόν τον λόγο σήμερα θέλουν να λεηλατήσουν το δημόσιο κεφάλαιο. Θέλουν να αρπάξουν την ενέργεια, το νερό, τις τηλεπικοινωνίες, τα δίκτυα κλπ., ώστε, ακόμα και στην περίπτωση που ο λαός στο μέλλον γνωρίζει τι τον συμφέρει να κάνει, να μην μπορεί να το κάνει. Τι μπορεί να κάνει ένας λαός, όταν δεν ελέγχει μια ΔΕΗ, τους υδάτινους πόρους ή τα δίκτυα μεταφορών; Πώς μπορεί να αποφασίσει μόνος του για το μέλλον του; Γι’ αυτόν τον λόγο οι ιμπεριαλιστές είχαν και εξακολουθούν να έχουν ανάγκη τους βενιζελικούς. Οι βενιζελικοί τούς έχουν παραδώσει γη και ύδωρ και χάρη σε αυτούς διατηρούν την Ελλάδα στο επίπεδο της “Μπανανίας”.
Γι’ αυτόν τον λόγο στην πιο κρίσιμη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας μας έχουν βάλει Υπουργό Ανάπτυξης τον Χατζηδάκη …Το “βρακολάστιχο” του Μητσοτάκη …Άλλο μεγάλο “καρπό” της βενιζελικής “αξιοκρατίας”. Πώς θέλει να μας αναπτύξει αυτό το “σκουπίδι”; Με το ξεπούλημα των ιδιωτικών και κρατικών φιλέτων της παραγωγής και των πλουτοπαραγωγικών μας πόρων. Με τις επιδοτήσεις όλων των μη βιώσιμων λύσεων, οι οποίες μας κάνουν εξαρτώμενους από τους δανειστές μας. Με τις επιδοτήσεις νέων αγροτών σε καλλιέργειες, οι οποίες μόνον στα ηλίθια μυαλά των νεοταξιτών έχουν φανταστικές αποδώσεις …Καλλιέργειες καρπών από το Νεπάλ και το Τιμπουκτού. Μιλάμε για γελοιότητες, τις οποίες αναπαράγουν τα ελεγχόμενα από τη βενιζελική διαπλοκή ΜΜΕ. Εδώ και έναν αιώνα οι ίδιοι άνθρωποι καταστρέφουν τον τόπο, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους …Προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των υπερατλαντικών αφεντικών των Γερμανών Ναζί και των βενιζελικών Ναζί.
Μιλώντας λοιπόν για συμφέροντα, είμαστε και πάλι υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε τα ιδιωτικά συμφέροντα των βενιζελικών στη “βαμβακερή” επιλογή τους. Πάντα βγάζουν κέρδος από τις πολιτικές επιλογές τους. Πάντα γι’ αυτούς το ζητούμενο ήταν να εξυπηρετούν τα αφεντικά, αλλά να πλουτίζουν και οι ίδιοι. Ψάχνοντας λοιπόν τα αίτια της επιλογής του βαμβακιού, πέφτουμε πολύ “κοντά” στον κολλητό και συνέταιρο του Βενιζέλου. Ο Μπενάκης ήταν μεγαλέμπορος βαμβακιού στην Αίγυπτο. Φεύγοντας από την Αίγυπτο ήρθε στην Ελλάδα, όπου δεν είχε βαμβάκι. Οι γνώσεις του, οι γνωριμίες και τα διεθνή κυκλώματά του ήταν άχρηστα πλέον …Η Ελλάδα δεν είχε βαμβάκι.
Για να μην μείνει άεργος και χωρίς επαγγελματικό αντικείμενο ο φίλος του Λευτεράκη η Ελλάδα απέκτησε και βαμβάκι. Ο Λευτεράκης εξυπηρέτησε τα αφεντικά, εξυπηρέτησε και τον κολλητό του. “Αυγάτισε” την περιουσία του ο Μπενάκης και κάτι θα “τσίμπησε” και ο Λευτεράκης. Μιλάμε για τεράστια κέρδη, όταν αυτά συνδυάζονται με τον έλεγχο της κρατικής πολιτικής και εξουσίας. Γι’ αυτόν τον λόγο ο υποτίθεται μεγιστάνας και εθνικός ευεργέτης Μπενάκης έτρεχε πίσω από τον Βενιζέλο και διεκδικούσε υπουργεία. Υπουργεία όπως αυτό της γεωργίας, της βιομηχανίας κλπ.. Όπου τον βόλευε να αποφασίζει ο ίδιος σαν “κράτος” για τον εαυτό του, εκεί στόχευε …Ο προικοθήρας της Αλεξάνδρειας …Ο συνιδρυτής του Κολεγίου Αθηνών. 
Ποιοι άλλοι είναι φανατικοί οπαδοί του βαμβακιού και των επιδοτήσεων; Δεν χρειάζεται και μεγάλη εξυπνάδα, για να τους ανακαλύψεις. Ποιοι σώζουν πάντα τους βενιζελικούς; Ποιοι είναι οι πιο πιστοί συνεργάτες των προδοτών βενιζελικών; …Οι προδότες του ΚΚΕ …Οι ΚΚΕδες της Λούξεμπουργκ, του Μπεναρόγια, του Ζαχαριάδη και του Μπούτα …Οι ΚΚΕδες της Παπαρήγα με την κόρη που φοιτούσε στο Κολέγιο Αθηνών. Τα πιο πιστά “εργαλεία” των βενιζελικών …Αυτοί, οι οποίοι τους έσωσαν μετά την Κατοχή, βυθίζοντας την Ελλάδα στον αμερικανικής εμπνεύσεως Εμφύλιο …Αυτοί, οι οποίοι τους σώζουν κάθε χρόνο, εκφράζοντας τα “δίκαια” αιτήματα της αγροτιάς …Αυτοί, οι οποίοι τους δίνουν κάθε χρόνο το ίδιο άλλοθι για το συνεχές έγκλημά τους …Αυτοί, οι οποίοι τους δίνουν τη δυνατότητα να κρύβουν τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές και να εμφανίζονται ότι “ακούν” τον λαό …Ο λαός είναι αυτός που “θέλει” το βαμβάκι και όχι οι ΗΠΑ και οι τοπικοί λακέδες τους …Ο λαός είναι αυτός που “θέλει” το βαμβάκι, για να “τρώει” τις επιδοτήσεις στα στριπτιζάδικα της Λάρισας.
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πως τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται στο προτεκτοράτο με το όνομα Ελλάδα. Μόνον με αυτήν τη γνώση μπορούν να εξηγηθούν αυτά, τα οποία αφορούν το προτεκτοράτο αυτό. Ακόμα και οι φαινομενικά ανεξήγητες πολιτικές του. Για κάποιον “ανεξήγητο” λόγο ο Βενιζέλος και η συμμορία του στράφηκαν εναντίον της Ζέας. Γιατί απαγόρευσαν την καλλιέργειά της; Γιατί την “ξήλωσαν” από την ελληνική γη; Γιατί “ξήλωσαν” ένα δημητριακό υψηλής ποιότητας από μια γη, η οποία το παρήγαγε για χιλιάδες χρόνια; Γιατί αφαίρεσαν από την ελληνική διατροφή το δημητριακό εκείνο, το οποίο δεν περιείχε στη σύνθεσή του την επικίνδυνη Γλουτένη; Ποια ήταν τα επιχειρήματά τους; …Δεν υπάρχουν ούτε επιχειρήματα ούτε εξηγήσεις …Αυτό τους συνέφερε και αυτό έκαναν …Βρήκαν ευκαιρία να κονομήσουν και αυτό έκαναν. Ποτέ οι βενιζελικοί δεν είχαν τον παραμικρό ενδοιασμό, όταν επρόκειτο για κονόμα.
Εμείς δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αναλύσουμε την αξία της Ζέας σε σχέση με το κοινό σιτάρι. Εμάς μας αρκεί ότι οι βενιζελικοί με το έτσι θέλω “ξήλωσαν” τη Ζέα από την ελληνική γη. Την “ξήλωσαν” την ίδια ώρα που οι “αφελείς” Γερμανοί την “υιοθετούσαν” στη Γερμανία. Τώρα οι Έλληνες εισάγουν από τη Γερμανία αλεύρι από Ζέα με το όνομα Dinkel σε τιμή δεκαπλάσια του κοινού αλευριού από τον σίτο. Γιατί την ξήλωσαν; Όπως είπαμε πιο πάνω, πάντα στα οικονομικά συμφέροντα της συμμορίας αναζητάς τα αίτια. Ποια ήταν αυτά τα συμφέροντα;
Θα ξεκινήσουμε την αναζήτησή μας λίγο περίεργα. Ποιος Έλληνας πολιτικός είναι από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του Μνημονίου; Ποιος είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατηγόρους του “διεφθαρμένου” ελληνικού λαού; Ποιος βγαίνει στα διεθνή μέσα και αποκαλεί τους Έλληνες τεμπέληδες; Ποιος θεωρεί δίκαιο να τιμωρηθούν με τον πιο σκληρό τρόπο οι Έλληνες για τα δάνεια και τις χλιδές τους; Ποιος θεωρεί ότι οι Έλληνες έκλεψαν τις τράπεζες και όχι το αντίθετο; …Ο γνωστός Κολεγιόπαιδας Μάνος …Ο θαυμαστής των δανειστών μας …Ο μετρ της οικονομίας …Ο θαμώνας της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Ο βασικός υπουργός της Κυβέρνησης Μητσοτάκη …Ο δήθεν δεξιός υπουργός της Δεξιάς, που πήγε στο ΠΑΣΟΚ και μετά ίδρυσε τη “Δράση” με τον “γίγαντα” Μπουτάρη του Κολέγιου Ανατόλια …Ο πρώτος λεωφορειούχος κομματάρχης.
Ο Μάνος, λοιπόν, όπως και ο Μπουτάρης —και βέβαια και ο Δήμου—, είναι μόνιμα ανάμεσα σ’ αυτούς, οι οποίοι πάντα αισθάνονταν δυστυχείς που γεννήθηκαν Έλληνες. Γιατί; Γιατί πάντα νόμιζαν πως ήταν καθαροί και ηθικοί σαν τους προτεστάντες καθηγητές τους στο Κολέγιο …Σχεδόν “ανώτεροι” των υπόλοιπων Ελλήνων. Ο Μάνος, όμως, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο της “Μπανανίας” …Κι αυτός ένας Παπούλιας είναι, που διακρίθηκε στη ζωή του απολύτως “αξιοκρατικά”. Μπορεί να φαίνεται σαν βλάκας και να μιλάει σαν ηλίθιος, αλλά ήταν “καταδικασμένος” να πετύχει σ’ αυτήν τη ζωή. Γιατί; …Γιατί ήταν εγγονός κάποιου Κοσμά Πανούτσου. Ποιος ήταν αυτός ο Πανούτσος; …Εισαγωγέας σιτηρών, προερχόμενων από τη Ρωσία …Μεγαλέμπορος ενός εισαγόμενου δημητριακού ανταγωνιστικού προς την ντόπια ζέα.
Αυτός ο Πανούτσος, εκτός από έμπορος σιτηρών, ήταν ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης των αλευρόμυλων Αλλατίνη και όχι μόνον. Ήταν στην πραγματικότητα ιδιοκτήτης των μεγαλύτερων μύλων της χώρας. Ποια ήταν όμως η πιο βασική του ιδιότητα; …Φανατικός βενιζελικός …Κολλητός του Λευτεράκη …Πολιτευτής στο κόμμα του …Συνιδρυτής του Κολεγίου Αθηνών. Στα συμφέροντα αυτού του Πανούτσου και στην προμήθεια του Λευτεράκη ας ψάξει κάποιος την κακή μοίρα της ζέας. Τι να έκανε ο Πανούτσος, αν οι Έλληνες δεν έτρωγαν το σιτάρι που αυτός εμπορευόταν; …Το σιτάρι, που αγόραζε σχεδόν τζάμπα από τη Ρωσία; Εναντίον ποιου θα έπρεπε να στραφεί, όταν εχθρός του ήταν ένα άλλο δημητριακό;
Το έτρωγαν το ρώσικο σιτάρι οι Γάλλοι πελάτες του και δεν το έτρωγαν οι “κακομαθημένοι” Έλληνες; Το είπε το πρόβλημά του στον κολλητό του και αυτός το “έλυσε”. Ο κολλητός —μεγαλύτερος εισαγωγέας σιταριού και μεγαλύτερος μυλωνάς της χώρας— θα είχε πρόβλημα και δεν θα το έλυνε ο Λευτεράκης; Γιατί; Για να προστατεύσει την υγεία του ελληνικού λαού; …Αστεία πράγματα. Κήρυξε τον πόλεμο στη ζέα και έκανε τον φίλο του πιο πλούσιο απ’ ό,τι ήταν. Αυτός ήταν ο τρόπος που λειτουργούσαν οι βενιζελικοί, όταν είχαν την εξουσία. Η εξουσία ήταν ένας ανίκητος πειρασμός γι’ αυτούς …Πειρασμός, που πολλές φορές τους εξέθεσε. Στην εποχή που κυβερνούσε ο Λευτεράκης και οι κολλητοί του εκτός όλων των άλλων ξέσπασε το περίφημο “σκάνδαλο των αλεύρων” και κάποιοι βενιζελικοί έγιναν απίστευτα πλούσιοι εις βάρος όλης της κοινωνίας και όχι μόνον του κόσμου της αγροτιάς.
Τι ήταν εκείνο το σκάνδαλο; Η αγορανομία εκ “παραδρομής” πρόσθετε ένα “καπέλο” 50 λεπτών σε κάθε οκά ψωμιού. Ένα λογιστικό λάθος, το οποίο έδινε τρελά κέρδη στους παράγοντες του ψωμιού. Σε αυτό το σκάνδαλο, το οποίο είχε κι άλλες προεκτάσεις, ήταν μπλεγμένος ο φανατικός βενιζελικός Γενικός Διευθυντής του Χημείου του Κράτους με το όνομα Ευστράτιος Γαλόπουλος. Το σκάνδαλο ήταν μεγάλο και έφτασε στη Βουλή …και από εκεί οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη. Στο τέλος, μετά από ωμή παρέμβαση του Βενιζέλου, ο αμελής υπάλληλος κρίθηκε αθώος. Πόσο αθώος; …Πολύ αθώος. Τόσο αθώος, που προσλήφθηκε από τον Πανούτσο να εργαστεί στην επιχείρησή του …Να εργαστεί ως γενικός διευθυντής. Ακόμα και ο γιος τού Γαλόπουλου στην ίδια επιχείρηση εργάστηκε στο ίδιο υψηλό πόστο …Τόσο πολύ εκτίμησαν την αθωότητά του.
Ο Λευτεράκης έτσι ξηγιόταν στους “κολλητούς” του. Ήταν όμως μόνον αυτοί; Θα βοηθούσε μόνον τον Λαμπράκη, τον Μπενάκη και τον Πανούτσο; Ο “τιτανοτεράστιος” Μιχαλακόπουλος θα έμενε στην απ’ έξω; Έπρεπε να τον βοηθήσει κι αυτόν …”Τσιμέντο να γίνει” …όπως λέει και ο λαός …Τσιμέντο και έγινε. Από την τσιμεντοποίηση της Αθήνας κερδισμένος ήταν ο Μιχαλακόπουλος. Αρκεί μια μικρή έρευνα, για να καταλάβει κάποιος τι έχει συμβεί. Ότι ήταν ο Πανούτσος για τον Μάνο, ήταν ο Μιχαλακόπουλος για τον σημερινό Πρόεδρο της “Τιτάν” …Τον Κολεγιόπαιδα Κανελλόπουλο …Τον πρώτο ξάδερφο και συνέταιρο στην Τιτάν του μόνιμου καλεσμένου της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ Κολεγιόπαιδα Παπαλεξόπουλου.
Κατά “σύμπτωση” κι αυτοί αναπτύχθηκαν επί κυβερνήσεων Βενιζέλου …Των κυβερνήσεων, που ανακάλυψαν ότι το κράτος έπρεπε να “επενδύσει” στα τσιμέντα …Των κυβερνήσεων, των οποίων ο Μιχαλακόπουλος ήταν πρωτοκλασάτος υπουργός. Από εκεί και πέρα “έφτασαν” έως τις ημέρες μας με βοήθειες. Είχαν όμως μεγάλη κόντρα με την πάλαι ποτέ κραταιά κρατική εταιρεία τσιμέντων την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ. Μεγάλη η κόντρα για μια αγορά που έδινε χρυσάφι και θα έδινε ακόμα περισσότερο στην εποχή των Ολυμπιακών έργων. Ήταν ένα πρόβλημα για την ΤΙΤΑΝ η κρατική εταιρεία …Κανένα πρόβλημα για τους βενιζελικούς. Αφού ήταν πρόβλημα για τον βενιζελικό σύντροφο η ΑΓΕΤ, θα την εξάλειφαν. Ποιοι το έκαναν; …Ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης και ο Υπουργός Οικονομικών Μάνος.
Τον εγγονό δηλαδή του Μιχαλακόπουλου τον βοήθησαν να γίνει απόλυτο μονοπώλιο του τσιμέντου στην Ελλάδα ο εγγονός του Βενιζέλου μαζί με τον εγγονό του Πανούτσου. Η ίδια η Μαφία θα ζήλευε αυτήν την προσήλωση των μελών της συμμορίας στις μεταξύ τους σχέσεις. Μιλάμε για πράγματα, που μόνον σε “Μπανανίες” μπορούν να συμβούν. Όπου και να ψάξει κάποιος, τα ίδια θα βρει. Δεν υπήρχε ούτε ένας οικονομικός χώρος, όπου η κρατική εξουσία να μπορούσε να νοθεύσει τον ανταγωνισμό και να μην επωφελήθηκε κάποιος βενιζελικός …Να επωφελήθηκε εις βάρος της κοινωνίας ολόκληρης και του έθνους γενικά.  
Γιατί δεν αντιδρούσε ο κόσμος; Γιατί δεν μιλούσε κανένας; …Γιατί φοβόταν. Γιατί οι βενιζελικοί σκότωναν όποιον τους αντιστεκόταν ή ακόμα και αν απλά τους έκρινε. Λειτουργούσαν καθαρά ως συμμορία …Ένοπλη συμμορία σε μια Ελλάδα με μηδενική τότε εγκληματικότητα …Ένοπλη συμμορία, που γινόταν αδίστακτη όταν συνδυαζόταν με την κρατική εξουσία. Γι’ αυτόν τον λόγο την “κοπανούσαν” ομαδικά στο εξωτερικό, όταν έχαναν αυτήν την εξουσία. Είχαν βρει τη φάμπρικα και την επιχειρηματολογία τους …”Μην αντιδράτε, για να μην αιματοκυλιστούμε σε εμφύλιο”. Οι άλλοι δεν αντιδρούσαν για λόγους πατριωτισμού και οι συμμορίτες δεν σταματούσαν να κλέβουν και να ρημάζουν.
Πάντα ζητούσαν την υπομονή των “άλλων”. Πάντα οι άλλοι έπρεπε να υποχωρούν για να μην ερεθίζονται τα “ευέξαπτα” και οπλισμένα “παιδιά” του βενιζελισμού. Οι Κρητικοί, εξαιτίας του Χανιώτη Γύπαρη, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι είναι να σε σκοτώνουν οι βενιζελικοί και να απαιτούν οι πάντες από εσένα να δείξεις αυτοσυγκράτηση, προκειμένου να μην γίνει εμφύλιο μακελειό. Ήταν τόσο καλά στημένο το σκηνικό του εκβιασμού, που οι ίδιοι ζητούσαν από τους άλλους την κατανόησή τους. Ακόμα δηλαδή κι αυτοί που έβλεπαν και ήθελαν να αντιδράσουν δεν το έκαναν, γιατί δεν γνώριζαν μέχρι πού ήταν διατεθειμένοι οι βενιζελικοί να φτάσουν τη βία, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους …Το έμαθαν, όταν μας “βούτηξαν” στον Εμφύλιο, για να σωθούν εξαιτίας της συνεργασίας τους με τους Ναζί.
Μιλάμε για φάμπρικα πολιτικής τρομοκρατίας και κοινωνικού εκβιασμού, που όμοιά της δεν έχει ξαναζήσει ο ελληνισμός …Μια φάμπρικα, η οποία έχει φτάσει έως τις ημέρες μας και απλά δεν την καταλαβαίνουν οι αδαείς. Δικό τους παιδί με τη δική τους λογική είναι και ο σημερινός πασόκος Λοβέρδος, ο οποίος πρόσφατα μας απείλησε με “μακελειό”, αν αγγίξουμε τον Γιωργάκη …Δεν μας είπε ότι είναι αθώος …Μας είπε ότι θα μας “μακελέψει” αν τον αγγίξουμε, είτε είναι αθώος είτε ένοχος …Μας είπε ότι κινδυνεύουμε με μακελειό αν αγγίξουμε τον εγγονό του γραμματέα του Βενιζέλου.
Έτσι λειτουργούσαν πάντα οι βενιζελικοί και έτσι λειτουργούν και σήμερα. Πάντα άφηναν να υπονοηθούν απειλές βίας. Είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με την ωμή βία και γι’ αυτό έχουν “έρωτα” με την οπλοφορία. Ακόμα και σήμερα ο Μητσοτάκης οπλοφορεί ακόμα και στον ύπνο του. Η οπλοφορία για τους βενιζελικούς ήταν τρόπος ζωής. Η ίδια η Μαργαρίτα Παπανδρέου μας αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι είχε πάντα στην τσάντα της πιστόλι. Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι πολιτικοί —εκτός από τους ηλίθιους της Χρυσής Αυγής— οπλοφορούν ακόμα και σήμερα και θα φτάσει και πάλι στο ίδιο κύκλωμα.
Γι’ αυτόν τον λόγο, ενώ ήταν ελάχιστοι, κατόρθωναν και τρομοκρατούσαν ολόκληρη την κοινωνία. Όταν δεν μπορούσαν με την εξουσία τους να “αγοράσουν” οπαδούς με βολέματα και κρατικές θέσεις, έβγαζαν τα πιστόλια, για να τρομοκρατήσουν την κοινωνία. Μιλάμε για “τυφλοσούρτη”, που η αποτελεσματικότητά του μέσα στον χρόνο δεν τον αλλάζει. Δεν ήταν μόνον ο Ίωνας Δραγούμης θύμα τους. Αυτός απλά ήταν το πιο γνωστό θύμα τους. Έβγαζαν τα όπλα και πυροβολούσαν στο “ψαχνό” πριν προλάβει κανένας ν’ αντισταθεί. Κανένας δεν γνωρίζει πόσοι έχουν εκτελεστεί από αυτήν τη συμμορία και δεν έχουν καταγραφεί ως θύματά της …Τρόμος επικρατούσε στην κοινωνία…
…Ακόμα και για το σκάνδαλο των αλεύρων, που περιγράψαμε, σκοτώθηκε άνθρωπος. Σατίριζαν σε μια θεατρική επιθεώρηση της εποχής το σκάνδαλο και πήγαν βενιζελικοί δολοφόνοι και σκότωσαν εν ψυχρώ και εν ώρα παράστασης έναν από τους παράγοντές της. Παραλίγο να σκοτώσουν τον γνωστό ηθοποιό Αυλωνίτη, ο οποίος τη γλίτωσε, γιατί σκόνταψε και έπεσε. Τον αληταρά τον Γύπαρη, ο οποίος αποδεδειγμένα ήταν ο εμπνευστής και ηθικός αυτουργός της δολοφονικής ενέργειας, δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν …Δεν τον εντόπισαν από το 1931 που τον έψαχναν μέχρι το 1966 που πέθανε. Τι ήταν αυτός; …Ο πιο σκληρός μπράβος και κατά συρροή δολοφόνος του βενιζελισμούΟ κολαούζος του Βενιζέλου, που τον ακολούθησε και στο Παρίσι στην αυτοεξορία του …Ο ιδρυτής των Ταγμάτων Ασφαλείας και φυσικός δολοφόνος και του Δραγούμη.
Εν ζωή δεν τον εντόπισαν να τον τιμωρήσουν για το μακελειό στο θέατρο και όταν πέθανε του έκαναν άγαλμα στη Φιλοθέη …Στην Φιλοθέη μιας Αθήνας, η οποία, όπως είπαμε, δεν έχει άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αυτό δεν μας φαίνεται τόσο παράξενο όσο φαίνεται αρχικά. Αυτό είναι κάτι, που έχει το νόημά του και άρα την εξήγησή του. Στη συνοικία των βενιζελικών δωσίλογων και του Κολεγίου έχει νόημα να υπάρχει το άγαλμα του Γύπαρη …Για ψυχολογικούς λόγους κυρίως. Να νιώθουν ότι βρίσκεται εκεί το πνεύμα του μπράβου, που πάντα τους προστάτευε. Να μην ξεχνάνε οι νεότεροι βενιζελικοί τις μεθόδους που τους έκαναν πλούσιους. Είναι ένα άγαλμα “φυλακτό” για τους περιοίκους.
…Ο Γύπαρης, ο οποίος στο τέλος τάφηκε δημοσία δαπάνη ως ήρωας. Στον επικήδειο λόγο, τον οποίο εκφώνησε ανώτατο στέλεχος της Κυβέρνησης, ισχυρίστηκε ότι ο “ήρωας” “δικαιώθηκε” στο τέλος από φίλους και εχθρούς …”Δικαιώθηκε” αυτός, ο οποίος πήγε στην Κρήτη και σκότωνε εν ψυχρώ συντοπίτες του, για να προκαλέσει εμφύλια σύγκρουση …”Δικαιώθηκε” αυτός, ο οποίος ονόμαζε τους αγωνιστές Κρητικούς —άκουσον-άκουσον— “Εαμοβούλγαρους” …”Βούλγαροι” στην Κρήτη με βάση το μυαλό του ψυχασθενούς δολοφόνου. Ένα σενάριο είχε μάθει στη ζωή του ο τενεκές και αυτό χρησιμοποιούσε πάντα. Και στην Αφρική να πήγαινε, πάλι “Βούλγαρους” θα έβλεπε …Λίγο σκουρόχρωμους, αλλά “Βούλγαρους”. Ποιος ήταν ο πολιτικός, ο οποίος διέγνωσε τη “δικαίωση” του αληταρά; …Ο πολιτικός του καθοδηγητής, όταν έκανε τις αιματηρές προβοκάτσιες στην Κρήτη …Ένας πολύ γνωστός μας …Ο ίδιος ο Μητσοτάκης …Στα “καλύτερά” του …Ως υπουργός της κυβέρνησης των Αποστατών, που μας οδήγησε στη Χούντα.
Όλα αυτά, όπως αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι τυχαία. Στην πραγματικότητα αυτά είναι που μας κατέστησαν προτεκτοράτο των ιμπεριαλιστών, παρ’ όλο που κατοικούμε σε μια από τις πιο ευλογημένες γωνιές της Γης. Αυτές οι άνωθεν επιβεβλημένες πολιτικές είναι που “ξεδόντιασαν” τον ελληνισμό …που έκαναν την Ολλανδία των βάλτων και του σκότους “πλούσιο” κράτος και την Ελλάδα του Ήλιου και της γόνιμης γης “ψωροκώσταινα”. Αυτό ήταν το σχέδιο εξ’ αρχής. Οι προτεσταντικές ΗΠΑ στον καιρό της παντοδυναμίας τους θα βοηθούσαν όλα τα προτεσταντικά κράτη τής Ευρώπης να εκμεταλλεύονται τα υπόλοιπα, για να εισπράξουν από αυτά την ευρωπαϊκή “φιλοξενία” των στρατών τους. Αυτά συζητούσαν πάντα στα ξενοδοχεία τύπου Μπίλντερμπεργκ. Με αυτούς συνωμότησαν οι φτωχομπινέδες κρυπτοπροτεστάντες των Κολεγίων κατέστησαν την πατρίδα μας “ψωροκώσταινα”, για να πλουτίσουν οι ίδιοι …Αυτοί, οι οποίοι μας κυβερνάνε αδιάλειπτα από τη Μικρασιατική Καταστροφή κι εντεύθεν.
Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι ότι, μέσω αυτών των συμμοριτικών πρακτικών, παρασύρθηκαν σε πρακτικές επικίνδυνες, τις συνέπειες των οποίων υποτίμησαν. Προκειμένου να μην μοιράζονται τίποτε και με κανέναν, προχώρησαν σε μια τακτική “ενδογαμιών” επικίνδυνη. Ως εκ τούτου δεν λειτούργησε για τους βενιζελοναζί ο νόμος της φυσικής επιλογής. Τζάμπα δαρβινιστές δηλώνουν οι προικοθήρες του Προτεσταντικού Κολεγίου Αθηνών …Δεν πιστεύουν σε αυτήν τη θεωρία, γιατί, αν πίστευαν, θα “διευκόλυναν” την εξέλιξή της. Αυτοί είναι μόνον κατ’ όνομα δαρβινιστές, εφόσον πιστεύουν στη “δημιουργία” του είδους τους …Ενός είδους, το οποίο προσπαθούν να προστατεύσουν με κάθε τρόπο και κυρίως με μέσον την απομόνωσή του…
…Μια τακτική, που ο Μεσαίωνας των “γαλαζοαίματων” απέδειξε ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει. Το αποτέλεσμα είναι η κάθε νέα γενιά να είναι πολύ χειρότερη από την προηγούμενη …Μιλάμε για εκφυλισμό. Φυσικό είναι αυτό. Μέσα στο ασφαλές περιβάλλον της σίγουρης επιτυχίας δεν υπάρχει “εξέλιξη”. Μέσα από “ταβανοθεραπείες” μεγάλης διάρκειας οι βενιζελοναζί διαρκώς γίνονται και πιο αδύναμοι σε βαθμό πνευματικής “αναπηρίας”. Στο τέλος έφτασαν να θεωρούν σκληρή πνευματική εργασία το να συγκρίνουν τα E9 των υποψηφίων νυφών.
Στο μέλλον αυτοί, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν τη μάχη της επικράτησης, θα είναι εντελώς βλάκες …Βλάκες σαν τον Γιωργάκη και τον Αντωνάκη …Βλάκες, που όμοιούς τους μόνον στο Κολέγιο Αθηνών μπορεί να βρει κάποιος. Θα κλάψουν όλοι αυτοί, όταν θα έρθουν αντιμέτωποι με αυτό, το οποίο ήδη υπάρχει στην ελληνική κοινωνία και είναι πανίσχυρο και έτοιμο να τους “κατασπαράξει”.
Success Story made by Athens College.
Τώρα, που έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η παράδοσή μας στους ξένους δανειστές, μπορούμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί. Στην πραγματικότητα τώρα τελείωσε ένας σχεδιασμός, ο οποίος ξεκίνησε το 1922. Τώρα ζούμε τις πραγματικές συνθήκες της Γερμανίας της Βαϊμάρης. Τώρα, που πραγματικά οι βενιζελικοί απέκτησαν την ίδια την ιδιοκτησία της χώρας, μπόρεσαν να τη μεταβιβάσουν στους χρηματοδότες τους. Μέχρι τώρα αγωνίζονταν για την ιδιοκτησία της, γιατί δεν την είχαν. Τώρα πλέον την απέκτησαν και τη βγάζουν στο “σφυρί”. Τώρα πλέον η Ελλάδα δεν μοιάζει απλώς, αλλά είναι ίδια με τη Γερμανία του Καρλ Κάουτσκυ. Τώρα είναι ίδια η Ελλάδα με τη Γερμανία που “ονειρεύονταν” οι ένστολοι φτωχομπινέδες του στρατού τής ντροπής, που βάπτιζαν τα Ελληνόπουλα …Κάρολους.
Η “ευχή” τους τώρα έγινε πραγματικότητα. Σε “προφήτη” αναδεικνύεται ο νονός του Παπούλια …Το δικό τους “παιδί” με τη δική του “υπογραφή” παρέδωσε την Ελλάδα της Βαϊμάρης στους δανειστές της …Με υπογραφή “Κάρολος” είχε παραδοθεί η Γερμανία στους δανειστές της και με την ίδια υπογραφή παραδόθηκε και η Ελλάδα στους ίδιους δανειστές. Τώρα θα γίνουμε ένα “άξιο” και “ανταγωνιστικό” κράτος-σκουπιδοτενεκές, όπως είναι η Γερμανία της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Ένα κράτος, του οποίου τους νόμους θα τους παίρνουν οι πολιτικοί σε “σκονάκια”, για να τους ψηφίσουν …Ένα κράτος, το οποίο θα νομοθετεί υπέρ των δανειστών του και κανενός άλλου …Ένα κράτος, το οποίο θα ποινικοποιεί ακόμα και την καταγγελία των δανειστών.
…Το κράτος εκείνο, το οποίο πάντα ονειρεύονταν οι δανειστές …Το κράτος εκείνο, το οποίο ξεκίνησαν να το “χτίζουν” στη Γερμανία και σήμερα —μέσω των χρεών— μπορούν να το επεκτείνουν σε ολόκληρη την Ευρώπη …Το κράτος εκείνο, που, κάτω από το γερμανικό “πατρόν”, θα λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων τους …Ένα κράτος, το οποίο θα σου αναγνωρίζει το δικαίωμα να “κοιμάσαι” όσο θέλεις για όσο διάστημα δεν αντιδράς …Ένα κράτος, όπου στο μέλλον οι πολίτες θα έχουν έναν γονέα Α’ και έναν γονέα Β’, για να τους μεγαλώνει μέχρι να τους παραδώσει στους τραπεζίτες να τους χρηματοδοτήσουν τις ζωές τους, για να τους “δέσουν” για πάντα στα χρέη.
Αυτό το κράτος δημιούργησε ο βενιζελισμός στην Ελλάδα. Αυτό το κράτος θέλουν να παραδώσουν στις μελλοντικές γενιές Ελλήνων οι φτωχομπινέδες, οι οποίοι θαυμάζουν τους Καρόλους. Αυτό το κράτος θα αναλάβει η νέα γενιά των βενιζελικών να το “ευθυγραμμίσει” με τις εντολές των δανειστών. Θα το βάλουν στην “καλίμπρα” των Μνημονίων και θα το φέρουν στα μέτρα τους …Τα ίδια ονόματα σε νέες περιπέτειες. Τίποτε δεν αλλάζει. Αν ένας άνθρωπος ήταν αθάνατος, θα έβλεπε ότι διαρκώς διαιωνίζονται τα ίδια ονόματα σε μια “παράσταση”, η οποία ποτέ δεν αλλάζει. Τώρα είναι η ώρα της νέας γενιάς των βενιζελικών.
Τώρα θα μπει στο “παιχνίδι” της αναμόρφωσης του ελληνικού κράτους και της ελληνικής κοινωνίας και ο Κυριάκος …Ο γιος του Μητσοτάκη …Ο δισέγγονος του Βενιζέλου. Αυτός, στην κυβέρνηση του δισέγγονου του Μπενάκη θα σώσει τη χώρα από την αναξιοκρατία. Ο άχρηστος γόνος θα σώσει την πατρίδα από τους άχρηστους. Στην πραγματικότητα θέλει να απολύσει αυτούς, τους οποίους προηγουμένως προσέλαβε ο πατέρας του, για να κατορθώσει να εκλεγεί Πρωθυπουργός. Θα ξεκινήσει από τους δημοτικούς αστυνομικούς, τους οποίους προσέλαβε η αδερφή του, για να κατορθώσει να γίνει Δήμαρχος της Αθήνας …Υπογραφή Μητσοτάκη θα διαγράφει αυτά, τα οποία υπέγραφαν μέχρι τώρα Μητσοτάκηδες.
Γιατί το κάνει αυτό, ενώ είναι προφανές ότι ξοδεύει από το “κεφάλαιό” του; …Γιατί απλούστατα οι νεοταξίτες θεωρούν ότι έχει αλλάξει η εποχή και προσπαθούν να προσαρμοστούν σ’ αυτήν. Θεωρούν ότι πέρασε η εποχή του “κάρου” της ψήφου και δεν έχουν πρόβλημα να το κάνουν κομμάτια. Μέχρι τώρα ο λαός, έχοντας τον έλεγχο της πατρίδας του, είχε κάποια δύναμη και έπρεπε να παγιδευτεί από τους εξουσιαστές, ώστε με την ψήφο του να τους παραδώσει την εξουσία. Για όσο διάστημα υπήρχαν ισχυρές ιδιωτικές περιουσίες, εργοστάσια ή ΔΕΗ, ΟΤΕ ή ΟΣΕ, ο λαός είχε πράγματι δύναμη στα χέρια του. Τώρα όλα αυτά περνάνε στα χέρια των αφεντικών των εξουσιαστών …Στα χέρια αυτών, οι οποίοι “διορίζουν” Πρωθυπουργούς τύπου Παπαδήμου, Πρόντι, αλλά και Σαμαρά.
Κυρίαρχα θα γίνουν τα αφεντικά και αυτό το γνωρίζουν οι βενιζελικοί. Τώρα όλοι αυτοί δεν έχουν ανάγκη τον λαό, γιατί θα “διορίζονται” απευθείας από τα αφεντικά …Θα “διορίζονται” κατ’ ευθείαν από την Ντόιτσε Τέλεκομ, η οποία θα τους διαφημίζει στα κανάλια …Θα “διορίζονται” κατ’ ευθείαν από την Ντόιτσε Μπαν, η οποία θα τους διαφημίζει στα κανάλια …Θα διορίζονται από τον μελλοντικό ιδιοκτήτη της ΔΕΗ ή της ΕΥΔΑΠ. Οι πολίτες θα γίνουν πελάτες και οι σημερινοί εξουσιαστές θα γίνουν οι προβεβλημένοι υπάλληλοι των κυρίαρχων της “αγοράς”. Δεν θα έχουν ανάγκη τον λαό. Δεν θα έχουν ανάγκη την ψήφο του, εφόσον θα ελέγχουν όλες τις πιθανές και απίθανες επιλογές του. Με ψεύτικες υποσχέσεις θα κλέβουν την ψήφο του λαού, χωρίς καμία συνέπεια. Η πολιτική διαφήμιση θα γίνει σαν την εμπορική διαφήμιση, η οποία δεν σέβεται καμία αλήθεια και κανέναν καταναλωτή.
Τα πράγματα θα μονοδρομηθούν από τους ιδιοκτήτες της πατρίδας μας. Το κράτος θα ιδιωτικοποιηθεί στον απόλυτο βαθμό. Θα λειτουργεί σαν ανώνυμη εταιρεία με πολλούς γνωστούς και άγνωστους μετόχους. Θα λειτουργεί υπό την εξουσία των μεγαλομετόχων, οι οποίοι θα διορίζουν μόνοι τους τη διοίκηση της επιχείρησής τους. Αυτοί θα αποφασίζουν μόνοι τους για τη διαχείριση της περιουσίας τους. Ο υπερχρεωμένος λαός θα περιοριστεί στον ρόλο του επαίτη, που μονίμως θα ζητά μια διευκόλυνση …Απλά πράγματα …Ο λαός ενός υπερχρεωμένου κράτους θα κάνει υποχρεωτικά αυτό, το οποίο θα αποφασίζουν οι δανειστές του να κάνει. Αυτό το γνωρίζει ο Κυριάκος και σπεύδει να γίνει ο πρώτος, που αυτήν την ώρα θα δώσει το βροντερό “παρόν” στα αφεντικά του …Ο πρώτος που θα “θυσιάσει” το οικογενειακό του “κεφάλαιο”, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την απόλυτη πίστη και εμπιστοσύνη στα αφεντικά. 
Γι’ αυτόν τον λόγο αγωνίζεται για την “αξιοκρατία” μεταξύ των “πελατών”. Αυτός, ο οποίος, από τότε που υπάρχει, ζει και “προοδεύει” ως ο γιος του πατέρα του, θα δημιουργήσει συνθήκες αξιοκρατίας στην πατρίδα μας. Αυτός, ο οποίος από τώρα φροντίζει πού και πώς θα βολέψει τα παιδιά του, μόλις αυτά ολοκληρώσουν τις “στημένες” σπουδές τους στα Κολέγια της αθλιότητας, θα βάλει τα παιδιά των Ελλήνων στη “σειρά” …Ο τενεκές ο ξεγάνωτος, ο οποίος έχει τελειώσει ως “αριστούχος” το πληρωμένο Κολέγιο του Σαμαρά και του Παπανδρέου …Ο άχρηστος, που δεν έχει δώσει καν πανελλήνιες εξετάσεις να “μετρηθεί” έστω και μία φορά απέναντι στους “κοινούς” Έλληνες …Ο βλαξ με τις πιο εύκολες σπουδές σε ένα καλά διαλεγμένο για τη φήμη και τα ακριβά του δίδακτρα Κολέγιο.
Κοινωνικές επιστήμες έχει τελειώσει ο ηλίθιος με το τσαχπίνικο βλέμμα της αγελάδας …Πρώτος “μάγκας” ο Κυριάκος. Διάλεξε τις πιο “φτηνές” σπουδές στο πιο ακριβό Κολέγιο μόνο και μόνο για να αποκτήσει άκοπα λαμπερή “βιτρίνα”. Πιο “φτηνές” σπουδές από τις πολιτικές επιστήμες στις ΗΠΑ είναι μόνον αυτές, οι οποίες αφορούν το επαγγελματικό ξύσιμο των ανδρικών γεννητικών οργάνων. Πιο πολλά προαπαιτούμενα γνώσης έχει η κατάρτιση σερβιτόρων στα Μακ Ντόναλντς και στην πίτσα Χατ από την κοινωνιολογία στις ΗΠΑ. Ίδιες σπουδές με τον Γιωργάκη έχει …Τις σπουδές που “εφεύραν” οι Προτεστάντες ιμπεριαλιστές, για να μπορούν οι χαφιέδες των “αποικιών” τους να “παρκάρουν” τα άχρηστα παιδιά τους στα Κολέγια και να τα παραλαμβάνουν “επιστήμονες”…
…Κάτι σαν πνευματική “υψικάμινος”, όπου πας χαλαρή “λάσπη” και παίρνεις σκληρό “τούβλο” …Ίδιες σπουδές με αυτούς που είναι στην “ντάγκλα” των “μπάφων” όλη μέρα και γυρνάνε τις τσόντες στα Κολέγια …Αριστούχος εκεί όπου πλήρωνε ο πατέρας του. Βραβεύτηκε για εργασία, η οποία αφορούσε την αμερικανική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα την εποχή που ο πατέρας του ήταν ταυτόχρονα Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών. Ποιος ξέρει ποιος φουκαράς διπλωματικός υπάλληλος εργάστηκε, για να βραβευτεί ο Κυριάκος …Ο βλάκας με την περικεφαλαία …δωρεά της Siemens. Ευτυχώς γι’ αυτόν που πήγε σε ιδιωτικό σχολείο, γιατί τέτοιες φάτσες στα δημόσια σχολεία δεν περνάνε και πολύ καλά.
Όλη η ζωή του βλάκα είναι ένας “ύμνος” στην αξιοκρατία …Ένας μικρός Παπούλιας και αυτός …Κρίμα που τον λένε Κούλη και όχι Καρολούλη. Επέστρεψε κι αυτός στην Ελλάδα, για να πλουτίσει και να δοξαστεί εκ του ασφαλούς. Επέστρεψε στην Ελλάδα με ένα πτυχίο της πλάκας και ανέλαβε ως δια “μαγείας” έναν από τους σημαντικότερους τομείς της κρατικής τότε και πανίσχυρης Εθνικής Τράπεζας. Με την “αξία” του έγινε Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών …Το κατάλαβαν το “ταλέντο” αμέσως οι καρεκλοκένταυροι της Εθνικής. Οι διορισμένοι από τον Μητσοτάκη κρατικοδίαιτοι τραπεζίτες κατάλαβαν αμέσως την αξία του γιου Μητσοτάκη …Την αξία του βραβευμένου “κοινωνιολόγου”.
Αφού διέπρεψε” στον “ιδιωτικό” τομέα του ελληνικού δημοσίου, αποφάσισε ότι δεν έπρεπε πλέον να ενδιαφέρεται μόνον για τον εαυτό του, αλλά και για εμάς …Για ποιον λόγο μια τέτοια “αξία” να υπηρετεί μόνον τον εαυτό της; …Εγωιστικό δεν είναι; …Ειδικά μάλιστα και από τη στιγμή που τον παράτησε και η γυναίκα του, μόνον “εμάς” είχε να προσφέρει. Γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτικήΟ “μαυρογιαλούρος”, ο οποίος εκλέγεται στη Β’ Αθηνών από ένα παρακράτος, το οποίο κάνει τις “λίστες” των επιτυχόντων βουλευτών πριν καν πάνε να ψηφίσουν οι ψηφοφόροι …Ο “Προτεστάντης”, ο οποίος με τη βοήθεια των Πυλαρινών της Αρχιεπισκοπής έπαιρνε με τον τόνο τις “Ορθόδοξες” ψήφους …Ο κολλητός του Χριστοφοράκου, ο οποίος έτρεχε να μας εξηγήσει με πόσο ιδιαίτερο “τρόπο” ξεπλήρωνε τα “δώρα” της Siemens.
Αυτός είναι που ανέλαβε “εργάτης” να “χτίσει” τη “Νέα Ελλάδα” με “μηχανικό” τον Σαμαρά. Ο δισέγγονος του Βενιζέλου ανέλαβε να χτίσει την Νέα Ελλάδα υπό τη διοίκηση του δισέγγονου του Μπενάκη. Επειδή όμως αυτοί οι “γαλαζοαίματοι” του εθνικοσοσιαλισμού δεν “έφταναν”, έπρεπε να εξασφαλίσουν και τη “συμμαχία” των συνεταίρων τους …”Κυριάκο προχώρα” στις μεταρρυθμίσεις, είπε στον Κυριάκο ο “κουρασμένος” της Ραφήνας. Διέκοψε το γεύμα του, για να συμβουλέψει τον Κυριάκο. Άφησε την τυρόπιτα να κρυώσει, προκειμένου να εκτελέσει το εθνικό του καθήκον …Άλλος εκπρόσωπος της καθαρής και ανόθευτης αξιοκρατίας στην Ελλάδα …Άλλος ένας από τους “ιδιοκτήτες” της χώρας, ο οποίος ποτέ δεν έκανε τίποτε στη ζωή του. Οι άχρηστοι γόνοι, που είναι άεργοι και ανεπάγγελτοι, θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα χτίσουν” την ασυναγώνιστη Νέα Ελλάδα του μέλλοντος. Αυτοί θα αποφασίζουν για τα εκατομμύρια των εργαζομένων στην Ελλάδα.
Μιλάμε για το απόλυτο Success story στην Ελλάδα του Πάπαλου Καρούλια. Την Ελλάδα του μέλλοντος την χτίζουν άνθρωποι, που όλοι μαζί δεν έχουν ένσημα ούτε για να πάρουν ένα εισιτήριο θεάτρου από την εργατική εστία. Υπό την ηγεσία του Σαμαρά το Κολέγιο Αθηνών θα οδηγήσει τον ελληνισμό σε νέες εποποιίες. Με τον Βαρβιτσιώτη, τον Βορίδη, τον Δένδια και τα άλλα τα “παιδιά” επικεφαλής. Με τον Καραμανλή να απειλεί ότι θα παραιτηθεί, αν αναγκαστεί να ψηφίσει νέα μέτρα λιτότητας. Με την ανιψιά του Βαρδινογιάννη επικεφαλής της “βαριάς” βιομηχανίας του ελληνισμού, που είναι πλέον ίδια με αυτήν της Μπανκόνκ και του Μπαλί …Ο ελληνισμός σε νέες εποποιίες και με ξένα “εσώρουχα”, που θα φροντίσουν τα “αφεντικά” να είναι “ανταγωνιστικά” και “σέξι”. Αυτό δεν είχε αναρωτηθεί και ένας σύμβουλος του τενεκέ Σαμαρά; …Δεν είναι σέξι ο Antonis; …ρώτησε τους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον κοιτούσαν αποσβολωμένοι …Σέξι, και, όταν θα τον δούμε να κρέμεται στην Πλατεία Συντάγματος, σέξιερ, όπως θα έλεγαν και οι συμφοιτητές του.
Σύντομα οι Έλληνες θα καταλάβουν ότι ο βενιζελισμός είναι η μεγαλύτερη “μάστιγα” που έπληξε τον ελληνισμό μέσα στα χιλιάδες χρόνια ιστορίας του. Μια “μάστιγα”, η οποία ξεκίνησε από τον σιωνιστικό “ιό” του Μαρξ, της Λούξεμπουργκ, του Κοέν, του Κάουτσκυ, του Μπάμπελ, του Μπερνστάιν …Τον “ιό”, ο οποίος έπληξε και “σκότωσε” τους Γερμανούς και μέσα σε έναν αιώνα εξαπλώθηκε στην Ευρώπη σαν μια “πανώλη” των κρατών …Έναν “ιό”, τον οποίο χρηματοδότησαν οι τραπεζίτες της Νέας Υόρκης, για να σκυλέψουν τα κρατικά “πτώματα” της Ευρώπης …Οι Εβραίοι τραπεζίτες, οι οποίοι σήμερα παριστάνουν τους δανειστές μας …Οι τοκογλύφοι της οικογένειας Ρότσιλντ και Ροκφέλερ …Οι τοκογλύφοι της FED και της Ντόιτσε Μπανκ …Οι “ειρηνιστές”, σαν τον Σόρος.
Αυτοί είναι οι χρηματοδότες και δημιουργοί του βενιζελισμού. Αυτοί χρηματοδοτούσαν την “αυτοεξορία” του δειλού Λευτεράκη. Όλη του η ζωή ήταν ένα “θέατρο” πληρωμένο από τους πατρόνες του. Αυτόν αποφάσισαν να κάνουν “σύμβολο” του σύγχρονου ελληνισμού και από το δικό τους Κολέγιο Αθηνών θα έψαχναν τους προδότες διαδόχους του. Ο βενιζελισμός, ο οποίος αποτελεί μια εκδοχή του ναζισμού, είναι το μεγάλο πρόβλημα των Ελλήνων και όχι τα Μνημόνια. Από τα Μνημόνια κάποτε μπορείς να απαλλαχθείς …Από την “πάθηση”, που οδηγεί στα Μνημόνια, δεν μπορείς να απαλλαχθείς. Τα Μνημόνια είναι “συμπτώματα” της αρρώστιας και όχι η ίδια η αρρώστια.
Το παραμύθι σύντομα θα τελειώσει. Όχι μόνον για τους τοπικούς λακέδες, αλλά και για τα αφεντικά …Κυρίως γι’ αυτά. Το “κόλπο” του καλού και του κακού Προτεστάντη “μπάτσου”, ο οποίος ελέγχει με τη βία την Ευρώπη, θα περάσει στην ιστορία. Το κόλπο με την επιθετική Γερμανία, η οποία καταστρέφει τους πάντες με τη βία της και νομιμοποιεί την “καλοσύνη” των “ειρηνοποιών” ΗΠΑ, σύντομα θα αποκαλυφθεί. Το κόλπο με τα φτηνά δάνεια, τα οποία οδηγούν σε πανάκριβα χρέη, σύντομα θα χάσει το νόημά του. Το κόλπο με την οικειοθελώς υπερχρεωμένη Γερμανία, η οποία οδηγεί με τη διαφθορά στην υπερχρέωση των υπολοίπων Ευρωπαίων, θα περάσει στην πολιτική ιστορία ως η πιο δόλια και ύπουλη ιμπεριαλιστική τακτική στην ιστορία της ανθρωπότητας…
…Η τακτική του πρόθυμου χαφιέ των ΗΠΑ και της Νέας Υόρκης, ο οποίος αυτοπαγιδεύεται στα δάνεια του αφεντικού του, ώστε να οδηγήσει και τους υπόλοιπους σε μια ανάλογη παγίδευση …Να τους οδηγήσει άλλες φορές, παρασέρνοντάς τους σε πολυδάπανους πολέμους και άλλες φορές σε “κόλπα” ανάπτυξης. Όλα αυτά τα κόλπα των χρεών δεν θα έχουν αίσιο τέλος για τους εμπνευστές τους. Η εποχή των αφελών Ινδιάνων έχει παρέλθει. Η εποχή όπου οι λαοί “μεθούσαν” και έχαναν τις πατρίδες τους έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Πρακτικές, οι οποίες δεν εξασφαλίζουν εγγυημένο αποτέλεσμα για τους τοκογλύφους απέναντι σε απλούς ιδιώτες, δεν μπορούν να “καταδικάσουν” ολόκληρους λαούς και κράτη στην αιώνια χρεοκοπία. Όταν η τοκογλυφία δεν γίνεται ανεκτή από απλούς πολίτες, δεν είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτή από κράτη. Όταν η τοκογλυφία καταδικάζεται σε κοινά δικαστήρια, ευνόητα είναι μερικά πράγματα, που αφορούν ολόκληρους λαούς. Μιλάμε για καθαρή τοκογλυφία. Διαβάζουμε ότι η Ελλάδα αύξησε τα χρέη της μετά την υπαγωγή της στα εξυγιαντικά προγράμματα του ΔΝΤ.
Όταν με “κουρέματα” και “βοήθειες” ένα χρέος φτάνει σε λιγότερο από δύο χρόνια να αυξηθεί κατά 30%, κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή για τοκογλυφία. Κάποιοι στο εξωτερικό θα πρέπει να διωχθούν για τοκογλυφία και κάποιοι στο εσωτερικό θα πρέπει να διωχθούν για προδοσία, εφόσον εξυπηρετούν τους τοκογλύφους εις βάρος των εθνικών και κοινωνικών συμφερόντων. Δεν είναι δυνατόν να έχει μπει η Ελλάδα στο ΔΝΤ, όταν το δημόσιο χρέος της έφτασε στο 130% του ΑΕΠ της και σήμερα να έχει αγγίξει το 160% …160% με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία άδεια και λεηλατημένα από τους τοκογλύφους και με το δημόσιο κεφάλαιο να εκποιείται για “ψίχουλα”, προκειμένου να πληρωθούν τα “ακούρευτα” ομόλογα της ΕΚΤ και των τοκογλύφων. Πόσο μπορεί να αντέξει ένας λαός και ένα κράτος, όταν “δανείζεται” δισεκατομμύρια και ξεπουλάει τα πάντα για εκατομμύρια;
Σε λίγο καιρό οι Έλληνες θα αντιδράσουν, γιατί απλούστατα δεν θα τους μένει να κάνουν τίποτε άλλο. Ακόμα και σκύλοι να ήταν, θα αντιδρούσαν, γιατί πάντα οι ζωντανοί οργανισμοί αντιδρούν ενστικτωδώς, όταν τίθεται σε κίνδυνο η επιβίωσή τους. Για όσο διάστημα οι Έλληνες “κουρεύονταν”, δεν αντιδρούσαν. Όταν πλέον το “ψαλίδι” θα αρχίσει να τους “γδέρνει”, θα αντιδράσουν. Θα αντιδράσουν, όπως αντιδρά ακόμα και ο πιο αγαθός άνθρωπος αν του κλείσεις τη μύτη και δεν μπορεί να ανασάνει. Αυτόν τον κίνδυνο προφανώς δεν τον βλέπουν οι βενιζελικοί. Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στα αφεντικά του Λευτεράκη, δεν προβάλουν αντιρρήσεις, ακόμα και στις πιο ακραίες απαιτήσεις των δανειστών.
Αυτό θα αποδειχθεί λάθος τακτική. Δεν έπρεπε να δεχθούν να “κουρευτούν” τα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία δίνουν αδράνεια στον λαό και άρα στους ψηφοφόρους τους. Πολύ περισσότερο δεν έπρεπε να ενοχλήσουν τους “επαγγελματίες” ψηφοφόρους τους, οι οποίοι κατοικοεδρεύουν στις δημόσιες υπηρεσίες. Τώρα, που άρχισαν να τους “απολύουν” κι αυτούς με το πείσμα του βλάκα τού Κυριάκου, θα αποκαλυφθεί η συμμορία. Θα αποκαλυφθεί πως είναι μια συμμορία κάποιων λίγων οικογενειών, που “δούλευαν” μια ολόκληρη χώρα για έναν ακριβώς αιώνα …Μια ολιγομελής συμμορία, που, χάρη στο δημόσιο χρήμα και τις δημόσιες θέσεις, εξασφάλιζε αφελείς συνενόχους, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να δηλώσουν “βενιζελικοί“, “κεντρώοι”, “πασόκοι”, “προεδρικοί”, “μητσοτακικοί” και ό,τι άλλο θα εξασφάλιζε μια θέση στο δημόσιο.
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και τους γόνους του βενιζελισμού τους περιμένει πραγματικό “παγωτό” …”Παγωτό” Σιβηρίας …”Παγωτό” για όλα τα “παιδάκια” του Κολεγίου. Να δικαιωθεί επιτέλους και ο μεγάλος Ίωνας Δραγούμης. Γιατί είμαστε τόσο σίγουροι ότι θα χάσουν τη μεγάλη μάχη; Γιατί η Τρόικα δεν υπολόγισε καλά τα πράγματα και τους σπρώχνει προς την καταστροφή. Τα ίδια τα αφεντικά τους θα τους οδηγήσουν στην αυτοκτονική ήττα. Αν δηλαδή πρέπει οι σημερινοί Έλληνες να ευγνωμονούν κάποιον, αυτός είναι η Τρόικα. Η Τρόικα κάνει για λογαριασμό τους αυτό, το οποίο δεν μπόρεσαν να κάνουν οι ίδιοι εδώ και έναν αιώνα. Στην κυριολεξία η Τρόικα θα σώσει την Ελλάδα από τη μεγαλύτερη μάστιγα.
“Σπρώχνει” προς τον όλεθρο τα δικά της παιδιά. Με τα “εξυγιαντικά” προγράμματά της γκρεμίζει μέσα σε λίγες ημέρες πολιτικές υποδομές, οι οποίες απαίτησαν για τη δόμησή τους έναν αιώνα. Με τις εμμονές της θα τους στερήσει τους εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες οπαδούς, οι οποίοι μέχρι τώρα τους στήριζαν “τυφλά”. Ανθρώπους, που για έναν κρατικό μισθό παρίσταναν τους βενιζελικούς, άσχετα αν δεν γνώριζαν ούτε στο περίπου τι ακριβώς σημαίνει βενιζελισμός …Άσχετα αν αυτοί ήταν φτωχοί και στήριζαν τους μεγιστάνες της κλοπής …Άσχετα αν αυτοί ήταν φτωχοί και συμμέτοχοι των “θριάμβων” των πλουσίων μόνον για τις βραδιές των εκλογών …Άσχετα αν αυτοί κατοικούσαν στα χαμόσπιτα των Καμινίων και στήριζαν τους δωσίλογους των επαύλεων του Ψυχικού και της Φιλοθέης.
Στο διάστημα που ακολουθεί, θα δούμε στην κυριολεξία πράγματα και θαύματα. Η παγκόσμια οικονομική κρίση θα χτυπήσει τους σημερινούς κυρίαρχους και θα τους διαλύσει. Ψάχνουν λέει χώρο στην Αττική, για να δημιουργήσουν εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων με βάση τους νέους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γιατί ψάχνουν; Υπάρχει ωραιότατο οικόπεδο στο Παλαιό Ψυχικό …Το οικόπεδο του Κολεγίου. Ούτε καν η χρήση του θα αλλάξει …Η “φορά” των πραγμάτων θα αλλάξει. Μέχρι τώρα εκεί παράγονταν τα “σκουπίδια”, που μόλυναν ολόκληρη την Αθήνα και αυτό μπορεί να αναστραφεί. Εμείς προτείνουμε εκεί να καταλήγουν τα σκουπίδια από ολόκληρη την Αθήνα, προκειμένου να τύχουν επεξεργασίας.
…Vae victis …Ουαί τοις ηττημένοις, έλεγαν οι αρχαίοι και ήξεραν ακριβώς τι ήθελαν να πουν.
 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
 

 

ΥΓ
Αντί στεφάνου …κείμενο.
Σαν σήμερα, 31 Ιουλίου του 1920, οι βενιζελικοί εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον Ίωνα Δραγούμη. Δολοφόνησαν τον μεγάλο Έλληνα οραματιστή. Σκότωσαν έναν άνθρωπο, ο οποίος πάνω απ’ όλα αγάπησε τους ανθρώπους. Θεωρούμε δεδομένο ότι αιώνια θα είναι η μνήμη του σε αντίθεση με άλλους, που, όσα αγάλματα κι αν τους κάνουν, στο τέλος θα ξεχαστούν. Εμείς δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω γι’ αυτόν …Μας καλύπτουν με τα λόγια τους άλλοι μεγάλοι Έλληνες.
 

 

…Ο Νίκος Καζαντζάκης έγραψε ότι:
 …«Ο Ίων Δραγούμης κι ο Πέτρος Βλαστός είναι, θαρρώ, οι δυο άνθρωποι που περισσότερο τίμησα και αγάπησα στη ζωή μου.»
 

 

…Ο Κωστής Παλαμάς από τις στήλες της Καθημερινής, του αφιέρωσε τη Νεκρική Ωδή:
…« Λευκή ας βαλθεί όπου έπεσες, Κολώνα
(Πώς έπεσες, γραφή να μη το λέη)
Λευκή με της Πατρίδας την εικόνα
Μόνο εκείνη ταιριάζει να σε κλαίη,
Βουβή, μαρμαρωμένη να σε κλαίη! »…
 

 

Share: