Μακεδονικό Ζήτημα …το τελευταίο “συμβόλαιο θανάτου” τού ΚΚΕ.
Ποιοι είναι οι “εντολοδότες” και ποιοι οι “εκτελεστές”; “
Τι σχέση έχει ο πράκτορας της Στάζι Σωκράτης Κόκκαλης;
Τι αποκαλύπτουν οι Εβραϊκές Προφητείες;

 

Το βρόμικο ’89 ήταν πολύ πιο βρόμικο απ’ ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος. Το ’89 έγινε κάτι πραγματικά μοναδικό στη μεταπολεμική ιστορία. Το ΚΚΕ το οποίο – ως κόμμα ασύμβατο με το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία – είχε δεσμευτεί με την “υπογραφή” του ότι δεν θα διεκδικήσει ΠΟΤΕ τη διακυβέρνηση της χώρας  συγκυβερνούσε τη χώρα στην πιο κρίσιμη περίοδό της. Γιατί ήταν κρίσιμη η περίοδος αυτή; Γιατί ο κόσμος εκείνη τη στιγμή άλλαζε δραματικά και οι αλλαγές αυτές αφορούσαν και το ίδιο το ΚΚΕ. Εκείνη τη στιγμή ήταν η απολύτως ακατάλληλη στιγμή να βρίσκεται στην εξουσία, γιατί η παρουσία του εκεί έθετε σε άμεσο κίνδυνο την ίδια την ασφάλεια της χώρας …Απολύτως ακατάλληλη στιγμή να βρίσκεται στην εξουσία τής χώρας ένας πολιτικός μηχανισμός, ο οποίος ανά πάσα στιγμή μπορούσε ν’ αποκαλυφθεί ότι εγκλημάτισε κατά της χώρας αυτής.

 

makedoniko_kke_037

Εκείνη την εποχή αποτελούσε κοινό μυστικό πως ήταν θέμα χρόνου να επέλθει η κατάρρευση της κομμουνιστικής Σοβιετικής Ένωσης. Η “Περεστρόικα” έδειχνε αδύναμη να ελέγξει με ημίμετρα τις εξελίξεις και κάθε μέρα “φούσκωνε” ένα “ποτάμι”, το οποίο φαινόταν πως, αν “ξεχυθεί”, θα τους έπαιρνε όλους μαζί του. Οι Γερμανοί ήδη έκαναν τα σχέδιά τους για επανένωση και γκρέμισμα των τειχών τους και γενικά υπήρχε στην Ευρώπη ένα κλίμα αναστάτωσης, το οποίο, αν δεν ελεγχόταν εγκαίρως, θα γινόταν κλίμα ρεβανσισμού και εκδίκησης εναντίον των εγκληματιών τού κομμουνισμού …Εγκληματιών πραγματικών, εφόσον, όπως με στοιχεία αποδείχθηκε εκ των υστέρων, η Σοβιετική Ένωση – και οι “δορυφόροι” της – ήταν η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση του τελευταίου αιώνα στον κόσμο…

 

…Δεκάδες εκατομμύρια νεκρών, αγνοουμένων και εκτοπισμένων “ζητούσαν” δικαίωση σε έναν κόσμο, ο οποίος έδειχνε έτοιμος ν’ αναζητήσει την αλήθεια. Όμως, αυτά, τα οποία όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι τα μάθαμε εκ των υστέρων, κάποιοι τα γνώριζαν εκ των προτέρων, εφόσον τους αφορούσαν …Λογικό είναι αυτό, εφόσον την αλήθεια για ένα έγκλημα τη γνωρίζει, πριν ακόμα αυτή αποκαλυφθεί, ο ίδιος ο εγκληματίας. Αυτά, δηλαδή, τα οποία λίγα χρόνια αργότερα – και με τη χρήση αντικειμενικών στοιχείων – το Συμβούλιο της Ευρώπης αναγνώρισε ως εγκλήματα με την 1096 απόφασή του (1996), τα γνώριζαν εκ των προτέρων αυτοί, οι οποίοι τα πραγματοποίησαν.

Οι πάντες, από τα τέλη τής δεκαετίας του ’80, “έβλεπαν” το τέλος του κομμουνισμού να πλησιάζει. Όμως, εκείνοι, οι οποίοι όχι μόνον “έβλεπαν”, αλλά αγωνιούσαν πιο πολύ απ’ όλους για την έκβαση της κατάστασης, ήταν εκείνοι, οι οποίοι τους αφορούσαν οι πληροφορίες αυτές. Όταν “πέφτει” ο “κάπο” μιας συμμορίας, ανησυχούν και όλοι οι συνεργάτες του, και βέβαια και οι συνένοχοί του. Αυτό γινόταν εκείνη την εποχή. Η πτώση τής Σοβιετικής Ένωσης θα πυροδοτούσε εξελίξεις στο σύνολο της Ευρώπης. Θα εξέθετε όλο το δολοφονικό χαφιεδαριό, το οποίο επί δεκαετίες το πλήρωνε για να συνεργάζεται μαζί της. Έτρεμαν οι πάντες τις αποκαλύψεις, γιατί φοβούνταν δικαστήρια τύπου Νυρεμβέργης περί εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Κινδύνευαν όλα τα κομμουνιστικά κόμματα των χωρών τής Ανατολικής Ευρώπης, τα οποία συμμετείχαν σε εγκλήματα κατά των λαών τους …και όχι μόνον αυτά …Κινδύνευαν και τα “αδελφά” κόμματα στις χώρες τής Δύσης, τα οποία εκ του καταστατικού τους λειτουργούσαν προδοτικά, συνωμοτικά και “διαβρωτικά” στις δικές τους χώρες.

 

makedoniko_kke_036Κράτη και οργανισμοί – ακόμα και απλοί ιδιώτες – ονειρεύονταν να πιάσουν “στασίδι” στα αρχεία τής πιο μεγάλης και οργανωμένης συμμορίας που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Εκατομμύρια θύματα τού κομμουνισμού ονειρεύονταν να “σκαλίσουν” τα αρχεία τής KGB ή της Στάζι και να μάθουν την αλήθεια που τους αφορούσε. Το ΚΚΕ – όπως και όλα τα “αδελφά” του κόμματα – έτρεμε τις εξελίξεις αυτές. Βρισκόταν σε δεινή θέση, εφόσον είχε τα χέρια του “ματωμένα” από έναν Εμφύλιο και τις τσέπες του “λαδωμένες” από μία προδοσία …”Ματωμένο” και “λαδωμένο”, γιατί το έγκλημά του δεν ήταν καν ιδεολογικό …Ήταν πληρωμένο έγκλημα κατά παραγγελία. Αντιλαμβανόμενο λοιπόν ότι θα έχανε πλέον την υψηλή σοβιετική προστασία, έπρεπε εκείνη την ύστατη ώρα να βρει τρόπο επιβίωσης. Το πιο εύκολο που του απέμενε να κάνει ήταν να βγάλει “σημαία ευκαιρίας”, για να το “ναυλώσει” ο πρώτος που θα μπορούσε να του εγγυηθεί την ασφάλειά του με αντάλλαγμα τις “υπηρεσίες” του …Έμπειροι χαφιέδες ήταν, και τέτοιους έχει πάντα ανάγκη η εξουσία.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρήσαμε εξ’ αρχής άκρως επικίνδυνο το να βρίσκεται το ΚΚΕ στη συγκυβέρνηση της χώρας και άρα στην εξουσία. Είναι δυνατόν ένας τέτοιος πολιτικός και κοινωνικός εγκληματίας να συγκυβερνά σε μια περίοδο που το “αφεντικό” του καταδικάζεται παγκοσμίως για τα ίδια εγκλήματα; Αυτός ήταν ο κίνδυνος. Γιατί; …Γιατί αυτός, ο οποίος “μάτωσε” ένα θύμα του, ήταν σε θέση να το “ξαναματώσει”, για να γλιτώσει …Γιατί ο “δολοφόνος”, ο οποίος φοβόταν την αποκάλυψή του, εμφανιζόταν να κρατά το “πιστόλι” τής εξουσίας.

 

Γιατί θεωρούμε βέβαιο πως ήταν έτοιμος να “πυροβολήσει” εκ νέου; …Γιατί έτσι κάνουν οι εγκληματίες …Γιατί το ένα έγκλημα φέρνει το άλλο …Ο παλιός εκβιασμός φέρνει τον νέο …Γιατί τα παλιά εγκλήματα μόνον με εγκλήματα “σκεπάζονται”. Το ΚΚΕ εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε μόνο του να διαχειριστεί την τύχη του. Η Σοβιετική Ένωση από μέρα σε μέρα “πέθαινε” και σε μια τέτοια περίπτωση θα άφηνε όλο το χαφιεδαριό εκτεθειμένο …Όλο το χαφιεδαριό τής Ανατολικής Ευρώπης και βέβαια και της Ελλάδας …Το χαφιεδαριό, το οποίο σχεδόν επί μισό αιώνα λειτουργούσε αντεθνικά, προδοτικά και βεβαίως πληρωνόταν γι’ αυτό.

 

Το ΚΚΕ είναι προφανές πως εκείνη την εποχή εκβιαζόταν. Το 1989 ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα “έπεφτε” ο κομμουνισμός και ταυτόχρονα η Ελλάδα είχε κάθε λόγο να ενδιαφέρεται γι’ αυτό. Η Ελλάδα, τόσο ως κράτος όσο και ως κοινωνία, είχε κάθε λόγο ν’ αναζητά την αλήθεια για τον κομμουνισμό γενικά – και για το ΚΚΕ ειδικότερα—, γιατί ήταν ένα από τα μεγαλύτερα θύματα του κομμουνισμού. Πλήρωσε μεγαλύτερο τίμημα ακόμα και από χώρες, οι οποίες βρέθηκαν κάτω από τη “μπότα” του …Μεγαλύτερο τίμημα, γιατί, εξαιτίας του, πλήρωσε το βαρύ κόστος ενός αδελφοκτόνου Εμφύλιου. Είχε κάθε λόγο να θέλει να μάθει την αλήθεια για ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που συντελέστηκε εις βάρος της…

 

…Ήταν η μόνη χώρα τής Ευρώπης – και μάλιστα από την πλευρά των “νικητών”—, η οποία μετά τον ΒΠΠ πόλεμο μπήκε στη δίνη ενός τρομερού Εμφυλίου …Ενός Εμφυλίου, ο οποίος ισοπέδωσε ακόμα και τα ελάχιστα που είχε αφήσει όρθια ο μεγαλύτερος πόλεμος της ιστορίας, και στην κυριολεξία τη “γονάτισε” …Ενός Εμφυλίου, o οποίος τη “γκρέμισε” και την έστειλε “πίσω” απ’ όλα τα κράτη τής Ευρώπης. Αν υπήρχε μια πατριωτική κυβέρνηση, η οποία πρωτίστως σεβόταν τον λαό και την ιστορική αλήθεια που τον αφορούσε, ήταν βέβαιο ότι θα την αναζητούσε …Θα την αναζητούσε πάση θυσία. Αυτό το δικαίωμά της δεν θα το διαπραγματευόταν και δεν θα το αντάλλασσε με τίποτε απολύτως.

 

Αυτός ήταν ο εφιάλτης τού ΚΚΕ. Γιατί; …Γιατί ο λαός θα μάθαινε όλη την αλήθεια που τον αφορούσε …Θα μάθαινε ο λαός ποιος, γιατί, και με ποιων τις εντολές τον κατέστρεψε, εμπλέκοντάς τον σε μια εμφυλιοπολεμικού τύπου σύγκρουση, με αποτέλεσμα να υποδουλωθεί εκ νέου στα ξένα “αφεντικά”. Τι θα μάθαινε δηλαδή; …Θα μάθαινε αυτό, το οποίο εκ των υστέρων και εκ της λογικής πλέον προκύπτει …Η Ελλάδα θα μάθαινε εγκαίρως αυτά που την αφορούσαν και δεν θα κινδύνευε να προδοθεί εκ νέου από τους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι εκείνη την ώρα αγωνίζονταν για να σωθούν. Ήταν θέμα ασφαλείας της να μάθει αυτά που την αφορούσαν, πριν ο εγκληματίας “οπλιστεί” εκ νέου. Ήταν εύκολο εκείνη την εποχή η Ελλάδα να μάθει τα πάντα. Από τη στιγμή που ένας “κάπο” πεθαίνει, όλα τα θύματά του έχουν το νόμιμο συμφέρον να μάθουν το πού και το πώς τους έθιξε …Να μάθουν για ποιον λόγο και με ποιους “μπράβους” εγκλημάτησε εναντίον τους.

 

Τα “μυστήρια” του ελληνικού “Εμφυλίου”.

 

 

 

makedoniko_kke_035Το μεγαλύτερο “ταμπού” τής μεταπολεμικής εποχής είναι ο λεγόμενος ελληνικός “Εμφύλιος”. Κανένας δεν τολμά να μιλήσει για τις αλήθειές του, γιατί κανένας δεν είναι αμέτοχος στο έγκλημα εις βάρος τού ελληνικού λαού …Στην πραγματικότητα αυτή η σύγκρουση δεν ήταν καν “εμφύλιος” …Ήταν ένα κατά παραγγελία πληρωμένο έγκλημα …Ένα πληρωμένο έγκλημα, το οποίο μπορεί να γίνει κατανοητό μόνον αν μελετηθεί πάνω σ’ αυτήν τη βάση …Ένα πληρωμένο έγκλημα, το οποίο – όπως συμβαίνει με όλα τα εγκλήματα αυτού του είδους – είχε συγκεκριμένο εντολοδότη, συγκεκριμένο κίνητρο, συγκεκριμένο στόχο και επίσης ο εντολοδόχος-εγκληματίας προσπάθησε εξ’ αρχής να “κατασκευάσει” κι ένα “άλλοθι”. Γιατί τα λέμε αυτά; Γιατί είμαστε τόσο σίγουροι γι’ αυτά; …Γιατί απλούστατα στην Ελλάδα τού ’46 Εμφύλιος στο όνομα του κομμουνισμού δεν μπορούσε να γίνει …Πρακτικά ήταν αδύνατον να γίνει.

 

makedoniko_kke_034Οι κομμουνιστές τού ΚΚΕ – εκείνη την εποχή – δεν αρκούσαν για να κάνουν φασαρία σε καφενείο, όχι για να προκαλέσουν εμφύλιο. Οι ΚΚΕδες εκείνη την εποχή, απολύτως μετρημένοι και καταγεγραμμένοι, δεν ξεπερνούσαν τις δέκα χιλιάδες ανθρώπων …Μετρημένοι ένας προς έναν από τους καλύτερους χαφιέδες τής Ασφάλειας, οι οποίοι ήταν επίσης ΚΚΕδες. Περί αυτού πρόκειται. Το ΚΚΕ ήταν ένα “όργανο” της εξουσίας, στη λειτουργία τού οποίου είχαν “λόγο” πολλοί και όχι μόνον οι προφανείς εκ Σοβιετίας …Ένα “πολυεργαλείο”, το οποίο το χρησιμοποιούσε όποιος μπορούσε να το χαρτζιλικώνει …Από ξένες δυνάμεις και πρεσβείες, που ήθελαν να ελέγχουν το κράτος, μέχρι μεμονωμένοι βιομήχανοι και εφοπλιστές, οι οποίοι ήθελαν να ελέγχουν, να τρομοκρατούν και να εκβιάζουν τους εργαζομένους τους…

 

…Μια συμμορία από βρομερούς άεργους τεμπελχανάδες, οι οποίοι είχαν μάθει να συντηρούνται με χαρτζιλίκια, για να χαφιεδίζουν τον κόσμο στις γειτονιές, στα καφενεία, στα εργοστάσια ή στα χωράφια του …Χαφιεδαριό, που ο πόλεμος μεγάλωσε την ισχύ των αφεντικών τους και άρα μεγάλωσε και τα “χαρτζιλίκια”. Αυτό ήταν το ΚΚΕ και αυτήν την “υπηρεσία” πρόσφερε σε όσους μπορούσαν να πληρώσουν για τις “υπηρεσίες” αυτές …Από τους ξένους προστάτες του μέχρι τους τοπικούς φασίστες, οι οποίοι το επιστράτευαν διά πάσαν χρήσιν. Εκ των δεδομένων δηλαδή το ανυπόληπτο και ολιγομελές ΚΚΕ δεν είχε τη δύναμη να προκαλέσει Εμφύλιο σε μια Ελλάδα – όπως φυσικά συνέβαινε και σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο – εξόχως αντικομμουνιστική.

 

“Εντάξει – θα έλεγε κάποιος καλοπροαίρετος—, μπορεί το ΚΚΕ να μην είχε το κοινωνικό “έρεισμα” μιας πλειοψηφίας για να διεκδικήσει την εξουσία, αλλά τα μέλη του μπορεί να είχαν την επαναστατική διάθεση να τη διεκδικήσουν έστω και με τα όπλα. Επαναστάτες ήταν και ως οπαδοί τής άποψης της ένοπλης δράσης δεν θα δίσταζαν να επιχειρήσουν να δώσουν σάρκα και οστά στα “οράματα” τους για μια διαφορετική κοινωνία. Δεν ήταν τότε η πρώτη φορά που θα γινόταν μια τέτοια κοινωνική διεκδίκηση με το μέσον της βίας”. Όμως, ούτε αυτό μπορεί να δικαιολογήσει τα πράγματα και να εξηγήσει τον “Εμφύλιο”. Γιατί; …Γιατί, ως γνωστόν, το ΚΚΕ ήταν απολύτως ελεγχόμενο από τους Σοβιετικούς και από τον ίδιο τον Στάλιν προσωπικά …Ήταν σταθερά και μόνιμα ένα πειθήνιο όργανο μιας ξένης Δύναμης. Τόσο πειθήνιο, που, όσα το αφορούσαν στην εσωτερική του λειτουργία ερχόταν κατ’ ευθείαν σε “σκονάκια” από τη Μόσχα.

 

Πρώτα γνώριζαν στη Μόσχα τις διάφορες “αλλαγές” στο κόμμα και μετά στην Αθήνα. Πρώτα γνώριζαν στη Μόσχα ποιος θα “προαχθεί” ή θα “δραπετεύσει” ή θα “συλληφθεί” από την Ασφάλεια και μετά οι τοπικοί “ηγέτες” του
makedoniko_kke_033
…Στην κυριολεξία “σώβρακα” δεν άλλαζαν οι ΚΚΕδες αν δεν ερχόταν η εντολή ή η έγκριση από τη Μόσχα. Είναι δυνατόν αυτά τα αντεθνικά παράσιτα να πάρουν εκείνη την εποχή πρωτοβουλία εν αγνοία τής Μόσχας και να επιχειρήσουν “επανάσταση”; Είναι δυνατόν ένας “σκύλος” από μόνος του να πάρει πρωτοβουλία και να προσφέρει “λεία” σε έναν “αφέντη-κυνηγό”, ο οποίος δεν του τη ζήτησε; Πόσο λογικό είναι οι Έλληνες κομμουνιστές – τη στιγμή μάλιστα που ο Στάλιν έχει συμφωνήσει με τους Δυτικούς να πάρει τη μισή Ευρώπη, δίνοντας αντιπαροχή τη μικρή Ελλάδα – να επιχειρήσουν “επανάσταση”; Η Διάσκεψη της Γιάλτας – και άρα τα όσα συμφωνήθηκαν σ’ αυτήν και συνέφεραν τον “πατερούλη” Στάλιν – έγινε τον Φεβρουάριο του 1945 …και ο ελληνικός Εμφύλιος ξεκίνησε το 1946 …Ποιος μπορεί να δώσει εξήγηση σ’ αυτήν τη “λεπτομέρεια”;

 

Όμως, τα “ανεξήγητα” με το ΚΚΕ δεν “σταματάνε” στον “Εμφύλιο” …Συνεχίζονται και μετά απ’ αυτόν. Μετά το πέρας αυτού, βλέπουμε τις ηγεσίες των εμπλεκομένων μερών τού “Εμφυλίου” να μην συμπεριφέρονται φυσιολογικά. Αυτοί, οι οποίοι δήθεν σκοτώθηκαν μεταξύ τους σαν τα “σκυλιά”, αμέσως μετά τη σύγκρουσή τους άλλαξαν συμπεριφορές …Έγιναν σχεδόν “κολλητοί”, που ο ένας νοιαζόταν για την επιβίωση του άλλου. Είναι αυτό δυνατόν; Γιατί δεν έγιναν δικαστήρια για τους εγκληματίες; Κάποιοι έκαναν “Εμφύλιο” και αφού εγκλημάτησαν αφέθηκαν ελεύθεροι να “αλωνίζουν” ανάμεσα στα θύματά τους; Έγινε κάποιου είδους συμψηφισμός μεταξύ εγκληματιών κι εμείς δεν το γνωρίζουμε; Εγκλήματα εθνοκάθαρσης έγιναν – τα οποία δεν σταμάτησαν ούτε μετά το τέλος τού Εμφυλίου—, εφόσον χιλιάδες Ελληνόπουλα απαχθήκαν και βρίσκονταν εκτός Ελλάδας την ώρα που οι απαγωγείς τους παρέμεναν σ’ αυτήν.

 

Τι συνέβη τότε; Γιατί αφέθηκαν αυτοί οι εγκληματίες ατιμώρητοι και μάλιστα χωρίς να έχουν αποκατασταθεί τα θύματά τους; Μετά τους δωσίλογους της Κατοχής, οι οποίοι δεν τιμωρήθηκαν για την προδοσία τους, ήρθε και η σειρά των “επαναστατών” να μην τιμωρηθούν για τον Εμφύλιο; Δεν λέμε τίποτε παράξενο. Κανένας εγκληματίας τού Εμφυλίου δεν δικάστηκε για τα εγκλήματά του στο βουνό. Όλοι δήθεν διώχθηκαν για την ιδεολογία τους και μέσα σε ένα πλαίσιο γενικής και ομοιογενούς αντιμετώπισης. Κανένας όμως δεν κλείστηκε στη φυλακή ως κοινός εγκληματίας, επειδή σκότωσε τον τάδε πολίτη στο χωριό Χ ή βίασε τη δείνα στο χωριό Ψ. Κανένας δεν κλείστηκε στη φυλακή ως απαγωγέας, επειδή άρπαξε ένα συγκεκριμένο παιδί από το χωράφι και το έστειλε “πακέτο” σε κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Ανατολική Γερμανία. Η “διαχείρισή” τους γίνονταν σε ένα γενικό πολιτικό επίπεδο, ενώ υπήρχε θέμα προσωπικών εγκλημάτων με πραγματικά θύματα να παραμένουν αδικαίωτα.

 

makedoniko_kke_032Όλα αυτά τα “ανεξήγητα” θα έπρεπε να προβληματίζουν κάποιους. Όταν λοιπόν κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση και μαζί της ολόκληρο το Ανατολικό Μπλοκ, η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι από τους πρώτους που θα διεκδικούσε πρόσβαση στα αρχεία τους. Ένα κράτος, όπως η Ελλάδα, το οποίο βρέθηκε στην τρομερή “μέγγενη” ενός τεχνητού Εμφυλίου, έπρεπε να επιχειρήσει να τον εξηγήσει …Να ψάξει να βρει τα πραγματικά στοιχεία που αφορούσαν αυτόν τον εγκληματικό “Eμφύλιο” …Να βρει τα στοιχεία που έλειπαν από το δικό του “πάζλ” αλήθειας μέσα από τα αρχεία των ίδιων των εγκληματιών …Να ψάξει στα αρχεία τής KGB ή της Στάζι και να βρει ποιοι πληρώθηκαν για να το κάνουν αυτό …αν πληρώθηκαν …Να ψάξει να βρει – στις δεκαετίες που ακολούθησαν – πόσο και με ποιον τρόπο αυτοί οι ατιμώρητοι εγκληματίες υπό καθεστώς έξωθεν εκβιασμού επηρέαζαν αρνητικά την πορεία τής χώρας …Να βρει ποιος συντηρούσε οικονομικά όλη αυτή την παρασιτική τεμπελαρία, που παρίστανε τους διωκόμενους αγωνιστές και πάντα είχε προδοτικό ρόλο στις μεγάλες “καμπές” τής σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

 

Από τη στιγμή πλέον που τα σοβιετικά αφεντικά δεν θα υπήρχαν να απειλούν και να εκβιάζουν το ελληνικό κράτος, δεν υπήρχε λόγος το κράτος αυτό να φοβάται τους παλιούς λακέδες τους …Έπρεπε να βρει τις αλήθειες που το αφορούσαν …Κάποιος πλήρωνε για τα δόντια τού Ζαχαριάδη …Κάποιος πλήρωνε για να “παίζει” ο Γλέζος με τους ασύρματους …Κάποιος πλήρωνε για τα “γαρίφαλα” του Μπελογιάννη …Κάποιος πλήρωνε για τα Κολέγια της κόρης Παπαρήγα …Κάποιος πλήρωνε τα Ρόλεξ τού Κουτσούμπα …Κάποιος πλήρωνε για να μεγαλώνουν πολυτελώς τα παιδιά των “διωκομένων” και των “φυλακισμένων”. Αυτοί όλοι μαζί οι πάμπλουτοι “εργατοποιμένες” δεν έχουν εργαστεί ούτε μία μέρα στη ζωή τους. Πώς επιβίωναν; Πώς εξηγούνται τα σημερινά “φουσκωμένα” Ε9 όλων αυτών των “διωκομένων” άεργων παρασίτων;

 

Όλα αυτά δεν τα λέμε εμείς επειδή έχουμε φαντασία …Τα “λένε” τα ίδια τα γεγονότα που ακολούθησαν, και τα οποία έπρεπε να παρακολουθεί το ελληνικό κράτος …Ένα κράτος με απολύτως ύποπτη συμπεριφορά, το οποίο όχι μόνον δεν τα παρακολουθεί, αλλά τα συγκαλύπτει ακόμα και σήμερα. Μιλάμε για στοιχεία, τα οποία σε καμία άλλη χώρα τού κόσμου δεν θα αφήνονταν χωρίς να διερευνηθούν. Για παράδειγμα, αμέσως μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, η Ρωσία άρχισε να απαιτεί κάποια χρήματα από εκεί απ’ όπου εντόπιζε “τρύπες” στα “λογιστικά” της. Ένας από τους αποδέκτες τέτοιων απαιτήσεων ήταν και το ΚΚΕ. Για ποιον λόγο το ΚΚΕ “χρωστούσε” χρήματα στη Ρωσία; Πώς ένα κόμμα τής ελληνικής Βουλής και “Έλληνες” πολιτικοί εμφανίζονται να πληρώνονται συστηματικά – και για πολλά χρόνια – από μια ξένη και μάλιστα εχθρική δύναμη;

 

Τι έκανε το ελληνικό κράτος; Αντί να ζητήσει ολόκληρο τον “φάκελο” από τη Ρωσική Ομοσπονδία, για να μάθει την αλήθεια και να “τακτοποιήσει” το θέμα, έκανε τα ακριβώς αντίθετα …Προστάτευσε το ΚΚΕ από την εξωτερική πίεση, και όχι μόνον …Άφησε ένα κόμμα, το οποίο εισπράττει – και άρα διαχειρίζεται – κρατικό χρήμα, να λειτουργεί ανεξέλεγκτα και χωρίς να του ασκείται κανένας λογιστικός έλεγχος. Ακόμα και σήμερα η Ελλάδα – δια μέσου τού σταλινικού Κοντονή – διαμηνύει στην Ευρώπη ότι δεν αναγνωρίζει τα εγκλήματα του κομμουνισμού. Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; …Είναι δυνατόν η Ελλάδα, η οποία ήταν η μόνη χώρα τής Ευρώπης που μεταπολεμικά έπεσε θύμα εμφύλιας σύγκρουσης, να είναι επίσης η μόνη χώρα τής Ευρώπης η οποία επισήμως δεν αναγνωρίζει τα εγκλήματα τού κομμουνισμού; …Η χώρα που ακόμα πληρώνει τις συνέπειες των εγκλημάτων του και θα έπρεπε να πρωταγωνιστεί στην καταδίκη του.

 

Αυτοί, οι οποίοι δεν αντιδρούν ούτε για να προστατεύσουν τις θέσεις εργασίας από δέκα καθαρίστριες, διατυπώνουν διαφορετική άποψη και υψώνουν στους Ευρωπαίους το “ανάστημά” τους για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα. Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί το ελληνικό κράτος και η εκάστοτε Κυβέρνησή του δεν αναγνωρίζει την κοινή πανευρωπαϊκή “θέση” απέναντι στον κομμουνισμό; …Για να προλάβει νομικές εξελίξεις …Για να προλάβει τυχόν προσφυγές στη Δικαιοσύνη των θυμάτων τού ΚΚΕ. Αυτό είναι το πρόβλημα τους και κάπου εκεί γίνεται ο “αλληλοεκβιασμός” με το ΚΚΕ. Αν αναγνωρίσουν τα εγκλήματα του κομμουνισμού, σημαίνει ότι το ΚΚΕ μπαίνει στη φάση τής διερεύνησης για συμμετοχή σ’ αυτά.

 

Όμως, όλα αλλάζουν μετά και οι εξελίξεις θα είναι τραγικές για κάποιους. Θα πρέπει να μπουν εισαγγελείς στο κτίριο του Περισσού και να πάρουν τον έλεγχο των αρχείων τού ΚΚΕ. Αρχεία, τα οποία περιέχουν πληροφορίες όχι μόνον για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις τού κόμματος, αλλά και για τα εγκλήματα των “συντρόφων” …Εκεί μπορεί να βρεθούν αρχεία ότι οι “επαναστάτες”, για να εκτελέσουν τις εντολές τού Στάλιν, χρηματοδοτούνταν από τον Τσόρτσιλ …Εκεί μπορεί να βρεθεί το μεταπολεμικό payroll τής Μόσχας …Να βρεθούν αποδείξεις για προσωπικά εγκλήματα “συντρόφων” για πολιτικούς λόγους. Όλα όσα χρειάζονται για την απόλυτη και δια παντώς καταδίκη τού ίδιου του ΚΚΕ υπάρχουν φυλαγμένα και ταξινομημένα μέσα στα υπόγεια του Περισσού …Αναγκαστικά. Ένα κόμμα-συμμορία, όπως το ΚΚΕ, είναι υποχρεωμένο να βαστά αρχείο για όλα τα εγκλήματα των μελών του.

 

Επειδή φοβάται τον εκβιασμό, πάντα πρέπει να βρίσκεται σε θέση να εκβιάζει. Πριν βρεθεί σε θέση εκβιαζόμενου από κάποιο μέλος του, θα πρέπει να έχει στοιχεία, ώστε να μπορεί να το απειλεί και άρα να έχει ένα μεγάλο πλήθος φακέλων με τέτοια ενοχοποιητικά στοιχεία για όλα του τα μέλη. Ακόμα δηλαδή και το πιστόλι τού Μπελογιάννη, το οποίο κρατά και επιδεικνύει ο Κουτσούμπας, δεν είναι τόσο “αθώο” κειμήλιο, γιατί μπορεί να έχουν γίνει πολιτικές δολοφονίες μ’ αυτό και το αντικείμενο αυτό ν’ αποτελεί “αποτύπωμα”-απόδειξη. Ποιος μπορεί να γνωρίζει πόσα τέτοια στοιχεία διατηρεί το ΚΚΕ στα υπόγειά του;

 

makedoniko_kke_031Ακόμα δηλαδή και να ήθελε το ΚΚΕ να “ξεφορτωθεί” τέτοια στοιχεία, δεν μπορεί να το κάνει, γιατί, αν το κάνει, θα κινδυνεύσει ακόμα πιο πολύ …Θα χάσει το κύριο εκβιαστικό του “όπλο” και τότε θα κινδυνεύσει ακόμα πιο πολύ. Αναγκαστικά λοιπόν ρισκάρει να φυλάσσει με θρησκευτική ευλάβεια τα στοιχεία που το ενοχοποιούν, ποντάροντας την ασφάλειά του στους προστάτες του, οι οποίοι έχουν συμφέρον από την επιβίωσή του. Φαντάζεται κάποιος να πέσουν αυτοί οι φάκελοι στα χέρια των ελληνικών αρχών; …Να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία εκείνου, ο οποίος έδωσε την εντολή στους ΚΚΕδες να αρνηθούν τη στράτευση και να ΜΗΝ πολεμήσουν το 1940 …Τα στοιχεία εκείνου, ο οποίος έδωσε την εντολή να ξεκινήσει ο ετεροχρονισμένος “Εμφύλιος” …Τα στοιχεία εκείνου, ο οποίος έδωσε την εντολή για το απεχθέστερο έγκλημα όλων των εποχών, που ήταν το “παιδομάζωμα”; …Να μάθουμε ποιος “επαναστάτης” ΚΚΕς έκανε τι, σε ποιο μέρος και εις βάρος ποιων; …Ποιος δολοφόνησε, βίασε ή έκλεψε, ποιους και σε ποιο μέρος; …Ποιος απήγαγε το παιδί ποιου, για ποιον λόγο και σε ποιο μέρος …Να δοθούν στη δημοσιότητα και όλα τα μεταπολεμικά εγκλήματα.

 

Υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα του “Εμφυλίου”, τα οποία ακόμα ψάχνουν απαντήσεις. Ποιοι έδιναν απόρρητες πληροφορίες τού ελληνικού κράτους σε σοβιετικούς πράκτορες; Ποιοι φυγαδεύτηκαν από το “σφαγείο” τού βουνού και από ποιους; Πού πήγε τελικά το ταμείο τού “Δημοκρατικού Στρατού” με τις αγγλικές λίρες; Ποιος ήταν ο ρόλος τού Πέτρου Κόκκαλη; Ποιοι είναι οι εγκληματίες αυτοί, οι οποίοι “αποζημιώθηκαν” από τη Σοβιετική Ένωση με αξιώματα και ασυλίες; Ποιοι είναι αυτοί οι ατιμώρητοι εγκληματίες, οι οποίοι μετά από λίγα χρόνια συνέρρευσαν απ’ όλη την Ανατολική Ευρώπη στα Σκόπια και σήμερα παριστάνουν τους φανατικούς “Μακεδόνες”;

 

Μπορεί να αντέξει το ελληνικό πολιτικό σύστημα αυτές τις πληροφορίες; …Όχι βέβαια. Το σημερινό ελληνικό πολιτικό σύστημα – όπως θα δούμε – είναι συνένοχο με το ΚΚΕ …”Χρωστάει” στο ΚΚΕ, και άρα δεν έχει συμφέρον να διεκδικήσει πληροφορίες, οι οποίες θα το εμφανίσουν ως συνένοχο μ’ αυτό. Γι’ αυτό δεν “αναγνωρίζει” τα εγκλήματα του κομμουνισμού τη στιγμή που ολόκληρος ο Πλανήτης τα έχει καταδικάσει. Γι’ αυτό κάνει προκλητικές δηλώσεις ο σταλινικός Κοντονής και την ίδια ώρα ο κολεγιόπαιδας Μητσοτάκης κάνει το κορόιδο. Η Ε.Ε. “ανέχεται” τους “λεονταρισμούς” των σημερινών πολιτικών, γιατί κι αυτή έχει συμφέρον από αυτό …Την συμφέρει να παραμείνουν οι βρομιές τού ΚΚΕ κάτω από το “χαλί”, γιατί εξαιτίας τους εκβιάζονται όλοι μαζί οι Έλληνες πολιτικοί ως συμμορία …Την συμφέρει οι εκβιαζόμενοι να παραμένουν τέτοιοι, γιατί με τον τρόπο αυτόν υπακούν απόλυτα στους “Δανειστές”.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο η Ελλάδα συνεχίζει τις “μοναδικότητές” της σε σχέση με τον κομμουνισμό. Δεν είναι μόνον η μοναδική χώρα τής Ευρώπης που έπεσε θύμα Εμφυλίου, αλλά είναι η μοναδική χώρα που κυβερνάται σήμερα από αυθεντικούς σταλινικούς κομμουνιστές. Μέλη τής Κεντρικής Επιτροπής τού ΚΚΕ – και άρα αξιωματούχοι τού εγκληματικού κόμματος – είναι πολλοί από τους κορυφαίους υπουργούς τής σημερινής Κυβέρνησης …Δραγασάκηδες, Κουβέληδες, Κοντζιάδες κλπ., θα μπορούσαν να είναι σήμερα Γενικοί Γραμματείς τού ΚΚΕ. Δεν βρίσκονται όμως στη θέση αυτή, όχι γιατί “αλλαξοπίστησαν”, αλλά γιατί απλούστατα τα αφεντικά τους είχαν διαφορετικές ανάγκες και τους τοποθέτησαν σε άλλα πόστα. Η μοναδικότητα της Ελλάδας, όμως, δεν σταματά μόνον στα πρόσωπα που “ακροβολίστηκαν” στο πολιτικό της “σκηνικό”. Η Ελλάδα διατηρεί αυτούσιο το σταλινικό κομμουνιστικό κόμμα τής Σοβιετικής εποχής τη στιγμή που, ακόμα και στη Ρωσία, είναι παράνομο.

 

 

 

Ποιους ωφέλησε ο ελληνικός “Εμφύλιος”;

 

 

 

Γνωρίζοντας ο αναγνώστης όλα αυτά τα δεδομένα, αρχίζει και καταλαβαίνει πως όλοι αυτοί, οι οποίοι μας κυβερνάνε και εμφανίζονταν σαν ιδεολογικοί “αντίπαλοι”, έχουν πολύ περισσότερες σχέσεις και εξαρτήσεις μεταξύ τους απ’ αυτές που θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει. Τα πράγματα, δηλαδή, δεν είναι όπως φαίνονται. Αυτοί, οι οποίοι, εξαιτίας τού Εμφυλίου, εμφανίζονται σαν θανάσιμοι εχθροί, είναι περισσότερο “θανάσιμοι” φίλοι μεταξύ τους παρά εχθροί. Άρα, εφόσον αυτές οι σχέσεις “καλλιεργήθηκαν” στον “Εμφύλιο”, τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα στην κατανόησή τους.

 

Υπάρχει κάτι, το οποίο κρύβεται πίσω από τον “Εμφύλιο” και το οποίο δεν είναι το προφανές. Τι μπορεί να είναι αυτό; …Κάτι, που – παρακολουθώντας τα πράγματα από την εξωτερική τους πλευρά – μπορεί να “ανατρέψει” αυτά τα οποία πιστεύουμε εμείς …Η αποκάλυψη του γεγονότος ότι οι ΚΚΕδες δεν έκαναν τον “Εμφύλιο”, για να πάρουν την εξουσία …Δεν τους ενδιέφερε η εξουσία στην Ελλάδα, γιατί απλούστατα ΠΟΤΕ δεν ενδιέφερε η ίδια η Ελλάδα το μοσχοβίτικο αφεντικό τους. Οι ΚΚΕδες στον “Εμφύλιο” έπαιξαν κι απλά πληρώθηκαν για έναν ρόλο …Μπορεί τον πιο αιματηρό, αλλά όχι απαραίτητα τον πιο βρόμικο …Εκεί την πρωτοκαθεδρία την είχαν άλλοι.

 

Ο δήθεν ελληνικός Εμφύλιος έγινε μόνον για ένα πράγμα …μόνον με έναν στόχο …Να σωθούν οι δωσίλογοι …Σε αυτό στόχευε και αυτό πέτυχε ο Εμφύλιος. Στην Ελλάδα, η οποία προδόθηκε με τον χειρότερο τρόπο από τους δωσίλογους, δεν τιμωρήθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς …Η μοναδική χώρα στην Ευρώπη, η οποία δεν τιμώρησε τους προδότες της. Γιατί; …Γιατί, χάρη στο ΚΚΕ και την “ηλίθιά” του προσπάθεια για “επανάσταση” όλοι αυτοί οι δωσίλογοι εμφανίστηκαν σαν προστάτες τής Δημοκρατίας …Σχεδόν “αμάρτησαν” για τη Δημοκρατία …Κόντεψαν να μας “πείσουν” ότι είχαν συνεργαστεί με τους ΝΑΖΙ, για να μας σώσουν από τον κομμουνισμό …Για να μας σώσουν από τις μερικές εκατοντάδες άκαπνους τεμπελχανάδες, οι οποίοι, όταν ο λαός πολεμούσε τους φασίστες στην Πίνδο, αυτοί την έβγαζαν σταυροπόδι στις φυλακές των αφεντικών τους. “Φοβούνταν” οι “δωσιλογοδημοκράτες” μήπως αυτοί οι κοπρίτες βαρεθούν να αράζουν στις φυλακές και, αφού δραπετεύσουν, μας κάνουν όλους κομμουνιστές …Για εμάς “θυσιάστηκαν” οι δωσίλογοι, και εμείς οι “αχάριστοι” δεν το “καταλάβαμε”.

 

Είναι προφανές λοιπόν ότι ο “Εμφύλιος”, δρομολογήθηκε από τους ίδιους τους δωσίλογους. Αυτοί, με την αποχώρηση των ΝΑΖΙ και μπροστά στον κίνδυνο να κρεμαστούν στις πλατείες, απευθύνθηκαν στα αφεντικά τους για τη σωτηρία τους. Τα αφεντικά τους με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στον συνέταιρό τους τον Στάλιν για βοήθεια και ο Στάλιν έδωσε εντολή στα δουλικά του για τον “Εμφύλιο” …Απλά πράγματα …Αν δεν βοηθούσε ο Στάλιν τους δωσίλογους, αυτοί ήταν “τελειωμένοι”. Ήδη πολλοί απ’ αυτούς με τη φυγή των ΝΑΖΙ έψαχναν τραίνα και βαπόρια για να την “κοπανήσουν” και οι ίδιοι. Ταυτόχρονα δεν μπορούσαν να κρυφτούν, γιατί ήταν ήδη γνωστοί στους πάντες. Οι Σύμμαχοι αναγκαστικά είχαν αρχίσει να συλλαμβάνουν τα δραπετεύοντα “σκουπίδια” σαν τους Λαμπράκηδες, τους Καραμανλήδες κλπ.. Τους συλλάμβαναν ως δωσίλογους συνεργάτες των Γερμανών και τους είχαν υπό κράτηση μέχρι να δουν πού θα καθίσει η “μπίλια” των συνεννοήσεων, των εκβιασμών και των εξυπηρετήσεων.

 

Για να σωθούν αυτά τα προδοτικά κτήνη έγινε ο “Εμφύλιος”. Οι ΚΚΕδες έκαναν την επί πληρωμή “επανάστασή” τους, για να προστατεύσουν συγκεκριμένους ανθρώπους …Πολύ συγκεκριμένους …τους οποίους είχαν ανάγκη οι ξένοι …Τους είχαν ανάγκη, για να υποτάξουν εκ νέου την Ελλάδα. Οι νέοι κυρίαρχοι της Ελλάδας ήθελαν πάση θυσία να “κληρονομήσουν” τους χαφιέδες των Γερμανών. Να τους έχουν του χεριού τους και εκβιάζοντάς τους να εκβιάζουν μια ολόκληρη χώρα. Να τους βάλουν ν’ αναγνωρίσουν παλαιά της χρέη, να δημιουργήσουν νέα κλπ.. Για να σώσει αυτούς τους “χρήσιμους” ανθρώπους, “επαναστάτησε” το ΚΚΕ …Να σώσει τον κουφό κωλομπαρά τής Αθήνας, ο οποίος αργότερα θα παρίστανε τον “Εθνάρχη” …Να σώσει τον ηδυπαθή παιδεραστή τής Αθήνας, ο οποίος αργότερα θα παρίστανε τον “Γέρο τής Δημοκρατίας” …Να σώσει τον σεξομανή πράκτορα της CIA και της Mossad, ο οποίος θα έφερνε την “Αλλαγή” και θα φόρτωνε την Ελλάδα με χρέη, τα οποία ήταν θέμα χρόνου να υποδουλώσουν τη χώρα στους γνωστούς “Δανειστές”.

 

makedoniko_kke_030Όλο το κύκλωμα αυτών των δωσίλογων ήταν γνωστό στον ελληνικό λαό. Στον κύριο όγκο του ήταν αυτοί, οι οποίοι συνέθεταν το κόμμα των βενιζελικών “Φιλελεύθερων”. Γι’ αυτόν τον λόγο βέβαια και το πιο διάσημο προπολεμικό πολιτικό brand – “Φιλελεύθεροι” – εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την ελληνική πολιτική πιάτσα. Δεν φαίνεται κάπως περίεργο στον αδαή, που, ενώ κυριαρχούν απόλυτα οι παλαιοί βενιζελικοί, οι πάντες “ξέχασαν” το κόμμα τού Λευτεράκη; Γιατί το “ξέχασαν”; …Το “ξέχασαν”, γιατί δεν συνέφερε να το “θυμάται” κανένας …Κυρίως ο λαός, ο οποίος έπεσε θύμα τους. Αυτοί λοιπόν οι βενιζελικοί ήταν οι κύριοι συνεργάτες των ΝΑΖΙ …Οι εμπνευστές και δημιουργοί τον διαβόητων “Ταγμάτων Ασφαλείας”. Ο ίδιος ο Αρχηγός τους, ο εκδότης Λαμπράκης, είχε αναλάβει τη δρομολόγηση της συνεργασίας τους …Της επίσημης συνεργασίας τους. Αυτοί οι “Φιλελεύθεροι” ήταν εκείνοι, οι οποίοι συνεργάστηκαν επισήμως και χωρίς κανέναν ενδοιασμό με τους ΝΑΖΙ. Τα ίδια τα γραφεία των ΝΑΖΙ στην Αθήνα βρίσκονταν στις κομματικές εγκαταστάσεις των βενιζελικών στη Λαδά των Αθηναϊκών ΝΕΩΝ και του Ελευθέρου ΒΗΜΑΤΟΣ…

 

…Αυτοί είναι που σώθηκαν από την “επανάσταση” του ΚΚΕ και αυτοί στη συνέχεια όχι μόνον επιβίωσαν, αλλά έγιναν και οι κυρίαρχοι της μεταπολεμικής εποχής …Οι “ιδιοκτήτες” τής χώρας …Οι “ιδιοκτήτες” τού δικομματισμού. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ήταν “ιδιοκτησίες” των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι – ελέω αφεντικών – γλίτωσαν στην κυριολεξία τις κρεμάλες. Αυτοί ήταν που σώθηκαν από το πληρωμένο “συμβόλαιο θανάτου” τού ΚΚΕ. Τα αφεντικά αυτών των δωσίλογων εξυπηρέτησε ο Στάλιν με τον “Εμφύλιο” …Τους Αμερικανοάγγλους συνεταίρους του εξυπηρέτησε ο Στάλιν, πυροδοτώντας τον “Εμφύλιο”, ο οποίος στην πραγματικότητα δεν ήταν εμφύλιος. Δεν ήταν εμφύλιος, γιατί ποτέ ένα μέρος τού ελληνικού λαού δεν επιτέθηκε σε ένα άλλο μέρος του, όπως γίνεται με τους πραγματικούς εμφυλίους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε την άσκηση βίας μιας ένοπλης συμμορίας απέναντι στον άμαχο πληθυσμό. Αυτό ακριβώς έκανε το ΚΚΕ με τον “στρατό” του, γιατί αυτή ήταν η εντολή που ήρθε από τη Μόσχα.

 

makedoniko_kke_029Αυτό ήταν το “αντικείμενο” τού “Εμφυλίου” …Να χτυπηθεί ο λαός, ο οποίος – μετά το πέρας τού τρομερού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και εξαιτίας τού κενού εξουσίας που ακολούθησε – ήταν απείθαρχος και άρα ανεξέλεγκτος …Το μοναδικό του “αντικείμενο”, εφόσον ήταν μία σύγκρουση χωρίς κανέναν στρατηγικό στόχο. Ανέβηκαν οι ΚΚΕδες στο βουνό και χτυπούσαν τους βουνίσιους πληθυσμούς χωρίς πραγματικό λόγο και συγκεκριμένο στόχο, μόνο και μόνο γιατί αυτό προέβλεπε το έξωθεν επιβεβλημένο σενάριο. Ακόμα δηλαδή κι αν πετύχαινε η “επανάσταση”, οι κομμουνιστές δεν θα διεκδικούσαν τίποτε, γιατί απλούστατα ο Στάλιν δεν ήθελε απολύτως τίποτε από την Ελλάδα. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν – και έκαναν – ήταν να επιτεθούν με όλους τους τρόπους στον λαό. Να τον τρομοκρατήσουν, να τον λεηλατήσουν, να τον ταπεινώσουν, να τον δείρουν, να τον βιάσουν να του αρπάξουν κάποια παιδιά και οριακά να σκοτώσουν κάποιους. Γιατί; …Για να τον εξαγριώσουν …Για να θυμώσει ο λαός τόσο πολύ με τους ΚΚΕδες, που να “ξεχάσει” τους δωσίλογους …Να τους μισήσει τόσο πολύ, που να δεχθεί τους δωσίλογους σαν “προστάτες” τής Δημοκρατίας και του λαού …Να σιχαθεί τόσο πολύ τους κομμουνιστές, που ακόμα και οι ΝΑΖΙ, και άρα και οι συνεργάτες τους, να του φαίνονται συμπαθείς.

 

Αυτοί οι συνεργάτες των ΝΑΖΙ ήταν εκείνοι, οι οποίοι έκαναν την “παραγγελία” του Εμφυλίου στα “αφεντικά” τους με “υποθήκη” ολόκληρο το ελληνικό κράτος. Αυτοί ήταν που επιβίωσαν φυσικά και πολιτικά και – εξαιτίας τού φυσικού εκβιασμού που θα ακολουθούσε – παρέδωσαν το μεταπολεμικό ελληνικό κράτος στους ξένους ιμπεριαλιστές. Με τον τρόπο αυτόν οι ξένοι προστάτες των δωσίλογων έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες οι ιδιοκτήτες τού ελληνικού κράτους. Από την επομένη τού Εμφυλίου οι Αγγλοαμερικανοί μπορούσαν να εκβιάζουν με τον απόλυτα σκληρό τρόπο την ελληνική ηγεσία. Εξαιτίας τού Εμφυλίου η Ελλάδα είχε ξαναγίνει μια “Μπανανία” τής Μεσογείου …Απλοί υπάλληλοι της Αμερικανικής Πρεσβείας την κυβερνούσαν. Όλοι ικανοποιημένοι. Οι δωσίλογοι την “κυβερνούσαν”, χωρίς να κινδυνεύουν πλέον για την προδοτική τους στάση στην Κατοχή και ο Στάλιν ήταν ικανοποιημένος, εφόσον οι συνέταιροί του πήραν την “αντιπαροχή” τους για την Ανατολική Ευρώπη.

 

Όλα έγιναν τέλεια, αλλά υπήρχε μια εκκρεμότητα. Τι θα γινόταν με τους ίδιους τους χαφιέδες τού ΚΚΕ, οι οποίοι, λόγω Εμφυλίου, είχαν πλέον γίνει και εγκληματίες; Ο σχεδιασμός μπορεί να είχε ολοκληρωθεί, αλλά τα πράγματα έπρεπε να επανέλθουν σε μια κανονικότητα …η οποία όμως δεν ήταν και τόσο εύκολη στην πραγματοποίησή της. Έπρεπε να προστατευτεί το ΚΚΕ και αυτό μπορούσαν να το αναλάβουν μόνον οι δωσίλογοι, οι οποίοι πλέον κυβερνούσαν απρόσκοπτα, αφού πρώτα είχαν σωθεί μέσω του Eμφυλίου …Έπρεπε να σώσουν το ΚΚΕ και να μην καταστραφεί το “εργαλείο” που χρησιμοποίησε ο Στάλιν για να τους “σώσει” …Λογικό είναι αυτό. Ο Στάλιν απλά τους είχε “δανείσει” το “εργαλείο” του και δεν το είχε για θυσία.

 

Έπρεπε λοιπόν οι ΚΚΕδες, οι οποίοι θα έμεναν στη χώρα, να προστατευτούν από την εκδικητικότητα των θυμάτων τους. Οι κραυγαλέα εγκληματίες – όπως ήταν φυσικό – θα την “κοπανούσαν” στο Ανατολικό Μπλοκ, γιατί δεν είχαν τόπο να σταθούν, αλλά οι υπόλοιποι θα έμεναν …Εγκληματίες σαν τον Πέτρο Κόκκαλη, οι οποίοι απήγαγαν παιδιά των Ελλήνων και τα “διασκορπούσαν” μέσα στο Ανατολικό Μπλοκ, την “κοπάνησαν” για πάντα, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Όλοι αυτοί οι παραμένοντες έπρεπε να προστατευτούν. Μερικοί από αυτούς άλλαξαν τα ονόματά τους, όμως ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως εγκατέλειψαν την επαρχία, η οποία πλέον δεν τους “χωρούσε”. “Τράβηξαν” τις οικογένειές τους και συγκεντρώθηκαν κυρίως στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη …Εκεί όπου αισθάνονταν ασφαλείς, γιατί μπορούσαν να “γλύφουν” τις παρυφές τής εξουσίας και να “χάνονται” ανάμεσα στα πλήθη.

 

makedoniko_kke_028Το πρόγραμμα προστασίας τους ξεκίνησε την αμέσως επόμενη του “Εμφυλίου” από τον ίδιο τον δωσίλογο που τον προετοίμασε με τα Δεκεμβριανά και δεν ήταν άλλος από τον βρομερό Παπανδρέου. Ο Παπανδρέου στα πρώτα χρόνια που ακολούθησαν τούς προστάτευσε στα στρατόπεδα “εξορίας” …Τους έστειλε σε νησιά απλά και μόνον για να περάσει ο χρόνος και να χαθούν τα ίχνη τους, εφόσον δύσκολα θα τους εντόπιζε εκεί κάποιος, ο οποίος είχε πέσει θύμα τους στα βουνά τής Μακεδονίας. Από εκεί και πέρα ακολουθήθηκε μια ολόκληρη μεθόδευση, η οποία θα έφτανε σε μια τελική “αποκατάσταση”. Τον Παπανδρέου τον “διαδέχθηκε” ο Καραμανλής, ο οποίος στην “αυγή” τής Μεταπολίτευσης τους νομιμοποίησε ως κόμμα και αυτόν τον “διαδέχθηκε” ο Παπανδρέου, ο οποίος τους έδωσε και σύνταξη για τον “αγώνα” τους.

 

Ο καθένας, δηλαδή, από τις “μεγάλες” “μορφές” τής μεταπολεμικής περιόδου έκανε ό,τι είχε υποχρέωσή του να κάνει ως συνένοχος. “Μα…” …θα πει κάποιος “…ο “Γέρος” σαν “αντικομμουνιστής” τούς καταδίωξε …Μέχρι και στρατόπεδα συγκέντρωσης έφτιαξε εις βάρος τους” …Ακριβώς. Αυτό όμως το έκανε – όπως είπαμε πιο πάνω – για την ασφάλειά τους και όχι γι’ αυτό το οποίο εκ πρώτης όψης φαίνεται …Το έκανε για να τους διατηρεί απομονωμένους και ομαδοποιημένους και υπό τη διακριτική “ομπρέλα” τού ίδιου τού κράτους. Φαντάζεται κάποιος να αφήνονταν ασύνδετοι και απροστάτευτοι οι κομμουνιστές μετά τον Εμφύλιο; Μπορεί οι μεγάλοι εγκληματίες να είχαν διαφύγει από τη χώρα, αλλά και οι μικρότεροι δεν ήταν αμελητέοι για να περάσουν απαρατήρητοι. Τι θα γινόταν αν κάποιος απ’ αυτούς, και πάνω στον αγώνα του για την επιβίωση, πήγαινε σε ένα εργοστάσιο και έπεφτε “μούρη με μούρη” πάνω σε κάποιο θύμα του; Υπήρχαν άνθρωποι που θρηνούσαν γονείς, αδέρφια και παιδιά και αυτοί ήταν πολίτες, που περιφέρονταν ελεύθερα στη χώρα. …Τι θα γινόταν αν “διασταυρώνονταν” σε καθημερινή βάση θύτες με θύματα;  

 

makedoniko_kke_027…Μια χαρά ασφάλεια ήταν για τους εγκληματίες να βρίσκονται όλοι μαζί και γύρω από τους μηχανισμούς Ασφαλείας. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα στρατόπεδα, όλοι ανεξαιρέτως θα έπρεπε να την είχαν κοπανήσει από τη χώρα. Όμως, μέσα στα στρατόπεδα κανένας δεν τολμούσε να τους πειράξει. Χιλιάδες πράξεις αντεκδίκησης αποφεύχθηκαν με το “μάντρωμα” των εγκληματιών στα “στρατόπεδα εξορίας” σε απομονωμένα νησιά. Επιπλέον, με αυτήν τη συλλογική διαχείρισή τους μπορούσαν να διατηρούν και τα επιθυμητά συλλογικά τους χαρακτηριστικά. Έστω και τεχνητά οι ΚΚΕδες αναπαρήγαγαν με την ίδια πάντα πιστότητα τα επιθυμητά για την εξουσία και τον Στάλιν χαρακτηριστικά τους …Μάθαιναν να ζουν κοινοβιακά σε συνθήκες Εμφυλίου πολλά χρόνια μετά απ’ αυτόν. Αυτή ήταν η κοινή “παράδοσή” τους και με αυτήν ανέπτυσσαν τα επιθυμητά για κάποιους χαρακτηριστικά, εφόσον λειτουργούσαν ως μειονότητα …Διωκόμενη μειονότητα, μόνιμα “απέναντι” από την κοινωνία, την οποία την αντιλαμβάνονταν ως εχθρό. Ζούσαν πάντα με τον φόβο και το μίσος απέναντι στην ελληνική κοινωνία …Φόβο, γιατί είχαν επίγνωση του μόνιμου αρνητικού τους ρόλου και μίσος, γιατί βίωναν την τιμωρία τού κοινωνικού αποκλεισμού.

 

Με τον τρόπο αυτόν απέκτησαν μόνιμα χαρακτηριστικά αντικοινωνικής και ανθελληνικής συμμορίας και επιπλέον έδωσαν στο σύστημα τη δυνατότητα να λύσει πολύ εύκολα και κάποια δευτερεύοντα ζητήματα που τους αφορούσαν. Λειτουργώντας μόνιμα συλλογικά και συνωμοτικά, η εξουσία δεν είχε πρόβλημα να κάνει τα “στραβά μάτια” όταν αυτοί έπαιρναν χρήματα από μια ξένη εχθρική δύναμη. Συμπληρωματικά βοηθούσε και η ίδια η τοπική εξουσία, βάζοντας το μερίδιό της σε έναν κοινό “ρεφενέ”. Με τον τρόπο αυτόν δημιουργήθηκαν συνθήκες, ώστε μακριά από τα “βλέμματα” του κόσμου να μοιράζονται “χαρτζιλίκια” επιβίωσης.

 

Αυτό ήταν πολύ βασικό για την ασφάλεια των εγκληματιών, ώστε να μην βρίσκονται στην ανάγκη ν’ αναζητούν το μεροκάματο στην αγορά εργασίας, η οποία αφορούσε τους κοινούς πολίτες και άρα να υπάρχουν ανεπιθύμητες επαφές. Όλα έγιναν βάση σχεδιασμού και τις πρώτες κρίσιμες δεκαετίες οι εγκληματίες προστατεύτηκαν στα φρουρούμενα από την Αστυνομία στρατόπεδα εξορίας …Ένα τεράστιο “θέατρο”, που στόχο είχε να παραπλανήσει τα θύματα του Εμφυλίου και άρα τον λαό. Ο λαός νόμιζε ότι οι εγκληματίες τιμωρούνται, οι ίδιοι παρίσταναν τους τιμωρημένους και τα θύματα διωγμών τής εξουσίας και μέσα στον χρόνο εκτονώνονταν τα μεγάλα πάθη της αντεκδίκησης. Τα τεμπελχανεία είχαν βρει λύση και για την άεργη επιβίωσή τους την ώρα που οι Έλληνες, εξαιτίας τής “επανάστασης”, πεινούσαν και πήγαιναν μετανάστες στο εξωτερικό.

 

Το ίδιο “ευγνώμων” προς τους σωτήρες του ήταν και ο Καραμανλής …Ο κουφός ανώμαλος από το Κιουπκόι. Αυτός “τσιμεντοποίησε” την Αθήνα, για να εξασφαλίσει τη μπετονένια “στέγη” που είχε ανάγκη το πρώτο μεγάλο “κύμα” αστυφιλίας, το οποίο θα προέκυπτε από τον Εμφύλιο. Κάποιοι θα έπρεπε να “κρυφτούν” μαζί με τις οικογένειές τους στην Αθήνα και εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν διαθέσιμα σπίτια για να γίνει αυτό. Ο Καραμανλής αυτό το πρόβλημα το έλυσε πολύ γρήγορα με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε …και “απολαμβάνουμε” σήμερα στην Αθήνα.

 

makedoniko_kke_026Ο Καραμανλής, όμως, έγινε ακόμα πιο χρήσιμος για το ΚΚΕ μετά την επιστροφή του από την πολυτελή εξορία του στο Παρίσι …Μετά την επιστροφή του και κατόπιν εισηγήσεως περί αυτής στο Λάγκλευ από τον ΚΚΕ Θεοδωράκη …Τον γνωστό Θεοδωράκη, ο οποίος σε κάποια στιγμή έγινε Υπουργός τού Μητσοτάκη. Ενώ το κομμουνιστικό κόμμα εκ του ιδεολογικού του καταστατικού δεν σέβεται τη Δημοκρατία και τη λειτουργία της, ο Καραμανλής το νομιμοποίησε με μια “εγγύηση” ενός “μπακαλόχαρτου”. Γιατί το έκανε αυτό; …Για να συνδέσει άμεσα το κόμμα-συμμορία με την κρατική “τσέπη” …Να υπάρχει λόγος να χρηματοδοτείται νόμιμα και να επιβιώνει, εφόσον χωρίς χρήμα δεν ήταν δυνατόν να επιβιώσει αυτός ο χαφιεδομηχανισμός. Αν το κράτος δεν μοιράζει χαρτζιλίκια, δεν μπορεί να επιβιώνει αυτός ο μηχανισμός των χαφιέδων, οι οποίοι πρωτίστως – και πάνω απ’ όλα – είναι άχρηστοι και τεμπελχανάδες.

 

Όλοι οι πολιτικοί παράγοντες της χώρας είχαν ανάγκη την επιβίωση και τη λειτουργία τού κομμουνιστικού κόμματος, γιατί ένας “άρρωστος” οργανισμός, όπως ήταν και παραμένει το ελληνικό κράτος, χρειαζόταν μια μόνιμα μολυσμένη “πληγή”. Έπρεπε να υπάρχει ένας μηχανισμός, ο οποίος να παράγει μόνιμα “πύον”, που να μολύνει ολόκληρο το “σώμα” …Να παράγει “μολυσματικούς” πολιτικούς παράγοντες, οι οποίοι θα το καθηλώνουν στην υποτέλεια με την πρόφαση των δήθεν πολιτικών “συγκρούσεων”. Με τον τρόπο αυτόν θα δημιουργούσαν τις επόμενες γενιές πολιτικών με πολύ συγκεκριμένες “αναπηρίες” …Κατά παραγγελίαν “αναπηρίες”, οι οποίες θα διατηρούσαν στη χώρα μας την εμφυλιοπολεμική παθογένεια. Μέσω του ΚΚΕ θα “μετέδιδαν” την “παθογένεια” του Εμφυλίου σε ανθρώπους, οι οποίοι εκείνη την εποχή δεν είχαν καν γεννηθεί και θεωρητικά δεν έπρεπε καν να τους αφορά. Αυτό ήταν το ζητούμενο της ύπαρξης και της λειτουργίας τού ΚΚΕ και αυτό το ζητούμενο ήταν που χρηματοδοτήθηκε από το σκληρό σύστημα του παρακράτους των δωσίλογων.

 

Με τον τρόπο αυτόν όλα τα κόμματα θα στελεχώνονταν από της ίδιας ποιότητας “ανάπηρα” πρόσωπα …Ένα “στημένο” πολιτικό σκηνικό Αριστεράς VS Δεξιάς, το οποίο θα εκτελούσε απόλυτα τις εντολές τής Αμερικανικής Πρεσβείας και θα “δούλευε” τον κόσμο με τις ψευδοσυγκρούσεις του …Ένα ιδιότυπο “δίπολο” Παναθηναϊκού VS Ολυμπιακού σε έναν “στημένο” αγώνα από ιδιοκτήτες συνεταίρους και παίκτες φίλους μεταξύ τους, αλλά με έως χαζομάρας φανατικούς οπαδούς. Η Αριστερά με ασφάλεια μπορούσε να “ψαρεύει” στελέχη από τα παιδιά τής σκληρής Δεξιάς, όπως ο Πάγκαλος, η Δαμανάκη, ο Τσίπρας, ο Κοντζιάς κλπ. και η Δεξιά θα μπορούσε να κάνει το ίδιο με στελέχη τύπου Ρουσόπουλου κλπ..

 

Για να λειτουργεί άψογα κι απρόσκοπτα ο μηχανισμός αυτός, έπρεπε να ενθαρρυνθεί να λειτουργεί απρόσκοπτα στους χώρους όπου υπήρχε φρέσκο “κρέας”. Αυτό και έγινε. Το ΚΚΕ εξειδικεύτηκε στο να “ψαρεύει” οπαδούς – έστω και εφήμερους – εντός των μηχανισμών ανώτατης εκπαίδευσης, ώστε να αντλεί το δυναμικό που χρειάζεται και έχει ανάγκη ένα “άρρωστο” σύστημα …Εκβιάσιμους συνωμότες, εκπαιδευμένους στη συντροφικότητα και έτοιμους να υποταχθούν απόλυτα στον οποιονδήποτε εργοδότη. Αυτό ήταν το κόλπο. Μέσω της Πανσπουδαστικής δημιουργούσαν συνθήκες, οι οποίες προκαλούσαν “αναπηρίες” ακόμα και σε ανθρώπους τους οποίους θεωρητικά δεν τους αφορούσαν.

 

Έμπαιναν ανύποπτοι οι φοιτητές σε μια κοινότητα, η οποία βρισκόταν “απέναντι” από την κοινωνία και νόμιζαν ότι το μίσος απέναντι στους κοινούς ανθρώπους αποτελεί ιδεολογικό προαπαιτούμενο. Ζούσαν με τον φόβο και το μίσος που πάντα χαρακτήριζε τους κομμουνιστές, χωρίς όμως αυτό στην πραγματικότητα να τους αφορά. Έφταναν στο σημείο, ως “νεοφώτιστοι” κομμουνιστές, να μισούν τους ίδιους τους γονείς τους, γιατί αυτό ήταν κομματικό προσόν και απόδειξη “ανόθευτης” και γνήσιας “επαναστατικότητας”. Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο για την εξουσία. Πήγαιναν κάποια ανύποπτα χαϊβάνια στα Πανεπιστήμια και, νομίζοντας πως κάνουν την προσωπική τους “υπέρβαση”, έμπαιναν σε έναν μηχανισμό, ο οποίος τους προκαλούσε μόνιμες “αναπηρίες”.

 

Νmakedoniko_kke_025ομίζοντας ότι “ξεπερνάνε” μικροαστικά όρια και “φράγματα”, έμπαιναν στο “σφαγείο” και “ακρωτηριάζονταν” για πάντα …Το αποτέλεσμα τραγικό …Είτε παρέμεναν εκεί είτε εγκατέλειπαν, η “αναπηρία” ήταν μόνιμη. Η “έκθεση” και μόνον στις λίστες τού ΚΚΕ ή της ΚΝΕ “καθόριζε” ολόκληρη τη ζωή κάποιου …Απλά πράγματα, χιλιοδοκιμασμένα. Η “έκθεση” και μόνον σ’ αυτές τις λίστες ανάγκαζε κάποιον να έχει αμυντική στάση σε όλη την υπόλοιπη ζωή του, εφόσον έπρεπε να υπερασπιστεί κάτι, το οποίο ήταν πολύ “βρόμικο” για όλη την υπόλοιπη κοινωνία …Απλά πράγματα …Όπως συμβαίνει με τη Χρυσή Αυγή σήμερα ή με τις Gay Parade …Μία φορά Χρυσαυγίτης Ναζιστής, για πάντα Χρυσαυγίτης Ναζιστής …Μία φορά Gay, για πάντα Gay.

 

Αυτό ήταν το κόλπο. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει δρόμος” γυρισμού” …Δεν υπάρχει ποτέ “παραγραφή”. Μία φορά να φωτογραφηθείς σε τέτοιες “παρελάσεις” και όλη σου την υπόλοιπη ζωή θα βρίσκεσαι στη δυσάρεστη θέση να απολογείσαι και πάντα θα μισείς αυτούς, οι οποίοι σου ζητάνε να απολογηθείς για τις πράξεις σου, όποιες κι αν είναι αυτές. Όταν γίνεσαι εύκολος στόχος ακόμα και για έναν αγράμματο φασίστα, ευνόητο είναι ότι δεν ξεφεύγεις ποτέ από την ανάγκη να απολογείσαι ή να αντιδράς στην απολογία. Σε κάθε περίπτωση θα ασχολείσαι για πάντα …Εκεί βρισκόταν η “παγίδα”.

 

Κάποιοι αφελείς νόμιζαν πως είναι ακίνδυνο να κάνεις ένα ιδεολογικό outing στα “επαναστατικά” χρόνια των πανεπιστημιακών σπουδών. Νόμιζαν πως είναι ακίνδυνο κι εφήμερο. Χρήσιμο, για να διαφοροποιηθούν ως “μορφωμένοι” από τους “αγράμματους”, οι οποίοι έμεναν στο χωριό ή στη γειτονιά τους. Απολαυστικό, για να προκαλέσουν το περιβάλλον τους ως “ψαγμένοι”, οι οποίοι διαβάζουν πράγματα που αποτελούν “ταμπού” για τους κοινούς ανθρώπους. Δυστυχώς γι’ αυτούς δεν γνώριζαν ότι αυτό θα τους ακολουθούσε σε όλη τους τη ζωή. Μετά ήταν αργά. Είτε παρέμεναν στην αρχική τους επιλογή είτε την εγκατέλειπαν, το “στίγμα” θα παρέμενε πάνω τους για πάντα. Η ιδεολογική “σύφιλη”, είτε “θεραπευόταν” είτε όχι, τους κατέτασσε στους “συφιλιδικούς” και αυτό είναι μόνιμο.

 

Αυτό ήταν το ζητούμενο της ύπαρξης και της λειτουργίας τού ΚΚΕ και είχε σχεδιαστεί από τους απόλυτα ειδικούς των μεγάλων μυστικών υπηρεσιών. Το ΚΚΕ, μέσω της Πανσπουδαστικής, το έβαλαν ως “φίλτρο” ανάμεσα στην Ανώτατη Εκπαίδευση και την κοινωνία. Στόχος τής Πανσπουδαστικής ήταν να “λερώνει” ακόμα και “επιφανειακά” όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα μπορούσε – ακόμα και με υποσχέσεις σεξουαλικού περιεχομένου – απλά και μόνον για να “μεγεθύνει” την εικόνα τού ΚΚΕ. Από εκεί και πέρα απ’ αυτούς τους “λερωμένους” αναλάμβανε το ΚΚΕ να φτιάξει τους “βρόμικους”. Με αυτούς “μόλυναν” μεγάλο μέρος του πολιτικού δυναμικού τής χώρας. Τα αποτελέσματα αυτής της πονηρής πολιτικής το βλέπουμε καθημερινά μπροστά μας. Από το ίδιο “ράφι” στελεχών ψωνίζει όχι μόνον η Αριστερά, αλλά και η ίδια η Δεξιά …Ρουσόπουλοι, Λαζαρίδιδες ή Κίρτσοι είναι μολυσμένοι “καρποί” από το ίδιο “ράφι”.

 

Οι πιο έμπειροι και σκληροί μυστικοσύμβουλοι όλων των ηγεσιών είναι σταλινικοί πρώην ΚΚΕδες. Καθόλου παράξενο, εφόσον αυτό έκαναν οι ιμπεριαλιστές σε όλες τις χώρες και όχι μόνον στην Ελλάδα. Αρχηγός των Χριστιανοδημοκρατών τής Γερμανίας είναι η σταλινική Μέρκελ. Ολάντ και Ρέντζι ήταν σταλινικοί ηγέτες σε χώρες οι οποίες δεν είχαν επίσημα κομμουνιστικά κόμματα και είχαν καταδικάσει τον κομμουνισμό. Ό,τι έγινε στην υπόλοιπη Ευρώπη έγινε και στην Ελλάδα. Χάρη στον Καραμανλή και στο δημόσιο χρήμα η Πανσπουδαστική των χαφιέδων “διέπρεψε” στα Πανεπιστήμια της Μεταπολίτευσης. Έκανε τις “παρελάσεις” της με τα χαϊβάνια στα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα και δημιουργούσε φρέσκο “δυναμικό” για τον ολέθριο σχεδιασμό. Όσο πιο πολύ ισχυροποιούταν η ΚΝΕ, τόσο πιο πολύ έβριζε την κουφή “αδερφή”, γιατί αυτό ήταν το “παιχνίδι”.

 

Τέλος, ο Ανδρέας εμφανίστηκε κι αυτός “γαλαντόμος” απέναντι στους σωτήρες του. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κι αυτός ήταν μπλεγμένος στην ίδια υπόθεση με τους ανάλογους ισχυρούς δεσμούς …Πολύ ισχυρούς, αν σκεφτεί κάποιος πως δεν ήταν μόνον γιος δωσίλογου, αλλά ήταν και ένας γνήσιος σιωνιστής Εβραίος, ο οποίος ξεκίνησε την πολιτική του πορεία ως κομμουνιστής. Αυτός ήταν που ολοκλήρωσε το έργο τής αποκατάστασης των παλιών εγκληματιών. Αφού ο πατέρας του και ο Καραμανλής τούς έσωσαν σε πρώτη φάση, αυτός τους έδωσε και σύνταξη…

 

makedoniko_kke_024…Σύνταξη πήραν άνθρωποι, οι οποίοι δεν είχαν εργαστεί πραγματικά ΟΥΤΕ ΜΙΑ ημέρα στη ζωή τους …Σύνταξη αντιστασιακών πήραν άνθρωποι, οι οποίοι ΟΥΤΕ ΚΑΝ αποδέχθηκαν την υποχρεωτική επιστράτευση στην πρώτη φάση τού ελληνοϊταλικού πολέμου. Άνθρωποι, οι οποίοι προτίμησαν να “τρυπώσουν” στην ασφάλεια των φυλακών – σαν “αντιρρησίες” ιδεολογίας – παρά να πολεμήσουν, πήραν σύνταξη ήρωα πατριώτη …Άνθρωποι, οι οποίοι δεν ήθελαν να πολεμήσουν τους ΝΑΖΙ, γιατί εκείνη την εποχή ο “πατερούλης” Στάλιν ήταν σύμμαχος του Χίτλερ …και οι ΚΚΕδες, ως γνωστόν, είναι πρώτα κομμουνιστές και μετά οτιδήποτε άλλο. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς πήραν τα όπλα μόνον εναντίον των Ελλήνων, στελεχώνοντας τον “Δημοκρατικό Στρατό” των σταλινικών φασιστών, ο οποίος λειτουργούσε καθαρά και απροκάλυπτα υπό τις εντολές τού Στάλιν και Ρώσων πρακτόρων …Τόσο αντιστασιακοί ήταν οι ΚΚΕδες.

 

Όλα αυτά λειτουργούσαν τέλεια μέχρι την “Οικουμενική” Κυβέρνηση …Την Κυβέρνηση των αλληλοεκβιασμών. Γιατί όμως υπήρχαν τότε αυτές οι αλλαγές, οι οποίες οδηγούσαν εκ νέους σε αλληλοεκβιασμούς; …Γιατί “φαινόταν” ότι έρχεται μια Νέα Τάξη, στην οποία προβλεπόταν να καταρρεύσουν οι ιδεολογίες και να καταστραφούν τα “στεγανά” τού Ψυχρού Πολέμου. Σε μια τέτοια περίπτωση κινδύνευε το ΚΚΕ, το οποίο “πουλούσε” ιδεολογία και προστατευόταν από τη Σοβιετική Ένωση. Έπρεπε και πάλι να προστατευτούν αυτοί, οι οποίοι “διέπρεψαν” στον Ψυχρό Πόλεμο ως χαφιέδες των εχθρών. Για να μην έχουν πρόβλημα λοιπόν όλοι αυτοί οι “συνταξιούχοι” χαφιέδες, η συμμορία φρόντισε να τους βοηθήσει να “σβήσουν” τα ίχνη τους …Ό,τι “ίχνη” υπήρχαν εκτός των υπογείων τού Περισσού και των γνωστών Πρεσβειών τής Βασιλίσσης Σοφίας.

makedoniko_kke_023

Γι’ αυτόν τον λόγο η συγκεκριμένη Κυβέρνηση έκαψε τους περίφημους “φακέλους”, οι οποίοι προφανώς τους αποκάλυπταν για το “συγγραφικό” τους έργο εις βάρος της κοινωνίας. Πανηγύριζαν οι ΚΚΕδες όταν καίγονταν οι φάκελοι στην υψικάμινο της Χαλυβουργικής. Με τις υπογραφές σταλινικών Υπουργών κάηκαν οι φάκελοι …Με υπουργό Δικαιοσύνης τον γνωστό σταλινικό Κουβέλη και με Υπουργό Εσωτερικών τον επίσης σταλινικό Κωνσταντόπουλο. Αναρωτιόμαστε λοιπόν εμείς; Για ποιον λόγο κάηκαν οι φάκελοι τη μοναδική στιγμή τής Μεταπολίτευσης που είχαν εξουσία οι σταλινικοί; Γιατί πανηγύριζαν οι ΚΚΕδες για το κάψιμο των φακέλων; Γιατί ένα θύμα να πανηγυρίζει για την εξαφάνιση των στοιχείων που το δικαιώνουν; Θα πανηγύριζαν οι Εβραίοι, για παράδειγμα, αν κάποιοι έκαναν “στάχτη” το Νταχάου ή το Άουσβιτς; …Όχι βέβαια …Μουσεία τα έκαναν, για να “θυμίζουν” στους πάντες το πόσο θύματα ήταν. Γιατί οι ΚΚΕδες πανηγύριζαν το κάψιμο των φακέλων της Ασφάλειας;

 

Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που η συγκυβέρνηση του βενιζελικού Μητσοτάκη με το σταλινικό ΚΚΕ ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα εκείνη τη δεδομένη στιγμή; Σε μια στιγμή που είναι βέβαιο ότι θα ζητούσαν από την Ελλάδα θυσία και “ακρωτηριασμό” για να εισέλθει σε επόμενη εποχή, ήταν ό,τι χειρότερο να βρίσκονται στην εξουσία της εκβιάσιμοι παράγοντες. Περί αυτού πρόκειται.

 

Εκείνη τη στιγμή κυβερνούσε την Ελλάδα ο πιο σκληρός εκπρόσωπος του δωσιλογικού βενιζελισμού και το ίδιο το ΚΚΕ. Οι απόλυτοι πρωταγωνιστές των εθνικών μας συμφορών και προδοσιών. Ο ένας εκβίαζε τον άλλο και όλοι μαζί εκβιάζονταν από το εξωτερικό. Το ΚΚΕ, γνωρίζοντας ότι ο κομμουνισμός θα καταδικαζόταν για τα εγκλήματά του, βιαζόταν να “σβήσει” τα ίχνη του και ήταν διατεθειμένο να υποστηρίξει την οποιαδήποτε πολιτική τού υποδείκνυαν τα ντόπια και τα ξένα αφεντικά. Έβαλε σε όλα τα “πόστα” που το ενδιέφεραν δικούς του ανθρώπους και “τακτοποιούσε” όλες τις “εκκρεμότητες”.  

 

Γι’ αυτόν τον λόγο ήταν άκρως επικίνδυνα τα πράγματα. Από τη στιγμή που η Σοβιετική Ένωση ήταν έτοιμη να καταρρεύσει και ο κόσμος θα άλλαζε, η Ελλάδα θα καλούνταν να πιει για άλλη μία φορά το πικρό “ποτήρι” τής προδοσίας. Θα έπρεπε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και αυτό δεν θα ήταν ούτε εύκολο ούτε ανώδυνο. Η Ελλάδα για άλλη μία φορά θα έπρεπε ν’ ανέβει στο “κρεβάτι” τού “Προκρούστη” και να κατακρεουργηθεί …Κανένα πρόβλημα για τους ιμπεριαλιστές …Τα “εργαλεία” τα είχαν στην Ελλάδα …Είχαν τους “χασάπηδες” και είχαν και τους “μπράβους”. Το ΚΚΕ, έχοντας πάρει την “ανταμοιβή” του, θα “κρατούσε” ακίνητο τον λαό και οι δωσίλογοι θα τον “κατακρεουργούσαν”. Ελεγχόμενοι καί οι δύο στον απόλυτο βαθμό, εκτελούσαν τις εντολές που δέχονταν απ’ έξω χωρίς καμία αντίρρηση.

 

Κανένας από τους δύο “συνενόχους” εγκληματίες δεν θα αντιδρούσε στη νέα προδοσία, γιατί όλοι είχαν λόγους να φοβούνται τις αποκαλύψεις. Αν αποκαλύπτονταν οι “βρομιές” των ΚΚΕδων, θα “έπαιρναν” μαζί τους και τους συνενόχους τους …Θα διέλυαν τα κόμματα του Παπανδρέου και του Καραμανλή …Θα διέλυαν τον δικομματισμό των χαφιέδων, των πρακτόρων και των δωσίλογων και θα χανόταν για τους ιμπεριαλιστές ο έλεγχος του ελληνικού κράτους. Γι’ αυτόν τον λόγο ΟΛΟΙ μαζί, ως καλοί “εγκληματίες”, που λειτουργούσαν ως “συμμορία” και, για να μην αποκαλυφθεί το παλιό κοινό τους έγκλημα, πραγματοποίησαν νέο έγκλημα, που, όπως θα δούμε παρακάτω, δεν θα ήταν και το τελευταίο.

 

 

 

Το “βρόμικο”  ’89…

 

…άλλο ένα επεισόδιο σε έναν “Εμφύλιο” που δεν τελείωσε ποτέ

 

 

 

Γνωρίζοντας κάποιος τους συνενόχους τού Εμφυλίου και έχοντας γνώση τής σημερινής άθλιας κατάστασης που βιώνει ο ελληνικός λαός, μπορεί να υποψιαστεί έστω και στο περίπου για το τι μπορεί να συνέβη το ’89. Μπορεί να υποπτευτεί το πώς  η ηγεσία των “αχυρανθρώπων” που μας κυβερνούσε τότε – και εξακολουθεί να κυβερνά – δρομολόγησε τη σημερινή κατάσταση. Μπορεί να υποπτευτεί ότι εκείνη την εποχή οι προδότες πήραν πάλι εντολή απ’ έξω για να κάνουν αλλαγή “πλεύσης”. Εφόσον στην παγκόσμια “σκακιέρα” γίνονταν κολοσσιαίες αλλαγές, η “Μπανανία” έπρεπε να συμμορφωθεί στα νέα δεδομένα. Εφόσον τα αφεντικά αυτού του κόσμου είχαν αποφασίσει να θεμελιώσουν την Νέα Τάξη, αυτό σήμαινε πως η Ελλάδα θα έπρεπε να συμμορφωθεί …Επανάληψη του ίδιου έργου δηλαδή…

 

…Οι ίδιοι άνθρωποι συνεργάστηκαν με τους ίδιους ανθρώπους για τον ίδιο στόχο …Για τη συμμόρφωση της Ελλάδας στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία τότε έβαζε τα θεμέλιά της. Όπως κάποτε αυτοί οι προδότες έπρεπε να “μαλακώσουν” την Ελλάδα με έναν Εμφύλιο, προκειμένου αυτή να εισαχθεί στη μεταπολεμική Τάξη Πραγμάτων, έτσι έπρεπε να κάνουν και στην νέα αυτή προσπάθεια για αλλαγή, εφόσον τότε θεμελιωνόταν η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το ’89, όμως, εκτός από τους ιμπεριαλιστές κανένας άλλος δεν καταλάβαινε τι έλεγε ο Μπους ο πρεσβύτερος όταν την ανακοίνωνε. Κανένας απλός άνθρωπος δεν γνώριζε τι σημαίνει “Νέα Τάξη”. Αυτά τα γνώριζαν μόνον τα αφεντικά και οι προδότες των λαών. Τότε βρισκόμασταν ακόμα στον “αστερισμό” των εθνικών κρατών, του κοινωνικού κράτους και των ιδεολογικών συγκρούσεων.

 

 Ούτε καν υποπτευόταν κάποιος τι μπορούσε να σημαίνει η Νέα Τάξη της μίας κυρίαρχης ιδεολογίας, της ιδιωτικοποίησης των πάντων, των “ανοικτών” συνόρων, της κοινής αγοράς κλπ.. Αυτά, τα οποία γνωρίζουμε ΟΛΟΙ σήμερα εκ των υστέρων, έπρεπε να προετοιμαστούν από τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ, οι οποίοι τότε τα γνώριζαν και ήταν οι προδότες. Αυτό, το οποίο γνώριζε το αφεντικό Μπους, το γνώριζε και ο προδότης Μητσοτάκης, ο οποίος αναλάμβανε να το δρομολογήσει …Αυτό άλλωστε θα ήταν και το αντικείμενο των συζητήσεων που είχαν οι βενιζελικοί δωσίλογοι στην επίσκεψη του Μπους στην Κρήτη. Σε εκείνες τις συζητήσεις συμμετείχε και ο εγγονός τού Μπενάκη και μετέπειτα Πρωθυπουργός των Μνημονίων, Σαμαράς. Αυτά συζητούσαν εκεί και όχι τη συνταγή των ξεροτήγανων της Μαρίκας.

 

Τι πήραν ως εντολή να κάνουν όλοι αυτοί οι λακέδες των ιμπεριαλιστών; …Να “ανοίξουν” το σύνολο της εθνικής οικονομίας …Να ανοίξουν τον δρόμο των “ιδιωτικοποιήσεων”, που θα οδηγούσε στο εθνικό “πλιάτσικο” …Να ανοίξουν το χρηματιστήριο, για να δρομολογήσουν τη λεηλασία των ιδιωτικών καταθέσεων και τη φτωχοποίηση των πολιτών …Να ανοίξουν το κλειστό τραπεζικό σύστημα και να ανοίξουν τον δρόμο για το κοινό νόμισμα και τα σημερινά Μνημόνια …Να δρομολογήσουν όλες τις “στρεβλώσεις” στις προμήθειες των κρατικών οργανισμών, ώστε στο τέλος να τους “καταπιούν” οι ίδιοι οι προμηθευτές τους …Να νομοθετήσουν με τέτοιον τρόπο, ώστε οι άνθρωποί τους στην εξουσία να μπορούν να διαφθείρονται, χωρίς να φοβούνται την τιμωρία, ώστε να έχουμε έκρηξη της διαφθοράς …Τέλος, να διεκδικήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που με τα χοντροβενιζελικά “επείγοντα” θα γίνονταν η “πληγή” εκείνη, η οποία θα οδηγούσε στην έκρηξη της απόλυτης διαφθοράς …Μιας διαφθοράς, η οποία, με προκάτ νόμους παραγραφών – και άρα ατιμωρησίας—, θα γινόταν το αίτιο της σημερινής καταστροφής.

 

Αυτά, δηλαδή, τα οποία σήμερα ζούμε “δεν έτυχαν…”, όπως θα έλεγε και η διαφήμιση, “…πέτυχαν”. Αυτά όλα, τα οποία ζούμε σήμερα, ήταν δρομολογημένα εξ’ αρχής να φτάσουν στο σημείο αυτό και δεν ήταν “ατυχή” αποτελέσματα τυχαίων συμβάντων. Οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί εγκληματίες γνώριζαν ότι θα οδηγούμασταν με μαθηματική ακρίβεια στα Μνημόνια …Θα οδηγούμασταν στη φτωχοποίηση των πολιτών …Θα οδηγούμασταν στο σημερινό “τσουνάμι” των πλειστηριασμών …Θα οδηγούμασταν στην “πλημμύρα” των λαθρομεταναστών …Θα οδηγούμασταν στη διακυβέρνηση της χώρας μέσα από τους καμπινέδες τού Χίλτον των δανειστών. Το ’89, γι’ αυτόν τον λόγο, απαιτούσε καθαρή Προδοσία …Απαιτούσε τη συνεργασία των κορυφαίων πολιτικών κακοποιών και δολοφόνων. Αν αυτόν τον στόχο μπορούσε να τον επιτύχει μόνον η διακυβέρνηση του Μητσοτάκη, όχι μόνον τον Μπακογιάννη θα σκότωναν, αλλά θα σκότωναν όποιον μπορούσε με τον θάνατό του να τους εξυπηρετήσει στην  πρωθυπουργοποίησή του.

 

Απαιτούσαν προδοσία τού επιπέδου τού Εμφυλίου και γι’ αυτόν τον λόγο επιστράτευσαν τους απόλυτα αυθεντικούς πρωταγωνιστές τού Εμφυλίου …Καραμανλήδες, Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες, Μπενάκηδες, Λαμπράκηδες και βεβαίως το ΚΚΕ. Ήταν τόσο μεγάλη η ανάγκη να γίνει απόλυτη και ακριβής επανάληψη της προδοσίας, που δεν ρίσκαραν το παραμικρό. Έβαλαν στην εφαρμογή τού σχεδιασμού τους τούς απόλυτα ελεγχόμενους και εκβιαζόμενους παράγοντες τόσο από την πλευρά των βενιζελικών δωσίλογων όσο και από την πλευρά των σταλινικών …Μέχρι και αυθεντικό Κόκκαλη ενεργοποίησαν …”Ενεργοποίησαν” τον γιο τού μεγαλύτερου εγκληματία τού “Εμφυλίου”, για να είναι απόλυτη η “επανάληψη” του έργου τής προδοσίας τού “Εμφυλίου”.

 

makedoniko_kke_022Με τον τρόπο αυτόν επέστρεψε ο χειρότερος γιος-ιός τής σταλινικής “πανούκλας”. Έβαλαν σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον γιο τού βασικότερου συνεργάτη τού Ζαχαριάδη …Τον γιο τού “ταμία” τού “Εμφυλίου” …Τον γιο τού “Μένγκελε” του σταλινισμού και απαγωγέα περίπου 25 χιλιάδων Ελληνόπουλων …Τον γιο του ανθρώπου εκείνου, ο οποίος δεν τόλμησε ποτέ να ξαναγυρίσει στην Ελλάδα, γιατί είχε επιχειρήσει πραγματική γενοκτονία εις βάρος των Ελλήνων με την κυριολεκτική σημασία τού όρου makedoniko_kke_021…Τον γιο του προδότη με τις απόλυτες προδιαγραφές τής προδοτικής συμμορίας, εφόσον ήταν ταυτόχρονα καί σταλινικός ΚΚΕς καί ανιψιός βενιζελικού υπουργού. Αυτού του προδότη τον γιο έφεραν από τη ΣΤΑΖΙ τής Ανατολικής Γερμανίας, όπου μαζί με το ΚΚΕ “κατασκεύαζαν” – ως γνήσιοι “Μένγκελε” – χιλιάδες “γενίτσαρους” του παιδομαζώματος.

 

Γιατί είχαν ανάγκη όλο αυτό το “σκηνικό”; …Για τους ίδιους λόγους που οδήγησαν στην πρώτη συνεργασία των προδοτών …Ο λαός και πάλι ήταν απείθαρχος και θα αντιδρούσε σ’ αυτές τις αλλαγές …Θα αντιδρούσε στη λεηλασία τού δημοσίου κεφαλαίου, στην εισροή λαθρομεταναστών, στην αρπαγή γης από ξένους νεοεποίκους …Ήταν βέβαιο ότι θα αντιδρούσε, γιατί ήταν στην καλύτερη οικονομική και πνευματική κατάσταση που βρισκόταν ποτέ.

 

Ο ελληνικός λαός είχε “αναρρώσει” πλήρως από τα “τραύματα” του πολέμου και του Εμφυλίου. Είχε εργαστεί σκληρά και είχε αναπτυχθεί και πλέον είχε αρχίσει να “εισπράττει” τα κέρδη αυτής της ανάπτυξης. Είχε τεράστια ποσοστά ιδιοκατοίκησης, είχε σημαντικά ποσά σε τραπεζικές καταθέσεις και βεβαίως δεν είχε καθόλου χρέη, εφόσον το τραπεζικό σύστημα ήταν πολύ “σφικτό” σε ιδιωτικά δάνεια. Ταυτόχρονα λειτουργούσε και το κοινωνικό κράτος. Μέσα από μεγάλους και δύσκολους κοινωνικούς αγώνες και μεγάλες οικονομικές θυσίες ο λαός είχε εξασφαλίσει πολύ καλό μορφωτικό επίπεδο, λόγω της καλής δημόσιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Για τους ίδιους λόγους υπήρχε καλό και προσιτό σύστημα υγείας. Ταυτόχρονα υπήρχαν ισχυρά ασφαλιστικά ταμεία, λόγω της παραγωγικής ανάπτυξης και των χαμηλών εξόδων του κλειστού συστήματος Υγείας κλπ.. Αυτός ο λαός μόνον με “αυτοκτονία” μπορούσε να τα στερηθεί όλα αυτά και αυτό δεν φαινόταν πιθανό …Απαιτούνταν έγκλημα λοιπόν.

 

 makedoniko_kke_020Όπως το κενό εξουσίας, το οποίο δημιούργησε η φυγή των κατακτητών ΝΑΖΙ από την Ελλάδα, επέβαλε την ανάγκη συνεργασίας τής εξουσίας των λακέδων των ισχυρών με το ΚΚΕ για τον έλεγχο του λαού, έτσι συνέβη και το ’89. Το κενό εξουσίας, το οποίο θα προέκυπτε από την “πτώση” τής Σοβιετικής Ένωσης, δημιουργούσε νέα δεδομένα, εφόσον χωρίς την τρομοκρατία τού μοσχοβίτικου “φόβητρου” ο λαός δεν θα ανεχόταν πολιτικές, οι οποίες θα ήταν εις βάρος του και υπέρ των ξένων. Όπως ο βενιζελικός Παπανδρέου δεν μπορούσε να υποτάξει την απελευθερωμένη Ελλάδα στους ξένους χωρίς τη βοήθεια του ΚΚΕ, έτσι και ο επίσης βενιζελικός Μητσοτάκης δεν μπορούσε να υποτάξει εκ νέου την ελεύθερη Ελλάδα στους ξένους χωρίς τη βοήθεια του ΚΚΕ. Για να υποταχθεί συνολικά ο λαός, έπρεπε να υπάρχει μια συλλογική δράση εναντίον του και αυτό μόνον με μια οργανωμένη αντεθνική “μειονότητα” μπορούσε να επιτευχθεί …Μόνον με τη “μειονότητα” του ΚΚΕ …Να “σέρνει” ο Προδότης τον λαό και από πίσω να “σπρώχνουν” τον λαό οργανωμένες ομάδες προδοτών…

 

…Αυτό και έγινε, γιατί απλούστατα ένας τέτοιος σχεδιασμός δεν μπορούσε να δρομολογηθεί διαφορετικά. Ο μισητός Μητσοτάκης μπορεί να ήθελε να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει μόνος του …Ειδικά εκείνη την εποχή κατά την οποία “βασίλευε” ο πασοκισμός. Σε μια Ελλάδα με υπερτροφικό κρατισμό και συνδικαλισμό ο άθλιος Μητσοτάκης ήταν αδύνατον να επιχειρήσει κάτι τέτοιο χωρίς βοήθεια. Ούτε καν Πρωθυπουργός μπορούσε να γίνει χωρίς τις σφαίρες στον Μπακογιάννη. Ο λαός τού αρνιόταν αυτό το δικαίωμα …Μόνος του “έτρεχε” και έβγαινε δεύτερος. Ο λαός αντιδρούσε, διαισθανόμενος τις προθέσεις του.

 

Τότε ακριβώς μπήκε το ΚΚΕ στο “παιχνίδι”. Το ΚΚΕ αντιλήφθηκε την “ευκαιρία” του και έδρασε όπως ακριβώς το συνέφερε. Σε έναν κόσμο, ο οποίος καταδίκαζε τον κομμουνισμό, το ΚΚΕ αντιλήφθηκε γρήγορα ότι, για να επιβιώσει, έπρεπε να βρει νέο ρόλο στην Ελλάδα …Ρόλο πολύ σημαντικό και άκρως απαραίτητο, και αυτό ήταν που διαπραγματεύτηκε. Από τη στιγμή που το μεγάλο “αφεντικό” πέθαινε, ο διαβόητος “μπράβος” έπρεπε να βρει λύση στο θέμα τής επιβίωσης. Γι’ αυτόν τον λόγο “έτρεξε” να συνεργαστεί με τον Μητσοτάκη. Ο εγκληματίας βρήκε έγκλημα να συμμετάσχει, και άρα ρόλο. Ο βρεγμένος έτσι κι αλλιώς δεν φοβάται μην γίνει μούσκεμα.

 

Αυτό σκέφτηκαν στο ΚΚΕ και δεν δίστασαν ούτε μία στιγμή να στραφούν εναντίον τού ελληνικού λαού. Εφόσον το θύμα δεν έπρεπε να αντιδρά στον “ακρωτηριασμό” που του επιφύλασσαν, οι σταλινικοί επαγγελματίες τού συνδικαλισμού θα αναλάμβαναν να τον “καθηλώσουν” στην “ακινησία”, ώστε να μην αντιδρά. Αυτός ήταν ο σχεδιασμός. Όλα τα εγκλήματα εις βάρος τής Ελλάδας θα γίνονταν όπως επέβαλε η Νέα Τάξη …και ο κρατικοδίαιτος συνδικαλισμός των “ανάπηρων” της Πανσπουδαστικής και του ΚΚΕ θα έπιαναν “τόπο”. Η “επένδυση” του συστήματος και του ΚΚΕ στον συνδικαλισμό θα απέδιδε χρυσάφι. Ήταν η ευκαιρία όλων των πολιτικά “ανάπηρων” να γίνουν πλέον και πλούσιοι.

 

Όλοι οι νόμοι, οι οποίοι οδήγησαν στη σημερινή τραγική κατάσταση της εθνικής πτώχευσης και των Μνημονίων είναι της “Οικουμενικής” τού Μητσοτάκη με τη συνυπογραφή τού ΚΚΕ. Κανένας από τους εμπλεκόμενους παράγοντες δεν φοβόταν κανέναν όμοιό του, γιατί όλοι τους ήταν έμπειροι συνωμότες και συνένοχοι σε παλαιότερα εγκλήματα. Κανένας δεν φοβόταν τον εκβιασμό ή τις αποκαλύψεις από την πλευρά τού άλλου, γιατί όλοι κινδύνευαν εξίσου από τέτοιου είδους αποκαλύψεις. Ο μόνος εχθρός τους ήταν ο λαός. Αυτός βρισκόταν “απέναντί” τους και αυτόν ανέλαβαν αυτοί να διαχειριστούν από όλα τα πιθανά κι απίθανα πόστα.

 

Υπό τις συνθήκες αυτές η Οικουμενική Κυβέρνηση δωσίλογων και σταλινικών ανέλαβε να δρομολογήσει τα εγκλήματα που θα μας οδηγούσαν στη σημερινή κατάσταση. Ποιος θα κατήγγειλε αυτόν τον ανίερο “γάμο”, ο οποίος έμοιαζε περισσότερο με “κτηνοβασία”, εφόσον επρόκειτο για μη ανήκοντες στο ίδιο πολιτικό “είδος” παράγοντες; …Οι δύο βασικοί εκφραστές τού προδοτικού βενιζελισμού; …Ο ανιψιός του ίδιου του ιδρυτή του – ο Μητσοτάκης – ή ο γιος του βασικού του συνεργάτη – ο Παπανδρέου—;

 

Αυτοί ήταν που ενεργοποίησαν τη βόμβα τής διαφθοράς και της αθλιότητας. Ανοίγοντας το τραπεζικό σύστημα, άνοιξαν τον ασκό τού Αιόλου. Μόνοι τους δημιούργησαν όλες τις “φούσκες” και προετοίμασαν το κράτος για το “σφαγείο” τού ευρώ. Χρηματοδοτούσαν χωρίς έλεγχο τους ημετέρους και βέβαια τα ιδιωτικά κόμματα των δωσίλογων. Εκατοντάδες εκατομμύρια έπαιρναν κόμματα, τα οποία θεωρητικά δεν έχουν ούτε καν ΑΦΜ, όπως έχει και ο τελευταίος εξωραϊστικός σύλλογος στο τελευταίο χωριό τής χώρας. Αυτές οι τράπεζες με έναν στοχευμένο υπερδανεισμό των δημοσίων υπαλλήλων στον τομέα τής “στέγης” δημιούργησαν τη “φούσκα” των ακινήτων, η οποία θα οδηγούσε σε ένα τεχνητό τερατώδες ιδιωτικό χρέος, το οποίο κάποιοι – από τότε – μεθόδευαν να “φορτώσουν” σε κάποια στιγμή στον λαό.

 

makedoniko_kke_019Ποιοι ήταν οι κυρίαρχοι “ιδιώτες” τραπεζίτες τής εποχής; …Πρώτος και καλύτερος ο γιος τού δωσίλογου Λάτση …Δίπλα σ’ αυτόν και ο εκλεκτός τού Ανδρέα, ο Σάλλας. Αν σκεφτεί κάποιος ότι οι υπόλοιπες τράπεζες ήταν κρατικές και διοικούνταν από τους διορισμένους υπαλλήλους των δωσίλογων, αντιλαμβανόμαστε ότι υπήρχε απόλυτος έλεγχος του τραπεζικού συστήματος ακόμα και στην ιδιωτικοποίησή του. Μετά ήταν “…Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει”. Μόνοι τους εξέδιδαν τα ομόλογα, χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο. Μόνοι τους “ελέγχονταν” για τον δανεισμό που παρείχαν στους διαπλεκόμενους φίλους τους και συγγενείς. Διοικητής στην Τράπεζα της Ελλάδας, που “έλεγχε” τις τράπεζες, ήταν ο Υποδιοικητής της “ελεγχόμενης” Πειραιώς.

 

Ποιος θα αντιδρούσε εκείνη την εποχή; Ποιος θα ενημέρωνε τον λαό για ν’ αντιδράσει; Ποιος θα χτυπούσε τον “συναγερμό”, για να ξεσηκωθεί ο λαός; Ποιος θα εντόπιζε τα ασυμβίβαστα; Ποιοι ήταν οι κυρίαρχοι εκδότες τής εποχής. Ποια ήταν τα βασικά “συγκροτήματα” της “πλύσης εγκεφάλου” τού λαού; …Το συγκρότημα του Λαμπράκη και το συγκρότημα του Μπόμπολα …Πάλι το ίδιο “σενάριο” με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Λαμπράκης ήταν ο γιος τού βασικότερου συνεργάτη των ΝΑΖΙ …Ο γιος τού αρχιδωσίλογου, εφόσον ο πατέρας του, ως αρχηγός των βενιζελικών, ήταν εκείνος που πρώτος συνεργάστηκε με τους ΝΑΖΙ.

 

“Απέναντί” του στεκόταν ο Μπόμπολας …Ο γνωστός Μπόμπολας του ΚΚΕ, ο οποίος λειτουργούσε επισήμως ως ο “αντιπρόσωπος” της Σοβιετίας στην Ελλάδα …Νόμιμος αντιπρόσωπος της Σοβιετικής Ένωσης και εκδότης τής μεγάλης Σοβιετικής Εγκυκλοπαίδειας …Αυτοί ήταν που είχαν αναλάβει την “ενημέρωση” του λαού. Υπάρχει έστω και η μαθηματική πιθανότητα να έκαναν κάτι, το οποίο δεν συνέφερε τη συμμορία και τους ξένους ιδιοκτήτες τής χώρας; Αυτοί θα κατήγγειλαν τη διαφθορά, την οποία θα πυροδοτούσε ο νέος σχεδιασμός; …Αυτοί στην κυριολεξία ήταν οι πρώτοι που έσυραν τον χορό τής διαφθοράς.

 

Ο Λαμπράκης έπαιζε με τις μετοχές του στο χρηματιστήριο. Δημιουργούσε μέσα σε μία νύχτα εταιρείες με δήθεν “κεφάλαιο” κάποια κρατικά συμβόλαια και έπαιζε με τις μετοχές τους. Τις αγόραζε και τις πουλούσε στα επενδυτικά “χαϊβάνια” ανάλογα με τις “συμβουλές” που τους έδιναν οι δικοί του “ειδικοί” στα δικά του ΜΜΕ. Δισεκατομμύρια δραχμές έβγαλαν οι Διαπλεκόμενοι μέσα σε ελάχιστους μήνες. Αυτός θα κατήγγειλε το έγκλημα του χρηματιστηρίου; Ο ίδιος ο Λαμπράκης διεκδικούσε και έπαιρνε έργα των Ολυμπιακών Αγώνων. Δικό του “πουλέν” ήταν ο χοντροΒενιζέλος, που, ως Υπουργός Δικαιοσύνης, “εμπνεύστηκε” τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών. Δικό του “πουλέν” ήταν ο ίδιος Βενιζέλος, που, ως Υπουργός Πολιτισμού, μοίραζε τα Ολυμπιακά έργα με τη διαδικασία τού επείγοντος. Αυτός θα κατήγγειλε το πλιάτσικο των Αγώνων; Ο Λαμπράκης έπαιρνε όλων των τύπων και ειδών τις επιδοτήσεις. Με τον τόνο έπαιρνε τα χρήματα, για να παριστάνει τον Μαικήνα των τεχνών. Με δημόσια χρήματα έδινε το ιδιωτικό του “σώου” στο Μέγαρο Μουσικής. Αυτός θα κατήγγειλε το πλιάτσικο των επιδοτήσεων;

 

“Απέναντί” του ο σταλινικός Μπόμπολας. Μεγιστάνας έγινε κι αυτός μέσα σε λίγα χρόνια. Μέσα σε λίγους μήνες έβγαλε χρήματα, τα οποία λίγους μήνες πριν υπήρχαν μόνον στα όνειρά του. Έπαιζε κι αυτός με τις μετοχές των εταιριών του …Εταιρειών του ίδιου τύπου με του Λαμπράκη, οι οποίες έμπαιναν στο Χρηματιστήριο χωρίς καμία προδιαγραφή και με μόνο “κεφάλαιο” κάποιο κρατικό συμβόλαιο. Και αυτός πουλούσε και αγόραζε μετοχές των δικών του εταιρειών ανάλογα με το πού κατεύθυναν οι δικοί του υπάλληλοι-αναλυτές τους επενδυτές. Ταυτόχρονα έπαιρνε – με όλα τα εκβιαστικά μέσα – δημόσια έργα φαραωνικού επιπέδου. Από εκεί και πέρα πλιάτσικο άνευ προηγουμένου …Αττική Οδός, Ψυττάλεια, Καζίνο Πάρνηθας, Μεταλλεία Χαλκιδικής.

 

Αυτοί θα ξεσήκωναν τον λαό εναντίον των προδοτών; Αυτοί θα στρέφονταν ως τέταρτη εξουσία εναντίον αυτών που πρόδιδαν τη χώρα; Αυτοί ήταν που δεν σέβονταν ούτε καν τα προσχήματα, τα οποία ισχύουν ακόμα και στις “Μπανανίες” τής Αφρικής. Αυτοί ήταν που “έσερναν” το ελληνικό κράτος στα διεθνή όργανα ως πολέμιοι των νόμων εκείνων, οι οποίοι θεωρούσαν ασυμβίβαστη ιδιότητα αυτή του εκδότη, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και εργολάβος δημοσίων έργων. Αυτοί ήταν η απόλυτη έκφραση της συνωμοσίας και της αθλιότητας. Τι μπορούσε να περιμένει ο λαός από αυτούς τους εκδότες τής διαπλοκής και της διαφθοράς;

 

Αυτοί έβαλαν στο “παιχνίδι” τον Κόκκαλη, για να ανοίξουν το Δημόσιο Κεφάλαιο, ξεκινώντας από τον ΟΤΕ, ο οποίος σύντομα έγινε ο “αμαρτωλός” ΟΤΕ. Αυτοί άρχισαν να κάνουν “πλάτες” και να δημιουργούν συνθήκες, ώστε να λειτουργήσει ο “ιός” από την Ανατολική Γερμανία …Μέσα σε συνθήκες “ομιχλώδεις” – με δήθεν τρομοκρατικές οργανώσεις τύπου 17 Νοέμβρη, που σκότωνε πολιτικούς – έπιασε “δουλειά” ο Κόκκαλης. Βασικός όρος τής “κτηνοβατικής” συγκυβέρνησης ήταν να μπει στο παιχνίδι και ο Κόκκαλης …Ήταν απαίτηση του ίδιου του Φλωράκη να βολευτεί κάπως ο γιος τού Πέτρου, γιατί ήταν “καλό” παιδί. Ήταν απαίτηση του ΚΚΕ αυτή, γιατί προφανώς “χρωστούσαν” οι εγχώριοι “βολεμένοι” σταλινικοί στον διαβόητο εγκληματία πατέρα του, ο οποίος αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα και κράτησε το στόμα του “κλειστό”.

 

makedoniko_kke_018Με αυτούς τους όρους μπήκε στην Ελλάδα ο γιος τού διαβόητου εγκληματία Πέτρου Κόκκαλη …Ο γιος τού “ταμία” τού “Εμφυλίου” …Το ΚΚΕ, όπως εκ των υστέρων διαπιστώνουμε, διαπραγματευόταν “σκληρά” τη συνεργασία του στη νέα προδοσία. Μέχρι και “δουλίτσες” για την κομματική Τυποεκδοτική “χτύπησε”. Κρατικά “δωράκια” από τον ΟΤΕ τού Κόκκαλη. Συστηματικά – και εξαντλώντας όλα τα μέσα που διέθετε – “θωρακιζόταν”, για να αντιμετωπίσει την αντικομμουνιστική “καταιγίδα”, η οποία ήταν θέμα χρόνου να ξεσπάσει στην Ευρώπη μετά την πτώση τής Σοβιετικής Ένωσης. Μετά το κάψιμο των φακέλων – με τις δικές του υπογραφές – ήθελε να βάλει και δικούς του ανθρώπους στις “μπίζνες”. Ποιος θα ήταν πιο ειδικός για τις “μπίζνες” τού ΚΚΕ από τον γιο τού “ταμία” τού “Εμφυλίου”; …Αυτός ο “επιστήμονας” ήταν ο Κόκκαλης. Ήρθε σαν ο απόλυτα ειδικός για ένα τόσο μεγάλο οικονομικό έγκλημα με εθνικές διαστάσεις. Με τις “συστάσεις” τής Στάζι και των σταλινικών τής Ανατολικής Γερμανίας έπιασε κατ’ ευθείαν “δουλειά”…

 

…Κατ’ ευθείαν, μέσω Siemens, μπήκε στον ΟΤΕ, ο οποίος αποτέλεσε εξ’ αρχής τη βασική “πληγή” τού κρατικού μηχανισμού, που οδήγησε στην έκρηξη της διαφθοράς. Βασικός συνεργάτης του ο – επίσης γιος δωσίλογου – Χριστοφοράκος. Αυτός έβαλε τη Siemens “μέσα” στο κόλπο και η Siemens ήταν θέμα χρόνου να φέρει και τα άλλα “παιδιά” των ΝΑΖΙ …Την Ηochtief, την Τhyssenkrupp, την ΜΑΝ, την Fraport και όλη την υπόλοιπη ναζιστικής καταγωγής συμμορία εταιρειών. Επειδή όμως όλα αυτά ήταν προκλητικά και άρα επικίνδυνα, θα έπρεπε να τύχουν προσεκτικής διαχείρισης. Για να προστατεύσουν αυτόν τον πράκτορα της Στάζι από τον κίνδυνο που συνεπαγόταν ο αρπακτικός και διαβρωτικός του ρόλος, του έδωσαν τη δυνατότητα να “αυτοδιαφημίζεται” μέσω του ποδοσφαίρου. Του επέτρεψαν να μοιράσει ένα μικρό μέρος των κλοπιμαίων στο ποδόσφαιρο, ώστε να αποκτήσει και έναν μικρό “στρατό” …Κόκκινο κατά προτίμηση, για να μην “νοθεύεται” η σταλινική “αισθητική” τους …Άρτος και θεάματα.

 

Οι δωσίλογοι και οι κομμουνιστές για άλλη μία φορά θα “έστηναν” από την αρχή το χιλιοπαιγμένο “παιχνίδι” τού διπόλου τού Εμφυλίου …Μετέφεραν το “βουνό” στις κερκίδες των γηπέδων. Μοιράστηκαν μεταξύ τους τις λαοφιλέστερες ποδοσφαιρικές ομάδες – για να “αγοράσουν” συμπάθεια και “κοπάδια” οπαδών—, ώστε να μπορούν να “κουρδίζουν” τον λαό. Για να μην αντιδράσει η πλέμπα τής χώρας στο πλιάτσικο, τη “μέθυσαν” με ποδόσφαιρο. Δίνοντας η συμμορία τής Συγκυβέρνησης τον Ολυμπιακό στον Κόκκαλη, δρομολογούσαν για άλλη μία φορά το γνωστό σενάριο, το οποίο ήταν ίδιο σε όλες τους τις δουλειές. Ο σταλινικός Κόκκαλης θα έμπαινε επικεφαλής των ποδοσφαιρικών “προλεταρίων”, οι οποίοι – για συμβολικούς λόγους – θα ήταν και πάλι “κόκκινοι”. Οι “καταφρονημένοι”, οι οποίοι θα έμπαιναν “επαναστατικά” και με τη “μαγκιά” τους στα “σαλόνια”. Απέναντι σ’ αυτόν τον “επαναστατικό” Ολυμπιακό, που παραδιδόταν στους σταλινικούς, υπήρχε το αντίπαλο δέος τού “καθεστωτικού” Παναθηναϊκού, που ανήκε στους βενιζελικούς συνεταίρους. Απέναντι στον σταλινικό Κόκκαλη βρισκόταν ο βενιζελικός Βαρδινογιάννης…

 

…Απλά πράγματα. Την ώρα που οι προδότες θα διέλυαν και θα λεηλατούσαν τη χώρα, τα “χάπατα” θα “έτρωγαν” οπαδισμό και δήθεν “θριάμβους” σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την ώρα που κάποιοι θα “προσημείωναν” τα σπίτια τους, αυτοί θα μάλωναν στους δρόμους, στα καφενεία και στα προποτζίδικα για τα ποδοσφαιρικά. Τη “γεωμετρία” – και άρα και τα μίση – τού Εμφυλίου και του δικομματισμού τη μετέφεραν στις κερκίδες των γηπέδων και στις νεότερες γενιές, και αυτό ήταν μεγάλη τους επιτυχία. Μιλάμε για τραγική κατάσταση. Μιλάμε για “μεγέθυνση” της αρρώστιας. Γνήσιος γιος τού Πέτρου Κόκκαλη αποδείχθηκε ο Σωκράτης. Με τα κλοπιμαία και τις γνώσεις από τη ΣΤΑΖΙ έκανε ένα νέο “παιδομάζωμα” και ο Ολυμπιακός “έφυγε” από τα στενά όρια τού “λιμανιού” και “κατέκλυσε” ολόκληρη την Ελλάδα. ΜΜΕ, κομματικοί μηχανισμοί, selebrities κλπ. “έσπρωχναν” κόσμο σε μια virtual ταξική μάχη…

 

…Η “Ολυμπιακάρα” των “καταφρονημένων”, που, χάρη στον “προεδράρα”, θα χτυπούσε το παναθηναϊκό κατεστημένο των “πλουσίων” …Ένα “κατεστημένο”, το οποίο έτριβε τα χέρια του, εφόσον σε μια τέτοια οργανωμένη “δράση” θα εισέπραττε την “αντίδραση” …και θα ξέφευγε και το ίδιο από τα όρια της Αθήνας. Γι’ αυτόν τον λόγο επενδύθηκαν για πρώτη φορά τεράστια ποσά στο ποδόσφαιρο. Χρήματα, τα οποία μέχρι τότε ήταν της κλίμακας των δημοσίων επενδύσεων, δίνονταν για “φίρμες”, οι οποίες θα εκπροσωπούσαν τις μάζες στην ταξική τους “μονομαχία”. Αυτό ήταν το κόλπο. Γι’ αυτόν τον λόγο η ιδιοκτησία και ο έλεγχος των δύο μεγάλων ομάδων τού Λεκανοπεδίου μοιράστηκαν ανάμεσα στους συνέταιρους εγκληματίες τού Εμφυλίου …Ανάμεσα σε βενιζελικούς δωσίλογους και σε σταλινικούς εγκληματίες.

 

Πραγματικά εγκληματικές ηγεσίες είχαν βρει έναν virtual συγκρουσιακό τρόπο να “κουρδίζουν” τις μάζες. Οι συνέταιροι του Εμφυλίου δίχαζαν κατά βούληση την κοινωνία. Την ώρα που ο χρόνος “άμβλυνε” τα μίση και τα πάθη τού Εμφυλίου και των ιδεολογιών, αυτοί είχαν βρει εναλλακτικό τρόπο να συντηρούν τους ίδιους φανατισμούς, για να εξυπηρετούνται τα ίδια ακριβώς συμφέροντα. Ταυτόχρονα, όμως, έκαναν και τη “δουλειά” που είχαν αναλάβει. Την ώρα που ο “λαός” τους “αναστέναζε” στα γήπεδα, η λεηλασία είχε ξεκινήσει. Ο Κόκκαλης τη μία στιγμή μιλούσε για μεταγραφές και την άλλη για προμήθειες στον ΟΤΕ. Αυτός ξεκίνησε τη “διάβρωση” του ΟΤΕ και από εκεί ξεκίνησε η έκρηξη της Διαφθοράς στην Ελλάδα. Από τον ΟΤΕ “μπήκε” η Siemens στην Ελλάδα και όλοι είδαμε πού καταλήξαμε.

 

Όλα αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν χωρίς τη συνενοχή τού ΚΚΕ …Χωρίς τον μηχανισμό ελέγχου τού συνδικαλισμού, ο οποίος δεν επέτρεπε στον λαό να αντιδράσει οργανωμένα κι αποφασιστικά. Αυτό διαχειριζόταν ο Κόκκαλης και βέβαια  αυτό “πουλούσε” το ΚΚΕ στα “αφεντικά” τής Νέας Τάξης. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος “πνευματιστής”, “μάγος” ή τρόφιμος μυστικών υπηρεσιών, για να καταλάβει ποιοι μας οδήγησαν στη σημερινή καταστροφή …Τα περιοδικά lifestyle να ανοίξει και θα τους βρει όλους. Ποιοι επωφελήθηκαν της λεηλασίας που οδήγησε στη σημερινή απόλυτη καταστροφή; …Πολιτικοοικονομικοί παράγοντες της βενιζελικής συμμορίας και οι σταλινικοί συνέταιροί τους …Άνθρωποι, δηλαδή, οι οποίοι εκ των δεδομένων δεν σεβάστηκαν κανένα “ασυμβίβαστο” και μαζί με την πολιτική εξουσία έκαναν και “μπίζνες” με το κράτος.

 

Ποιοι έγιναν  “μεγιστάνες”; Ποιοι έγιναν πραγματικοί δισεκατομμυριούχοι σε μια τόσο μικρή οικονομία; …Ο σκληρός “πυρήνας” τής βενιζελικής συμμορίας …Λαμπράκηδες, Βαρδινογιάννηδες, Κανελλόπουλοι, Λάτσηδες, Μητσοτάκηδες, Μαρινάκηδες, Αγγελόπουλοι κλπ.. Ποιοι άλλοι εκτός απ’ αυτούς; …Οι σταλινικοί “εμπλεκόμενοι” στις πολιτικές επιλογές τού ΚΚΕ και κρατικοδίαιτοι οικονομικοί παράγοντες …Κόκκαλης, Μπόμπολας, Καλογρίτσας, Γερμανός κλπ..

 

Πρόσφατα ο σταλινικός Υπουργός Οικονομικών τής σημερινής Κυβέρνησης δήλωσε ότι 73 ΑΦΜ χρωστάνε πάνω από 30 δις …Εδώ στο κείμενό μας βρίσκονται εννιά απ’ αυτά …και, αν τα πολλαπλασιάσει κάποιος με συγγενικά τους μέλη, τα “έχει” άνετα τα ΑΦΜ που “εξέπληξαν” τον σταλινικό Τσακαλώτο, ο οποίος, την ίδια ώρα που επένδυε στην Goldman Sachs, πήγαινε και “δούλευε” τους Αγανακτισμένους στην Πλατεία Συντάγματος.

 

Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία …Έγιναν μετά την προδοτική διαπραγμάτευση με το ΚΚΕ και αφού πήραν οι άνθρωποί του το μερίδιό τους από τη “λεία” …Όλα αυτά έγιναν με τις υπογραφές τού ΚΚΕ στη διαβόητη “Οικουμενική” Κυβέρνηση …Στην πιο εγκληματική Κυβέρνηση όλων των εποχών …μέχρι εκείνη τη στιγμή βέβαια, γιατί η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη. Μόλις εγκλημάτησε το ΚΚΕ, αποτραβήχθηκε από την εξουσία …για τη δική του ασφάλεια. Αφού “φύτεψε” τον γιο τού Πέτρου στη δημόσια ζωή, δεν είχε φόβο. Αφού εξασφάλισε και τον ιδιωτικό “στρατό” τού λιμανιού, δεν είχε άγχος. Κανένας δεν θα τολμούσε να ψάξει τον ρόλο του, γιατί κανένας δεν θα τολμούσε ν’ αντέξει το πολιτικό κόστος τής σύγκρουσης με τον σταζιανό Κόκκαλη και την προλεταριακή “Ολυμπιακάρα”.

 

makedoniko_kke_017Ο ρόλος τού ΚΚΕ από εκεί και πέρα θα ήταν υποστηρικτικός των Κυβερνήσεων, αλλά παθητικός στον Συνδικαλισμό, καθώς δεν έπρεπε να προκαλεί. Θα ήταν αυτός, ο οποίος κρατά τα χέρια και τα πόδια τού θύματος βιασμού και όχι αυτός, ο οποίος βιάζει και άρα θα έπρεπε να είναι αρκετά προσεκτικός. Ακριβώς γι’ αυτούς τους λόγους επιλέχθηκε εκείνη την εποχή για την ηγεσία του η λύση-Παπαρήγα. Για να μην προκαλεί το ΚΚΕ – σε μια εποχή που ήταν απολύτως χρήσιμο για το ελληνικό πολιτικό σύστημα, και παντού στον κόσμο αποκαλύπτονταν τα εγκλήματα του κομμουνισμού – επέλεξαν να δώσουν την ηγεσία του σε έναν θηλυκό νάνο …Ένα γελοίο πολιτικό υποκείμενο, το οποίο επιλέχθηκε μόνο και μόνο για να δώσει στο ΚΚΕ την εικόνα τού αναξιοπαθούντος, που δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος μαζί του, πόσο μάλλον να το μισεί.

 

 Με τον ίδιο τρόπο και για τον ίδιο λόγο “αποσύρθηκε” και ο Μητσοτάκης, για να πάρει τη θέση του ο άλλος νάνος …Ο Σημίτης …Ένας άλλος δικός τους άνθρωπος …Ένας άνθρωπος ελεγχόμενος από τα γνωστά-άγνωστα κέντρα τής παγκόσμιας εξουσίας. Μπλεγμένος κι αυτός, μέσω του αδερφού του, με τις μυστικές υπηρεσίες τής Γερμανίας και βεβαίως φίλος τού Κόκκαλη.

 

 

 

“Μακεδονικό Ζήτημα”…

 

…Το τελευταίο “συμβόλαιο θανάτου” …Ένα “εμετικό” 2018

 

…Μια “εμετική” ιστορία, η οποία έχει “στηθεί” εδώ και έναν αιώνα

 

 

 

Μέσα σε δύο δεκαετίες άλωσαν τα πάντα. Η “ακρίδα” – την οποία έφερε το ΚΚΕ από την Ανατολική Γερμανία – άνοιξε τον “δρόμο” και έλαβε χώρα το πλιάτσικο της χιλιετίας. Μέσα σε δύο δεκαετίες ένας λαός, ο οποίος επιβίωσε σ’ αυτήν τη “γωνιά” τού Πλανήτη για χιλιάδες χρόνια, κινδυνεύει να χάσει τα πάντα και κυρίως την πατρίδα του.

 

Με υπογραφές των Παπανδρέου, Καραμανλήδων και Μητσοτάκηδων των πρεσβύτερων οδηγηθήκαμε σε ένα Μνημόνιο καταστροφής, υπογεγραμμένο από τους Παπανδρέου, Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες τους νεότερους.

 

Αυτή η συμμορία των μισελλήνων εμφανίζεται τώρα να θέλει να “επιλύσει” – και μάλιστα υπό την πίεση του δήθεν επείγοντος – και το “Μακεδονικό Ζήτημα”. Πώς είπε ο σταλινικός Τσίπρας; …”Νιώθει την υποχρέωση απέναντι στην “πατρίδα” να επιλύσει κι αυτό το ζήτημα”. Τα επέλυσε όλα τα άλλα προβλήματα τού λαού και μόνον αυτό του απέμεινε ως εκκρεμότητα. Αφού “έσκισε” όλα τα Μνημόνια, θα “σκίσει” τώρα και τους σφετεριστές τής ελληνικής πολιτισμικής κληρονομιάς.

 

Γιατί όμως οι σταλινικοί έβαλαν ως προτεραιότητα στην ατζέντα τους ένα ζήτημα, το οποίο προκαλεί ακόμα και στους ίδιους τρομερή πολιτική ζημιά; Γιατί αποφάσισαν τώρα να το “επιλύσουν” πάση θυσία; …Γιατί απλούστατα τώρα είναι η “ευκαιρία”, όχι τόσο για τους ίδιους, όσο για τα αφεντικά τους. Αν δεν το επιλύσουν τώρα με τον τρόπο που θέλουν, μπορεί να μην το λύσουν ποτέ. Τώρα όλοι οι ανθέλληνες παγκοσμίως πιέζουν για τη χαριστική “βολή” στον Ελληνισμό. Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή οικονομική αδυναμία τής Ελλάδας, για να επιτύχουν την ολοκληρωτική της ήττα …Ερντογάν, Ράμα και Ζάεφ είναι προφανές ότι υπό έναν έξωθεν “συντονισμό” πιέζουν και απειλούν την Ελλάδα …Πιέζουν, για να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό και να δώσουν “άλλοθι” στην ηγεσία του να κάνει “εκπτώσεις” …Μια ηγεσία καθαρά σταλινική και κραυγαλέα μισελληνική.

 

makedoniko_kke_016Αυτή η ηγεσία εμφανίζεται να μην έχει κανέναν φόβο και κανένα άγχος απέναντι στο υπόλοιπο πολιτικό κατεστημένο. Λογικό είναι αυτό, γιατί, όπως εξηγήσαμε, κίνδυνος δεν υπάρχει. Μεταξύ συνενόχων δεν υπάρχει ούτε αμφιβολία ούτε φόβος. Εφαρμόζεται και πάλι η γνωστή δοκιμασμένη συνταγή …Δωσίλογοι και σταλινικοί μαζί δεν κινδυνεύουν ΠΟΤΕ, γιατί είναι συνένοχοι στα ΠΑΝΤΑ. Ο Μητσοτάκης και οι σταλινικοί έκαναν το “βρόμικο” ’89 και δεν υπάρχει κίνδυνος με την απλή αντιστροφή των ρόλων. Οι σταλινικοί και ένας Μητσοτάκης θα κάνουν το “εμετικό” 2018. Το λεπτό σημείο εδώ είναι κάτι, το οποίο φαίνεται ασήμαντο, αλλά είναι το απόλυτα σημαντικό για την περίπτωση. Ενώ οι όροι τής εξίσωσης είναι οι ίδιοι, η σειρά τους σε αυτήν την εξίσωση είναι διαφορετική …και αυτό είναι σημαντικό. Ενώ δηλαδή το “άθροισμα” Δωσίλογοι + Σταλινικοί είναι ίσο με το Σταλινικοί + Δωσίλογοι ταυτόχρονα το αποτέλεσμα είναι και διαφορετικό.

 

Αν καταλάβει ο αναγνώστης τον λόγο που συμβαίνει αυτό το παράδοξο, θα καταλάβει γιατί τώρα είναι η μοναδική τους ευκαιρία να λύσουν το “Μακεδονικό Ζήτημα” εις βάρος τού Ελληνισμού. Γι’ αυτούς είναι ευκαιρία, ακριβώς επειδή οι σταλινικοί είναι πρώτοι στην “εξίσωση”, ώστε να φέρουν την ευθύνη καί της “εικόνας” και όχι μόνον της “υπογραφής”. Αυτό είναι το όλο μυστικό. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά κι ούτε θα επιχειρηθεί να γίνει, και άρα να δώσουν παράταση στο θέμα. Αυτό συμβαίνει, γιατί δεν συμφέρει τους βενιζελικούς δωσίλογους να εμφανίζονται αυτοί ως η Κυβέρνηση της προδοσίας.

 

Επειδή αυτοί θέλουν να επαναφέρουν τον ιδιόκτητο δικομματισμό, θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν τη φθορά τής “έκθεσης” στον λαό. Ως “συγχωρεμένοι” δωσίλογοι, δεν έχουν την ανάλογη “πίστωση” να επιβιώσουν, αν χρεωθούν με μια νέα προδοσία. Αυτοί, από τη Μικρασιατική Καταστροφή κι εντεύθεν, “πουλάνε” δήθεν πατριωτισμό και “καθαρότητα”. Δεν τους “παίρνει” να “λερωθούν” από έναν μόνιμο μακεδονικό “λεκέ” προδοσίας, ο οποίος θα υπενθυμίσει στους πάντες και τις προηγούμενες προδοσίες τους. Ως εκ τούτου θα κάνουν τους πονηρούς, για να αποφύγουν το “κόστος”. Θα στηρίξουν τους σταλινικούς στην προδοσία, αλλά θα το κάνουν με “πόνο” ψυχής. Πώς είπε το σκουπίδι η Ντόρα; …Κι αυτή, σαν γνήσια “πατριώτισσα”, δεν θέλει να “δώσει” το όνομα της Μακεδονίας, αλλά θα το κάνει από “ρεαλισμό” …Αυτό είναι το μοτίβο. Για το ίδιο θέμα οι σταλινικοί θα εμφανίζονται ως προδότες και οι βενιζελικοί σαν “ρεαλιστές”.

 

Αυτή η στήριξη εκ μέρους των βενιζελικών αρκεί στους σταλινικούς. Έχοντας τις “πλάτες” των ιδιοκτητών τού δικομματισμού, δεν φοβούνται για ενδεχόμενη τιμωρία …Δεν φοβούνται για μελλοντικά “Γουδιά”. Από τη στιγμή που δεν έχουν τον φόβο αυτόν, θα το επιχειρήσουν χωρίς πρόβλημα. Πέραν του ότι ο “βρομιάρης” δεν φοβάται έναν επιπλέον λεκέ, αυτοί ειδικά δεν έχουν κανέναν επιπλέον ενδοιασμό, γιατί απλούστατα δεν έχουν καμία συμπάθεια στον ελληνικό λαό. Οι ΚΚΕδες – έτσι κι αλλιώς – από τότε που υπάρχουν θεωρούνται απ’ αυτόν τον λαό προδότες και συνεργάτες ξένων. Με αυτήν την άποψη του λαού για τους ίδιους έχουν ζήσει και πλέον δεν τους ενοχλεί. Έτσι έχουν γαλουχηθεί, έτσι έχουν “προοδεύσει” και εσχάτως έτσι πλουτίζουν …Δεν τους νοιάζει αν τους κατηγορείς. Γιατί; …Γιατί, όταν κάποιον τον αντιλαμβάνεσαι ως εχθρό σου, δεν έχει νόημα να σε κατηγορεί αυτός για προδοσία. Είναι σαν να κατηγορείς για προδοσία τού Σιωνισμού έναν Χρυσαυγίτη …Τον νοιάζει; …Δεν τον νοιάζει …Έτσι ακριβώς αντιλαμβά`νονται τον Ελληνισμό οι σταλινικοί κομμουνιστές. Οι ΚΚΕδες είναι πρωτίστως μισέλληνες …Από τη φύση τους …Από την ιδεολογική τους “μήτρα” βγαίνουν μισέλληνες. Γιατί να τους “πληγώνει” η αρνητική άποψη των εχθρών τους;

 

Αν σκεφτεί κάποιος πως Έλληνας είναι κάποιος – πάνω ακόμα και από τις σχέσεις αίματος—, εξαιτίας μιας συγκεκριμένης κοσμοαντίληψης, ευνόητο είναι ότι μισέλληνας είναι εκείνος, ο οποίος βρίσκεται “απέναντί” του και τέτοιοι είναι οι κομμουνιστές. Οι κομμουνιστές δεν έχουν απλά διαφορετική κοσμοαντίληψη από τον Ελληνισμό, αλλά έχουν την απολύτως αντίθετη. Ό,τι είναι “άσπρο” για τον Ελληνισμό, είναι “μαύρο” για τον κομμουνισμό και το αντίστροφο.

 

makedoniko_kke_015Δεν λέμε τίποτε παράξενο. Απέναντι από τη Δημοκρατία και τη λειτουργία της βρίσκονται όλοι οι φασίστες και άρα και οι κομμουνιστές. Τι σχέση έχουν με τη Δημοκρατία – και την ελευθερία που χαρακτηρίζει τις δραστηριότητές της – άνθρωποι δογματικοί και ως εκ τούτου μισαλλόδοξοι; Τι σχέση έχουν οι άνθρωποι του φωτός και της διαφάνειας με τους σκοταδιστές τού δόγματος; Τι σχέση έχουν οι ελεύθεροι άνθρωποι με τους απολύτως υποταγμένους οπαδούς των “πατερούληδων”; Τι σχέση έχουν αυτοί, οι οποίοι αναζητούν την αλήθεια, με εκείνους που υπακούνε τυφλά σε εντολές; Πόσο μπορούσε να αντέξει ανάμεσα σε Έλληνες ένας Ζαχαριάδης, μια Παπαρήγα ή ένας Φίλης; Όταν λοιπόν κάποιοι απ’ αυτούς γράφουν στους τοίχους συνθήματα του τύπου “Έλληνας δεν γεννιέσαι, αλλά καταντάς”, το αισθάνονται έτσι. Το σύνολο της ύπαρξης και της λειτουργίας τού ΚΚΕ είναι ανθελληνικό και, όταν βολεύει – ή συμφέρει—,εύκολα γίνεται προδοτικό.

 

makedoniko_kke_014Ποιος μπορεί να ξεχάσει την περιφρούρηση που ανέλαβε το ΚΚΕ, για να μπορέσει η πιο προδοτική Βουλή τής μεταπολεμικής ιστορίας να υπογράψει το πιο τρομερό Μνημόνιο; Γιατί το πρώτο ήταν το πιο τρομερό Μνημόνιο; …Γιατί τότε αποφάσιζε η Κυβέρνηση να πληρώσει σε χρυσάφι τα ομολογιακά σκουπίδια των τοκογλύφων. Με εκείνο το Μνημόνιο δανειστήκαμε με πραγματικές υποθήκες τεράστια δάνεια από τους λαούς, για να πληρώσουμε τα “σκουπίδια” των ιδιωτών τοκογλύφων. Ήταν η μόνη περίπτωση, που, αν ο λαός εισέβαλε στη Βουλή και σταματούσε τη διαδικασία, σήμερα δεν θα είμασταν σε αυτήν την κατάσταση. Ακριβώς, επειδή υπήρχε αυτή η πιθανότητα να σωθεί ο λαός από μόνος του, ανέλαβε το ΚΚΕ την περιφρούρηση. Με ασύρματους μέσα από τη Βουλή βουλευτές τού ΚΚΕ συντόνιζαν αυτήν την περιφρούρηση …Την περιφρούρηση εκείνη, η οποία εύκολα θα έφτανε στη βία αν αυτό χρειαζόταν …Πραγματική βία, η οποία μπορούσε να οδηγήσει σε μακελειό.

 

Όταν κάποιοι πολίτες φοράνε κράνη και κρατάνε ρόπαλα, σημαίνει πως είναι έτοιμοι για όλα. Τα νέα Δεκεμβριανά αποφεύχθηκαν, γιατί λειτούργησαν επιτυχώς οι “διασπαστικοί” μηχανισμοί τού έμπειρου παρακράτους και αποφεύχθηκε μια αιματηρή “επαφή” τού συγκεντρωμένου λαού με τους παραταγμένους πληρωμένους χαφιέδες τού ΚΚΕ. Στην πραγματικότητα εκείνη η βραδιά ήταν μια επανάληψη του δήθεν “Εμφυλίου”. Για τα ίδια αφεντικά το βίαιο και προδοτικό ΚΚΕ προστάτευσε τους ίδιους προδότες, στρεφόμενο εναντίον τού λαού. Για τους ίδιους τοκογλύφους τής Νέας Υόρκης, οι οποίοι πάντα ήταν τα αφεντικά των “Στάλιν” και των ιμπεριαλιστών, προστατεύτηκαν οι ίδιοι Παπανδρέου, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες και Μπενάκηδες. Αυτό είχε ως καθήκον του να κάνει ο “μπράβος” τού Περισσού και αυτό έκανε. Από τη στιγμή που με το πρώτο Μνημόνιο πληρώθηκαν τα αφεντικά τους, δεν είχαν λόγο οι ΚΚΕδες να εμφανιστούν στα επόμενα Μνημόνια …Το πρώτο ήταν αυτό που τους ενδιέφερε, γιατί μόνον αυτό ήταν που αφορούσε τα αφεντικά τους …Τα πραγματικά αφεντικά τους, που είναι οι τοκογλύφοι. Τα επόμενα Μνημόνια αφορούσαν τους ευρωπαϊκούς λαούς και το ΚΚΕ δεν ενδιαφέρεται για κανέναν λαό. Πόσο μάλλον όταν αυτοί οι λαοί έχουν καταδικάσει τον κομμουνισμό.

 

makedoniko_kke_013Ποιος μπορεί να ξεχάσει επίσης το ΚΚΕ με τα γυφτοπανό του πάνω στον Ιερό Βράχο; Γιατί πήγαν εκεί; Για τα δικαιώματα των λαών; Για το δίκιο των Ελλήνων; …Όχι φυσικά …Εκεί πήγαν για να “αποπατήσουν” στα “όσια” και “ιερά” τού Ελληνισμού και της Δημοκρατίας …Μπορούσαν, και το έκαναν. Ήθελαν πάντα να το κάνουν και, όταν βρήκαν ευκαιρία, το δοκίμασαν.

 

Έτσι κι αλλιώς δεν προσέφερε τίποτε νέο ή σημαντικό η ενισχυμένη “προβολή” των ίδιων χιλιοειπωμένων “κλισέ” των επαγγελματιών διαδηλωσάκηδων. Έτσι κι αλλιώς τα ίδια τα αφεντικά τού ΚΚΕ ήταν εκείνα που εγκληματούσαν στη Γιουγκοσλαβία και βέβαια ψευτοκαταγγέλλονταν από τους τοπικούς χαφιέδες. Άρα; …Άρα, από μίσος για τον Ελληνισμό πήγαν εκεί. Σαν να πήγαιναν κάποιοι και να άπλωναν τα “σώβρακά” τους στον Τείχος των Δακρύων των Εβραίων. Σε έναν κόσμο, ο οποίος καταδίκαζε τα εγκλήματα του κομμουνισμού, αυτοί πήγαν να “αποπατήσουν” στο Ιερό τής Δημοκρατίας. Πήγαν να δηλώσουν ότι, ακόμα και ηττημένοι, στην Ελλάδα είναι πανίσχυροι.

 

Για ποιον άλλο λόγο σε μια τόσο δύσκολη εποχή γι’ αυτούς θα έστηναν πανό με τόσο εμφανές και προκλητικό το κομμουνιστικό λογότυπο; …Πιο μεγάλο από τα ίδια τα συνθήματα ήταν. Τι έλεγε εκείνο το πανό; …ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – που έχετε καταδικάσει τους εγκληματίες κομμουνιστές – ΞΕΣΗΚΩΘΕΊΤΕ. Ποιος το “υπέγραφε”; …Οι κομμουνιστές τής Ελλάδας, οι οποίοι έμεναν ατιμώρητοι μόνον στην Ελλάδα. Η “βρώμα” από την Ελλάδα προέτρεπε τους Ευρωπαίους σε ασκήσεις “καθαρότητας”. Οι εγκληματίες και οι χαφιέδες επιχειρούσαν να “ξεσηκώσουν” τους λαούς τούς οποίους οι ίδιοι βασάνισαν και πρόδωσαν. Όλα αυτά από την Ακρόπολη. Στην εποχή τής εικόνας και του ίντερνετ κατάφερναν να ταυτίσουν τη βρομιά τους με τον Ιερό Βράχο.

 

Μίσος έχουν για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό και αυτό δεν κρύβεται κάθε φορά που οι συνθήκες το επιτρέπουν ν’ αποκαλυφθεί. Γυάλιζαν από χαρά τα μάτια τού αγράμματου Τσίπρα, όταν πρόσφατα αναφερόταν στην Gorna Makedonija. Αντλούσε ηδονή εκείνη την ώρα, γιατί γνώριζε ότι, εξαιτίας του, κάποιοι πάθαιναν “εγκεφαλικά”. Ως κομμουνιστής έστελνε μήνυμα στους Έλληνες ότι δεν τους υπολογίζει και προπάντων δεν τους φοβάται. Για τους ίδιους λόγους γελάει, παίζει και χαριεντίζεται και μέσα σε χώρους λατρείας. Στέλνει μήνυμα στους θρησκευόμενους πως όχι μόνον δεν φοβάται να το κάνει αυτό στους ιερούς χώρους, αλλά και ότι έχει περισσότερο “μέσο” απ’ αυτούς ακόμα και μέσα στη δική τους “έδρα”.

 

Αυτοί λοιπόν οι μισέλληνες, με επικεφαλής αυτόν τον θεομπαίχτη Τσίπρα, θέλουν τώρα, που βρίσκονται στην εξουσία, να επιλύσουν όλα τα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα εις βάρος τού ελληνικού λαού. Καθόλου παράξενο. Όπως για παράδειγμα δεν θα μας φαινόταν παράξενο αν την εξουσία την είχαν πρόσκαιρα οι χρυσαυγίτες και θεωρούσαν ευκαιρία τους να επιχειρήσουν να λύσουν όλα τα προβλήματα εις βάρος των Εβραίων, έτσι δεν είναι παράξενο που αυτοί οι σταλινικοί θεωρούν ευκαιρία τους να “ρυθμίσουν” τα πάντα εις βάρος τού Ελληνισμού …Από τα πιο σημαντικά μέχρι τα πιο ασήμαντα …Από τα εύκολα ως ανθελληνικά αντιληπτά μέχρι τα πιο πονηρά.

 

Ό,τι κάνουν στον χρόνο κατά τον οποίο βρίσκονται στην εξουσία είναι εκ του πονηρού και σχεδόν πάντα στοχεύει στην ίδια τη λειτουργία τού Ελληνισμού. Η “αριστεία” για τους μαθητές ή η “αξιολόγηση” των εκπαιδευτικών, για παράδειγμα, δεν είναι ασήμαντα πράγματα …Είναι πραγματικές “ανάσες” για τον Ελληνισμό, ο οποίος από τη φύση του καλλιεργεί και άρα στηρίζει την ατομικότητα. Όταν όλα αυτά τα καταργείς, “κοπαδοποιείς” την ελληνική κοινωνία και αυτό σημαίνει ότι “σκοτώνεις” την ατομικότητα και δίνεις το πλεονέκτημα σε “συλλογικότητες” …και εκεί υπερτερούν τα “κοπάδια” ή οι “συμμορίες”, όπως είναι κομμουνιστές.

 

 Αυτοί οι εκπαιδευμένοι κομμουνιστές “ξεχύνονται” στην κοινωνία και αλώνουν τους μηχανισμούς της σαν “ιοί” της πολιτικής “πανούκλας”. Ο κάθε τέτοιος “ιός” πρώτα κάθεται στα “θρανία” τού ΚΚΕ ή της Πανσπουδαστικής και μετά βγαίνει για το “μεροκάματο” του freelancer της ιδεολογίας. “Ανάπηροι” σταλινικοί μέχρι το κόκαλο είναι όλοι αυτοί, και μετά είναι οτιδήποτε άλλο …Μετά είναι “εξειδικευμένοι” εισοδηματίες “αναρχικοί”, “αντιφασίστες”, “οικολόγοι”, “ζωόφιλοι” κλπ.. Μέχρι και οι αγωνιστές τρανς διεμφιλικοί, για να είναι “πιστοποιημένοι”, θα πρέπει να έχουν περάσει για κάποιο “φεγγάρι” από τα επιμορφωτικά “θρανία” τού ΚΚΕ.

 

Για κάποιον, δηλαδή, ο οποίος γνωρίζει τη λειτουργία αυτών των μηχανισμών, δεν είναι παράξενο που ο ίδιος ο εμπνευστής τού όρου τού φασισμού – που ήταν ο Μουσολίνι – ήταν προηγουμένως κομμουνιστής. Δεν είναι παράξενο που ο “δεξιός” νεοαστός Ρουσόπουλος “γαλουχήθηκε” πολιτικά, ιδεολογικά και προσωπικά στην ίδια “αγκαλιά” με τον Κουτσούμπα. Δεν υπάρχει αντίφαση στο γεγονός ότι η Van Cleef Τρέμη συνυπήρξε με το “παζαρίσιο” χόμπιτ Παπαρήγα. Δεν είναι παράξενο που ο πιο χυδαίος σύγχρονος υβριστής των Ελλήνων – που είναι ο χαβουζοΠάγκαλος—, πριν γίνει φορέας τής “Αλλαγής” ήταν ανώτατος αξιωματούχος τού ΚΚΕ.

 

Μιλάμε για μίσος απέναντι στον Ελληνισμό, το οποίο η “μέθη” τής εξουσίας σήμερα το έχει οδηγήσει σε μια πρωτοφανή προκλητικότητα και έξαρση …Μια προκλητικότητα, η οποία ξεφεύγει από το προσωπικό επίπεδο και φτάνει και στο συλλογικό. Δεν φοβούνται τίποτε και κανέναν και δεν έχουν πρόβλημα να το δείξουν. Σε όλα τα επίπεδα είναι προκλητικοί. Πρόσφατα ο Γ.Γραμματέας τού ΚΚΕ – και άρα ο αρχηγός ενός κόμματος της Βουλής, το οποίο χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό – δήλωσε ότι σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης της χώρας τα μέλη τού κόμματός του δεν θα συμμετάσχουν σε καμία μάχη.

 

Ο Γενικός Γραμματέας ενός “δεινόσαυρου” – που ήδη έπρεπε να έχει “εξαφανιστεί” όπως και τα ομοειδή του στα υπόλοιπα κράτη – προκαλεί τον κόσμο. Με γεμάτες τις “τσέπες” από κρατικό χρήμα, ταυτίστηκε με τους αναρχικούς των “Εξαρχείων”. Εύλογα αναρωτιόμαστε εμείς …Ποιος τους είπε ότι σε περίπτωση πολέμου η συμμετοχή είναι προαιρετική; Στον πόλεμο είναι προαιρετική η συμμετοχή τού ΚΚΕ και στην ειρήνη υποχρεωτικό το μερίδιό του στην κρατική “τσέπη”; Αν δεν συμμετάσχουν τα μέλη του σε έναν πόλεμο, θα επιστρέψουν οι γονείς τους τις “πατριωτικές” συντάξεις που έχουν φάει; Μάλλον τους διαφεύγει ότι τώρα δεν υπάρχει Στάλιν να τους προστατεύει και οι σημερινοί Χίτλερ είναι πολύ αδύναμοι να τους εξασφαλίσουν “αντιπαροχές” ασφάλειας για “υπηρεσίες” προδοτών …Κάπου λοιπόν μπερδεύονται, και δεν είναι εποχές να μπερδεύεται κάποιος, ειδικά όταν είναι προδότης.

 

Το DNA τού κομμουνισμού

 

 

 

Όλα αυτά, τα οποία περιγράφουμε για τον κομμουνισμό και το ΚΚΕ, για να έχουν νόημα, θα πρέπει να συνδέονται με κάποια λογική. Δεν μπορεί το ΚΚΕ και τα στελέχη του να κάνουν ό,τι κάνουν εις βάρος τού Ελληνισμού μόνον και μόνον εξαιτίας των ταξικών τους κόμπλεξ ή τής πολιτικής τους ηλιθιότητας. Κάπου πρέπει να υπηρετείται μια στρατηγική μέσα από τις ενέργειές τους. Επιπλέον, δεν μπορούν να τα κάνουν όλα αυτά μόνοι τους χωρίς τις “πλάτες” κάποιων ισχυρών παραγόντων. Κάποιος πρέπει να πληρώνει τα έξοδα αυτής της στρατηγικής. Όσο ηλίθιος δηλαδή και να είσαι, δεν μπορείς να εξακολουθείς να είσαι ΚΚΕ τη σημερινή εποχή, χωρίς να εξασφαλίσεις την επιβίωσή σου. Πρέπει με κάποιον τρόπο να επιβιώνεις κιόλας σε μια εποχή που οι έξυπνοι έχουν αρχίσει να πεινάνε.

 

Αυτό, δηλαδή, το οποίο συμβαίνει με το ΚΚΕ, δεν αντέχει καμία σοβαρή διερεύνηση. Δεν μπορεί να σε φτύνουν οι πάντες και να παριστάνεις ότι έπεσες σε βροχή. Δεν μπορεί να έχει καταρρεύσει ολόκληρο το ιδεολογικό σου “οικοδόμημα” και εσύ να εμφανίζεσαι στους δρόμους, στις τηλεοράσεις και στα συνδικαλιστικά όργανα σαν ο κάτοχος ΟΛΩΝ των λύσεων ΟΛΩΝ των ανθρώπινων προβλημάτων. Δεν μπορεί όλοι οι λαοί να καταδικάζουν τον κομμουνισμό και τα εγκλήματά του και εσύ να ζεις σαν να μην συμβαίνει τίποτε, επειδή η “στρουθοκάμηλος” της ελληνικής εξουσίας δεν τα “αναγνωρίζει”. Δεν μπορεί να είναι παντού “Σάββατο” και στην Ελλάδα “Κυριακή”. Αυτό συμβαίνει σήμερα. Ο κομμουνισμός πέθανε μαζί με τη Σοβιετική Ένωση και η είδηση αυτή προφανώς δεν έχει φτάσει ακόμα στα γραφεία τού ΚΚΕ. Ο κομμουνισμός πέθανε, έχοντας εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές του να επιβιώσει και το ΚΚΕ λειτουργεί σαν αυτός να “ανθίζει” κάπου στα μοσχοβίτικα λιβάδια…

 

…Ο κομμουνισμός πέθανε σε πλήρη ισχύ και με πυρηνικά όπλα στη “φαρέτρα” του, αφήνοντας πίσω του μόνον τα “κόπρανα” της θηριώδους λειτουργίας του …Αφήνοντας πίσω του διεφθαρμένους κομμουνιστές, οι οποίοι έγιναν μαφιόζοι, έτοιμοι να υποταχθούν στους πάντες. Μαζί μ’ αυτούς άφησε και πτώματα ανθρώπων …Εκατομμύρια πτώματα, τα περισσότερα εκ των οποίων σε καιρό ειρήνης και τα οποία μόνον από τη “γωνία” τού Περισσού δεν φαίνονταν. Αυτό είναι το “περίεργο”. Κατέρρευσε το σύστημα των αφεντικών σου σε πλήρη ισχύ και με απόλυτη ελευθερία κινήσεων στην επικράτειά του και εσύ πιστεύεις ότι με έναν μικρό πολιτικό ρόλο στην ελληνική πολιτική σκηνή μπορείς να βοηθήσεις την κοινωνία; …Είπαμε, οι κομμουνιστές δεν είναι και οι πιο έξυπνοι άνθρωποι του κόσμου, αλλά δεν είναι και τόσο ηλίθιοι. Δεν μπορεί να έχει αφήσει πίσω του ο κομμουνισμός τους πιο διεφθαρμένους ανθρώπους στην ανθρώπινη ιστορία και στην Ελλάδα να παριστάνουν οι όμοιοί τους τους “αγίους” με το ηθικό “πλεονέκτημα”.

 

makedoniko_kke_012Όσο “Κουτσούμπας” και να είσαι, κάτι θα έχει “δει” το μάτι σου και κάτι θα έχει “περάσει” από το μυαλό σου. Κάπου θα έχεις κάποια αμφιβολία. Άρα; …Άρα, αυτό, το οποίο βλέπουμε, δεν είναι εκείνο, το οποίο θέλουν να μας “δείχνουν”. Το ΚΚΕ, επειδή είναι πολύ χρήσιμο και απαραίτητο για κάποιους να υπάρχει, αναγκάζεται να δίνει μια “παράσταση” χαζομάρας. Παριστάνει τον “αφελή” ιδεολόγο, αλλά δεν είναι. Συνεχίζει να υπάρχει, γιατί απλά είναι χρήσιμο σε κάποιους, οι οποίοι προφανώς έχουν τη δυνατότητα να το “ταΐζουν” και άρα να το συντηρούν. Είναι εργαλείο-επιχείρηση και δεν έχει σχέση ούτε με τις ιδεολογίες ούτε με την κοινωνική λειτουργία. Είναι ιδιωτική επιχείρηση, η οποία λειτουργεί ανεξάρτητα από την κοινωνία και ανεξάρτητα από την απήχησή της στον λαό και άρα θα λειτουργεί για όσο διάστημα είναι χρήσιμη για τους ιδιοκτήτες της.

 

Εφόσον υπάρχει αυτή η “βιτρίνα” ιδεολογίας, η οποία καλύπτει την αλήθεια που αφορά τον κομμουνισμό, αυτό το οποίο πρέπει να κάνουμε – για να καταλάβουμε τι συμβαίνει – είναι ν’ αναζητήσουμε αυτήν την αλήθεια από δευτερεύοντα χαρακτηριστικά του …Χαρακτηριστικά, τα οποία, λόγω “καταγωγής”, μεταφέρονται αναγκαστικά αυτούσια. Πώς καταλαβαίνει ένας “επιστήμονας” τη σχέση μεταξύ των “ειδών”; …Με το DNA. Για παράδειγμα, μία μητέρα και τα παιδιά της έχουν ίδιο DNA και βεβαίως μια όμοια παθογένεια. Από το ελληνικό ΚΚΕ, που είναι το “παιδί” τής Σοβιετικής “μητέρας”, μπορούμε να καταλάβουμε πολλά πράγματα, τα οποία έχουν σχέση με την κομμουνιστική “παθογένεια”.

 

 Αναζητώντας λοιπόν τα αίτια του προφανούς και “εκκωφαντικού” ανθελληνισμού τού ΚΚΕ, μπορούμε να βγάλουμε ορισμένα γενικότερα συμπεράσματα για τον κομμουνισμό. Βλέπουμε ότι ο κομμουνισμός – εξετάζοντάς τον μέσα στον χρόνο – έχει δύο πολύ βασικά εγγενή χαρακτηριστικά. Το ένα είναι ο τρομερός του ανθελληνισμός και το άλλο είναι η επίσης τρομερή του μιζέρια. Έχει ένα τρομερό μίσος και έναν τεράστιο φόβο για τον Ελληνισμό και αυτό δεν μπορεί να το αποκρύψει. Όπου μπόρεσε, τον “χτύπησε” αλύπητα …Ο κομμουνισμός ήταν πρωταγωνιστής στην καταστροφή τού Ελληνισμού τού Εύξεινου Πόντου και της Μικράς Ασίας …Ο κομμουνισμός ήταν πρωταγωνιστής στο έγκλημα του Εμφυλίου …Ο κομμουνισμός πρωταγωνίστησε στην κυπριακή τραγωδία. Αυτός ο κομμουνισμός εκτός από δολοφονικός είναι ταυτόχρονα και μίζερος. Βγάζει επίσης εγγενώς μια μιζέρια, μια κακομοιριά, μια κρυψίνοια, μια συνωμοτικότητα και μια κουτοπονηριά, που – για αυτούς που έχουν γνώσεις – “θυμίζει” κάποιους πολύ “γνωστούς” πλούσιους και ισχυρούς παράγοντες του κόσμου.

 

Αυτό δεν είναι που κάνουν δεκαετίες τώρα οι ΚΚΕδες; Οι μεγαλύτεροι δολοφόνοι τής νεότερης ιστορίας δεν παύουν να “κλαίνε“. Οι μεγαλύτεροι χαφιέδες τής μεταπολεμικής ιστορίας δεν παύουν να παριστάνουν τα θύματα διωγμών. Οι μεγαλύτεροι εχθροί τής Δημοκρατίας εμφανίζονται σαν οι “αγωνιστές” της. Σταλινικοί ονόμασαν την ένοπλη συμμορία τού Εμφυλίου “Δημοκρατικό Στρατό”. Σταλινικοί παριστάνουν τους “αντιστασιακούς” αγωνιστές υπέρ της Δημοκρατίας. Αυτό το DNA “θυμίζει” κάτι στον αναγνώστη; Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι, “κλαίγοντας”, προοδεύουν; Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι είναι πλούσιοι και παριστάνουν τους κακομοίρηδες;  …Μόνιμα “θύματα” της ζωής, αλλά μυστηριωδώς πάντα βολεμένοι;

 

Ο κομμουνισμός έχει το DNA και την “παθογένεια” των ιδρυτών και ιδιοκτητών του …Μιζέρια πολυτελείας …Μια Παπαρήγα στο Κολέγιο Αθηνών …Ένας Κουτσούμπας με Ρόλεξ …Ένας Κόκκαλης με Ιντρακόμ. Ακόμα κι όταν φοράνε “χρυσάφι”, η μιζέρια τους το “θαμπώνει”, μετατρέποντάς το σε μπακίρι. Αυτό είναι το DNA που αποκαλύπτει την προέλευση του ΚΚΕ. Η ιστορία απλά έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό, το οποίο εύκολα ένα έμπειρο μάτι “διακρίνει“. Ο κομμουνισμός ιδρύθηκε, χρηματοδοτήθηκε και εξουσιάστηκε από πάμπλουτους μίζερους Εβραίους και άρα από μισέλληνες …Από τους πιο αυθεντικούς μισέλληνες, που είναι οι Εβραίοι. Ακόμα και το “ελληνικό” ΚΚΕ το ίδρυσε ο Εβραίος Μπεναρόγια. Αυτός και οι όμοιοί του είναι που του έδωσαν το μοναδικό και αναλλοίωτο πολιτικό του DNA.

 

makedoniko_kke_011Ξεκινώντας λοιπόν από τον ιδρυτή τού ΚΚΕ, βρίσκουμε την “άκρη” ενός “νήματος”, το οποίο εύκολα φτάνει στην κορυφή τού κομμουνισμού και από εκεί καταλήγει στους δρόμους τού Μανχάταν …Στους δρόμους τής Wall Street, όπου κατοικοεδρεύουν οι τοκογλύφοι. Το κόμμα τού Μπεναρόγια βρισκόταν μόνιμα στο “πλάι” αυτών των τοκογλύφων και πάντα “απέναντι” από τον ελληνικό λαό.

 

Όταν οι τοκογλύφοι μεθόδευσαν τη Μικρασιατική Καταστροφή, το ΚΚΕ λειτουργούσε σαν Πέμπτη Φάλαγγα μέσα στην Ελλάδα. Όταν οι τοκογλύφοι μεθόδευσαν τη ναζιστική εισβολή στην Ελλάδα, το ΚΚΕ αρνιόταν να πολεμήσει εναντίον τους. Στις ημέρες μας έκανε περιφρούρηση της Βουλής, για να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι από την οικονομική καταστροφή των Ελλήνων. Παρακολουθώντας δηλαδή τον Μπεναρόγια και το κόμμα του, ξεπερνάς τη Σοβιετική Ένωση και “φτάνεις” εύκολα στους τοκογλύφους. Τα αιώνια αφεντικά τού Μπεναρόγια και άρα και του ΚΚΕ είναι οι παππούδες αυτών, οι οποίοι σήμερα κουνάνε το “δάκτυλο” στην Ελλάδα …Οι φυσικοί πρόγονοι των σημερινών Ρότσιλντ, Τρισέ, Στρος Καν ή Μπλανκφάιν.

 

Για να διευκολύνουμε τη “ροή” του κειμένου, θα πούμε – έστω και “επί τροχάδην” – ορισμένα βασικά πράγματα περί κομμουνισμού. Ζούμε σε μια εποχή όπου υπάρχει εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία και ελάχιστα είναι πλέον τα πραγματικά μυστικά αυτού του κόσμου. Σχεδόν τα πάντα έχουν αποκαλυφθεί και είναι πολύ εύκολο για τον αναγνώστη να “παρακολουθήσει” – και βεβαίως να “ελέγξει” – τους συλλογισμούς μας. Σήμερα είναι πλέον αποδεδειγμένο – και όχι προϊόν συνωμοσιολογίας – ότι η κομμουνιστική θεωρία ήταν καθαρά εβραϊκό “πρότζεκτ” …Ήταν μια επί πληρωμή “παραγγελία” Εβραίων σε Εβραίους …Οι Εβραίοι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης πλήρωσαν στην κυριολεξία τον Μαρξ, για να τους “σκαρώσει” μια ιδεολογία στα μέτρα τους …Μια ιδεολογία, την οποία θα τη χρησιμοποιούσαν ως μέσον για να επιτύχουν πολύ μεγάλους και φιλόδοξους σχεδιασμούς. Στη συνέχεια θα αναλάμβαναν να “ταΐζουν” τους κομμουνιστές δήθεν ιδεολόγους και δήθεν επαναστάτες τής Ευρώπης…

 

…Πληρωμένα από τους Εβραίους τοκογλύφους ήταν τα τεμπελόσκυλα των εβραϊκών γκέτο, που έβγαιναν από αυτά και σκορπίζονταν στις κοινωνίες, παριστάνοντας τους “ιδεολόγους” κομμουνιστές. Χωρίς να εμβαθύνουμε καθόλου – εφόσον υπάρχουν άλλα κείμενά μας επάνω στο θέμα αυτό—, θα πούμε το εξής: Ο Κομμουνισμός και ο Ναζισμός, που τον τελευταίο αιώνα ταλαιπώρησαν την ανθρωπότητα και της “κόστισαν” πάνω από 200 εκατομμύρια νεκρούς, ήταν μια τεχνητή “παγίδα” …Ήταν το colpo grosso των Εβραίων για να “κατακτήσουν” τον κόσμο. Με τον κομμουνισμό δημιούργησαν τον αντικομμουνισμό, που είναι ο ναζισμός και με τον τρόπο αυτόν δημιούργησαν δύο “θηρία”.

 

Με το “θηρίο” τού ναζισμού ισοπέδωσαν την Ευρώπη, προκειμένου να τη μετατρέψουν σε μια “αποικία” χρέους μέσω της δήθεν χρηματοδότησης της ανοικοδόμησής της και με το “θηρίο” τού κομμουνισμού δημιούργησαν το φόβητρο της Σοβιετικής Ένωσης, ώστε αυτοί οι δανειολήπτες να μην τολμάνε να αμφισβητήσουν τους δανειστές τους …Τόσο απλά. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι πλήρωσαν τον Μαρξ, για να δημιουργήσει τη “μάστιγα” του κομμουνισμού, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πλήρωσαν τον Χίτλερ και τον Λένιν, για να δημιουργήσουν τα συστήματα εκείνα, τα οποία θα είχαν ως “ειδικότητά” τους είτε να επιβάλουν στον κόσμο τον κομμουνισμό είτε να τον σταματήσουν …”Μισθωμένοι” εξειδικευμένοι ρολίστες, που είχαν αναλάβει συγκεκριμένους ρόλους.

 

makedoniko_kke_010Με την ίδια κομμουνιστική θεωρία, δηλαδή, δημιουργήθηκαν τόσο το κομμουνιστικό θηρίο τής ΕΣΣΔ όσο και το αντικομμουνιστικό θηρίο τής ναζιστικής Γερμανίας. …Όλα “στημένα” …Με χρήματα των Ρότσιλντ, των Ροκφέλερ, των Σιφ, των Βάρμπουργκ, των Βάντερλιπ, των Μόργκαν κλπ. χρηματοδοτήθηκε όχι μόνον ο “στοχαστής” Μαρξ, αλλά και οι μεγάλοι δικτάτορες των θηρίων …Ο Λένιν και ο Χίτλερ. Οι ίδιοι άνθρωποι τα μεθόδευαν όλα και όλοι ελέγχονταν από την ίδια τοκογλυφική “συμμορία”. Οι πιο ισχυροί και διάσημοι παράγοντες του κομμουνισμού ήταν Εβραίοι και δρούσαν με εβραϊκές χρηματοδοτήσεις.

 

Η δράση τους, ακόμα κι όταν έφερνε “διαφορετικά” αποτελέσματα, εξυπηρετούσε πάντα τον ίδιο σχεδιασμό. Στη Ρωσία κατέλαβαν με τη βία το κράτος, για να δημιουργήσουν πάνω σε διαφορετικούς λαούς τη Σοβιετική Ένωση, η οποία θα αποτελούσε το “φόβητρο” της μεταπολεμικής εποχής. Εβραίος ήταν ο αρχηγός τής Δικτατορίας τού Προλεταριάτου Λένιν και Εβραίοι ήταν οι επικεφαλής των “μοχλών” αυτής της Δικτατορίας. Εβραίος ήταν ο Τρότσκι, ως αρχηγός τού “Κόκκινου Στρατού”, ο οποίος απειλούσε κατά κύριο λόγο τον ρωσικό λαό και μετά όλους τους άλλους. Εβραίος ήταν και ο Ντζιερζίνσκι, ως αρχηγός τής KGB, η οποία απειλούσε κατά κύριο λόγο τη ρωσική κοινωνία και μετά όλους τους άλλους. Αυτό ήταν το “θηρίο” που “κατασκεύασαν”, για να τρομοκρατούν την Ευρώπη.

 

Πριν όμως φτάσουν σε σημείο να μπορούν οι “ψωριάρηδες” του προλεταριάτου να τρομοκρατήσουν την Ευρώπη, έπρεπε να τη “χτυπήσουν” σε τέτοιον βαθμό, που να τη βρουν εξασθενημένη και ανήμπορη ν’ αντιδράσει. Γι’ αυτόν τον λόγο εντός τής Ευρώπης έκαναν μια διαφορετικού τύπου προετοιμασία. Αυτή η προετοιμασία έγινε στη Γερμανία. Οι Εβραίοι έκαναν στον γερμανικό κόσμο τα αντίστοιχα πράγματα με αυτά που έκαναν εις βάρος των Ρώσων, απλά με διαφορετικό σκοπό. Εκεί είχαν σκοπό να δημιουργήσουν ένα “φόβητρο” της Δημοκρατίας, για να “γεννηθεί” ο Χίτλερ και μαζί του η Γερμανία …Για να “γεννηθεί”  ο “προστάτης” της Δημοκρατίας …”Προστάτης” με τη λογική των φασιστών, και άρα ο “νταβατζής” της. Η προβοκατόρικη δράση των Εβραίων κομμουνιστών τής Γερμανίας “γέννησε” τον ναζισμό και βέβαια την ίδια τη Γερμανία με τη μορφή που γνωρίζουμε …Δεν υπήρχε Γερμανία πριν τον Χίτλερ και τους κομμουνιστές.

 

Η Γερμανία, την οποία γνωρίζουμε εμείς οι σύγχρονοι Ευρωπαίοι, είναι η Δημοκρατία τής Βαϊμάρης και είναι ένα απολύτως τεχνητό δημιούργημα με νομική υπόσταση ιδιωτικής εταιρείας, το οποίο ανήκει κυριολεκτικά στους Εβραίους δημιουργούς της. Οι Γερμανοί, μέχρι να πραγματοποιηθεί – ερήμην τους – αυτή η “δημιουργία”, ήταν χωρισμένοι σε Προτεστάντες Πρώσους και Καθολικούς Βαυαρούς. Η Γερμανία, η οποία “μάτωσε” την Ευρώπη με δύο παγκόσμιους πόλεμους, είναι καθαρά εβραϊκό δημιούργημα …Είναι “αδερφή” της Σοβιετικής Ένωσης και ανήκει στους ίδιους ανθρώπους. Δημιουργήθηκε εν αγνοία και εις βάρος των λαών της. Είναι πραγματικά “αδερφή” τής “Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών”, εφόσον δημιουργήθηκε από τους ίδιους ανθρώπους πάνω στο ίδιο “χαοτικό” νομικό πλαίσιο ως “Ένωση Γερμανικών Χριστιανοσοσιαλιστικών Δημοκρατιών”.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο κι αυτή η “τεχνητή” Γερμανία διασπάστηκε εύκολα – και χωρίς καμία αντίδραση – μετά τα εγκλήματά της. Αυτοί, οι οποίοι τη δημιούργησαν, ήταν οι ίδιοι που τη διέσπασαν μετά την προβλεπόμενη “ήττα” της. Διασπάστηκε με τη λογική που κάποιος εγκληματίας αποσυναρμολογεί το όπλο του, προκειμένου να καθησυχάσει τα θύματά του και να αποφύγει κάποιες συνέπειες των εγκλημάτων του. Αυτό ακριβώς έγινε το ’45 με τη διάσπαση της “τεχνητής” Γερμανίας. Οι ιδιοκτήτες της – και προκειμένου να καθησυχάσουν τους Ευρωπαίους και να εκτονώσουν την οργή τους και το πάθος τους για εκδίκηση – την “αποσυναρμολόγησαν”. Αυτό το έκαναν και για τον επιπλέον λόγο τής δημιουργίας ενός νομικού “άλλοθι”, προκειμένου να μην αποζημιώσουν τα θύματά τους. Όταν το 1990 έγινε η Επανένωση, στην πραγματικότητα “ξανασυναρμολογήθηκε” το “όπλο” των Εβραίων και όπως “είδαμε” όλοι μέσα σε λίγα χρόνια “ξαναπυροβόλησε” την Ευρώπη και χωρίς βέβαια ακόμα να έχει αποζημιώσει κανένα από τα προηγούμενα θύματά της.   

 

Αυτό, το οποίο έχει σημασία – για να συνεχίσουμε την ανάλυσή μας – είναι ότι με τον κομμουνισμό και τον ναζισμό οι Εβραίοι είχαν δημιουργήσει ένα “σφυρί” και έναν “άκμονα”, όπου ανάμεσά τους είχαν σκοπό να “τσακίσουν” όλα τα έθνη. Το κομμουνιστικό “σφυρί” το είχαν στα δικά τους χέρια και τον “άκμονα” απλά τον παρέδωσαν στα ναζιστικά χαϊβάνια. Έχοντας οι Εβραίοι δημιουργήσει τα δύο βασικά “εργαλεία” τους, προσπάθησαν – και τελικά κατάφεραν – να παγιδεύσουν τους λαούς. Με τον “άρρωστο” κομμουνισμό μπόρεσαν να “διαβρώσουν” το σύνολο των ευρωπαϊκών κρατών, προκειμένου να τα “μαλακώσουν”, για να τα “τσακίσουν” εύκολα με τα “εργαλεία” τους.

 

Ο κομμουνισμός ήταν το μεγάλο πλεονέκτημά τους, γιατί κατόρθωναν και έμπαιναν μέσα σε όλα τα κράτη ως θρησκευτικού τύπου “δόγμα”, το οποίο ζητούσε υπακοή και υποσχόταν “σωτηρία” στους “πιστούς” του, παρακάμπτοντας την αντίσταση των πραγματικών θρησκευτικών δογμάτων. Έμπαιναν μέσα σ’ αυτά – με τον τρόπο που μπαίνουν οι μολυσματικοί “ιοί” – με σκοπό να διχάσουν τις κοινωνίες, προκειμένου να τις εξασθενίσουν, για να μπορέσουν να τις ελέγξουν. Μέσα από τα δίκτυα των πορνείων και των χαμαιτυπείων, τα οποία παραδοσιακά έλεγχαν οι Εβραίοι επί αιώνες, “ξεχύθηκε” ο μολυσματικός κομμουνισμός στην Ευρώπη. Όλα τα κομμουνιστικά-σοσιαλιστικά κόμματα ιδρύθηκαν από Εβραίους, οι οποίοι, όπως συνήθιζαν, κατοικοέδρευαν στα πορνεία…

 

.makedoniko_kke_009..Τεμπέληδες, παπατζήδες, τοκογλύφοι, πόρνες, προαγωγοί, μαχαιροβγάλτες ήταν οι “θεμελιωτές” τού πανευρωπαϊκού κομμουνισμού …Ο “αφρός” τής κοινωνίας. Η ποιότητα αυτής της κοινωνικής “χαβούζας” ήταν εκείνη που όρισε και καθόρισε την ποιότητα και του ναζισμού, ο οποίος ήταν το “είδωλο” του κομμουνισμού. Η ποιότητα των κομμουνιστών, δηλαδή, ήταν εκείνη που καθόρισε και την ποιότητα των αντικομμουνιστών. Υποχρεωτικά σκουπίδι θα ήταν ο Χίτλερ, γιατί εξ’ αρχής ήταν το “είδωλο” ενός σκουπιδιού σαν τη Λούξεμπουργκ …Δεν μπορεί δηλαδή να “καθρεπτίζεται” ο Κουασιμόδος και να εμφανίζεται ως “είδωλό” του ο Άδωνις.

 

Οι εγκληματίες αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι απειλούσαν τη Δημοκρατία, ήταν εκείνοι, οι οποίοι έστησαν απέναντί τους τους εγκληματίες που θα αναλάμβαναν την προστασία της. Αυτά δεν τα λέμε εμείς. Αυτά τα λένε και οι ίδιοι οι Εβραίοι, εφόσον δεν είναι όλοι οι Εβραίοι Σιωνιστές ( https://www.youtube.com/watch?v=UrCc8HLUoF4 ). Αυτό το κόλπο των Εβραίων “κόστισε” στην ανθρωπότητα πάνω από 200.000.000 νεκρούς …”Διακόσια εκατομμύρια”, για όσους μπορεί να υπέθεσαν ότι κάναμε λάθος στα μηδενικά …Τόσο κόστισε το “κόλπο” των Ρότσιλντ, των Ροκφέλερ και των διαφόρων Σόρος.

 

 

 

And the Oscar goes…

 

στο Ολοκαύτωμα

 

 

 

Πολύ κουβέντα έγινε, γίνεται και θα γίνεται πάντα για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων. Παντού οι Εβραίοι τρέχουν να στήσουν – με τα χρήματα των άλλων βέβαια, λόγω DNA – τα μνημεία εκείνα, τα οποία δεν θα επιτρέπουν στους λαούς να “ξεχάσουν” το έγκλημα αυτό. Εμείς δεν θα πούμε εδώ την άποψή μας για το Ολοκαύτωμα. Εμείς απευθυνόμαστε στην εξυπνάδα και τη λογική τού αναγνώστη για να δημιουργήσει μόνος του τη δική του άποψη.

 

Πόσες πιθανότητες έχει το Ολοκαύτωμα να μην είναι απάτη με βάση τα ήδη υπάρχοντα κι αναμφισβήτητα ιστορικά στοιχεία; Γιατί μιλάμε για απάτη; …Γατί, κατ’ αρχήν μιλάμε για τους μεγαλύτερους παραγωγούς “ψευδαισθήσεων” στον κόσμο …Μιλάμε για τους πιο διάσημους παραγωγούς τού Χόλυγουντ …Μιλάμε για τους κάτοχους των πιο πολλών Oskar υποκριτικής, σεναρίου και σκηνοθεσίας …Μιλάμε για τους πιο διάσημους παραγωγούς “εικονικής πραγματικότητας” στην ανθρώπινη ιστορία …και, για να το κάνουμε ακόμα πιο ρεαλιστικό, μιλάμε για τους μεγαλύτερους απατεώνες τής ανθρώπινης ιστορίας …και ως γνωστόν η ζωή τις περισσότερες φορές ξεπερνά τον κινηματογράφο.

 

Από πού να ξεκινήσει κάποιος και πού να τελειώσει. Αρκεί και μόνον να σκεφτεί ότι ο ίδιος ο ιδρυτής τού σιωνισμού, Χέρτζλ, ήταν αυτός, ο οποίος πίστευε πάντα ότι ΜΟΝΟΝ οι διωγμοί μπορούν να συντηρήσουν τους Εβραίους. Όπως αποδείχθηκε στον χρόνο είχε τελικά δίκιο …Οι σκληροί διωγμοί μπορούν πράγματι να διατηρούν τον Εβραϊσμό δυνατό και υγιή. Η ίδια η ηγεσία των Εβραίων, δηλαδή, επεδίωκε τους διωγμούς των Εβραίων για λόγους εθνικής αναζωογόνησης και βέβαια επιβίωσης. Αν σε αυτήν την “ανάγκη” τής ηγεσίας των σιωνιστών Εβραίων προσθέσει κάποιος και το αναμφισβήτητο πλέον ιστορικό στοιχείο ότι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης τού υποτίθεται μεγαλύτερου διώκτη των Εβραίων, Χίτλερ, ήταν ο Εβραίος Ροκφέλερ και μαζί του και ο Ρότσιλντ, τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει; Ρωτάμε εμείς τους καλοπροαίρετους, για να μην φανούμε κακοπροαίρετοι οι ίδιοι. Τι συμπεράσματα μπορεί να βγάλει κάποιος από τα δύο αυτά απλά στοιχεία, τα οποία αποτελούν αδιαμφισβήτητα ιστορικά στοιχεία;

 

Σε ένα Έθνος λοιπόν, στο οποίο από την εποχή τού Καϊάφα τα πάντα “ζυγίζονται” με βάση το συμφέρον, δεν χρειάζεται να σκεφτεί κάποιος πολύ βαθιά για ν’ ανακαλύψει τα “μυστήριά” του. Ένας λαός, ο οποίος από το ιερατείο του μαθαίνει και εκπαιδεύεται να ανέχεται τη θανάτωση δικών του ανθρώπων για να …”κερδίσει το Έθνος”, δεν έχει πρόβλημα ν’ αποδεχθεί έναν διωγμό δικών του ανθρώπων, για να “πετύχει” το ίδιο Έθνος τους στόχους του. Οι ίδιοι άνθρωποι, δηλαδή, οι οποίοι με την ίδια λογική σκότωσαν τον αδερφό τους Χριστό, ήταν εκείνοι που διοργάνωσαν και τους διωγμούς των σύγχρονων αδερφών τους. Για να διατηρήσουν ή να επεκτείνουν προνόμια, πλούτη κι εξουσία, έκαναν το πρώτο έγκλημα …και για τους ίδιους λόγους έκαναν και το δεύτερο έγκλημα …Απλά μετά “κλαίνε”, γιατί αυτό επιβάλει το σενάριο.

 

makedoniko_kke_008Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο δηλωμένος σιωνιστής Σπίλμπεργκ είναι ομοεθνής, ομοϊδεάτης και μάλλον συνάδελφος του Χέρτζλ. Όπως φαίνεται είναι το εθνικό τους “άθλημα” η σκηνοθεσία και η δημιουργία εικονικής πραγματικότητας. Γιατί όμως μιλάμε για “σκηνοθεσία” και άρα για μια “παράσταση” δυστυχίας; …Γιατί υπάρχουν πράγματα, τα οποία δεν εξηγούνται με την απλή λογική. Μετά από τόσο κλάμα και καταστροφή, ήρθαν τα χρήματα …Πολλά χρήματα. Ποτέ και κανένας άλλος κατεστραμμένος λαός δεν “πέτυχε” τόσα πολλά πράγματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Υπάρχει ένα ανεξήγητο και τεράστιο “άλμα” επιτυχίας, αν σκεφτεί κάποιος ότι το εβραϊκό Έθνος μέχρι το 1940 ήταν ένα από τα πιο φτωχά έθνη τού κόσμου. Από την “Έξοδο” της Αιγύπτου μέχρι το 1940 αυτό το έθνος ήταν μόνιμα “καθηλωμένο” στην “ουρά” τής ανθρωπότητας …Στα “κυβικά” των γύφτων και των αθιγγάνων βρίσκονταν επί αιώνες …Μόνον με αυτούς συναγωνίζονταν μέσα στις κοινωνίες, και αυτό όχι πάντα με επιτυχία.

 

Ό,τι αρρώστια υπήρχε, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά, μέσα στις κοινωνίες, μέσα από τα εβραϊκό “γκέτο” ξεπηδούσε.  Σήμερα αυτό το έθνος είναι μακράν το πιο “επιτυχημένο” και αυτήν την “επιτυχία” την οφείλει στο Ολοκαύτωμα …και αυτό είναι κάτι, το οποίο οδηγεί εύκολα σε κάποια συμπεράσματα. Πόσο εύκολα; …Όσο εύκολο είναι να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να διεκδικήσεις κέρδη επενδύσεων, χωρίς να επενδύσεις. Πόσο μάλλον να περιμένεις μεγάλα κέρδη χωρίς μεγάλα ρίσκα και μεγάλες επενδύσεις. Ακόμα και το “λαχείο” για να κερδίσεις, θα πρέπει πρώτα να το αγοράσεις και άρα να ξοδευτείς …Τόσο εύκολα είναι τα πράγματα που αφορούν το “Ολοκαύτωμα”, επάνω στο οποίο – προκειμένου να σταματήσουν να “εξάγονται” τέτοια συμπεράσματα – απαγορεύουν με τους πιο αυστηρούς νόμους τη μελέτη του και την έρευνά του. Υπάρχει έστω ένα ψήγμα λογικής σε μια τέτοια απαγόρευση; Ποιο πραγματικό θύμα θα απαγόρευε δια ροπάλου την έρευνα των επιστημόνων και των ερευνητών για τα εγκλήματα και τους εγκληματίες τού ναζισμού; …Πόσο απαραίτητο είναι σε αυτήν την περίπτωση να πούμε εμείς την άποψή μας για το Ολοκαύτωμα;…

 

…Εμείς, το μόνο που μπορούμε να προσθέσουμε στο κείμενο αυτό περί των στρατοπέδων συγκέντρωσης, είναι εκείνο το οποίο είπαμε και για τους “διωγμούς” των κομμουνιστών από τον γέρο Παπανδρέου …Αποτελεί απλά μια άλλη προσέγγιση στο θέμα που αφορά στη διαχείριση των πληθυσμών μέσω των οργανωμένων αυτών στρατοπέδων …Μια διαχείριση, η οποία είχε ως βασικό στόχο να προστατεύσουν κάποιοι έναν πληθυσμό με βαρύ ποινικό “μητρώο” μέσα σε έναν κόσμο, ο οποίος εκείνη τη στιγμή “μάτωνε” και ο οποίος δεν τους συμπαθούσε …Μια διαχείριση, η οποία είχε ως στόχο να μετατρέψει όλους τους Εβραίους μαζικά σε συνένοχους των τοκογλύφων σιωνιστών και να καλλιεργήσει οργανωμένα μια κοινή εβραϊκή “συμπεριφορά”, η οποία μονίμως θα τους απέδιδε κέρδη και βέβαια συλλογική άμυνα απέναντι στην οποιαδήποτε απειλή ή αμφισβήτηση …Μια διαχείριση η οποία θα επέτρεπε στους ισχυρούς τού σιωνισμού να κάνουν “πακέτο” τους κοινούς Εβραίους και να τους στείλουν εκεί όπου ο σιωνιστικός σχεδιασμός θα είχε ανάγκη δικό τους ανθρώπινο δυναμικό.

 

Και πάλι δεν λέμε τίποτε παράξενο. Κάποιοι συγκέντρωσαν τους Εβραίους σε σχετικά ασφαλείς τοποθεσίες, για να τους διαχειριστούν κατά βούληση. “Ασφαλείς, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης;” …θα έλεγε κάποιος καλοπροαίρετος …Βεβαίως και ασφαλείς, γιατί τα πάντα κρίνονται στον χρόνο κατά τον οποίο διαδραματίζονται τα γεγονότα αυτά και όχι στον χρόνο κατά τον οποίο αυτά αναλύονται. Ένα ξερό κομμάτι ψωμί, αν το δώσεις σήμερα σε έναν άνθρωπο, είναι σαν να τον κοροϊδεύεις, δίνοντάς του ένα σκουπίδι. Το ίδιο κομμάτι ψωμί ήταν “θησαυρός” τις ημέρες που πέθαιναν οι άνθρωποι στους δρόμους από την πείνα. Σε έναν κόσμο όπου γινόταν ανθρωποσφαγή με πάνω από εκατό εκατομμύρια νεκρούς, βεβαίως και ήταν ασφαλή τα στρατόπεδα συγκέντρωσης …Πολύ ασφαλή. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και τον κομμουνιστή Ζαχαριάδη – και για τη δική του ασφάλεια – τον είχαν “αποθηκεύσει” σε αυτά τα ασφαλή στρατόπεδα συγκέντρωσης.

 

Σε έναν κόσμο όπου μπορούσε κάποιος να πεθάνει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, είτε από σφαίρα είτε από πείνα, δεν ήταν κι άσχημα που για τους εκλεκτούς στα στρατόπεδα δεν έπεφταν σφαίρες και υπήρχε πάντα ένα σίγουρο πιάτο φαγητό. Πλήθος πολύτιμων για τους Εβραίους ανθρώπων είχε “αποθηκευτεί” σε αυτά τα στρατόπεδα. Ας ψάξει κάποιος τους “συγκάτοικους” του Ζαχαριάδη στο Νταχάου και θα τους βρει. Το αδιαμφισβήτητο θανατικό των στρατοπέδων δεν ανατρέπει αυτό, το οποίο ισχυριζόμαστε. Έχει κι αυτό την εξήγησή του και βεβαίως τη λογική του. Υπήρχαν νεκροί για τους λόγους που όλοι γνωρίζουν, επειδή αυτό βόλευε τους σχεδιαστές τους στην “έξωθεν” εικόνα τους και υπήρχαν επίσης νεκροί, επειδή απλά οι άνθρωποι πεθαίνουν και κάποιοι θα πέθαιναν είτε μέσα είτε έξω από τα “σύρματα”.

 

 Το κόστος των στρατοπέδων σε εβραϊκές ζωές ήταν ένα “κόστος”, το οποίο οι δικές τους ηγεσίες το αποφάσισαν. Οι χρηματοδοτούμενοι από τους Εβραίους ΝΑΖΙ ήταν απλά αυτοί, οι οποίοι δέχθηκαν να τους “χρεωθούν” …Οι ίδιοι οι Εβραίοι όμως ήταν εκείνοι, οι οποίοι αποφάσισαν ότι “συμφέρει” να πεθάνουν κάποιοι ομοεθνείς τους για την κολοσσιαία μεταπολεμική “κονόμα” …Μια “κονόμα”, την οποία εκ των υστέρων όλοι εμείς αντιλαμβανόμαστε πως ήταν μεγαλύτερη ακόμα κι απ’ αυτήν που φαντάζονταν και οι ίδιοι οι σχεδιαστές τού Ολοκαυτώματος.

 

Αυτό το “Ολοκαύτωμα” εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος εκ των υστέρων πως ήταν απολύτως απαραίτητο για τους σιωνιστές. Ήταν απαραίτητο, γιατί ο εγκληματικός ρόλος και η παρουσία τού εβραϊκού παράγοντα στο μακελειό τού Δεύτερου Παγκόσμιου Πόλεμου ήταν τόσο προκλητική και εμφανής, που σίγουρα χρειάζονταν οι Εβραίοι ένα “άλλοθι”, για να μπορέσουν να ξεφύγουν από τη μήνη και την εκδικητικότητα των λαών που έπεσαν θύματά τους. Αποτελούσε κοινό μυστικό στη Γερμανία, τη Ρωσία ή τη Βρετανία ότι οι Εβραίοι συνδέονταν με τα πιο αιμοσταγή “κτήνη” τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

 

Τόσο τον Χίτλερ όσο και τον Λένιν στην εξουσία τους ανέβασαν οι Εβραίοι, είτε με τις χρηματοδοτήσεις τους είτε με τις “κομμουνιστικές” τους δράσεις …Οι Εβραίοι είχαν μεγάλη ανάγκη το Ολοκαύτωμα, για να μπορέσουν μέσα σε λίγα χρόνια να παρουσιαστούν σαν τα μεγάλα θύματα και οι αδικημένοι τής κοινωνίας. Το είχαν ανάγκη, γιατί δεν ήταν εύκολο να παρουσιαστούν σαν θύματα εκείνοι, οι οποίοι έλεγχαν απόλυτα τόσο τη Γερμανία όσο και τη Ρωσία …Εβραίοι έλεγχαν όλα τα ΜΜΕ τής προπολεμικής Γερμανίας …Εβραίοι ήταν οι ιδρυτές τού Κόκκινου Στρατού ή της Κόκκινης KGB. Επειδή όμως αυτά ήταν γνωστά σε ΟΛΟΥΣ, ήταν επικίνδυνα για τους Εβραίους, οι οποίοι είχαν παντού “διασπορά”.

 

 Έπρεπε, για το “ξεκάρφωμα”, να γίνει μια θεαματική προσπάθεια θυματοποίησής τους, ώστε να έχουν ένα στοιχειώδες “άλλοθι” την επομένη ημέρα τού Πολέμου, στον σχεδιασμό του οποίου και οι ίδιοι πρωταγωνίστησαν. Γι’ αυτόν τον λόγο τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης ήταν ένα καλό κόλπο ασφαλούς “αυτοτραυματισμού” για έναν “δολοφόνο” ορατό, ο οποίος αναζητούσε απεγνωσμένα “άλλοθι”. Επιπλέον, είχαν ανάγκη ένα Ολοκαύτωμα, για να μπορέσουν να δικαιολογήσουν μια τεράστια ροή πλούτου από την κορυφή προς τη βάση τής συμμορίας. Πώς θα μοιράζονταν τη λεία όλοι μαζί ως συμμορία; Με ποια δικαιολογία θα έπαιρναν όλοι το κατιτίς τους; Δημιουργώντας “θύματα”, δικαιολογούσαν ροή μέσω “αποζημιώσεων”.

 

Μετά απ’ όλα αυτά που είπαμε, χρειάζεται κάποιος να ψάξει, να αναλύσει ή να προβληματιστεί για τον λόγο που δεν επιτρέπουν τη μελέτη και την ανάλυση του Ολοκαυτώματος. Χρειάζεται κάποιος να ψάξει, να αναλύσει ή να προβληματιστεί για τον λόγο που ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ευρώπη κανένας λαός δεν συμπαράσταθηκε στους Εβραίους, οι οποίοι έπεφταν θύματα διωγμών; …Μόνον ο Μπουτάρης δεν “καταλαβαίνει” γιατί έγιναν όλα αυτά, αλλά κι αυτός, ως βενιζελικός κολεγιόπαιδας, μάλλον με το αζημίωτο δεν καταλαβαίνει.

 

Μέσα σε αυτόν τον παγκόσμιο σχεδιασμό βρισκόταν και η Ελλάδα. Ανάμεσα λοιπόν στα “κόμματα” που ίδρυσαν οι Εβραίοι στην Ευρώπη ήταν και το “ελληνικό” ΚΚΕ …Ένα γνήσιο εβραϊκό κόμμα, το οποίο ιδρύθηκε στο τεράστιο εβραϊκό γκέτο τής Θεσσαλονίκης και η “σύλληψή” του πιθανότατα να έγινε σε κάποιο “πολιτιστικό” κέντρο, το οποίο οι κοινοί άνθρωποι ονομάζουν πορνείο. Οι Εβραίοι ιδιοκτήτες τού σοβιετικού “μαγαζιού” έδωσαν την “αντιπροσωπεία” στον ομοεθνή τους Μπεναρόγια και από εκεί και πέρα η ιστορία κατέγραψε την πορεία του. Το ΚΚΕ ιδρύθηκε τότε και μέχρι τώρα κάνει αυτό το οποίο προβλεπόταν από τους ιδρυτές και ιδιοκτήτες του να κάνει …Το κάνει με την απόλυτη ακρίβεια που αρμόζει σε ένα όργανο, το οποίο υπηρετεί τον ιμπεριαλισμό και πληρώνεται απ’ αυτόν.

 

Ο ρόλος τού ΚΚΕ ήταν πάντα να χαφιεδίζει την ελληνική ηγεσία στα αφεντικά του και με την προβοκατόρικη δράση του να παγιδεύει τον ελληνικό λαό, προκειμένου αυτός να ελέγχεται από την επιθυμητή γι’ αυτούς τοπική ηγεσία. Από την ίδρυσή του κι εντεύθεν έλεγχε δηλαδή τους “έξωθεν” επιλεγέντες ηγέτες τής χώρας και ταυτόχρονα τους διευκόλυνε να παραμένουν τέτοιοι, εφόσον βεβαίως εξυπηρετούσαν τα αφεντικά τους. Χαφιέδιζαν δηλαδή τους Παπανδρέου ή τους Καραμανλήδες στους ξένους, αλλά ταυτόχρονα τους στήριζαν, για να παραμένουν στην εξουσία, εφόσον έκαναν τις εξυπηρετήσεις που έπρεπε …Εξυπηρετήσεις, που, αν κάποιος είναι παρατηρητικός, θα διαπιστώσει ότι πάντα ξεκινούσαν από “τακτοποιήσεις” παλιών παραγραφέντων εθνικών δανείων, που για τους τοκογλύφους “ζωντάνευαν” και μετατρέπονταν σε “χρυσάφι”.

 

Κομμουνισμός και Μακεδονία.

 

Τι φοβούνται οι Εβραίοι;

 

 

 

Μελετώντας κάποιος τη σύγχρονη ιστορία τής Ελλάδας, δεν μπορεί να μην παρατηρήσει πολλά από τα “παράξενα” που την αφορούν. Από τις αρχές τού προηγούμενου αιώνα υπάρχει ένας έξωθεν προερχόμενος επίμονος ανθελληνικός σχεδιασμός, ο οποίος έχει δύο παράλληλους και φαινομενικά άσχετους μεταξύ τους στόχους. Ο ένας στόχος είναι η ολοκληρωτική – και όχι απλά η οικονομική – καταστροφή τού Ελληνισμού και ο άλλος στόχος είναι η ιστορική “τακτοποίηση” του “Μακεδονικού Ζητήματος” εις βάρος του Ελληνισμού αυτού. Μέσα στον τελευταίο αιώνα ο Ελληνισμός βίωσε τεράστιες ανθρωπιστικές και οικονομικές καταστροφές, οι οποίες δεν δικαιολογούνται με βάση την απλή λογική. Για ποιον λόγο ένας σχετικά μικρός πληθυσμιακά λαός να βρίσκεται μόνιμα στο στόχαστρο τόσο ισχυρών δυνάμεων; Για ποιον λόγο υπάρχει τέτοια επιμονή στην εις βάρος του πολιτική; Για ποιον λόγο οι ισχυροί αυτού του κόσμου τον οδηγούν με τόσο πάθος και επιμονή προς την καταστροφή; …Προς την απόλυτη καταστροφή.

 

Ταυτόχρονα, καθ’ όλο το διάστημα αυτής της ανθελληνικής πολιτικής, έχουμε και τη δημιουργία και δρομολόγηση του “Μακεδονικού Ζητήματος”. Κάποιοι δημιούργησαν μέγα θέμα εκ του μη όντος. Ποτέ στην ιστορία δεν υπήρχε ζήτημα ελληνικότητας της Μακεδονίας. Είναι σαν να προσπαθείς να ξεκολλήσεις το “κρέας” από το κόκκαλο κάποιου ανθρώπου. “Ελλάδα” και “Μακεδονία” είναι έννοιες ταυτισμένες μεταξύ τους όπως είναι ταυτισμένη η Αθήνα ή η Σπάρτη με την Ελλάδα. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία – και από κανέναν – δεν προέκυψε τέτοιο θέμα. Ακόμα και στα πιο σκοτεινά χρόνια τού Μεσαίωνα οι Μακεδόνες και ο Αλέξανδρος ήταν για τους λαούς ταυτισμένοι με τους Έλληνες. Επί αιώνες οι πάντες μάθαιναν στα σχολεία τους ότι ο Αλέξανδρος ήταν ο βασιλεύς των Ελλήνων. Ακόμα και οι μεγαλύτεροι ανθέλληνες δεν προσπάθησαν να κάνουν μια τόσο ανατρεπτική αναθεώρηση της ελληνικής ιστορίας. Αυτό όμως γίνεται τώρα, που ο κόσμος είναι πιο “μικρός” από ποτέ και πιο μορφωμένος από ποτέ. Έχει κάποια λογική εξήγηση αυτό το οποίο βλέπουμε σήμερα να συμβαίνει;

 

Παρακολουθώντας λοιπόν αυτά τα δύο παράλληλα θέματα, βλέπουμε την αναμφισβήτητη εβραϊκή συμμετοχή στα εγκλήματα αυτά. Τον τελευταίο αιώνα τα δύο μεγάλα ιδιόκτητα “θηρία” των σιωνιστών είχαν μόνιμο στόχο τον Ελληνισμό. Έβγαλαν όλη τη “λύσσα” τους εις βάρος του. Οι κομμουνιστές ήταν αυτοί, οι οποίοι στην κυριολεξία διέλυσαν τον Ελληνισμό τού Πόντου και της Μικράς Ασίας. Όπου δεν τον “χτύπησαν” απ’ ευθείας, όπως στη Σοβιετική πλευρά τού Πόντου, τον παγίδευσαν, για να τον “χτυπήσουν” οι κεμαλιστές με τη δική τους καθοδήγηση και βοήθεια. Κανένας Κεμάλ δεν θα είχε τη δυνατότητα να “ξηλώσει” από τη Μικρά Ασία έναν Ελληνισμό αιώνων χωρίς τη βοήθεια των σταλινικών. Αυτό δεν το λέμε εμείς αυθαίρετα …Αυτό το “φωνάζει” το κορυφαίο μνημείο τής κεμαλικής Τουρκίας στην πλατεία Ταξίμ.

 

Λίγα χρόνια αργότερα επιτέθηκε στον ελληνισμό και το δεύτερο σιωνιστικό “θηρίο”, ο ναζισμός. Όσο και να ψάξει κανείς, δεν θα βρει άλλο κράτος, το οποίο ο ναζισμός να του επιτέθηκε με τόσο μίσος και τόσο πάθος. Στην κυριολεξία οι ΝΑΖΙ δεν άφησαν πέτρα πάνω σε πέτρα. Μετά το “χτύπημά” τους στην Ελλάδα δεν άφησαν τίποτε όρθιο. Πουθενά αλλού δεν επέδειξαν μια τέτοιου είδους μανιακή συμπεριφορά οι ΝΑΖΙ. Ακόμα και λίγες ημέρες πριν την ολοκληρωτική τους ήττα το κύριο μέλημά τους ήταν η ολοκληρωτική καταστροφή των υποδομών τού ελληνικού κράτους. Μιλάμε για μια πρωτοφανή στα ιστορικά χρονικά καταστρεπτική μανία, η οποία μοιάζει με “λύσσα” ζώου. Πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό; Τι “εξαγόραζαν” οι ΝΑΖΙ μ’ αυτήν την ανεξήγητη συμπεριφορά;

 

Μήπως η ολοκληρωτική ισοπέδωση της Ελλάδας ήταν “αντιπαροχή” των Γερμανών ΝΑΖΙ για μια καλύτερη αντιμετώπισή τους την επομένη της “ήττας” τους; Μήπως με την καταστροφή τής Ελλάδας “εξαγόραζαν” τη μεταπολεμική γερμανική παλινόρθωση; Οι πανίσχυροι Εβραίοι τοκογλύφοι, οι οποίοι είχαν ως μεγάλο τους στόχο την καταστροφή τής Ελλάδας, δεν ήταν οι ίδιοι που “έκριναν” τους Γερμανούς για τα εγκλήματά τους; Αυτοί δεν ήταν που απάλλαξαν έναν λαό – ο οποίος εγκλημάτησε, για να εξυπηρετήσει τα συλλογικά του συμφέροντα – από τις συλλογικές του ευθύνες; Αυτοί δεν ήταν που “αθώωσαν” μαζικά έναν λαό, ο οποίος για το κέρδος πραγματοποίησε μαζικά εγκλήματα;

 

Μέσα σε ένα λεωφορείο χωρούσαν οι καταδικασμένοι ΝΑΖΙ “εγκληματίες” από ένα πρωτοφανούς μεγέθους μαζικό έγκλημα, το οποίο στοίχισε στην Ευρώπη πάνω από εκατό εκατομμύρια νεκρούς. Πώς είναι δυνατόν αυτό; Ποιοι αθώωσαν τον γερμανικό λαό από τις συλλογικές του ευθύνες και όχι μόνον δεν τον τιμώρησαν, αλλά τον αντάμειψαν, χρηματοδοτώντας στη συνέχεια αδρά τη γερμανική ανάπτυξη; Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό; Μήπως με τη “μανία” που επέδειξαν οι ΝΑΖΙ στην Ελλάδα, πέρασαν κάποιου είδους “εξετάσεις” απέναντι στα αφεντικά τής μεταπολεμικής εποχής;

 

Ταυτόχρονα με τη βίαιη δράση αυτών των “θηρίων” απέναντι στον Ελληνισμό “έτρεχαν” στο λεγόμενο background και όλα τα υπόλοιπα θέματα. Εκεί “χτιζόταν” και το Μακεδονικό …από τους ίδιους ανθρώπους. Ακόμα κι όταν οι κοινοί Έλληνες δεν υποπτεύονταν καν ότι υπήρχε ένα τέτοιου είδους πρόβλημα, αυτοί μεθοδικά και αθόρυβα το μεθόδευσαν, για να το φτάσουν στις ημέρες μας να απειλεί τα πάντα. Το “Μακεδονικό Ζήτημα” το εμπνεύστηκαν και το δρομολόγησαν Εβραίοι κατ’ αποκλειστικότητα …Στην κυριολεξία το ελέγχουν από την αρχή μέχρι το τέλος.
makedoniko_kke_007
Εβραίος ήταν ο Μπεναρόγια, που, ως αρχηγός τού “ελληνικού” ΚΚΕ, πρώτος απ’ όλους αναγνώρισε την ύπαρξη υποδουλωμένου “μακεδονικού” λαού. Εβραίος ήταν ο Τίτο, ο οποίος “εφεύρε” τη “Μακεδονία” μέσα στα πλαίσια της ενιαίας κομμουνιστικής Γιουγκοσλαβίας. Εβραίος ήταν ο Κίσινγκερ, ο οποίος δεν επέτρεψε ποτέ στη μεταπολεμική Ελλάδα να αντιδράσει στην αυθαιρεσία τού Τίτο. Εβραίος ήταν ο Χόλμπρουκ, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής αυτών που αποφάσισαν τι θα παραμείνει “ζωντανό” μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και άρα αποφάσισαν και για την επιβίωση της noname επαρχίας των Σκοπίων. Εβραίος είναι και ο Νίμιτς, ο οποίος ανέλαβε να δώσει σε αυτό το noname κράτος το όνομα της Μακεδονίας. Εβραίος είναι και ο Σόρος, ο οποίος πληρώνει ακόμα και σήμερα όλους τους “Μακεδόνες” των Σκοπίων. Εβραία είναι και η Μέρκελ, η οποία υποδέχθηκε τον Ζάεφ στη Γερμανία σαν Πρωθυπουργό των “Μακεδόνων”.

 

Τα πάντα έγιναν με βάση έναν ακριβή και επίμονο σχεδιασμό …Έναν σχεδιασμό, ο οποίος “έτρεχε” επί δεκαετίες …”Έτρεχε” ακόμα κι όταν τίποτε δεν ήταν εμφανές …Έναν σχεδιασμό, που, χωρίς να φαίνεται, περιείχε μέσα του μια “βουβή” γενοκτονία, η οποία ακόμα και σήμερα δεν έχει μελετηθεί και εκτιμηθεί σε όλο της το βάθος, γιατί οι Σιωνιστές δεν επέτρεψαν ποτέ στους Έλληνες ν’ αναζητήσουν την αλήθεια makedoniko_kke_006…Γιατί άνθρωποι σαν τον Κόκκαλη προστατεύονταν από τις μυστικές υπηρεσίες των Σιωνιστών. Άνθρωποι σαν κι αυτόν θα έπρεπε να είναι καταζητούμενοι από το ελληνικό κράτος και όχι celebrities. Το “παιδομάζωμα” δηλαδή των Μακεδονοπαίδων, το οποίο πραγματοποίησε το κόμμα τού Μπεναρόγια, ήταν μια πράξη καθαρής γενοκτονίας, η οποία εξυπηρετούσε τα συμφέροντα αυτών που πλήρωναν τους σταλινικούς σαν τον Κόκκαλη.

 

Δεν έχει άλλη εξήγηση αυτό το “παιδομάζωμα”. Απήγαγαν παιδιά από τη Μακεδονία απολύτως οργανωμένα – με τρομοκρατία, ψεύτικες υποσχέσεις, απειλές κλπ.– για να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμα μια κατάσταση συγκεκριμένη. Οι σιωνιστές, δηλαδή – μέσω του ΚΚΕ – δεν “κατασκεύαζαν” απλά μια μελλοντική νέα “Μακεδονία”, η οποία δεν θα ήταν ελληνική, αλλά “κατασκεύαζαν” και τους μελλοντικούς νέους “Μακεδόνες”, οι οποίοι επίσης δεν θα ήταν Έλληνες. Γι’ αυτόν τον λόγο έγινε από το ΚΚΕ το “παιδομάζωμα”. Αυτό ήταν το βασικότερο κέρδος για τους σιωνιστές από τον Εμφύλιο. Έσωσαν τους δωσίλογους, για να ελέγχουν απόλυτα την εξουσία στην Ελλάδα και ταυτόχρονα “κατασκεύασαν” τους “Μακεδόνες”, τους οποίους σε κάποια στιγμή θα χρησιμοποιούσαν στους σχεδιασμούς τους.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο και με αυτόν τον απώτερο σκοπό έγινε το “παιδομάζωμα”. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση γι’ αυτό το φαινομενικά βλακώδες και αναίτιο “παιδομάζωμα”. Όπως και να το σκεφτεί κανείς, δεν έχει κανέναν άλλο λόγο να “μαζεύει” κάποιος παιδιά και να τα “σκορπίζει” στα πέρατα του Ανατολικού Μπλοκ. Όλα αυτά εξηγούνται μόνον αν συνδεθούν με τα σχέδια των σιωνιστών για τη Μακεδονία. Μόνον έτσι μπορούν να εξηγηθούν και με κανέναν άλλον τρόπο. Αυτό το έκαναν, για να δημιουργήσουν “γενίτσαρους”, οι οποίοι θα ζούσαν μακριά από την πατρίδα τους και σε κάποια στιγμή θα τη “διεκδικούσαν”…

 

…Θα διεκδικούσαν την “πατρίδα” που οι ίδιοι θα τους υποδείκνυαν …Αυτοί θα ήταν οι νέοι “γενίτσαροι” τού δοκιμαστικού “σωλήνα”, εφόσον θα τους είχαν σε ειδικά “στρατόπεδα” και θα τους έκαναν ανθελληνική πλύση εγκεφάλου. Σταλινικοί χαφιέδες των Εβραίων απήγαγαν Έλληνες Μακεδόνες, για να τους κάνουν σταλινικούς ανθέλληνες, οι οποίοι σε κάποια στιγμή θα παρίσταναν τους “Μακεδόνες”. Ένα καλό παράδειγμα της άψογης “λειτουργίας” αυτών των ψυχολογικών “εργαστηρίων” είναι ο σημερινός “σκληρός” Υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Ντιμιτρόφ …Είναι παιδί απαχθέντος παιδιού τού παιδομαζώματος. 

 

Αυτά, δηλαδή, τα οποία βλέπουμε σήμερα να συμβαίνουν, είναι τα “επιτυχή” αποτελέσματα εγκλημάτων, τα οποία κάποιοι τα επιδίωξαν εξ’ αρχής. Γι’ αυτόν τον λόγο έγινε το “παιδομάζωμα” αποκλειστικά και μόνον στα χωριά τής Μακεδονίας – και αποκλειστικά και μόνον σε παιδιά ντόπιων—. Γι’ αυτόν τον λόγο οι πρωταγωνιστές αυτού του εγκλήματος περίμεναν να “ωριμάσουν” τα πράγματα, για να “τρέξουν” το “Project” αυτό. Τι περίμεναν; …Να προλάβουν να μεγαλώσουν τα παιδιά των απαχθέντων, όπως είναι για παράδειγμα ο σημερινός Υπουργός Εξωτερικών Νικολά Ντιμιτρόφ, στον οποίο αναφερθήκαμε παραπάνω …Δεν τους εξυπηρετούσαν οι ελληνογεννημένοι Δημήτρηδες Ντιμιτρόφ, σαν τον πατέρα του …Τα παιδιά αυτών των Ντιμιτρόφ τούς εξυπηρετούσαν.

 

Έτσι άλλωστε εξηγείται και η έλλειψη διάθεσή τους να “επιλύσουν” το ζήτημα το ’89 και άρα επί Οικουμενικής. Δεν το “επέλυσαν”, όχι επειδή ήταν “σθεναρή” η ελληνική αντίσταση, αλλά γιατί ήταν “ανώριμη” η κατάσταση. Ακόμα στα “πράγματα” ήταν οι ίδιοι οι “απαχθέντες” των στρατοπέδων …Άνθρωποι, οι οποίοι είχαν γεννηθεί στην Ελλάδα και δεν μπορούσαν να είναι πειστικοί στον ρόλο τους ως γηγενείς “ανώνυμοι” Σκοπιανοί-“Μακεδόνες”. Δεν είχαν γεννηθεί στον χώρο τον οποίο διεκδικούσαν και εξακολουθούσαν να είναι ξένοι “πρόσφυγες” ακόμα και στο κέντρο των Σκοπίων. Η κατάσταση θα “ωρίμαζε” μόνον όταν αυτών τα παιδιά θα αναλάμβαναν τα “ηνία” του τεχνητού κρατιδίου …Μόνον όταν θα αναλάμβαναν άνθρωποι, που γεννήθηκαν οι ίδιοι στα Σκόπια.

 

Αυτούς περίμεναν να μεγαλώσουν …Να μεγαλώσουν φυσικοί “Μακεδόνες”, οι οποίοι γεννήθηκαν στα Σκόπια, που όμως, εξαιτίας των σταλινικών επεμβάσεων, δεν ήταν ούτε Βούλγαροι ούτε Αλβανοί αλλά ούτε και Έλληνες …Να γεννηθεί στη γεωγραφική περιοχή τής Μακεδονίας – από Έλληνες – η γενιά η οποία δεν θα είχε την παραμικρή σχέση με την Ελλάδα και απλά λόγω γονέων τη μισούσαν …Να μεγαλώσουν αυτοί, οι οποίοι γνώριζαν μόνον αυτά που βόλευαν τους απαγωγείς των γονιών τους …Μόνον αυτά που βόλευαν τους σιωνιστές “κατασκευαστές” τής ευνουχισμένης “Μακεδονίας”.

 

Απλά οι σιωνιστές έπρεπε να περιμένουν μία γενιά, και αυτό έκαναν. Τα παιδιά των Ελλήνων απαχθέντων ήταν άνθρωποι, οι οποίοι θα “ξεχνούσαν” τη γλώσσα τους και την οικογένειά τους και θα είχαν ως μοναδική “επαφή” με την πατρίδα τους τη “Μακεδονία”, όπως την αντιλαμβάνονταν οι σταλινικοί. Αυτή ήταν η δουλειά τού “Μένγκελε” Κόκκαλη και έγινε υπό τις απ’ ευθείας εντολές τού Στάλιν και βέβαια των σιωνιστών χρηματοδοτών του. Ποιος ήταν ο σχεδιασμός τους; …”Ακρωτηρίασαν” πολιτισμικά από πολύ μικρή ηλικία Έλληνες Μακεδόνες και τους έβαλαν βουλγαρικά – σταλινικής προέλευσης – “εμφυτεύματα”. Έφτιαξαν ένα νέο είδος, το οποίο δεν υπάρχει στην ιστορική “φύση”.

 

Αυτοί είναι “υβρίδια”, τα οποία δεν ανήκουν σε κανένα γνωστό “είδος” …Είναι απλά “Μακεδόνες”, απογυμνωμένοι απ’ οποιοδήποτε χαρακτηριστικό “μεταφέρει” η έννοια αυτή …Απλά “Μακεδόνες”, σε ένα πολύ βασικό ζωικό επίπεδο, επειδή “φύτρωσαν” κάποτε στη Μακεδονία και “ξηλώθηκαν” βιαίως, χωρίς να βιώσουν τη μακεδονικότητά τους. Πολιτισμικά, όμως, δεν είναι ούτε Έλληνες ούτε Βούλγαροι …Είναι σαν τα “μουλάρια” …Ούτε άλογα ούτε γαϊδούρια. Όμως, όπως συμβαίνει στη φύση, έτσι συμβαίνει και στο επίπεδο αυτό. Η φύση “διαγράφει” τις ανθρώπινες ανοσιότητες …Τα μουλάρια είναι στείρα …Δεν μπορούν ν’ αναπαραχθούν.

 

Αυτό συμβαίνει και με αυτούς τους “ακρωτηριασμένους” Μακεδόνες. Ακόμα και να πάρουν το όνομα της Μακεδονίας, δεν μπορούν ν’ “αναπαραχθούν”. Μέσα σε μία γενιά θα “χαθούν” οι ίδιοι και το όνομα θα επανέλθει στον Ελληνισμό. Γιατί; …Γιατί τα παιδιά τους – και φέροντας μια απογυμνωμένη απ’ όλα τα στοιχεία που της δίνουν αξία, και άρα στείρα, “μακεδονική” ταυτότητα – θα πρέπει σε κάποια στιγμή ν’ αποφασίσουν για το τι είναι. …Είναι Έλληνες ή Βούλγαροι; Τι μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει ελληνικής προέλευσης “όνομα”, μιλάει βουλγαρικά και έχει εβραιοσταλινική κοσμοαντίληψη;

 

 Όλοι αυτοί θα πρέπει σε κάποια στιγμή να διαλέξουν ανάμεσα στις πραγματικές “φύσεις” τής περιοχής. Θα πρέπει ν’ αποφασίσουν για την ταυτότητά τους, γιατί δεν μπορούν να διαιωνίζονται, έχοντας ως μόνο εθνικό τους “φορτίο” μια σταλινικής εμπνεύσεως ψευδοαλυτρωτική ιδεολογία. Ο κομμουνισμός έτσι κι αλλιώς “πέθανε” και οι σημερινοί σταλινικοί των Σκοπίων θα είναι η τελευταία γενιά που μπόρεσε και χρησιμοποίησε τον κομμουνισμό ως τον κυρίαρχο και μάλλον μοναδικό “οπλισμό” τής “μακεδονικότητάς” της.

 

Η επόμενη γενιά δεν θα έχει αυτήν τη δυνατότητα. Τα παιδιά των σταλινικών του Εμφυλίου, σαν τον Γκρούεφσκι, είναι η τελευταία γενιά σταλινικών …Η τελευταία γενιά που συνέδεσε τον “μακεδονισμό” με τον κομμουνισμό και “πορεύτηκε” με βάση το δεδομένο αυτό. Τα παιδιά τους, τα οποία θα μορφωθούν και θα ζήσουν σε μια “ανοικτή” παγκόσμια κοινωνία, πολύ δύσκολα θα γίνουν σταλινικοί, για ν’ ακολουθήσουν έναν ίδιο “δρόμο”. Πώς θα “πορευτούν” αυτά μέσα στον χρόνο; Πάνω σε ποια πολιτισμική “πλατφόρμα” θα αναπτύξουν τον “μακεδονισμό” τους; Πάνω σε ποια γλώσσα θα στηρίξουν την εθνική ιδιαιτερότητά τους; Θα ισχυρίζονται στα βουλγαρικά πως είναι “Μακεδόνες” που μιλάνε “μακεδονικά” και θα γελάνε μαζί τους και τα βουβάλια τού Αξιού.

 

Ταυτόχρονα όλοι αυτοί δεν έχουν καν “γέφυρες” με Έλληνες Μακεδόνες. Εξαιτίας τού Εμφυλίου και βεβαίως των σημερινών εντάσεων για την ονομασία, όλοι αυτοί έχουν έρθει “απέναντι” με τους αυθεντικούς Μακεδόνες …”Απέναντι” ακόμα και με τους φυσικούς τους συγγενείς, οι οποίοι, όπως είναι φυσικό, είναι θυμωμένοι με την έως τώρα στάση τους. Οι μόνοι “συγγενείς” που τους απέμειναν είναι οι σταλινικοί ομοϊδεάτες τους, είτε από το ΚΚΕ είτε από τα στρατόπεδα του “παιδομαζώματος”. Δεν έχουν άλλους συγγενείς. Ούτε στα χωριά τους δεν μπορούνε να πάνε. Ο Γκρουέφσκι μπορεί να πάει στη Χαλκιδική για “μπάνια” ανάμεσα σε αγνώστους, αλλά στην Αχλάδα τής Φλώρινας δεν μπορεί να σταθεί ανάμεσα σε συγγενείς του. Χωρίς συγγενείς, όμως, δεν υπάρχουν “ρίζες” και όταν δεν υπάρχουν αυτές δεν υπάρχει και μέλλον.

 

Αυτό είναι μέγα πρόβλημα, γιατί δεν μπορούν να “προσκολληθούν” – έστω και παρασιτικά – πάνω στον αιώνιο Ελληνισμό ως μόνιμοι “αλύτρωτοι” δίπλα σε “υποδουλωμένους” αδερφούς. Δεν μιλάνε καν την ίδια γλώσσα. Δεν έχουν την παραμικρή πολιτισμική, πνευματική ή όποια άλλη “επαφή” με τους Μακεδόνες τής Ελλάδας και ως εκ τούτου ο ρόλος τους θα παραμένει περιορισμένος μέσα στα στενά πλαίσια της FYROM. Ένας ρόλος, ο οποίος θα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολος, γιατί θα είναι στείρα “υβρίδια” που θα βρίσκονται ανάμεσα σε Βούλγαρους και Αλβανούς συμπολίτες, οι οποίοι θα γελάνε με τη “μακεδονικότητά” τους. Τι θα κάνουν όλοι αυτοί, όταν τα “φώτα” του “Ζητήματος” αρχίσουν και “πέφτουν”; …Θα γελάνε οι ξένοι μ’ αυτούς, θα γελάνε κι οι δικοί τους;

 

Με βάση όλα αυτά, τι καταλαβαίνει ο αναγνώστης; Υπάρχει έστω και η θεωρητική πιθανότητα όλα αυτά να είναι “συμπτώσεις”, οι οποίες απλά εξάρουν τη φαντασία των “συνωμοσιολόγων”; Αν όμως όλα αυτά δεν είναι συμπτώσεις, τότε γιατί συμβαίνουν; Πώς μπορεί να συνδέεται το “Μακεδονικό” με τα πιο “υψηλά” συμφέροντα του Πλανήτη; Τι σχέση μπορεί να έχει ένα φαινομενικά “ασήμαντο” περιφερειακό ζήτημα με την κεντρική πολιτική και οικονομική εξουσία αυτού του Πλανήτη; …Την εξουσία αυτή, η οποία μέσα στον χρόνο έχει αποδείξει ότι μπορεί να προκαλεί Παγκόσμιους Πολέμους – δημιουργώντας Χίτλερ—, να ελέγχει αυτοκρατορίες, όπως τη Σοβιετική Ένωση – δημιουργώντας Στάλιν – ή να θέλει να επιβάλει νέες, όπως τη Νέα Τάξη.

 

Περί αυτού πρόκειται. Το “Μακεδονικό Ζήτημα”, όπως φαίνεται από τα πάθη των ισχυρών που το μεθοδεύουν, είναι μάλλον από τα προαπαιτούμενα τής δημιουργίας τής Νέας Τάξης. Όσο κι αν αυτό φαίνεται παράξενο, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Για κάποιον λόγο στα γραφεία των ουρανοξυστών τής Wall Street ενδιαφέρονται για τα συμβαίνοντα στα λιβάδια τού Αξιού. Κάποιοι βιάζονται να “τακτοποιήσουν” μυστηριώδεις σχεδιασμούς, τους οποίους κανένας δεν γνωρίζει. Σε κάθε περίπτωση όμως φαίνεται ότι αυτοί οι σχεδιασμοί τείνουν να ολοκληρωθούν. Το ζήτημα, το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν και “ωρίμασαν”, οδηγείται σήμερα προς την τελική “διευθέτησή” του. Σήμερα είναι πιο κοντά από ποτέ στη “διευθέτησή” του, γιατί η Ελλάδα πραγματικά βρίσκεται σε απόλυτη αδυναμία ν’ αντιδράσει.

 

Αυτοί, οι οποίοι μεθόδευαν την κατάσταση, έφτασαν την Ελλάδα στα όρια εκείνα, τα οποία θα την καθιστούσαν εύκολο θύμα τους. Την κατέστρεψαν οικονομικά, ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει και εντός της τοποθέτησαν την ηγεσία τής δικής τους επιλογής, ώστε να μην επιθυμεί αυτή ν’ αντιδράσει …Την ηγεσία των δικών τους σταλινικών. Πριν όμως έρθουν αυτοί οι σταλινικοί, για να αποτελειώσουν τον σχεδιασμό, κάποιοι άλλοι τους έφερναν σε απόσταση “βολής”. Κατέστρεψαν οικονομικά την Ελλάδα και έβαλαν τους δανειστές – δηλαδή τα αφεντικά τους – να χαράζουν και να επιβάλουν τη δική τους πολιτική ως επίσημη κρατική πολιτική τής Ελλάδας, χωρίς να υπάρχουν αντιδράσεις. Πάλι καλά που δεν μας είπαν ακόμα ότι το “Μακεδονικό Ζήτημα” είναι προαπαιτούμενο για κάποια δόση. Πώς όμως φτάσαμε στο σημείο να μας κυβερνούν οι τοκογλύφοι από το Χίλτον και όχι οι ηγέτες μας από τη Βουλή των Ελλήνων; Ποιοι κατέστρεψαν την Ελλάδα και με ποια ελληνική ηγεσία συνέβη αυτό;

 

Να κάνουμε μια μικρή “βουτιά” στο πρόσφατο παρελθόν; Να θυμίσουμε τον αναγνώστη ποιος κατέστρεψε την Ελλάδα; …Οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης – και όχι μόνον – ήταν αυτοί, οι οποίοι επί χρόνια και με διάφορες προφάσεις – άμυνα, ασφάλεια, ολυμπιακοί αγώνες – “φόρτωσαν” τη χώρα με άπειρα ομολογιακά “σκουπίδια”. Ακόμα κι όταν αυτή έδειχνε αδύναμη να πάρει επιπλέον “φορτίο”, πήγαιναν μόνοι τους και έκαναν swaps, για να συνεχίσουν το “φόρτωμα”. Ποιοι ήταν αυτοί; Ο Μπλανκφάιν τής Goldman Sachs, ο Ρούμπιν τής Citigrup, ο Μπάφετ τής Berkshire Hathaway, ο Χόλμπρουκ τής Lehman Βrothers, ό Άκερμαν της Deutsche Bank. Αυτοί φόρτωναν επί χρόνια την Ελλάδα με ομολογιακά “σκουπίδια”. Στη συνέχεια την Ελλάδα την “εκβίαζαν” οι κεντρικοί τραπεζίτες των ΗΠΑ και της Ε.Ε. υπό την απειλή τού φοβερού και τρομερού ΔΝΤ …Ο Μπενράκε και ο Γκρίνσπαν από τις ΗΠΑ …ο Ζαν Κλοντ Τρισέ από την Ε.Ε., υπό την πίεση τού Στρος Καν του ΔΝΤ.

 

Αυτοί οι κορυφαίοι και πασίγνωστοι οικονομικοί παράγοντες του κόσμου πίεζαν τη μικρή Ελλάδα, έχοντας ως κύριους πολιτικούς “μοχλούς” τής ασκούμενης τρομοκρατίας τους τούς φοβερούς πολιτικούς ηγέτες τού Γαλλογερμανικού “άξονα”. Οι μεγαλύτεροι τοκογλύφοι τού Πλανήτη, δηλαδή, πίεζαν ασφυκτικά την Ελλάδα μέσω της Μέρκελ και του Σαρκοζί, οι οποίοι έβγαιναν στα πληρωμένα από τον Σόρος διεθνή ΜΜΕ και αποκαλούσαν απατεώνες σωρηδόν τους Έλληνες. Αυτοί πίεσαν την Ελλάδα σε βαθμό ν’ “αυτοκτονήσει”. Ποιος ηγέτης τής Ελλάδας αποφάσισε την “αυτοκτονία” της, αντί να μιμηθεί το παράδειγμα των Ισλανδών και να γράψει στα παλαιά του τα παπούτσια τα ομόλογα των τοκογλύφων; …Ο γνωστός τιμηθείς σαν κορυφαίος “στοχαστής”, Γιωργάκης Παπανδρέου.

 

Ρωτάμε λοιπόν ακόμα και τον πιο κακοπροαίρετο αναγνώστη …Αυτόν, ο οποίος δεν θέλει να ακούει συνωμοσιολογίες. Είναι ή δεν είναι όλοι αυτοί οι κύριοι και μοναδικοί πρωταγωνιστές τού “εγκλήματος” εις βάρος τής Ελλάδας; Αυτοί δεν είναι οι αποκλειστικοί θήτες ενός τρομερού εγκλήματος, όχι απλά μοναδικού στην ιστορία τού Ελληνισμού, αλλά μοναδικού στην ιστορία αυτού του κόσμου; Ποτέ και για κανέναν λόγο δεν στράφηκε το παγκόσμιο σύστημα με όλα του τα μέσα – πολιτικά, οικονομικά, διπλωματικά, προπαγανδιστικά κλπ. – εναντίον ενός τόσο μικρού λαού. Επικεφαλής λοιπόν αυτής της πρωτοφανούς επίθεσης εναντίον των Ελλήνων ήταν αυτοί, τους οποίους αναφέρουμε πιο πάνω. Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό, το οποίο συνδέει όλους αυτούς μεταξύ τους; …Είναι ΟΛΟΙ τους ΕΒΡΑΙΟΙ. Τι άλλο δηλαδή πρέπει ν’ αναζητήσουμε;

 

Εφόσον λοιπόν αυτοί καί μεθόδευσαν καί πέτυχαν την οικονομική καταστροφή τής Ελλάδας, ευνόητο είναι πως τώρα θα δοκιμάσουν να εφαρμόσουν όλα αυτά τα σχέδια, τα οποία στο μεταξύ “τρέχουν” εις βάρος της. Είναι δεδομένο, δηλαδή, ότι έχουμε μπει στην τελική “ευθεία” και όλα αυτά, τα οποία μέχρι τώρα “έτρεχαν” παράλληλα, έχουν αρχίσει να συγκλίνουν προς ένα τέλος …Ένα τέλος, το οποίο ήδη φαίνεται. Τώρα φαίνεται η χρηστική αξία τού ΚΚΕ τού Μπεναρόγια …Το “πολυεργαλείο” των Εβραίων στην Ελλάδα …Το ΚΚΕ πρωταγωνίστησε όχι μόνον στην ίδια τη δημιουργία τού “Μακεδονικού Ζητήματος” αλλά και στη σημερινή οικονομική καταστροφή τής Ελλάδας …Από την αρχή μέχρι το τέλος …Πάντα με συγκεκριμένο ρόλο …Από το “βρόμικο” ’89 μέχρι το εμετικό 2018 των ημερών μας.

 

Παντού είχε συμμετοχή το ΚΚΕ και με τον τρόπο αυτόν αποδεικνύει το πόσο σημαντικό ήταν για τα αφεντικά του να επιβιώσει μετά την παγκόσμια καταδίκη τού κομμουνισμού. Τίποτε δεν θα μπορούσαν να κάνουν χωρίς το ΚΚΕ και τις σταλινικές “παραφυάδες” του, οι οποίες τείνουν να “πνίξουν” την κοινωνία. Μετά τη βασική προδοσία τού Γιώργου Παπανδρέου-Μινέικο-Τσαντ, τον κύριο ρόλο υποστήριξης των πολιτικών τους τον ανέλαβε το κομμουνιστικό τους “εργαλείο”, είτε σε συλλογικό επίπεδο – ως ΚΚΕ – είτε σε προσωπικό επίπεδο – ως σταλινικοί, που παριστάνουν τους Αριστερούς “δημοκράτες”—. Το ΚΚΕ ήταν αυτό, το οποίο ανέλαβε τον ρόλο τού “μπράβου”, για να ψηφίσει η Βουλή το πρώτο Μνημόνιο και άρα να μετατρέψουν οι Εβραίοι τοκογλύφοι τα “σκουπίδια” τους σε “χρυσάφι”. Μετά ανέλαβαν οι σταλινικοί να προστατεύσουν από τη “φθορά” τής προδοσίας τη “συμβατική” βενιζελική εξουσία τού δικομματισμού.

 

Όλα αυτά, για κάποιον που έχει γνώσεις, ήταν γνωστά πολύ πριν φτάσουν στο σημερινό σημείο “ωρίμανσης”. Από τη στιγμή που ο παγκόσμιος σιωνισμός εξασφάλισε – μέσω των τοκογλύφων τύπου Ρότσιλντ – “επαφή” με την κορυφή τής παγκόσμιας εξουσίας, ήταν θέμα χρόνου να φτάσει η απειλή στην Ελλάδα. Όπως ήταν φυσικό γι’ αυτούς να επιδιώξουν την ίδρυση του κράτους τού Ισραήλ, έτσι ήταν απολύτως φυσικό να επιτεθούν και στη Μακεδονία. Εφόσον ο κομμουνισμός ήταν το μεγάλο “όπλο” των Εβραίων, ήταν απολύτως βέβαιο ότι αυτό θα χρησιμοποιούσαν για να λύσουν και όλα τα εθνικά τους θέματα. Εφόσον σε αυτό “πόνταραν” εξ’ αρχής για την εκτόξευσή τους στην κορυφή τού κόσμου, εξ’ αρχής θα μεθόδευαν και τα θέματα που θα “τακτοποιούσαν” όταν θα έφταναν στην κορυφή αυτήν. Εφόσον τώρα βρίσκονται στην κορυφή, ευνόητο είναι πως τώρα θα επιχειρήσουν να επιλύσουν και το Μακεδονικό …Εδώ και έναν αιώνα το μεθοδεύουν και τώρα ήρθε η ώρα να το “λύσουν” στα “μέτρα” τους.

 

 

 

Το “φάντασμα” του Αντίοχου του Επιφανούς

 

 

 

Ωραία και λογικά όλα αυτά τα οποία λέμε, αλλά δεν εξηγούν το βασικό ερώτημα που προκύπτει. Ποιο είναι αυτό το ερώτημα; …Γιατί να τα κάνουν όλα αυτά οι Εβραίοι και μάλιστα οι πανίσχυροι τοκογλύφοι εις βάρος τής Ελλάδας; …Γιατί τους ενδιαφέρει τόσο πολύ η Ελλάδα; …Γιατί τους θίγει τόσο πολύ το ζήτημα της Μακεδονίας; …Ποια θα μπορούσε να είναι μια λογική εξήγηση για το πάθος και την επιμονή των Εβραίων στο θέμα τής Μακεδονίας; Υπάρχει εξήγηση σε αυτά τα ερωτήματα ή θα παραμείνουν “μετέωρα” όπως και όλες οι θεωρίες των γνωστών συνωμοσιολόγων; Βεβαίως και υπάρχει λογική εξήγηση και απλά δεν είναι εύκολα αντιληπτή, γιατί απλούστατα το “Μακεδονικό Ζήτημα” δεν είναι αυτό το οποίο φαίνεται …Είναι η κορυφή ενός “παγόβουνου” …Ενός τεράστιου “παγόβουνου”, το οποίο “ακουμπά” στο σύνολο της ιστορίας των Εβραίων.

 

Αν, δηλαδή, κάποιος “βλέπει” σήμερα ως περίεργο το ενδιαφέρον των Εβραίων τοκογλύφων τύπου Σόρος για τη Μακεδονία, αυτό δεν είναι “τίποτε” μπροστά σε αυτά που θα “δει”, αν ακολουθήσει αυτό το ζήτημα στο “βάθος” του …Πιο “κάτω” θα δει το ανάλογο ενδιαφέρον Εβραίων κομμουνιστών τύπου Τίτο …Ακόμα πιο κάτω θα δει το ανάλογο ενδιαφέρον τού Ντισραέλι και αν συνεχίσει και φτάσει στον “πάτο” τής ιστορίας θα φτάσει να δει τους ίδιους τους Μακκαβαίους να ενδιαφέρονται από την εποχή τού Αντιόχου του Επιφανούς. Δεν υπάρχει δηλαδή περίοδος της εβραϊκής ιστορίας, που να μην “ακουμπά” με τον άλφα ή βήτα τρόπο τη Μακεδονία.

 

makedoniko_kke_005Όλους αυτούς τους αιώνες οι Εβραίοι, οι οποίοι αισθάνονται “εκλεκτοί” τού Θεού, αντιλαμβάνονται ως έθνος έναν και μόνον θανάσιμο εχθρό …Τον εχθρό τον οποίο “μνημονεύουν” στη μεγαλύτερη εθνική τους εορτή, τη Χανουκά …Τον εχθρό των Μακκαβαίων. Αυτός ο εχθρός αντιπροσώπευε για τους Ιουδαίους το Υπέρτατο Κακό …Ο ζωντανός Διάβολος. Ποιος ήταν αυτός; …Ένας από τους γιους τής Μακεδονίας …Ο Αντίοχος ο Επιφανής …Η απόλυτη έκφραση του βίαιου εξελληνισμού τους και βεβαίως του βίαιου αποϊουδαϊσμού τους …Το μακεδονικό “ξίφος” τού Ελληνισμού …Αυτός, για τον οποίο υπάρχει το πιο γνωστό-άγνωστο Μνημείο στην αθηναϊκή “μήτρα” τού ελληνικού πολιτισμού …Ο τρομερός παππούς εκείνου, που του αρκούσε να μείνει στην ιστορία ως “Φιλόπαππος” …Αυτού, ο οποίος ονειρευόταν να στέκει στους αιώνες πλάι στον παππού του και ν’ αγναντεύει τον Παρθενώνα.

 

Όλους αυτούς τους αιώνες, δηλαδή, στον “ουρανό” τής Αθήνας δεν “στέκει” μόνον η “καρδιά” τού Ελληνισμού, αλλά και το μακεδονικό του “ξίφος” …Ίσως το πιο μισητό για τους Εβραίους μνημείο τού κόσμου. Τους έχει “στιγματίσει” τόσο πολύ η “επαφή” τους με αυτόν, που δεν μπόρεσαν ποτέ να τον ξεπεράσουν. Όμως, μέσα σε μια μεγάλη ιστορία, όπως είναι η εβραϊκή – και με άπειρα τραγικά και ολέθρια γεγονότα—, αυτός ο εχθρός των Μακκαβαίων δεν μπορεί να “δικαιολογήσει” το πάθος τους εναντίον τής Μακεδονίας. Μπροστά στις “εξόδους” και τους “διωγμούς” η σύγκρουση με τον Αντίοχο ήταν σαν μικροφασαρία σε σχολείο. Ως μέγεθος, δηλαδή, ήταν πολύ ασήμαντη, για να γίνει από μόνη της η “καρδιά” τής εθνικής τους παράδοσης.

 

 Κάτι άλλο, δηλαδή, πρέπει να είναι αυτό, το οποίο “μεγαλοποιεί” αυτή τη σχέση των Εβραίων με τη Μακεδονία. Αυτό το κάτι άλλο, εφόσον μιλάμε για Εβραίους, είναι κάτι, το οποίο υποχρεωτικά πρέπει να συνδέεται με τη θρησκεία τους και τον Θεό τους …Πράγματι αυτό συμβαίνει. Ο φόβος τους και το μίσος τους για τη Μακεδονία έχει θρησκευτική “προέλευση”. Προκύπτει από τις Προφητείες, τις οποίες έχουν στη διάθεσή τους και οι οποίες αφορούν τη δική τους τύχη και πρόοδο. Οι Προφητείες λοιπόν, τις οποίες έχουν στη διάθεσή τους οι Εβραίοι, τους συνδέουν άμεσα με τη Μακεδονία …Οι Προφητείες, οι οποίες αφορούν το Τέλος τού Κόσμου και βέβαια τον “καθαρισμό” τού Ναού τους από την Αμαρτία …Του Ναού αυτού, που ακόμα και σήμερα θέλουν να χτίσουν και, όταν συμβεί αυτό, θα επιστρέψει ο Μεσσίας και άρα θα είναι το Τέλος τής Εποχής των Θηρίων…

 

…Όλα όσα περιγράφονται στο όραμα του Προφήτη Δανιήλ, τα οποία επεξηγεί ο Αρχάγγελος Γαβριήλ …Στο όραμα όπου ένας φοβερός Τράγος επιτίθεται με μανία στον θεϊκό Κριό τους και τον σκοτώνει …Ο Τράγος, ο οποίος από τον ίδιο τον Γαβριήλ μαθαίνουν πως είναι ο Βασιλεύς των Ελλήνων. Οι Εβραίοι αυτήν την τρομερή σύγκρουση φοβούνται και προσπαθούν, αν όχι να τη ματαιώσουν, τουλάχιστον να την αναβάλουν. Για κάποιον που έχει γνώσεις, τα πράγματα δεν είναι και τόσο μυστήρια στο επίπεδο αυτό. Ο ιουδαϊσμός, όπως και όλες οι υπόλοιπες μονοθεϊστικές θρησκείες τής Ανατολής, συνδέονται με τον Θεό Βάαλ και τη Βαβυλώνα. Τέτοιες θρησκείες είναι ο χριστιανισμός και βέβαια το Ισλάμ. Αυτές οι θρησκείες συνδέονται με την έννοια των ποιμνίων των προβάτων και άρα με τον Κριό …Συνδέονται με το Αρνίον, που γεννιέται εντός αυτού του ποιμνίου και το οποίο όταν ενηλικιώνεται γίνεται ο ηγέτης του. Όταν αυτός ο Κριός γίνεται πανίσχυρος και υψώνεται στον Ουρανό, δεν έχει αντίπαλο από τα θηρία. Ο μόνος κίνδυνος γι’ αυτόν υπάρχει από τον Τράγο …Ο Τράγος είναι ο επικεφαλής των Ελλήνων.

 

Αυτός ο Τράγος πάντα θα στρέφεται εναντίον τού Κριού και πάντα θα τον νικάει, γιατί αυτό προβλέπεται από τον Θεό. Γιατί προβλέπεται από τον Θεό μια τέτοια νίκη; …Γιατί απλούστατα αυτή η νίκη σηματοδοτεί το Τέλος τού Κόσμου. Όταν ο Τράγος νικήσει, έρχεται το Τέλος τού Κόσμου και αυτό, όπως είναι φυσικό, αποτελεί “αρμοδιότητα” του Θεού να το “ρυθμίσει”. Αυτό εξηγεί ο Γαβριήλ στον Προφήτη. Ποιος είναι ο Γαβριήλ; …Αυτό που “λέει” το όνομά Του …Η Δύναμη τού Θεού …Ο Πολέμαρχος τού Θεού …Ο κυρίαρχος των ποιμνίων …Αυτός, που με τον “Ευαγγελισμό” τής Θεοτόκου “ανακοίνωσε” τη δημιουργία τού χριστιανισμού πριν καν γεννηθεί ο Ιδρυτής του …Αυτός, που δημιούργησε το Ισλάμ μέσω του Προφήτη …Αυτός είναι ο Μέγας Γαβριήλ.

 

Όταν λοιπόν κυριαρχεί παγκοσμίως ο Κριός, όπως συμβαίνει σήμερα με τις “αδελφές” θρησκείες τού Βάαλ, υπάρχει ένας και μοναδικός κίνδυνος …Ο Τράγος …Ο Μακεδονικός Τράγος …Ο ιουδαϊσμός αυτόν τον Τράγο φοβάται …Συγκεκριμένα έναν από τους ομοεθνείς διαδόχους τού Αλεξάνδρου …Έναν από τους βασιλείς των ελληνιστικών βασιλείων, στα οποία διασπάστηκε η αυτοκρατορία τού Αλεξάνδρου …Αυτόν φοβούνται και αυτός είναι ο δικός τους Διάβολος. Δεν είναι ο ίδιος ο Αλέξανδρος, αλλά κάποιος ομοεθνής διάδοχός του. Κάποτε αυτόν τον ταύτιζαν με τον Αντίοχο και προφανώς, εφόσον τότε δεν ήρθε το Τέλος τού Κόσμου, περιμένουν κάποιον όμοιό του.

makedoniko_kke_004

Κατά καιρούς αυτόν τον επικίνδυνο διάδοχο τον ταύτισαν με όποιον τους απειλούσε με καταστροφή …Με τον Τίτο, τον Τραϊανό, τον Αδριανό κλπ. …Με όποιον απείλησε το ιερατείο τους και βέβαια την Ιερουσαλήμ. Όποιος όμως κατά καιρούς κι αν εμφανιζόταν δεν ήταν ο αυθεντικός “Διάβολός” τους, γιατί αυτοί πάντα είχαν τον φόβο τής Μακεδονίας. Πάντα εκεί είχαν στραμμένη την προσοχή τους, γιατί από εκεί προερχόταν ο πρώτος Τράγος και άρα εκεί βρισκόταν ο κίνδυνος να “ξαναγεννηθεί”. Οι δικοί τους Προφήτες τους προειδοποιούν ότι, εφόσον το “θηρίο” τής Μακεδονίας έχει εμφανιστεί, ένας διάδοχός του θα τους χτυπήσει …Θα τους καταφέρει το τελικό χτύπημα, το οποίο θα είναι θανατηφόρο.

 

Ο Γαβριήλ μάλιστα ήταν αρκετά “αποκαλυπτικός” για κάποιον που γνωρίζει να “διαβάζει” τις Γραφές. Τους προειδοποίησε για το πότε περίπου θα έρθει το Τέλος τού Κόσμου …Δεν τους είπε βέβαια αυτό που τους αφορούσε και άρα πότε θα εμφανιστεί ο εχθρός τους …Τους είπε πότε θα τελειώσει ο Σχεδιασμός …Ο Σχεδιασμός Αυτός, όπου κυρίαρχα είναι τα “θηρία” είτε αυτά είναι Κριοί είτε Ταύροι είτε Τράγοι. Εφόσον γνωρίζουμε πότε ο Τράγος επιτέθηκε στον Κριό, γνωρίζουμε και πότε περίπου θα ολοκληρωθεί ο Σχεδιασμός, προσθέτοντας σ’ αυτόν τα 2300 “μερόνυχτα”, που είναι χρόνια. Ο Αλέξανδρος επιτέθηκε στον ασιατικό Κριό το 334 π.Χ. …Με μια απλή πρόσθεση φτάνει κανείς στις ημέρες μας …Στις ημέρες τής σιωνιστικής Νέας Τάξης …Στην απόλυτη κυριαρχία τού ασιατικού Κριού …Του Κριού, που γνωρίζουμε από τι ακριβώς κινδυνεύει.

 

Οι Εβραίοι σήμερα, ακριβώς την ώρα που αισθάνονται πανίσχυροι, αισθάνονται τον μέγα φόβο. Γιατί; …Γιατί η Νέα Τάξη είναι το “ζενίθ” τής δύναμης του Κριού. Γνωρίζουν λοιπόν ότι αυτό το οποίο ζούνε οι ίδιοι σήμερα είναι οι ημέρες τής απόλυτης δύναμης του Κριού. Το γνωρίζουν, γιατί αυτοί στην απόλυτη εθνική τους επιτυχία διαχειρίζονται τη δύναμή του. Αυτοί διαχειρίζονται ως ηγέτες τα μεγάλα ποίμνια των προβάτων, είτε αυτά είναι ιουδαϊκά είτε είναι χριστιανικά είτε είναι μουσουλμανικά. Επειδή έχουν περάσει πολλά χρόνια από την Προφητεία και ταυτόχρονα δεν μπορούν να είναι σίγουροι αν το όραμα του Δανιήλ αφορά κάτι το οποίο συνέβη σίγουρα στο παρελθόν ή κάτι το οποίο θα συμβεί στο μέλλον, φοβούνται. Τι φοβούνται; …Τη σύγκρουση με το μοναδικό θηρίο που μπορεί να νικήσει τον Κριό …Φοβούνται τον Τράγο …Φοβούνται τον Τράγο, ο οποίος μπορεί να επιτεθεί στην “προβατίσια” Νέα Τάξη και να την καταστρέψει.

 

Αυτήν τη νέα “επαφή” φοβούνται και αυτήν προσπαθούν να ματαιώσουν, χτυπώντας το “θηρίο” στη “μήτρα” που το γεννά. Νομίζουν πως, αν διασπάσουν τον Ελληνισμό, θα αποφύγουν τις δυσάρεστες εξελίξεις. Νομίζουν πως, αν διαχωρίσουν τη “σάρκα” από το “πνεύμα” τού Ελληνισμού, θα αποφύγουν την επανεμφάνιση του προαιώνιου εχθρού τους. Περί αυτού πρόκειται. Αν ο Ελληνισμός είναι μια “γυναίκα” που “εγκυμονεί”, η Μακεδονία είναι η “μήτρα” της. Αν ο Ελληνισμός είναι το πνεύμα, η “σάρκα” είναι η Μακεδονία. Η Μακεδονία γεννά τον “Τράγο”, που ο Γαβριήλ αποκάλυψε ότι είναι ο Βασιλεύς των Ελλήνων και τον οποίον οι Εβραίοι φοβούνται. Η Μακεδονία είναι η “μητέρα” τού Αλέξανδρου, αλλά και του επιγόνου, που τόσο τους τρομοκρατεί.
 

 

Το Τέλος τής Ιστορίας

 

δεν θα είναι όπως το φαντάζονται οι σημερινοί σχεδιαστές της.

 

 

 

makedoniko_kke_003Εξαιτίας αυτού του φόβου για τη δύναμη τού Ελληνισμού και της θρησκευτικής προέλευσης της “πληροφορίας” για την τελική τους ήττα, οι Εβραίοι – έστω και “βουβά” – ήταν πάντα εχθροί των Ελλήνων. Ενώ δεν είχαν ποτέ τη δύναμη να αντιπαρατεθούν απευθείας μαζί τους, εντούτοις, κάθε φορά που έβρισκαν ευκαιρία, προσπαθούσαν να “ματώσουν” τον Ελληνισμό. Τους τελευταίους δύο αιώνες και εξαιτίας τής “επιτυχίας” των τοκογλύφων, που, μέσω Βρετανίας και αποικιών, έγινε παγκόσμια “επιτυχία”, τόλμησαν πράγματα, τα οποία ποτέ άλλοτε δεν θα αποτολμούσαν. Τους τελευταίους δύο αιώνες “χτυπάνε” αλύπητα τον Ελληνισμό δια “αντιπροσώπων” …Πίσω από τους Ρώσους ως κομμουνιστές …Πίσω από τους Γερμανούς ως ναζιστές …Πίσω από τους Βρετανούς ως καπιταλιστές και στο τέλος …Πίσω από τους Αμερικανούς ως νεοταξίτες. Πάντα βρίσκουν μια ιδιότητα, η οποία θα τους επιτρέψει να κάνουν ζημιά “κρυπτόμενοι” πίσω από τον επίσημο εκφραστή και φορέα της.

 

Ο νεοταξίτης Ομπάμα, δηλαδή, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που “χτύπησε” τρομερά άσχημα την Ελλάδα, για να εξυπηρετήσει επ’ αμοιβή τα σιωνιστικά τοκογλυφικά συμφέροντα, δεν διέφερε σε τίποτε από τον Στάλιν, τον Χίτλερ ή τον Τσόρτσιλ. Τους ίδιους συμβούλους είχε και τον ίδιο στόχο έπληξε, ασχέτως ιδεολογικού ή άλλου “περιβλήματος”. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς τώρα πλησιάζουμε στην τελική ευθεία και δεν έχουν νόημα οι “μεταμφιέσεις”. Τώρα πλέον φαίνεται ο καθένας στον ρόλο του και δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από κάποιον άλλον. Όπως δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από το δάκτυλό σου, έτσι δεν μπορείς να κρυφτείς και πίσω από κάποιον, ο οποίος έχει μικρότερο μέγεθος από εσένα. Οι Εβραίοι φαίνονται τώρα απ’ όπου κι αν επιχειρούν τα χτυπήματά τους …Είναι “μεγαλύτεροι” από τους Γερμανούς ή τους Αμερικανούς που “χρησιμοποιούν” …Είναι μεγαλύτερα τα συμφέροντά τους και παράλληλα οι στόχοι τους αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους.

 

Το γεγονός, για παράδειγμα, ότι η Μέρκελ είναι Εβραία “δείχνει” ποια συμφέροντα τη στηρίζουν και η ίδια εξυπηρετεί, αφήνοντας στα δευτερεύοντα την ιδιότητα της ηγέτιδας της Γερμανίας. Όταν δηλαδή τα εβραϊκά συμφέροντα είναι τόσο μεγάλα στη Γερμανία, που την “ξεπερνούν”, είναι αφέλεια να πιστεύει κάποιος ότι την Μέρκελ τη στηρίζουν οι χριστιανοδημοκράτες Γερμανοί, εξαιτίας τού πατριωτισμού της. Ποια στηρίζουν δηλαδή οι χριστιανοδημοκράτες Γερμανοί; Την αθεοσταλινικιά Μέρκελ; Αυτή ούτε καν ομοεθνής τους είναι. ( https://www.youtube.com/watch?v=689LhqmDY_0 ) Όποιος πιστεύει, δηλαδή, ότι η Εβραία Μέρκελ είναι γνήσια επιλογή των Γερμανών, είναι αφελής …και πλέον κανένας δεν είναι αφελής …Ανάμεσά τους και οι Έλληνες. Οι Έλληνες, μετά από τόσα “είδωλα” που κατά καιρούς νόμισαν πως είναι εχθροί τους, τους έχουν αντιληφθεί πλέον και είναι πραγματικά εξοργισμένοι τόσο με τους ίδιους τους Εβραίους όσο και με τα έμμισθα βενιζελοσταλινικά δουλικά τους, που καθημερινά διαλύουν τη χώρα …Ο Τράγος είναι ερεθισμένος και αυτό σίγουρα δεν είναι καλό για κανέναν απ’ αυτούς, γιατί απλούστατα τώρα “φαίνονται”.

 

Αυτήν τη στιγμή Ελληνισμός και Σιωνισμός οδηγούνται σε μια αναπόφευκτη σύγκρουση σαν τραίνα, τα οποία τρέχουν ιλιγγιωδώς και κινούνται αντίθετα πάνω στην ίδια γραμμή …Μια σύγκρουση, η οποία όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο μοιάζει με τις βιβλικές περιγραφές των Προφητών. Οι Έλληνες και οι Εβραίοι σ’ αυτήν τη “μετωπική” σύγκρουση οδηγούνται με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο λαός των φιλοσόφων, των επιστημόνων, των καλλιτεχνών, που έδωσε κάποτε φως και χαρά στους λαούς, έρχεται αντιμέτωπος με τον λαό των τοκογλύφων, των μαστροπών, των παραχαρακτών, οι οποίοι σήμερα έχουν βυθίσει στο σκοτάδι και τη θλίψη ολόκληρο τον Πλανήτη. Αυτοί οι δύο διαφορετικοί λαοί έρχονται σε μια αναπόφευκτη σύγκρουση μεταξύ τους, έχοντας συνολικά διαφορετική πολιτισμική αντίληψη των πραγμάτων.

 

Εννοείται ότι και όσοι εμπλέκονται σ’ αυτήν τη σύγκρουση θα έχουν την τύχη των επιλογών τους. Αυτή η υπόθεση είναι βέβαιο ότι δεν θα βγει σε καλό και για εκείνους, οι οποίοι δίπλα από τα ελληνικά σύνορα δίνουν γελοίες και γραφικές “παραστάσεις” μακεδονικότητας με βουλγάρικο “ήχο” …Ένα “σώου” ολιγάριθμων πληρωμένων φανατικών σταλινικών …Περί αυτού πρόκειται …Τρεις κι ο κούκος είναι αυτοί, οι οποίοι συντηρούν το θέμα με τη “μακεδονικότητα” των Σκοπίων. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι παιδιά σταλινικών εγκληματιών τού Εμφυλίου …Είναι παιδιά σκληρών εγκληματιών τού Εμφυλίου, που, αφού “εξαφανίστηκαν” σε όλη την Ανατολική Ευρώπη, προκειμένου να μην υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους, σταδιακά συγκεντρώθηκαν στα Σκόπια, όπως κατρακυλούν τα “λήμματα” στον πάτο τού “βόθρου”.

 

Αυτούς τους πλαισιώνουν πολλά από τα “παιδιά” τού “Μένγκελε” Κόκκαλη …Αυτό κι αν είναι κρίμα και άδικο. Τα παλιά αθώα ανήλικα θύματα να γίνονται σήμερα σκληροί θήτες. Είναι κρίμα και άδικο, γιατί, ενώ είναι παιδιά μιας Ελλάδας που “βιάστηκε” από τους σταλινικούς, αυτοί, αντί να υποστηρίζουν τη “μάνα” τους, τη μισούν, γιατί έχουν πέσει θύματα της προπαγάνδας των “βιαστών” …Οι “γενίτσαροι” του παιδομαζώματος, που, αντί να μισούν τους ΚΚΕδες, οι οποίοι τους “άρπαξαν” από την Ελλάδα και τις οικογένειές τους, μισούν την Ελλάδα, που νομίζουν ότι τους “έδιωξε”, εξαιτίας τής “πλύσης” εγκεφάλου που υπέστησαν από τις κατά τόπους Στάζι και τους χαφιέδες τού Ζαχαριάδη και του Κόκκαλη.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για κρίμα και άδικο. Η Ελλάδα τα έκλαψε εκείνα τα παιδιά της. Της τα πήραν με βία και με δόλο μέσα από την “αγκαλιά” της. Τα αναζήτησε με όλους τους τρόπους και δεν τα έβρισκε. Πόνεσε γι’ αυτά τα παιδιά. Καταστράφηκαν ζωές από την πίκρα αυτών των εγκλημάτων. Μάτια δάκρυζαν κάθε φορά που στρέφονταν προς τον Βορρά. Έτρεχαν να ρωτήσουν και να μάθουν για τους δικούς τους ανθρώπους κάθε φορά που ερχόταν κάποιος από “πάνω”. Αναπτερώνονταν ελπίδες κάθε φορά που ακουγόταν κάποια φήμη. Φυσικό ήταν όλοι αυτοί να σοκαριστούν από τα όσα ακολούθησαν …Να βλέπουν τους δικούς τους ανθρώπους, τους οποίους επί χρόνια αναζητούσαν, “αγνώριστους” και γεμάτους μίσος …Να βλέπουν τα παιδιά τους να είναι “δηλητηριασμένα” από τα ψέματα.

 

Η Μακεδονία “πληγώθηκε” τρομερά από όλη αυτήν την κατάσταση. Όμως, όπως συμβαίνει πάντα, όλα κάποτε τελειώνουν. Για όλα κάποτε πέφτει η “αυλαία” και η αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι. Βαδίζουμε προς το τέλος τής Ιστορίας και όλα όσα έγιναν – καθώς και οι πρωταγωνιστές τους – θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα …Πολύ πιο σύντομα απ’ ό,τι θα ήθελαν μερικοί. Τα παιδιά-θύματα του παιδομαζώματος θα μάθουν ποιος τους “δηλητηρίασε” με αυτόν τον απόλυτο μισελληνισμό. Θα μάθουν – με στοιχεία – ότι το “χέρι” που σήμερα “φιλάνε”, είναι αυτό που τους “μαχαίρωσε” …Το “χέρι” που τους υπόσχεται “πατρίδα” και τους μεγάλωσε σε “κοινόβια”, είναι αυτό που τους στέρησε καί την πατρίδα καί την πραγματική τους οικογένεια.

 

makedoniko_kke_002Μιλάμε για εγκλήματα πραγματικά και όπου υπάρχουν τέτοια υπάρχει και τιμωρία. Κανένας από τους εγκληματίες, που οδήγησαν την κατάσταση στο σημείο αυτό, δεν θα αποφύγει την κρίση. Δυστυχώς γι’ αυτούς, εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για τις αθλιότητες αυτές είναι “φακελωμένοι” στα γραφεία τού Περισσού, γιατί έτσι κάνουν όλα τα σοβαρά “χαφιεοδομάγαζα” …Γνωστοί εγκληματίες και μισέλληνες πραγματικοί κι αυθεντικοί …Φίλοι τού Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος, πριν έρθει στην Ελλάδα και γίνει – μέσα σε λίγους μήνες – μεγιστάνας ελέω κράτους και ΚΚΕ, δραστηριοποιήθηκε στα Βαλκάνια ως πράκτορας τής Στάζι. Προφανώς εκεί πήγε με λίστες των “πειραματόζωων” του πατέρα του, για να τους “ενεργοποιήσει” όπως προέβλεπε το αρχικό σχέδιο της απαγωγής τους …Να “ενεργοποιήσει” ταυτόχρονα τους βουλγαρόφωνους σταλινικούς των Σκοπίων και όχι βέβαια τους ελληνόφωνους Έλληνες της περιοχής. Αυτοί οι τελευταίοι, όπως και οι υπόλοιποι όπου γης Έλληνες, είναι εχθροί τους, γιατί απλούστατα είναι Έλληνες.

 

Είναι γνωστό άλλωστε πως ένα από τα “αντικείμενα” ιδεολογικής ενασχόλησης των σταλινικών “Γκρουέφσκι” τής περιοχής είναι το να τρομοκρατούν τους λίγους εναπομείναντες βλαχογενείς Έλληνες. Αυτοί οι Έλληνες είναι μισητοί στους σταλινικούς, γιατί δεν συμφωνούν και βεβαίως δεν συμμετέχουν σε αυτό το παιχνίδι τής “μακεδονοποίησης” των Σκοπίων κι ούτε είναι διατεθειμένοι να μοιραστούν τη μακεδονική τους ταυτότητα με τους Βούλγαρους ή τους Αλβανούς “συγκατοίκους” τους …”Συγκάτοικοι”, οι οποίοι, παρ’ όλο που υπερτερούν πληθυσμιακά των σταλινικών τρομοκρατών, υποτάσσονται σ’ αυτούς, γιατί …”πληρώνει” ο Σόρος …Δεν ξέρουμε αν τους δίνει τίποτε “ψιλά” κι ο Σωκράτης, τώρα που δεν ασχολείται με τον Ολυμπιακό.

 

makedoniko_kke_001Με βάση όλα αυτά που είπαμε, μπορεί ο αναγνώστης να καταλάβει πόσο πολύ τον “δουλεύουν” κάποιοι. Μπορεί να καταλάβει πως όλα όσα του “δείχνουν” είναι μια καλοστημένη “παράσταση”. Όταν ακούει δηλαδή για “σκληρές” διαπραγματεύσεις με “έγχρωμες γραμμές” και βλέπει τον Κοντζιά, με τον Δημητρώφ και με τον Νίμιτς να διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους, μπορεί να καταλάβει το “δούλεμα”. Μπορεί να δει τι γίνεται “πίσω” από τις κλειστές πόρτες και μακριά από τις κάμερες. Τι ακριβώς διαπραγματεύεται ένας μισέλληνας σταλινικός, ο οποίος παριστάνει τον Υπουργό Εξωτερικών τής Ελλάδας, με έναν επίσης μισέλληνα σταλινικό γόνο τού παιδομαζώματος υπό τον συντονισμό ενός σκληρού Εβραίου σιωνιστή;

 

 Ποιο ακριβώς μπορεί να είναι το “αντικείμενο” της μεταξύ τους “μάχης”, εφόσον υποτίθεται ότι διαπραγματεύονται; …Στο ίδιο “στρατόπεδο” ανήκουν καί οι τρεις. Ποιος από τους τρεις θα αγωνιστεί για τα δίκια τής Ελλάδας ή την ιστορική αλήθεια που αφορά τη Μακεδονία; Άρα; …Άρα, μακριά από τις κάμερες δεν υπάρχει διαπραγμάτευση. “Αντικείμενο” των συζητήσεων μεταξύ σιωνιστικών αφεντικών και σταλινικών υπαλλήλων είναι το πώς θα μπορέσουν να επιβάλουν τα συμφωνηθέντα. Μεταξύ τους δηλαδή συζητάνε το πώς θα μπορέσουν να “πλασάρουν” αυτά τα οποία έχουν σχεδιαστεί εδώ και έναν αιώνα, προκειμένου να μην αντιδράσει ο ελληνικός λαός …Αυτά συζητάνε, και, αν κρίνουμε από την ισχύ των εμπλεκομένων μερών στο “Μακεδονικό Ζήτημα” και το άγχος των σιωνιστών να πιέσουν τον ελληνικό λαό με εκβιασμούς και τρομοκρατία, το μυαλό μας μπορεί να σκεφτεί κι άλλα πράγματα…

 

…Θα ήταν ακραίο να σκεφτεί κάποιος ότι ακόμα και το συμβάν με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο “τυχαίο”; Πόσο “τυχαίο” μπορεί να είναι που τη συγκεκριμένη στιγμή δημιουργήθηκε εκ του μη όντος ένα τέτοιο ζήτημα, το οποίο ρυθμίζει συλλογικές συμπεριφορές στην “καρδιά” τής Μακεδονίας; Η πιο ελεγχόμενη ομάδα των σταλινοβενιζελικών πήγε και προκάλεσε αντιδράσεις, εκμεταλλευόμενη ένα “πταίσμα” των γηπέδων. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι που η ομάδα των κοκκαλομαρινάκηδων ενεργοποίησε κάποιες φυγόκεντρες δυνάμεις την ώρα που οι Έλληνες έχουν ανάγκη την απόλυτη συσπείρωση; …”Ασήμαντο θέμα τα συμβαίνοντα στα γήπεδα”, θα πει κάποιος …Ας ρωτήσει αυτός ο κάποιος τους Γιουγκοσλάβους από πού ξεκίνησε η “πυρκαγιά” που “έκαψε” τη Γιουγκοσλαβία …Ας ρωτήσει τους Ισπανούς πού υπάρχει σήμερα μόνιμα καταλανική “φωτιά”, που απειλεί την Ισπανία. Στη Θεσσαλονίκη υψώθηκαν πανό με “αποσχιστικά” μηνύματα. Η Ασφάλεια του “Ζούκοφ” Τόσκα γνωρίζει ποιοι τα ύψωσαν και ποιος τους πληρώνει ή ασχολούνται μόνον με τον υπέργηρο “πιστολέρο”;

 

…Πόσο τραβηγμένο σενάριο είναι σ’ αυτήν την προσπάθεια τρομοκράτησης των Ελλήνων να σκεφτούμε ότι οι σιωνιστές, με τη σύμφωνη γνώμη των σταλινικών που μας κυβερνάνε, έβαλαν και τον Ερντογάν στο “κόλπο”; Είναι τραβηγμένο να σκεφτούμε ότι η απαγωγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών έγινε σε συνεννόηση με τη σταλινική Κυβέρνηση των Αθηνών; Με αυτήν την ωμή τρομοκρατική πολιτική τής Τουρκίας δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος το “αφήγημα” των σταλινικών περί της ανάγκης κάποιων εθνικών “υποχωρήσεων”, προκειμένου να διασωθούν τα “υπόλοιπα”; Με αυτήν τρομοκρατία, η οποία ασκείται καθημερινά από την Τουρκία σε όλο το μήκος των συνόρων μας, δεν φαίνεται λογικός ο “ρεαλισμός” τής βενιζελικής “πατριώτισσας” Ντόρας; Ο Ερντογάν μπορεί να μην φοβάται τους Κούρδους, αλλά τους τοκογλύφους τής Wall Street και τις εταιρείες αξιολόγησης τις φοβάται αρκετά, για να μην τους βοηθήσει σε ένα “σώου”, το οποίο μάλιστα τονώνει το “σουλτανικό” του προφίλ.

 

Αφήνοντας τα “σαλόνια” τής διεθνούς πολιτικής και “επιστρέφοντας” στα “δικά” μας – και άρα εντός των τειχών—, θα πρέπει να διευκρινίσουμε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Είναι θέμα χρόνου πλέον η βενιζελοσταλινική ηγεσία να κριθεί για τα εγκλήματά της εις βάρος τού Ελληνισμού. Όλοι οι Πρωθυπουργοί από τον Μητσοτάκη και μετά είναι κανονικοί προδότες και πολιτικοί εγκληματίες, οι οποίοι θα τιμωρηθούν σε κάποια στιγμή πολύ σκληρά. Όμως, κοντά σ’ αυτήν την εγκληματική ηγεσία καλό είναι να προσέχουν και τα περιφερειακά της “όργανα” …Τα σταλινικά “σκουπίδια” τύπου Κοντζιά, Πάγκαλου, Κατρούγκαλου, Μπαλάφα, Μπαλαούρα, που θεωρούν βέβαιη την ατιμωρησία τους και ταυτόχρονα έχουν “μεθύσει” από την εξουσία …Ας “ξεμεθύσουν” όσο είναι καιρός, γιατί οι “οιωνοί” δεν είναι καλοί γι’ αυτούς. Ο σταλινισμός και το ΚΚΕ μπορεί κατ’ εξαίρεση στην Ελλάδα να μην καταδικάστηκε ποτέ, αλλά, αν αλλάξουν τα πράγματα, μπορεί το ΚΚΕ και τα σκουπίδια του να δικαστούν επίσης κατ’ εξαίρεση σε δικαστήρια τύπου Νυρεμβέργης.

 

Τα όσα περιγράψαμε στο κείμενο αυτό συνιστούν ένα κατηγορητήριο, το οποίο μπορεί πολύ εύκολα να γίνει κατηγορητήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Εδώ και έναν αιώνα, υπό τις εντολές και το χρήμα ξένων παραγόντων, η συμμορία των δωσίλογων της Κατοχής και το σταλινικό χαφιεδότσουρμο πίνουν το “αίμα” ενός λαού, ο οποίος δεν τους έχει φταίξει σε τίποτε. Τον έχουν “ματώσει” και σήμερα επιχειρούν να του δώσουν το τελειωτικό χτύπημα. Ας προσέχουν, γιατί αυτός ο λαός δεν είναι ούτε ασήμαντος ούτε απροστάτευτος. Θα δει μέχρι και ο άθεος σαπιοκοιλιάς Φίλης ότι υπάρχει σοβαρός λόγος που στο Σύνταγμα της Ελλάδας υπάρχει αναφορά στην Αγία Τριάδα. Αν τα πράγματα πάρουν έναν “δρόμο”, που δεν τους βολεύει, θα έχουμε κλάματα …Πολλά κλάματα. Οι καιροί – όπως προείπαμε – είναι ύποπτοι και κανένας δεν ξέρει τι ξημερώνει. Αν δεν πιστεύουν εμάς, ας ρωτήσουν και τα εβραϊκά αφεντικά τους, που κάνουν “προετοιμασίες” υποδοχής Μεσσία στην Ιερουσαλήμ.

 

Σήμερα γίνεται μια παγκόσμιας κλίμακας σύγκρουση, από την έκβαση της οποίας θα κριθεί το μέλλον τής ανθρωπότητας. Η Νέα Τάξη καθημερινά δείχνει όλο και πιο αδύναμη. Δείχνει πως είναι ανίκανη να επιβιώσει και αυτό για κάποιους θα έπρεπε να χτυπάει “συναγερμό” …Συγκεκριμένα θα έπρεπε να χτυπάει “εκκωφαντικά”, γιατί οι κίνδυνοι για τους προδότες είναι τεράστιοι. Οι τσιπροσταλινικοί, οι οποίοι σήμερα προδίδουν την Ελλάδα “εναποθέτουν” την ασφάλειά τους στο εβραϊκό Βερολίνο. Με την ίδια εμπιστοσύνη που ο Φλωράκης “ακουμπούσε” στην εβραϊκή Μόσχα, αυτοί “ακουμπούν” στο Βερολίνο. Όμως, η διαφορά είναι ότι ο Φλωράκης “έβλεπε” ότι οι εξελίξεις δεν τον ευνοούν και γι’ αυτό έψαχνε για νέα αφεντικά, ενώ αυτοί δεν “βλέπουν” τι συμβαίνει και εμφανίζονται εφησυχασμένοι. Ο Φλωράκης επιπλέον είχε την επιλογή να μετακινηθεί από το ένα εβραϊκό “μαγαζί” στο άλλο …ενώ ο Τσίπρας δεν έχει άλλη επιλογή …Δεν υπάρχει πλέον άλλο “μαγαζί” πέρα από το γερμανικό.

 

 Αυτό όμως είναι τραγικό γι’ αυτούς, γιατί η εβραϊκή “Γερμανία” τής Νέας Τάξης δεν είναι βέβαιο ότι θα “επιβιώσει”. Όπως δεν επιβίωσε η εβραϊκή “Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών” έτσι δεν θα επιβιώσει και η επίσης εβραϊκή “Ένωση Γερμανικών Χριστιανοσοσιαλιστικών Δημοκρατιών”. Η πρώτη δεν μπορούσε να επιβιώσει, γιατί “υψωνόταν” η Νέα Τάξη ενώ η δεύτερη δεν θα μπορέσει να επιβιώσει, γιατί “πέφτει” η εγκληματική Νέα Τάξη. Δεν είναι σίγουρο ότι θα αντέξει μια τέτοια “πτώση”, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα αντέξει για τρίτη φορά σε λιγότερο από έναν αιώνα συλλογικές κατηγορίες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Περί αυτού πρόκειται. Αν “πέσει” η Νέα Τάξη με κατηγορίες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τα περισσότερα – και πάλι – τα έχει διαπράξει για λογαριασμό της η “Γερμανία” …Εμφύλιος στη Γιουγκοσλαβία, Διάλυση της Ουκρανίας, Ελληνική κρίση, Πόλεμος στη Συρία κλπ.. Όλα αυτά είναι “ορφανά” εγκλήματα, που σε κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν οι εγκληματίες που τα διέπραξαν.

 

Αυτοί, οι οποίοι μας κυβερνάνε σήμερα, είναι προφανές ότι έχουν άγνοια κινδύνου. Δεν βλέπουν ότι ζούμε ημέρες τύπου ’89 …Δεν βλέπουν την “καταιγίδα” που έρχεται. Νομίζουν ότι είναι εξασφαλισμένη η επιβίωσή τους ως “κατοικίδια” της Μέρκελ, αλλά δεν κρατάνε μια “πισινή” στην περίπτωση που η “αφέντρα” ψοφήσει πριν την ώρα της. Είναι προφανές πως είναι “τύφλα”. “Μέθυσαν” από τα λίαρ τζετ, τα πεντάστερα ξενοδοχεία και τους εύκολους διορισμούς συγγενών και φίλων. “Μέθυσαν” από τα χειροκροτήματα των ημετέρων στις κομματικές τους εκδηλώσεις και από τις “αγκαλιές” των “αφεντικών” σε Βρυξέλες και Βερολίνο.

 

Σαν να τους έχει θολώσει την κρίση κάποιος “θεός” και δεν κατανοούν αυτά τα οποία συμβαίνουν. Δεν βλέπουν ότι η εβραϊκή Νέα Τάξη πραγμάτων καταρρέει. Δεν βλέπουν ότι αρκεί ένα “φτάρνισμα” των μεγάλων χρηματιστηρίων και πάει “άπατη” αυτή η Τάξη. Αν η μελλοντική Τάξη Πραγμάτων είναι ελληνική, να είναι σίγουροι ότι βρίσκονται ήδη στο λάθος “στρατόπεδο” και αυτό δεν θα τους αρέσει καθόλου. Αν δεν αλλάξουν τακτική, θα αλλάξει η “θέα” τους. Θα βλέπουν τον κόσμο παγωμένο και “ριγέ” και αυτό δεν είναι καλό …όπως θα τους διαβεβαίωνε και ο Ζαχαριάδης, αν ζούσε.

 

Έτσι, και για να κάνουμε λίγο προβοκατόρικο το κείμενό μας, και επειδή είναι βέβαιο ότι θα το διαβάσουν – εκτός όλων των άλλων – και άθεοι σταλινικοί ή σιωνιστές, θα πούμε κάτι απ’ αυτά, τα οποία όταν τα ακούνε μειδιάνε και βάζουν “ετικέτες” γραφικών. Τι λέμε σε όλους αυτούς; …Ότι πρέπει να παρατήσουν ό,τι έχουν δρομολογήσει να κάνουν. Εφόσον με βάση τις Γραφές η Μακεδονία είναι η “μητέρα” τού Τράγου, είναι απολύτως ασφαλές να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ. Αυτό σημαίνει πως, όποιος βάλει τα “χέρια” του στη Μακεδονία, ας αρχίσει από τώρα να κλαίει, γιατί δεν θα του φτάνει ο χρόνος που θα ζει, για να κλάψει τον εαυτό του.

 

Αυτό το οποίο γράφουμε μοιάζει με απειλή, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια απλή προειδοποίηση. Αυτό το οποίο γράφουμε θα μπορούσε για κάποιον άθεο κομμουνιστή να είναι μια ευκαιρία, για να μας κατατάξει στην κατηγορία τής Λουκά, αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει …Δεν μας ενδιαφέρει αν προκαλέσουμε τον γέλωτα σε αγράμματους αθλίους, που, ακόμα και μέσα στον Πανάγιο Τάφο, γίνονται προκλητικοί, δηλώνοντας …άθεοι “μηχανικοί”. Εμείς αυτά, τα οποία θεωρούσαμε υποχρέωσή μας να πούμε, τα είπαμε. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην λένε ότι δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως. Στο τέλος θα δούμε ποιος έχει δίκιο και αυτό το τέλος σίγουρα δεν είναι μακριά…

 

…Έχουν “μπλέξει” και ακόμα δεν το έχουν καταλάβει …Αν δεν μπορούν κάποιοι ούτε σήμερα να ακούσουν τον “ήχο” τού Τράγου, πολύ σύντομα θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα ξέρουν καλύτερα από τον καθένα την ετυμολογία τής λέξης “ΤΡΑΓΩΔΙΑ” …και αυτό δεν θα τους αρέσει καθόλου.

 

 

 

Τραϊανού Παναγιώτης

 

 

Share: