…Το νέο Ολοκαύτωμα του εβραϊσμού….

…Ίδιοι θήτες, ίδια θύματα, διαφορετική «χημεία»

…Από το Zyklon-B τής BAYER στo εμβόλιο της COVID-19 mRNA PΗIZER.

 

Ογδόντα χρόνια μετά το Ολοκαύτωμα και ο εβραϊκός λαός ξαναζεί τις ίδιες συνθήκες, εξαιτίας των ίδιων ανθρώπων, για τα ίδια κέρδη. Πριν ογδόντα χρόνια οι Σιωνιστές για τα κέρδη τους χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, για να δημιουργήσουν μέσα από τη γενική καταστροφή τον «ελεύθερο» μεταπολεμικό «Δυτικό Κόσμο» των υπερχρεωμένων κρατών. Για να το καταφέρουν, δεν δίστασαν μέσα σ’ αυτήν τη γενική καταστροφή να βάλουν και τους φτωχούς ομοεθνείς τους …Δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν και τον δικό τους λαό προς «παραδειγματισμό» αυτών που θα κατέστρεφαν …Δεν δίστασαν να τον βάλουν στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης και, για λόγους πολιτικής και δημιουργίας εντυπώσεων, να εφαρμόσουν επάνω του μεθόδους μαζικής εξόντωσης.

Οι Σιωνιστές ποτέ δεν υπολογίζουν το «κόστος», όταν αυτό αφορά τους φτωχούς ομοεθνείς τους. Ποτέ δεν υπολόγισαν τον φτωχό εβραϊκό λαό παραπάνω από ένα χρήσιμο μέσον, για να γίνουν πλουσιότεροι …Ένα απαραίτητο μέσον, για να «γλιτώσουν» τιμωρίες, οι οποίες προβλέπονταν για τους ίδιους …Ο χρήσιμος «σάκος» τού μποξ —των «αναλώσιμων» ανθρώπων— για να τον χτυπάνε οι λαοί πριν φτάσουν έξω από τις «πόρτες» των κλεφτών Σιωνιστών. Σήμερα κάνουν ακριβώς το ίδιο …Για τα κέρδη τους οι Σιωνιστές προκάλεσαν την Πανδημία και το παγκόσμιο Lockdown …Για να «πείσουν» τους λαούς να πληρώσουν και να καταναλώσουν τη δική τους «λύση», χρησιμοποιούν τον λαό τού Ισραήλ …Τον δικό τους λαό …Δεν τους ενδιαφέρει ότι δοκιμάζουν επάνω στους δικούς τους ανθρώπους άγνωστα εμβόλια με επίσης άγνωστες παρενέργειες …Τους ενδιαφέρει με τη δική τους εξουσία να σπρώχνουν το δικό τους «πρόβατο», προκειμένου να παρασύρουν όλα τα υπόλοιπα, στα οποία δεν μπορούν ν’ ασκήσουν απευθείας εξουσία.

Περί αυτού πρόκειται …Οι ίδιοι Ναζί, οι οποίοι κάποτε επιτέθηκαν σε όλα τα κράτη και ταυτόχρονα «έσπρωχναν» τους Εβραίους στα Στρατόπεδα, είναι οι ίδιοι Ναζί που σήμερα «επιτίθονται» επίσης σε όλα τα κράτη και «σπρώχνουν» τους Εβραίους στον μαζικό εμβολιασμό, μετατρέποντας το Ισραήλ σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης …Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι κάποτε χρηματοδοτήθηκαν από τους Σιωνιστές για να επιτεθούν στον κόσμο με στόχο να τον «σώσουν» από την ιδεολογική «πανδημία» τού κομμουνισμού τους, είναι εκείνοι οι οποίοι σήμερα επιτίθενται και πάλι στον κόσμο με στόχο να τον «σώσουν» από την υγειονομική πανδημία τού κορονοϊού…

…Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι δημιούργησαν το πρόβλημα του κομμουνισμού, ήταν αυτοί που ανέλαβαν να σώσουν τον κόσμο απ’ αυτόν. Προφανώς το ίδιο «κόλπο» επαναλαμβάνουν και σήμερα και άρα δεν πρέπει να μας φανεί παράξενο εάν στο μέλλον μάθουμε ότι αυτοί, οι οποίοι σήμερα μας πουλάνε το «σωτήριο» εμβόλιο, είναι οι ίδιοι που δημιούργησαν και τον φονικό ιό …Το έκαναν κάποτε αυτό το κόλπο με πολύ αιματηρό τρόπο και δεν θα μας φαινόταν παράξενο να το επαναλάβουν σε μία πιο light εκδοχή. Όπως και να το «ψάξει» κάποιος το θέμα, τους ίδιους ανθρώπους θ’ «ανακαλύψει» …Τους Σιωνιστές τοκογλύφους και τους Γερμανούς «μπράβους» τους …Οι ίδιοι τραπεζίτες και οι ίδιοι φασίστες και πάλι θα μας «σώσουν» μέσα από τον «θάνατό», τον οποίο προηγουμένως μας είχαν «χαρίσει» μόνοι τους.

Δεν είναι τυχαίο που η Γερμανία πρωταγωνιστεί σήμερα στην εμβολιαστική «εκστρατεία», την οποία χρηματοδοτούν οι Σιωνιστές τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης. Δεν είναι τυχαίο που οι Γερμανοί «διατάζουν» τους λαούς να υποταχθούν και τα διεθνή σιωνιστικά ΜΜΕ σπέρνουν τον τρόμο και τον πανικό για τον ιό. Γι’ αυτόν τον λόγο και γι’ αυτών τα κέρδη οι κοινοί Εβραίοι εξαναγκάζονται να είναι οι πιο «υπάκουοι» εμβολιασμένοι. Δεν είναι τυχαίο που η BioNTech είναι γερμανική εταιρεία. Ακόμα και η «αμερικανική» Phizer είναι μία εταιρεία, η οποία δημιουργήθηκε από Γερμανούς με χρήματα των Σιωνιστών …Βάζουμε και στη θέση του Σιωνιστή Εβραίου Φριτς Χάμπερ —που «εφεύρε» το Zyklon-B— τον επίσης Σιωνιστή Εβραίο Αλβέρτο Μπουρλά —που «εφεύρε» το εμβόλιο για τον κορονοϊό— και ξαναζούμε το ίδιο «σενάριο» τρόμου με τους ίδιους εγκληματίες πρωταγωνιστές. Οι φτωχοί Εβραίοι καί ΤΟΤΕ καί ΤΩΡΑ παραμένουν το ίδιο θύματα των πλούσιων Σιωνιστών …Το Ισραήλ από «Γη τής Επαγγελίας» γίνεται ξανά ένα Στρατόπεδο Συγκέντρωσης, στο οποίο δοκιμάζεται «χημεία» επάνω σε ανθρώπους.

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: