Υπόθεση: Έπσταϊν — Μάξγουελ…

…Η Δίκη, που θα «ρίξει» την ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ !!!

 

Τι συνέπειες θα έχει για τη Νέα Τάξη

μια ανεπανόρθωτη καταστροφή τού αγγλικού θρόνου,

εξαιτίας τού δευτερότοκου γιου τής βασίλισσας;

 

Τι σχέση έχει η σημερινή πολεμική κρίση στην Ουκρανία

με την αναπόφευκτη «έξοδο» των λαών από την κρίση τής «Πανδημίας»;

 

Γιατί η πολιτική ηγεσία τής Ελλάδας «τρέμει» αυτήν τη φαινομενικά άσχετη Δίκη;

 

 

Why the Origins of Antisemitism Matter | On the Media | WNYC Studios

Συνηθίζουμε να λέμε ότι τα μεγαλύτερα μυστικά είναι καλά κρυμμένα, όταν είναι απολύτως εκτεθειμένα στην κοινή θέα. Η απόλυτη απόδειξη αυτής της διαβολικά έξυπνης τακτικής είναι τα περίφημα «Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών». Ακόμα και σήμερα κανένας δεν τολμάει ν’ αποδώσει αυτήν τη γνώση εκεί όπου η ίδια με τον τίτλο της «επιζητά» με «εκκωφαντικό» τρόπο ν’ αποδοθεί. Πόσο πιο φανερά να το «ζητήσει»; …Κι όμως, παρ’ όλο που σήμερα —και άρα εκ των υστέρων— μπορούμε να θαυμάσουμε την ακρίβεια στην εφαρμογή της και στα αποτελέσματά της, δεν μπορούμε να την αποδώσουμε στους συνωμότες που τη συνέταξαν και βέβαια τη δρομολόγησαν.

Είναι τόσο ακριβή αυτά τα οποία περιγράφει, που θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί μια αυτοεπιβεβαιούμενη προφητεία. Αυτά, τα οποία βλέπουμε να συμβαίνουν σήμερα —και μας εκπλήσσουν— είναι γραμμένα στα «Πρωτόκολλα» τουλάχιστον έναν αιώνα πριν να συμβούν …Τα πάντα …Ο ραγδαίος εκφυλισμός των χριστιανικών κοινωνιών τού τελευταίου αιώνα …Η απολύτως ανεξέλεγκτη αστικοποίηση-τεμπελοποίηση των πάλαι ποτέ παραγωγικών χριστιανικών κοινωνιών …Η ανεξέλεγκτη διαφθορά των πολιτικών τους ηγεσιών …Η πρωτοφανούς εντάσεως λεηλασία των κρατών …Η καταστροφή κάθε ηθικού αξιακού συστήματος, που βασίζεται στον κόπο τού ανθρώπου και στην προσφορά προς την κοινωνία …Η στοχοποίηση των θρησκειών και η ακατάσχετη προπαγάνδα υπέρ τής αθεΐας …Η ανοχή σε κάθε είδους σεξουαλική ανωμαλία …Η οργάνωση και ο οπλισμός κοινωνικών ομάδων με έντονη αντικοινωνική συμπεριφορά …Ομάδων, οι οποίες, από την εποχή των πρώτων κομμουνιστικών κομμάτων μέχρι τις μέρες μας με τους οπλισμένους Antifa, υπηρετούν κι εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Όμως, εκείνα, τα οποία κάνουν τα Πρωτόκολλα αυτά σχεδόν ανατριχιαστικά, είναι ότι δεν αποκαλύπτουν μόνον εκείνα που θα γίνουν στο γενικό επίπεδο, αλλά περιγράφουν το πώς ακριβώς θα γίνουν και ποιοι θα τα δρομολογήσουν προκειμένου να τα εκμεταλλευτούν. Περιγράφονται με τον απόλυτο τρόπο τα συμφέροντα αυτών, οι οποίοι «κατονομάζονται» από τα ίδια τα «Πρωτόκολλα της Σιών» ως συντάκτες τους …Αυτών, οι οποίοι, μέσω εκείνων των συνωμοτικών κι αντικοινωνικών παρεμβάσεων, στοχεύουν στην κυριαρχία επάνω στο ανθρώπινο είδος …Αυτών, οι οποίοι σήμερα στήνουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων κι ονειρεύονται την απόλυτη νίκη απέναντι στο Δημιούργημα του Θεού. Στον τίτλο τους τα «Πρωτόκολλα» αποκαλύπτουν αυτούς τους συνωμότες. Στον τίτλο τους «δείχνουν» τους «Σοφούς τής Σιών» ή αλλιώς Σιωνιστές …Δεν αφήνουν τίποτε κρυφό και τίποτε να υπονοηθεί.

Πολλά έχουν ειπωθεί για την αυθεντικότητα των «Πρωτόκολλων» αυτών, και το κορυφαίο ήταν που το απέδωσαν στις μυστικές υπηρεσίες τού Τσάρου τής Ρωσίας …Αυτό κι αν είναι αστείο και μόνον να το σκεφτεί κανείς. Είναι σαν να βρεις σημειώσεις με τη σωστή λύση στη διάσημη και βέβαια άλυτη μέχρι τώρα μαθηματική Υπόθεση του Riemann και να αποδώσεις τη συγγραφή τους στον μπακάλη τής γειτονιάς, γιατί ξέρεις ότι έχει μεγάλο ταλέντο στο να υπολογίζει χρωστούμενα και ρέστα. Αν κάποιος έχει γνώσεις να συντάξει ένα τέτοιο κείμενο, το οποίο πράγματι μπορεί να οδηγήσει —με τόσο ελεεινά μέσα— στην κατάκτηση του κόσμου, σίγουρα δεν θα παραμείνει υπάλληλος του Τσάρου …Μπορεί να γίνει πάμπλουτος μέντορας ή μυστικοσύμβουλος του Τσάρου, αλλά σίγουρα όχι ένας χαφιές των υπογείων του. Είναι δυνατόν χαφιέδες των μυστικών υπηρεσιών να συντάξουν ένα τόσο τεκμηριωμένο και πολυδιάστατο «εγχειρίδιο» εξουσίας; Είναι δυνατόν κρατικοδίαιτοι τεμπέληδες του χαφιεδισμού να έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν τόσο ποιοτική γνώση απλά και μόνον για να «εκθέσουν» τους απολύτως ασήμαντους εκείνη την εποχή Εβραίους των βρομερών γκέτο;

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι μέσα στην τρομερή αυτή γνώση, που εμπεριέχεται σ’ αυτά τα «Πρωτόκολλα», υπάρχει και η γνώση τής φύλαξής της, προκειμένου να μην κινδυνεύουν τόσο αυτοί που τη διακινούν και την εφαρμόζουν όσο και η ίδια η γνώση. Η γνώση αυτή κοινοποιήθηκε στους κοινούς ανθρώπους απλά και μόνον για να «εξουδετερωθεί» η απειλή γύρω απ’ αυτήν. Με τον τρόπο αυτόν δεν χρειάστηκε ποτέ να την αποκρύψουν κι ούτε κινδύνευσε ποτέ κανείς απ’ αυτούς που τη μετέφερε ή τη διέδιδε. Σε όλους ήταν προσιτή και όλοι μπορούσαν να τη διατηρούν στα σπίτια τους …Η δικαιολογία υπήρχε πάντα: …«Προβοκάτσια είναι αυτών, οι οποίοι έχουν τέτοιου είδους γνώσεις και είναι «ανώτεροι» χριστιανοί …Εμείς φτωχοί κι αγράμματοι άνθρωποι είμαστε, μην μας μπλέκετε στα «παιχνίδια» σας με συνωμοσίες» …Τέλειο και μόνον να το σκεφτεί κάποιος. Από εκεί και πέρα όλα είναι θέμα προπαγάνδας. Οι τακτικές, οι οποίες σήμερα εφαρμόζονται από τις εξουσίες, για να εξουδετερώσουν τους εχθρούς τους, δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά εξαιτίας αυτής της γνώσης.

Οι άνθρωποι αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι σήμερα ονομάζουν τους αντιπάλους τους «συνωμοσιολόγους» ή «ψεκασμένους» ή «γραφικούς», είναι οι ίδιοι που χαρακτήριζαν με τους ίδιους όρους και όλους όσους πίστευαν το προφανές …Όσους πίστευαν ότι πράγματι οι Σιωνιστές Εβραίοι συνέταξαν τα «Πρωτόκολλα» αυτά και πράγματι την κοσμοκρατορία είχαν ως στόχο. Δυστυχώς γι’ αυτούς, οι οποίοι συνεχίζουν την ίδια προστατευτική επιχειρηματολογία σ’ ό,τι αφορά την προέλευση των «Πρωτόκολλων» έχουν αλλάξει οι ίδιες οι συνθήκες που έδιναν αξία στην τακτική τους. Σήμερα υπάρχει η «μαρτυρία» τού χρόνου κι αυτήν είναι που αποκαλύπτει την αληθινή ταυτότητα των συντακτών τους. Εκείνον που κάποτε υπέθετε ή φανταζόταν αυτά, τα οποία εσύ είχες σκοπό να κάνεις, τον ονόμαζες «συνωμοσιολόγο» και τον «ξεφορτωνόσουν» άπαξ.

Σήμερα, όμως, επειδή όλα αυτά τα υποτιθέμενα και φανταστικά έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στο σύνολό τους, αυτός, ο οποίος τα μελετά, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί συνωμοσιολόγος …Ο «μελλοντολόγος» μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί συνωμοσιολόγος …Ο «παρελθοντολόγος», όμως, είναι σίγουρα ιστορικός. Αυτός δεν φαντάζεται ανύπαρκτα πράγματα κι ούτε στηρίζεται σε υποθέσεις. Σήμερα ένας μελετητής αυτών των κειμένων λειτουργεί ως ιστορικός και βγάζει ασφαλή συμπεράσματα, βασιζόμενος σε όλες τις μεθόδους τις οποίες χρησιμοποιεί η επιστήμη τής ιστορίας, όταν μελετά τα ιστορικά φαινόμενα και γεγονότα τού παρελθόντος, τα οποία διαμόρφωσαν το παρόν …Όλες εκείνες τις μεθόδους, οι οποίες θεωρούνται αντικειμενικές κι αξιόπιστες κι οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Σήμερα πλέον υπάρχουν οι αποδείξεις για όλα αυτά, τα οποία —μέχρι να συμβούν— παρέμεναν υποθέσεις …Οι «αποδείξεις» είναι αυτές, οι οποίες καθιστούν κάποιον ως «ιστορικό», κι αυτές δεν είναι υποθέσεις που μπορούν κάποιοι να τις αμφισβητήσουν με χαρακτηρισμούς κι «αφορισμούς»…Απλά πράγματα, τα οποία δεν τα αντιλαμβάνονται κάποιοι, κι εκτίθενται …Δεν τα αντιλαμβάνονται, ώστε ν’ αλλάξουν την αμυντική τους τακτική. Κάποτε ήταν εύκολο να χαρακτηριστεί κάποιος «συνωμοσιολόγος» και βέβαια «ρατσιστής», εφόσον «έβλεπε» —μέσω των «Πρωτόκολλων»— μια προσπάθεια να φορτωθεί στις «πλάτες» των «καημένων» Εβραίων —«άκουσον-άκουσον»— η προσπάθεια να επικρατήσουν ολοκληρωτικά στον κόσμο …Μια προσπάθεια, που, για να επιτευχθεί, απαιτούσε τη διάβρωση —μέσω της εκπόρνευσης και του εκμαυλισμού— της κοινωνίας.

Σήμερα, λοιπόν, που οι Σιωνιστές —οι οποίοι δεν είναι πλέον «καημένοι» Εβραίοι— έχουν καταφέρει ν’ ανέβουν στην κορυφή τής παγκόσμιας κοινωνίας, αρκεί κάποιος να χρησιμοποιήσει την ιστορική έρευνα και να δει πώς έφτασαν σ’ αυτήν την κορυφή …Να δει πως η κοινωνία είναι πράγματι στην εποχή τής απόλυτης κυριαρχίας των Σιωνιστών. Να δει κατά πόσο σ’ αυτήν την «πορεία» —και βέβαια στην «κατάληξή» της— έγινε ακριβής εφαρμογή των «Πρωτόκολλων» αυτών, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που προβάλλεται μέσα από τα «Πρωτόκολλα» αυτά …Ένας στόχος, ο οποίος πλέον σε μεγάλο βαθμό έχει επιτευχθεί απ’ αυτούς στους οποίους τα «Πρωτόκολλα» «απευθύνονται» και άρα κρίνονται για τις επιλογές τους με ένα συγκεκριμένο «μέτρο».

Η παράμετρος του χρόνου, δηλαδή, γυρίζει την κατάσταση «ανάποδα» και πλέον δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι ως σύμπτωση, γιατί σε τόσο πολύπλοκους και πολυδιάστατους σχεδιασμούς δεν υπάρχει σύμπτωση …Όσο και να «κοπανάει» μια μαϊμού ένα πιάνο, δεν μπορεί να παίξει μουσική —και μάλιστα την «ενάτη συμφωνία», όπως είχαν προαναγγείλει οι «συνωμοσιολόγοι» τού παρελθόντος—. Επιπλέον, υπάρχει και η επιστήμη τής στατιστικής, η οποία έχει «αλλεργία» στα παράδοξα και τα ασυνήθιστα. Δεν μπορεί η στατιστική να επιβεβαιώνει διαρκώς μια απόλυτη επανάληψη σε φαινόμενα που θεωρητικά είναι τυχαία κι ακολουθούν τους νόμους τού χάους. Δεν μπορεί συνέχεια αυτοί, οι οποίοι έχουν «άδικο», να είναι οι φτωχοί «συνωμοσιολόγοι» και οι άλλοι, οι οποίοι έχουν «δίκιο», να είναι πάντα οι ίδιοι και να πλουτίζουν απ’ αυτά για τα οποία καταγγέλλονται …

Εφόσον δεν υπάρχουν συνωμοσίες από τους «καημένους» Σιωνιστές, γιατί «σφράγισαν» τον φάκελο του «Ολοκαυτώματος» και δεν τον παραδίδουν στην ιστορική μελέτη; Εφόσον δεν υπάρχουν συνωμοσίες από τους «καημένους» Σιωνιστές, γιατί «σφράγισαν» τον φάκελο των εμβολίων τής Pfizer και δεν τον δίνουν στους επιστήμονες να τον μελετήσουν; Συνδέεται το μεγαλύτερο «πλιάτσικο» όλων των εποχών που έγινε από τη FED ακριβώς με την έναρξη της «Πανδημίας»; …ή κι αυτό είναι συνωμοσία; Όταν έχεις δίκιο και είσαι θύμα, δεν φοβάσαι καμία έρευνα …Το αντίθετο μάλιστα …Ενθαρρύνεις τις έρευνες, γιατί πάντα επιβεβαιώνουν αυτό το οποίο σε συμφέρει. Οι ίδιοι δεν ήταν αυτοί που θησαύρισαν σ’ αυτά τα δύο παγκοσμίου ενδιαφέροντος φαινόμενα; Πόσες είναι οι πιθανότητες να βρίσκονται ΠΑΝΤΑ οι ίδιοι «καημένοι» άνθρωποι από τη μεριά τού «θύματος» και βέβαια του «δίκιου» και ταυτόχρονα να θησαυρίζουν απ’ αυτό; …Οι «άδικοι» θα είναι διαρκώς καί κερατάδες καί δαρμένοι; Τόσο μεγάλη απόδοση το «δίκιο» δεν είχε ποτέ και για κανέναν άλλον λαό όσο για τους Σιωνιστές.

Αν λοιπόν αρχίσει κάποιος να μελετά τα «Πρωτόκολλα» ως ιστορικά κείμενα, τα οποία περιγράφουν την «πορεία» των Σιωνιστών από τα βρομερά γκέτο μέχρι την κορυφή τής Νέας Τάξης Πραγμάτων, θ’ αρχίσει ν’ αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Κατ’ αρχάς θα εκτιμήσει ακόμα πιο πολύ την ευφυΐα τής στρατηγικής την οποία αναλύουν. Είναι κείμενα, για παράδειγμα, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις δυνατότητες, τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά εκείνων στους οποίους απευθύνονται …Δεν ζητάνε από «κοντούς» ανθρώπους να παρασύρουν την ανθρωπότητα να παίξει «μπάσκετ» μαζί τους για να τη νικήσουν και ν’ ανέβουν στην κορυφή τού κόσμου …Δεν ζητάνε από «χοντρούς» ανθρώπους να προκαλέσουν τους αντιπάλους τους σε αγώνες ταχύτητας …Απευθύνονται στους Σιωνιστές και, αφού ορίσουν τον απόλυτο στόχο τους, περιγράφουν τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιήσουν τα δικά τους «προσόντα» και τα δικά τους «όπλα» προκειμένου να τον κατακτήσουν.

Εκεί είναι που βρίσκεται η απόλυτη ευφυΐα των συντακτών τους. Οι Εβραίοι δεν ήταν ένας γενναίος λαός, που απλά με τη δύναμή του θα κατακτούσε τον κόσμο …Ήταν ένας λαός τού περιθωρίου …Ένας λαός, ο οποίος είχε μάθει να επιβιώνει με τις μεθόδους που αφορούν το κοινωνικό περιθώριο …Απατεωνιές, τοκογλυφίες, μαστροπείες, πορνεία κλπ.. Σ’ αυτόν τον λαό απευθύνονται τα «Πρωτόκολλα» …Δεν αποτελούν εγχειρίδιο στρατηγών, όπου περιγράφονται ανώτερες στρατηγικές ή τρόποι μάχης, που θα οδηγήσουν στον τελικό κι απόλυτο θρίαμβο της παγκόσμιας επικράτησης …Δεν είναι εγχειρίδιο του Αλεξάνδρου, που απευθύνεται στους στρατηγούς του …Είναι εγχειρίδιο των πορτοφολάδων «Χερτσλ», που απευθύνεται σε κλεφτρόνια.

Τα «Πρωτόκολλα» αποτελούν εγχειρίδιο απατεώνων, που στόχος τους είναι να «κλέψουν» τη νίκη και βέβαια την εξουσία …Θρασύδειλων κακοποιών, οι οποίοι μπορούν να δηλητηριάσουν τους αντιπάλους τους και όχι να τους σκοτώσουν στα ίσα με το σπαθί τους …Να τους «μολύνουν» και να τους οδηγήσουν στην αδυναμία και στην ανάγκη τους, εάν τους πείσουν πως έχουν τα θαυματουργά «αντίδοτα» …Σ’ αυτούς απευθύνονται. Ως εκ τούτου δεν τους προτείνουν να βγουν στα «ξέφωτα» και να προκαλούν τους αντιπάλους τους …Τους προτείνουν να κινούνται υπογείως και μυστικά, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί από τους εχθρούς τους κι εξουδετερωθούν …Να μην γίνουν αντιληπτοί και τιμωρηθούν. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για εγχειρίδιο συνωμοτών κι απατεώνων …«Κομμένο» και «ραμμένο» στα μέτρα των δυνατοτήτων και των μέσων που διαθέτουν οι Εβραίοι είναι η πρακτική τής νίκης που περιγράφεται στα «Πρωτόκολλα» …Απευθύνεται σε Εβραίους και είναι απολύτως βέβαιο ότι γράφτηκε από Εβραίους, οι οποίοι γνώριζαν ακριβώς τι λένε και σε ποιους το λένε.

Daily Life in the Warsaw Ghetto WW2 | Imperial War Museums Περί αυτού πρόκειται. Για να επιτευχθούν οι στόχοι τους, που περιγράφουν τα «Πρωτόκολλα», απαιτούνται συγκεκριμένες νοοτροπίες —αλλά και «όπλα»— για να έρθουν εις πέρας …Απαιτούν εκβιασμούς, δολοφονίες, συκοφαντίες, τοκογλυφίες κλπ.. Όμως, απαιτούν πρωτίστως μια πολύ συγκεκριμένη άποψη περί τού ανθρωπίνου είδους, εφόσον αυτό το «είδος» είναι που πρέπει να «μολυνθεί» και στη συνέχεια να εξουσιαστεί με τον αναλυτικό τρόπο που περιγράφεται στα «Πρωτόκολλα».

Γι’ αυτόν τον λόγο λέμε ότι η ίδια η γνώση αποκαλύπτει και τους συντάκτες της …Όπως ακριβώς η περιγραφή μιας θεραπείας αποκαλύπτει τον ιατρό συντάκτη της ή μια στατική μελέτη αποκαλύπτει τον μηχανικό συντάκτη της, αυτή η γνώση είναι γραμμένη από Σιωνιστές των γκέτο …Αυτό είναι ένα εγχειρίδιο για «σκουλήκια», που με τον δικό τους «σκουληκίσιο» τρόπο θα «διαβρώσουν», θα αλλοιώσουν και τελικά θα καταστρέψουν μια ισχυρή κοινωνική δομή …Είναι «στρατηγική» τού υποκόσμου και των ανθρώπων του …Είναι στρατηγική «μολυσματικών» ανθρώπων, οι οποίοι πρέπει να «μολύνουν» τις κοινωνίες των αντιπάλων τους, προκειμένου να τους υποτάξουν λόγω αδυναμίας …«Ιοί» λένε σε «ιούς» πώς να λειτουργούν και πού να «στοχεύουν», προκειμένου ν’ «αρρωστήσουν» το θύμα τους …Να εκμεταλλευτούν τη γενική παρουσία τους μέσα στη χριστιανική κοινωνία, προκειμένου να «μολύνουν» τον «ξενιστή» τους.

«Τα σκ@τ@ δεν γίνονται λουκούμια, αν τα πασπαλίσεις με ζάχαρη» λένε οι Γερμανοί …Το ίδιο συμβαίνει και με τους Σιωνιστές. Όταν επί αιώνες είσαι ο εκπαιδευμένος υπόκοσμος της χριστιανικής κοινωνίας, δεν μπορείς να μετατραπείς σε «λόρδο», επειδή από μια τρομερή «ολιγωρία» τής ιστορίας «τρύπωσες» στα σαλόνια τής κοινωνίας. Όταν η εξειδίκευσή σου στην «επιτυχία» είναι η τοκογλυφία, οι εκβιασμοί και η μαστροπεία, είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσεις να λειτουργείς με τον ίδιο τρόπο όσα πλούτη κι αν αποκτήσεις …ό,τι «ταυτότητα» κι αν πάρεις. Όταν το μόνο «μέτρο» που γνωρίζεις, για να «μετράς» την πρόοδό σου, είναι το χρήμα, θα συνεχίσεις να κάνεις το ίδιο όσο κι αν έχει αλλάξει το «προφίλ» σου.

Επί αιώνες οι Εβραίοι ήταν ο θεσμοθετημένος υπόκοσμος του χριστιανικού κόσμου κι αυτό το είχαν αποδεχθεί, γιατί είχαν μάθει να επιβιώνουν μέσα σ’ αυτόν. Είχαν προσαρμόσει τα συλλογικά τους χαρακτηριστικά στην ανάγκη αυτής της δύσκολης επιβίωσης. Τα γκέτο τους ήταν «πολυκαταστήματα» του κοινού εγκλήματος. Τοκογλυφία, πορνεία, μαστροπεία, συκοφαντία και άλλες πολλές τέτοιες «ανώτερες» δραστηριότητες αποτελούσαν «πεδίο» δραστηριοποίησής τους, το οποίο τους είχε αποδοθεί «επισήμως» από την ίδια την Εκκλησία τής Ρώμης. Αυτό είχε ως συνέπεια οι Εβραίοι να εκπαιδεύονται επί αιώνες με τρόπο τέτοιο, που να εξυπηρετούν τον ρόλο που τους είχε δοθεί και ο οποίος προφανώς τους βόλευε σε επίπεδο ηγεσίας.

Αυτό αναπαρήγαγε τους Εβραίους με τα ίδια χαρακτηριστικά ανά τους αιώνες. Οι Εβραίοι, δηλαδή, δεν είναι διαφορετικοί άνθρωποι από τους υπόλοιπους για λόγους οι οποίοι άπτονται της γενετικής και τους οποίους συνήθως επικαλούνται οι ρατσιστές …Είναι απλά Εβραίοι …Είναι διαφορετικά εκπαιδευμένοι και αυτή η εκπαίδευση —επειδή ακριβώς είναι ιδιόμορφη και κάθε άλλο παρά σωστή— τους προκαλεί μόνιμες «αναπηρίες». Εξαιτίας αυτών των «αναπηριών» αποκτούν —με τον τρόπο αυτόν— μια επίκτητη διαφορετικότητα. Εξαιτίας τής οργανωμένης πρόκλησης αυτής της συγκεκριμένης «αναπηρίας» δημιουργείται ένα νέο εθνικό ανθρώπινο «είδος», το οποίο είναι διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα, όχι επειδή γεννήθηκε διαφορετικό, αλλά επειδή το έκαναν τέτοιο οι ηγέτες του …Μία συλλογική διαφορετικότητα, την οποία επεδίωκε προφανώς η ηγεσία τους και μέσα στους αιώνες τη μετέφερε ατόφια στις τάξεις των παιδιών της …Αυτό ήταν που έκρινε η ηγεσία τους ότι τους συμφέρει, και αυτό ήταν που τους επέβαλε.

The bride, Hana Batya Pener, is entreated to a Αυτό, το οποίο λέμε, δεν είναι κάτι το παράξενο ή το πρωτοφανές για μειονότητες, οι οποίες εκπαιδεύονται στην παρασιτική επιβίωση μέσα σε ένα ξένο κι εχθρικό κοινωνικό περιβάλλον …Είναι όμοια περίπτωση μ’ αυτήν κάποιων γύφτων, οι οποίοι ζουν από τη ζητιανιά …Ανθρώπων, οι οποίοι προκαλούν οι ίδιοι αναπηρίες στα παιδιά τους, για να τα κάνουν πιο αποδοτικούς ζητιάνους και άρα να τους δώσουν ένα επιπλέον «εφόδιο» για τη μελλοντική «επιτυχία» τους, που είναι η ευκολότερη επιβίωση. Κάτι αντίστοιχο συνέβαινε επί αιώνες και με τους Εβραίους. Η βασική τους «αναπηρία» είναι αποτέλεσμα μιας παιδείας, η οποία περιφρονεί τη γυναίκα ως ονΜιας παιδείας, η οποία καθιστά την κοινωνία τους ως την πιο φανατική —σε βαθμό αρρώστιας— ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ μορφή τής ανθρώπινης κοινωνίας.

Haredim aren't as poor as you think - Globes Αυτή η πραγματικά «άρρωστη» κοινωνία δεν αναγνωρίζει κανένα ανθρώπινο δικαίωμα στη γυναίκα …Σε κανένα επίπεδο και για κανέναν λόγο. Ακόμα και στις θεμελιώδεις κοινωνικές εκδηλώσεις η γυναίκα δεν συμμετέχει με τους ίδιους όρους με τον «άνθρωπο», που νοείται ΜΟΝΟΝ ο άνδρας …Ούτε καν κάθονται μαζί τους να φάνε σ’ ένα γαμήλιο γλέντι. Κάνουν σεξ μαζί τους αφού τις τυλίξουν σε σεντόνι, για να μην τους μολύνουν. Αυτός είναι ο βασικός εβραϊκός κοινωνικός πυρήνας των Ultra ορθόδοξων Εβραίων και όλες οι εκδοχές τής κοινωνίας τους είναι παραπλήσιες εκδοχές-προσεγγίσεις αυτής της ακραίας κοινωνίας. Η όποια πρόοδος χαρακτηρίζει τη σημερινή εβραϊκή κοινωνία οφείλεται στη «συγκατοίκησή» τους με άλλους λαούς, αλλά ο βασικός ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ της πυρήνας δεν αλλάζει σε μεγάλο βαθμό. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε βολεύονταν στα γκέτο και δεν ενσωματώνονταν ΠΟΤΕ στις κοινωνίες που τους φιλοξενούσαν. Τους συνέφερε να μένουν στα γκέτο, για να μπορούν να ζούνε όπως επιθυμούσαν, εφόσον —εκτός όλων των άλλων— εξαιτίας των επιλογών τους, θα είχαν και προβλήματα με τον νόμο.

Views from the wedding of ultra-Orthodox 'royalty' | The Times of Israel Οι εκμοντερνιστικές προσαρμογές των σύγχρονων εβραϊκών κοινωνιών έγιναν κυρίως για να εισπράξουν τα κέρδη τους εκτός γκέτο, αλλά επί της ουσίας η νοοτροπία τους δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό. Οι κοινωνίες τους ήταν κι εξακολουθούν να είναι οι πιο σκληρές εκδοχές τής Πατριαρχίας. Μέσα σ’ αυτήν την κοινωνία οι Εβραίοι τη γυναίκα την αντιλαμβάνονται σαν ένα «εργαλείο», που, εκτός από την αναπαραγωγή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους τρόπους, για να επιτευχθούν οι στόχοι αυτού στον οποίο «ανήκει» και την εξουσιάζει ΑΠΟΛΥΤΑ. Την αντιλαμβάνονται επίσης σαν ποθητό και λαμπερό «έπαθλο», το οποίο αποτελεί ζωντανή απόδειξη της κοινωνικής τους «επιτυχίας». Είναι κοινωνικά αποδεκτό γι’ αυτούς να έχει «πετύχει» κάποιος στη ζωή του ή να έχει επιβιώσει ενός διωγμού, «χρησιμοποιώντας» τη γυναίκα ή την αδερφή ή την κόρη του γι’ αυτόν τον σκοπό. Είναι κοινωνικά αποδεκτό γι’ αυτούς ένας πετυχημένος άσχημος άνδρας ή ακόμα και γέρος να έχει μια πανέμορφη νεαρή σύζυγο σαν «ανταμοιβή» για την επιτυχία του. Αυτά δεν τα λέμε εμείς …Αυτά τα «λέει» η Παλαιά Διαθήκη μέσω των παραδειγμάτων των «επιτυχημένων» «πατέρων» τους.

Αυτή η παιδεία έχει μια εκπαιδευτική λογική, προκειμένου να παράγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σου δημιουργεί «τάσεις», τις οποίες σε όλη σου τη ζωή ακολουθείς σαν να βαδίζεις σε ένα μονίμως κεκλιμένο επίπεδο. Σε «προφορτίζει», ώστε να φέρεις μόνιμα ένα «φορτίο», το οποίο σε ωθεί σε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Σου δημιουργεί μια ένταση στο θέμα τής αναζήτησης τής σεξουαλικής απόλαυσης, που η γυναίκα προσφέρει ως ον. Είναι σαν να σε βαστάνε οριακά πεινασμένο και να σε αφήνουν να διαγωνιστείς μαζί με άλλους μπροστά από έναν «μπουφέ» φορτωμένο με ό,τι καλύτερο υπάρχει. Είναι μια διαπαιδαγώγηση, η οποία σε ξεκινά από μια εφιαλτική σεξουαλική νηστεία —και η οποία προκαλεί μόνιμο αίσθημα «πείνας»— και κάποια στιγμή μετά σε απελευθερώνουν για ν’ αναζητήσεις τη «λύτρωση» —όπως μπορείς και όπου μπορείς—. Τους βαστάνε όλους στη «νηστεία», «δείχνοντάς» τους έναν ατελείωτο «μπουφέ», όπου χορταίνουν όπως θέλουν μόνον οι πλούσιοι κι οι εκλεκτοί.

Carla Bruni: 'I told Nicolas if he cheats on me I'll cut his throat' | Times2 | The Times Σου απαγορεύουν αυστηρά ακόμα και τον αυνανισμό και σου υπόσχονται, εάν «πετύχεις», να είσαι ελεύθερος να κάνεις Ο,ΤΙ θέλεις. Ακόμα και η περιτομή, η οποία στην πραγματικότητα είναι ένας επώδυνος ακρωτηριασμός, ο οποίος προκαλεί εκ των δεδομένων ενός είδους αναπηρία, εξυπηρετεί αυτήν την πολιτική. Δεν έχει σχέση με όλα αυτά τα «θεολογικά» που την περιβάλλουν κι ούτε με θέματα υγείας. Βασικός της στόχος —εκτός από το να διαφοροποιεί ορατά τους Εβραίους απ’ τους υπόλοιπους λαούς, όπως κάνουν με τις αγελάδες που τους κόβουν τα αυτιά— είναι να μειώσει τις επιλογές τού άνδρα στην αναζήτηση της ηδονής …Να μην μπορεί ούτε μόνος του να ηρεμήσει …Να τον στρέφει μόνιμα και με το απόλυτο πάθος προς τη γυναίκα-«εργαλείο», που «ανακουφίζει» από ένα αίσθημα στέρησης, χωρίς να απαιτείται κανένα άλλο συναίσθημα γύρω από το «εργαλείο» αυτό …Ένα «δοχείο» ανακούφισης, το οποίο δεν απαιτεί ούτε να το αγαπάς ούτε να το σέβεσαι …Ένα ζωντανό αλλά «άψυχο» σπερματοδοχείο, που ανακουφίζει από μια φυσική ανάγκη …Ένα «εργαλείο» που το «χρησιμοποιείς» —ακόμα κι αν δεν σου αρέσει— μέχρι να βρεις το «καλό», το δικό σου …Μέχρι να «πετύχεις» και να βρεις το «καλύτερο» απ’ όλων των άλλων.

Αυτή είναι η άποψη των Εβραίων για τη γυναίκα κι αυτή μπορεί να «στρογγυλεύει», αλλά στον πυρήνα της δεν αλλάζει ποτέ. Αυτή η άποψη προκύπτει από την παιδεία τής Παλαιάς Διαθήκης και του Μωυσή …Αυτή είναι παιδεία των Εβραίων …Η παιδεία τής ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑΣ τής Βαβυλώνας. Ό,τι και να κάνεις ή να γίνεις στη συνέχεια της ζωής σου, αυτό δεν μπορείς να το ξεπεράσεις. Είναι τόσο τρομερό το σοκ, που δεν μπορείς ποτέ να το ξεπεράσεις. Όπως δεν ξεπέρασαν για παράδειγμα την αίσθηση της πείνας τα Ελληνόπουλα τής γερμανικής Κατοχής και σε όλη τους τη ζωή φέρονταν σαν να συνέχιζαν να ζουν με τον φόβο τής πείνας της …Να μην αφήσουν την τελευταία μπουκιά, γιατί …ποιος ξέρει αν θα έχουν πάντα τη δυνατότητα να φάνε …Να «σκουπίσουν» το πιάτο με το ψωμί, γιατί …ποτέ δεν ξέρεις. Γι’ αυτόν τον λόγο δίνουν και τις ανάλογες συμβουλές …«Όπου βρεις φαΐ, κάτσε να φας, ακόμα και χορτάτος, γιατί …δεν ξέρεις τι ξημερώνει».

Κάπως έτσι φέρονται μόνιμα οι Εβραίοι στο θέμα τού σεξ. Ό,τι είναι «θηλυκό», αποτελεί στόχο, γιατί είναι «γρουσουζιά» οι ευκαιρίες να χάνονται. Ακόμα και μέσα σε γάμο θα πάνε με την πρώτη τυχούσα που θα βρεθεί μπροστά τους, γιατί …ποιος ξέρει αν θα έχουν πάντα τη δυνατότητα να βρίσκουν «ανακούφιση» διαθέσιμη. Αυτή η παιδεία είναι που τους χαρακτηρίζει και αυτή είναι που τους καθήλωσε στο επίπεδο των χαμαιτυπείων και των πορνείων …ακόμα κι αν κατοικούν στο ρετιρέ τού πιο ακριβού ουρανοξύστη …Είναι η παιδεία που σε βαστά μόνιμα στις εντολές των «πατέρων» και στις «αρχές» των γκέτο, άσχετα αν σε όλη σου τη ζωή περιφέρεσαι στους διαδρόμους των διαφόρων «Χάρβαρντ».

Η παιδεία που έλαβες σου δίνει τα «τιπς» των γκέτο για γρήγορη και σίγουρη «επιτυχία» …Οι συμβουλές που αναφέραμε πιο πάνω …«Όπου βρεις, ό,τι λάχει». Φέρεσαι μόνιμα σαν φτωχός, ενώ είσαι πλούσιος. Φέρεσαι μόνιμα σαν σεξουαλικά πεινασμένος ακόμα και μέσα σε σχέση. Αναζητάς τη δόξα ενός σημαντικού άνδρα, αλλά κρυφά ζηλεύεις τον Χιού Χέφνερ, ο οποίος πέθανε από γηρατειά στις αγκαλιές νεαρών γυναικών. Δεν ηρεμείς κι ούτε χαλαρώνεις μέχρι το τέλος τής ζωής σου …Την πιο όμορφη γυναίκα κι αν έχεις, πάλι τον Χέφνερ θα ζηλεύεις Χιου Χέφνερ: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σε νέο ντοκιμαντέρ – Όργια, ναρκωτικά και κτηνοβασίες στην έπαυλή του - Newsbeast …«Νηστικός» ξεκίνησες και «νηστικός» πεθαίνεις, ακόμα κι αν ο θάνατός σου οφείλεται στην «παχυσαρκία». Έχεις συνεχώς την αίσθηση της στέρησης κι όταν από την παιδεία σου ενθαρρύνεσαι να χρησιμοποιήσεις όλα τα «μέσα» για την κάλυψη της ανάγκης, τα πάντα δικαιολογούνται. Με τον τρόπο αυτόν όλα τα «όπλα» των γκέτο μπαίνουν ακόμα και στα «μεγάλα» σαλόνια …Εκβιασμοί, τοκογλυφίες, εκφοβισμοί …Πτυχία κι αξιώματα παίρνονται με τέτοιου είδους «όπλα». Υπέρτατο «όπλο» βέβαια είναι το σεξ. Από τη στιγμή που τη γυναίκα την αντιλαμβάνεσαι ως άψυχο «εργαλείο» χωρίς δική της βούληση, το σεξ γίνεται υπέρτατο «όπλο», το οποίο μπορεί να «σημαδέψει» οποιονδήποτε στόχο σου. Μπορείς μ’ αυτό να «πυροβολήσεις» εχθρούς, ανταγωνιστές, προϊστάμενους ή γείτονες προκειμένου να επωφεληθείς.

Τυχαία ν’ ανοίξει κάποιος μια εφημερίδα —ακόμα και σήμερα—, μπορεί να καταλάβει —χωρίς δεύτερη σκέψη— ποιος από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές τής επικαιρότητας είναι Εβραίος. Οι Εβραίοι δεν μπορούν να σταθούν εύκολα και επί μακρόν σε ένα «υψηλό» κοινωνικό επίπεδο και στα κοινωνικά του «πρέπει». Δεν αντέχουν να θυσιάζουν αυτό, το οποίο θεωρούν «καλή» ζωή για τη «βιτρίνα» τους. Δεν έχουν την προσήλωση να το κάνουν αυτό. Δεν μπορούν και δεν θέλουν να θυσιάσουν τα πάθη τους για την «εικόνα» τους. Αναζητάνε τη «συγκίνηση» εκεί όπου αυτή απαγορεύεται. Ζούνε πάντα στο μεταίχμιο μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας. Ζούνε πάντα ανάμεσα σε μια «φανερή» ζωή και σε μια «κρυφή». Η «αρρώστια» τους είναι αυτήν που τις περισσότερες φορές κερδίζει και τους εκθέτει. Θέλουν να είναι «αριστοκράτες», αλλά δύσκολα τα καταφέρνουν με παιδεία «αλήτη» τού δρόμου. Παραμένουν τα ίδια «λιγούρια» ακόμα κι αν έχουν δισεκατομμύρια. Εάν δει λοιπόν κάποιος ειδήσεις, οι οποίες αφορούν μεγιστάνες στην απόλυτα ταπεινωτική «πτώση», τους οποίους τους σέρνουν πέρα-δώθε σε αστυνομικά τμήματα σαν να είναι κοινά κλεφτρόνια, τότε αυτοί είναι Εβραίοι.

Ντομινίκ Στρος Καν: Μία προδιαγεγραμμένη πτώσηΜεγιστάνες, οι οποίοι είναι άμεσα και προσωπικά μπλεγμένοι με διαφθορά, υπεξαιρέσεις, πόρνες, δολοφονίες, εκβιασμούς κλπ., είναι μόνον Εβραίοι. Μεγιστάνες, οι οποίοι έχουν αλλάξει ονόματα και ζούνε σε κρησφύγετα κοτέτσια με τόνους μετρητών στα μαξιλάρια τους, είναι μόνον Εβραίοι. Μεγιστάνες τής μιας εβδομάδας, οι οποίοι περιφέρονται με μοντέλα και βίζιτες στα πιο ακριβά ξενοδοχεία, είναι μόνον Εβραίοι …Από τον Μπερεζόφσκι —παλαιότερα— μέχρι τον Στάινμετζ —τώρα που γράφεται το κείμενο— όλοι τους κινούνται στην ίδια «συχνότητα». Ποτέ δεν υπάρχουν ευδιάκριτα τα «όρια» μεταξύ τής «επιτυχίας» και της «αποτυχίας». Όσο φυσιολογικό είναι να τους δεις σήμερα να φωτογραφίζονται με βασιλείς και πρίγκηπες, άλλο τόσο φυσιολογικό είναι να τους δεις σε φωτογραφίες να παίζουν πρέφα στα κυλικεία των φυλακών. Όλοι είδαν τον μεγιστάνα Μάντοφ να συλλαμβάνεται ως μεγιστάνας και μερικές ημέρες μετά λειτουργούσε στο κυλικείο τής φυλακής σαν να ήταν εκεί σε όλη του τη ζωή …Αυτή είναι η παιδεία τού ψωριάρη τού Σόρος, του Μάξγουελ, του Αμπράμοβιτς κλπ..

Nicolas Sarkozy a été mis en examen dans l'affaire Bygmalion en février 2016. Όμως, η μεγαλύτερη «αρρώστια» τους έχει να κάνει με το σεξ …Ακόμα και η λαχτάρα τους για οικονομική επιτυχία εκεί στοχεύει …Να το έχουν άφθονο …Να μην τους λείψει ποτέ. Στο θέμα τού σεξ «αρρωσταίνουν» σε βαθμό να «θολώνουν» παντελώς. Δεν είναι παράξενο που όλοι οι —σε βαθμό που να χαρακτηρίζονται βλάκες— μεγάλοι σύγχρονοι εγκληματίες στο σεξουαλικό έγκλημα είναι Σιωνιστές. Ο Στρος Καν «θυσίασε» τον προεδρικό θρόνο τής Γαλλίας, γιατί κυνήγησε μια καθαρίστρια για να τη βιάσει. Ο Γουάινσταϊν των δεκάδων Όσκαρ —ο οποίος φυσιολογικά θα έπρεπε να κρύβεται, για ν’ αποφύγει τα νυμφίδια που θα ήθελαν να κοιμηθούν μαζί του με αντιπαροχή έναν ρόλο— αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του, επειδή «χάιδευε» αυτές που δεν το επιθυμούσαν. Ο Γούντι Άλεν, που επάνω του στήθηκε μια «αγιογραφία» τής Τέχνης, «αυτομουντζουρώθηκε», γιατί ήθελε ν’ «απλώσει τα χέρια» του στην ανήλικη θετή του κόρη. Ο Πολάνσκι κατέστρεψε ένα τεράστιο «αμερικανικό όνειρο» επιτυχίας, επειδή ήθελε να «χαϊδεύει» δεκατριάχρονες. Άπειρα τα παραδείγματα ανεξήγητης «θολούρας» σε θέματα που σχετίζονται με το σεξ και τις ανωμαλίες γύρω απ’ αυτό. Ακόμα και ο «δικός» μας ο Ανδρέας Παπανδρέου «μουντζούρωσε» μια τεράστια πολιτική καριέρα, για να «σέρνεται» πίσω από μια αεροσυνοδό τής συμφοράς.

Γιατί όμως αναφερόμαστε σε όλα αυτά; …Γιατί απλούστατα οι Εβραίοι, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα, προκειμένου να επιβληθούν στον κόσμο, ήταν φυσικό να χρησιμοποιήσουν την «τεχνογνωσία» στην οποία ήταν ειδικοί. Γνώριζαν την «αρρώστια» τού κόσμου τον οποίο «στόχευαν», γιατί οι ίδιοι ήταν ακόμα πιο «άρρωστοι» απ’ αυτόν …Έκαναν αυτό το οποίοι γνώριζαν. Ήταν φυσικό να κάνουν αυτά, τα οποία γνώριζαν από τα γκέτο …Εκβιασμοί, απειλές, τοκογλυφίες και πάνω απ’ όλα χρήση τού σεξ σε όλες τις τακτικές και σε όλες τις μορφές του. Οι γνώσεις τους, δηλαδή, ήταν εκείνες, οι οποίες θα καθόριζαν τις τακτικές τού παγκόσμιου ιμπεριαλισμού στην εποχή τής δικής τους κυριαρχίας. Οι «πεινασμένοι» —κυριολεκτικά και μεταφορικά— τής ερήμου και εν συνεχεία των γκέτο «αρρώστησαν» την παγκόσμια κοινωνία, προκειμένου να την εκμεταλλευτούν με τη γνώση τους επάνω σ’ αυτήν την «αρρώστια». «Αρρώστησαν» την κοινωνία, γιατί οι ίδιοι —ως «άρρωστοι»— είχαν την απόλυτη «ανοσία» και άρα μπορούσαν να την εκμεταλλευτούν …Ήταν μόνιμα «εμβολιασμένοι» από τους πατέρες τους και άρα «άρρωστοι» από «κούνια».

Έχοντας γνώση των ανθρώπινων ορίων —εφόσον οι ίδιοι ήταν οι μόνιμοι ρέκορντμεν αυτών—, άρχισαν να ωθούν την ανθρωπότητα προς την κατεύθυνση που τους βόλευε. Δεν χρησιμοποιούμε τον όρο «ρέκορντμεν» τυχαία. Οι Εβραίοι διεκδίκησαν τον θρίαμβο απέναντι στους χριστιανούς, γιατί τους παρέσυραν στον «στίβο» όπου είναι «πρωταθλητές» …Στον «στίβο» τής σκληρής ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑΣ. Εκμεταλλεύτηκαν την κοινή «φυσιολογία» μεταξύ χριστιανισμού και ιουδαϊσμού κι επικράτησαν απόλυτα. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην πραγματικότητα οι χριστιανοί είναι «ερασιτέχνες» Ιουδαίοι με ομοειδείς απόψεις περί αντρικής εξουσίας, γυναικών κλπ.. Η χριστιανική κοινωνία είναι μια ιουδαϊκού τύπου ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ κοινωνία στη «light» εκδοχή της. H «hard core» πατριαρχία ήταν δεδομένο ότι θα νικούσε τη «light» εκδοχή της, εφόσον δεν διστάζει να χρησιμοποιεί ΟΛΑ τα μέσα κι «εργαλεία», και άρα και την ίδια τη γυναίκα. Φυσικό είναι αυτό το αποτέλεσμα υπέρ τής πρώτης, σε περίπτωση που επιχειρηθεί μια μεταξύ τους σύγκρουση. Οι μολυσματικοί ιοί δεν χρειάζεται να είναι πολλοί ή γενναίοι για να σε «νικήσουν» …Αρκεί να είναι «μολυσματικοί», κι ας είναι απολύτως δειλοί. Γι’ αυτόν τον λόγο οι παντελώς ασήμαντοι, ανυπόληπτοι και πληθυσμιακά ελάχιστοι Εβραίοι δεν δίστασαν να διεκδικήσουν τους υψηλούς τους στόχους.

Εάν μέσα στον «στίβο» τής παγκόσμιας πατριαρχίας «αρρώσταιναν» και άρα νικούσαν την πιο «πετυχημένη» πολιτικά και οικονομικά πατριαρχική θρησκεία, θα μπορούσαν να κυριαρχήσουν στον Κόσμο …Σαν την «ψείρα» που ανεβαίνει στο κεφάλι τού αετού, και, χωρίς καν να έχει «φτερά», πετάει πιο «ψηλά» απ’ αυτόν. Δεν ήταν δηλαδή παράλογος κι εκτός λογικής ο μεγάλος τους στόχος. Δεν χρειάζονταν κανένα στοιχείο απ’ όλα εκείνα, τα οποία χαρακτήριζαν πάντα τους μεγάλους κατακτητές. Δεν χρειαζόταν ούτε να είναι γενναίοι ούτε να είναι πολλοί. Δεν είχαν σκοπό ούτε να σκοτώσουν ούτε να ισοπεδώσουν τον ισχυρό τους αντίπαλό …Να τον εκμεταλλευτούν ήθελαν …Να του «φορτωθούν» σαν «παράσιτα» και να του πίνουν το «αίμα». Αυτό βλέπουμε να έχουν καταφέρει σήμερα, που «απομυζούν» από τις εθνικές κοινωνίες τους «χυμούς» τους. Χωρίς να κατακτήσουν ΚΑΝΕΝΑ κράτος, τα εκμεταλλεύονται ΟΛΑ σαν να είναι κτήσεις τους.

Ακολουθώντας κατά γράμμα τις «εντολές» των «Πρωτόκολλων της Σιών», διέφθειραν τους ηγέτες των εθνών και οδήγησαν τις κοινωνίες σε άγνωστες μέχρι τότε γι’ αυτές καταστάσεις. Εκβίαζαν μόνιμα τους ηγέτες αυτούς κι εκείνοι τους παρέδιδαν τις οικονομίες των κρατών τους. Τους εκβίαζαν μόνιμα, χρησιμοποιώντας επίσης μόνιμα το σεξ ως όπλο. Στην κυριολεξία μετέτρεψαν την παγκόσμια κοινωνία σ’ έναν τεράστιο «καμπινέ», απλά για να πλουτίσουν και ν’ απολαύσουν αυτό, το οποίο στη δική τους κοινωνία δεν μπορούσαν να «χορτάσουν» …Να απολαύσουν την εκπόρνευση και την εκμετάλλευση των «κατώτερων» θηλυκών «γκοέμ».

Γνωρίζοντας εξ ιδίων τα ζωώδη χαρακτηριστικά τού ανθρώπου, «επένδυσαν» στον διαρκή «ερεθισμό» τους, υποσχόμενοι οι ίδιοι τον επί αντιπαροχή κατευνασμό τους. Μετά άρχιζαν οι εκβιασμοί και οι απειλές. Όλο το «παιχνίδι» γύρω από αυτές τις ανθρώπινες αδυναμίες το «έστησαν», για να πετύχουν τους στόχους τους —είτε αυτοί ήταν πολιτικοί είτε οικονομικοί είτε ακαδημαϊκοί— …Εκμεταλλεύονταν τις «αδυναμίες» των ηγετών των λαών και των πλουσίων …Οι μεγαλύτεροι διακινητές πορνών στην ανθρώπινη ιστορία. Δεν είχαν πρόβλημα να το κάνουν αυτό, γιατί το επέτρεπε η κοσμοαντίληψή τους. Στην αρχή το έκαναν με τα δικά τους θηλυκά «εργαλεία» και μετά, μεγαλώνοντας οι «δουλειές», χρησιμοποιούσαν χριστιανικά «εργαλεία» …Χωρίς καμία τύψη, εφόσον αυτά τα «εργαλεία» ήταν ταυτόχρονα καί «θηλυκά» καί «γκοέμ» …Κατώτερα ακόμα κι από γάτες …Αυτό ήταν που έκαναν οι ειδικοί των «γκέτο». Αυτοί, οι οποίοι επί αιώνες χρησιμοποιούσαν την εκπόρνευση, για να εκβιάζουν χριστιανούς συμπολίτες τους, προκειμένου οι ίδιοι να ζήσουν πλουσιοπάροχα στα γκέτο, έκαναν το ίδιο στο επίπεδο της διεθνούς πολιτικής …Δρομολόγησαν αυτά, τα οποία επέβαλε ο σχεδιασμός των περίφημων «Πρωτόκολλων των Σοφών της Σιών».

For Centuries, Blackmail Was a Tool Used to Intimidate Gay Men - HISTORY Εάν καταλάβει κάποιος την «κατεύθυνση» που έδωσαν στην παγκόσμια κοινωνία, θα καταλάβει και τον «προορισμό» στον οποίον την οδηγούν. Γι’ αυτόν τον λόγο αναφερόμαστε στη «χαλαρή» τους σχέση με το σεξ και την εκπόρνευση. Αναφερόμαστε σ’ αυτό, γιατί για κάποιους το σεξ και η δυνατότητά τους να το προσφέρουν σε όλες του τις μορφές, γίνεται το απόλυτο εργαλείο για να επιτύχουν τους στόχους τους. Αυτό είναι που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τα ισχύοντα στη σημερινή κατάσταση, που το σεξουαλικό «αμάρτημα» έχει ξεφύγει από το φυσιολογικό κι έχει ανέβει στο «επίπεδο» της ανωμαλίας …Σε άλλες εποχές θα εκβίαζαν με αποκαλύψεις ομοφυλόφιλους, μοιχούς και διεφθαρμένους πολιτικούς και αυτό θα αρκούσε, εφόσον οι αποκαλύψεις ταυτίζονταν με την καταστροφή τους …Σήμερα, λόγω τής ηθικής «χαλαρότητας», την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν, προκειμένου να δρομολογήσουν τα «διαβρωτικά» για τις κοινωνίες σχέδιά τους, έπρεπε ν’ αλλάξουν το «επίπεδο». Από τη στιγμή που όλα τα μέχρι τώρα ισχύοντα ταμπού τα έκαναν να θεωρούνται περίπου «φυσιολογικά» —για ν’ «αρρωστήσουν» τις κοινωνίες—, έπρεπε ν’ ανεβάσουν τον «πήχη» αυτών που θεωρούνται ταμπού.

Τόσο η μοιχεία όσο και η διαφθορά μπορεί να μην είναι —κοινωνικώς— απολύτως αποδεκτές κοινωνικές συμπεριφορές, αλλά κάποιον δεν τον καταστρέφουν. Αν σκεφτεί κάποιος ότι σε κράτη όπως η Ελλάδα ή διαφθορά έχει πάψει να είναι κακούργημα, εύκολα αντιλαμβανόμαστε ότι δεν αποτελεί πλέον «όπλο» για εκβιασμό …Για τη μοιχεία δεν το συζητάμε καν …Ούτε καν λόγο διαζυγίου αποτελεί. Τέλος, σ’ ό,τι αφορά την ομοφυλοφιλία, τα πράγματα είναι κι εκεί περίπου τα ίδια. Η ομοφυλοφιλία όχι μόνον δεν είναι λόγος εκβιασμού, αλλά έγινε σχεδόν «προαπαιτούμενο» για κάποιες καριέρες και την κάνουν «παντιέρα» μόνοι τους αυτοί που τους αφορά …Κανέναν δεν τρομάζουν πλέον αυτές οι αποκαλύψεις.

Έπρεπε λοιπόν να βρουν κάτι πιο «βρόμικο», το οποίο ποτέ και σε καμία περίπτωση να μην εξασφαλίζει την παραμικρή ανοχή τής κοινωνίας …Κάτι πολύ βρόμικο, και άρα να έχει σχέση με το σεξ και την απόρρητη προσωπική ζωή και το οποίο να είναι πραγματικά «άρρωστο» …Κάτι πολύ βρόμικο, ώστε να σώσουν την «τεχνογνωσία» τους και βέβαια τις «υποδομές» τους στον υπόκοσμο …Κάτι, του οποίου η αποκάλυψη θα κατέστρεφε όποιον αγνοούσε τους εκβιαστές του …Κάτι, του οποίου η αποκάλυψη θα στιγμάτιζε απόλυτα —και για πάντα— αυτόν που θ’ αφορούσε. Για όλους αυτούς τους λόγους «επένδυσαν» στην παιδοφιλία. Η σημερινή «έκρηξη» της παιδεραστίας, δηλαδή, δεν είναι ένα φαινόμενο που αποδεικνύει ότι το ανθρώπινο είδος έχει αλλάξει «ρότα» και τείνει προς την αυτοκαταστροφή …Δεν είναι πραγματική η αύξηση των φαινομένων της …Είναι πολιτική επιλογή …Είναι «μέσον», για να παράγονται «ασφαλείς» —για τα συμφέροντα των ισχυρών— ηγέτες κι ανώτατοι κρατικοί αξιωματούχοι.

Book Review: The American Fraternity, An Illustrated Ritual Manual — Musée Magazine Μόνοι τους δημιούργησαν ένα «πλαίσιο» μέσα στο οποίο όποιος έμπαινε δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ποτέ …Ένα «πλαίσιο» μέσα από το οποίο —όποιον κι αν έβαζαν οι ίδιοι εντός του — δεν θα τους ξέφευγε ποτέ κανείς. Με τον τρόπο αυτόν θα δέσμευαν μόνιμα κάποιους στα σχέδιά τους. Δεν τους ενδιέφερε καν εάν εκείνοι ήταν πραγματικά παιδόφιλοι …Τους ενδιέφερε να μπορούν να τους κατηγορούν για παιδοφιλία …Τους ενδιέφερε να έχουν εις βάρος τους στοιχεία, για να μπορούν ν’ αποδείξουν αυτού του είδους την κατηγορία. Ποια είναι η πρακτική σημασία αυτού του οποίου λέμε; …Ότι τους αρκούσε να βιντεοσκοπήσουν κάποιον σε παιδοφιλικές δραστηριότητες, για να του «εμπιστευτούν» μια υψηλή θέση εξουσίας …Τους ενδιέφερε να εξασφαλίσουν το στοιχείο τού εκβιασμού και όχι απαραίτητα τη βεβαιότητα της ανωμαλίας. Αυτό σημαίνει ότι θα είχαν στη διάθεσή τους ανθρώπους, οι οποίοι θα ζητούσαν οι ίδιοι να «δεσμευτούν» με τέτοιου είδους στοιχεία, προκειμένου ν’ «ανέβουν» στην ιεραρχία …Άνθρωποι, οι οποίοι θα δέχονταν να εκβιάζονται σαν «ανώμαλοι», χωρίς να είναι τέτοιοι, μόνο και μόνο για να «προοδεύσουν»…

…Παλιές γνωστές τακτικές τού συστήματος. Όμοιες με τις σεξουαλικές ηλιθιότητες, οι οποίες γίνονται στις «αδελφότητες» των Κολεγίων, για να «δένονται» υποτίθεται μεταξύ τους τα μέλη. Εκεί «πηδάει» ο ένας τον άλλο —χωρίς να είναι ομοφυλόφιλοι— για να βγαίνουν φωτογραφίες και μέσα από μια άτυπη συμφωνία «σιωπής» να «δένονται» μεταξύ τους για τις υπόλοιπες ζωές τους. «Δένουν» γνωριμίες κι εξασφαλίζουν υποσχέσεις για μελλοντικές βοήθειες. Κάτι ανάλογο γίνεται και με την παιδοφιλία σήμερα, η οποία κατά κύριο λόγο δεν αφορά πραγματικούς παιδόφιλους, αλλά αποτελεί «διαβατήριο» για κοινωνική ανέλιξη κι «επιτυχία». Γι’ αυτόν τον λόγο γίνεται τόσο μεγάλο θέμα με την παιδοφιλία κι αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για το σύστημα. Δεν το έπιασε ξαφνικά ο πόνος το σύστημα για τα παιδιά, τα οποία μέχρι τώρα τα άφηνε στα γκέτο να τα παντρεύουν οι ηλίθιοι από τα δέκα τους χρόνια …Παιχνίδι εξουσίας κρύβεται πίσω από τη σημερινή ανησυχία τους για τα παιδιά. Όσο ανησυχούν τα κτήνη για την υγεία των ηλικιωμένων —λόγω Κόβιντ—, άλλο τόσο ανησυχούν και για τα παιδιά —λόγω παιδεραστίας— …Απλά αποτελεί το απώτατο «αμάρτημα», για να μπορεί να εκβιάζει τους πλούσιους και ισχυρούς που το ίδιο δημιουργεί. Δεν υπάρχει δηλαδή κάτι άλλο «χειρότερο», ώστε να έχει το σεξ χρηστική αξία στο επίπεδο του εκβιασμού.

 

 

Περίπτωση Έπσταϊν

 

 Όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση Έπσταϊν, πολλοί κατάλαβαν ότι αυτό δεν θα ήταν κάτι απλό στην εξέλιξή του. Κάποιοι —έστω και κατά λάθος— είχαν «χτυπήσει» ίσως το πιο βασικό «εργαλείο» παραγωγής πολιτικής των Σιωνιστών. Μόλις είδαν τον Εβραίο μεγιστάνα και τις σχέσεις του με Προέδρους των ΗΠΑ, γαλαζοαίματους της Βρετανίας και λοιπόν σημαντικών ανθρώπων, κατάλαβαν ότι δεν θα ήταν απλά τα πράγματα. Όταν μάλιστα οι πρώτες έρευνες έφεραν στο φως πολυτελείς κατοικίες, απομονωμένες επαύλεις, ροζ αεροσκάφη και ιδιωτικά νησιά γεμάτα μυστικές κάμερες, αυτοί, οι οποίοι ήταν στοιχειωδώς υποψιασμένοι, κατάλαβαν απολύτως τι συμβαίνει …Είχαν πέσει επάνω στο βασικό «εργαλείο» τής «βιομηχανίας» εκβιασμών τού Σιωνισμού …Είχαν πέσει επάνω στον βασικό μηχανισμό παραγωγής «εργαλείων» παραγωγής πολιτικής.

Τζέφρι Επστάιν: Σάλος από τις νέες φωτογραφίες του παιδόφιλου Αμερικανού χρηματιστήΣτην αρχή κινήθηκαν γρήγορα οι Σιωνιστές, προσπαθώντας να υποβαθμίσουν το θέμα. Σχεδόν τον γλίτωσαν τον παιδεραστή Έπσταϊν, βάζοντάς τον σε μια φυλακή-«παιδική χαρά», στην οποία παρουσιαζόταν μόνον για να κοιμηθεί. Δικηγόρος του ήταν το βαρύ «πυροβολικό» των Σιωνιστών …Ο Εβραίος εκείνος, ο οποίος —κατά «σύμπτωση»— δεν ήταν μόνον υπερασπιστής τού παιδεραστή, αλλά κατηγορούμενος και ο ίδιος …για την ίδια υπόθεση …από τις ίδιες γυναίκες …και για τα ίδια εγκλήματα. Ο Εβραίος παιδεραστής δικηγόρος, δηλαδή, υπερασπίστηκε τον Εβραίο παιδεραστή μεγιστάνα απέναντι στις καταγγελίες, οι οποίες αφορούσαν και τον ίδιο !!!

Η υπόθεση γρήγορα έγινε γνωστή …ειδικά μετά τον θάνατο του εγκληματία. Ο Έπσταϊν ήταν ένα ανθρωπόμορφο «κτήνος», που —προφανώς— το «αυτοκτόνησαν» στη φυλακή. Αυτό το ανθρώπινο σκουπίδι από ένας τυχαίος καθηγητής γυμνασίου έγινε μεγιστάνας μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Ο παιδεραστής καθηγητής έγινε «επενδυτής» χωρίς επενδύσεις και χωρίς επενδυτική δραστηριότητα. Όσο κι αν έχουν ψάξει κάποιοι ερευνητές δημοσιογράφοι, δεν έχουν βρει την επενδυτική του δραστηριότητα …Το μόνο που βρίσκουν είναι στοιχεία για την προσωπική του ζωή. Βρίσκουν απλά μια διαρκή κίνηση από το ένα σεξουαλικό κρησφύγετο στο άλλο με διαφορετικές παρέες «διάσημων» και «ισχυρών» ανθρώπων. Όμως, για κάποιον «μυστηριώδη» λόγο, άνθρωποι της παγκόσμιας τοκογλυφίας τον πλήρωναν με τεράστια χρηματικά ποσά για υπηρεσίες, τις οποίες κανένας δεν μπορούσε ν’ αντιληφθεί ποιες ακριβώς ήταν. Έβλεπαν πληρωμές δεκάδων εκατομμυρίων από την JP Morgan του Σάμμερς, ο οποίος πόζαρε στις φωτογραφίες μαζί του, αλλά δεν έβρισκαν το είδος των υπηρεσιών που αυτός πρόσφερε στον γίγαντα της τοκογλυφίας.

At Jeffrey Epstein’s Manhattan mansion in 2011, from left: James E. Staley, at the time a senior JPMorgan executive; former Treasury Secretary Lawrence Summers; Mr. Epstein; Bill Gates, Microsoft’s co-founder; and Boris Nikolic, who was the Bill and Melinda Gates Foundation’s science adviser. Ο Έπσταϊν στο μόνο πράγμα που ήταν ειδικός ήταν στην περιφορά τής «συμμορίας» του παγκοσμίως …Αυτό ήταν το μόνο πράγμα που έκανε. Προφανώς αυτή ήταν η δουλειά του και γι’ αυτήν τη δουλειά ήταν χρήσιμος στην JP Morgan και στους ομοίους της. Αυτή ήταν η «δουλειά» του και ως τέτοια πρέπει να τη μελετήσει κάποιος …«Δουλειά» του ήταν να «περιφέρεται» παγκοσμίως με τα ανήλικα και τους διάσημους και ισχυρούς, τους οποίους στη συνέχεια θα εκβίαζαν οι Σιωνιστές τοκογλύφοι …«Δουλειά» του ήταν να «κατασκευάζει» ενοχοποιητικά στοιχεία, τα οποία στη συνέχεια θα εκμεταλλεύονταν είτε οι τοκογλύφοι είτε η Μοσάντ τού σιωνισμού. Αυτοί, οι οποίοι τον χρηματοδοτούσαν, ήταν ο «αφρός» τής παγκόσμιας τοκογλυφίας …Άνθρωποι, τους οποίους —ειδικά εμείς οι Έλληνες— τους γνωρίζουμε πολύ καλά …Οι δικοί μας ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ …Αυτοί, οι οποίοι μας κουνούσαν το «δάκτυλο» και μας χαρακτήριζαν «τεμπέληδες» κι «απατεώνες» …Οι κολλητοί και οι προστάτες τού Στρος Καν, της Μέρκελ, του Σαρκοζί, αλλά και του Γιωργάκη …Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι κλέβουν τους λαούς και τις κοινωνίες και —για τους λόγους που θα δούμε παρακάτω— πλήρωναν με εκατομμύρια τον Έπσταϊν να περιφέρεται ανά τον Πλανήτη και να «ψαρεύει» ανήλικα για τους «εξοχότατους» φίλους του.

 

 

Η ξεφτίλα τής Αμερικανικής Δικαιοσύνης…

…και ο παιδεραστής καθηγητής τού Χάρβαρντ.

 

Μετά τη σύλληψη του Έπσταϊν σήμανε συναγερμός στα σιωνιστικά «κονκλάβια» …Στην κυριολεξία πρέπει να πήραν «φωτιά» οι γραμμές μεταξύ Νέας Υόρκης και Τελ Αβίβ. Όλοι μαζί «έπεσαν» επάνω στην υπόθεση του Έπσταϊν, προκειμένου να την «κουκουλώσουν». Άρχισαν να πιέζουν τους πάντες και προς κάθε κατεύθυνση. Όμως, η απροκάλυπτη αυτή πίεση έγινε αίτιο ν’ αποκαλυφθεί για πρώτη φορά η σοβαρότητα της κατάστασης. Ήταν προφανές για όλους ότι δεν ήταν μια απλή υπόθεση ανώμαλων παιδεραστών. Το γρήγορο κι απροσχημάτιστο «κουκούλωμα» της υπόθεσης δεν άργησε να προκαλέσει «ψίθυρους» και φήμες …Ο Έπσταϊν ήταν φανερό ότι δεν είχε απλά ισχυρούς φίλους, αλλά προστατευόταν από υπηρεσίες …Υπηρεσίες όμως μη-αμερικανικές, εφόσον οι δραστηριότητές του αυτές υπονόμευαν ακόμα και τα ίδια τα αμερικανικά συμφέροντα. Τότε όλοι άρχισαν να ψιθυρίζουν για απευθείας εμπλοκή τής Μοσάντ στο «κουκούλωμα» …Άρχισε να φημολογείται πως είναι πράκτορας της Μοσάντ και η εταιρεία —όπως και ο πλούτος του— ήταν μια «βιτρίνα», την οποία ο ίδιος χρησιμοποιούσε, αλλά δεν του ανήκε …Ανήκε στους Σιωνιστές …Ανήκε σ’ αυτούς, οι οποίοι ακολουθούσαν κατά γράμμα τα «Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών».

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ Κ. ΝΤΕΡΣΟΒΙΤΣ | Ώρα Κοινής Ανησυχίας Απόδειξη αυτού του οποίου λέμε είναι ο αυθαίρετος και προκλητικά παράνομος τρόπος με τον οποίο προσπάθησαν να «κλείσουν» την υπόθεση και το γεγονός ότι ο τρόπος αυτός έγινε αποδεκτός από την Αμερικανική Δικαιοσύνη. Τι έκαναν; …Σταμάτησαν κάθε δίωξη εναντίον τού Έπσταϊν …Ο ίδιος ο Εισαγγελέας τής Νότιας Φλόριδα έκανε τη συμφωνία με τον εγκληματία, χωρίς καν τη σύμφωνη γνώμη των θυμάτων …Χωρίς καν να ενημερώσει τα θύματα για τη συμφωνία αυτή. Ο Έπσταϊν, με δικηγόρο —και στην πραγματικότητα συγκατηγορούμενό του— τον καθηγητή τής Νομικής τού Χάρβαρντ Ντέρσοβιτς, έκανε συμφωνία με τον απόφοιτο της Νομικής τού Χάρβαρντ Ακόστα, για ν’ απαλλάξουν τον Έπσταϊν και τους συνενόχους του από την τρέχουσα τότε δίωξη και από κάθε άλλη μελλοντική δίωξη, η οποία μπορεί να προέκυπτε εξαιτίας των δράσεων των θυμάτων τους…

…Πρωτοφανή ακόμα και για «Μπανανία» πράγματα …Για εγκλήματα κακουργηματικού επιπέδου —και μάλιστα σε μεγάλη κλίμακα και κατ’ επανάληψη— έκαναν μια δήθεν συμφωνία μεταξύ θύματος και θύτη, βάζοντας όρους, οι οποίοι δεν «στέκουν» σε καμία πολιτισμένη κοινωνία. Παραδέχθηκαν την ενοχή τού Έπσταϊν, για να «ξεφορτωθούν» τις διωκτικές αρχές και έπαιξαν με το θύμα. Έδωσαν κάποια ελάχιστα χρήματα «αποζημίωσης» στο θύμα — υποτίθεται για να το «δεσμεύσουν»— και το έβαλαν να υπογράψει ότι δεν θα στραφεί ΠΟΤΕ εναντίον τού οποιουδήποτε ανήκε στην ίδια «σπείρα» κακοποιών κι ανωμάλων και που το κακοποίησε εντός των ιδίων συνθηκών. Ο κατ’ εξακολούθηση πολυεγκληματίας Έπσταϊν «τιμωρήθηκε» για τα τρομερά εγκλήματά του με 13 μήνες φυλάκιση σε ιδιωτική πτέρυγα μιας φυλακής-κολεγίου με 12 ώρες άδεια σε καθημερινή βάση.

Prince Andrew accuser Virginia Giuffre's secret deal with Jeffrey Epstein is released - Mirror Online

 

Αυτός είναι κι ο απόλυτος εξευτελισμός τής Αμερικανικής Δικαιοσύνης. Μετέτρεψαν ένα έγκλημα, το οποίο έχει θήτες και θύματα, σε μια αστικού τύπου διένεξη, σαν να επρόκειτο να συμβιβαστούν δύο μέρη που διαφωνούν για τον φράχτη ενός χωραφιού. Στο «Έγκλημα» υπάρχουν «Θήτες» που πρέπει να τιμωρηθούν και «Θύματα» που πρέπει να δικαιωθούν και να προστατευτούν …Δεν υπάρχουν «Αντίπαλα Μέρη», τα οποία αντιμάχονται μεταξύ τους και μπορούν επίσης μεταξύ τους να «συμβιβαστούν» με χρηματικά ποσά …Από πότε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ θύτη και θύματος μπορεί να βγάλει «εκτός» υπόθεσης τις διωκτικές αρχές; …Από πότε ένα τέτοιο «παλιόχαρτο» είναι δεσμευτικό για τη συμπεριφορά των διωκτικών αρχών; …Από πότε μια ιδιωτική συμφωνία θα περιορίσει τις διωκτικές αρχές ενός κράτους στα καθήκοντά τους σ’ ό,τι αφορά τη δίωξη ενός εγκλήματος; Δεν είναι όλα τα εγκλήματα ίδια μεταξύ τους και εξ’ αυτού δεν είναι και ίδιες οι υποχρεώσεις τού κράτους στην πάταξή τους. Τα σοβαρά εγκλήματα δεν απαιτούν τη σύμφωνη γνώμη των θυμάτων, ώστε να κινητοποιηθούν οι διωκτικές αρχές για την πάταξή τους. Οι διωκτικές αρχές στην περίπτωση αυτήν κινούνται «αυτεπάγγελτα» και όχι «κατ’ έγκληση», όπως λένε οι νομικοί.

Απλά πράγματα. Βλέπεις έναν πενηντάχρονο άνδρα και την παρέα του να κακοποιούν σεξουαλικά ένα παιδάκι …Το σύστημα κινείται εναντίον των εγκληματιών είτε συμφωνούν είτε διαφωνούν μεταξύ τους οι εμπλεκόμενοι στο έγκλημα …Δεν θα ερωτηθεί το θύμα εάν θέλει ή δεν θέλει να δράσει η διωκτική αρχή …Δεν μπορεί ο θύτης, επειδή θα ξεγελάσει ή θα εκφοβίσει ή θα εξαγοράσει το θύμα του, να σταματήσει τη δίωξή του …Δεν μπορεί να εξασφαλίσει συμφωνία με το θύμα του υπέρ τρίτων, προκειμένου να πάρει επάνω του το «βάρος», για να γλιτώσουν οι «κολλητοί» και συνένοχοί του …Η Δικαιοσύνη τούς τιμωρεί όλους, άσχετα με την όποια συμφωνία έχουν αυτοί μεταξύ τους.

Opinion | Why Does Alex Acosta Still Have a Job? - The New York Times

Η παιδεραστία είναι έγκλημα κατά τής κοινωνίας και διώκεται αυτεπάγγελτα. Είναι κακούργημα και στέλνει υποχρεωτικά κάποιους στη φυλακή. Αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωσή μας όχι μόνον δεν έχει καμία νομική σημασία η συμφωνία τού Έπσταϊν με το —προφανώς τρομοκρατημένο— θύμα του, αλλά μαζί με τη «γαλαζοαίματη» συμμορία του έπρεπε να τιμωρηθούν κι όλοι οι φορείς των μηχανισμών Δίωξης κι απονομής Δικαιοσύνης, οι οποίοι αποδέχθηκαν τη συμφωνία αυτή σαν «νόμιμο» νομικό έγγραφο. Ποιος την αποδέχθηκε; …Ο Αλεξάντερ Ακόστα …Ο Εισαγγελέας τού Μαϊάμι …Ένας κακόμοιρος γόνος μιας φτωχής οικογένειας Κουβανών, από αυτούς που οι Σιωνιστές διαλέγουν από τις φτωχογειτονιές, για να τους σπουδάζουν στο Χάρβαρντ με δικά τους χρήματα και να τους τοποθετούν στον κρατικό μηχανισμό γι’ αυτού του είδους τις «εξυπηρετήσεις». Ο Ακόστα έπρεπε να είναι τώρα στη φυλακή για παράβαση καθήκοντος κι όχι να γίνει Υπουργός τού Αμερικανικού Κράτους. Μετά βέβαια τη συμφωνία και τη γενική κατακραυγή παραιτήθηκε από τη θέση του, αλλά η «συμφωνία» του δεν ακυρώθηκε.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για απροκάλυπτη συναλλαγή. Ήταν τόσο προφανής η παρανομία του, που προκάλεσε γενική κατακραυγή …«Ξεπλήρωσε» όμως «γραμμάτια» μ’ εκείνη τη «συμφωνία» …«Ξεπλήρωσε» τα δίδακτρά του στο Χάρβαρντ. Προφανώς κάποιοι του έστειλαν σε φάκελο τις φωτογραφίες που είχαν από το Κολέγιο να κάνει «κατακόρυφο» επάνω σε «δοκό» …Του υπενθύμισαν τα «χρέη» του και του ζήτησαν να κάνει το «καθήκον» του προς αυτούς. Προηγούνταν το «καθήκον» του προς αυτούς από το καθήκον του απέναντι στην αμερικανική κοινωνία. Εύκολη ήταν η επαφή …Δικηγόρος τού Έπσταϊν ήταν ο Ντέρσοβιτς …Ήταν ο καθηγητής τού Ακόστα στο Χάρβαρντ …Αυτός, ο οποίος γνώριζε πως σπούδαζε εκεί ο φτωχός Κουβανός και βέβαια τον βοήθησε να περάσει τα μαθήματα, για να γίνει μετά αυτό που έγινε …Ο μαθητής Ακόστα ήρθε σε συμφωνία με τον καθηγητή του στο Χάρβαρντ Ντέρσοβιτς και συνέταξαν τη συμφωνία, η οποία στη συνέχεια ονομάστηκε …η «γλυκιά συμφωνία».

Όταν λοιπόν κάποιοι εξασφαλίζουν αυτήν την «ασυλία» τής βλακείας, σημαίνει ότι δεν είναι τυχαίοι και γι’ αυτό άρχισαν οι «ψίθυροι». Αυτή ήταν η συμφωνία τού 2007, που προς στιγμήν φαινόταν ότι έσωζε τον Έπσταϊν. Ο ίδιος ο Ακόστα, για να δικαιολογήσει την πράξη του, μιλούσε για εμπλεκόμενες δυνάμεις «υπεράνω» των δυνάμεών του …Μιλούσε για «προστασία» τού εγκληματία από μυστικές υπηρεσίες. Γι’ αυτόν τον λόγο ΟΛΟΙ πίστευαν ότι ο Έπσταϊν —με την αντιμετώπιση που έτυχε— ήταν μέλος τής Μοσάντ. Η επαγγελματική κατάληξη τού Ακόστα απλά έρχεται κι επιβεβαιώνει αυτήν την πληροφορία. Όταν οι επίορκοι κρατικοί λειτουργοί όχι μόνον δεν τιμωρούνται για την ανοχή τους στα εγκλήματα αυτά, αλλά με την πρώτη ευκαιρία ανταμείβονται με υπουργικές θέσεις, σημαίνει ότι έχει γίνει συναλλαγή …με κάποιους πολύ ισχυρούς παράγοντες…

…Απλά πράγματα !!! …Όταν ένας επίορκος κρατικός λειτουργός «αναβαθμίζεται», σημαίνει ότι έκανε «καλά» τη δουλειά του γι’ αυτούς που έπρεπε.

 

 

Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι εκβιάζονται από τους Σιωνιστές;

 

Αν γνωρίζει κάποιος ποιοι πλήρωναν τον Έπσταϊν και ποιοι εκβιάζονταν απ’ αυτόν, θα καταλάβει ακριβώς τι λένε τα «Πρωτόκολλα της Σιών» και πώς θα εξασφάλιζαν στους τοκογλύφους και στους εκβιαστές την κυριαρχία επάνω στην ανθρωπότητα. Τι αποτελεί τον απώτατο στόχο των «Πρωτόκολλων»; …Η υποδούλωση των λαών μέσω των χρεών τους …Η διαφθορά των ηγεσιών τους …Η διάβρωση των κοινωνιών μέσω επιδοματικών πολιτικών και τα οποία επιδόματα προστίθενται στα κρατικά χρέη …Η ενίσχυση ιδιόμορφων κοινωνικών μειονοτήτων, όπως οι ομοφυλόφιλοι, οι αναρχικοί ή οι κομμουνιστές, οι οποίοι ταυτίζονται με τους Σιωνιστές προστάτες τους και όχι με τους ομοεθνείς τους !!!

Άρα; …Άρα οι τοκογλύφοι, οι οποίοι πλήρωναν τον Έπσταϊν, θα τον έστρεφαν στην «παγίδευση» όλων εκείνων των ηγετών ή εκείνων των παραγόντων, οι οποίοι θα μπορούσαν να οδηγήσουν τους λαούς στα υπερχρέη. Στόχοι τού Έπσταϊν έγιναν οι στόχοι των Σιωνιστών τοκογλύφων τής Νέας Υόρκης, οι οποίοι ήθελαν να κατακτήσουν τον Κόσμο. Στόχοι τού Έπσταϊν έγιναν εκείνοι οι ηγέτες, οι οποίοι θα μπορούσαν να σώσουν τους κομμουνιστές τού καταρρέοντος Ανατολικού Μπλοκ, προκειμένου να πάρουν οι τοκογλύφοι ως «αντιπαροχή» τις περιουσίες των κρατών που θα «εκδημοκρατίζονταν» μετά την πτώση του …Στόχος του έγιναν εκείνοι οι ηγέτες, οι οποίοι θα πριμοδοτούσαν ομοφυλόφιλους σε κομβικές θέσεις όλων των κρατικών μηχανισμών …Εκείνοι οι ηγέτες, οι οποίοι στο όνομα της «ελευθερίας» θα πριμοδοτούσαν και θα ανέχονταν οπλισμένες δυνάμεις ακροαριστερών αναρχικών …Εκείνοι οι ηγέτες, οι οποίοι θα ευνοούσαν τη λαθρομετανάστευση, προκειμένου να ελέγξουν τις αντιδράσεις των λαών τους.

Ποιοι είναι οι στόχοι σε μια τέτοια περίπτωση; …Πρώτοι —και καλύτεροι— είναι αυτοί, οι οποίοι ελέγχουν την παγκόσμια πολιτική …Αυτοί, οι οποίοι για παράδειγμα θα αποφάσιζαν εκείνη την κρίσιμη εποχή το πώς θα διαλυόταν το Ανατολικό Μπλοκ …Πώς θα διαλυόταν το Ανατολικό Μπλοκ και η διάλυση αυτή όχι μόνον να μην έθιγε τα συμφέροντα εκείνων που είχαν κάνει «μαγαζί» τους το ψυχροπολεμικό «δίπολο», αλλά αντίθετα θα ενίσχυε τα συμφέροντα αυτά. Αυτοί θα αποφάσιζαν ποιοι θα αναλάμβαναν την ηγεσία των «ελεύθερων» πλέον κρατών …Οι Πρόεδροι των ΗΠΑ …Ο Θρόνος τής Βρετανίας …Οι Πρωθυπουργοί μεγάλων χωρών, όπως της Γαλλίας, της Ιταλίας κλπ.. Για τη Γερμανία δεν συζητάμε καν …Η Γερμανία ήταν μια χώρα υπό Κατοχή και εκ των δεδομένων θα έκανε αυτό το οποίο θα της επέβαλαν οι κατακτητές της.

Consensus in spite of conflictΘα δούμε εν τάχει μερικά παραδείγματα, για να καταλάβει ο αναγνώστης πού και πώς γίνονται οι «υψηλές» πολιτικές —μέσα από τους «καμπινέδες» των Σιωνιστών—. Η Ευρώπη και οι λαοί της βρίσκονται σήμερα υπερχρεωμένοι στους τοκογλύφους. Πότε ξεκίνησε αυτή η καταστροφή; …Όταν ο Εβραίος Γκρίνσπαν τής FED εξαπέλυσε παγκοσμίως την πολιτική τού φτηνού χρήματος. Ποιος έβαλε μέσα στο κράτος του πρώτος το «φτηνό» αυτό χρήμα; …Η Γερμανία …Δικός τους άνθρωπος δηλαδή αποφάσισε να «μοιράσει» φτηνό —και άρα ψεύτικο— χρήμα και η δική τους Γερμανία ήταν το πρώτο κράτος που έκανε δυνατή αυτήν την πολιτική. Η Γερμανία θα έδινε αξία στις «φωτοτυπίες» τους, γιατί αυτή θα τις «πουλούσε» με υποθήκες στους Ευρωπαίους. Οι ανάγκες τής «Γερμανικής Ενοποίησης» υπερχρέωσαν τη Γερμανία και τα χρέη «μπήκαν» να «μολύνουν» την Ευρώπη. Αυτή η υπερχρεωμένη Γερμανία στη συνέχεια «βύθισε» την Ευρώπη στα χρέη, για να ξεφορτωθεί τα δικά της …Η Γερμανία, δηλαδή, ήταν εκείνη, η οποία έβαλε τους τοκογλύφους στην Ευρώπη και μετά η ίδια βύθισε τους πάντες στα χρέη …Αυτό ήταν το μεγάλο «κόλπο».

Το αποτέλεσμα, που θα έφερνε αυτή η πολιτική της Γερμανίας, δεν το γνώριζαν οι Ευρωπαίοι, αλλά το γνώριζαν εκείνοι που την προκάλεσαν. Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν τη σημερινή Γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία είναι «πνιγμένη» στα χρέη …Στα χρέη προς τους δανειστές της, οι οποίοι είναι οι Σιωνιστές και οι οποίοι …δεν αναγνωρίζουν την «αυθεντικότητα» των «Πρωτόκολλων της Σιών», που αυτό ακριβώς περιγράφουν …και οι οποίοι βέβαια είναι οι χρηματοδότες τού Έπσταϊν. Με ψεύτικα χρήματα και «στημένους» ηγέτες έβαλαν τους λαούς να παίξουν Monopoly …και —ως γνωστόν— στη Monopoly κερδίζει ο «τραπεζίτης».

Επειδή όμως το παιχνίδι είναι ψεύτικο και δεν έχει τη δική του ισχυρή δυναμική, έπρεπε να προετοιμάσουν το «τραπέζι», ώστε να μπορεί αυτό «παιχθεί». Όταν υπάρχουν πραγματικοί αντίπαλοι, οι «συμφωνίες» και οι «όροι» τού παιχνιδιού δεν έχουν καμία ισχύ …Οι λαοί την ύπαρξή τους δεν τη ρισκάρουν, παίζοντας «παιχνίδια» με «παπατζήδες» …Πολεμάνε γι’ αυτόν τον σκοπό …Για να μην υποχωρήσουν στα κυριαρχικά τους δικαιώματα, είναι έτοιμοι να χύσουν το αίμα τους …Δεν δέχονται να χάσουν τις πατρίδες τους, εξαιτίας κάποιων «λανθασμένων» υπογραφών διεφθαρμένων ηγετών και για λίγα «διαμαρτυρημένα» δάνεια. Στο σημείο αυτό υπήρχαν μεγάλα προβλήματα και γι’ αυτό υπήρχε η ανάγκη τής «βοήθειας» των «κολλητών» τού Έπσταϊν …Η ανάγκη των εκβιαζόμενων ηγετών, οι οποίοι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση με τα επιθυμητά χαρακτηριστικά.

Αυτή η Ένωση των «προθύμων», που θα έμπαινε ως «σφάγιο» στο «παιχνίδι», δεν ήταν εύκολο να δημιουργηθεί χωρίς «αίμα». Οι λαοί τής Ευρώπης είχαν ισχυρά εθνικά ένστικτα και θα αντιδρούσαν σ’ αυτού του είδους τις πολιτικές. Δεν θα παραχωρούσαν εύκολα τα κυριαρχικά τους δικαιώματα και πολύ περισσότερο δεν θα τα αντάλλασσαν με δάνεια και δήθεν κέρδη από χαμηλούς τόκους. Δεν θα παρέδιδαν τους λαούς τους και τις οικονομίες τους σε εκμαυλιστές τοκογλύφους. Δεν θα δέχονταν να εκποιηθούν οι πατρίδες τους από τους «κλητήρες» των τοκογλύφων.

Ταυτόχρονα, η Γερμανία εκείνη την εποχή ήταν εξαιρετικά αδύναμη οικονομικά και νομικά εύθραυστη απέναντι στις απαιτήσεις των θυμάτων της για την καταβολή των πολεμικών αποζημιώσεων που συνεπαγόταν μια ενδεχόμενη επανένωσή της. Εκείνη η αδύναμη Γερμανία δεν μπορούσε να επικρατήσει σ’ εκείνη την Ευρώπη, γιατί εκτός των άλλων υπήρχε και η μεγάλη Γιουγκοσλαβία …Η φανατικά αντιγερμανική «σερβοκίνητη» Γιουγκοσλαβία. Άρα, οι Σιωνιστές έπρεπε με τα μέσα που διέθεταν να κάνουν δύο πράγματα ταυτόχρονα …Να κάνουν ασυναγώνιστη τη Γερμανία στον οικονομικό τομέα και ταυτόχρονα να εξαλείψουν όποιον στρατηγικό αντίπαλό της θα έθετε σε κίνδυνο τον σχεδιασμό, ο οποίος είχε ως στόχο την παράδοση της Ευρώπης στη δική τους Γερμανία.

Το πρώτο ήταν εύκολο …Οι Σιωνιστές ήταν αυτοί που είχαν τα χρήματα και όποιον ήθελαν τον έκαναν ασυναγώνιστο. Όταν δανείζεσαι πιο φτηνά το χρήμα από τους ανταγωνιστές σου, εύκολα επικρατείς υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, και γι’ αυτό ισχυροποιήθηκε γρήγορα η Γερμανία. Όταν ως κράτος δανείζεσαι φτηνό χρήμα και σου επιτρέπεται εντός μιας νομισματικής Ένωσης να δανείζεις σε άλλους «δεύτερο χέρι» ακριβότερα, φυσικό είναι να πλουτίζεις ακόμα και χωρίς να κάνεις τίποτα …Χωρίς να κάνεις τίποτε πλουτίζεις, όταν οι άλλοι γύρω σου φτωχαίνουν εξαιτίας σου. Είσαι μια τρομερή «μηχανή» «φτωχοποίησης» γι’ αυτούς που είχαν την ατυχία να βρίσκονται μαζί σου στο ίδιο οικονομικό περιβάλλον. Ό,τι και να κάνουν, θα χάσουν, γιατί παίζουν υπό αθέμιτες συνθήκες.

Η Μέρκελ φεύγει. Ο Σόιμπλε ποτέ | in.gr Είναι σαν να παίζεις την «τυφλόμυγα» με κάποιον που βλέπει …Σαν να παίζεις χαρτιά με σημαδεμένη τράπουλα. Αυτό έκανε η «τίμια», «οργανωμένη» κι «εργατική» Γερμανία εις βάρος ΟΛΩΝ των ευρωπαϊκών λαών. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να φορτώνει χρέη στους άλλους. Όταν μπορείς να δανείζεσαι με αρνητικά επιτόκια, ψάχνεις τρόπους να τους βυθίσεις όλους στα χρέη. Η Γερμανία δανειζόταν με αρνητικά επιτόκια από τους Σιωνιστές τής FED και πίεζε διεφθαρμένους Σημίτηδες και Καραμανλήδες να τους πουλάει —μέσω Ντόιτσε Μπανκ— τοκογλυφικά δάνεια. Τους ανάγκαζε να δανείζονται με όλους τους τρόπους και για όλους τους λόγους με τοκογλυφικό «καπέλο». Τους ανάγκαζε να παρανομούν, ξεπερνώντας τα όρια δανεισμού τους, καταφεύγοντας στα swaps των απατεώνων. Γι’ αυτόν τον λόγο έδιναν «διακοποδάνεια» κι επιδοτήσεις σε άκληρους αγρότες για τρακτέρ 200 ίππων …Από τη γερμανική πρεσβεία έφευγαν οι «ιδέες» αυτές.

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλα αυτά λύνονται εύκολα με τα χρήματα. Το πρόβλημά τους ήταν το στρατηγικό μέρος τής υπόθεσης. Έπρεπε να εξαλειφθούν όλα τα προβλήματα που θα έθεταν τη γερμανική κυριαρχία υπό αμφισβήτηση. Το πρόβλημα στην περίπτωση αυτήν δεν ήταν αφηρημένο, αλλά είχε όνομα …Ονομαζόταν «Γιουγκοσλαβία» …Μια Γιουγκοσλαβία, η οποία εύκολα θα έκανε «μπλοκ» με την Ιταλία ή την Ελλάδα, εξισορροπώντας τα «μπλοκ» των βορείων κρατών, τα οποία είχαν δημιουργήσει συμπλέοντα συμφέροντα μεταξύ τους. Αν σ’ αυτούς προσθέσει κάποιος και την Ισπανία με την Πορτογαλία, εύκολα καταλαβαίνει ότι η ισχύς τής Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πήγαινε πιο νότια απ’ ό,τι βόλευε τους Σιωνιστές και τους Γερμανούς. Σε μια τέτοια περίπτωση εύκολα θα μπορούσαν οι «απατεώνες» και «τεμπέληδες» του Νότου να εξισορροπήσουν την «πίεση» των «τίμιων» κι «εργατικών» τού Βορά για τον έλεγχο της υπό «ανέγερση» Ευρωπαϊκής Ένωσης …Πολύ εύκολα, εάν σκεφτεί κάποιος ότι η Γερμανία θα πιεζόταν από Ελλάδα και Σερβία για τις πολεμικές αποζημιώσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο έπρεπε να δημιουργηθούν όλα τα προαπαιτούμενα, προκειμένου να οδηγηθούμε στην τελική ευθεία τής Ευρωπαϊκής Ενοποίησης …Μια «ενοποίηση», η οποία αναγκαστικά έβρισκε «εμπόδιο» στη Γιουγκοσλαβία. Έπρεπε, πριν ξεκινήσουν οι διαδικασίες ενοποίησης, να εξαλειφθεί η Γιουγκοσλαβία …Να εξαλειφθεί —επιπλέον—, για ν’ ανοίξει ο «δρόμος» προς την Κίνα τής Ανατολής, χωρίς να επωφεληθούν οι Νότιοι. Μόνον τότε θα ξεκινούσαν τη διαδικασία βύθισης των κρατών στα χρέη υπό τη γερμανική «μπότα» σιωνιστικής «κατασκευής».

German ambassador says NATO bombing of the Federal RepublicΤη πανίσχυρη Γιουγκοσλαβία τη διέλυσε η ΣΤΑΖΙ τής υπερχρεωμένης Γερμανίας, προκαλώντας τον γιουγκοσλαβικό εμφύλιο, «υποκινώντας» για τον σκοπό αυτόν τους Κροάτες και τους ισλαμιστές, τους οποίους έλεγχε από τον καιρό τού Χίτλερ …Τη διέλυσε η απολύτως ελεγχόμενη από τους Σιωνιστές τοκογλύφους Γερμανία τού διεφθαρμένου Κολ και της χαφιέ τής ΣΤΑΖΙ Μέρκελ. Με χρήματα των Σιωνιστών πλούτισαν όλοι οι «ήρωες» του γιουγκοσλαβικού εμφυλίου. Πρόσφατα πέθανε πάμπλουτη η Σιωνίστρια χήρα τού Μιλόσεβιτς, η οποία κατηγορήθηκε ότι έκανε λαθρεμπόριο τσιγάρων στην εποχή που επηρέαζε απόλυτα τον σύζυγό της. Άραγε πού να βρίσκεται σήμερα ο δολοφόνος γιός της; Από τη στιγμή που —μέσω του Εμφυλίου— απομόνωσαν τη σερβική «καρδιά» τής Γιουγκοσλαβίας, μπορούσαν να την εξοντώσουν. Αυτό, το οποίο δεν θα μπορούσαν να κάνουν εναντίον τής ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, το έκαναν εις βάρος τής Σερβίας. Τότε ανέλαβαν οι «κολλητοί» τού Έπσταϊν …Ο Κλίντον και ο Μπλερ. Αυτοί έπρεπε να διαλύσουν τη Σερβία, η οποία θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις πρώην γιουγκοσλαβικές υποδομές και άρα θα «ακύρωνε» τα κέρδη τής διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας.

Δίκη Μιλόσεβιτς: Γιατί ο Μιλόσεβιτς «ήθελε» τους Μητσοτάκη - Παπούλια | Πολιτική | DW | 12.10.2004 Αυτοί θα «λέρωναν» το όνομα της Σερβίας με «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», προκειμένου ν’ «ανακουφιστεί» η Γερμανία από την κακή της φήμη, που την «έσπρωχνε» προς τις αποζημιώσεις. Από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να «ξεβρομίσουν» το όνομα της Γερμανίας, θεώρησαν καλή λύση να «βρομίσουν» κάποιον άλλο …Να εμφανίσουν έναν ακόμα πιο «βρόμικο» και πολύ πιο «φρέσκο» εγκληματία, ώστε να μετριαστεί —και λίγο να ξεχαστεί— η αρνητική εικόνα τής Γερμανίας. Με τη χρήση των σιωνιστικών διεθνών ΜΜΕ θα «λέρωναν» τους Σέρβους και η Ευρώπη θα ασχολούνταν πλέον με τον νέο «εγκληματία» της. Μέχρι και η Γερμανία θα έβαζε τα «καλά» της και θα κουνούσε το «δάκτυλο» στους Σέρβους …Θα «έκλαιγε» για τους «καημένους» μουσουλμάνους, που το δράμα τους θα το απέδιδαν στον νέο «Χίτλερ» τής Ευρώπης, ενώ στην πραγματικότητα ήταν και πάλι θύματα των ίδιων Γερμανών. Στον Νότο θα έμενε μόνον η αδύναμη Ελλάδα να την κατηγορεί —έστω και ψιθυριστά— λόγω των διεφθαρμένων ηγετών, οι οποίοι τα «έπαιρναν» από τη Ζίεμενς.

Οι «κολλητοί» τού Έπσταϊν ήταν αυτοί, οι οποίοι πήραν την απόφαση να βομβαρδιστεί για πρώτη φορά μετά τον Παγκόσμιο Πόλεμο ευρωπαϊκή χώρα. Ποιος ήταν Υπουργός Εξωτερικών τού «ναζιάρη» Κλίντον την εποχή τής καταστροφής τής Σερβίας; …Η Εβραία Μαντλίν Ολμπράιτ. Ποιος ήταν ο «αρχιτέκτονας» της γιουγκοσλαβικής «νέας τάξης»; …Ο Εβραίος Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι, για να γίνουν όλες αυτές οι επεμβάσεις των Σιωνιστών, οι οποίες εύκολα χαρακτηρίζονται ως «εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας», θα έπρεπε να το «χρεωθεί» κάποιος «μεγάλος» τής Κοινωνίας των Εθνών …Στην περίπτωσή μας οι ΗΠΑ. Έπρεπε η ηγεσία των ΗΠΑ να τολμήσει να κάνει εγκλήματα, τα οποία θα την έφερναν «απέναντι» στη διεθνή κοινωνία και βέβαια και τη διεθνή νομιμότητα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι Σιωνιστές.

Bill Clinton, Jeffrey Epstein and Ghislaine Maxwell: an uncomfortable connection | News Review | The Sunday Times Ποιος ήταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος τόλμησε να διαπράξει Εγκλήματα κατά τής Ανθρωπότητας; …Ο Κλίντον. Δεν υπάρχει κάτι, το οποίο να βόλευε τη σιωνιστική ατζέντα των «Σοφών τής Σιών», το οποίο ο «παιχνιδιάρης» Κλίντον να μην το εκτέλεσε στο έπακρο …Από τα πιο σημαντικά μέχρι τα πιο ασήμαντα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός ήταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος έβαλε επισήμως τους ομοφυλόφιλους μέσα στον αμερικανικό στρατό και βέβαια στην κεντρική Διοίκηση του Κράτους …Ο Κλίντον, ο οποίος «τακτοποίησε» όλους τους «μαφιόζους» κομμουνιστές τού Ανατολικού Μπλοκ, «βαπτίζοντάς» τους «δημοκράτες» …Ο Κλίντον, ο οποίος νομιμοποίησε όλους τους Σιωνιστές «ολιγάρχες» τής Ρωσίας και τους έβγαλε από τα πορνεία τής Μόσχας, επιτρέποντάς τους να μετοικίσουν στη Μπελγκράβια.

Real Women Real Stories - Is Joe Biden a Pedophile? | Facebook

Αυτός ο Κλίντον ήταν από τους πιο τακτικούς επιβάτες τού «Lolita Εxpress», όπως ονόμαζαν το αεροπλάνο τού Έπσταϊν, με το οποίο μετέφεραν τους «φίλους» του στα διάφορα «κολαστήρια». Πάνω από εικοσιπέντε φορές χρησιμοποίησε το αεροσκάφος αυτό. Υπάρχουν ιδιοκτήτες αεροσκαφών, οι οποίοι δεν έχουν κάνει τόσες πτήσεις με τα αεροσκάφη τους …«Ταξί» το είχε κάνει το «Lolita Express» ο Κλίντον, ο οποίος άφηνε παντού τους «λεκέδες» του. Αν σκεφτεί κάποιος ότι σε όλα αυτά τα μέρη —συμπεριλαμβανομένου και του αεροσκάφους— υπήρχαν κάμερες, τότε είναι σίγουρο ότι τον Κλίντον τον έχουν σε πιο πολλές πορνοταινίες από διάσημους πορνοστάρ. Ποιος διαδέχθηκε τον Κλίντον στον Λευκό Οίκο; …Ο Ομπάμα. Ποιος ασκούσε την εξωτερική πολιτική τού Ομπάμα; …Η γυναίκα τού απολύτως εκβιαζόμενου Κλίντον. Ποιος ήταν αντιπρόεδρος του Ομπάμα; …Ο Μπάιντεν …Ο Μπάιντεν, για τον οποίο «σέρνονται» φήμες ότι είναι παιδεραστής …Φήμες βάσιμες, εάν δει κάποιος τα διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν εις βάρος του στο διαδίκτυο …Ο Μπάιντεν, που κατά «σύμπτωση» είναι ο Πρόεδρος για τον οποίο οι Σιωνιστές έκαναν ΟΛΑ τα εγκλήματα μαζί, προκειμένου να τον βάλουν στον Λευκό Οίκο. Όλοι οι Σιωνιστές φίλοι και χρηματοδότες τού Έπσταϊν ήταν με ΟΛΑ τα μέσα τους υπέρ τού Μπάιντεν.

Γιατί όμως ήταν χρήσιμοι στην περίοδο Ομπάμα η Χίλαρι Κλίντον και ο Μπάιντεν; …Γιατί η «βυθισμένη» στα χρέη Ευρώπη θα αντιδρούσε και πιθανότατα θα κατέστρεφε τους Δανειστές της, εφόσον αυτοί ήταν που —μέσω Ντόιτσε Μπανκ— της «πουλούσαν» ομόλογα …και αυτά είναι πολύ ιδιαίτερα τραπεζικά «προϊόντα», που μπορούν και να μην πληρωθούν. Έπρεπε δηλαδή να ολοκληρωθεί το σχέδιό τους με έναν τεραστίας κλίμακας εποικισμό τής Ευρώπης …με έποικους φιλικούς προς τους δανειστές.

Τότε ήταν που οι ΗΠΑ —εντελώς απροκάλυπτα και χωρίς κανέναν λόγο— έσπασαν όλα εκείνα τα «φράγματα», τα οποία σταματούσαν τα «κύματα» των λαθρομεταναστών και των προσφύγων προς την Ευρώπη. Την «άνοιξαν» από παντού και την «έπνιξαν» στους λαθραίους οικονομικούς μετανάστες. Δημιούργησαν μόνοι τους προσφυγικά «κύματα», μέσω των εμφυλίων που προκάλεσαν και τα οδήγησαν όλα παράνομα προς την Ευρώπη. Διέλυσαν τη Συρία, προκαλώντας Εμφύλιο και άρα προκαλώντας ένα τεράστιο «κύμα» προσφύγων απ’ ΟΛΗ την Ασία, που, μέσω Τουρκίας, θ’ αναζητούσε παράνομα διέξοδο στην Ευρώπη. Διέλυσαν τη Λιβύη κι επέτρεψαν σε ένα άλλο επίσης τεράστιο «κύμα» προσφύγων απ’ ΟΛΗ την Αφρική ν’ αναζητήσει —μέσω Ιταλίας— επίσης παράνομα διέξοδο στην Ευρώπη …Αυτή ήταν η δουλειά τής Κλίντον και ήταν αυτή η οποία συμπλήρωσε την πιο καταστροφική αντιευρωπαϊκή πολιτική που υπήρξε ποτέ …και ήταν αυτή του συζύγου της.

Ποιοι διαχειρίστηκαν αυτά τα «κύματα» των εκατομμυρίων προσφύγων, οι οποίοι στην πραγματικότητα —μετά την εγκατάλειψη των ασφαλών γειτονικών τους κρατών— είχαν μετατραπεί σε κινούμενες ορδές λαθρομεταναστών; …Και πάλι οι χρηματοδότες τού Έπσταϊν …Ο Σόρος και οι γνωστές ΜΚΟ του. Ποιοι πλήρωναν τους διεφθαρμένους κι ανώμαλους τοπικούς ηγέτες ν’ ακολουθούν τις προδοτικές τους πολιτικές; …Η Open government των ίδιων ανθρώπων, οι οποίοι πλήρωναν υποτροφίες «πρόθυμων» μελλοντικών προδοτών …Αυτοί, οι οποίοι διοργάνωναν τις μαζώξεις τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, για να κάνουν το casting των μελλοντικών εκβιαζόμενων ηγετών. Ποιοι αναλάμβαναν —ακόμα και με τη βία— να τρομοκρατήσουν τους λαούς, προκειμένου να φοβούνται ν΄ αντιδράσουν με ειρηνικές διαδηλώσεις; …Οι επίσης χρηματοδοτούμενες από τους ίδιους οργανώσεις των Antifa.

Γι’ αυτήν την πολιτική τής Χίλαρι θέλησαν να την ανταμείψουν με την Προεδρική θητεία, αλλά τους έτυχε ο Τραμπ …Ο Τραμπ —δυστυχώς γι’ αυτούς— θ’ αποδειχθεί το μοιραίο τους λάθος. Ο Τραμπ δεν ήταν ανώμαλος και δεν τους βόλευε …Ήταν γνωστός γυναικάς, αλλά όχι παιδεραστής …Ήταν πλούσιος και όχι «λιγούρι», που θα τον εντυπωσίαζε ένα ταξίδι με ιδιωτικό τζετ σε ένα ιδιωτικό νησί …Ήταν έμπειρος στα κυκλώματα με τις νεαρές συνοδούς πολυτελείας και γνώριζε τι συμβαίνει με τις ανήλικες, οι οποίες ήταν επικίνδυνες …Δεν πήγαινε φιλοξενούμενος σε σπίτια με κάμερες, για να «διασκεδάζει» τη Μοσάντ στο Τελ Αβίβ.

Who were the rich and powerful people in Jeffrey Epstein's circle? | Jeffrey Epstein | The GuardianΩς εκ τούτου απέφευγε τις κακοτοπιές, έστω κι αν δεν απέφευγε τις φωτογραφίσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Έχοντας διαφορετική ατζέντα απ’ αυτήν των εκβιαστών, οι οποίοι δεν μπορούσαν να τον εκβιάσουν, ακολούθησε μια πολιτική, η οποία δεν βόλευε τον Σιωνισμό …Έγινε Πρόεδρος και ήθελε ν’ ακολουθήσει τη δική του ατζέντα, είτε αυτή είναι σωστή είτε  λάθος. Στην πραγματικότητα ήθελε να την «τρέξει» σαν μια επιχείρηση, η οποία πρέπει να μπει σε φάση «εξυγίανσης». Σκεπτόταν ως επιχειρηματίας κι αυτό ήθελε να κάνει …Αύξηση εσόδων μείωση εξόδων και ακύρωση πολυδάπανων «μεγαλόπνοων» σχεδίων …Ήθελε να επαναφέρει την παραγωγή στις ΗΠΑ …Ήθελε να περιορίσει το διεθνές κι ανεξέλεγκτο εμπόριο …Δεν ήθελε να πληρώνουν οι ΗΠΑ το στρατιωτικό «νταβατζηλίκι» ενός παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, τον οποίο δεν κατανοούσε, και δεν τον ενδιέφερε να το κάνει …Δεν ήθελε να κάνει πανάκριβες στρατιωτικές επεμβάσεις στις πιο απίθανες γωνιές τού Πλανήτη, για να εξυπηρετήσει έναν υπερεθνικό σχεδιασμό, στον οποίο δεν ήταν σύμφωνος με τους εμπνευστές του …Δεν ήθελε δηλαδή ΤΙΠΟΤΕ απ’ ό,τι είχαν με κόπο και άπειρο χρήμα πετύχει οι Σιωνιστές …Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι εκτελούσαν κατά γράμμα τα «Πρωτόκολλα της Σιών», αλλά «δεν γνώριζαν» ποιοι τα είχαν συντάξει.

Είδαν κι αποείδαν μέχρι να τον ξεφορτωθούν και αυτό το κατάφεραν στις εκλογές, όπου θα διεκδικούσε τη δεύτερη θητεία του και μάλιστα με καλύτερες προοπτικές από τις πρώτες. Αν στις πρώτες εκλογές ήταν ο «γραφικός Τραμπ», τον οποίο κάποιοι τον ψήφισαν απλά και μόνον για να τιμωρήσουν την άθλια Χίλαρι, στις δεύτερες εκλογές ήταν «ο Τραμπ» …Είχε κάνει το όνομά του πολιτικό «brand» …Ήταν ο «Πρόεδρος Τραμπ», ο οποίος είχε αποκτήσει πολιτική ταυτότητα και είχε τους δικούς του προσωπικούς οπαδούς, οι οποίοι δεν ήταν απαραίτητα οπαδοί τού ρεπουμπλικανικού κόμματος. Είχε καταφέρει αυτό, το οποίο δεν κατάφερε κανένας από τους προκατόχους του ή από τους αντιπάλους του, οι οποίοι απλά αντιπροσώπευαν τα κόμματά τους στις εκλογές.

Με τους αδίστακτους Σιωνιστές «απέναντι» ήταν αδύνατον να μην χάσει. Η συμμορία αυτών των αδίστακτων και πάμπλουτων εκβιαστών και δολοφόνων ήταν αδύνατον ν’ αποδεχθεί νέα ήττα από τον Τραμπ και ν’ αφήσει τον σχεδιασμό της να πάει «πίσω». Γι’ αυτόν τον λόγο έκαναν κάτι το πρωτοφανές, το οποίο βέβαια δείχνει και την απόγνωσή τους …Χρησιμοποίησαν το ακροαριστερό παρακράτος τής Antifa μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ, πράγμα που μέχρι τότε δεν θα τολμούσαν ποτέ να το κάνουν. Ήταν γι’ αυτούς θέμα επιβίωσης ν’ αλλάξει η Κυβέρνηση των ΗΠΑ. Γιατί; …Γιατί ο σιωνιστικός σχεδιασμός είχε πάει «πίσω» —λόγω του Τραμπ— και βρισκόταν στα όριά του. Αν καθυστερούσαν ακόμα λίγο, θα κατέρρεε η οικονομία τής Νέας Τάξης και θα «κλείνονταν» τα κράτη στις εθνικές τους οικονομίες. Με τη βία —και με άπειρες «ενέσεις» χρήματος— κρατούσαν το Χρηματιστήριο «ζωντανό», μέχρι να ολοκληρωθούν οι εκλογικές διαδικασίες …Μέχρι να τοποθετήσουν τον δικό τους άνθρωπο στον Λευκό Οίκο και να διαχειριστεί την κρίση.

Μόλις αυτές οι εκλογές ολοκληρώθηκαν —με την τρομερή νοθεία που έβαλε τον Μπάιντεν στη θέση τού Προέδρου— το Χρηματιστήριο άρχισε να «κλονίζεται». Άρχισε να «πέφτει» με ταχύτητες, οι οποίες έμοιαζαν μ’ αυτές των ρόλερ κόστερ. Ήταν τόσο μεγάλα τα μεγέθη, που, αν «έσκαζε», θα έκανε το μεγάλο Κραχ τού 1929 να μοιάζει πυροτέχνημα μπροστά σε πυρηνική έκρηξη. Ούτε οι ίδιοι οι τοκογλύφοι δεν είχαν χρήματα να «ταΐσουν» αυτήν την κατάσταση. Στην πραγματικότητα ήταν τα δικά τους τα χρήματα που απειλούνταν με «εξαΰλωση» με το διαφαινόμενο «κραχ». Έπρεπε να βρουν τα χρήματα για να «δραπετεύσουν» από τον φλεγόμενο «πύργο». Τότε ήταν που είχε «εξαφανιστεί» ο ξερόλας Μπάφετ …Ο δήθεν έξυπνος, ο οποίος έχανε ολόκληρες περιουσίες ανά λίγες ώρες.

Ποιος όμως μπορούσε να έχει τα χρήματα, για να σωθεί η σιωνιστική τοκογλυφία; Ο μόνος, ο οποίος μπορούσε να διαθέσει αυτόν τον όγκο χρημάτων, χωρίς η αγορά να «διαμαρτυρηθεί» και ν’ αντιδράσει αρνητικά, ήταν οι ίδιες οι ΗΠΑ …Το πιο ισχυρό κράτος τού Πλανήτη …Η πιο ισχυρή «τσέπη» τής ανθρώπινης ιστορίας. Ποιον έβαλαν να διαχειριστεί αυτήν την «τσέπη», για να είναι απόλυτα σίγουροι ότι θα φτάσουν τα αμερικανικά χρήματα στις σιωνιστικές «τσέπες»; Ποιον έβαλε ο γέρο-Μπάιντεν στο Υπουργείο Οικονομικών να πάρει τις αποφάσεις, οι οποίες θα έδιναν την εξουσία στη FED ν’ αρχίσει να «κόβει» χρήμα για να σωθούν οι Σιωνιστές; …Η απόλυτα ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ γι’ αυτήν τη θέση …Η Σιωνίστρια Τζάνετ Γέλεν, η οποία ήταν η προηγούμενη επικεφαλής τής Σιωνιστικής FED.

Bill Gates Met With Jeffrey Epstein Many Times, Despite His Past - The New York Times Τότε έκαναν το μεγάλο «κόλπο» …Το «κόλπο» τής «Πανδημίας» …Το «κόλπο» τής τρομοκράτησης του παγκόσμιου πληθυσμού …Ένα «κόλπο», το οποίο είναι φανερό ότι το είχαν προσχεδιάσει στις συνεδριάσεις τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Ένα «κόλπο», για το οποίο μας είχε προϊδεάσει πολύ πριν ο ίδιος ο Γκέιτς —ο οποίος ήταν κολλητός τού Έπσταϊν — …Ένα «κόλπο» πολύ «δουλεμένο», εάν θυμηθεί κάποιος ότι ΟΛΟΙ οι «ξένοι» ηγέτες —οι οποίοι κατά «σύμπτωση» ήταν οι μόνιμοι καλεσμένοι τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ— «αντέδρασαν» άμεσα με τον ίδιο τρόπο, σαν να επρόκειτο για χορευτικό «μπαλέτο». Τέτοια κοινή αντίληψη πραγμάτων δεν έχει ξαναζήσει ποτέ η ανθρωπότητα. Ηγέτες και κράτη, τα οποία θεωρητικά δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε στην τρέχουσα ημερομηνία, είδαν ξαφνικά το «φως το αληθινό». Ξαφνικά, δηλαδή, όλοι απέκτησαν κοινή αντίληψη …Καμία παραφωνία ακόμα κι απ’ τους γνωστούς αντιδραστικούς …Ρωσίες, Κίνες, Κορέες, όλες στην ίδια «συχνότητα» με την «κακή» Wall Street. Ακόμα και οι κομμουνιστές, οι οποίοι βρίσκουν παντού «συνωμοσίες», έτρεξαν να διαδηλώσουν με μάσκες και με σηκωμένα τα μανίκια, για να εμβολιαστούν …Τόσος «τρόμος» !!!

Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό είναι μια απάτη …Δεν λέμε ότι δεν υπάρχει ο ιός …Αλίμονο αν δεν είχαν εξασφαλίσει και το «άλλοθί» τους οι προβοκάτορες των γκέτο. Αυτό, το οποίο λέμε, είναι ότι έγινε απάτη εξαιτίας τού ιού …Του απόλυτα χρήσιμου ιού, ο οποίος εμφανίστηκε την απόλυτα κατάλληλη ώρα, για να σωθούν οι τοκογλύφοι …Τόσο «κατάλληλο» ιό μπορεί να δημιουργήσει μόνον αυτός που τον χρειάζεται …Έναν ιό, τον οποίο κατά «σύμπτωση» μπορούν να τον αντιμετωπίσουν ΜΟΝΟΝ οι φαρμακευτικές εταιρείες των ίδιων τοκογλύφων …Οι εταιρείες αυτές, οι οποίες ανήκουν στα αφεντικά των Εβραίων τύπου Μπουρλά. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε απολύτως βέβαιο πως ήταν απόλυτα «στημένο» το όλο θέμα. Με «εκκίνηση» του τρόμου από την κομμουνιστική —και άρα φασιστική— Κίνα, η οποία δεν ελέγχεται από κανέναν και υπηρετεί μόνον τα αφεντικά τής ηγεσίας της, λίγες πιθανότητες αφήνονταν για έρευνα της πραγματικής κατάστασης …Τα αφεντικά του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας, που είναι οι Σιωνιστές και που είναι οι ίδιοι που χρηματοδότησαν τον παγκόσμιο κομμουνισμό —από τον Μαρξ και τον Λένιν μέχρι τους σημερινούς καραγκιόζηδες «πατερούληδες» της Ασίας—.

goldman-sachs cartoon | VOICE OF DETROIT: The city's independent newspaper, unbossed and unbought Αυτά όλα ήταν απολύτως «δουλεμένα». Μόνον ένα θέμα, το οποίο απειλούσε την επιβίωση των ανθρώπων, θα μπορούσε να «σκοτεινιάσει» τόσο πολύ το «τοπίο», που θα επέτρεπε στους Σιωνιστές να κάνουν τη μεγαλύτερη κλοπή στην ανθρώπινη ιστορία, χωρίς να αντιδράσει κανένας. Στο όνομα της «Πανδημίας» —και από «αγάπη» προς τον απλό αμερικανικό λαό— έδωσαν στην εβραϊκή FED τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσει με 4 τρις δολάρια τα σιωνιστικά τραπεζικά ιδρύματα, για να μπορέσουν αυτά —χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο— ν’ αγοράσουν όποιες μετοχές θέλουν, προκειμένου να σωθεί υποτίθεται το Χρηματιστήριο. Τότε ήταν που οι σιωνιστικές τράπεζες έσωσαν τους Σιωνιστές «επενδυτές» και τότε ήταν που «ξαναφάνηκε» ο Μπάφετ να πουλήσει ξανά τις «εξυπνάδες» του για το πώς «γλιτώνει» κάποιος από την κρίση.

Αυτός ήταν ο ρόλος τού Μπάιντεν στην όλη διαχείριση της κρίσης τής «πανδημίας» …Ο Μπάιντεν —που του αρέσει ν’ αφήνει τα παιδιά να παίζουν με τις τρίχες των ποδιών του, σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία— γι’ αυτόν τον λόγο βρέθηκε τόσο αναπάντεχα στον Λευκό Οίκο. Είδαν κι αποείδαν ότι δεν μπορούν να βάλουν την Κλίντον στον Λευκό Οίκο κι επέλεξαν τον γέρο-Μπάιντεν με το Αλτσχάιμερ. Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι γνωστά, εφόσον τα ζήσαμε όλοι μας σε «απευθείας μετάδοση». Το Σιωνιστικό Διευθυντήριο τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, που βρίσκεται πίσω από τον Μπάιντεν, ήταν εκείνο που επέβαλε την παγκόσμια πολιτική στο θέμα τού Κόβιντ …Όλοι δικοί τους άνθρωποι

Μετά τις ΗΠΑ τού Μπάιντεν και της FED, η Γερμανία «ακολούθησε». Η Μέρκελ τής ΣΤΑΖΙ έβαζε τη Γερμανία να σέρνει στην Ευρώπη τον «χορό» τής «ευαισθησίας» και βέβαια του τρόμου. Στα υπόλοιπα κράτη δεν βρήκαν αντιδράσεις, εφόσον είχαν επίσης τοποθετήσει τις δικές τους ηγεσίες —ειδικά σ’ αυτά που φοβούνταν τις αντιδράσεις τους— …Παντού δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν ήταν καν πολιτικοί …Καθαρά τραπεζικοί υπάλληλοι …Υπάλληλοι δικοί τους. Όπου μπορούσαν τους τοποθετούσαν στις θέσεις τους με προσχηματικές εκλογές —όπως ο τραπεζικός Μακρόν— και όπου δεν μπορούσαν να σεβαστούν προσχήματα απλά τους διόριζαν —όπως τον τραπεζικό Ντράγκι—.

Με αυτούς επικεφαλής διέλυσαν τα πάντα. «Φίμωσαν» παντού όλες τις αντίθετες απόψεις και η ανθρωπότητα έζησε έναν φασισμό πρωτοφανή. Μπήκαμε σ’ έναν Μεσαίωνα υψηλής τεχνολογίας, όπου παρακολουθούνταν τα ΠΑΝΤΑ κι απαγορεύονταν τα ΠΑΝΤΑ. «Εργαλειοποιήθηκε» απόλυτα η επιστήμη, θυμίζοντας τις ημέρες τής ναζιστικής Γερμανίας όπου η επιστήμη «επιβεβαίωνε» Ο,ΤΙ ακριβώς βόλευε τους αγράμματους ΝΑΖΙ. Ποινικοποιήθηκε ακόμα και η προσωπική άποψη. Τιμωρήθηκαν επιστήμονες για τη διαφωνία τους. Ελέγχονταν πολίτες στους δρόμους. Απαγορεύτηκε η ελεύθερη μετακίνηση των ανθρώπων. Θεσμοθετήθηκαν ποινές και πρόστιμα για τους απείθαρχους. Έγιναν Μάσκα στο αυτοκίνητο: Πότε επιβάλλεται πρόστιμο - ΤΑ ΝΕΑ πράγματα, τα οποία δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στα μεταπολεμικά χρόνια. Ηγέτες εμφανίζονταν να προκαλούν και ενίοτε να προσβάλουν τους ίδιους τους πολίτες τους …Ο Μακρόν ήθελε να τους «τσαντίσει» …Ο Μητσοτάκης τους αποκάλεσε «ψεκασμένους».

Οι πάντες πλειοδοτούσαν, για ν’ αποκτήσουν την εύνοια των αφεντικών τους …Να αποκτήσουν τη «διεθνή» φήμη που μοίραζαν απλόχερα στα πρόθυμα δουλικά τους οι Σιωνιστές …Όλοι αυτοί προκαλούσαν τον τρόμο στους λαούς και τους «αποπροσανατόλιζαν». Με επικεφαλής τον «χρήσιμο» Μπάιντεν επέβαλαν παντού τα καταστροφικά lockdown, τα οποία στην κυριολεξία ισοπέδωσαν όλες τις εθνικές οικονομίες. Την ίδια ώρα γινόταν ένα τρομερό παγκόσμιο «πλιάτσικο». Οι περιουσίες των Σιωνιστών πολλαπλασιάζονταν στην κυριολεξία μέσα σε λίγες ημέρες. Οι Σιωνιστές με μια τρομακτική και πρωτόγνωρη στα ιστορικά «ρευστότητα» πολλών τρισεκατομμυρίων, στην κυριολεξία εξαγόραζαν τα πάντα σε εθνικές αγορές ακινήτων, οι οποίες κατέρρεαν, λόγω της οικονομικής καταστροφής τής «πανδημίας».

Mark Zuckerberg spent $419M on nonprofits ahead of 2020 election — and got out the Dem vote Οι λαοί στην κυριολεξία καταστράφηκαν. Αυτό, το οποίο βίωσαν —κι εξακολουθούν να βιώνουν—, είναι καταστροφές πολέμου. Έχουν χάσει τον έλεγχο των αγορών τους, εφόσον αυτές έχουν παραδοθεί στο έλεος των πολυεθνικών τού εμπορίου και των ταχυμεταφορών. Η παραγωγή τους είναι ανύπαρκτη και στην ανεργία που έχουν ν’ αντιμετωπίσουν έχουν απέναντί τους —ως παράνομους ανταγωνιστές— τους λαθρομετανάστες. Τα δίκτυα υποδομών χάνονται το ένα πίσω από τα άλλο από δήθεν ανώνυμα επενδυτικά funds, τα οποία ανήκουν ΟΛΑ στους χρηματοδότες τού Έπσταϊν …Όλα αυτά χάρη στον Μπάιντεν…

…Τον απολύτως εκβιαζόμενο Μπάιντεν. Γιατί «απολύτως»; …Γιατί δεν τον εκβιάζουν μόνον για τα δικά του προσωπικά πάθη …Τον εκβιάζουν και για τον αληταρά τον γιό του …Τον ναρκομανή γιο του, ο οποίος είχε ερωτικές σχέσεις με τη γυναίκα τού αδερφού του …Τον διεφθαρμένο γιό του, ο οποίος συμμετείχε στη διαφθορά τού ουκρανικού παρακράτους και σήμερα ελέγχεται από τις διωκτικές αρχές …Του γιού του, τον οποίο οι Σιωνιστές έχουν στο «χέρι», εφόσον όλες οι πληρωμές του γίνονταν μέσα από το σιωνιστικό τοκογλυφικό σύστημα. Αυτόν τον Μπάιντεν έβαλαν στον Λευκό Οίκο …Τον Μπάιντεν, τον οποίο οι Σιωνιστές στο σύνολό τους υποστήριξαν σε βαθμό πραξικοπήματος. Οι Σιωνιστές ιδιοκτήτες τραπεζών και ΜΜΕ ήταν αυτοί, οι οποίοι «φίμωσαν» την κοινωνία και τα κοινωνικά δίκτυα, προκειμένου να σκεπάσουν τη μεγαλύτερη πολιτική και οικονομική απάτη όλων των εποχών

 

 

Γιατί προκαλείται τώρα η πολεμική κρίση στην Ουκρανία;

 

Τώρα, που η Ευρώπη βγαίνει από την καταστροφή τής «Πανδημίας», είναι απόλυτα επικίνδυνη. Οι λαοί της έχουν υποστεί τεράστια καταστροφή κι αυτό δεν είναι δυνατόν να το αποδεχθούν χωρίς αντίδραση. Οι χώρες τους λεηλατήθηκαν και οι κόποι τους μπήκαν στα assets των σιωνιστικών Funds. Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων, εφόσον πρέπει να στήσουν στην τελική της μορφή τη Νέα Τάξη Πραγμάτων …Μια Τάξη, στην οποία τα πάντα θα ανήκουν στους Σιωνιστές και οι λαοί απλά θα πρέπει ν’ ανέχονται τους νέους πλέον κυρίαρχους του κόσμου. Πώς όμως θα γίνει αυτό; …Αυτό μπορεί να γίνει μόνον με τον εκφοβισμό των λαών τής Ευρώπης. Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι το οποίο δεν το γνωρίζουν οι Σιωνιστές πώς να το κάνουν.

Απλά θα πρέπει να επαναλάβουν τη μεταπολεμική τάξη πραγμάτων …Και πάλι τα κόλπα των γκέτο και των νταβατζήδων. Θα χρησιμοποιήσουν ένα φόβητρο, για να εγκλωβίσουν τους λαούς στον φόβο. Θα τους απειλήσουν με πόλεμο και πυρηνική καταστροφή και κανένας δεν θ’ αντιδράσει. Θα τους υποσχεθούν ασφάλεια —όπως οι «νταβατζήδες»— και οι λαοί θα τους λατρέψουν …Θα λατρέψουν αυτούς, οι οποίοι τους έκλεψαν σε βαθμό καταστροφής …Αυτός ήταν ο σχεδιασμός των γκέτο και των «Πρωτόκολλων των Σοφών της Σιών». Άρα, το μόνο που έπρεπε να βρουν ήταν το φόβητρο …Το φόβητρο αυτό, το οποίο θα τρομοκρατούσε ΟΛΟΥΣ μαζί τούς ευρωπαϊκούς λαούς. Εύκολο ήταν αυτό. Οι Ευρωπαίοι τους τελευταίους αιώνες φοβούνται τη Ρωσία …Αυτήν θα ξαναβάλουν στο «παιχνίδι». Πάνω της θα στηθεί η παράσταση του τρόμου …Πανεύκολα …Η Ρωσία ΑΝΗΚΕΙστην κυριολεξία— στους Σιωνιστές ολιγάρχες …Η Ρωσία κυβερνάται από έναν υπάλληλο των Σιωνιστών και της ΣΤΑΖΙ, πλαισιωμένο με ένα σιωνιστικό «διευθυντήριο» με επικεφαλής τον Σιωνιστή Τσουμπάις.

Vladimir Putin's Stasi ID: A Press Sensation and Its Historical Reality | Wilson Center

Ο κομμουνιστής πράκτορας της ΣΤΑΖΙ και της KGB είναι —στην κυριολεξία— υπάλληλός τους. Ο συμμαθητής και συνάδερφος της Μέρκελ είναι ο «δικός» τους άνθρωπος. Αυτοί τον «έφτιαξαν» ή μάλλον του επέτρεψαν να «φτιαχτεί», αφήνοντάς τον να καταπατήσει κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας και να «αυτοδιοριστεί» δια βίου Πρόεδρος της Δημοκρατίας τής Ρωσίας …Αυτός, ο οποίος σε κάθε νέα εκλογική διαδικασία «εκτελεί» κι έναν από τους βασικούς διεκδικητές τής θέσης του …Ο ταξιτζής τής Αγίας Πετρούπολης, ο οποίος σήμερα, χωρίς να έχει κάνει τίποτε απολύτως —εκτός από την πολιτική— εμφανίζεται ως δισεκατομμυριούχος …Ο «φανατικός» «Ορθόδοξος», που ΟΛΟ του το επιτελείο αποτελείται από Σιωνιστές συμβούλους …Ο «πατριώτης» Ρώσος, ο οποίος έχει παραδώσει τα «ασημικά» τού ρωσικού λαού στους Εβραίους «ολιγάρχες» και στους Γερμανούς βιομήχανους …Ο βαθύπλουτος πράκτορας, ο οποίος έχει κρύψει τα χρήματά του στα «μπαούλα» των Σιωνιστών τοκογλύφων.

Αυτός είναι που έρχεται τώρα να γίνει το «φόβητρο» της Ευρώπης. Η «παράσταση» μόλις ξεκίνησε. Τώρα θα παριστάνει τον Ρώσο, τον Ορθόδοξο, τον κρυπτοκομμουνιστή κλπ.. Θα πάρει όποια ιδιότητα απαιτεί ο ρόλος του, για να εκφοβίσει τους ευρωπαϊκούς λαούς …«Ρώσος», για να ερεθίσει τα εθνικά ένστικτα των ευρωπαϊκών λαών …«Ορθόδοξος», για να ερεθίσει τους Προτεστάντες και τους Καθολικούς τής Ευρώπης …«Κομμουνιστής», για ν’ «απειλήσει» την ελευθερία τού δυτικού καπιταλισμού. Ό,τι «στολή» απαιτεί ο εκφοβιστικός του ρόλος, θα τη φορέσει ο υπάλληλος της ΣΤΑΖΙ και των Σιωνιστών …Θα του τη «φορέσουν» οι Σιωνιστές σύμβουλοί του, όπως οι Τσουμπάις και το κακό συναπάντημα.

Αυτός ο «Τσάρος» τώρα απειλεί δήθεν την Ουκρανία …Την Ουκρανία ενός άλλου ηθοποιού τής ίδιας παράστασης …Πραγματικά ηθοποιού, και μάλιστα κωμικού …Απέναντι σ’ αυτόν τον «θίασο» ο γέρο-Μπάιντεν παριστάνει τον «Ναπολέοντα». Γιατί; …Γιατί ο εκβιαζόμενος Μπάιντεν γνωρίζει τα πάντα για το παρακράτος τής Ουκρανίας …Εκεί βρισκόταν το πεδίο δραστηριοποίησης του ηδυπαθούς, ναρκομανούς και διεφθαρμένου γιού του …Εκεί ο Μπάιντεν συνεννοείται απ’ ευθείας με τους «συμμάχους» του, γιατί πρωτίστως είναι συνεργάτες και συνένοχοι τόσο του ιδίου όσο και του γιού του.

Για τις αθλιότητες του γιου του, ο Μπάιντεν θέλει να αιματοκυλήσει την ανθρωπότητα! - Triklopodia | Triklopodia Γι’ αυτό επιλέχθηκε το «σκηνικό» τής Ουκρανίας με τον Μπάιντεν πρωταγωνιστή …Εκεί είναι που «ακουμπά» η Ευρώπη την «τρομοκράτισσα» Ρωσία …Εκεί είναι που μπορεί να δημιουργηθεί μια στρατιωτικού τύπου «τριβή», ώστε να απειλείται με «φωτιά» ολόκληρος ο Πλανήτης και όχι μόνον η Ευρώπη. Όπως είπαμε, έπρεπε πάση θυσία να στήσουν ένα πολεμικό «σκηνικό», για να μπορούν οι Σιωνιστές να εξαπολύσουν μια προπαγάνδα τρόμου στην Ευρώπη, προκειμένου να ελέγξουν τα θύματά τους. Προσπαθούν ν’ «αναστήσουν» τον διπολικό μεταπολεμικό σχεδιασμό, βάζοντας στη θέση τής Σοβιετικής Ένωσης τη Ρωσία …Το ίδιο δίπολο, το οποίο καθήλωσε ολόκληρη τη μεταπολεμική Ευρώπη σε μια τρομερή αμερικανική τραπεζική «Κατοχή» …Η Ρωσία βέβαια είναι μια τόσο «αυθεντική» και ισχυρή εχθρός τής γερμανοκρατούμενης Ευρώπης όσο «αυθεντικός» είναι κι ο ηγέτης της…

…Η λεηλατημένη Ρωσία από τους Σιωνιστές ολιγάρχες —τύπου Αμπράμοβιτς, Φρίντμαν, Αμπράμοφ, Ντεριπάσκα, Χοντορκόβσκι κλπ.— που τη βάζουν να παριστάνει τον «εχθρό» τής υπερχρεωμένης Ευρώπης …Η πάμπλουτη Ρωσία των θεόφτωχων Ρώσων, η οποία δεν παράγει τίποτε …Η Ρωσία, της οποίας σχεδόν το σύνολο της οικονομίας έχει παραδοθεί εξ’ ολοκλήρου στις γερμανικές εταιρείες …Η Ρωσία, της οποίας ΟΛΟΙ οι φυσικοί πόροι και ΟΛΑ τα κρατικά δίκτυα υποδομών ανήκουν σε Σιωνιστές και Γερμανούς …Η Ρωσία των πάμπλουτων «Ρώσων» ολιγαρχών, που κανείς τους δεν είναι Ρώσος και κανένας απ’ αυτούς δεν κατοικεί μόνιμα στη Ρωσία…

German Chancellor Gerhard Schroeder hugs Russian President Vladimir Putin (R) as they walk during their meeting in St Petersburg, 7 October 2005 …Αυτή είναι η μονίμως «εχθρική» Ρωσία, η οποία απειλεί την Ευρώπη με το πετρέλαιο και το φυσικό της αέριο και την «επιθετική» της πολιτική τη χαράσσει ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας Σρέντερ. Ο Σρέντερ είναι ο πρόεδρος της γιγαντιαίας κρατικής Rosneft …Τόσο «αυθεντικός» κίνδυνος είναι ο ρωσικός κίνδυνος, ο οποίος απειλεί την Ευρώπη και τη Γερμανία ως «προστάτιδά» της. Στην κυριολεξία η Ρωσία σήμερα δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια ιδιωτική εταιρεία, η οποία συνεργάζεται με το Βερολίνο, για να εξυπηρετήσει και τα γερμανικά συμφέροντα …Άλλη μία Siemens, της οποίας τον CEO τον διορίζει απευθείας το Βερολίνο, για να παριστάνει τον Πρόεδρό της …Μία τεράστια «αγελάδα», η οποία βόσκει στις στέπες τού Βορά και την «αρμέγουν» —μέχρι αίματος— οι Σιωνιστές τοκογλύφοι.

 

 

Η Γκισλέιν Μάξγουελ…

…κι ένα «κουβάρι», το οποίο ξετυλίγεται επικίνδυνα.

 

Την ώρα που θα υπέθετε κάποιος ότι όλα τούς πηγαίνουν κατ’ ευχήν, συνέβαιναν «υπόγειες» εξελίξεις, οι οποίες ήταν θέμα χρόνου να έρθουν στην «επιφάνεια» και ν’ απειλούν να τινάξουν τα πάντα στον αέρα. Τα θύματα του Έπσταϊν δεν ησύχαζαν κι ούτε μπορούσαν να ικανοποιηθούν από τη «γλυκιά συμφωνία» των αθλίων τού Χάρβαρντ …Το «δωράκι» στο Μαϊάμι δεν ήταν δυνατόν να του εξασφαλίσει για πάντα το ακαταδίωκτο. Το «δωράκι» τού 2008 θα τον προστάτευε μόνον για όσο διάστημα έλεγχαν τα αφεντικά του τον Λευκό Οίκο. Για όσο διάστημα κυβερνούσε ο «αχυράνθρωπος» Ομπάμα και μαζί μ’ αυτόν οι Μπάιντεν και Κλίντον, δεν θα τον ενοχλούσε κανένας. Ήταν τόσο εξασφαλισμένος, που, παρ’ όλο που είχε καταδίκη για παιδεραστία, τον είχε καλέσει ο Πρίγκηπας της Βρετανίας στο πάρτι γενεθλίων της ανήλικης κόρης του …Με την κάλυψη της Αμερικανικής Δικαιοσύνης καταδικασμένος για παιδεραστία εγκληματίας πήγε σε γενέθλια ανήλικου βασιλικού γόνου !!! …Παγκόσμιο ρεκόρ γι’ αυτούς που ελέγχουν τους καλεσμένους τού Παλατιού.

Εννοείται βέβαια πως, εάν την κυβέρνηση-Ομπάμα τη διαδεχόταν μια κυβέρνηση-Χίλαρι, το «Lolita Express» θα συνέχιζε τα πέρα-δώθε στα κολαστήρια και οι «σκληροί» δίσκοι θα γέμιζαν με νέο υλικό, το οποίο εμπλούτιζε διαρκώς τα αρχεία τής Μοσάντ. Όμως, τα πράγματα δεν έγιναν όπως θα βόλευαν τους Σιωνιστές και τον προστατευόμενό τους παιδεραστή υπάλληλο. Η χαζή Χίλαρι είχε χάσει τις εκλογές από τον μέχρι τότε γραφικό Τραμπ …Αυτόν, τον οποίο οι ίδιοι οι Σιωνιστές επέλεξαν, για να τον έχει απέναντί της σαν «εύκολο» αντίπαλο το «κουτσάλογο» η Κλίντον. Αυτό ήταν το χειρότερο που μπορούσε να τους συμβεί και μάλιστα στη χειρότερη στιγμή που θα μπορούσαν να το πάθουν. Η Κυβέρνηση είχε έρθει στα χέρια τού απρόβλεπτου Τραμπ κι αυτό ήταν εκμεταλλεύσιμο για κάποιους, οι οποίοι έβλεπαν μια «σχισμή», για να συνεχίσουν τον αγώνα τους εναντίον τού κτήνους. Τα θύματα του Έπσταϊν κατάλαβαν ότι αυτή η ευκαιρία δεν ήταν μόνον μεγάλη, αλλά η μοναδική που θα είχαν.

Ο Τραμπ δεν έδειχνε πρόθεση να εμπλακεί στην υπόθεση. Μπορεί να γνώριζε κοινωνικά τον Έπσταϊν, αλλά δεν ήταν διατεθειμένος να μπλεχθεί στην υπόθεσή του, για να τον προστατεύσει. Δεν μπορούσαν οι Σιωνιστές να τον εκβιάσουν και ν’ αποσπάσουν την προστασία του. Πέρα από κάτι φωτογραφίες σε κοινές κοινωνικές εκδηλώσεις δεν διέθεταν κάτι πιο σημαντικό. Αυτοί ήταν που άρχισαν να διοχετεύουν τις φωτογραφίες τού Τραμπ με τον Έπσταϊν, για να τον εξομοιώσουν με τον Κλίντον και να θολώσουν τα «νερά» που συνέδεαν το παιδεραστικό κύκλωμα με τους ίδιους. Με τον τρόπο αυτόν επιχείρησαν να πιέσουν, αλλά ο Τραμπ δεν «τσιμπούσε». Τον πίεσαν με δικούς τους δημοσιογράφους ν’ αποσπάσουν μια ενστικτωδώς αμυντική απάντηση, την οποία θα τη χρησιμοποιούσαν ως εκβιαστική «παντιέρα», για να επιχειρήσουν νέο «κουκούλωμα», αλλά ο έμπειρος στις κουτσομπολίστικες «παγίδες» των ΜΜΕ Τραμπ δεν τους έκανε το χατίρι …«Τον γνωρίζω κοινωνικά, αλλά μην με ανακατεύετε μ’ αυτόν …Δεκαπέντε χρόνια έχω να τον δω …Άλλη ερώτηση παρακαλώ».

Χωρίς την προεδρική κάλυψη και τη «συνενοχή» τού Λευκού Οίκου ήταν θέμα χρόνου ν’ αρχίσουν νέες μηνύσεις των θυμάτων σε άλλες Πολιτείες και να ξεκινήσουν εκ νέου έρευνες. Αυτό και έγινε στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης. Ο Εισαγγελέας της διέταξε νέες έρευνες, όχι μόνον για τη σεξουαλική ανωμαλία του, αλλά και για την εξαιρετικά ευνοϊκή μεταχείριση, που του επιφύλαξε η Αμερικανική Δικαιοσύνη στην πρώτη σύλληψή του στη Φλόριντα. Τα αποτελέσματα των νέων ερευνών ήταν τρομακτικά για το μέλλον τού Έπσταϊν. Όπως ήταν φυσικό, τον συνέλαβαν εκ νέου κι αυτήν τη φορά τα πράγματα ήταν πλέον τραγικά γι’ αυτόν …Μόνον εξαιτίας των πρώτων κατηγοριών που του απαγγέλθηκαν, κινδύνευε με ποινή τουλάχιστον 45 ετών.

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα το μέλλον του ήταν ζοφερό. Δεν μπορούσαν να τον γλιτώσουν από την καταστροφή και οι χρηματοδότες του γνώριζαν πως ήταν θέμα χρόνου να εκμεταλλευτεί ο ίδιος τις διατάξεις τού αμερικανικού νόμου, προκειμένου να «συνεργαστεί» με τις Αρχές και ν’ αποκαλύψει τους συνεργάτες του και τους σκοπούς τους. Ως γνήσιος Εβραίος, με απολύτως γνήσια εβραϊκή παιδεία, θα χρησιμοποιούσε ΟΛΑ τα μέσα για να επιβιώσει. Έτοιμος να παραδώσει στη Δικαιοσύνη τους «σκληρούς» δίσκους από όλες τις ερωτικές «φωλιές» τής ανωμαλίας ήταν ο Έπσταϊν. Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν ήταν απλά άχρηστος για τους Σιωνιστές, αλλά κι επικίνδυνος.

Jeffrey Epstein autopsy confirms he hanged himself in jail cell

Το αποτέλεσμα ήταν το «απολύτως φυσιολογικό» γι’ αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν μάθει να κινούνται μόνιμα στα όρια της νομιμότητας, και πέρα απ’ αυτά …Τον «αυτοκτόνησαν», και εδώ υπάρχουν ευθύνες των αρχών, οι οποίες επέτρεψαν να συμβεί αυτό, χωρίς να προλάβουν να «καρπωθούν» τη «συνεργασία» του και ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει ως κέρδος για το κοινωνικό σύνολο. Σημασία έχει ότι αυτό το ανώμαλο σκουπίδι τον Αύγουστο του 2019 έφυγε από τη «μέση» και κάποιοι νόμισαν ότι έκλεισε η «τρύπα» που τους απειλούσε …Νόμισαν ότι «μπάλωσαν» το πρόβλημα.

Όμως, το πράγμα είχε «κακοφορμίσει» και —κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης, η οποία έβλεπε με καχυποψία αυτήν τη βολική για κάποιους «αυτοκτονία»— πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Τίποτε απ’ αυτά που θα τους βόλευαν δεν γινόταν όπως θα ήθελαν. Οι Αρχές στο διάστημα των ερευνών τους είχαν ανακαλύψει μεγάλο αριθμό θυμάτων του και τα πρόσωπα που εμπλέκονταν στις υποθέσεις πολλαπλασιάζονταν ραγδαία. Δυστυχώς όμως για κάποιους ο «ψαράς» μπορεί να είχε «αυτοκτονήσει», αλλά οι αρχές βρήκαν το «καλάμι» του …Ο Έπσταϊν δεν λειτουργούσε μόνος του. Τα θύματά του τού τα πρόσφερε στο «πιάτο» του η διαβόητη πλέον Γκισλέιν Μάξγουελ …Η κόρη τού επίσης διαβόητου Μάξγουελ, ο οποίος πριν από χρόνια είχε βρεθεί πνιγμένος —πιθανότατα δολοφονημένος— να επιπλέει κοντά στη θαλαμηγό του.

Ghislaine Maxwell Trial Gives Epstein Sex Abuse Victims Shot at Reckoning Αυτός ήταν άλλος ένας Σιωνιστής με όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά των Σιωνιστών …Άλλος ένας απατεώνας Εβραίος, ο οποίος παρίστανε τον μεγιστάνα με κλεμμένα χρήματα …Με χρήματα, τα οποία αποκαλύφθηκε ότι είχε υπεξαιρέσει από τα ασφαλιστικά ταμεία των εταιρειών του και η απάτη αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του …Άλλος ένας Εβραίος με «ψευδώνυμο», εφόσον το πραγματικό του όνομα ήταν Γιαν Χοχ …Άλλος ένας Εβραίος, ο οποίος ήταν αποδεδειγμένα Σιωνιστής και πράκτορας της Μοσάντ …Άλλος ένας Εβραίος, ο οποίος ήθελε να χρησιμοποιήσει την κόρη του σαν «εργαλείο», για να συμπεθεριάσει με τους Κένεντυ και ν’ «ανέβει» κοινωνικό επίπεδο …Ένα «εργαλείο», το οποίο εν ζωή δεν άφηνε κανέναν να το «πλησιάσει», εφόσον το φύλαγε για τη δική του εξέλιξη και κοινωνική άνοδο, πράγμα το οποίο του είχε γίνει έμμονη ιδέα. Άλλωστε γι’ αυτόν τον λόγο επέλεξε ένα «βαρύ» σκωτσέζικο επίθετο και βέβαια την ανάλογη προφορά.

Αυτός ήταν ο πατέρας τής Γκισλέιν. Εναντίον αυτής στράφηκαν ΟΛΑ τα θύματα του Έπσταϊν. Αυτήν υποδείκνυαν στις αρχές ως την άμεση συνεργάτιδα του «αυτόχειρα» …Άμεσα υπεύθυνη για το «ψάρεμα» και την παγίδευσή τους. Οι κατηγορίες εναντίον της ήταν φοβερές …Κατηγορίες τού τύπου «σεξουαλική εμπορία ανηλίκου», η οποία επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και 40 χρόνια …Κατηγορίες συγκλονιστικές για έναν κοινό άνθρωπο, αλλά όχι ιδιαίτερα παράξενες για τα εβραϊκά δεδομένα. Αν μετρήσουμε τους «σημαντικούς» Εβραίους, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί με τέτοιου είδους κατηγορίες —οι οποίες αφορούν το σεξ και την πορνεία— θα πρέπει ν’ αλλάξουμε τον τίτλο τού κειμένου …«Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια», όπως λένε κι οι παλιοί.

Κάπου εδώ όμως προέκυψε κι ένα άλλο πρόβλημα …Ένα πρόβλημα πολύ επικίνδυνο και το οποίο νόμιζαν ότι το είχαν επιλύσει με τη «γλυκιά συμφωνία» τού Μαϊάμι, όπου απαγόρευαν στο θύμα με το όνομα Βιρτζίνια Τζουφρέ να στραφεί εναντίον τού οποιουδήποτε την κακοποίησε και ανήκε στον ίδιο «κύκλο» ενοχής με τον Έπσταϊν, με τον οποίο είχε έρθει υποτίθεται σε συμφωνία. Νόμιζαν ότι, έχοντας αποσπάσει την υπογραφή τής Τζουφρέ, έχουν κλείσει το θέμα τής εμπλοκής των τρίτων προσώπων στις κατηγορίες περί ασέλγειας και κακοποίησης εις βάρος ανηλίκων. Όπως είναι φυσικό, η παράνομη και παράλογη συμφωνία δεν αναγνωρίζεται πλέον από κανέναν και η Τζουφρέ κάνει το χειρότερο, που θα μπορούσε να κάνει για τους Σιωνιστές …Μηνύει τον γιο τής βασίλισσας της Αγγλίας !!!…

Prince Andrew's Epstein Sexual-Abuse Lawsuit: Latest Updates …Το σκάνδαλο είναι τεράστιο, και πλέον ανεξέλεγκτο. Ο —πρώην πλέον «εξοχότατος»— Άντριου βγαίνει ζωντανά στο BBC, για να βρει το «δίκιο» του και ν’ αποδείξει την αθωότητά του. Η εμφάνισή του ήταν «κα-τα-πλη-κτι-κή» …για τους ψυχιάτρους, τους γενετιστές, τους ευγονιστές και άλλους επιστήμονες συναφών επιστημών. Το μόνο που απέδειξε στον απόλυτο βαθμό είναι οι τρομακτικές συνέπειες της ενδογαμίας, οι οποίες μαστίζουν τους «γαλαζοαίματους» …Αναμενόμενες συνέπειες, όταν είσαι ξάδερφος του εαυτού σου και ανιψιός τής μάνας σου …Ακόμα κι αυτοί, που δεν τον γνώριζαν, έμαθαν πόσο βλάκας είναι, και βέβαια ότι «δεν «ιδρώνει» ποτέ, γιατί τον πυροβόλησαν στα Φώκλαντ». Απ’ αυτόν επίσης μάθαμε ότι, όταν δεν θέλεις να σε δει ο κόσμος με κάποιον, κάνεις περίπατους μαζί του στα δημόσια πάρκα και μένεις για πολλές ημέρες σπίτι του …Όλα αυτά για να του πεις «εντίμως» ότι δεν πρέπει να συνεχίσεις να τον συναναστρέφεσαι …Αυτά είναι που μας είπε ο Πρίγκηπας !!!

Από εκεί και πέρα τα πάντα «τρέχουν» σε μια ανεξέλεγκτη πορεία, εφόσον η βασιλική οικογένεια —ή αλλιώς «the Firm»— είναι βέβαιον ότι δεν μπορεί ν’ αντέξει επιπλέον κλυδωνισμούς. Ήδη και πριν από το σκάνδαλο με τον πρίγκηπα —που δεν ιδρώνει ποτέ— είχε αρχίσει να τίθεται το ερώτημα στη βρετανική κοινωνία για το εάν θα πρέπει ή όχι να επιβιώσει η Μοναρχία μετά τον θάνατο της βασίλισσας. Πολλοί είναι αυτοί, οι οποίοι εδώ και χρόνια εκτιμούσαν ότι δεν θα μπορέσει αυτό να διαιωνιστεί και να περάσει ο θρόνος μετά τον θάνατό της στον Κάρολο. Βέβαια μετά από το σκάνδαλο αυτό, τα πράγματα επιδεινώθηκαν στον απόλυτο βαθμό.

Prince Andrew quits social media as sexual assault case looms | The Times of Israel Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασωθεί η εικόνα τού Θρόνου, η βασίλισσα «ξεγύμνωσε» τον αγαπημένο της «φωστήρα» απ’ όλους τους τίτλους του και βέβαια τους ρόλους και τους μισθούς του και υποτίθεται τον άφησε ν’ αντιμετωπίσει την Αμερικανική Δικαιοσύνη ως κοινός πολίτης. Αυτός ο κοινός πολίτης θέλει τώρα ν’ αντιμετωπίσει ένα Δικαστήριο Ενόρκων και, εάν κρίνουμε από τη συνέντευξη που έδωσε, μάλλον θα διασκεδάσουν τα πλήθη με την επανεμφάνισή του …Μεγάλη η βρετανική παράδοση στην κωμωδία και το ποιοτικό χιούμορ …Αυτήν τη Δίκη περιμένουν τώρα ΟΛΟΙ …και μεταξύ αυτών και οι Σιωνιστές.

Κάπου εδώ βέβαια αρχίζουν και τα δύσκολα …Εδώ βρίσκεται ο μεγάλος κίνδυνος γι’ αυτούς. Απ’ ό,τι φαίνεται «δάγκωσαν» ένα μεγαλύτερο «κομμάτι» απ’ ό,τι μπορούσαν να «μασήσουν», και θα το «πληρώσουν». Ενέπλεξαν στα πεζοδρομιακά τους κόλπα έναν αχρείαστο κι απολύτως περιττό για τα σχέδιά τους Πρίγκηπα κι αυτό θα τους φέρει απέναντι στο Βρετανικό Παλάτι …Τώρα όμως, που ΟΛΟΙ τους θα κληθούν να δώσουν τη μάχη τής επιβίωσης, θα δούμε ανατροπές …Τώρα δεν θα έχουν οι Σιωνιστές απέναντί τους φτωχές ανήλικες που τις κατέστρεψαν …Θα έχουν απέναντί τους τη «Φίρμα» …κι αυτήν δεν θα είναι εύκολο να την παγιδεύσουν και μάλιστα τη στιγμή που την έχουν φέρει στα πρόθυρα της καταστροφής. Γι’ αυτόν τον λόγο αυτό θα γίνει το μοιραίο σφάλμα τους. Λόγω του Θρόνου η υπόθεση απέκτησε τεράστια δημοσιότητα και ενδιαφέρον για τον κόσμο και ταυτόχρονα η δύναμη του Παλατιού θα στραφεί εναντίον τους. Θα έρθουν σε απευθείας σύγκρουση με τον βασικό πυρήνα εξουσίας τού χριστιανικού κόσμου …Του κόσμου τον οποίον εξευτέλισαν κι «αρρώστησαν», για να φτάσουν στην «κορυφή» τού Πλανήτη.

Queen meets Lord Rothschild Stock Photo - Alamy Στην πραγματικότητα «πριόνισαν» το «κλαδί» επάνω στο οποίο κάθονταν. Γιατί το λέμε αυτό; …Γιατί το «μυστικό» τής επιτυχίας τους βρίσκεται στη μεταξύ τους σχέση με τον Θρόνο αυτόν …Γιατί, εξαιτίας τής αδυναμίας και της ανεπάρκειας του Βρετανικού Θρόνου τα «παράσιτα» των γκέτο ανέβηκαν στην κορυφή τού χριστιανισμού …Η ολιγωρία των ηγετών τού χριστιανικού προτεσταντισμού επέτρεψε στους Ρότσιλντ και στους Χερτσλ να καταλύσουν συνολικά τον χριστιανισμό ως θρησκεία και από εκεί να κατακτήσουν την κορυφή τού κόσμου …Αυτός ο Θρόνος ήταν που επέτρεψε στη σιωνιστική «ψείρα» να εγκατασταθεί μόνιμα στο κεφάλι τού χριστιανικού «αετού» …Ως εκ τούτου αυτός ο Θρόνος είναι το «αγκωνάρι» των σχεδιασμών τους. Όσο υπάρχει αυτός ο Θρόνος, αυτοί θα μπορούν να είναι ήσυχοι και ν’ απολαμβάνουν την επιτυχία τους, γιατί πάντα θα τους εξυπηρετούν εκείνοι, οι οποίοι ελέγχουν τις αντιδράσεις των χριστιανών όλων των δογμάτων.

PRINCE CHARLES JACOB ROTHSCHILD Editorial Stock Photo - Stock Image | Shutterstock

Από τη στιγμή που —για τον οποιονδήποτε λόγο— τα είχαν «βρει» με τον Θρόνο, έπρεπε οι ίδιοι να τον προστατεύουν. Οι Σιωνιστές θα έπρεπε να είναι οι τελευταίοι που θα ήθελαν να δουν να φθείρεται —και τελικά να καταστρέφεται— ο Θρόνος, ο οποίος τους επέτρεψε να «καπελώσουν» τα πάντα …Παντελώς αχρείαστη ήταν η —δια παν ενδεχόμενο— «παγίδευση» τού Πρίγκηπα και οι μεγάλου ρίσκου συμμετοχές του στα πάρτι τους. Από τη στιγμή που «κρατούσαν» τον Θρόνο ως σύνολο, ήταν περιττού ρίσκου οι ενέργειες εις βάρος συγκεκριμένων μελών του. Έπρεπε οι ίδιοι να προστατεύουν τον Πρίγκηπα από πιθανές παγιδεύσεις άλλων επιτηδείων. Έπρεπε αυτός να τους παρακαλεί να πάει στα πάρτι τους κι αυτοί να τον διώχνουν, για ν’ αφήσουν τον Θρόνο «αποστειρωμένο» κι «αμέτοχο» στις δικές τους βρομιές. Ο συγχρωτισμός τού Πρίγκηπα μ’ αυτούς θα μπορούσε να γίνει εκμεταλλεύσιμος από κάποιους άλλους κι αυτό δεν συνέφερε ούτε τους Σιωνιστές ούτε το Παλάτι. Έπρεπε οι ίδιοι να υποδείξουν στη μητέρα του τον κίνδυνο από τις ενέργειές του …Μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, γιατί μιλάνε την ίδια «γλώσσα». Οι μεγαλύτεροι εκβιαστές τής ιστορίας μπορούν να συνεννοηθούν με μια βασίλισσα, η οποία κάθεται σ’ έναν ξένο Θρόνο, ο οποίος χάθηκε για τον νόμιμο κάτοχό του εξαιτίας εκβιασμών. 

Πιθανότατα να τους ενώνουν πιο πολλά πράγματα απ’ όσα μπορούμε να φανταστούμε. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε τώρα η βασίλισσα είναι ν’ αρχίσουν κάποιοι να ψάχνουν την ταυτότητα εκείνων, οι οποίοι «πίεσαν» τον βασιλιά Εδουάρδο να παραιτηθεί …και τι σχέση έχουν μ’ αυτούς που επωφελήθηκαν από την παραίτηση αυτήν …Να ψάχνουν να δουν ποιοι «διόρισαν» τον πατέρα τής βασίλισσας στην κλεμμένη θέση του και ποια θα μπορούσε να είναι η «αντιπαροχή» γι’ αυτόν τον αναπάντεχο «διορισμό» …Να ψάχνουν να βρουν ποιος «χρωστάει» σε ποιόν …Οι Σιωνιστές στη βασίλισσα ή η βασίλισσα στους Σιωνιστές; Πού θα βρισκόταν και τι θα ήταν σήμερα η Ελισσάβετ και η οικογένειά της, εάν δεν είχε συμβεί εκείνο το «αναπάντεχο» γεγονός; Ειδικά στην εποχή που διανύουμε δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για ν’ αναρωτιούνται οι Βρετανοί μήπως ο πατέρας της είχε τις ίδιες παρέες με τον πρίγκηπα Ανδρέα και γι’ αυτόν τον λόγο ήταν ο τελευταίος τής τάξης του στο Βασιλικό Ναυτικό Κολέγιο …Να αναρωτιούνται μήπως ο πατέρας της με τις παρέες του και με τις γνωστές μεθόδους τού «πεζοδρομίου» —όπου ανακατεύονται γυναίκες, παράνομο σεξ και σχέσεις με ΝΑΖΙ— ανέτρεψε τον βασιλιά αδερφό του.

Πολύ οικείο δεν φαίνεται στον αναγνώστη αυτό το μοτίβο των «προβλημάτων», που οδήγησαν τον Εδουάρδο στην παραίτησή του; …Μοιχεία, παράνομο σεξ, εκβιασμοί ηθικού περιεχομένου με απειλές αποκαλύψεων. Έβαλαν και τη γνωστή «πινελιά» των Σιωνιστών, αφήνοντας υπόνοιες φιλοναζισμού —και άρα ρατσισμού—, για να «σφραγίσουν» το θέμα και να μην τολμάει κανένας να ψάχνει και προπάντων ν’ αμφισβητεί τη νομιμότητα όλων εκείνων που έγιναν …Λίγο «κλειδαρότρυπα», λίγη ίντριγκα και προδοσία και ό,τι «πιασάρικο» και «ευκολόπεπτο» υπάρχει, που να μπορεί να ενοχλήσει τον λαό …Κυρίως το αγράμματο μέρος του, που «τρελαίνεται» να μαθαίνει για συνομωσίες «ροζ» αποχρώσεων. Πολύ Σιωνισμό δεν θυμίζει αυτή η «παλέτα» των «αμαρτιών», που οδήγησαν έναν βασιλιά στην «έξοδο»; …Τον ηγέτη τής μεγαλύτερης αυτοκρατορίας στην ιστορία τού κόσμου και ο οποίος ήταν μάλιστα και πολύ δημοφιλής στον λαό του …Τον νέο ηγέτη, που δεν είχαν κάτι άλλο και πιο σημαντικό να του προσάψουν, προκειμένου να τον ωθήσουν στην «έξοδο».

Γιατί έγιναν όλα αυτά; …Για να εμποδίσουν τον Βασιλιά να παντρευτεί μια διαζευγμένη και μάλιστα άτεκνη γυναίκα και άρα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα σε θέματα τίτλων και ιδιοτήτων; …Να μην κάνει δηλαδή αυτό, το οποίο έχει ήδη αναγνωριστεί ως δικαίωμα στον σημερινό διάδοχο Κάρολο; Δεν αναγνωρίστηκε αυτό το δικαίωμα στον βασιλιά τής Αγγλίας, ο οποίος είναι ταυτόχρονα κι ο Επικεφαλής τής Αγγλικανικής Εκκλησίας και άρα ο κατά τον νόμο υπεύθυνος ν’ αναγνωρίζει ή να απορρίπτει τέτοιου είδους σχέσεις; Ειρωνεία δεν είναι αυτό για τον νόμιμο διάδοχο του Ερρίκου τού Η’, ο οποίος δημιούργησε την Αγγλικανική Εκκλησία μόνο και μόνο για να γίνει αρχηγός της και να παντρεύεται όσες φορές θέλει και όποια θέλει; Περίεργα δεν είναι αυτά τα οποία περιγράφουμε; Όμως, εάν κάποιοι «παραίτησαν» παράνομα έναν βασιλιά, δεν τους «χρωστάνε» εκείνοι που τον διαδέχθηκαν; …Δεν τους χρωστάνε εκείνοι, οι οποίοι έκαναν «πειρατεία» στον πιο ισχυρό Θρόνο τής ιστορίας; 

Ποιος αποκλείει το γεγονός να «φύτεψαν» την παντρεμένη δίπλα στον αφελή βασιλιά εκείνοι, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις γυναίκες στα σχέδιά τους; Πολύ γρήγορα δεν έγιναν όλα αυτά σε μια περίοδο που η παγκόσμια ιστορία «έτρεχε» και κάποιοι ήθελαν να τακτοποιήσουν την εποχή που θ’ ακολουθούσε μετά τον πόλεμο; Μετά από αυτήν την παραίτηση δεν ξεκίνησε το «ξεκοκάλισμα» της αυτοκρατορίας, με τους Σιωνιστές να είναι οι μεγάλοι ωφελημένοι; …Ο «σκοτεινός» Λόρδος Μαουντμπάττεν, που —ως διορισμένος Αντιβασιλέας των Ινδιών— πρωταγωνίστησε στο «ξεκοκάλισμα» αυτό, τι ρόλο έπαιξε; …Ο θείος τού άντρα τής βασίλισσας, ο οποίος ανατινάχτηκε από τον IRA και του οποίου κάποια αρχεία εξακολουθούν να είναι απόρρητα σχεδόν έναν αιώνα μετά …Σύμπτωση; Όλα αυτά είναι επικίνδυνα ερωτήματα και τις απαντήσεις δεν θέλει να τις ακούσει το Παλάτι…

…Ειδικά τώρα, που καθημερινά τίθεται το θέμα κατά πόσο πρέπει η Μοναρχία να διαιωνιστεί και να διαδεχθεί ο Κάρολος τη μητέρα του …Να τη διαδεχθεί στη θέση τού βασιλιά ο παντρεμένος με τη διαζευγμένη Καμίλλα Πάρκερ Τζόουνς, η οποία έχει παιδιά κι εγγόνια από τον πρώτο της γάμο. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση ενθρόνισης του Καρόλου, τότε στο Μπάκινχαμ θα υπάρχουν δύο διαφορετικές βασιλικές οικογένειες …Η οικογένεια του βασιλιά και η οικογένεια της βασίλισσας —έστω κι αν αυτή είναι queen consort—. Η οικογένεια της βασίλισσας μάλιστα θα είναι Καθολική, πράγμα το οποίο είναι αίτιο «πολέμου» πολύ πέρα από τις «κόκκινες» γραμμές τού Προτεσταντισμού. Είναι δυνατόν να επιτραπεί στους Καθολικούς να «μπουν» στο Παλάτι τού αρχηγού τής Αγγλικανικής Εκκλησίας; Αυτή η διαδοχή, δηλαδή, θα έχει προβλήματα πολύ ουσιαστικά και βέβαια πολύ μεγαλύτερα από εκείνα που «έδειξαν την πόρτα τής εξόδου» στον Εδουάρδο.

Κι αν όλα αυτά τα μείζονα προβλήματα μπλοκάρουν τη διαδοχή τού Καρόλου, υπάρχει περίπτωση για χάρη τής «Φίρμας» να παρακαμφθεί αυτός από τον γιό του Γουίλιαμ, ο οποίος είναι ο επόμενος στη σειρά τής διαδοχής; …Θεωρητικά μπορεί να γίνει αυτό, αλλά πρακτικά και σ’ αυτήν την περίπτωση τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Τι θρησκεύματος είναι η πολυδιαφημισμένη και πολυφωτογραφημένη Κέιτ, η οποία θεωρείται το «μέλλον» τού Θρόνου; Ποιος τη «φύτεψε» δίπλα του; Γιατί την αποκαλούν στη Βρετανία ως «Waity Katie»; …Μήπως επειδή —με κάθε οικονομικό κόστος— «ακολουθεί» τον Γουίλιαμ από το σχολείο για να τον παντρευτεί;

Αν λοιπόν η Κέιτ είναι Εβραία, τότε —σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο— τα παιδιά της είναι επίσης Εβραίοι, εφόσον οι Εβραίοι ακολουθούν τη «γραμμή» τής μητέρας τους. Άρα; …Άρα, υπάρχει κι εκεί πρόβλημα, εφόσον ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να γίνει βασιλιάς ή διάδοχος τού Θρόνου τής Αγγλίας οποιοσδήποτε δεν είναι καθαρά Άγγλος Χριστιανός και μάλιστα Αγγλικανός. Εδώ όμως υπάρχει μια άλλη ιδιομορφία, η οποία αφορά μόνον τους Εβραίους και όχι τους κοινούς χριστιανούς σε όμοια περίπτωση. Επειδή η θρησκεία των Εβραίων είναι θρησκεία εθνική, η καταγωγή υπερτερεί τού θρησκεύματος …Το αίμα υπερτερεί τού θρησκεύματος. Αυτό σημαίνει ότι, ακόμα κι αν ένας Εβραίος αλλαξοπιστήσει, παραμένει Εβραίος με βάση τις «μητρικές» προδιαγραφές του. Άρα, και «βαπτισμένα» ως Προτεστάντες τα παιδιά τού Γουίλιαμ εξακολουθούν να είναι εθνικά Εβραίοι, εάν η μητέρα τους είναι Εβραία.

Είναι δυνατόν οι διάδοχοι του νέου βασιλιά τής Αγγλίας να είναι Εβραίοι; …Έχουν απαγχονιστεί βασιλείς και πρίγκηπες γι’ αυτό το θέμα !!! …Έχουν γίνει Εμφύλιοι πόλεμοι στην Αγγλία γι’ αυτό το θέμα !!! …Άρα; …Άρα, εάν η Κέιτ είναι «εργαλείο» τού Σιωνισμού, μάλλον δεν θα μπορεί να λειτουργήσει μετά απ’ όλες αυτές τις εξελίξεις. Τι θα κάνει ο Άγγλος Προτεστάντης Γουίλιαμ, εάν θα πρέπει ν’ αποκηρύξει τα παιδιά του από τη σειρά τής διαδοχής, για να του επιτραπεί ν’ ανέλθει στον Θρόνο σαν άτεκνος; …Μήπως θα πρέπει να ετοιμάζεται να γυρίσει από τις ΗΠΑ ο Πρίγκηπας Χάρυ; …Μήπως γι’ αυτό κάποιοι «ανησυχούσαν» —εκ του πονηρού κάποια σιωνιστικά διεθνή ΜΜΕ— για το χρώμα τού δέρματος του γιου του; Η οικογένεια, δηλαδή, η οποία έκανε «πειρατεία» και κατέλαβε τον Θρόνο τής Αγγλίας, κινδυνεύει να καταστραφεί για τους ίδιους λόγους που επικαλέστηκε η ίδια για να πραγματοποιήσει την «πειρατεία» της…

…Να ήθελαν να τα κάνουν όλα τόσο «χάλια» μόνοι τους, πιστεύουμε ότι δεν θα μπορούσαν …Θα έπρεπε να το μελετήσουν πάρα πολύ το θέμα και να βρουν τους κατάλληλους ανθρώπους ν’ ακυρώνουν όλες τις δυνατές επιλογές τής κάθε περίστασης. Μπροστά στο σημερινό χάλι τής προβληματικότητας η περίπτωση του Εδουάρδου ήταν η «χαρά» τής νομιμότητας.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που δεν συνέφερε ΚΑΝΕΝΑΝ —και κυρίως τους Σιωνιστές— η άστοχη και περιττή επαφή τους με τον Πρίγκηπα Ανδρέα; …Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν ήταν να μπλέξουν το Παλάτι στις γνωστές βρομοδουλειές τους. Τώρα έπεσαν οι «προβολείς» εκεί όπου δεν έπρεπε και μάλιστα τώρα που η βασίλισσα είναι στα «τελευταία» της και πρέπει να εξασφαλιστεί η διαδοχή …Να εξασφαλιστούν δηλαδή τα συμφέροντα του Σιωνισμού, τα οποία βασίζονται σ’ αυτό το Παλάτι …Την πάτησαν από την απληστία τους τώρα που η Κέιτ μπήκε στην τελική ευθεία να πάρει για λογαριασμό τού Σιωνισμού το ίδιο το Παλάτι. Τώρα, που έρχεται η σειρά τού «εργαλείου» τους να «αλώσει» τον Θρόνο και να τον παραδώσει καθαρά σε Εβραίους, έγινε το μέγα λάθος …Το μεγαλύτερο AΥΤΟΓΚΟΛ τής ιστορίας στη χώρα που γεννήθηκε το ποδόσφαιρο !!!

Τώρα προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν λύσεις και να κλείσουν στόματα, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο …Δεν αρκεί η παραδειγματική τιμωρία τού αγαπημένου γιου τής βασίλισσας. Επίσης δεν είναι τόσο εύκολο ν’ «αυτοκτονήσουν» και την πολύ καλά φυλασσόμενη πλέον Γκισλέιν. Οι προβολείς τού παγκοσμίου ενδιαφέροντος έχουν πέσει «επάνω» στην υπόθεση και όλα εξετάζονται κάτω από το «μικροσκόπιο» μιας κοινής γνώμης, η οποία —όπως πάντα— ζητάει να δει «αίμα» στην «αρένα». Οι Αμερικανική Δικαιοσύνη —ακόμα κι αν το ήθελε— δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει με μια «ολιγωρία» της, γιατί ήδη είναι υπότροπος με όλους τους χειρισμούς της στο θέμα. Έχασε μία φορά βασικό κατηγορούμενο μέσα από τα «χέρια» της και δεν μπορεί να το ξανακάνει. Είναι πλέον και γι’ αυτήν θέμα αξιοπιστίας να κάνει το καθήκον της, εφόσον κι αυτή κρίνεται. Γι’ αυτόν τον λόγο τής πληρώνουν και την πιο ακριβή νομική υποστήριξη που μπορεί να παρασχεθεί σε κάποιον εγκληματία.

Ghislaine Maxwell ends fight to keep eight 'John Does' secret - CNN

Βασική τους επιδίωξη είναι να την αποσπάσουν —έστω και προσωρινά— από την Αμερικανική Δικαιοσύνη …Να τη βγάλουν με κάθε τρόπο από τη φυλακή με εγγύηση. Γιατί είμαστε σίγουροι ότι αυτό είναι που προσπαθούν να κάνουν; …Γιατί πώς διαφορετικά η άεργη, ανεπάγγελτη και παντελώς κατεστραμμένη Γκισλέιν θα πλήρωνε τους πανάκριβους Εβραίους δικηγόρους της; …Πώς θα έκανε πρόταση 28 εκατομμυρίων δολαρίων ως εγγύηση για την προσωρινή αποφυλάκισή της; Προφανώς αυτοί τής τα έδωσαν …Για να τη «βοηθήσουν»; Εδώ είναι το ερώτημα …Να τη βοηθήσουν θέλουν ή να την ξεπαστρέψουν; …Πού κινδυνεύει πιο πολύ η ζωή τής Σιωνίστριας της Μοσάντ; …Μέσα στη φυλακή ή έξω με τους «συναδέρφους» της; Γιατί στο διάστημα που κρυβόταν από την Αμερικανική Δικαιοσύνη την προστάτευαν αξιωματικοί των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών;

Το επικίνδυνο για όλους αυτούς είναι ότι, από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την υπόθεση ούτε με τη «βοήθεια» του Θρόνου, τα πράγματα θα πάρουν ανεξέλεγκτη τροπή …Αναγκαστικά —και μέσα από τη διαδικασία των δικαστικών ερευνών— θ’ αναζητηθούν οι «σκληροί» δίσκοι των καταγραφικών καμερών, οι οποίοι έχουν καταλήξει στα χέρια τής Μοσάντ …Θα έρθουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των παιδεραστών, τα οποία ανήκαν στο κύκλωμα αυτό κι εκβιάζονταν από τους Σιωνιστές. Γιατί είναι αυτό επικίνδυνο; …Γιατί θ’ αποκαλυφθεί το παγκόσμιο «φάσμα» τής βιομηχανίας των «εκβιασμών» …Θα αποκαλυφθεί ότι ανάμεσα στα ονόματα αυτά βρίσκονται ονόματα επιστημόνων και πολιτικών. Θεωρούμε βέβαιο ότι ανάμεσα στα ονόματα αυτά θα βρίσκονται «επιστήμονες» φανατικοί υποστηρικτές τού τρόμου τής «πανδημίας» και των lockdown …Επιδημιολόγοι, γενετιστές, πνευμονολόγοι κλπ.. Μαζί μ’ αυτούς και στις ίδιες λίστες θα βρίσκονται και γνωστοί πολιτικοί …Γνωστοί και για τις θερμές τους σχέσεις με τον r/gaming - Just FYI Boby Kotic Activision CEO was listed in Jeffery Epstein’s Black book of contacts. σιωνιστικό παράγοντα …«Επιστήμονες» σαν τον Φάουτσι, ο οποίος μεγάλωσε στις νεοϋορκέζικες γειτονιές των Σιωνιστών …Πολιτικοί, οι οποίοι από τους πρώτους «έκλεισαν» τις χώρες τους από «αγάπη» κι «ευαισθησία» για τους λαούς τους …Οι ίδιοι, δηλαδή, οι οποίοι θέλουν είτε να τους «τσαντίσουν» είτε να τους προσβάλουν σαν «ψεκασμένους». Θέμα χρόνου είναι ν’ αποκαλυφθεί όλη η ατζέντα των εκβιαζόμενων από τους Σιωνιστές.

 

 

Ποιοι ανησυχούν στην Ελλάδα γι’ αυτές τις εξελίξεις;

 

Τώρα, που αυτοί οι τοκογλύφοι εκβιαστές κινδυνεύουν, μπορεί ο καθένας ν’ αναλογιστεί ποιες θα είναι οι τρομακτικές συνέπειες μιας εξασθένισής τους. Επηρεάζει τους πάντες η τύχη των «Δανειστών τού Πλανήτη» και βέβαια της πατρίδας μας. Η Ελλάδα μπήκε στα Μνημόνια απ’ αυτούς τους ανθρώπους με τα μέσα που συνήθως χρησιμοποιούν και άρα εντελώς άδικα …Μπήκε εξαιτίας των εκβιασμών, της τρομοκρατίας και των απειλών που της εκτόξευσαν οι Εβραίοι τύπου Γκρίνσπαν, Ζαν Κλωντ Τρισέ, Στρος Καν, Σαρκοζί και Μέρκελ. Γιατί άδικα; …Η Ελλάδα προδόθηκε από την πολιτική της ηγεσία …Από τη βρόμικη και διεφθαρμένη ηγεσία, η οποία έπεσε θύμα εκβιασμού των τοκογλύφων. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Εκβιασμοί, οι οποίοι αφορούσαν τα πρόσωπα που κυβερνούσαν, μετατράπηκαν σε εθνική καταστροφή. Αποφεύχθηκαν οι προσωπικές καταστροφές των διεφθαρμένων ηγετών της με αντιπαροχή την εθνική καταστροφή τής πατρίδας μας.

Αποκάλυψη: Το στημένο σχέδιο «Πυθία» το γνώριζε και ο Κώστας Καραμανλής - ΤΑ ΝΕΑ

Η αρχή αυτών των εκβιασμών έγινε στην κυβέρνηση του Καραμανλή και οι εκβιασμοί αφορούσαν τον ίδιο προσωπικά. Εγκληματικές αποφάσεις πάρθηκαν σε μια εποχή που οι κρατικές τράπεζες ήταν υπαρκτές και υγιείς και οι μόνοι που δεν «περνούσαν» τα δήθεν «στρες τεστ» ήταν οι ιδιωτικές τράπεζες των «κολλητών» και των «φίλων». Ο Καραμανλής, αντί να στείλει στη φυλακή τούς ιδιώτες τραπεζίτες —όπως ακριβώς έκαναν οι Ισλανδοί— και τον «λογαριασμό» στην ΕΚΤ, η οποία ήταν υπεύθυνη για τον έλεγχό τους, επέλεξε να καταστρέψει τον ελληνικό λαό …Πήρε κρατικά χρήματα, για να σώσει τους τραπεζίτες και να πληρώσει με αυτά τα ιδιωτικά δάνεια της Διαπλοκής και της Διαφθοράς. Υπακούοντας τυφλά στις εντολές των Σιωνιστών και της Γερμανίας, έσωσε με κρατικά χρήματα τις χρεοκοπημένες ιδιωτικές τράπεζες και έβαλε «λουκέτο» στις κρατικές τράπεζες, οι οποίες εκείνη την εποχή ήταν υγιείς και έτσι στέρησε από τον ελληνικό λαό την πιο σημαντική επιλογή διαφυγής από την κόλαση των Μνημονίων. Στην πραγματικότητα ο Καραμανλής ήταν αυτός, ο οποίος έκανε τα Μνημόνια «μονόδρομο» για τους Έλληνες.

Το αποτέλεσμα ήταν η καταστροφή. Αποτέλεσμα ήταν να πλουτίσουν οι Σιωνιστές τοκογλύφοι, οι οποίοι μας «φόρτωσαν» με σκουπίδια ομολόγων και χάρη στην προδοσία του Καραμανλή και των διαδόχων του τα εισέπραξαν στο ακέραιο, υποθηκεύοντας ολόκληρη τη χώρα και το μέλλον τού λαού της. Μόνον η Ελλάδα απ’ όλα τα κράτη τού κόσμου —εξαιτίας των προδοτών που την κυβέρνησαν— πλήρωσε στο απόλυτο τους τοκογλύφους για τα γραμμάτια της ντροπής. Ρωτάμε λοιπόν εμείς τον Καραμανλή, ο οποίος μας οδήγησε σ’ αυτήν την κατάσταση: …Το έκανε αυτό από βλακεία ή εξαιτίας εκβιασμού από το κύκλωμα αυτό; …Έχει κάτι να κρύψει από την ιδιωτική του ζωή και το οποίο το γνωρίζουν οι Σιωνιστές; …Υπάρχουν βίντεο ή φωτογραφίες του, οι οποίες τον καταστρέφουν και βρίσκονται στα χέρια τους; …Γιατί τόση αγωνία από τη δηλωμένη λεσβία «κομμουνίστρια» Κανέλλη, η οποία βγήκε κι απειλούσε τον κόσμο σε περίπτωση που αποκάλυπτε τις «ιδιομορφίες» τού χοντρού από τη Ραφήνα;

Τώρα ο Γιώργος θα λύσει και το παλαιστινιακό | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | antinews.gr

Από τη στιγμή που ο Καραμανλής «γονάτισε» στην κυριολεξία την Ελλάδα, κάποιος έπρεπε στη συνέχεια να την «εκτελέσει» …Να της δώσει τη «χαριστική βολή». Ποιος θα ήταν ιδανικότερος να παίξει αυτόν τον ανθελληνικό ρόλο τού δημίου των Ελλήνων από έναν αυθεντικό Εβραίο και Σιωνιστή; …Να τους κάνει τη δουλειά και να πάρει τα χρήματα κάποιος δικός τους άνθρωπος. Ποιος θα ήταν καλύτερος γι’ αυτόν τον ρόλο από τον Γιώργο Παπανδρέου; Αυτός δεν χρειαζόταν καν να εκβιαστεί …Σάρκα από τη σάρκα τους είναι …Παιδί τού Εβραίου Παπανδρέου είναι …Γόνος των Μινέικο …Αυτός ήταν που μετέτρεψε το συντριπτικό «χτύπημα» του Καραμανλή σε θανάσιμο «τραύμα» …Αυτός μας έβαλε στα Μνημόνια, αισθανόμενος εθνικός ήρωας …των Εβραίων, γιατί τέτοιος είναι. Πήρε εκδίκηση για τους Μακκαβαίους κι απλά —ως γνήσιος απόγονός τους— το έκανε επ’ αμοιβή !!!…

…Την ίδια «γλώσσα» μιλούσε ο Γιωργάκης με τον Εβραίο Στρος Καν τού ΔΝΤ, τον Τρισέ τής ΕΚΤ, τον Μπενράνκε τής FED, τον Άκερμαν της Ντόιτσε Μπανκ, τον Σαρκοζί ή τη Μέρκελ …Την ίδια Χανουκά γιόρταζαν. Ποιοι τους βοήθησαν όλους αυτούς; Ποιοι έβαλαν «πλάτη», για να εξυπηρετηθεί αυτή η σιωνιστική πολιτική στην Ελλάδα; …Οι πιο σκληροί τής γενιάς τους «αντισιωνιστές» …Οι σχεδόν επαγγελματίες «αντισιωνιστές» …Ο Βορίδης, ο Γεωργιάδης κι ο Πλεύρης …Τόσο «αυθεντικοί» εκφραστές τού αντισιωνισμού ήταν αυτά τα «παλικάρια» τού πατριωτισμού και της Ορθοδοξίας !!!

Μετά απ’ αυτούς τους εγκληματίες έπρεπε να βρεθεί δύναμη με «πίστωση», ώστε ν’ αποενοχοποιηθεί η προδοτική πολιτική τού δικομματισμού τής Μεταπολίτευσης …Να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά αυτό να μην έχει συνέπειες για τον προηγούμενο σχεδιασμό που οι ίδιοι είχαν δημιουργήσει και τους ευνοούσε. Ποιος άλλος θα ήταν καταλληλότερος να τους «αθωώσει» πέραν από τα δικά τους υποχείρια, που είναι οι κομμουνιστές; Ποιος άλλος θα ήταν καλύτερος πέραν από τους εγκληματίες τού Εμφυλίου, οι οποίοι ήταν πάντα πιστά «σκυλιά» τού Μπεναρόγια και των αφεντικών του; …Οι κομμουνιστές, οι οποίοι είχαν στηθεί με τα ρόπαλα έξω από τη Βουλή, μέχρι να ψηφιστεί το πρώτο Μνημόνιο, για να μην αφήσουν τους «Αγανακτησμένους» να εμποδίσουν τους ακροδεξιούς Βορίδηδες και Πλεύρηδες να το ψηφίσουν.

Τη βρόμικη δουλειά τού «ξεπλύματος» αυτής της πρωτοφανούς προδοσίας την ανέλαβε ο νεαρός και «καθαρός» Τσίπρας …Αυτός, ο οποίος με έναν «νόμο» θα «διέγραφε» όλα τα Μνημόνια και θα οδηγούσε τον λαό στον «Παράδεισο» …Αυτός, ο οποίος με την άδειά τους θα τα έβαζε με τη madame Merkel …Αυτός ήταν που τους πρόσφερε την «κωλοτούμπα» στο Δημοψήφισμα και στη Συμφωνία των Πρεσπών. Με την «κωλοτούμπα» ακύρωσε το μεγαλύτερο και μοναδικό «υπερόπλο» που έχει ο λαός, για να επιβάλει απ’ ευθείας τη βούλησή του στην πολιτική ηγεσία. Με το «στημένο» Δημοψήφισμα ακυρώθηκε η βούληση του λαού, παρ’ όλο που ήταν ξεκάθαρο το μήνυμά του. Ο ίδιος αυτός άνθρωπος, ως «επίλογο» της θητείας του, πρόσφερε στους Σιωνιστές το «άγιο Δισκοπότηρο» των Μακκαβαίων, που είναι η Μακεδονία. Ό,τι δεν κατάφεραν οι βάρβαροι με τσεκούρια και μαχαίρια, το κατάφεραν οι κομμουνιστές και τα «ορφανά» τού Εμφυλίου.

Μυστική συνάντηση Τσίπρα-Ρότσιλντ στο Παρίσι!

Ρωτάμε λοιπόν εμείς τον Τσίπρα: …Επειδή —ως γνωστόν— με καδρόνια και πέτρες δεν μπαίνεις στο Πολυτεχνείο, «χρωστάει» σε κάποιον την «επιτυχή» εισαγωγή του σ’ αυτό; Επειδή —επίσης ως γνωστόν— δεν ξέφυγε ποτέ από το επίπεδο της «αριθμητικής», για να πάει σ’ αυτό των «μαθηματικών», τον ρωτάμε ξανά: …«Χρωστάει» σε κάποιον την «επιτυχή» ολοκλήρωση των σπουδών του μέσα στο Πολυτεχνείο; …«Χρωστάει» σε κάποιον την ένταξή του στο Τεχνικό Επιμελητήριο; …«Χρωστάει» σε κάποιον το πρωτοφανές «σπρώξιμο» της δεξιάς Παναγιωταρέα; …«Χρωστάει» σε κάποιον τον πρωτοφανή «διορισμό» του ως αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος; …«Χρωστάει» σε κάποιον την άνεσή του να «πολεμά» τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό χωρίς κόστος;

Τα ίδια «κενά» βλέπουμε και στα γενικότερα οικογενειακά του χρέη. Αναμφισβήτητα το Μετσόβιο Πολυτεχνείο είναι μια μεγάλη σχολή …Δεν είναι όμως τόσο μεγάλη, που να «φτάνει» μέχρι την Κοζάνη. Πώς λοιπόν η Περιστέρα βρήκε «πόρτα» στην Κοζάνη, για να μπει στο Μετσόβιο της Αθήνας; Με τη βοήθεια ποιου «μεγεθυντικού φακού», προσόντα, τα οποία καλύπτουν απλά έναν διορισμό στην πρωτοβάθμια βαθμίδα εκπαίδευσης, έγιναν αίφνης ικανοποιητικά για πανεπιστημιακή καριέρα; «Χρωστάνε» μήπως σε κάποιον την οικογενειακή τους «επιτυχία»; Τα δίδακτρα των παιδιών τους ποιος τα πληρώνει σε ένα από τα ακριβά ιδιωτικά σχολεία τής πρωτεύουσας. Το «φτωχικό» επάνω στο κύμα σε ποιον «βλάκα» ανήκει, που το νοικιάζει όσο ένα δυάρι στην Κυψέλη; Υπάρχουν βίντεο που να δίνουν σε κάποιους Σιωνιστές τη δυνατότητα να τον εκβιάζουν;…

…Απλά πράγματα. Όταν κάποιος κάνει μυστικές συμφωνίες με εκβιαστές, όλα αυτά είναι δεδομένα. Με ποιους μίλησε στις ΗΠΑ πριν αναλάβει να διεκδικήσει την Πρωθυπουργία, «πουλώντας» αντιαμερικανισμό κι αντιγερμανισμό; Στο Παρίσι πήγε για να πληρωθεί από τους Σιωνιστές; Με ποιους συναντήθηκε στα γραφεία των Ρότσιλντ στο Παρίσι; Έχει μυστικούς λογαριασμούς σε τράπεζες των χρηματοδοτών τού Έπσταϊν ; Εάν μια ανώτερη αρχή ψάξει τα αρχεία των Σιωνιστών, θα βρει κάπου το όνομά του; Έχει κάτι υπ’ όψιν του κι έβγαλε δίπλωμα χειριστή ταχυπλόου σκάφους; …Δεν είναι δα και τόσοι πολλοί οι «καπεταναίοι» από την Κυψέλη !!! …Το μεγάλο του «πάθος» για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας από πού προκύπτει για έναν άνθρωπο, ο οποίος ποτέ δεν εκτίμησε τη Γνώση; …Μήπως ετοιμάζεται για «διαφυγή» στο εξωτερικό;

ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΜΗΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ… ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ; - Triklopodia | Triklopodia

Το ίδιο περίπου έγινε και με τον Μητσοτάκη. Μετά την καταστροφή τού Μνημονίου ήρθε η «λαίλαπα» του ψυχοπαθούς. Από τη στιγμή που «αλυσοδέθηκε» η χώρα, έπρεπε ν’ αποκτήσει μια ηγεσία, η οποία να επιτρέψει το «σκύλεμα» του πτώματός της …Μια ηγεσία «αναίσθητη» και στον ιδανικό βαθμό ψυχοπαθητική. Εδώ μπαίνει στο «παιχνίδι» ο μισότρελος γιος τού Αποστάτη …Αυτός είναι που ξεπουλά τα πάντα χωρίς ενδοιασμό …Έκαψε τη μισή Ελλάδα, για να τη γεμίσει με ανεμογεννήτριες …Απολιγνιτοποίησε τη χώρα, για να εξυπηρετήσει τους εμπόρους τής ενέργειας, οι οποίοι θησαυρίζουν μαζί του επάνω στα «πτώματα» των λαών. Όμως, το χειρότερο ήταν η γενική ισοπέδωση της εθνικής οικονομίας, εξαιτίας τής χείριστης διαχείρισης της «πανδημίας».

Ο Μητσοτάκης έγινε ο «λαγός» των Σιωνιστών, οι οποίοι θησαυρίζουν από τη διαχείριση αυτή …Αυτός ήταν που —πρώτος στην Ευρώπη— επέβαλε «πρώτος» τα γενικά lockdown …Αυτός ήταν που «πρώτος» δανειζόταν χρήματα από τους τοκογλύφους, για να κλείνεται υποχρεωτικά ο υπερχρεωμένος λαός στο σπίτι του …Αυτός ήταν που πρώτος —δήθεν—«εμπνεύστηκε» τα «πράσινα» διαβατήρια …Ο ίδιος είναι που στηρίζει —καί με όλα τα μέσα καί σε απόλυτη αντίθεση με τους ψηφοφόρους του— το σιωνιστικό σχέδιο της Συμφωνίας των Πρεσπών …Ο μοναδικός «ηγέτης» κράτους στα Βαλκάνια.

Όπως εύκολα αντιλαμβανόμαστε, όλοι αυτοί, οι οποίοι συνδέονται με την τοκογλυφία, την ενέργεια και την πανδημία είναι οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι …Δεν είναι άλλοι εκείνοι που είναι τοκογλύφοι και άλλοι εκείνοι που ασχολούνται με την ενέργεια ή τα φάρμακα …Οι ίδιοι, που «πουλάνε» δάνεια, είναι εκείνοι που πουλάνε ενέργεια, αλλά και φάρμακα …Οι ίδιοι Σιωνιστές είναι εκείνοι, οι οποίοι έχουν αλώσει τα πάντα και μέσω των εκβιασμών και της διαφθοράς έχουν κατορθώσει να ελέγχουν τις πολιτικές ηγεσίες όλων των χωρών.

Ρωτάμε λοιπόν εμείς τον Μητσοτάκη: …Όλα αυτά τα έκανε από βλακεία ή εξαιτίας εκβιασμού από το κύκλωμα αυτό; …Έχει κάτι να κρύψει από την ιδιωτική του ζωή και το γνωρίζουν οι Σιωνιστές; …Εκτός από τα τηλεφωνικά κέντρα τής Ζίεμενς έχει κρυμμένους λογαριασμούς, τους οποίους γνωρίζουν οι Σιωνιστές; Μπορεί ν’ αποδείξει ότι οι πανάκριβες σπουδές, τόσο του ιδίου όσο και των παιδιών του στο Χάρβαρντ, έχουν πληρωθεί από νόμιμους πόρους τής οικογένειας Μητσοτάκη; …Η Εβραία σύζυγός του —η οποία επανήλθε στην οικογενειακή τους εστία λίγους μήνες πριν την πρωθυπουργοποίησή του— σε ποιον ακριβώς τομέα εξειδικεύεται κι έχει τόσο μεγάλη περιουσία και εισοδήματα; …Η κόρη του πού ακριβώς εργάζεται και ΠΟΙΟΙ είναι οι εργοδότες της; …Τους Εβραίους, στους οποίους πούλησε το πατρικό του σπίτι, τους γνώριζε από προηγούμενες δραστηριότητες ή τους βρήκε μέσα από την αγορά; Ο ιατρικός του φάκελος περιέχει στοιχεία, τα οποία θα έκαναν απαγορευτική την ενασχόλησή του με την πολιτική και την κατοχή υψηλού δημοσίου αξιώματος και τον οποίο φάκελο έχουν στην κατοχή τους οι Σιωνιστές;…

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΔΕΙΤΕ τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ! Ο Κούλης και ο κύριος με την καπελαδούρα!

…Είναι τυχαίο που ο κεντρικός σύμβουλος και «δεκανίκι» τού πνευματικά «ανάπηρου» Κούλη είναι ο Εβραίος Γκρίνμπεργκ; …Ποιος πληρώνει αυτόν τον πανάκριβο σύμβουλο; …Ο ηλίθιος Μητσοτάκης ή αυτοί οι οποίοι πουλάνε ανεμογεννήτριες κι εμβόλια εξαιτίας του; …Η εμμονή τού Μητσοτάκη με τα εμβόλια οφείλεται σε δικές του πεποιθήσεις ή αποτελεί δέσμευσή του απέναντι στα αφεντικά που τον κάλεσαν στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ; Το «green pass» ήταν δική του έμπνευση ή εντολή από τον Εβραίο σύμβουλό του; …Ποιος ήταν πριν από τον Εβραίο αυτόν μυστικοσύμβουλός του; …Ποιος ήταν αυτός, ο οποίος ήταν ο «στρατηγός» τής εκλογικής του νίκης και προοριζόταν για «chief of stuff» τού πρωθυπουργικού του γραφείου; …Μήπως ήταν κάποιος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για παιδεραστία;

Όχι... δεν είναι ηλίθιος!!! - Πολιτική - cretadrive.gr Με ποιους κυβερνάει τώρα ο Μητσοτάκης; Με ποιους δηλαδή περνάει τη σιωνιστική πολιτική με ένα κόμμα, το οποίο υποτίθεται αντιπροσωπεύει τον πατριωτικό χώρο; …Με όλες τις «δημοκρατικές» δυνάμεις πλην των δεξιών, τους οποίους υποτίθεται αντιπροσωπεύει …Με στελέχη των κομμάτων που ίδρυσαν οι ίδιοι οι Σιωνιστές στην Ελλάδα και βέβαια στελέχη κομμάτων, τα οποία «πουλούσαν» μέχρι τώρα πατριωτισμό …Κυβερνά με τους τους διάφορους «Μόσιαλους» και τους «Χρυσοχοΐδηδες» του Παπανδρέου και τους κομμουνιστές τύπου Θεοδωρικάκου, Τσιόδρα κλπ. τού Μπεναρόγια. Αυτούς πλαισιώνουν οι μετανοήσαντες «πρώην αντισιωνιστές» τού ΛΑΟΣ. Όλοι δηλαδή οι «σκληροί» αντισιωνιστές, οι οποίοι ψήφισαν το Μνημόνιο του Παπανδρέου, είδαν το «φως το αληθινό» και μετανόησαν …Υπέβαλαν με όλους τους δυνατούς τρόπους τα σέβη τους στον Σιωνισμό κι ανέλαβαν την εξουσία …Αυτοί είναι τώρα οι «σκληροί» που διατάζουν και ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό …Οι νεόπλουτοι μετανοήσαντες, οι οποίοι τον θεωρούν «ψεκασμένο», «παλαβό», «απολίτιστο» και υπερασπίζονται όλες τις τιμωρίες που ο ψυχοπαθής Μητσοτάκης επιβάλει, αγνοώντας το Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Άποψη και για την στιλιστική εικόνα της Προέδρου - Stagonnews

Με αυτούς τους «σκληρούς» δεξιούς «πατριώτες» ο Μητσοτάκης εφαρμόζει όλη την πολιτική του ατζέντα. Αυτά τα «σκληρά» παιδιά τής Δεξιάς ψήφισαν «με τα δύο τα χέρια» τη σημερινή Πρόεδρο της Δημοκρατίας …Μία Πρόεδρο πολύ αμφιλεγόμενη …Μία πρόεδρο πραγματικό «καρτούν», η οποία προσβάλει ακόμα και την αισθητική των Ελλήνων. Πρόσφατα ξέσπασε ένα «βουβό» σκάνδαλο, το οποίο αφορούσε έναν ανώτατο Δικαστικό …Τον παιδόφιλο Παναγιώτη Ευστρατίου …Τον διορισμένο από την Κυβέρνηση-Μητσοτάκη-Γκρίνμπεργκ στη θέση τού Αντιπροέδρου τού Συμβουλίου τής Επικρατείας. Αυτός —κατά σύμπτωση— είναι «κολλητός» τής Προέδρου τής Δημοκρατίας …Στο ίδιο «κύκλωμα» ανήκουν …Στο ίδιο δικαστικό, κοινωνικό και πολιτικό «κύκλωμα» με αυτό της Προέδρου …Μεσοτοιχία ο ανώμαλος Δικαστής με την Πρόεδρο, η οποία «σπίτωσε» στο Προεδρικό Μέγαρο και τον «γκόμενο» της …Την κομμουνίστρια Πρόεδρο, η οποία αποτελεί την επιλογή τής δεξιάς κυβέρνησης-Μητσοτάκη.

Για να το κάνουμε δηλαδή πιο κατανοητό, θα πούμε ότι η κυβέρνηση αυτή, την οποία την ψήφισαν όλοι εκείνοι, οι οποίοι πιστεύουν στο γνωστό τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», ήταν αυτή που τοποθέτησε στον Προεδρικό Θώκο τής Ελληνικής Δημοκρατίας μια κομμουνίστρια, η οποία είναι «άπατρις, άθεη, διαζευγμένη» …με «γκόμενο» και σχέσεις με τους «Λιγνάδηδες» του δικαστικού σώματος …Επιλογή τής κυβέρνησης του «πατριωτικού χώρου», στην οποία αντιπρόεδρος είναι —ο προκάτοχός της στο Συμβούλιο της Επικρατείας— ο γιος τού διαβόητου «δωσίλογου της Κατοχής» Πικραμένου. Αυτή η περίεργη Πρόεδρος για κάποιον λόγο μισεί φανερά ΟΛΕΣ τις Ελληνικές Επετείους, αλλά δεν ξεχνά ποτέ να «μοιρολογεί» το «Ολοκαύτωμα» σε ΟΛΕΣ τις μεγάλες ή μικρές επετείους του.

Κατά «σύμπτωση» αυτό το κύκλωμα των ανώτατων δικαστικών είναι που έκρινε σαν «συνταγματικά» όλα τα Μνημόνια, τα οποία παρέδωσαν τους «τίτλους ιδιοκτησίας» τής χώρας στους Σιωνιστές Δανειστές, οι οποίοι —εκτός όλων των άλλων— είναι και οι χρηματοδότες τού Έπσταϊν. Κατά «σύμπτωση» αυτό το κύκλωμα των ανώτατων δικαστικών ήταν που έκρινε νόμιμο το ΤΑΙΠΕΔ και βέβαια το «κούρεμα» των ασφαλιστικών ταμείων. Κατά «σύμπτωση» αυτό το κύκλωμα των ανώτατων δικαστικών, το οποίο συνδέεται με προδοσίες κι ανωμαλίες, ανταμείφθηκε με Ανώτατα Πολιτειακά και Πολιτικά Αξιώματα.

Περίεργο δεν είναι αυτό; Γνωρίζει κανένας απ’ αυτούς τίποτε; Έχει αυτό το κύκλωμα παιδεραστίας σχέση με τον φυλακισμένο για παιδεραστία φίλο τού Μητσοτάκη Λιγνάδη; Τον «σκληρό» δίσκο τού υπολογιστή τού Λιγνάδη ποιος τον έχει στην κατοχή του; …Τον έχει η αστυνομία ή κάποιοι άλλοι, οι οποίοι γνωρίζουν —μέσω αυτού— όλο το «κύκλωμα» διακίνησης ανήλικων λαθρομεταναστών; Έχουν οι Σιωνιστές στα χέρια τους τίποτε «άπλυτα» του παραδικαστικού κυκλώματος και μέσω αυτών άλωσαν την πατρίδα μας; Τους αφορά η υπόθεση Έπσταϊν και όλοι οι πιθανοί εμπλεκόμενοι σ’ αυτήν; Σε ποιο «βάθος» του δικαστικού παρακυκλώματος φτάνει η παιδεραστία των «Προέδρων»;

 

 

Μήνυμα προς όλους τους ενδιαφερόμενους.

 

Το κείμενο αυτό γράφεται τη δεδομένη χρονική στιγμή για δύο διαφορετικούς αποδέκτες. Οι πρώτοι είναι αυτοί, οι οποίοι απλά διαβάζουν τα κείμενά μου και οι δεύτεροι είναι αυτοί, τους οποίους αφορούν τα κείμενα αυτά.

Σ’ ό,τι αφορά τους πρώτους, γράφεται, γιατί, μέσω αυτού του κειμένου, επιχειρώ να λύσω την απορία όσων αναγνωστών είναι ανυπόμονοι και βιάζονται να δουν και να βιώσουν αυτά τα οποία περιγράφω και πιθανότατα «βλέπουν» καθυστέρηση. Στο κείμενο αυτό, όπως εύκολα κάποιος αντιλαμβάνεται από την ανάλυσή του, τίποτε στην εξέλιξη των πραγμάτων δεν γίνεται αυτόματα και βέβαια με συνοπτικές και άρα πρόχειρες διαδικασίες …Τα πάντα απαιτούν «ωρίμανση» κι αυτό είναι μια διαδικασία χρονοβόρος, η οποία ακολουθεί τους δικούς της κανόνες και στην οποία δεν μπορεί κάποιος —όσες γνώσεις κι αν έχει— να επέμβει δυναμικά και να την αλλάξει κατά βούληση.

Αυτά είναι απλά πράγματα, τα οποία αφορούν όλες τις διαδικασίες τής φύσης. Όταν περιμένεις να ωριμάσει ένα φρούτο, για να το πάρεις από το δένδρο και να το φας, δεν έχει καμία σημασία εάν εσύ βιάζεσαι ή εάν είσαι αδιάφορος …Δεν έχει καμία σημασία εάν γνωρίζεις τα πάντα για τη δενδροκομία ή είσαι παντελώς άσχετος μ’ αυτήν …Οι διαδικασίες γίνονται ερήμην σου, είτε το θέλεις είτε όχι. Η «ωρίμανσή» τους γίνεται με βάση το Σχέδιο τού Δημιουργού και όχι με βάση τις προτεραιότητες και τις ανάγκες αυτών που προετοιμάζονται για τη «συγκομιδή». Η «συγκομιδή» θα έρθει στην ώρα της και όχι όποτε βολεύει κάποιους —και κυρίως τους ανυπόμονους— …Δεν χτυπάς ένα «δένδρο», για να επιταχύνει την καρποφορία του. Όποιος ξεκινάει νωρίτερα τη «συγκομιδή», θα μαζέψει άχρηστα «φύλλα» κι εμείς ποτέ δεν θα το κάνουμε αυτό.

 

Σ’ ό,τι αφορά τους δεύτερους —και άρα αυτούς, τους οποίους αφορά άμεσα το κείμενο αυτό— τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το κείμενο γι’ αυτούς έχει διαφορετική σημασία. Ως στόχο του έχει να τους ενημερώσει ότι παρακολουθούνται στενά σε οτιδήποτε κι αν κάνουν …Να τους υπενθυμίσει ότι κανένα έγκλημα εις βάρος τού λαού και του κράτους δεν παραγράφεται και δεν διαγράφεται. Όσο και να το «καλύψουν» με «σαλαμοποιήσεις», όπου ο επόμενος καλύπτει το έγκλημα του προηγούμενου, τίποτε δεν αλλάζει. Αυτοί, οι οποίοι νομίζουν ότι θα ξεφύγουν της τιμωρίας μέσα στο χάος των δεδομένων και των προσώπων, κακώς το νομίζουν…

…Δεν υπάρχει κανένα χάος …Μετρημένα «κουκιά» είναι όλα …Αυτοί, οι οποίοι θ’ αναλάβουν να κρίνουν και να τιμωρήσουν τους θρησκευτικούς, εθνικούς και κοινωνικούς εγκληματίες, γνωρίζουν τι κάνουν και πού πρέπει να ψάξουν τις αποδείξεις τους …Έχουν τις γνώσεις και τους τρόπους να βρουν αυτούς που αναζητούν, όσες «στρώσεις» εγκλημάτων κι αν έχουν δημιουργήσει. Όσο και να καλύπτει ο ένας τον άλλο, όλοι «φαίνονται». Από τον Σημίτη, ο οποίος με τα swaps και τη σχεδόν αποποινικοποίηση της Διαφθοράς δρομολόγησε την οικονομική κρίση, μέχρι τον Μητσοτάκη, ο οποίος σήμερα ξεπουλά την περιουσία τού λαού, οι πάντες θα τιμωρηθούν …Swaps, Ανακεφαλαιοποιήσεις Τραπεζών, Μνημόνια, Δημοψηφίσματα και Ξεπουλήματα αποτελούν διαδοχικές φάσεις τού ίδιου εγκλήματος, το οποίο απλά μοιράζεται σε πολλούς συνενόχους …ΟΛΟΙ μαζί θα κριθούν για ΟΛΑ, που είναι ΕΝΑ …Έτσι, για να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ χάος.

Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι έχουμε ήδη μπει στην τελική ευθεία για μια παγκόσμια οικονομική κρίση, η οποία θα οδηγήσει στην από αιώνες πολυαναμενόμενη ΚΡΙΣΗ. Έχουμε μπει σ’ έναν μονόδρομο, ο οποίος οδηγεί το σύστημα και τους κρατούντες σε ένα αδιέξοδο, το τέλος τού οποίου σίγουρα δεν θα τους αρέσει. Η αδυναμία τους να κάνουν ένα reset με το «εργαλείο» τού πολέμου όχι μόνον «ωριμάζει» επικίνδυνα τις συνθήκες που οδηγούν στην ΚΡΙΣΗ, αλλά ταυτόχρονα η χρονική αυτή «καθυστέρηση» απομονώνει τους πραγματικούς εγκληματίες απ’ αυτούς τους οποίους μέχρι τώρα —με λίγα «ψίχουλα» διαφθοράς— χρησιμοποιούσαν ως συλλογική «ασπίδα» τους. Κάθε μέρα που περνάει, δηλαδή, στερούνται συμμάχων και άρα συλλογικών άμυνων.

Οι συνωμότες Σιωνιστές διαρκώς απομονώνονται από συμμάχους, οι οποίοι αδυνατούν να επιβιώσουν στη σημερινή οικονομική κρίση …Συμμάχους, οι οποίοι «πέφτουν» ο ένας μετά τον άλλο στο πεδίο αυτής της πρωτοφανούς εντάσεως και διάρκειας οικονομικής κρίσης και οι μόνοι που τους απέμειναν είναι οι ακριβοπληρωμένοι τοπικοί προδότες μέσα σε κάθε κράτος. «Αποστεώνεται» ένα επικίνδυνο «τέρας», το οποίο θα φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να αμυνθεί. Τότε είναι που θα γίνει εύκολο ν’ απομονωθεί, όπως η τρίχα από το ζυμάρι. Τότε είναι που θα περιέλθει μέσα σε μία στιγμή στα χέρια αυτών που θα μεθοδεύσουν την ΚΡΙΣΗ. Είναι απολύτως βέβαιο —και θ’ αποδειχθεί στο άμεσο μέλλον— ότι το μοιραίο λάθος των Σιωνιστών ήταν ότι μπλέχθηκαν άμεσα —κι όλοι μαζί ως συμμορία— στη μεγάλη εκλογική νοθεία υπέρ τού Μπάιντεν. Αυτό το λάθος θα γίνει η αρχή τού τέλους τους, γιατί έβαλαν τους εαυτούς τους «απέναντι» σε ένα κρατικό θηρίο, το οποίο έχει πολύ σκληρούς νόμους για την αυτοπροστασία του.

Μπλέχθηκαν σε μια πραξικοπηματικού επιπέδου νοθεία για τη θέση τού ηγέτη τής κορυφαίας χριστιανικής δύναμης στον κόσμο κι αυτό δεν ήταν συνετό από την πλευρά τους. Αυτό από μόνο του αρκεί, για να επικρέμεται μόνιμα επάνω από τα κεφάλια τους το «Γκουαντάναμο» της θανατικής ποινής …ΟΛΟΙ μαζί κινδυνεύουν από κοινούς νόμους των ανθρώπων και μάλιστα πολύ πριν φτάσουν στην ΚΡΙΣΗ …Δυστυχώς γι’ αυτούς στην εποχή τού ίντερνετ και των υπολογιστών τα πάντα είναι «καταγεγραμμένα» και τίποτε δεν διαγράφεται, δεν καταστρέφεται κι ως εκ τούτου δεν χάνεται …Δυστυχώς γι’ αυτούς δεν θα έχουν την ευκαιρία να εξαφανίσουν στοιχεία στους «καταστροφείς» εγγράφων, όπως έκαναν με τα ενοχοποιητικά εις βάρος τους στοιχεία στην περίπτωση της ΣΤΑΖΙ.

Ό,τι και να γίνει, δηλαδή, θα έχουν μπροστά τους μια φοβερή και τρομερή εξουσία, την οποία μέχρι τώρα την έλεγχαν οι ίδιοι, και θα τη χάσουν …Μια εξουσία, την οποία την εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο και προσπάθησαν να την κάνουν ακόμα μεγαλύτερη, πιο αυθαίρετη και πιο σκληρή …Μια εξουσία, που, εάν τη χάσουν από τα χέρια τους, δεν θα τους επιτρέψει να διαφύγουν σε κανέναν «μακρινό» προορισμό του μικρού πλέον Πλανήτη μας. Εδώ βέβαια βρίσκεται και η μεγάλη τραγική ειρωνεία …Οι παλιάτσοι των γκέτο, οι οποίοι φαντάστηκαν τη Νέα Τάξη, ονειρεύτηκαν έναν Παγκόσμιο Θρόνο Εξουσίας κι έκαναν του κόσμου τα εγκλήματα για να δημιουργήσουν τον Θρόνο αυτόν. Το ρίσκο τους βέβαια δεν ήταν που ήρθαν σε σύγκρουση με όλους τους λαούς για τη δημιουργία τού Θρόνου αυτού …Το ρίσκο τους ήταν άλλο: …Πόσο σίγουροι είναι ότι οι ίδιοι θα είναι εκείνοι που καθίσουν επάνω στον Θρόνο αυτόν και όχι κάποιος άλλος, ο οποίος θα εμφανιστεί την τελευταία στιγμή και θα τους πάρει τη θέση, ώστε στη συνέχεια να τους πιάσει από τον «λαιμό»;

Αυτό μας θυμίζει τη φοβερότερη κατάρα των Εβραίων. Ποια είναι αυτή; …«Να αποκτήσει κανείς τα πάντα, και να χάσει τα πάντα» …Αυτή θα είναι και η μοίρα των Σιωνιστών. Αφού λεηλάτησαν όλες τις χώρες κι οδήγησαν τους λαούς στη δυστυχία των Μνημονίων, τώρα θα περιμένουν τη δική τους σειρά. Τώρα, που με την «ενίσχυση» των κλεμμένων τρισεκατομμυρίων των ΗΠΑ έχουν εξαγοράσει σχεδόν τα πάντα, καιρός είναι ν’ αρχίσουν να βλέπουν και τις άσχημες εκδοχές τού μέλλοντός τους. Αρκεί σε μία Ανώτερη Αρχή να δώσει εντολή «ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΙΣΡΑΗΛ» και ΟΛΑ θα πάνε στον «κουβά». Ό,τι έκλεψαν κι άρπαξαν από τους λαούς εδώ κι έναν αιώνα, θα χαθεί μέσα σε μία στιγμή…

…Ειδικά, εάν οι λαοί μάθουν την αλήθεια για την απάτη τού «Ολοκαυτώματος», το οποίο υπήρξε το «εφαλτήριο» για την παγκόσμια κυριαρχία τους …Μία κυριαρχία, η οποία —για να επιβληθεί— κόστισε εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών, εξαιτίας των δικών τους συνομωσιών, που οδηγήσαν την ανθρωπότητα στους Παγκόσμιους Πολέμους. Δεν υπάρχει συνομωσία, η οποία να αιματοκύλισε την ανθρωπότητα τον τελευταίο αιώνα, που να μην είναι οι εμπνευστές της …Από τις κομμουνιστικές «επαναστάσεις» και τα φασιστικά Πραξικοπήματα μέχρι τους πιο απάνθρωπους Εμφύλιους πολέμους και τις εθνοκαθάρσεις. Τώρα —και στην αυγή τής νέας χιλιετίας— θα «συλληφθούν επ’ αυτοφώρω» να οδηγούν την ανθρωπότητα σε νέα καταστροφή. Για να επιβάλουν τον σχεδιασμό τής Νέας Τάξης, η οποία θα τους μονιμοποιούσε στην «κορυφή» τού κόσμου, επέβαλαν τον παγκόσμιο φασισμό με άλλοθι την αντιμετώπιση της «Πανδημίας» …Για το «καλό» μας. Με τον τρόπο αυτόν κατέστρεψαν το σύνολο των εθνικών οικονομιών κι επιδόθηκαν σε ένα παγκόσμιο «πλιάτσικο» μοναδικής έντασης στην ανθρώπινη ιστορία.

Θέμα χρόνου είναι ν’ αντιληφθούν οι λαοί την τεράστια κοροϊδία που έχουν υποστεί από αυτούς για περισσότερο από έναν αιώνα. Θέμα χρόνου ν’ αποκαλυφθούν οι διεφθαρμένοι και ανώμαλοι ηγέτες, οι οποίοι έχουν γίνει υποχείριά τους. Οι λαοί θα μάθουν επιτέλους την αλήθεια για τον «ιό» αυτόν, ο οποίος πραγματικά «αρρώστησε» μέχρι θανάτου ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η «αρρώστια» τού Σιωνισμού, η οποία στις ημέρες μας οδήγησε σχεδόν στον «θάνατο» ολόκληρη την ανθρωπότητα, θα νικηθεί. Τυχεροί θα είναι οι Σιωνιστές τής διασποράς —οι οποίοι λειτούργησαν σαν θανατηφόροι «ιοί»— εάν οι λαοί τούς πάρουν μόνον τις περιουσίες τους και όχι τα κεφάλια τους …Έτσι, για να πάρουν μια μικρή εικόνα τού μέλλοντος που έρχεται …Μετά θα δούμε και ποιοι είναι οι πραγματικοί συντάκτες των «Πρωτόκολλων των «Σοφών» τής Σιών» …Η «θεραπεία» κατά τού πιο θανατηφόρου «ιού» στην ιστορία τής ανθρωπότητας ΤΩΡΑ αρχίζει …Το αντισιωνιστικό «εμβόλιο» υπάρχει και —δυστυχώς για τους Σιωνιστές— θα είναι απολύτως αποτελεσματικό και όχι σαν τα «σκουπίδια» που πουλάει η Pfizer.

Έρχεται η ώρα τής ΚΡΙΣΗΣ κι αυτά τα οποία θα δούμε δεν θα έχουν ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία τής ανθρωπότητας …Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ θα «πέσει» με τόσο «εκκωφαντικό» θόρυβο, που θα σοκάρει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Οι άνθρωποι θα «θυμούνται» αυτήν τη λυτρωτική «πτώση» για ΠΑΝΤΑ …Οι γενιές τού μέλλοντος θα τη «θυμούνται» όπως εμείς θυμόμαστε το «Προπατορικό Αμάρτημα», το οποίο «ύψωσε» την ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ που καταδυνάστευσε την ανθρωπότητα για χιλιάδες χρόνια. Η ώρα τής μεγάλης «συγκομιδής» έφτασε. Οι γενιές τού μέλλοντος θα «θυμούνται» για πάντα τη γενιά μας, γιατί η δική μας η γενιά θα είναι αυτή, η οποία θα νικήσει την «κατάρα» τού Προπατορικού Αμαρτήματος που είναι η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ. Η Εποχή τού Υδροχόου τώρα ξεκινά …και κανένας δεν μπορεί να τη σταματήσει.

 

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: