16 χρόνια πριν! Εσύ, τι θυμάσαι από το Euro 2004; - Westcity.gr

Χαίρε σύγχρονε Έλληνα …ΓΝΗΣΙΕ και ΑΞΙΕ απόγονε των αρχαίων προγόνων σου !!!

N E N I K H K A M E N

Στο Ισραήλ βρίσκονται οι αποδείξεις τής απόλυτης «καθαρότητας» του Γένους των Ελλήνων !!!

Από το Ισραήλ θα ξεκινήσει η νίκη των Ελλήνων !!!

Για άλλη μια φορά θα αποδειχθεί ότι από την ιστορία των άλλων κατανοείς τη δική σου !!!

 

Πολλές συζητήσεις γίνονται γύρω από την καταγωγή των σύγχρονων Ελλήνων και τη σχέση τους με τους διάσημους αρχαίους προγόνους τους. Κάποιοι κακοήθεις έφτασαν στο σημείο να εφεύρουν την έννοια «Νεοέλληνας», για να «δείξουν» αυτήν τη διαφοροποίηση σαν αποτέλεσμα της παρέλευσης των αιώνων. Γιατί όμως τους θεωρούμε κακοήθεις; …Γιατί ο Νεοέλληνας δεν είναι Έλληνας, όπως το νεόπλασμα δεν είναι πλάσμα !!! Το γεγονός ότι υπάρχει το συνθετικό «Έλληνας» καί στους δύο όρους, δεν αποδεικνύει καμία σχέση και καμία συνέχεια μεταξύ αυτών των δύο ιδιοτήτων. Ο όρος «Νεοέλληνας» είναι ένας άλλος όρος και ως εκ τούτου έχει άλλα χαρακτηριστικά και ιδιότητες. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία …Έχουν «βάθος» αιώνων και προέρχονται από συγκεκριμένες «πηγές» …Προέρχονται από τον προτεσταντικό κόσμο των Γερμανών …Τον κόσμο αυτόν, ο οποίος κυριαρχεί στον Πλανήτη τούς τελευταίους δύο αιώνες. Αυτοί είναι που βρίσκονται πίσω από αυτήν την παγκόσμια δυσφημιστική «εκστρατεία» κατά των σύγχρονων Ελλήνων κι αυτό το κάνουν για λόγους πολιτικών και πολιτιστικών συμφερόντων και τους οποίους θα περιγράψουμε πιο κάτω.

ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ από τους γνωστούς λαούς τής Μεσογείου δεν αμφισβήτησε την καταγωγή των σύγχρονων Ελλήνων. ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ από τους «συνοδοιπόρους» στην ιστορία και συγκάτοικους των Ελλήνων στις αυτοκρατορίες δεν αμφισβήτησε την αυθεντικότητα των απογόνων τους. ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ από τους λαούς-«αυτόπτες μάρτυρες» της ελληνικής παρουσίας στη Μεσόγειο δεν αμφισβήτησε την εθνική προέλευση του σύγχρονου ελληνικού λαού. Οι μόνοι, οι οποίοι την αμφισβήτησαν, ήταν οι ίδιοι που έκαψαν τόσο τη Ρώμη όσο και τη Νέα Ρώμη …Την αμφισβήτησαν αυτοί, οι οποίοι έπεσαν επάνω στο νεοσύστατο τότε ελληνικό κράτος και το ρήμαξαν …Την αμφισβήτησαν αυτοί, οι οποίοι εφεύραν τον ρατσισμό και όλες τις γενετικές θεωρίες των ηλιθίων και οι οποίες γνωρίζουμε όλοι το πού οδήγησαν την ανθρωπότητα. Οι επί χιλιετίες αυτόπτες μάρτυρες της ελληνικής «διαδρομής» και παρουσίας δεν αμφισβήτησαν ΠΟΤΕ την αυθεντικότητα του σύγχρονου Ελληνισμού και την αμφισβήτησαν με υποθέσεις κι αυθαιρεσίες οι Ναζιστές και το alter ego τους, που είναι οι κομμουνιστές.

Από αυτούς εκδηλώθηκε ένα άσβεστο μίσος απέναντι στους Έλληνες και τα παιδιά τους. Ένα μίσος, του οποίου τις «ρίζες» μπορεί να τις εντοπίσει και να τις ερμηνεύσει μόνον η επιστήμη τής ψυχιατρικής …Το μίσος τού εκπολιτισμένου απέναντι στον εκπολιτιστή του …Το μίσος τού θηρίου απέναντι στον εκπαιδευτή του …Το μίσος τού δούλου απέναντι στον κύριό του …Το μίσος τού ευεργετημένου απέναντι στον ευεργέτη του …Το μίσος αυτού, που «ισοπέδωσε» τη Βασιλεύουσα Πόλη και πήρε κομμάτια από τα συντρίμμια της, για να δώσει «λάμψη» στο χωριό του …Σαν τους Αλβανούς, οι οποίοι στα πρώτα χρόνια τής «απελευθέρωσής» τους από τον κομμουνισμό έπαιρναν από τα σκουπίδια άδεια κουτάκια Κόκα-Κόλα, για να διακοσμήσουν τα σπίτια τους. Αυτό έκαναν οι Γερμανοί τής Βόρειας Ευρώπης με τα «αποκαΐδια» τής Νέας Ρώμης. Από αυτήν τη μόνιμη και καταλυτική αίσθηση κατωτερότητας απέναντι στους Έλληνες προέρχεται το μίσος τους.

Μίσησαν αυτούς, οι οποίοι έχτισαν τη Ρώμη την οποία οι ίδιοι φθόνησαν. Μίσησαν αυτούς, οι οποίοι δικαιωματικά θεωρούνταν οι κληρονόμοι της. Μίσησαν αυτούς, οι οποίοι έχτισαν τον Δυτικό Πολιτισμό, στον οποίο οι ίδιοι «τρύπωσαν» με γκασμάδες και τσεκούρια κι αισθάνθηκαν για πρώτη φορά σημαντικοί. Όταν απέκτησαν τη δύναμη να εκδικηθούν αυτούς, τους οποίους επί αιώνες τους χρησιμοποιούσαν στα «παιχνίδια» τους ως μισθοφόρους «μπράβους», δεν παρέλειψαν να το κάνουν. Στην προτεσταντική «βάρδια» λοιπόν τής παγκόσμιας χριστιανικής κυριαρχίας προσπάθησαν —με όλα τα μέσα που τους πρόσφερε η θέση τους και η εξουσία— να εξαλείψουν εκείνους που θεωρούσαν «κληρονόμους» τής Ρώμης και τον ρόλο των οποίων φιλοδοξούσαν να πάρουν οι ίδιοι μέσα στον χριστιανισμό. Περί αυτού πρόκειται …Τον ρόλο των Ελλήνων στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ζήλεψαν και διεκδίκησαν οι Γερμανοί Προτεστάντες, είτε ως Αγγλοσάξονες είτε ως Πρώσοι και Βαυαροί …Θέλησαν να γίνουν η «ελίτ» τής Ρωμαιοχριστιανικής Κοινωνίας, χωρίς να έχουν τα απαραίτητα προσόντα πλην της δύναμης και του πλούτου που συσσώρευσαν μέσα από τις λεηλασίες.

Η «σύγκρουσή» τους με τον αυτοκρατορικό Ελληνισμό ήταν σχεδόν αναπόφευκτη. Όταν η «λάμψη» των πόλεων σου είναι τα «συντρίμμια» των Ελλήνων που έκλεψες και φιλοξενείς στα μουσεία σου, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Όταν η πνευματική σου «ανάπτυξη» περιγράφεται με πολυτελείς βιβλιοθήκες, οι οποίες απλά φιλοξενούν την ελληνική «γραμματεία», ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Όταν, για να δώσεις κύρος και λάμψη στα κέντρα τής εξουσίας σου πρέπει αυτά να τα κατασκευάσεις με τους ελληνικούς αρχιτεκτονικούς ρυθμούς, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Όταν η πνευματική σου «κίνηση» είναι η αναμάσηση των ελληνικών θεωριών, επίσης ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Όταν στην εποχή των πυρηνικών όπλων ο Θουκυδίδης εξακολουθεί να είναι η μεγάλη «δεξαμενή» στρατηγικής σκέψης, το μίσος βεβαίως και θα είναι άσβεστο γι’ αυτούς που θέλουν μερίδιο δόξας με το τίποτε.

Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι απευθείας δεν θα μπορούσαν να συγκρουστούν με τους Έλληνες, επέλεξαν τον δρόμο τού δειλού, που είναι ο δρόμος τής συκοφαντίας και της διαβολής. Για να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικοί στην πολεμική τους, πληρώνουν χαφιέδες …Χρησιμοποιούν άλλους Έλληνες, για να κάνουν τη «δουλειά» τους. Οι άνθρωποί τους στην Ελλάδα είναι ο τοπικοί λακέδες τους …Οι γνωστοί προδότες των προτεσταντικών Κολεγίων, που —ελέω αφεντικών— έχουν βάλει τον Ελληνισμό σε όλες τις γνωστές εθνικές περιπέτειες του τελευταίου αιώνα, ωθώντας τον προς την αυτοκαταστροφή…

…Αυτοί και τ’ αφεντικά τους είναι που μιλάνε για «Τουρκόσπορους», για «Αλβανούς» και «Βούλγαρους» …Αυτοί είναι που σε μια κρίση «ειλικρίνειας» και ιστορικού ρεαλισμού —πάντα πληρωμένη με ακριβές υποτροφίες— «παραδέχονται» ότι ελάχιστα πράγματα —γενετικά και πνευματικά— συνδέουν τους «Νεοέλληνες» με τους διάσημους Έλληνες του παρελθόντος. Ελάχιστα να το ψάξει κάποιος, θα δει ότι όλες οι εμετικές και ψευδείς θεωρίες για το «ψευδορωμαίικο» προέρχονται από το γνωστό Κολέγιο των Προδοτών και των Διεφθαρμένων. Έχουν χρηματοδοτήσει εκδόσεις βιβλίων, που «αναμασούν» τα αυθαίρετα συμπεράσματα των «πατέρων» των σύγχρονων ΝΑΖΙ !!!

Η αλήθεια δυστυχώς θα τους «πικράνει» και σ’ αυτό θα μας βοηθήσει και το παράδειγμα του Ισραήλ και των Εβραίων …Του αναμφισβήτητα εβραϊκού Ισραήλ …Του Ισραήλ, το οποίο οι ίδιοι —για τους δικούς τους λόγους— θαυμάζουν. Πριν εξετάσουμε το πώς θα μπορούσε η περίπτωση του Ισραήλ να βοηθήσει στην απόδειξη των όσων ισχυριζόμαστε, χρήσιμο είναι να δούμε μερικά πράγματα, τα οποία αφορούν την «προέλευση» των σύγχρονων Ελλήνων …Των σύγχρονων Ελλήνων και όχι των ανύπαρκτων «Νεοελλήνων» ή των «Ελληναράδων» …Να δούμε μερικά πράγματα, τα οποία αφορούσαν τη λειτουργία των κοινωνιών τους και τα οποία μέσα στον χρόνο λειτουργούσαν υπέρ της «καθαρότητάς» τους ως έθνος, φυλή ή πολιτισμικό «μοντέλο» …Πρακτικές οι οποίες για αιώνες χαρακτήριζαν τις εσωτερικές λειτουργίες των ανθρώπινων ομάδων και οι οποίες δεν αφορούσαν μόνον τους Έλληνες, αλλά και τους Εβραίους …Πρακτικές, οι οποίες ήταν κοινές κι ακολουθούνταν απ’ όλους τους «επώνυμους» λαούς τής ιστορίας στον ιστορικό χώρο τής Μεσογείου.

Οι Έλληνες, όπως και όλοι οι υπόλοιποι λαοί, οι οποίοι ανήκαν στην «ελίτ» τής ιστορίας —και των αυτοκρατοριών των οποίων ήταν επιφανή μέλη— είχαν έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας. Δεν αναπαράγονταν σαν τα «κουνέλια» ανεξέλεγκτα κι ανοργάνωτα, γιατί πρωτίστως δεν τους συνέφερε μια τέτοια πρακτική …Μείωνε την αξία τού κεφαλαίου τους. Με αυτόν τον ζωικής λογικής πολλαπλασιαστικό τρόπο αύξησης της δύναμης τους αναπαράγονταν μόνον οι βάρβαροι του Βορρά, οι οποίοι πόνταραν πάντα στη ζωική πρακτική τής άνευ προδιαγραφών αναπαραγωγής …Βάρβαροι, οι οποίοι βρίσκονταν σε μια φάση διαρκούς μετακίνησης, σύγκρουσης κι αρπαγής και ως εκ τούτου ως λαοί είχαν συμφέρον από την απλή αύξηση του «ζωικού» τους κεφαλαίου …»Κοπάδια» βαρβάρων, που μεγιστοποιούσαν την ισχύ τους και άρα τα συμφέροντά τους με την απλή αύξηση της ανθρώπινης μάζας …»Κοπάδια» βαρβάρων, που αναμιγνύονταν μεταξύ τους ανάλογα με τα συμφέροντά τους, γιατί απλούστατα δεν είχαν ποτέ να προστατεύσουν μια καταγωγή ή να «οχυρώσουν» μια ιστορία …Δεν ήταν ποτέ «επώνυμοι» στην ιστορία, ώστε ν’ αντιλαμβάνονται ως συλλογικό τους καθήκον να διασφαλίσουν την παράδοση, που τους διατηρούσε «αναλλοίωτους» σε μια ολιγομελή «ελίτ» των λαών. Αγνοώντας τη λειτουργία των λαών εκείνων, οι οποίοι είχαν τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά, οι βάρβαροι απλά «πολλαπλασιάζονταν», δίνοντας σάρκα και οστά στη «βιβλική» εντολή τού «αυξάνεσθε και πληθύνεστε».

Όλα αυτά τα φαινόμενα δεν αφορούσαν σημαντικούς λαούς τής ιστορίας, όπως οι Έλληνες ή οι Εβραίοι, οι οποίοι ήταν αναγκασμένοι να βρουν μεθόδους, ώστε να «πορεύονται» με ασφάλεια μέσα στον χρόνο. Οι Έλληνες, έχοντας συναίσθηση της ιδιαίτερης ταυτότητάς τους —και δίνοντάς της κερδοφόρα χαρακτηριστικά στην ιστορική τους εμπειρία— την προστάτευαν από επιμιξίες. Έχοντας μάλιστα επίγνωση του ιστορικού τους ρόλου και θεωρώντας ότι ανήκουν στην ελίτ των πολιτισμένων λαών, θεωρούσαν κάτι παραπάνω από καθήκον τους να διατηρούν την «καθαρότητά» τους, ώστε να την περάσουν στα παιδιά τους ως «κληρονομιά» και βέβαια ως «κεφάλαιο». Όπως και ΟΛΟΙ οι άλλοι λαοί με τα ίδια χαρακτηριστικά έτσι κι αυτοί ζούσαν μέσα στον κόσμο —στην εποχή κατά την οποία δέσποζαν οι πολυεθνικές αυτοκρατορίες— ως κλειστή «κοινότητα» …Κοινότητα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά …Φυλετικά, εθνικά, θρησκευτικά, αλλά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά.

Οι Έλληνες μέσα στους αιώνες προσπαθούσαν να έχουν διακριτά χαρακτηριστικά. Αυτό το επιτύγχαναν με μέσον τη διατήρηση της παράδοσης και τα κοινά ήθη και έθιμα. Η γλώσσα μπορεί να ήταν σημαντική γι’ αυτούς, αλλά ήταν δευτερευούσης σημασίας, εφόσον η «επιβίωσή» της επηρεαζόταν από παράγοντες μη ελεγχόμενους από τους ίδιους. Εξαρτιόταν από την κατά τόπους συγκέντρωση του ελληνικού πληθυσμού, τον περίγυρο, τους ισχύοντες νόμους κλπ.. Εκεί, όμως, όπου υπήρχε ισχυρή πληθυσμιακή τους παρουσία, η γλώσσα ήταν δεδομένη. Μπορεί να ήταν δίγλωσσοι ή ακόμα και τρίγλωσσοι, λόγω των αναγκών εντός τής πολυεθνικής κοινωνίας στην οποία λειτουργούσαν, αλλά τα ελληνικά ήταν η γλώσσα που διατηρούσαν όταν έκλειναν τις πόρτες των σπιτιών τους ή όταν άνοιγαν τις πόρτες των Εκκλησιών τους. Διατηρώντας έναν σταθερό «άξονα» της Εκκλησίας ως «μάρτυρα» και «θεματοφύλακα» της αυθεντικότητάς τους, πορεύονταν μέσα στον χρόνο με ελάχιστες απώλειες …Μια Εκκλησία, η οποία πάντα γνώριζε και κατέγραφε ποιος Έλληνας πέθαινε, αλλά κυρίως ποιος γεννιόταν. Οι κανόνες που αφορούσαν τη λειτουργία αυτής της κοινότητας ήταν απόλυτοι …Αν δεν ήσουν 100% ευθυγραμμισμένος μ’ αυτούς, ήσουν απλά «απόβλητος» της κοινωνίας…

…10% Πολωνός, 30% Άγγλος, 20% Ιρλανδός και 40% Γερμανός, που μυστηριωδώς είναι «γνήσιος» εθνικά Αμερικανός, δεν υπήρχε εκείνη την εποχή για κανέναν λαό τού «παλαιού κόσμου». Αυτά τα εφεύραν οι Προτεστάντες αποικιοκράτες, για να βρουν «συνενόχους» και να «φάνε» τις αποικίες από τους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Τότε, για πρώτη φορά λαοί, οι οποίοι δεν είχαν σχέση μεταξύ τους, απέκτησαν μια περίπου εθνική ιδιότητα, εξαιτίας γεωγραφικών όρων …Οι αποικιοκράτες ονόμασαν γηγενείς Αμερικανούς αυτούς, τους οποίους βρήκαν σε μια περιοχή, την οποία οι ίδιοι ονόμασαν Αμερική και τον ίδιο όρο πέρασαν μετά και στους εποίκους, οι οποίοι δεν είχαν καμία σχέση με τους γηγενείς …Γηγενείς Αμερικανοί και έποικοι Νεοαμερικανοί δανείζονταν κοινή «καταγωγή», χωρίς αυτό να ισχύει. Ήταν απόλυτα φυσικό αυτοί να μην έχουν καμία σχέση μεταξύ τους κι απλά να φέρουν έναν χαρακτηρισμό, ο οποίος αφορά αποκλειστικά και μόνον μια κοινή γεωγραφική παράμετρο. Αυτά όλα στον παλαιό κόσμο ποτέ δεν υπήρχαν, γιατί οι λαοί εκεί είχαν μακραίωνη ιστορία και είχαν κερδίσει με άπειρο αίμα και κόπο τη θέση τους στον κόσμο.

Ο νεολογισμός τού «Νεοέλληνα», δηλαδή, εκφράζει μια λογική με συγκεκριμένη προέλευση …και σε καμία περίπτωση δεν είναι ελληνική …Εφευρέθηκε από τους Προτεστάντες κι αποδόθηκε στους Έλληνες της μετά την «απελευθέρωση» εποχής, για να «σπάσει» την ιερή, αδιάκοπη κι ακατάλυτη σχέση των Ελλήνων με τους προγόνους τους. Χρησιμοποιήθηκαν όλα τα μέσα τής προπαγάνδας, για ν’ «αποκόψουν» τους σύγχρονους Έλληνες από την «κληρονομιά» τους, η οποία ξεκινάει από τη Μινωική Κρήτη και τις Μυκήνες και μέσω Αθήνας και Σπάρτης φτάνει μέχρι την αιώνια Ρώμη. Σ’ αυτήν την απίστευτη κληρονομιά βρίσκεται το ανθελληνικό πάθος των βαρβάρων. Μόνοι τους προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία που προκάλεσαν οι ίδιοι στον Ελληνισμό, προκειμένου να τον «γονατίσουν» …Προκειμένου να τον αναγκάσουν να παραδεχθεί ο ίδιος το λάθος που τους συμφέρει.

Πάντα υπήρχαν Έλληνες μέσα στον χρόνο και ποτέ «Νεοέλληνες». Αυτοί οι Έλληνες «πορεύονταν» μέσα στον χρόνο με απόλυτα καθαρά εθνικά και φυλετικά χαρακτηριστικά. Ελάχιστοι ήταν οι μικτοί γάμοι και ήταν τόσο «απαξιωτικοί» γι’ αυτούς που τους πραγματοποιούσαν —και βέβαια για τις οικογένειες που τους ανέχονταν— που λειτουργούσαν πάντα ως μέσον αποτροπής για τόσο ακραίες επιλογές. Σε όλη αυτή τη διαδικασία των απαράβατων κανόνων θεματοφύλακας της «διαδικασίας» και «μάρτυρας» των συλλογικών πεπραγμένων των Ελλήνων ήταν η Ορθόδοξη Εκκλησία. Η συνεχής και αδιάλειπτη λειτουργία τής Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας μέσα στους αιώνες «επιβεβαίωνε» όχι μόνον τα δικά της χαρακτηριστικά, αλλά και τα χαρακτηριστικά τού ποιμνίου της. Άσχετα με το τι πιστεύει κάποιος για τη σχέση της με τον αυθεντικό Ελληνικό Πολιτισμό, η φυσική της ύπαρξη και λειτουργία της εντός τού ελληνικού πληθυσμού τον εξυπηρετούσε ως «μάρτυρας» της αυθεντικότητάς του.

Τα ανάλογα συνέβαιναν και με την ελληνική γλώσσα. Πάλι —εξαιτίας των ίδιων βαρβαρικών κέντρων— άνθρωποι μισέλληνες προσπάθησαν να συκοφαντήσουν και ν’ ακυρώσουν τη γλώσσα των Ελλήνων …Προσπάθησαν να επιβάλουν, σαν «αυθεντική» προφορά τής ελληνικής γλώσσας, την προφορά τού αγράμματου Έρασμου. Και πάλι οι βάρβαροι έπαιξαν «παιχνίδια» εις βάρος τού Ελληνισμού και βέβαια της λογικής. Τι είδους παιχνίδια; …Παιχνίδια συμφέροντος …Παιχνίδια, που στόχο είχαν να εξασφαλίσουν την επιβίωση των «αγράμματων» σοφών τής Δύσης με αθέμιτα μέσα. Λογική είναι αυτή η αντίδραση συντεχνιακής φύσης. Μετά την Πτώση τής Πόλης οι «δάσκαλοι» των βαρβάρων —και για ν’ αντισταθούν στην υπεροχή των μορφωμένων Ελλήνων που κατέκλυζαν τη Δύση— επινόησαν μια «προφορά», που θα τους «φρέναρε». Αυτό ήταν το μόνο που μπορούσαν να κάνουν, απευθυνόμενοι απέναντι σε αγράμματα ακροατήρια, για να τους περιορίσουν …εφόσον ήταν ασυναγώνιστοι σε γνώσεις. Ο μόνος τρόπος για να τους περιορίσουν ήταν η αμφισβήτηση της αυθεντικότητας της ελληνικής γλώσσας και βέβαια της ελληνικότητάς τους.

Εκεί «χτύπησαν». Την «κουτσοανάγνωση» των αγράμματων και ημιμαθών «δασκάλων» της «θεοσκότεινης» Δύσης προσπάθησαν να την κάνουν κυρίαρχη. Αυτή ήταν η «προφορά» που επέλεξαν εκείνοι, οι οποίοι δεν γνώριζαν πώς λειτουργεί η ελληνική γλώσσα, εφόσον δεν την είχαν μητρική. Ας δει κάποιος τον γραφικό Μπόρις Τζόνσον να διαβάζει «ελληνικά» και θα καταλάβει τι λέμε. Αυτή η «προφορά» δεν έχει καμία σχέση όχι με τη γραμματική, αλλά ούτε με τη λογική. Ποια είναι η λογική; …Ότι η σύγχρονη ελληνική γλώσσα είναι απολύτως όμοια με την ελληνική γλώσσα των Ιερών Γραφών τού Χριστιανισμού. Είναι η γλώσσα που η Εκκλησία εκ των δεδομένων χρησιμοποιεί από τα χρόνια τής Ελληνιστικής Ρώμης. Είναι ή γλώσσα στην οποία έχει γραφεί ο Λόγος τού Χριστού και ήταν κυρίαρχη αιώνες πριν την εμφάνισή Του …Δεκάδες αιώνες δηλαδή πριν γεννηθεί το γερμανικό «τρωκτικό» με το όνομα Έρασμος.

Στο σημείο αυτό η λογική παρακάμπτει τόσο την ιστορία όσο και τη γραμματική κι «εξηγεί» τα πάντα μόνη της. Οι αρχαίοι Έλληνες με την απόλυτη ισχύ τής ελληνιστικής Ρώμης —και αιώνες πριν την εμφάνιση του Χριστού— αποφάσισαν για ΟΛΑ όσα αφορούσαν την ελληνική γλώσσα και άρα και για την προφορά της. Αυτοί ήταν οι Έλληνες της τότε Αλεξανδρινής Περιόδου, οι οποίοι συνέθεταν την πιο οργανωμένη και ισχυρή πνευματική δύναμη που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Αυτοί αποφάσισαν για όλα όσα θα αφορούσαν τη δική τους γλώσσα. Ως εκ τούτου, αυτό, το οποίο υπήρχε στον Κόσμο την εποχή εκείνη ως ελληνική γλώσσα, ήταν η απόλυτη εξέλιξή της και ο εμπλουτισμός της με βάση τις αποφάσεις εκείνων που τους αφορούσε. Η τελική της μορφή αποτελούσε αποτέλεσμα αποφάσεων σοφών ανθρώπων και όχι εκφυλισμού της από τη δημώδη χρήση, και τον οποίο κανένας δεν μπορούσε να ελέγξει ή να εξηγήσει. Η χριστιανική Εκκλησία «δανείστηκε» εκείνη τη γλώσσα, χωρίς να παρέμβει σε κανένα επίπεδο …Δεν ήταν αντικείμενό της να παρέμβει στη λειτουργία τής γλώσσας και ως εκ τούτου δεν το έκανε.

Στους αιώνες που ακολούθησαν η Εκκλησία ποτέ δεν ξέφυγε από το γλωσσικό «δόγμα» τής πρώιμης χριστιανικής περιόδου …Τα ελληνικά κείμενα διάβαζε στις Λειτουργίες της και τις ελληνικές δοξολογίες έψαλε μέσα στους ναούς της …ΠΟΤΕ δεν έπαψε να είναι ελληνόφωνη και ΠΟΤΕ δεν άλλαξε το δόγμα της. Άρα, είναι βέβαιο ότι μας κληροδότησε την ορθή εκδοχή τής ελληνικής γλώσσας …Της γλώσσας των μεγάλων φιλοσόφων τής Αθήνας, αλλά και των στρατηγών-αυτοκρατόρων τής Ρώμης …Της γλώσσας των λογίων στην πιο λαμπρή περίοδο του αρχαίου κόσμου …Της γλώσσας αυτής, που αναγκαστικά θα έπρεπε να μιλάνε τα στελέχη τής Εκκλησίας, για να μπορούν να διαβάζουν τις Ιερές Γραφές και άρα να κάνουν τη «δουλειά» τους …Τη γλώσσα που μιλάει σήμερα ο ελληνικός λαός και η οποία δεν έχει καμία σχέση με την «εκδοχή» τού Εράσμου —που, αυτός που τη μιλάει, φαντάζει για έναν ελληνόφωνο σαν άνθρωπος στην κορύφωση μιας επιληπτικής κρίσης.

Πότε όμως απέκτησε η Ελλάδα πρόβλημα τόσο με την «καταγωγή» των Ελλήνων όσο και με την «αυθεντικότητα» της γλώσσας της; …Μετά την ίδρυση του εθνικού κράτους τής Ελλάδας …Όταν οι Προτεστάντες δυσφημιστές τού Ελληνισμού —και σφετεριστές τού παγκόσμιου ρόλου του— ανέλαβαν τον πλήρη έλεγχο αυτού του κράτους …Όταν οι «Βαυαροί» έσπευσαν να «ξεκοκαλίσουν» το πρώτο ελληνικό κράτος κι αναζητούσαν το άλλοθι να το κάνουν απέναντι στον λαό που σεβόταν και θαύμαζε ολόκληρος ο κόσμος …Όταν προκάλεσαν την καταστροφή τής παγκόσμιας Ρωμιοσύνης και την «στρίμωξαν» σε ένα εθνικό «κονσερβοκούτι», που παρίστανε το κράτος …Ένα κράτος-«Μπανανία», το οποίο είχε παραδοθεί απόλυτα στα χέρια των χαφιέδων τους …Αυτούς, τους οποίους περιγράψαμε πιο πάνω ως λακέδες των Προτεσταντών …Αυτούς, που —από «ταπεινότητα» και «ρεαλισμό»— «αναγνωρίζουν» ότι οι Νεοέλληνες ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Έλληνες …οι οποίοι ήταν «διαφορετικός» λαός !!!

Κατά «σύμπτωση» οι ίδιοι αυτοί «ταπεινοί» άνθρωποι ήταν εκείνοι, οι οποίοι —για πρώτη φορά σε ιστορία χιλιετιών— στην αρχή τού προηγούμενου αιώνα προκάλεσαν το γλωσσικό ζήτημα, δημιουργώντας συνθήκες διχασμού μεταξύ των Ελλήνων …Αυτοί, οι οποίοι θέλησαν να απλοποιήσουν τη γλώσσα και να φύγουν από τον χρυσό «κανόνα» τής Καινής Διαθήκης, που μέχρι τότε ήταν και το όριο της ορθής εκδοχής τής ελληνικής γλώσσας …Αυτοί, οι οποίοι για πολιτικούς λόγους θέλησαν ν’ «ανεβάσουν» τη δημώδη μορφή τής γλώσσας στο ανώτατο επίπεδο, προφανώς επιδιώκοντας —μέσω αυτής της επιλογής— να «υποβαθμίσουν» την ποιότητα του ίδιου του Ελληνισμού. Επειδή —συνήθως— τη μία χρήσιμη «σύμπτωση» την ακολουθούν και πολλές άλλες, αυτοί είναι που σήμερα προσπαθούν να επιβάλουν και τη χρήση τής αγγλικής γλώσσας στη βασική εκπαίδευση των Ελλήνων, και είναι αυτοί που προσπαθούν να αλλοιώσουν μέχρι και το αλφάβητο της γλώσσας, για να μην «κουράζονται» οι μαθητές …με τα πολλά και «περιττά» «ι» και τα «ε»!!!

Όλα αυτά ΔΕΝ είναι τυχαία …και, όπως καταλαβαίνουμε, έχουν μια συγκεκριμένη «στόχευση» …Στόχος τους είναι αρχικά η υποβάθμιση του Ελληνισμού και το ποθούμενό τους ο τελικός του αφανισμός. Γιατί; …Γιατί είναι πολλά και μεγάλα τα συμφέροντα γύρω από τον Ελληνισμό και τη διαχείριση της πανανθρώπινης Γνώσης …Στόχος τους είναι να εξαφανιστεί ο λαός-»κληρονόμος» τής ελληνικής «κληρονομιάς» και η «κληρονομιά» αυτή να γίνει ένα πολυτελές «πακέτο», το οποίο θα «πουλιέται» πανάκριβα στα Κολέγια των Προτεσταντών …Στόχος είναι να πάψει η ελληνική γλώσσα να αποτελεί μητρική γλώσσα λαού, η οποία κληρονομείται από τα μέλη του και να γίνει μια μυστική επίκτητη ταξική «γλώσσα» τής παγκόσμιας Ελίτ …Μια «γλώσσα», την οποία θα τη μιλάνε —έστω και με την προφορά τού Έρασμου— οι «εκλεκτοί» …Ένα «εργαλείο», το οποίο θα τους προσφέρει άμεση κι απευθείας πρόσβαση σε όλα τα Ιερά Κείμενα του Δυτικού Πολιτισμού και θ’ «απαγορεύει» στους κοινούς θνητούς να κάνουν το ίδιο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην ελληνική γλώσσα δεν είναι γραμμένη μόνον η μυστική γνώση των αρχαίων Ελληνικών Μυστηρίων αλλά και ο Ιερός Λόγος των Χριστιανών και βέβαια και η Τορά των Εβραίων …Αναγκαστικά κι αυτήν, εφόσον στην πιο λόγια κι αυθεντική της μορφή είναι στην ελληνική «Μετάφραση των Εβδομήκοντα» και όχι στη γλώσσα των γιδοβοσκών τής Παλαιστίνης.

Γιάκομπ Φίλιπ Φαλμεράυερ - Βικιπαίδεια Επί αιώνες ο ελληνικός λαός —με μέσον την γλώσσα του— «κουβαλούσε» την αρχαία σοφία. Λειτουργούσε ως μια ζωντανή «κιβωτός» τού ανθρώπινου πολιτισμού. Για χιλιάδες χρόνια δεν «χανόταν» κι ούτε αλλοίωνε τα χαρακτηριστικά του μέσα στις πολυεθνικές αυτοκρατορίες. Πορευόταν χωρίς προβλήματα μέχρι τις ημέρες τής ίδρυσης του σύγχρονου ελληνικού κράτους …Μέχρι τις ημέρες εκείνες, που στον ιστορικό χώρο τής γέννησης του Ελληνισμού έκανε την περιπλάνησή του ένας Γερμανός δήθεν μελετητής …Ο Φαλμεράυερ …Άλλος ένας «φιλόσοφος», ο οποίος όμως συνδεόταν άμεσα με τη γερμανική Εκκλησία, όπως κι ο Έρασμος …Άλλος ένας πειναλέος Γερμανός, ο οποίος έφαγε «ψωμάκι» από τα «αφεντικά» του κι έσπευσε να τα εξυπηρετήσει με ψευδοεπιστημονικές «αντιπαροχές»…

…Ένας ακόμα πολυεπιστήμονας γερμανικής λογικής. Τι σημαίνει αυτό; …Σημαίνει ότι αυτό, το οποίο γνωρίσαμε από τους ΝΑΖΙ κάποιους αιώνες μετά, είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από τα δικά μας μέρη …Σημαίνει την αλά-καρτ χρήση τής επιστήμης …Σημαίνει τη χρήση ψευδοεπιστημονικών δήθεν ανθρωπολογικών δεδομένων για την εξαγωγή πολιτικών συμπερασμάτων …Σημαίνει την εγκληματική «στράτευση» της επιστήμης στην υπηρεσία πολιτικών σχεδιασμών. Αυτό είναι που έκανε ο Φαλμεράυερ έναν αιώνα πριν τον Χίτλερ. Γι’ αυτόν τον λόγο ο πρώην στρατιωτικός Φαλμεράυερ περιφερόταν ως περιηγητικό «παράσιτο», χρηματοδοτούμενο από τους τοκογλύφους την εποχή που η Ελλάδα βρισκόταν στο στόχαστρο της παγκόσμιας τοκογλυφίας …Την εποχή που η Οθωμανική Αυτοκρατορία βρισκόταν στο στόχαστρο του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού. Μιλάμε για «τέρας» της επιστήμης, που όμως κάποιοι παραλείπουν να μας θυμίζουν ότι ο ίδιος ήταν ταυτόχρονα και Βαυαρός Βουλευτής την εποχή που η Βαυαροκρατία «ρήμαζε» την Ελλάδα και είχε ανάγκη από ένα «ελαφρυντικό», για να φαίνεται ότι το κάνει αυτό εις βάρος των «κατώτερων» …Ένα «άλλοθι», για να εγκληματεί εις βάρος τού πιο διάσημου λαού τού Δυτικού Κόσμου.

Αυτός ο κάφρος —των Γερμανών και των τοκογλύφων— με ένα ταξίδι στην Πελοπόννησο κατάλαβε όλα τα «μυστικά» τού Ελληνισμού και τα «αποκάλυψε» στον κόσμο. Ένας από τους πρώτους «πατέρες» τού ρατσισμού και του φασισμού ήρθε στην Ελλάδα και «αμέσως κατάλαβε» ότι οι σύγχρονοί του Έλληνες δεν ήταν αυθεντικοί, παρά ήταν απόγονοι Σλάβων κι Αλβανών της περιοχής. Ως γνήσιος βάρβαρος «κατάλαβε αμέσως» «μίξεις» λαών χωρίς κανένα κριτήριο και για καμία λογική αιτία. Χωρίς καμία προδιαγραφή μελέτης, η οποία να σέβεται στοιχειωδώς την επιστημονική έρευνα, έβγαλε συμπεράσματα, τα οποία κάποιοι τα αντιμετώπισαν σαν «θέσφατα» και τα έκαναν «σημαία» τους. Η μόνη απόδειξη της «αντικειμενικότητας» της μελέτης του ήταν το ταξίδι του στην Πελοπόννησο. Αυτού του ρατσιστή τα «επιστημονικά» συμπεράσματα «αναπαράγουν» ακόμα και σήμερα ΟΛΑ τα προτεσταντικά κέντρα, τα οποία διαβάλουν εδώ και δύο αιώνες τον Ελληνισμό της Ελλάδας.

Πως ξεκίνησαν όλα: Ο σιωνιστικός εποικισμός της Παλαιστίνης -

Κάπου εδώ μπαίνει στην «εξίσωσή» μας και το Ισραήλ. Σε τι θα μας βοηθήσει λοιπόν το παράδειγμα του Ισραήλ; …Θα μας βοηθήσει για έναν πολύ απλό λόγο …Έλληνες και Εβραίοι βαδίζουν βίους «παράλληλους» τις τελευταίες χιλιετίες. Το ίδιο και τα κράτη τους. Ελλάδα και Ισραήλ είναι σύγχρονα τεχνητά κράτη, τα οποία δημιουργήθηκαν για να «φιλοξενήσουν» λαούς, οι οποίοι επί αιώνες υπήρχαν «διάσπαρτοι» σε κοινότητες και για κάποιους λόγους θα έπρεπε να συγκεντρωθούν σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Η ομοιότητα των δύο αυτών περιπτώσεων μπορεί να μας βοηθήσει στην εύκολη κατανόηση δύσκολων καταστάσεων. Τι θα «έβλεπε» λοιπόν ένας «Φαλμεράυερ» εάν πήγαινε στην Παλαιστίνη των αρχών τού προηγούμενου αιώνα; Τι θα έβλεπε, εάν περιφερόταν στην Παλαιστίνη το 1940, για παράδειγμα; …Θα έβλεπε έναν χώρο, στον οποίο υπήρχαν ελάχιστοι Εβραίοι και ο πληθυσμός ήταν στην απόλυτη πλειοψηφία του Άραβες Παλαιστίνιοι. Αυτό ήταν που συνέβαινε σε όλη την επικράτεια του σημερινού Ισραήλ.

Το ερώτημα που τίθεται εδώ, είναι το εξής: Θα μπορούσε κάποιος, με βάση αυτήν την παρατήρηση, να βγάλει ένα αντίστοιχο συμπέρασμα για την «εβραϊκότητα» των σημερινών Ισραηλιτών; Θα μπορούσε κάποιος με τα δεδομένα τού 1940, για παράδειγμα, να βγάλει συμπεράσματα, τα οποία ανάγονται στη σημερινή εποχή; Να αποκαλέσει —με βάση εκείνα τα δεδομένα— τους σύγχρονους Εβραίους σαν «Νεοεβραίους» ή «Εβραιαράδες»; Να τους αποκαλέσει «Αιγυπτιόσπορους» ή «Ιορδανόσπορους» κλπ.; …Όχι βέβαια. Γιατί; …Γιατί είναι γνωστή η ιστορία τής ίδρυσης του Ισραήλ. Το Ισραήλ —ως χώρος— μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο «εκκενώθηκε» από τον αραβικό του πληθυσμό και στη συνέχεια εποικίστηκε από εκατοντάδες χιλιάδες Εβραίους απ’ όλον τον κόσμο. Χιλιάδες Εβραίοι από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία κλπ. «επέστρεψαν» στο Ισραήλ και το εποίκησαν. Το αποτέλεσμα αυτού του οργανωμένου εποικισμού είναι το Ισραήλ που βλέπουμε σήμερα …Το αναμφισβήτητα εβραϊκό Ισραήλ που βλέπουμε σήμερα.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και με τη σύγχρονη Ελλάδα. Η σύγχρονη Ελλάδα είναι στο μεγαλύτερο μέρος της προϊόν ελληνικού εποικισμού. «Εκκενώθηκε» από τους προηγούμενους πληθυσμούς της και «πληρώθηκε» από καθαρούς Έλληνες …»Καθαρότατους», εφόσον όλοι τους είχαν καταγραφεί ως τέτοιοι από τους πλέον αρμόδιους φορείς, που ήταν η Εκκλησία και οι κρατικές υπηρεσίες τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας …Ένας προς έναν ήταν καταγεγραμμένοι όλοι τους, γιατί η μετακίνησή τους συνδεόταν με απόδοση κεφαλαίου και έπρεπε να είναι βέβαιη η ταυτότητα εκείνου, ο οποίος θα λάμβανε «κλήρο» εποίκου …Απόλυτα οργανωμένα —και με γραφειοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες υποστηρίζονταν από ΟΛΑ τα εμπλεκόμενα κράτη— έγινε ο εποικισμός τής Ελλάδας μετά την «καταστροφή» τής Μικράς Ασίας !!!

Η σύγχρονη Ελλάδα προέκυψε από ένα οδυνηρό κι αιματηρό «κοσκίνισμα» όλων των οθωμανικών επαρχιών. «Κοσκινίστηκαν» όλες σχεδόν οι οθωμανικές επαρχίες, για να έρθουν «καθαροί» Έλληνες στην Ελλάδα. «Κοσκινίστηκε» βίαια μια ολόκληρη αυτοκρατορία, για να γεμίσει με καθαρά ελληνικό πληθυσμό το «δοχείο» με το όνομα Ελλάδα. Ήταν μεγάλοι οι πληθυσμοί και γι’ αυτό μεγάλωσε και η Ελλάδα. Αυτό ακριβώς έγινε στις λεγόμενες Νέες Χώρες. Απλά αυτό δεν μπορούσε να γίνει με αναίμακτο τρόπο. Κανένας δεν δέχεται να «ξεριζωθεί» από την πατρίδα του, εάν δεν υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος …κι αυτός είναι πάντα η απειλή και ο φόβος. Όπως, για παράδειγμα, η καταστροφή τού Ολοκαυτώματος ενεργοποίησε τον εβραϊκό εποικισμό τού χώρου τής Παλαιστίνης, έτσι η καταστροφή τής Μικράς Ασίας ενεργοποίησε τον ελληνικό εποικισμό τού ελλαδικού χώρου. ΠΑΝΤΑ απαιτείται μια καταστροφή, γιατί διαφορετικά οι πληθυσμοί δεν «ξηλώνονται» από τις εστίες τους κι ούτε μετακινούνται.

Η μόνη διαφορά στην ιστορία τής σύγχρονης Ελλάδας και του Ισραήλ έχει σχέση με τη διαδικασία τής δημιουργίας τους. Η ιδιαιτερότητα στην πρώτη περίπτωση —και η οποία είναι ήσσονος σημασία για το τελικό αποτέλεσμα— είναι ότι η ίδρυση του σύγχρονου ελληνικού κράτους έγινε σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση περιελάμβανε την Ελληνική Επανάσταση των γηγενών Ελλήνων και η δεύτερη τον τελικό εποικισμό τής χώρας από Έλληνες της διασποράς. Εξαιτίας τής πρώτης φάσης —υποτίθεται— βγαίνουν τα λάθος συμπεράσματα. Γιατί τη θεωρούμε ήσσονος σημασίας; …Γιατί, όπως και να έχει η «αριθμητική» τού τελικού αποτελέσματος, «εξαφανίζει» όποια «εικασία» μπορεί να υπάρξει εξαιτίας κάποιας μη «καθαρότητας», την οποία διαπίστωσε ο Γερμανός «επιστήμονας» και «πατέρας» των ΝΑΖΙ.

Για να το καταλάβει κάποιος αυτό, θα πρέπει να δούμε τη «λογιστική» τού ελληνικού εποικισμού στον ελλαδικό χώρο. Θα κάνουμε τις προσθαφαιρέσεις, χρησιμοποιώντας τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία των επίσημων δημογραφικών μετρήσεων τόσο των ελληνικών αρχών όσο και των οθωμανικών. Η Ελλάδα, όταν «ξεσηκώθηκε», δεν ήταν μια κατάσταση με παραπάνω από 694.000 χιλιάδες ψυχές —σύμφωνα με την Πρώτη Επίσημη Καταγραφή τού 1835—. Αυτό το σύνολο μέχρι το 1861 φτάνει στο εκατομμύριο και από εκεί και πέρα αρχίζουν οι πληθυσμιακές «ενέσεις» και η αύξηση της επικράτειάς του. Το 1870 «προστίθενται» σ’ αυτήν την Ελλάδα τα Επτάνησα. Ο πληθυσμός κάνει ένα «άλμα» στο 1.457.000 Έλληνες. Το 1889, με την «πρόσθεση» της Θεσσαλίας και των δικών της πληθυσμών, φτάνουμε στα 2.187.000 Έλληνες.

Αυτή είναι η «πρώτη» Ελλάδα, της οποίας η εθνική «καθαρότητα» εξαρτάται από την «καθαρότητα» των πληθυσμών της που ήταν γηγενείς …Ήταν η Ελλάδα που έδιωχνε τους «ορατούς» Τούρκους, αλλά —όπως μας «λένε» οι Γερμανοί και οι χαφιέδες τους— δεν «ανίχνευε», για παράδειγμα, τους Αλβανούς ή τους Σλάβους κλπ. …Η Ελλάδα, της οποίας η ελληνικότητα αμφισβητείται από τους όπου Γης ανθέλληνες «ανθρωπολόγους» …Η Ελλάδα, που, για την επιβεβαίωση της ελληνικότητάς της, έχει ανάγκη την επιστήμη τής βιολογίας, γιατί είναι «κλειστό» σύνολο που πρέπει να μελετηθεί ως τέτοιο.

Κάπου όμως εκεί τελειώνει αυτή η κατάσταση …Η κατάσταση που αφορούσε την επανάσταση των γηγενών και η οποία ήταν μια στατική κατάσταση. Τι λέμε λοιπόν εμείς; …Ότι, ακόμα και μαύροι Αφρικανοί να ήταν όλοι εκείνοι οι επαναστατημένοι Έλληνες, είναι πολύ συγκεκριμένοι πληθυσμοί …Είναι κάτι παραπάνω από δύο εκατομμύρια Έλληνες, που, ακόμα και για τη λογική τού Φαλμεράυερ —η πλειοψηφία τους τουλάχιστον— θα ήταν Έλληνες. Από εκεί και πέρα, όμως, η κατάσταση αλλάζει …Από εκεί και πέρα η κατάσταση είναι όμοια μ’ αυτήν του Ισραήλ τού 1947 …Από εκεί και πέρα αρχίζει η ανταλλαγή των πληθυσμών και του κεφαλαίου …Η ανταλλαγή των ιδιοκτησιών των Ελλήνων όλων των περιοχών τής οθωμανικής αυτοκρατορίας σε Βαλκάνια, Μικρά Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Το 1929, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας τής Συνθήκης τής Λοζάνης, 6.200.000 Έλληνες κατοικούν την Ελλάδα. Από την Ελλάδα των 2.000.000 —στις αρχές του αιώνα— μέσα σε λίγες δεκαετίες —και με τεράστιες απώλειες των τοπικών πληθυσμών, λόγω Βαλκανικών πολέμων, πείνας και Μικρασιατικής Καταστροφής— «πήγαμε» στον τριπλασιασμό τού πληθυσμού αυτών, οι οποίοι «κατέληξαν» να εποικίσουν στην Ελλάδα και δεν πέθαναν στους χώρους όπου είχαν γεννηθεί …Τριπλασιασμό με απόλυτα γνήσιο ελληνικό στοιχείο, που, παρά τις τεράστιες απώλειές του, κατόρθωσε κι έφτασε στην πληθυσμιακά αποψιλωμένη Ελλάδα …Απόλυτα γνήσιο ελληνικό στοιχείο αρχαίας καταγωγής, εφόσον είχαν μεταφερθεί από τους τόπους όπου αποδεδειγμένα κατοικούσαν από αρχαιοτάτων χρόνων …Απόλυτα καθαρό ελληνικό στοιχείο κατέκλυσε την Ελλάδα, το οποίο πήρε «ενέσεις» ακόμα και τις τελευταίες δεκαετίες με την πρόσθεση στον κορμό του των Δωδεκανήσιων με την Ένωση του 1947 και των Κωνσταντινουπολιτών με τους διωγμούς τού 1955.

«Μα —θα πει κάποιος— υπήρχαν σλαβόφωνοι ή αλβανόφωνοι ή ακόμα και τουρκόφωνοι «Έλληνες» στην ανταλλαγή των πληθυσμών». Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; …Τίποτε απολύτως …Οι περισσότεροι Εβραίοι τού Ισραήλ στα πρώτα χρόνια ήταν ρωσόφωνοι και δεν συνεννοούνταν με κανέναν άλλο πέραν των ομοίων τους. Υπήρχαν γερμανόφωνοι, ισπανόφωνοι κλπ. …Ποιος όμως αμφισβητούσε την εβραϊκότητά τους; Όλοι τους ήταν Εβραίοι, γιατί αυτό το «διαβεβαίωνε» ο «αρμόδιος» να το κάνει αυτό …και ήταν το Ιερατείο τους. Το ανάλογο συνέβαινε και με κάποιες κατηγορίες Ελλήνων, που για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν σε καλή κατάσταση τη γλώσσα τους, αλλά δεν έχασαν την ελληνικότητά τους. Γιατί είμαστε σίγουροι γι’ αυτό; …Γιατί απλούστατα τα πάντα ήταν «μετρημένα» και καταγεγραμμένα μέσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία…

…Μετρημένα ήταν τα πράγματα στις Νέες Χώρες, οι οποίες παραχωρήθηκαν στους Έλληνες —και κυρίως στη Μακεδονία—. Γνώριζαν οι πάντες ποιοι ήταν Έλληνες Μακεδόνες στη Μακεδονία, ακόμα κι όταν αυτοί ήταν σλαβόφωνοι. Υπήρχαν σλαβόφωνοι Έλληνες στη Μακεδονία; …Βεβαίως και υπήρχαν σλαβόφωνοι Έλληνες στην πολυεθνική Οθωμανική Αυτοκρατορία, όπως ανάμεσα στους συμβατικούς Έλληνες των πολυεθνικών ΗΠΑ υπάρχουν και Έλληνες, οι οποίοι είναι αποκλειστικά αγγλόφωνοι, χωρίς αυτό να φαίνεται σε κανέναν παράξενο και άξιο κριτικής. Συναντιούνται μεταξύ τους στις Εκκλησίες σε γάμους και κηδείες κι αυτό «επιβεβαιώνει» ότι η γλώσσα δεν θέτει υπό αμφισβήτηση της καταγωγής τους. Όμοιοι άνθρωποι συνεννοούνται μεταξύ τους σε όποια γλώσσα μπορούν, εφόσον βρίσκονται σε περιβάλλον πολύγλωσσο. Η μη-γνώση τής ελληνικής γλώσσας, δηλαδή, δεν σημαίνει τίποτε για την ελληνικότητά τους. Κάτι αντίστοιχο συνέβαινε και στην Οθωμανική Επαρχία τής Μακεδονίας. Ελληνόφωνοι και Σλαβόφωνοι Έλληνες ζούσαν μαζί και συμμετείχαν σε κοινές κοινωνικές δραστηριότητες.

Τα πάντα ήταν απόλυτα ελεγχόμενα από τις εσωτερικές εξουσίες τής κάθε εθνικής κοινότητας. Γιατί; …Γιατί κανένας δεν άφηνε ανεξέλεγκτο το «ποίμνιό» του και για κανέναν λόγο …Μετρημένοι ένας προς έναν ήταν οι πληθυσμοί στη Μακεδονία —τόσο των Ελλήνων όσο και των Σλάβων— …Μετρημένοι ήταν οι πληθυσμοί τού «ποιμνίου» τού Έλληνα Πατριάρχη και άρα ηγέτη τής ελληνορθόδοξης Εκκλησίας, όπως μετρημένοι ήταν και οι πληθυσμοί τού «ποιμνίου» τού Βούλγαρου Πατριάρχη τής βουλγαρικής Εκκλησίας. Ο πρώτος ήταν ηγέτης των γηγενών πληθυσμών, οι οποίοι αντιστέκονταν στις εισβολές και ο δεύτερος ήταν ηγέτης εισβολέων. Μπορούν να μπερδευτούν αυτοί οι πληθυσμοί λόγω γλώσσας; …Όχι βέβαια. Εξαιτίας εκείνων την «μετρήσεων» έγινε η ανταλλαγή πληθυσμών και κεφαλαίου.

Η Ελλάδα, ως κράτος, «έφτασε» μέχρι εκείνα τα χωριά, όπου στις εκκλησίες τους «κυμάτιζε» ο Κίτρινος Δικέφαλος Αετός τής Κωνσταντινούπολης …Εκείνα τα χωριά, των οποίων οι κάτοικοι, εκτελώντας τις εντολές τού Έλληνα «ποιμενάρχη» τους, ενώθηκαν με τον ελληνικό κορμό ως γνήσιοι Έλληνες του Ελληνικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως …Εκείνα τα χωριά, των οποίων τους κατοίκους τούς καταλάβαινες από την αρχιτεκτονική των ναών τους …Από την τεχνική που ακολουθούσαν οι αγιογράφοι τους, οι οποίοι αγιογραφούσαν τους ναούς αυτούς …Ο καθένας, με την είσοδό του σε ένα χωριό τής Μακεδονίας, γνώριζε ποια ήταν η καταγωγή των κατοίκων του και σε ποια εκκλησιαστική εξουσία ανήκαν…

…Ο καθένας γνώριζε «ποιος» διόριζε τον παπά τής Εκκλησίας, σε ποια γλώσσα τού μιλούσε και ποιοι διαχειρίζονταν τις «δωρεές» των πιστών …Γνώριζαν οι μακεδονικοί πληθυσμοί προ της ανταλλαγής πληθυσμών, δηλαδή, σε ποιο «ποίμνιο» ανήκαν και πού τελικά θα κατέληγαν μετά την ανταλλαγή. Με τη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας γνώριζαν οι πληθυσμοί προς ποια κατεύθυνση θα κινηθούν, προκειμένου να ενωθούν με τους ομοίους τους. Άρα, τίποτε δεν ήταν αφηρημένο στη Μακεδονία κι ούτε αφηνόταν σε «κομιτατζήδες» και «κατσαπλιάδες» να το «κατακτήσουν». Κάποιοι πληθυσμοί τής Μακεδονίας μετακινήθηκαν προς την Τουρκία, κάποιοι προς τη Βουλγαρία και κάποιοι έκαναν το αντίθετο προς την Ελλάδα. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι σύμφωνα με τη λογική τού Φαλμεράυερ ήταν «αναμεμειγμένοι» φυλετικά, ΔΕΝ ήταν …και ξεχώριζαν αμέσως μεταξύ τους, ακόμα κι όταν θεωρητικά μιλούσαν την ίδια γλώσσα. Όλα έγιναν οργανωμένα και με τη σύμφωνη γνώμη των κρατικών οντοτήτων και των εκκλησιαστικών αρχών, που εμπλέκονταν σ’ αυτήν τη «μοιρασιά».

Όμως, ούτε καν αυτό προσδιόριζε το αποτέλεσμα της όλης κατάστασης που επικράτησε τελικά στη Μακεδονία. Ο γεωγραφικός χώρος τής Μακεδονίας, όπου οι ελληνόφωνοι αλλά και σλαβόφωνοι Έλληνες υπερτερούσαν έναντι των αλλοεθνών —οι οποίοι μετακινήθηκαν αναγκαστικά στις νέες πατρίδες τους— δεν παρέμεινε ως χώρος μόνον μ’ αυτούς τους πληθυσμούς …Σ’ εκείνους τους Έλληνες προστέθηκαν κι άλλοι Έλληνες. Μέσω της ανταλλαγής των πληθυσμών, που ακολούθησε της Μικρασιατικής Καταστροφής, εκείνος ο χώρος εμπλουτίστηκε με ακόμα περισσότερους Έλληνες από άλλες Επαρχίες τής αυτοκρατορίας …Έλληνες, οι οποίοι μέχρι τότε ανήκαν στο ίδιο κωνσταντινουπολίτικο «ποίμνιο», αλλά κατοικούσαν σε διαφορετικούς χώρους τής αυτοκρατορίας. Αυτές ήταν οι Νέες Χώρες κι ακόμα και σήμερα τελούν υπό την πνευματική «εξουσία» και «ηγεσία» τού Έλληνα Πατριάρχη τής Κωνσταντινούπολης …Οι Μακεδόνες, δηλαδή, οι Κωνσταντινουπολίτες, οι Πόντιοι ή οι Σμυρνιοί, ανήκουν στο ίδιο «ποίμνιο», που είναι αυτό του Ελληνικού Πατριαρχείου. Απλά κάποιοι από εκείνους ήταν σλαβόφωνοι, όπως κάποιοι άλλοι από το ίδιο «ποίμνιο» είναι τουρκόφωνοι ή ρωσόφωνοι.

Την απάντηση στο ερώτημα «…γιατί έχασαν την ελληνική «λαλιά» τους κι έγιναν «σλαβόφωνοι» ή «αλβανόφωνοι»;…» ας την αναζητήσει κάποιος σε «σχέδια» των δυτικών πρεσβειών και σε προδοσίες τής Εκκλησίας τής Κωνσταντινούπολης …Προδοσίες τής ιουδαιοχριστιανικής Εκκλησίας, η οποία —για θρησκευτικούς λόγους— πολλές φορές προτιμούσε να παίξει παιχνίδια εις βάρος τού ελληνικού πνεύματος, παρά να ρισκάρει την αμφισβήτηση των «Αβρααμοϊσαάκ» «πατέρων» της. Γνωρίζοντας το Πατριαρχείο ότι το ελληνικής καταγωγής «ποίμνιό» του δεν κινδυνεύει ν’ «αναμιχθεί» με το βουλγαρικό, θεωρούσε ασφαλές το να «παίζει» με τη γλώσσα του, ώστε να το έχει πιο ελεγχόμενο …Ευθύνες, τις οποίες ακόμα και σήμερα έχει η Εκκλησία για τους Έλληνες της Αμερικής, για παράδειγμα, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο —δύο γενιές μετά την εγκατάστασή τους σ’ εκείνα τα μέρη— να μη μιλάνε καθόλου ελληνικά.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι θέλουμε να πούμε; Ακόμα κι αν όλοι οι Έλληνες, οι οποίοι επαναστάτησαν το 1821, ήταν Αλβανοί ή Αφρικανοί ή εξωγήινοι, το σημερινό ελληνικό κράτος είναι απόλυτα ελληνικό, γιατί απλούστατα ΔΕΝ είναι το κράτος εκείνο …ΔΕΝ έχει καμία σχέση μ’ εκείνο το κράτος …ΔΕΝ έχουν καμία σχέση τα μεγέθη τους …Τα πληθυσμιακά τους μεγέθη. Εκείνο το κράτος μπορεί να ήταν το πρώτο «πετραδάκι» τού σύγχρονου ελληνικού «οικοδομήματος», αλλά —όπως μας αποδεικνύουν με τον πιο απόλυτο τρόπο οι αριθμοί— αυτό δεν έχει καμία σχέση με το τελικό αποτέλεσμα. Απλά πράγματα …Συμβαίνουν αυτά και στη φύση …Το πιο λαμπερό και καθαρό μαργαριτάρι μπορεί να είναι «χτισμένο» γύρω από ένα ταπεινό χαλικάκι.

Ακόμα δηλαδή κι αν η Παλαιά Ελλάδα ήταν παντελώς αλβανοαφρικανική, δεν θα επηρέαζε σε τίποτε την εθνική «καθαρότητα» της σύγχρονης Ελλάδας. Το ελληνικό «μαργαριτάρι» —ακόμα και σε μια τέτοια περίπτωση— θα ήταν απόλυτα καθαρό. Όταν η «αρχική» Παλαιά Ελλάδα —στη χειρότερη περίπτωση για τον Ελληνισμό— δεν αντιπροσώπευε πάνω από το 20 % του συνολικού πληθυσμού τής «τελικής» Ελλάδας, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Ποιο εθνικό κράτος στην Ευρώπη ή στον κόσμο έχει εθνική καθαρότητα πάνω από 80%; …Αυτό στη χειρότερη περίπτωση …ακόμα κι αν θεωρήσουμε πως όλοι οι Παλαιοελλαδίτες ήταν μη-Έλληνες —πράγμα το οποίο δεν το ισχυρίζεται ούτε ο χυδαιότερος ανθέλληνας—.

Πώς μπορούμε και μιλάμε με τόση βεβαιότητα γι’ αυτό, θεωρώντας ντε φάκτο χυδαίους όποιους το ισχυρίζονται; …Για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί το πανίσχυρο Ελληνικό Πατριαρχείο τής Κωνσταντινούπολης γνώριζε με στοιχεία ότι αυτά, τα οποία ισχυριζόταν ο Φαλμεράυερ με απλές υποθέσεις ήταν ΟΛΑ λάθος. Το Πατριαρχείο που ήταν εξ’ αρχής αντίθετο με την ιδέα τής Ελληνικής Επανάστασης. Γνώριζε ποιοι ήταν οι Επαναστάτες. Γνώριζε τις ταυτότητές τους, εφόσον αυτό τους είχε «βαπτίσει». Γνωρίζοντας λοιπόν από πού κρατούσε η «σκούφια» τού καθενός στην Πελοπόννησο —και όχι μόνον— ήταν εύκολο γι’ αυτό να «καταγγείλει» Αλβανούς και Σλάβους, οι οποίοι επαναστατούσαν, παριστάνοντας τους «Ψευδοέλληνες» …Το συνέφερε να το κάνει αυτό, εφόσον ήταν απόλυτα αντίθετο μ’ αυτήν την Επανάσταση. Δεν το έκανε, γιατί απλούστατα δεν μπορούσε να το κάνει εις βάρος κάποιων δίγλωσσων Ελλήνων. Δεν μπορούσε να το κάνει, γιατί δικά του «στελέχη» ήταν οι παπάδες, οι οποίοι αναμιγνύονταν στην υπόθεση της Επανάστασης.

Απλά εμείς στο σημείο αυτό —και για να κάνουμε την ανάλυσή μας— τα παρακάμπτουμε όλα αυτά, για να «μεταφερθούμε» στο παράδειγμα του Ισραήλ …Για να φτάσουμε στις «κοινές συνθήκες» ίδρυσης μ’ αυτό …Για να πάμε απ’ ευθείας στη δεύτερη φάση τής ίδρυσης του ελληνικού κράτους. Γι’ αυτόν τον λόγο λέμε ότι ακόμα και «Μάο-Μάο» να ήταν οι επαναστάτες τού 1821, η αριθμητική και πάλι εξασφαλίζει την «καθαρότητα» του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Η αριθμητική και η λογική έρχονται να μας εξηγήσουν αυτό, το οποίο δεν μπορούν να εξηγήσουν ούτε οι πιο φασίστες ρατσιστές. Ήταν πολύ λίγοι αναλογικά οι πρώτοι απελευθερωμένοι, για να επηρεάσουν την εθνική και φυλετική «καθαρότητα» του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το οποίο λέμε εξ’ αρχής. Οι σύγχρονοι Έλληνες είναι απόλυτα όμοιοι με τους προγόνους τους …Είναι οι φυσικοί τους απόγονοι …Απευθείας —και χωρίς καμία «νοθεία»— απόγονοι του Περικλή, του Πλάτωνα, του Αλέξανδρου.

Ως εκ τούτου στη σύγχρονη Ελλάδα δεν υπάρχουν ούτε «Νεοέλληνες» ούτε «Ελληναράδες». Τι υπάρχουν πέρα από τους Έλληνες; …Αυτοί, οι οποίοι τους πρόδωσαν …Αυτοί, οι οποίοι εφεύραν τους όρους αυτούς, για να εξυπηρετήσουν τα ξένα αφεντικά τους …Οι προδότες και χαφιέδες των Προτεσταντών …Αυτοί, οι οποίοι αναπαράγονται διαρκώς με τον ίδιο τρόπο, υπηρετώντας τα ίδια ξένα συμφέροντα. Ποιο είναι το «μότο» όλων αυτών, το οποίο δικαιολογεί την ισχυρή τους παρουσία στη μετακαταστροφική εποχή; …Ότι αυτοί ήταν που «διπλασίασαν» την Ελλάδα …Την πήραν «μικρή» και την έκαναν «μεγαλύτερη», γιατί «μεγάλη» —έτσι κι αλλιώς— δεν μπορείς να την πεις. Τι κόστισε στον Ελληνισμό αυτός το γεωγραφικός διπλασιασμός τού ελληνικού κράτους; …ΑΥΤΟ είναι το ερώτημα που προκύπτει, και από την απάντησή του θα καταλάβουμε πολλά πράγματα, τα οποία σήμερα δεν είναι ορατά …Θα καταλάβουμε τον λόγο που μερικά πράγματα εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να είναι «ταμπού» για τον Ελληνισμό και δεν συζητιούνται ΠΟΤΕ !!!

Τι διδασκόταν στα Παρθεναγωγεία της παλιάς εποχής Πριν όμως το κάνουμε αυτό, χρήσιμο είναι να κάνουμε μια διευκρίνηση προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Στο κείμενο αυτό δεν κρίνουμε την ορθότητα ή όχι της Ελληνικής Επανάστασης. Εδώ δεν κρίνεται η ανάγκη ή και το δικαίωμα κάποιου συγκεκριμένου μέρους τού Ελληνισμού ν’ απελευθερωθεί και να βιώσει την απόλυτη χειραφέτησή του. Καλά έκαναν όποιοι το έκαναν για τους λόγους που ήθελαν. Αυτό, το οποίο εξετάζουμε εδώ, είναι η συμπεριφορά αυτού του ελεύθερου ελληνικού κράτους απέναντι στον υπόλοιπο Ελληνισμό …Η συμπεριφορά του απέναντι στα γενικότερα ελληνικά συμφέροντα, που την εποχή εκείνη υπήρχαν στον κόσμο. Η ανάπτυξη των συμφερόντων αυτού του μικρού εθνικού κράτους σε σχέση με τα τεράστια συμφέροντα του Ελληνισμού τής Διασποράς. Και πάλι θα μας βοηθήσει η ιστορία των Εβραίων στην κατανόηση αυτών των περίπλοκων θεμάτων. Γιατί; …Γιατί, όπως είπαμε, οι δύο λαοί βαδίζουν βίους παράλληλους και μέσα από τις επιλογές τού «άλλου» καταλαβαίνεις πιο εύκολα τα δικά σου «σωστά» και «λάθος» τής δικής σου ιστορίας. Τι μπορεί όμως να σημαίνει αυτό στην περίπτωσή μας;

Οι Έλληνες μέσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν ό,τι οι σημερινοί Εβραίοι στις ΗΠΑ …Ήταν οι απόλυτα κυρίαρχοι των αστικών δραστηριοτήτων της. Λόγω της μόρφωσής τους και της σχέσης τους με την κεντρική εξουσία, είχαν κυριαρχήσει σε ολόκληρη την αστική δραστηριότητα της αυτοκρατορίας. Οι Τούρκοι Οθωμανοί ήταν κυρίαρχοι στο παραγωγικό κεφάλαιο της γης και οι Έλληνες στην αστική δραστηριότητα. Οι Έλληνες έλεγχαν απόλυτα το εμπόριο, τον τραπεζικό τομέα, τις αστικές υπηρεσίες όλων των ειδών και είχαν την πιο περίοπτη θέση ανάμεσα στις μειονότητες μιας αυτοκρατορίας, η οποία παρείχε πλήρη θρησκευτική ελευθερία στους υπηκόους της.

Αυτοί οι πάμπλουτοι και πανίσχυροι Έλληνες δέσποζαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής αυτοκρατορίας …Από την Κωνσταντινούπολη, τη Θεσσαλονίκη, τη Σμύρνη και την Τραπεζούντα μέχρι την Αλεξάνδρεια και τη Δαμασκό. Ήταν μια απόλυτα οργανωμένη μειονότητα, η οποία άκμαζε με τον απόλυτο τρόπο μέσα στην αυτοκρατορία. Αυτοί ήταν μορφωμένοι μεγιστάνες την εποχή που οι σημερινοί δισεκατομμυριούχοι Σαουδάραβες είχαν ως περιουσίες μερικές κατσίκες και μπόλικες ψείρες στα κεφάλια τους …Στην κυριολεξία μια μορφωμένη κοινωνική Ελίτ μιας πάμπλουτης αυτοκρατορίας …Μια Ελίτ, η οποία αγράμματους Γερμανούς τύπου Φαλμεράυερ δεν τους καλούσε ούτε για καφέ στα σπίτια της …Μια Ελίτ αυτοκρατορίας, η οποία κατοικούσε σε επαύλεις και η οποία γελούσε με τους φτωχούς «θαυμαστές-πράκτορες» τύπου Φαλμεράυερ, οι οποίοι έψαχναν τον Ελληνισμό στους στάβλους και στα χωράφια τής επαρχίας. Δίπλα σ’ εκείνη την πάμπλουτη αυτοκρατορία υπήρχε και το μικρό και φτωχό κράτος τής Ελλάδας τής πρώτης εποχής …Ένα «καπρίτσιο» ενός μεγάλου «παίκτη» τής αυτοκρατορίας, που αναζητούσε ιστορική «αποκατάσταση» σε ένα συμβολικό επίπεδο και θα μπορούσε να συνυπάρχει με την αυτοκρατορία χωρίς κανένα πρόβλημα…

…Ένα μικρό «Ισραήλ» δικαιοσύνης κι αποκατάστασης μιας ιστορικής «αδικίας», που, όπως και το πραγματικό Ισραήλ, δεν θα άγγιζε τα συμφέροντα των ομοεθνών του της Διασποράς …Ένα μικρό κράτος, το οποίο δεν θα απειλούσε τα ζωτικά συμφέροντα της τερατώδους αυτοκρατορίας και άρα δεν θα αποτελούσε απειλή για αυτήν. Και όμως. Αυτό το κράτος, το οποίο θα μπορούσε να είχε τη συμπάθεια και την υποστήριξη των πανίσχυρων ομοεθνών του στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, για κάποιον λόγο τούς δημιουργούσε προβλήματα, εξυπηρετώντας «ξένα» συμφέροντα». Ενώ θα μπορούσε, δηλαδή, να γίνει το χαϊδεμένο «Ισραήλ», το οποίο θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, απολαμβάνοντας την προστασία της —όπως σήμερα προστατεύουν οι ΗΠΑ το Ισραήλ— αυτό το κράτος προκαλούσε προβλήματα. Γιατί; …Γιατί αυτό το φτωχό κράτος από την πρώτη στιγμή που «απελευθερώθηκε» έπεσε στα χέρια των Γερμανών και των χαφιέδων τους.

Μέσω αυτού του κράτους οι Γερμανοί θα επιτύγχαναν τα μεγαλεπήβολα σχέδια τους. Ποιο ήταν το πιο μεγάλο απ’ αυτά; …Να φθείρουν μόνιμα την Οθωμανική Αυτοκρατορία, η οποία τους ανταγωνιζόταν …Στην ιδανική περίπτωση να τη διαλύσουν και να τη λεηλατήσουν …Να λεηλατήσουν τους απίστευτους πόρους της …Να στερήσουν αυτούς τους πόρους από τους λαούς τους …Να πάρουν τον πλούτο της όχι μόνον από τα «χέρια» των Τούρκων, αλλά και των Ελλήνων. Σ’ αυτόν τον στόχο τούς εξυπηρετούσε ο έλεγχος της αυτοκτονικής «αντιοθωμανικής» Ελλάδας. Γι’ αυτόν τον λόγο είχαν τόσο μεγάλο «ενδιαφέρον» για την «επανάστασή» της …ΚΑΝΕΝΑΣ φιλελληνισμός δεν τους διέκρινε …Αυτό ήταν το «παραμύθι» εκείνο, για να περιφέρονται ανάμεσα στους Έλληνες και να τους «δουλεύουν». Οι περισσότεροι Φιλέλληνες ήταν πράκτορες των γνωστών ανθελληνικών κέντρων εξουσίας.

Ο στόχος αυτών των κέντρων εξουσίας τής Δύσης ήταν το «πλιάτσικο» της πιο πλούσιας αυτοκρατορίας εκείνη την στιγμή στο κόσμο …Αυτό, το οποίο ήταν ΠΑΝΤΑ ο μόνιμος στόχος τους …Ο μόνιμος στόχος αυτών, οι οποίοι λεηλάτησαν και κατέστρεψαν την Κωνσταντινούπολη το 1204 …Ο μόνιμος στόχος αυτών, οι οποίοι βοήθησαν τους Τούρκους να την καταλάβουν το 1453. Τίποτε δεν είχε αλλάξει στον σχεδιασμό τους. Απλά είχαν μπει πλέον στο τελικό στάδιο, το οποίο ήταν η καταστροφή τού Ελληνισμού τής Ρωμιοσύνης, που έδινε δύναμη σ’ αυτήν την αυτοκρατορία. Θα είχαν την ευκαιρία να κάνουν —χωρίς καθόλου κόστος— το πλιάτσικο της πιο πλούσιας αυτοκρατορίας …Της αυτοκρατορίας αυτής, που στην «αυγή» τής βιομηχανικής περιόδου είχε την πιο μορφωμένη αστική τάξη τού Κόσμου και υπό την κατοχή της το σύνολο των πετρελαιοπηγών που είχε ανάγκη αυτός ο γίγαντας, για να γίνει ακόμα πιο ισχυρός.

Αυτά όλα, για να τα επιτύχουν, θα έπρεπε να έχουν τον έλεγχο της Ελλάδας …κι αυτό θα γινόταν με τον έλεγχο των χαφιέδων, τους οποίους θα τοποθετούσαν οι ίδιοι στην ηγεσία της …Την Ελλάδα θα χρησιμοποιούσαν για να την εκτελέσουν …Την μικρή Ελλάδα, γιατί πάντα οι «σφαίρες» είναι μικρές σε σχέση με τους στόχους τους …Για τον έλεγχο αυτής της «σφαίρας» είχαν ανάγκη τούς σύγχρονους «Εφιάλτες». Ποιοι ήταν αυτοί οι προδότες; Ποιοι ήταν αυτοί οι χαφιέδες; …Η «Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα» τού ελληνικού κόσμου απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας …Αποτυχημένοι Οθωμανοί πολίτες ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι «είδαν» την ελεύθερη Ελλάδα σαν ευκαιρία για να πλουτήσουν …Οπορτουνιστές, οι οποίοι θέλησαν τις «επαφές» τους με τα ξένα κέντρα εξουσίας να τις κάνουν κεφάλαιο …«Φυτεμένοι» χαφιέδες και δολοφόνοι, οι οποίοι εξ’ αρχής είχαν ως στόχο να εξοντώσουν κυριολεκτικά και μεταφορικά τούς ήρωες της Επανάστασης, προκειμένου να κάνουν «πειρατεία» στο ελεύθερο κράτος …Σκληροί μπρόκερ των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι θησαύριζαν κάθε φορά που φόρτωναν με δάνεια τη μικρή Ελλάδα.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για «Σάρα» και «Μάρα» …«Ξυπόλητοι» Κωλέττηδες από την Ήπειρο και Βενιζέλοι από την Κρήτη, οι οποίοι έσπευσαν απ’ όλα τα σημεία τής αυτοκρατορίας στην ελεύθερη Ελλάδα, για να την εκμεταλλευτούν …«Ελεύθερη» Ελλάδα …με ξένα στρατεύματα να προστατεύουν τους ίδιους από τον λαό και τους αγωνιστές τής Επανάστασης. Αυτοί όλοι οι προδότες καιροσκόποι έτρεξαν να εκμεταλλευτούν τη λειτουργία της σ’ έναν κόσμο προτεσταντικού σχεδιασμού, όπου τα έθνη θα κυριαρχούσαν και οι αυτοκρατορίες εμφανίζονταν ως λείες έτοιμες να παραδοθούν για πλιάτσικο. Αυτός ήταν ο στόχος τους και με αυτό το «σκονάκι» από τα αφεντικά τους έσπευσαν να πάρουν τον έλεγχο της Ελλάδας. Με τις «πλάτες» των ξένων αφεντικών τους θα «καπέλωναν» τους ομοεθνείς τους και θα πρόδιδαν τον παγκόσμιο Ελληνισμό.

Τα πάντα ήταν εξ’ αρχής προαποφασισμένα. Αυτοί ήταν που έφεραν τους Βαυαρούς και Δανούς βασιλείς, για να δείξουν στους ξένους πόσο προσηλωμένοι είναι στα δικά τους συμφέροντα. Αυτοί ήταν οι χαφιέδες που ανέλαβαν τον έλεγχο του κράτους …Ενός κράτους «πρότυπου» ελευθερίας. Αυτοί ήταν που φόρτωναν το κράτος με δάνεια, για να πληρώνονται ξένοι στρατιώτες με αντικείμενο να προστατεύουν τους ίδιους από τον λαό και τους ήρωες της Επανάστασης …Να είναι ασφαλείς οι πειναλέοι, οι οποίοι για πρώτη φορά στη ζωή τους γεύτηκαν τον πλούτο, ο οποίος —όμως— ήταν συνδεδεμένος με τα ξένα αφεντικά τους.

Οι Γερμανοί —στο γενικό επίπεδο του Προτεσταντικού Κόσμου— ήταν αυτοί, οι οποίοι, μέσω αυτών των πειναλέων χαφιέδων, έλεγχαν τη συμπεριφορά τού ελληνικού κράτους και σ’ αυτήν τη συμπεριφορά αναζητούμε τις προδοσίες …Στα νεόπλουτα «τζάκια» των αδίστακτων προδοτών τής Βαυαροκρατίας και των τοκογλύφων αναζητούμε τις ανθελληνικές συμπεριφορές τού ελληνικού κράτους …Στον Δανέζικο Προτεσταντικό Θρόνο αναζητούμε τις απαντήσεις στα παράδοξα που αφορούν τη συμπεριφορά αυτού του κράτους, το οποίο στην κυριολεξία «πυροβόλησε τα «πόδια» του λαού του». Στους ξένους, οι οποίοι έλεγχαν απόλυτα τους δοτούς χαφιέδες που είχαν επιβάλει στην ηγεσία τού ελληνικού κράτους, αναζητούμε την περίεργη συμπεριφορά τού κράτους αυτού.

Γιατί θεωρούμε περίεργη την «αντιοθωμανική» συμπεριφορά του; …Γιατί απλούστατα απειλούσε κατά κύριο λόγο τα ελληνικά συμφέροντα …ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, τα οποία, δυστυχώς εκείνη τη στιγμή, δεν βρίσκονταν στην Ελλάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσουμε το παράδειγμα των Εβραίων και του Ισραήλ, για να κατανοήσουμε απόλυτα την κατάσταση που μας αφορά. Φαντάζεται κάποιος το σημερινό Ισραήλ —ενός Εβραϊσμού, ο οποίος κυριαρχεί παγκοσμίως λόγω του απόλυτου ελέγχου που ασκούν οι Σιωνιστές στις ΗΠΑ— να επιτεθεί στις ΗΠΑ με στόχο τη διάλυσή τους; Ούτε ο διεφθαρμένος Νετανιάχου δεν θα το έκανε αυτό. Ούτε ο πιο φανατικός ραβίνος δεν θα το έκανε αυτό. Αυτό είναι που έκαναν οι Βενιζελικοί προδότες, οι οποίοι «διπλασίασαν» την Ελλάδα, «σκοτώνοντας» τον παγκόσμιο Ελληνισμό και τη Ρωμιοσύνη …«Εκτελώντας» στην κυριολεξία την πιο πλούσια εθνική κοινότητα της πιο πλούσιας εκείνη την εποχή αυτοκρατορίας στον Κόσμο.

Ας φανταστεί κάποιος στις σημερινές πολυεθνικές ΗΠΑ —των εκατοντάδων Εβραίων δισεκατομμυριούχων— να επιτεθεί το Ισραήλ με στόχο να επωφεληθεί εις βάρος τους …Να επιχειρήσει μια στρατιωτική εισβολή με στόχο να εκμεταλλευτεί τη σημερινή οικονομική τους κρίση, για να τις οδηγήσει αρχικά στον εμφύλιο και στη συνέχεια στην διάλυση …Να επιτεθεί το εβραϊκό Ισραήλ στις ΗΠΑ των Εβραίων πολυεκατομμυριούχων τραπεζιτών, διπλωματών, δικηγόρων, τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών, επενδυτών κλπ. …Να επιτεθεί το εβραϊκό Ισραήλ στις ΗΠΑ, θέτοντας την ασφάλεια ΟΛΩΝ των Αμερικανοεβραίων σε κίνδυνο, εφόσον θα τους έβαζε στο στόχαστρο των υπολοίπων Αμερικανών πολιτών …Να καταστρέψουν οι Ισραηλινοί —με μία εισβολή τους στις ΗΠΑ— όλη τη σιωνιστική αυτοκρατορία των Ρότσιλντ, Μπλανκφάιν, Μπάφετ, Σόρος, Κίσινγκερ, Σπίλμπεργκ, Ζούγκεμπεργκ, Σακς, Γκόλντμαν, Λίμαν και χιλιάδων άλλων Εβραίων μεγιστάνων …με «κέρδος» την προσάρτηση στην ισραηλινή επικράτεια των υψιπέδων του Γκολάν και της Δυτικής Ακτής …Να καταστρέψουν οι ηγέτες τού Ισραήλ το παγκόσμιο σιωνιστικό κύκλωμα, το οποίο ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος τού Πλανήτη και να «πουλάνε» στους Ισραηλίτες το «κέρδος» τής επέκτασής τους απέναντι στους Παλαιστίνιους «φουκαράδες» …Να «στριμώξουν» τους σημερινούς δισεκατομμυριούχους τύπου Ζούγκεμπεργκ σε νεόκτιστα «προσφυγικά» στη Δυτική Ακτή και να παριστάνουν τους ευεργέτες τους.

Τα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και η σύγκρουση των προσφύγων με τους  φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Η ομάδα είχε ξοδέψει πολλά για να κάνει γήπεδο  το βοσκοτόπι - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Αυτό ήταν που έκανε η Ελλάδα εις βάρος τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της πάμπλουτης ελληνικής ελίτ τής αστικής της τάξης. Ο Ελληνισμός «έχασε» τον έλεγχο του πιο πλούσιου μέρους τού Πλανήτη, για να κερδίσει μερικά χωράφια στη Φλώρινα και το Κιλκίς …Μεγιστάνες εγκατέλειψαν επαύλεις, για να πάρουν «κλήρο» στους βάλτους τής Ημαθίας. Άνθρωποι μεγαλωμένοι με υπηρέτες «κέρδισαν» δυάρι προσφυγικό σπίτι στους χωματόδρομους της Αθήνας. Για να διπλασιάσει δήθεν το γεωγραφικό της μέγεθος, συνέβαλε τα μέγιστα στη διάλυση της αυτοκρατορίας και στη στοχοποίηση της ελληνικής μειονότητας απ’ ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες. Η ΕΛΛΑΔΑ πρωταγωνίστησε στη «σφαγή» τής παχιάς Οθωμανικής «αγελάδας», η οποία επί αιώνες «τάιζε» πλουσιοπάροχα τον Ελληνισμό. Η ΕΛΛΑΔΑ στα χέρια των Γερμανών έγινε το «πιστόλι» εκείνο, το οποίο «εκτέλεσε» την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ό,τι «λάθος» έγινε στη Μικρασιατική Καταστροφή, έγινε εκ του πονηρού, μεθοδευμένο από τους Γερμανούς Προτεστάντες κι από πληρωμένους προδότες τής Ελλάδας !!! …Αυτό είναι που «πουλάνε» στους Έλληνες οι μόνιμοι —εξαιτίας των ξένων— «ηγέτες» τής Ελλάδας.

Ελληνισμός χιλιετιών «ξηλώθηκε» με συνοπτικές διαδικασίες, εξαιτίας των προδοτών …Αυτών, οι οποίοι τώρα τολμάνε και τους αποκαλούν «Νεοέλληνες» κι «Ελληναράδες» …Γερμανοί έβαλαν τον ελληνικό στρατό να εισβάλει στη Μικρά Ασία και να εγκληματεί —όπως κάνουν όλοι οι στρατοί Κατοχής—, προκειμένου να μισήσουν τους Έλληνες λαοί, οι οποίοι τους γνώριζαν επί αιώνες και τους θαύμαζαν, και τους αγαπούσαν …Γερμανοί ήταν εκείνοι που «μουτζούρωσαν» την εικόνα τού πιο διάσημου λαού τής Ανατολής …Γερμανοί «ξήλωναν» έναν προς έναν όποιον πλούσιο Έλληνα βιομήχανο, τραπεζίτη ή έμπορο εντός τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας θεωρούσαν εχθρό των συμφερόντων τους …Αυτοί ήταν που μετέτρεπαν τα εργοστάσια των Ελλήνων σε σωρούς από παλιοσίδερα …Αυτοί ήταν που άρπαζαν τα ελληνικά «φιλέτα» όλης της Ανατολής, προετοιμάζοντας την «κόλαση» της φτώχειας στην πιο πλούσια περιοχή τού Πλανήτη.

Όταν αυτοί οι προδότες ολοκλήρωσαν την καταστροφή τού Ελληνισμού τής Ανατολής, οι ίδιοι Γερμανοί —οι οποίοι τους οδήγησαν στη Μικρά Ασία— τους «άδειασαν» …Τους οδήγησαν στην προαποφασισμένη ήττα και ο Ελληνισμός έζησε τη μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία του. Μέσα σε λίγα χρόνια κόποι χιλιάδων χρόνων έπρεπε να χωρέσουν σε μερικές βαλίτσες κι ο Ελληνισμός να πάρει τον δρόμο τής προσφυγιάς. Τα πάντα ήταν προμελετημένα και εις γνώση των προδοτών, κάποιοι εκ των οποίων —όπως ο Βενιζέλος— είχαν «δραπετεύσει» από την Ελλάδα και ξεκοκάλιζαν τη λεία τους στο Παρίσι. Όλα έγιναν απόλυτα στοχευμένα από εκείνους, οι οποίοι χρησιμοποίησαν την Ελλάδα, για να διαλύσουν τη Ρωμιοσύνη τής Ανατολής, η οποία ανταγωνιζόταν τους Προτεστάντες και τους «έκλεινε» τον δρόμο προς τα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής, τα οποία τόσο πολύ είχαν ανάγκη στην εποχή τής Βιομηχανικής Επανάστασης.

Εργατική Αλληλεγγύη - 95 χρόνια από τη “Μικρασιατική Καταστροφή”: Να γιατί  δεν ξεχνάμε ποτέ τι σημαίνει προσφυγιά

Αυτούς τους συνωμότες Γερμανούς εξυπηρέτησαν οι Έλληνες Προδότες …κι αυτοί τους αντάμειψαν με μόνιμο «βόλεμα» στην εξουσία τής Ελλάδας. Αυτοί —από τότε μέχρι σήμερα— μας «πουλάνε» αυτό το «επίτευγμά» τους, το οποίο «δικαιολογεί» τη μόνιμη παρουσία τους στην ελληνική ηγεσία και βέβαια τη μόνιμη υποταγή τής χώρας στους Προτεστάντες Γερμανούς. Εδώ βέβαια βρίσκεται και το τραγικό τής υπόθεσης …Καί κερατάδες καί δαρμένοι οι Έλληνες. Αυτοί, οι οποίοι τους «ξήλωσαν» βίαια από τις πατρίδες αιώνων —με μόνο κριτήριο την ελληνικότητά τους—, είναι οι ίδιοι, που, μόλις εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα, τους αποκαλούσαν «Νεοέλληνες» …Οι ίδιοι είναι που σήμερα στηρίζουν με όλα τα μέσα την ύπαρξη της μη-ελληνικής «Μακεδονίας» !!!

Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι είναι οι βασικοί «προπαγανδιστές» όλων των ανθελληνικών πολιτικών και θα καταλήξει και πάλι στο καταραμένο Κολέγιο Αθηνών …Στο Κολέγιο που έχτισαν οι Βενιζελικοί και παρέδωσαν σε Προτεστάντες την εκπαίδευση των μελλοντικών ηγεσιών τής χώρας …Στο Κολέγιο, το οποίο —σύμφωνα με τους Βενιζελικούς— είχε αναλάβει υποτίθεται σαν εθνική «αποστολή» να «παράγει» τους «Έλληνες» ηγέτες και είχε εξ’ αρχής κάποιον ξένο ως διευθυντή …Αρχικά τον Henry Dewing και στη συνέχεια τον Homer Davis. Διέλυσαν έναν ελληνικό κόσμο, ο οποίος επί αιώνες «φώτιζε» ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και σ’ ένα σχολείο τής πλάκας δεν βρήκαν Έλληνα για διευθυντή !!! Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι —ως γνήσια troll— «μολύνουν» το δίκτυο με τις απόψεις τους περί «Νεοελλήνων» κλπ. …Ποιοι προσπαθούν οργανωμένα —και με όλα τα μέσα— να μειώσουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση ΟΛΩΝ των Ελλήνων …Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι εκ του πονηρού προσπαθούν να σταματήσουν εν τη γένεσή της οποιαδήποτε πολιτική «κίνηση», η οποία θα δώσει λίγη ελπίδα ή ικανοποίηση στους Έλληνες…

…Παντού θα βρεις Κολεγιόπαιδες …Τους γνωστούς «επιστήμονες» των πληρωμένων σπουδών των Κολεγίων …Τους υπότροφους της Πρεσβείας και τους «μεροκαματιάρηδες» των Υπουργείων, των βενιζελικών εφημερίδων ή τηλεοπτικών σταθμών …Τους συμμαθητές των γόνων των χαφιέδων, οι οποίοι περιμένουν στη σειρά, για να τους βολέψουν σε κάποιο κρατικό πόστο …Τους εκπαιδευμένους γλείφτες, οι οποίοι «πουλάνε» υποταγή με «αντιπαροχή» το βόλεμα. Αυτούς, οι οποίοι γεννιούνται άνθρωποι και για λόγους συμφέροντος ζουν μια ζωή σαν «κωλοσφούγκια» των ισχυρών …Θλιβερά κακέκτυπα των καταθλιπτικών Προτεσταντών, οι οποίοι μισούν το φως και τη χαρά τού Ελληνισμού …Η «Πέμπτη φάλαγγα» των Προτεσταντών στην Ελλάδα. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους, είναι «Ελληναράς», «κρυπτοκομμουνιστής» και εσχάτως «ψεκασμένος». Σε όποιον δεν του αρέσει η «Ελλάδα» τους μπορεί να πάει στην Κορέα ή τη Ρωσία …ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για να τα γράφουν αυτά, και δεν το κάνουν τζάμπα !!!

Τα πάντα εκ του πονηρού και με τις «πλάτες» των Προτεσταντών. Εκμεταλλεύονται την επαφή τους με την εξουσία και δρομολογούν κοινωνικές καταστάσεις μεγάλης κλίμακας και έντασης. Αυτοί είναι που «μαγείρεψαν» μια ψευδοσύγκρουση μεταξύ τού Προτεσταντικού Παλατιού των Δανών βασιλέων και των Βενιζελικών χαφιέδων των Αγγλοσαξονικών —και άρα των ίδιων συμφερόντων—, για να παρασύρουν τον ελληνικό λαό στη Μικρασιατική «αυτοκτονία» …Μια ψευδοσύγκρουση, η οποία οδήγησε στον εθνικό διχασμό. Αυτός ο διχασμός ήταν το ζητούμενο για μια τόσο μεγάλη προδοσία, γιατί με τον τρόπο αυτόν θα έβρισκαν οι Προδότες ένα μεγάλο και φανατικό μέρος τής κοινωνίας να το «καβαλήσουν» για τη δική τους ασφάλεια…

…Έναν διχασμό, που, από τότε που τον εφάρμοσαν για πρώτη φορά, τον έχουν κάνει «τυφλοσούρτη» …Με αυτόν πήγαμε, μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, στον Εμφύλιο …Οι ίδιοι άνθρωποι συνεργάστηκαν ως δωσίλογοι με τα ίδια αφεντικά …και μετά, για να γλιτώσουν, προκάλεσαν τον Εμφύλιο …Οι ίδιοι άνθρωποι μας έβαλαν στη Χούντα, η οποία μοίραζε «άδειες» και δάνεια μεγιστάνων στους εκλεκτούς της κι έτσι φτάσαμε στα Μνημόνια και από εκεί στην Πανδημία. Κατά «σύμπτωση» ΠΑΝΤΑ οι ίδιοι άνθρωποι είναι αυτοί, οι οποίοι προκαλούν τον διχασμό και οι ίδιοι είναι εκείνοι που τον «καταγγέλλουν» …Ούτε τα ονόματα των πρωταγωνιστών δεν αλλάζουν …Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες και πάλι Παπανδρέου και πάλι Μητσοτάκηδες …για να τους ακολουθήσουν νέοι Παπανδρέου και νέοι Μητσοτάκηδες. Αυτούς τούς πλαισιώνουν μόνιμα άλλοι «διάσημοι» απόφοιτοι του Κολεγίου.

Συμφωνία των Πρεσπών: Τα κέρδη και οι διασφαλίσεις - Απαντήσεις σε κρίσιμα  ερωτήματα Τελευταία προδοσία όλων αυτών ήταν η αναγνώριση της Συμφωνίας των Πρεσπών, που αποτελεί προδοσία τής Μακεδονίας και της ελληνικής κληρονομιάς τού Μεγάλου Αλεξάνδρου …Ο τελευταίος «κρίκος» μιας τεράστιας «αλυσίδας» προδοσιών …Η τελευταία προδοσία των κολεγιακών απογόνων τού προδότη Βενιζέλου. Τι σημαίνει προδοσία σ’ αυτήν την περίπτωση; Και πάλι θα πρέπει να καταφύγουμε στη μελέτη των πρακτικών τού Ισραήλ και του εβραϊσμού σε ανάλογες περιπτώσεις. Ό,τι ήταν οι Μακεδόνες για τον Ελληνισμό, ήταν οι Μακκαβαίοι για τους Εβραίους. Οι Έλληνες Μακεδόνες έδωσαν στον Ελληνισμό την παγκόσμια «λάμψη» του και οι Εβραίοι Μακκαβαίοι «έσωσαν» τον εβραϊσμό από τον βέβαιο «θάνατό» του κατά την ελληνιστική εποχή. Τι θα συνέβαινε στο Ισραήλ και στην εβραϊκή Διασπορά, εάν η ηγεσία τους ακολουθούσε μια πολιτική όπως αυτήν της Ελλάδας; …Μια προδοτική πολιτική απέναντι στην ιστορία της; …Μια προδοτική πολιτική απέναντι στην ίδια της αξιοπιστία τής παγκόσμιας ιστορίας.

Ας φανταστεί κάποιος την περίπτωση —μετά από έναν εμφύλιο πόλεμο— να διέλυε η Ιορδανία ως κράτος και οι Άραβες του ιορδανικού τμήματος —που «εφάπτεται» του Ισραήλ από την πλευρά τής Δυτικής Όχθης του Ιορδάνη— ν’ αναζητούσαν νέα εθνική ταυτότητα, για να πορευτούν στο μέλλον ως λαός. Υπήρχε έστω μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο οι Ισραηλίτες να τους επέτρεπαν να τους κλέψουν τον όρο «Μακκαβαίοι»; …Να τους επέτρεπαν από «μεγαλοψυχία» να ονομάσουν τη χώρα τους «Μακκαβαία» και τους εαυτούς τους «Μακκαβαίους», επειδή μπορεί κάπου εκεί πριν από χιλιάδες χρόνια να έζησαν και κάποιοι Μακκαβαίοι; …Υπήρχε πιθανότητα να τους επιτρέψουν να «βαπτίσουν» την αραβική τους γλώσσα «Μακκαβαϊκά»; …Υπήρχε πιθανότητα να τους επιτρέψουν ν’ αναζητούν καταπιεσμένη «μακκαβαϊκή» μειονότητα μέσα στο Ισραήλ; …Υπήρχε πιθανότητα να τους επέτρεπαν να πάνε στα διεθνή δικαστήρια τη διάσημη «Μακάμπι» για καταχρηστική χρήση του όρου «Μακκαβαίος»; …Να τους απαγόρευαν να πουλάνε «μακκαβαϊκό» χαλβά; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ με τη Μακεδονία !!! …Τα έκαναν οι προδότες τού Κολεγίου Αθηνών, χρησιμοποιώντας τους άχρηστους κι αγράμματους κομμουνιστές τού ΚΚΕ, τους οποίους τους ταΐζουν και τους προστατεύουν επί έναν αιώνα, για να κάνουν κακό στον Ελληνισμό !!!

Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο πιο εύκολο είναι να καταλάβεις τα δικά σου λάθη από την αντικειμενικότητα της σκέψης που εξασφαλίζει ένα όμοιο πρόβλημα, το οποίο όμως αφορά άλλους; Όταν εξετάζεις τα ξένα προβλήματα, δεν παρασύρεσαι ούτε από πάθη ούτε από συμπάθειες ούτε από φοβίες. Στα ξένα προβλήματα η «ματιά» είναι πάντα «καθαρή». Όταν εμείς, ως Έλληνες, βλέπουμε τη διαφορετική και σωστή δράση των Εβραίων σε όμοιες καταστάσεις, καταλαβαίνουμε τα λάθη μας. Όταν οι Εβραίοι είναι σήμερα με διαφορά ο πιο πετυχημένος λαός στον κόσμο, καταλαβαίνουμε ότι έχουμε κάνει τραγικά λάθη ως λαός, παρ’ όλο που ξεκινήσαμε με πολύ περισσότερα «όπλα» απ’ αυτούς. Ξεκινήσαμε ως οι δημιουργοί τής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και μας έχουν προσπεράσει οι «νταβατζήδες» τής Βαβυλώνας. Ξεκινήσαμε ως στρατηγοί και μας έχουν προσπεράσει οι γιδοβοσκοί τής ερήμου.

Tokyo Olympics: Hot Temparatures Force Kiprotich Out of Marathon :: Uganda  Radionetwork

Η περίπτωσή μας θυμίζει τον Μύθο τού Αισώπου με τον λαγό και τη χελώνα, που διαγωνίζονται σε αγώνα ταχύτητας και που θα δώσει στον νικητή τον τίτλο τού «πρωταθλητή» στο ζωικό βασίλειο. Κάτι ανάλογο έχει συμβεί και με τα ανθρώπινα σύνολα, τα οποία συναγωνίζονται μεταξύ τους για την πανανθρώπινη δόξα και την αιώνια φήμη …Έναν «μαραθώνιο» χιλιάδων χρόνων, ο οποίος οδηγεί στην «αποθέωση» του ανθρώπου. Ο Θεός έβαλε ΟΛΟΥΣ τους λαούς να διαγωνιστούν μεταξύ τους με στόχο το κέρδος τής ανθρώπινης ανάπτυξης και ανταμοιβή την αιώνια δόξα. Τα «όρια», μεταξύ των οποίων «κινούνται» ΟΛΟΙ οι «διαγωνιζόμενοι» λαοί, είναι οι Έλληνες και οι Εβραίοι. Αυτοί αντιπροσωπεύουν τα απώτατα «άκρα» των χαρακτηριστικών που μπορούν να έχουν οι λαοί …Ο πιο «γρήγορος» κι ο πιο «αργός» λαός αντίστοιχα. Οι Έλληνες είναι ο πιο «γρήγορος» λαός στην εξέλιξή του, γιατί «απορροφά» τα πάντα από τον περίγυρό του και τα μετατρέπει σε νέα γνώση και άρα σε εξέλιξη. Οι Ιουδαίοι είναι σχεδόν «ακίνητοι». Είναι ο λαός που δεν «απορροφά» τίποτε από τον περίγυρό του και ΠΟΤΕ δεν εξελίσσεται …Ακόμα πορεύεται με τις «σοφίες» των γιδοβοσκών τής Βαβυλώνας. Οι πρώτοι από την ταχύτητά τους μπορεί να μην «πατούν» στη γη και οι δεύτεροι, όταν «αγκιστρωθούν» σε μια κατάσταση, μπορούν να «ξηλώσουν» τη γη για να μην μετακινηθούν.

Από το σημείο αυτό και μετά αρχίζουν τα παράδοξα και άρα υπάρχει εμπλοκή τού Θεού. Αυτές είναι δύο θεμελιώδεις δυνάμεις τού Δυτικού Πολιτισμού εδώ και αιώνες ανταγωνίζονται μεταξύ τους σ’ έναν αγώνα δρόμου, τον οποίον όποιος κερδίσει θα του επιτρέψει να επιβάλει το δικό του πολιτισμικό μοντέλο στον κόσμο … Έναν αγώνα δρόμου, τον οποίο έχει προκαλέσει ο Ίδιος ο Θεός, εφόσον σ’ αυτούς τους δύο λαούς έδωσε την «Ευχή και την Κατάρα» να «γεννήσουν» τους Δύο Θεανθρώπους …Ένας αγώνας δρόμου τού παραδόξου, εφόσον στο τέλος οι μόνοι που θα «πέσουν» σχεδόν μαζί επάνω στο «νήμα» θα είναι τα δύο αντίθετα άκρα …Ο πιο λαμπερός, ένδοξος και «γρήγορος» λαός στον κόσμο με τον πιο σκοτεινό, κακόφημο και «αργό» λαό που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Μόνον ο Θεός μπορούσε να κάνει «ντέρμπι» τον αγώνα αυτόν …κι αυτό καταλαβαίνουμε ότι συνέβη, βλέποντας σήμερα τους Εβραίους να είναι μερικές «ανάσες» πριν τον τερματισμό τής Νέας Τάξης και της δικής τους παγκόσμιας επικράτησης.

Αυτός ο αγώνας έχει περάσει αρκετές φάσεις μέχρι τώρα και τώρα πλησιάζει προς το τέλος του. Καί οι δύο λαοί έχουν πάρει τη γεύση τής «νίκης», αλλά κανένας δεν έχει «νικήσει» στον τελικό βαθμό. Το κατάφεραν μερικώς οι Έλληνες στην ελληνιστική εποχή τού Αλεξάνδρου και το κατάφεραν —επίσης μερικώς— και οι Εβραίοι στη χριστιανική εποχή τού Χριστού. Τώρα οι δύο αυτοί λαοί βρίσκονται στην τελική «ευθεία» για την παγκόσμια και μόνιμη επιτυχία. Ενώ όμως επί αιώνες βαδίζαμε δρόμους παράλληλους —έστω και με μεγάλη διαφορά στην επιτυχία και τη «λάμψη» μεταξύ των δύο λαών—, οι Έλληνες κάπου «χάθηκαν». Ο πιο διάσημος λαός τού Δυτικού Κόσμου κάπου έχασε τον «δρόμο» του. Οι Εβραίοι μπορεί να είχαν την ταχύτητα της «χελώνας», αλλά στο τέλος δείχνουν να φτάνουν πολύ δυνατοί στον τελικό τους «προορισμό» …μια «ανάσα» πριν τον τελικό τους θρίαμβο.

O λαγός και η χελώνα Το ελληνικό «θηρίο», που πάντα απολάμβανε τον θαυμασμό των λαών, δείχνει πλέον μη-ανταγωνιστικό κι έτοιμο σχεδόν να τα «παρατήσει». Παρ’ όλη τη δύναμη και την ταχύτητα που κάποτε το χαρακτήριζε, σήμερα είναι στην κυριολεξία σκιά τού εαυτού του. Δεν πιστεύει ούτε καν το ίδιο στις δυνάμεις του πλέον. Προφανώς αυτοπαγιδεύτηκε κι εξαιτίας των εσωτερικών προδοσιών πήρε λάθος αποφάσεις, με αποτέλεσμα να φτάσει σήμερα ένα βήμα πριν τον «θάνατο» κι όχι απλά πριν από την ήττα του …Να φτάσει στο σημείο να δίνει μάχη για την απλή επιβίωσή του κι όχι για την επικράτησή του. Γιατί έγινε αυτό; …Για τους λόγους που περιγράφει ο μεγάλος Αίσωπος …Γιατί έχασε την υπομονή του και την προσήλωσή του στον στόχο, θεωρώντας ότι ο αγώνας έχει προδιαγεγραμμένο το αποτέλεσμά του και ο ίδιος απλά θα πρέπει να περιμένει έναν βέβαιο θρίαμβο …Ολιγώρησε και δεν είδε τι συμβαίνει γύρω του…

Δράκος του Κομόντο κατάπιε ολόκληρη μαϊμού | ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ 106,9 FM …Δεν κατάλαβε ότι ΔΕΝ υπάρχει σίγουρος αγώνας, γιατί απλούστατα δεν θα ήταν αγώνας. Ο Ελληνισμός «μέθυσε» από την παντοδυναμία του …«Μέθυσε» από τη σιγουριά του ότι είναι αήττητος και ότι θα νικούσε στον αγώνα για την παγκόσμια πνευματική επικράτηση. «Μέθυσε» από τον θαυμασμό των λαών για τον «πρωταθλητή» τής αρχαιότητας. Εκεί κάπου οι εβραϊκές «χελώνες» τον πρόλαβαν κι «αγκιστρώθηκαν» επάνω του. Άρχισαν να του βάζουν «τρικλοποδιές», προκειμένου να μην σηκωθεί ποτέ στα πόδια του. Άρχισαν να τον «δαγκώνουν», προσπαθώντας να τον «δηλητηριάσουν» … «Χελώνες» μολυσματικές και δηλητηριώδεις, οι οποίες λειτουργούν σαν τους αργούς δράκους τού Κομόντο …Μολυσματικά ερπετά, που αρκεί να σε δαγκώσουν ελάχιστα για να πεθάνεις από μόλυνση …Αργά ερπετά, που τους αρκεί μια στιγμιαία επαφή ακόμα και με το πιο γρήγορο θήραμα για να το σκοτώσουν.

Κάπως έτσι κατέληξε η στενή επαφή των Ελλήνων με τους Εβραίους και η «συγκατοίκησή» τους στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Ο γρήγορος «συγκάτοικος» την «πάτησε», γιατί μέσα σε συνθήκες αναγκαστικής συνύπαρξης με τον αργό ανταγωνιστή του «μολύνθηκε». Σε ΟΛΑ τα «λάθη» τού Ελληνισμού, που τον οδήγησαν στην «πτώση», πρέπει ν’ αναζητήσουμε τη συμμετοχή των Εβραίων …Την καθοριστική συμμετοχή τους …Το «δάγκωμά» τους …Τη «μόλυνσή» τους. «Μολύνουν» ακόμα και τους πιο γρήγορους —όταν βρουν την ευκαιρία— και στη συνέχεια περιμένουν την αρρώστια να τους ακινητοποιήσει, ώστε να τους προλάβουν και να τους κατασπαράξουν. Αυτό είναι που κάνουν πάντα οι Εβραίοι κι αυτό έκαναν και στην περίπτωση του Ελληνισμού …Επί αιώνες τους «δαγκώνουν» …όχι για να τους κατασπαράξουν, εφόσον δεν μπορούν, αλλά για να τους «μολύνουν». Από τους τοκογλύφους αδερφούς Ρικάρντο —που «χρεοκόπησαν» την Ελλάδα πριν καν «γεννηθεί»— και τον Ντισραέλι μέχρι τον Κίσινγκερ, τον Χόλμπρουκ και τον Νίμιτς, παντού έχουν συμμετοχή οι Εβραίοι …Έχουν συμμετοχή σε όλα τα «αυτοκτονικά» λάθη των Ελλήνων.

Καταλαβαίνει ο αναγνώστης τον λόγο που επιλέξαμε το παράδειγμα του Ισραήλ για την ανάλυση των ελληνικών λαθών; …Ό,τι οι Εβραίοι δεν θα έκαναν ποτέ στους εαυτούς τους, έβαλαν τους προδότες των Ελλήνων —μέσω συνωμοσιών— να το κάνουν εις βάρος τού Ελληνισμού. Οι Εβραίοι, σε αντίθεση με τους Έλληνες, οι οποίοι από αλαζονεία και «μέθη» «ξέχασαν» ποιοι ήταν οι αντίπαλοί τους, δεν ξέχασαν ΠΟΤΕ τους δικούς τους. Με τους Έλληνες ως εχθρούς τους —ως «φάρο»— κινούνταν μέσα στον χρόνο χωρίς να χάνονται, παρ’ όλο που δεν είχαν γνώσεις. «Φάρος» τους ήταν ο εχθρός τους και πάνω στις γνώσεις εκείνου —και βέβαια εν αγνοία του— επιβίωναν στο χρόνο. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε γι’ «αγκίστρωση». Λαοί πετυχημένοι και ισχυροί «χάνονταν» στον χρόνο κι επιβίωνε ο λαός τού απόλυτου ΤΙΠΟΤΑ. Ως εκ τούτου οι απαιτήσεις τού λαού από τα μέλη του ήταν ελάχιστες …Τους αρκούσε να επιβιώνουν. Κάθε εβραϊκή γενιά που επιβίωνε ήταν μια γενιά «πετυχημένη» κι εκεί έφτανε η κρίση τους από της επόμενες γενιές …Τα απολύτως βασικά για έναν λαό.

Έτσι συμμετείχαν οι Εβραίοι στον αγώνα για την «κορυφή» τού Κόσμου …Με τα ελάχιστα «φορτία» των γιδοβοσκών τής Χαναάν και των μαστροπών τής Βαβυλώνας. Είχαν «γαντζωθεί» επάνω στους εχθρούς τους κι απλά επιβίωναν. Έχουν «γαντζωθεί» τόσο πολύ, που τους τελευταίους αιώνες έχουν γίνει η «καμπούρα» του. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να περιμένουν …Να περνάει ο χρόνος όπως-όπως κι όπου «βγει», εφόσον γνώριζαν από τις Προφητείες ότι ο «αγώνας» αυτός θα «λήξει» σε κάποια στιγμή, η οποία ονομάζεται «Τέλος τού Κόσμου». Κάπου εκεί οι Σιωνιστές τύπου Χερτσλ εφεύραν και το εθνικό τους «δόγμα» …Ανακάλυψαν ότι συνέφερε τους «ακίνητους» ν’ ακινητοποιήσουν και τους αντιπάλους τους και να περιμένουν να «λήξει» ο χρόνος τού αγώνα …Στόχος τού σχεδίου; …Ο «παραπληγικός» Εβραϊσμός να «σκαρφαλώσει» επάνω στον «ναρκωμένο» Ελληνισμό. Ο Ελληνισμός έτσι κι αλλιώς —λόγω της ιστορίας του— θα τερμάτιζε τον αγώνα σε κάθε περίπτωση, έστω και για να πάρει μια τιμητική διάκριση. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει οποιαδήποτε μεγάλης κλίμακας αλλαγή στην ανθρώπινη ιστορία και να μην τιμηθούν οι Έλληνες, έστω και οι αρχαίοι.

Αυτό το γνώριζαν οι Εβραίοι και σ’ αυτό πόνταραν. Εάν κατάφερναν και «σκαρφάλωναν» επάνω σ’ αυτόν, θα μπορούσαν στον «τερματισμό» να τον παρατήσουν και να τον νικήσουν !!! Λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό θα έριχναν στο «χαντάκι» τους Έλληνες και θα τερμάτιζαν πρώτοι, έστω και σερνάμενοι. Αυτό ακριβώς είναι που περιγράφουν τα περίφημα «Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών» …Περιγράφουν το πώς «ακινητοποιείς» τους λαούς …Πώς τους «μολύνεις» και τους «δηλητηριάζεις», προκειμένου να χάσουν τις ιδιότητές τους …Προκειμένου να χάσουν τις δυνάμεις τους και τη δυνατότητα να επιβιώσουν μέσα στο χρόνο. Όταν αυτό περιγράφεται μέσα στη Σιών για τους λαούς, αντιλαμβανόμαστε ότι στο όριο ο στόχος τους είναι ο εθνικός τους εχθρός κι αυτοί είναι ΠΑΝΤΑ οι Έλληνες. Οι Έλληνες θα μπορούσαν να γίνουν το «όχημά» τους για τον θρίαμβο. Αυτοί, απλά, χρήματα θα μάζευαν, όπως κάνουν πάντα. Από εκεί και πέρα δεν τους πείραζε να περιμένουν.

Αυτό ήταν το σχέδιό τους για την «κούρσα» των αιώνων. Απλό και ίσως αφελές, αλλά δεν τους κόστιζε και τίποτε να το δοκιμάσουν. Δεν θα άλλαζε τίποτε στην καθημερινότητα τους μέσα στα «γκέτο», εξαιτίας αυτών των φιλοδοξιών τους. Εάν ακινητοποιούσαν τους Έλληνες, οι οποίοι «οδηγούσαν» την «κούρσα» και οι οποίοι παρέσερναν με την «ταχύτητά» τους όλους τους υπόλοιπους λαούς, θα ακινητοποιούνταν όλοι. Κάπου εκεί θ’ αυξάνονταν οι πιθανότητές τους σ’ έναν αγώνα, ο οποίος εξ’ αρχής ήταν χαμένος γι’ αυτούς λόγω χαρακτηριστικών …Δεν «καίγονταν» κιόλας, γνωρίζοντας τις δυνατότητές τους και κατοικώντας μόνιμα στα κακόφημα γκέτο ΟΛΩΝ των κρατών. Σαν τον αδιάβαστο μαθητή, ο οποίος πηγαίνει στις εξετάσεις κι ελπίζει σ’ ένα «θαύμα» …να πάρει φωτιά το εξεταστικό κέντρο και να γίνει κλήρωση των επιτυχόντων. Σαν τον κουτσό αθλητή, ο οποίος θα σταθεί στην αφετηρία να χαιρετήσει τον κόσμο κι ελπίζει σε ένα «θαύμα» …να πάθουν δηλητηρίαση οι αντίπαλοί του…

…Με αυτόν τον τρόπο στέκονταν οι Εβραίοι ανάμεσα στους υπόλοιπους λαούς στη διάρκεια των αιώνων. Γι’ αυτόν τον λόγο ούτε μοχθούσαν για τίποτε ούτε αγωνίζονταν για τίποτε …Εάν τους έσπρωχνες, πήγαιναν πιο πέρα …Εάν τους έφτυνες, σκουπίζονταν …Εάν τους απειλούσες, έφευγαν …Ποτέ δεν στάθηκαν κάπου να δώσουν μάχη …Ποτέ δεν αγωνίζονταν …Ποτέ δεν μόχθησαν, για να γίνουν καλύτεροι ή ισχυρότεροι …Απλά επιβίωναν και το πανηγύριζαν, άσχετα εάν έπρεπε να σκουπιστούν απ’ τα φτυσίδια ή να πάρουν ανάσες από το τρέξιμο και τις κλωτσιές. Γι’ αυτόν τον λόγο είχαν πάντα την ψυχολογία τού «αουτσάιντερ», που δεν έχει τίποτε να χάσει …Του «αουτσάιντερ», που έχει υπομονή, γιατί απλούστατα δεν έχει κάτι άλλο να κάνει. Ορίζει έναν φανταστικό στόχο κι ελπίζει σ’ ένα θαύμα, εφόσον καταλαβαίνει τις αντικειμενικές δυσκολίες που τον χωρίζουν από την επιτυχία. Απολαμβάνει ακόμα και τη συμμετοχή του σ’ έναν αγώνα …Ένα «θαύμα», που, αν του επιτρέψουν οι συνθήκες, μπορεί να το μεθοδεύσει και μόνος του.

Η μεγαλύτερη επιτυχία τους ήταν η επιλογή τού εχθρού τους, που θα τους «κουβαλούσε» μέσα στους αιώνες. Αυτός ο εχθρός για τους Εβραίους ήταν μόνιμα οι Έλληνες. Οι Εβραίοι ΠΟΤΕ δεν έχασαν τον συλλογικό τους εχθρό και πάντα θεωρούσαν ότι μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, «κλέβοντας» απ’ αυτόν την «επιτυχία». Γνώριζαν ότι ο εχθρός αυτός τούς υποτιμούσε κι εκεί θα στηρίζονταν για να επωφεληθούν. Μπορούσαν να τον πλησιάσουν πολύ περισσότερο απ’ ό,τι θα επέτρεπε η ασφάλεια κάποιου, ο οποίος θέλει ν’ αυτοπροστατεύεται από ξένους, οι οποίοι έχουν συγκρουόμενα συμφέροντα με τον ίδιο. Οι Έλληνες τους άφηναν να ζουν στις γειτονιές τους. Οι Έλληνες τους άφηναν να επηρεάζουν τα παιδιά τους. Αγνοούσαν όμως αυτοί οι Έλληνες ότι οι ίδιοι ήταν ο στόχος των Εβραίων. Αυτός ήταν μόνιμα ο στόχος τους …Η επιτυχία τους εις βάρος των Ελλήνων, τους οποίους θεωρούσαν ότι γνώριζαν απόλυτα, εφόσον γνώριζαν και τα «άπλυτά» τους, ζώντας στα γκέτο τους. Αυτοί οι επίμονοι Εβραίοι βρίσκονται πίσω απ’ όλες τις «τρικλοποδιές» κατά τού Ελληνισμού.

Δεν έχει σημασία εάν εμφανίζονται οι βάρβαροι Γερμανοί ότι μεθοδεύουν όλες τις ανθελληνικές καταστάσεις. Οι Γερμανοί —ειδικά αυτοί του Βερολίνου— δεν μπορούν από μόνοι τους να μοιράσουν σε δύο γαϊδούρια άχυρα. Ούτε στο περίπου δεν γνωρίζουν τους αυτοκρατορικούς σχεδιασμούς. Αυτά τα γνωρίζουν οι Σιωνιστές και αυτοί είναι που τους κινούν όπως κινεί κάποιος τα πιόνια στη σκακιέρα. Τους «φόρτωσαν» οι Εβραίοι έναν Χίτλερ και μια Λούξεμπουργκ και τους έχουν δούλους-μπράβους εδώ κι έναν αιώνα. Όπως αντιλαμβανόμαστε οι «αργοί» Εβραίοι βρίσκονται πίσω απ’ αυτούς τους παγκόσμιους και βέβαια ανθελληνικούς σχεδιασμούς, είτε μιλάμε για ναζιστικές είτε για κομμουνιστικές επεμβάσεις. Όλοι οι σχεδιασμοί, οι οποίοι περιγράφονται στα «Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών» έχουν ως ζητούμενο την τελική έκβαση αυτού του αγώνα …«δρόμου».

Αυτό ήταν το σχέδιό τους …Να επιβιώσουν σε μια εποχή, κατά την οποία φαινόταν πολύ δύσκολο για τον «καθυστερημένο» Εβραϊσμό να πετύχει. Ο αμόρφωτος λαός των μαστροπών, των μαχαιροβγαλτών και των τοκογλύφων των γκέτο κινδύνευε από την παγκόσμια πνευματική ανάπτυξη, στην οποία αναπόφευκτα οδηγούσε η βιομηχανική επανάσταση. Όταν ο Χερτσλ έλεγε ότι οι διωγμοί «αναζωογονούν» τον Εβραϊσμό, γνώριζε ακριβώς τι έλεγε. Απλά έκρυβε το πιο σημαντικό. Ποιο ήταν το πιο σημαντικό; …Ότι, για ν’ αναζωογονείται ο Εβραϊσμός θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να μπορεί να επιβιώνει, κι αυτό ήταν το πιο δύσκολο. Η «ανατολή» τής βιομηχανικής εποχής και οι παράπλευρες συνέπειές της θα «έκαιγαν» τον Εβραϊσμό. Οι λαοί θα μορφώνονταν και ο χειρότερος λαός ανάμεσα στους λαούς αυτό δεν θα το άντεχε. Οι γιδοβοσκοί τής ερήμου δεν θ’ άντεχαν τη μεταμόρφωση των κοινωνιών, εξαιτίας τής βιομηχανικής επανάστασης.

Η μόρφωση θα «έκαιγε» τον Εβραϊσμό όπως το φως τον «δράκουλα» στις ταινίες. Άρα έπρεπε να βρουν τη λύση, για να εξασφαλίσουν την «αθανασία» τους …Να βρουν έναν τρόπο και μια μέθοδο, ώστε οι τρομερές κοινωνικές εξελίξεις να μην τους επηρεάζουν. Αυτήν τη λύση τούς την έδινε ο Ελληνισμός …Ο εθνικός τους εχθρός …Ο εχθρός αυτός, ο οποίος είχε ήδη εξασφαλίσει την αθανασία του. Η δική του αθανασία θα μπορούσε να γίνει το μέσον της δικής τους. Εάν το εξασφάλιζαν αυτό, θα μπορούσαν ακόμα και να μορφωθούν, εφόσον η «επιβίωσή» τους —ως λαού— δεν θα εξαρτιόταν από την εθνική τους παράδοση. Θα επιβίωναν με τον «ετεροπροσδιορισμό» τους σε σχέση μ’ έναν αθάνατο. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; …Θα γίνονταν ο «Τσάπμαν», ο οποίος έγινε «αθάνατος», επειδή σκότωσε τον Τζον Λένον …Θα γίνονταν ο «Όστβαλντ», ο οποίος έγινε «αθάνατος», επειδή σκότωσε τον Κένεντυ.

Όταν δεν είσαι ούτε «Λένον» ούτε «Κένεντυ», είναι κατόρθωμα να μείνεις για πάντα στην ιστορία χωρίς τα προσόντα εκείνων …Χωρίς τα προσόντα αυτά, τα οποία αναγνωρίζει η ιστορία για να προσφέρει την «αθανασία». Όλα αυτά, όμως, «ανατρέπονται», όταν υπάρχει ωμή παραβίαση των όρων τής ιστορίας …Το έκανε ο Βρούτος με τον Καίσαρα κι αυτό θέλουν να επιτύχουν οι Εβραίοι με τους Έλληνες. Όταν με μία δολοφονία συνδέεσαι απόλυτα κι αιώνια με ένα αθάνατο μέγεθος, δεν φαντάζει περίεργο να το επιχειρήσεις, όταν είσαι αδίστακτος κι αυτός είναι ο στόχος σου. Αυτό είναι που έγινε και με τους Εβραίους …Δεν μπορούσαν να είναι αθάνατοι όπως οι Έλληνες, αλλά θα μπορούσαν να γίνουν τέτοιοι ως οι «δολοφόνοι» των Ελλήνων …Να περάσουν στην αθανασία ως αυτοί, οι οποίοι τους «νίκησαν» και τους έλεγξαν απόλυτα …Έτσι μπορούσαν να τους «καβαλήσουν» κι αυτό επιχείρησαν να κάνουν. Απλά πράγματα …Όταν το «άλογό» σου είναι ένας αθάνατος «Πήγασος», μπορείς να γίνεις κι εσύ αθάνατος, ακόμα κι αν είσαι ένας θλιβερός Εβραίος που «γαντζώθηκε» επάνω του. Όταν ελέγχεις τον πιο ισχυρό λαό τού πνεύματος, μπορείς να «πουλάς» ακόμα και πνεύμα, ενώ είσαι ένας κοινός τοκογλύφος.

Αυτό ήταν το σχέδιο τού παγκόσμιου Σιωνισμού και γι’ αυτόν τον λόγο είχαν μόνιμα στο στόχαστρό τους τον Ελληνισμό. Σε έναν «ακήρυχτο» πόλεμο προσπάθησαν να ελέγξουν απόλυτα τον Ελληνισμό, ώστε να τον χρησιμοποιούν ως «φορέα» τής δικής τους ύπαρξης. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν υπάρχει ούτε μία παγκόσμια αλλαγή στην οποία να πρωταγωνίστησαν οι Εβραίοι κι εξαιτίας τής οποίας να μην έχει «ματώσει» και να μην έχει «μικρύνει» ο Ελληνισμός …Γερμανικός ιμπεριαλισμός, κομμουνισμός κλπ., όλα έγιναν αιτίες για να «ματώσει» ο Ελληνισμός …Ακόμα και σήμερα, όπου τυχόν υπάρχει εβραϊκή συνωμοσία, υπάρχει κόστος για τον Ελληνισμό …Από τα Μνημόνια ή τη Συμφωνία των Πρεσπών μέχρι τον πόλεμο στην Ουκρανία, όπου το μόνο κράτος που πληρώνει κόστος εμπλεκομένου είναι η Ελλάδα. Όλα αυτά συμβαίνουν, γιατί οι Εβραίοι θέλουν πάση θυσία να «καβαλήσουν» τον Ελληνισμό και να τον χρησιμοποιούν ως «μέσον» για να επιβιώσουν. Αν δεν το καταφέρουν αυτό, θα «εξαφανιστούν» ως λαός, γιατί δεν έχουν κανέναν λόγο ύπαρξης …Απολύτως κανέναν …Ο Ελληνισμός είναι αυτός, ο οποίος τους λύνει όλα τους τα προβλήματα …Μέσω του Ελληνισμού μπορούν όχι απλά να επιβιώσουν, αλλά να επικρατήσουν παγκοσμίως.

Αν καταφέρουν κι ελέγχουν τον Ελληνισμό, είναι εύκολο να διαλύσουν όλους τους «ενδιάμεσους» λαούς. Στην περίπτωση αυτήν οι «ανάπηροι» θα καταφέρουν να φτάσουν στον τερματισμό μόνοι τους με τους εθνικούς τους εχθρούς …Θα καταφέρουν να κάνουν μόνοι τους το «θαύμα», που είπαμε πιο πάνω …Να βάλουν οι ίδιοι «φωτιά» στο «εξεταστικό κέντρο», για να μην γίνουν κανονικά οι εξετάσεις …Να προκαλέσουν οι ίδιοι δηλητηρίαση στους συναθλητές τους. Έτσι συνέφερε να γίνει τους πιο αργούς, οι οποίοι είχαν «γαντζωθεί» στην «πλάτη» τού πιο γρήγορου και τον είχαν ρίξει «κάτω». Τους συνέφερε να είναι όλοι κάτω, αλλά ο αγώνας να μην ακυρωθεί και να συνεχίζεται κανονικά, άσχετα με την κατάσταση των αθλητών στον στίβο. Για τη «δηλητηρίαση» των «συναθλητών» τους εφεύραν τον κομμουνισμό …Για τη «φωτιά» στο εξεταστικό κέντρο προκάλεσαν τους Παγκόσμιους Πολέμους. Στην πραγματικότητα ο στόχος τους ήταν να «φτάσει» ο τερματισμός επάνω τους κι όχι αυτοί στον τερματισμό, γιατί αυτοί ήταν ακίνητοι …Πραγματικά «ακίνητοι», εάν σκεφτεί κάποιος ότι σήμερα είναι ο πιο «πετυχημένος» λαός στον κόσμο …με το ΤΙΠΟΤΑ …Με τοκογλυφίες, με μαστροπείες, με νοθείες, με συνωμοσίες, με δολοφονίες κλπ.. Στην εποχή τού ίντερνετ της ψηφιακής τεχνολογίας και τού Διαστήματος ο πιο «πετυχημένος» λαός στον κόσμο είναι αυτός, ο οποίος ακόμα διακρίνεται με τις «τεχνικές» των καταγώγιων του υπόκοσμου της Βαβυλώνας !!!

Η ανθρωπότητα, δηλαδή, πήγε μέχρι το Διάστημα και η επιτυχία της μοιράστηκε σ’ αυτούς, οι οποίοι συνέχιζαν να παίζουν τον ίδιο «παπά» που έπαιζαν ως «παπατζήδες» και στα χαμαιτυπεία τής Βαβυλώνας. «Θεοί» επιστήμονες με άπειρο κόπο ανέβασαν την ανθρωπότητα στον Ουρανό και η κοινωνία μας αποθέτει χρυσάφι και θαυμασμό στις «πλαστικές» τής Καρντάσιαν και στα «σώβρακα» του Ρονάλντο, γιατί Εβραίοι «νταβατζήδες» είναι οι μάνατζέρ στους. Μετά από κόπο χιλιάδων χρόνων ο άνθρωπος με την ευφυΐα του δημιούργησε έναν «μαγικό» κόσμο και, αντί να θαυμάζουμε στους δημιουργούς και στους εφευρέτες, θαυμάζουμε στους τοκογλύφους και στους παπατζήδες τής ερήμου …Στους απλά πλούσιους …Στους, οι οποίοι απλά κάνουν ό,τι έκαναν και μέσα στους παράγκες στους στην αρχαία Αίγυπτο.

Μόνον το περιβάλλον ήταν εκείνο που άλλαξε και όχι οι δραστηριότητες …Την ίδια τοκογλυφία κάνουν, είτε φορούν χλαμύδες είτε φορούν ιταλικά κουστούμια …Τις ίδιες απατεωνιές κάνουν, είτε βρίσκονται στις τρώγλες τής αρχαίας Ρώμης είτε στα ρετιρέ τού Μανχάταν …Την ίδια μαστροπεία κάνουν, είτε στους δρόμους τής αρχαίας Θήβας είτε στο Λας Βέγκας …Όλα παρέμειναν ίδια, γιατί κάποιοι καθήλωσαν την ανθρώπινη κοινωνία στα βασικά της ένστικτα. Γι’ αυτόν τον λόγο σ’ έναν αγώνα «δρόμου» «πέτυχαν» απόλυτα αυτοί, οι οποίοι ήταν «ξαπλωμένοι» στη γη σαν τα φίδια …Αυτός ήταν ο σχεδιασμός των —από επιλογή— «παραπληγικών» Εβραίων. Στήνοντας τον «μύλο» τής Νέας Τάξης, συνέθλιψαν όλους τους λαούς. Συνέτριψαν τις «ραχοκοκαλιές» τους.

Γι’ αυτόν τον λόγο «εφεύραν» και χρηματοδότησαν τον «διαβρωτικό» κομμουνισμό. Μόνοι τους εφεύραν τον δήθεν διεθνιστικό κομμουνισμό, ο οποίος «σακάτευε» τα εθνικά κράτη και στην πραγματικότητα ακύρωνε τον εθνικιστικό σχεδιασμό των Προτεσταντών συνεταίρων τους. Στη συνέχεια οι ίδιοι άνθρωποι «εφεύραν» τη Νέα Τάξη και την «ιδεολογία» της …Μια ιδεολογία παγκοσμιοποίησης, η οποία παριστάνει τη «φιλελεύθερη», αλλά στην ουσία πρόκειται για ένα «καλυμμένο» μαρξιστικό ιδεολόγημα, το οποίο εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους και υποτάσσει τους λαούς στους διεφθαρμένους δούλους τους …Μια ιδεολογία «εμπόρων» τής γνώσης …Μια ιδεολογία καιροσκόπων υλιστών, η οποία δικαιολογεί τα πάντα στο κυνήγι τής προσωπικής επιτυχίας, που στην κυριολεξία διαλύει τις κοινωνίες …Μια ιδεολογία, η οποία «αποθεώνει» την αγραμματοσιά και τον καιροσκοπισμό …H ιδεολογία που χτύπησε ακόμα και τις γλώσσες των ανθρώπων, για να καταλήξουν —μετά από χιλιάδες χρόνια πολιτισμού— να συνεννοούνται με κραυγές και νοήματα τύπου «wow», «awesome», «OMG», «Lol» και βέβαια «like», για ν’ «ανταμείψουμε» τους «προχωρημένους». Με αυτές τις δύο «αρρώστιες» κατέστρεψαν σχεδόν όλους τους λαούς τής προηγούμενης περιόδου.

Δεν υπάρχουν σήμερα Γάλλοι ή Γερμανοί ή Ισπανοί με τη λογική που αυτοί είχαν «κατασκευαστεί» στην εποχή τού Εθνικού Σχεδιασμού. Σήμερα υπάρχουν απλά άνθρωποι της Νέας Τάξης, οι οποίοι είναι έτοιμοι να «πουλήσουν» τα πάντα σε όποιον τους εξασφαλίζει την προσωπική τους επιτυχία …Άνθρωποι με όλα τα καλά ή τα κακά που δημιούργησαν αυτοί, οι οποίοι θέτουν σήμερα τα σημερινά κοινωνικά πρότυπα, τα οποία είναι τα πιο φτηνιάρικα πρότυπα στην ιστορία τής ανθρωπότητας …Άνθρωποι, οι οποίοι μισούν τον πατριωτισμό, την οικογένεια, τη φιλία, τη μόρφωση, το φιλότιμο, τη φιλοπονία και γενικά ό,τι προϋποθέτει λίγο κόπο κι έχει κόστος. Λίγο με την κακή παιδεία, λίγο με τα άσχημα πρότυπα των πετυχημένων «παρασίτων» και με άπειρη δόση λαθρομετανάστευσης, έχουν κατορθώσει κι έχουν διαλύσει όλους τους λαούς. Τους έχουν κάνει όλους υλιστές, ηδονιστές, άπληστους και προπάντων τεμπέληδες. Έχουν δημιουργήσει νέα κοινωνικά σύνολα, τα οποία έχουν απροσδιόριστα χαρακτηριστικά, τα μέλη των οποίων το μόνο που αναγνωρίζουν είναι τα σύμβολα του πλούτου …και τρέχουν πίσω απ’ αυτά …Άνθρωποι, οι οποίοι έχουν ως πρότυπό τους τον οποιονδήποτε απέκτησε χρήματα, χωρίς να τους ενδιαφέρει εάν τα απέκτησε εφευρίσκοντας φάρμακα για να σώσει ανθρώπους ή εάν απλά γύριζε πορνοταινίες …Άνθρωποι, οι οποίοι στην κυριολεξία δεν έχουν να φάνε, αλλά μπορούν να σου εξηγήσουν με μεγάλη ακρίβεια για ποιον λόγο πηγαίνουν καλύτερα με το γούστο τους τα Audemars Piquet σε σχέση με τα Frank Muller.

Αυτό ήταν το επίτευγμα της Νέας Τάξης κι αυτό είναι η απόδειξη της απόλυτης εφαρμογής των «Πρωτοκόλλων της Σιών». Η ανθρωπότητα δεν αποτελεί πλέον μια σύνθεση διαφορετικών λαών και πολιτισμών. Έχει γίνει μια τεράστια ανθρώπινη «σούπα» χωρίς χαρακτηριστικά. Οι μόνοι λαοί, οι οποίοι απέμειναν στον κόσμο με πραγματικά ξεχωριστά χαρακτηριστικά, είναι αυτοί που βόλευαν τον σχεδιασμό των Εβραίων …Οι ίδιοι οι Εβραίοι και οι Έλληνες που τους «κουβαλούν» …Οι πιο αργοί και οι πιο γρήγοροι, οι οποίοι όμως βρίσκονται σε ημιθανή κατάσταση.

Wife carrying (Estonian: naisekandmine, Finnish: eukonkanto or akankanto,  Swedish: kärringkånk) sport which males carrying a female. G… | Valores  humanos, Finlandia Έτσι εξηγείται κι αυτό το οποίο αναφέραμε πιο πάνω ως παράδοξο και δεν ήταν εύκολα κατανοητό. Έτσι εξηγείται το πώς είναι δυνατόν σ’ έναν «μαραθώνιο» δεκάδων αν όχι εκατοντάδων λαών να φτάσουν στο «τέρμα» με διαφορά «στήθους» ο πιο «γρήγορος» και ο πιο «αργός» λαός τού κόσμου …Να φτάσουν στον ίδιο τερματισμό ο πιο «γυμνασμένος» λαός στην ιστορία με τον —από επιλογή— «τετραπληγικό» ανταγωνιστή του. Αυτό, το οποίο γινόταν μόνον με ένα «θαύμα», το βλέπουμε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας …Το «θαύμα», το οποίο δρομολόγησαν οι ίδιοι οι Εβραίοι εις βάρος των αντιπάλων τους. Με τρομερές «δόσεις» μαρξισμού και κομμουνισμού έχουν «δηλητηριαστεί» ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες λαοί στον πανανθρώπινο αγώνα. Όλοι οι ενδιάμεσοι έχουν «τελειώσει» και οι μόνοι που απέμειναν είναι οι Έλληνες, οι οποίοι τους «κουβαλούν» και τους οποίους τους έχουν για «σίγουρους», εφόσον οι ίδιοι έχουν φροντίσει να τους «ναρκώσουν», για να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Σ’ αυτήν την επικίνδυνη και ίσως θανατηφόρα «νάρκωση» αναζητούμε την εμπλοκή τού Κολεγίου Αθηνών. Αυτό το Κολέγιο ήταν η μεγάλη «επένδυση» των Εβραίων, για να κατορθώσουν να εξασφαλίσουν το «κλειδί» τής επιτυχίας τους και το οποίο ήταν η «νάρκωση» του Ελληνισμού. Εκεί γίνεται ΟΛΗ η «βρόμικη» δουλειά. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι δεδομένο ότι στην υπόθεση του «Κολεγίου Αθηνών» θα τους βρούμε να πρωταγωνιστούν. Γι’ αυτόν τον λόγο επιμένουμε σ’ ένα τέτοιο κείμενο για το Κολέγιο Αθηνών …Το Κολέγιο των ΠΡΟΔΟΤΩΝ, το οποίο δίνει τις ηγεσίες που καταστρέφουν τον Ελληνισμό. Σ’ αυτό το Κολέγιο θα βρει κάποιος σε πλήρη ανάπτυξη τα συμφέροντα των Εβραίων, των Προτεσταντών και των Βενιζελικών χαφιέδων τους. ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα ανθελληνικά συμφέροντα εκεί μέσα ταυτίζονται. Το Κολέγιο ιδρύθηκε από την αρχή, για ν’ αποτελεί το «απόστημα» εκείνο, το οποίο θα «μολύνει» συστηματικά και μόνιμα το ελληνικό «κορμί». Αυτό είναι υπεύθυνο για την υπολειτουργία του. Είναι αυτό, το οποίο του προξενεί αδυναμία και του προκαλεί «παραισθήσεις» …Ένας πανίσχυρος μολυσματικός παράγοντας, που —δυστυχώς για τους δημιουργούς του— δεν μπορεί να «σκοτώσει» τον Ελληνισμό. Μπορεί να τον «αρρωστήσει», αλλά όχι να τον σκοτώσει.

Άνθρωποι αυτού του Κολεγίου —συστηματικά και επί πληρωμή— εργάζονται, για να κλονίσουν το φρόνημα του Ελληνισμού …Να σπείρουν την αμφιβολία για την καταγωγή του και την ιστορική του συνέχεια …Να τον προσβάλουν και να τον ωθήσουν στην ηττοπάθεια …Να καταστρέψουν τις «δεξαμενές» των δυνάμεών του και μεταξύ αυτών και την ελληνική γλώσσα …Να καταστρέψουν την αυτοπεποίθησή του και τον παγκόσμιο προσανατολισμό του …Να τον κάνουν να αισθάνεται σαν «παρίας» τής παγκόσμιας ιστορίας, ο οποίος απλά —λόγω «συνωνυμίας»— απέκτησε μια φήμη, την οποία δεν δικαιούνταν …Κάτι σαν τους γύφτους και τους κομμουνιστές των Σκοπίων, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες» και γελάει ο κόσμος μαζί τους. Αυτό είναι που επιδιώκουν όλοι αυτοί να ισχύσει και για τον Ελληνισμό …Να ισχυρίζονται οι Έλληνες ότι είναι γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και να γελάει ο κόσμος. Στο τέλος να πιστέψουν και οι ίδιοι ότι αυτό δεν συμβαίνει …εφόσον οι ξένοι είναι πάντα εύκολο να πειστούν από τα σιωνιστικά διεθνή ΜΜΕ για μια κακή πληροφορία.

Αυτή είναι η «εργολαβία» που έχουν αναλάβει οι «φονιάδες» τού Ελληνισμού, οι οποίοι εδρεύουν στο Κολέγιο Αθηνών. Στόχος τους είναι να βάλουν τον Ελληνισμό να «γονατίσει» μπροστά στα δικά τους αφεντικά. Δυστυχώς βέβαια γι’ αυτούς είναι πολύ μικροί για ν’ ακυρώσουν σχεδιασμούς, οι οποίοι συνδέονται με τον Θεό. Ο αγώνας θα τελειώσει όταν θέλει ο Θεός και τα «θαύματα» των απατεώνων θα ακυρωθούν. Ο Θεός θ’ αποφασίσει για την τύχη των Ελλήνων κι αυτό δεν θ’ αλλάξει με καμία δύναμη. Η Ελλάδα θα βρει τη δύναμη να θεραπευτεί από τις «πληγές» της και να συνεχίσει …Θα βρει τη «νηφαλιότητα» να ξεφύγει από τις «παραισθήσεις» των «δηλητηριαστών» της και θα σταθεί στα πόδια της, για να ολοκληρώσει την «κούρσα» που έχει ξεκινήσει πολλούς αιώνες πριν.

Η Ελλάδα θα συνεχίσει την πορεία της και θα νικήσει μέσα στη Νέα Τάξη των Εβραίων και των «πολτοποιημένων» λαών. Τους Έλληνες τους περιμένουν ακόμα πιο λαμπρές ημέρες απ’ αυτές τους παρελθόντος…Τόσο «λαμπρές», που θα κάνουν τους αρχαίους προγόνους τους να φαίνονται μπροστά τους «φτωχοί» συγγενείς …Πώς; …Μόνον με θαύμα γίνεται αυτό; …Ακριβώς αυτό είναι που λέμε !!! …Το θαύμα τού ατόμου από τον πολιτισμό, που αποθέωσε τον άνθρωπο κι έδωσε στον Θεό του ανθρώπινη μορφή. Ο Ελληνισμός, ο οποίος βρίσκεται στη σημερινή άθλια κατάσταση, θα επιχειρήσει να κάνει την υπέρβαση και άρα το «θαύμα». Είναι η τελευταία του ευκαιρία να «κόψει» πρώτος το «νήμα» τού πανανθρώπινου αγώνα και να γευτεί τον θρίαμβο. Με το Κολέγιο Αθηνών και τους χαφιέδες του θα τα «πούμε» όταν έρθει η ώρα τους …Δεν υπάρχει βιασύνη …Ο Θεός έχει φροντίσει ΟΛΟΙ οι εχθροί των Ελλήνων να είναι πιασμένοι στη «φάκα» τού Μνημονίου …Το τελικό χτύπημα κατά του Ελληνισμού, όπως νόμιζαν ότι πέτυχαν εναντίον του οι Εβραίοι τοκογλύφοι και οι ΝΑΖΙ μπράβοι τους …Το χτύπημα αυτό, το οποίο θα «έσπαζε» τα πόδια των Ελλήνων.

Αυτά προς το παρόν δεν πρέπει να μας απασχολούν …Όλα στην ώρα τους. Αυτό, το οποίο πρέπει τώρα να μας απασχολεί —ως ανθρώπους— είναι ο μεγάλος τερματισμός …Ο μεγάλος τερματισμός στον Μαραθώνιο τού Θεού. Θα βρουν τις δυνάμεις οι Έλληνες να νικήσουν; Θα προλάβουν να πετάξουν τα «φορτία», που τους έχουν «φορτώσει» οι πονηροί; Θα αγνοήσουν τους προδότες, οι οποίοι τούς «δηλητηριάζουν» το μυαλό με αμφιβολίες; Αυτό είναι το ζητούμενο πλέον. Αυτοί, οι οποίοι έχουν διαίσθηση κι αντιλαμβάνονται τα πράγματα πριν αυτά συμβούν, ξέρουν ότι βαδίζουμε προς το τέλος τής ιστορίας και είναι θέμα χρόνου να συμβούν Διακοπή κυκλοφορίας για την αυριανή συναυλία στο Καλλιμάρμαρο όλα μπροστά στα μάτια μας. Ήδη έχει αρχίσει να δημιουργείται παγκοσμίως ένας πρωτοφανής «ηλεκτρισμός» ανυπομονησίας γι’ αυτά που έρχονται και τους αφορούν όλους …ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο Πλανήτης έχει αρχίσει να μοιάζει με το ΣΤΑΔΙΟ τού Θεού, που περιμένει να δει τους «αθλητές» των αιώνων να τερματίζουν …Κάποιοι έχουν αρχίσει να παρασύρονται από τη νευρικότητα και να ζητωκραυγάζουν για τον αγώνα πριν καν φανεί οτιδήποτε …Κάποιοι έχουν αρχίσει να σηκώνονται στις μύτες των ποδιών τους, για να δουν ποιος είναι αυτός, ο οποίος θα φτάσει ΠΡΩΤΟΣ στον τερματισμό …Κάποιοι θα συγκινηθούν …Αυτοί, που έχουν γνώσεις, ήδη πανηγυρίζουν την ελληνική ΝΙΚΗ, η οποία θα είναι η ΝΙΚΗ τού ανθρώπου …Η ΝΙΚΗ τού ΥΙΟΥ τού Ανθρώπου !!!…

…“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου“

 

 

Παναγιώτης Τραϊανού

Share: