«ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ» η ΕΠΟΧΗ τού ΥΔΡΟΧΟΟΥ !!!

 

Μαρξισμός…

…Η τελευταία «σκιά» τής μεγάλης «νύχτας»…

…πριν «ανατείλει» οριστικά η ΕΠΟΧΗ τού ΥΔΡΟΧΟΟΥ !!!

 

Σε χρόνια μεγάλης οικονομικής κρίσης και πολιτικής αβεβαιότητας για την Ελλάδα, ακούστηκε ως κραυγή οργής —κι απόγνωσης ταυτόχρονα— η παροιμιώδης πλέον φράση: «Μα, τελικά, ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;». Σήμερα σε ανάλογες συνθήκες —και σε απείρως μεγαλύτερη κλίμακα— έχει αρχίσει να πλανάται παγκοσμίως το ίδιο ερώτημα …«Μα, τελικά, ποιος κυβερνά αυτόν τον Κόσμο;» …Έναν Κόσμο, ο οποίος βουλιάζει μέσα στην οικονομική κρίση και τη φτώχεια …Έναν Κόσμο, ο οποίος έχει δώσει τα πάντα στους ελάχιστους κι έχει καταδικάσει στη φτώχεια και την απελπισία τους πολλούς …Έναν Κόσμο, ο οποίος φέρεται σαν «μεθυσμένος» και, τις λίγες φορές που ενεργεί με στόχο την επίλυση των προβλημάτων του, το κάνει με τον απολύτως λανθασμένο τρόπο …Έναν Κόσμο, ο οποίος, όταν μοιράζει πλούτο, έχει πολλούς «πατέρες» που διαγωνίζονται για τα μερίδιά τους, αλλά που, όταν αναζητούνται ευθύνες, είναι απολύτως «ορφανός».

Ποιος είναι τελικά υπεύθυνος για όλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν σήμερα; Πώς είναι δυνατόν στην εποχή τής απόλυτης αφθονίας, το μεγαλύτερο μέρος τού ανθρώπινου πληθυσμού να πεινάει; Πώς είναι δυνατόν στην εποχή τής απόλυτης γνώσης να χειρίζονται τον άνθρωπο σαν άβουλο δουλοπάροικο, ο οποίος συντηρείται στα όρια της επιβίωσης με επιδόματα φτώχειας; Σε ποιον χρωστάει αυτός ο υπερχρεωμένος κόσμος; Πώς είναι δυνατόν ΟΛΑ τα κράτη —ταυτόχρονα— να είναι υπερχρεωμένα και να μην φαίνεται πουθενά αυτός στον οποίο χρωστάνε; Ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο μυστηριώδης «δανειστής», ο οποίος έχει «δανείσει» σε ολόκληρο τον Πλανήτη, απέναντι στον οποίο ΟΛΟΙ οι λαοί και ΟΛΑ τα κράτη οφείλουν αστρονομικά ποσά; …Ποιος, επιτέλους, κυβερνά αυτόν τον Κόσμο;;; …Ποιος κυβερνά αυτήν την περίφημη Νέα Τάξη, στης οποίας τα «ταμεία» όλοι βάζουν το «χέρι» τους, αλλά κανένας δεν θέλει να φαίνεται ως επικεφαλής της; Αυτό είναι ένα ερώτημα, το οποίο πρέπει ν’ απαντήσει κάποιος, και στην απάντηση αυτήν πρέπει να έχει πραγματικά επιχειρήματα !!!…

…«Οι Αμερικανοί», θα έλεγε κάποιος. Αυτό, όμως, είναι αδύνατον να είναι σωστό …Ο κόσμος τής Νέας Τάξης είναι πολύ «μεγαλύτερος» από τη «ζώνη» ελέγχου των ΗΠΑ, εάν θεωρήσουμε ότι αυτές —έστω και στο σημερινό τους «χάλι»— κατέχουν την πρωτοκαθεδρία στον Δυτικό Κόσμο. Μέσα σ’ αυτόν τον κόσμο τής παγκοσμιοποιημένης Νέας Τάξης υπάρχει μια απροσδιορίστου ιδεολογίας σύγχρονη Ρωσία και μια καθαρά κομμουνιστική Κίνα. Τι απάντησε ο Μπάιντεν στην «παράσταση» που έδωσε πρόσφατα στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, όταν ρωτήθηκε για το ποιος φταίει για τον σημερινό πληθωρισμό, που καταστρέφει τις ισχυρές οικονομίες τής Δύσης; «…Russia, Russia, Russia» !!! …Αυτήν υπέδειξε ως υπεύθυνη για τη δυσλειτουργία τού Κόσμου. Ποιος όμως κυβερνά τη Ρωσία, η οποία ελέγχει τη «στρόφιγγα» των καυσίμων, την οποία έχει ανάγκη η Ευρώπη για να επιβιώσει; Ποιος κυβερνά την Κίνα, η οποία είναι η δεύτερη οικονομική δύναμη στον κόσμο και την οποία κάποιοι άλλοι τη θεωρούν υπεύθυνη γι’ άλλα κακά. Άρα; …Άρα, αυτός, ο οποίος τους κυβερνά ΟΛΟΥΣ αυτούς μαζί, είναι εκείνος που Κυβερνά τον Κόσμο. Όλοι αυτοί συνδέονται μεταξύ τους και συνθέτουν τον Κόσμο μας …Ποιος λοιπόν κυβερνά αυτόν τον Κόσμο;;;…

…«Οι Εβραίοι», θα πει κάποιος άλλος. Για ποιον λόγο θα μπορούσαν να τον κυβερνούν οι Εβραίοι; …Ελέγχουν τις τράπεζες, τους πολιτικούς των ΗΠΑ κλπ. …Οι δικές τους τράπεζες «φτάνουν» μέχρι την Κίνα και «μπαίνουν» μέσα στη Ρωσία …Δεν αρκούν αυτά; …Όχι βέβαια …Εάν είναι μόνον αυτά, ΔΕΝ αρκούν. Όμως, δυστυχώς για τους λαούς, οι Εβραίοι κυβερνούν τον κόσμο κι έχουν κι άλλα «προσόντα», τα οποία δεν φαίνονται. «Μα —θα πει κάποιος— οι Εβραίοι είναι ένας μικρός λαός. Φτάνουν αυτοί για να κυβερνήσουν τον Κόσμο;» …Και οι αρχαίοι Έλληνες ήταν λίγοι, αλλά κυβέρνησαν τον αρχαίο Κόσμο …Δεν απαιτείται η φυσική σου παρουσία για να τον κυβερνήσεις. Σημασία έχει με ποιο «λειτουργικό» λειτουργεί ο κόσμος. Όταν λειτουργεί με το δικό σου «λειτουργικό», εσύ είσαι που κυβερνάς τον κόσμο, ακόμα κι αν πληθυσμιακά είσαι μια ασήμαντη μειονότητα. Το «λειτουργικό» τού αρχαίου Κόσμου ήταν το ελληνικό και γι’ αυτό ο Κόσμος εκείνος κυβερνιόταν από τους Έλληνες ακόμα κι αν οι κυβερνήτες-εξουσιαστές ήταν Ρωμαίοι αυτοκράτορες …Μία Ρώμη μόνη της δεν θα μπορούσε ποτέ να κυβερνήσει την αυτοκρατορία της …Πρωτεύουσα αυτοκρατορίας ήταν, η οποία λειτουργούσε με το ελληνικό «λειτουργικό», εφόσον αυτό ήταν που συνέδεε τα στελέχη της μεταξύ τους, σε όλα τα μήκη της και τα πλάτη της.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; …Γιατί, το γεγονός ότι «συμφωνούμε» με τους διάφορους «συνωμοσιολόγους» για την εβραϊκή κυριαρχία στον σημερινό Κόσμο, δεν σημαίνει ότι έχουμε την ίδια άποψη μ’ αυτούς …Στο ίδιο αποτέλεσμα με κάποιον, ο οποίος λύνει μια άσκηση, μπορεί να καταλήξει κάποιος άλλος από σύμπτωση, ρίχνοντας τυχαίες «ζαριές» …«Πετώντας» έναν αριθμό στην τύχη, επειδή απλά είχε «έμπνευση» κι επειδή κάτι τέτοιο είναι «τζάμπα». Είναι αυτοί ίδιοι μεταξύ τους; …Όχι βέβαια. Η «άσκηση» της παγκόσμιας εξουσίας πρέπει οπωσδήποτε να «επιλυθεί», για να βρούμε ποιος είναι ο υπεύθυνος για όλο αυτό το «χάλι». Αναζητούμε λοιπόν το «κοινό» εκείνο στοιχείο, το οποίο ενώνει τους σημερινούς κυρίαρχους μεταξύ τους …Το στοιχείο εκείνο, το οποίο συνδέει όλους αυτούς, οι οποίοι σήμερα εμφανίζονται ως ηγέτες τού Κόσμου μας —με τους Εβραίους ως επικυρίαρχους—. Αναζητούμε δηλαδή ό,τι θ’ αναζητούσαμε και στην αρχαία Ρώμη και τη σχέση της με τον Ελληνισμό. Αναζητούμε την κοσμοαντίληψη αυτών, οι οποίοι σήμερα κυβερνούν τη Νέα Τάξη και η οποία είναι προφανώς δημιούργημα των Εβραίων. Πώς είπε πρόσφατα ο Μπάιντεν στο Ισραήλ; …«Δεν χρειάζεται να είσαι Εβραίος, για να είσαι Σιωνιστής». Ο «Πλανητάρχης» —και θεωρητικά ηγέτης τού ελεύθερου κόσμου— δήλωσε Σιωνιστής !!!

Biden in Israel: You don't need to be a Jew to be a Zionist - Israel News - The Jerusalem Post

Αμέσως-αμέσως βρήκαμε —ακούγοντάς το από τα πιο αρμόδια χείλη, εφόσον πρόκειται για τον «Πλανητάρχη»— μια αρχή, για να ξεκινήσουμε την ανάλυσή μας …Μια «άκρη» σ’ ένα πολύ «μπερδεμένο» «νήμα». Όμως, «νήμα» υπάρχει, και μ’ αυτό μπορεί να «συνδεθεί» ολόκληρο το «κύκλωμα» της παγκόσμιας εξουσίας και ν’ αποκαλυφθεί ολόκληρη η αλήθεια. Εάν σκεφτεί κάποιος ότι Σιωνιστές Εβραίοι ήταν οι δημιουργοί τού κομμουνισμού, τότε σίγουρα το «νήμα» αυτό περνάει από τη Μόσχα και —επίσης σίγουρα— καταλήγει στο Πεκίνο. Αυτό δεν είναι άλλωστε εκείνο που αναζητάμε; …Σύνδεση των παγκόσμιων κέντρων εξουσίας μεταξύ τους αναζητάμε, ώστε να καταλάβουμε ποιοι κρύβονται πίσω από τα κέντρα αυτά. Όταν λοιπόν ο «Πλανητάρχης» —κι έστω κι αιρετός «αυτοκράτορας»— δηλώνει Σιωνιστής, δεν πρέπει να είμαστε σε θέση να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοεί; Τι είναι ο Σιωνισμός; …Ο Σιωνισμός είναι η οργανωμένη δύναμη ενός λαού, ο οποίος είναι ιουδαϊκής θρησκείας κι έχει εβραϊκά εθνικά συμφέροντα μέσα σ’ έναν χώρο, ο οποίος έχει διαφορετική θρησκεία και πολλούς λαούς διαφορετικής εθνικότητας.

Αυτή η «φιλοξενούμενη» δύναμη, για να μπορέσει να επιβληθεί, χωρίς να έρχεται σε απευθείας σύγκρουση με τα συμφέροντα εκείνων που τη «φιλοξενούν», θα έπρεπε —όπως και στην περίπτωση των Ελλήνων— να εφεύρει και να επιβάλει στον χώρο ελέγχου της μια δική της πολιτισμική άποψη —ή ιδεολογία—, η οποία να «καλύπτει» τις παραπάνω ανάγκες …Μια ιδεολογία ιδιόμορφη, η οποία ν’ «απενεργοποιεί» τους εσωτερικούς θρησκευτικούς ή εθνικούς «συναγερμούς» των συστημάτων εκείνων, που η δύναμη αυτή «προσβάλει» …Μια ιδεολογία, η οποία, κρίνοντας εκ του σημερινού αποτελέσματος, τής έδωσε τη δυνατότητα να επιβληθεί, χωρίς να συγκρουστεί με τους εχθρούς της και χωρίς να χρειαστεί να τους «κατακτήσει» …Μια ιδεολογία, η οποία της επιτρέπει να εκμεταλλεύεται —και άρα να «κλέβει»— το σύνολο των «καρπών» που παράγει το σύστημα μέσα στο οποίο λαθροβιεί κι επιβιώνει ως «παράσιτο». Οι Σιωνισμός, δηλαδή, από μόνος του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ιδεολογία. Οι Σιωνιστές είναι μια οργάνωση ανθρώπων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και η οποία έχει ως ιδρυτικό και καταστατικό της στόχο την παγκόσμια προώθηση των συμφερόντων των μελών της …Μελών, στην πλειοψηφία τους εβραϊκής καταγωγής και με πρώτο της ηγέτη τον διαβόητο Χερτσλ.

Αυτής της οργανωμένης ομάδας η «ιδεολογία» είναι ο μαρξισμός. Εάν λοιπόν αυτή η ομάδα έχει ως καταστατικό της στόχο την «κατάκτηση» του Κόσμου —με βάση τη Γνώση των Πρωτόκολλων των Σοφών τής Σιών—, τότε η «ιδεολογία» εκείνη, η οποία θα της δώσει τη δυνατότητα αυτή, είναι ο μαρξισμός. «Τα Πρωτόκολλα των σοφών τής Σιών» και ο μαρξισμός είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα, τα οποία όμως συνδέονται απόλυτα με τους Σιωνιστές και τις επιδιώξεις τους. Όταν λοιπόν ο Μπάιντεν δηλώνει Σιωνιστής, αυτό, το οποίο στην πραγματικότητα αποκαλύπτει, είναι πως είναι μαρξιστής. Από αυτήν λοιπόν την αδιαμφισβήτητη και άρα θεμελιώδη διαπίστωση θα ξεκινήσουμε την ανάλυσή μας, εφόσον εντοπίσαμε την άκρη ενός «νήματος», το οποίο «διαπερνάει» όλα τα κέντρα εξουσίας τού Κόσμου και το οποίο τα συνδέει με τον Σιωνισμό …Με τον μαρξισμό τού Σιωνισμού συγκεκριμένα, εφόσον μιλάμε για ηγεσίες.

 

 

Η «ιδεολογία» τού μαρξισμού.

 

Ο μαρξισμός, ως ιδεολόγημα, είναι —ακόμα και στο τυπικό επίπεδο— ένα πληρωμένο «κατασκεύασμα» αυτών, οι οποίοι επιθυμούσαν να τον εκμεταλλευτούν …Δεν πληροί ούτε στο τυπικό επίπεδο τις προδιαγραφές μιας ιδεολογίας …Δεν είναι ούτε καν μια εκδοχή ή κάποια απλή συνέχεια μιας υπάρχουσας ιδεολογίας των λαών, η οποία διαμορφώθηκε με τον χρόνο και την οποία υιοθέτησαν οι Σιωνιστές, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους …Αποτέλεσε μια «παραγγελία» στα δικά τους «μέτρα», για να εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα …Ένα bespoke ιδεολογικό «κουστούμι», κομμένο και ραμμένο στα δικά τους «μέτρα» …Πλήρωσαν οι Σιωνιστές έναν δικό τους άνθρωπο κι αυτός τούς συνέταξε ένα ιδεολόγημα, το οποίο —από το όνομα του συντάκτη του— ονομάζεται «μαρξισμός». Γιατί όμως μιλάμε για «ιδεολόγημα» και όχι για «ιδεολογία» και γιατί για «συντάκτη» και όχι για «δημιουργό»; …Γιατί ο Μαρξ απλά «κωδικοποίησε» ΟΛΑ τα «πιστεύω» και τις αιώνιες «διαπιστώσεις» των Σιωνιστών και τα συμπεριέλαβε σε ένα «πακέτο» …Δεν τα δημιούργησε εκ του μηδενός …Αυτός απλά τα συνέλεξε, τα επεξεργάστηκε και τα παράδωσε σε ένα «πακέτο» με τον τίτλο «Κεφάλαιο».

Στην κυριαρχία αυτού του μαρξισμού αναζητούμε την παγκόσμια εξουσία. Εάν, δηλαδή, επιβεβαιώσουμε ότι ΟΛΟΙ οι ηγέτες ΟΛΩΝ των συστημάτων είναι μαρξιστές, ΤΟΤΕ πράγματι ο Σιωνισμός —και άρα οι Εβραίοι και οι υποτακτικοί τους— κυβερνούν τον Κόσμο. Εδώ πρέπει να προσέξει ο αναγνώστης, γιατί αυτό το οποίο θα πούμε είναι ιδιαίτερα σημαντικό κι αποτελεί το «κλειδί» τής κατανόησης των ιδιαιτεροτήτων τού μαρξισμού …Πρέπει να προσέξει, γιατί μπορεί ο συλλογισμός του να πάρει λάθος «δρόμο» και να «χαθεί» μέσα στο «άπειρο» της ιστορίας. Ο μαρξισμός, στα μυαλά κάποιων ανθρώπων, ταυτίζεται με τον κομμουνισμό …Αυτό όμως είναι ΛΑΘΟΣ !!! …Είναι όμοια περίπτωση με την ονομασία (Jeep) Τζιπ, την οποία εσφαλμένα τη δίνουμε σε όλα τα οχήματα με εκτός δρόμου δυνατότητες, ενώ η (Jeep) Τζιπ είναι μια συγκεκριμένη μάρκα οχημάτων, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα «τζιποειδή». Όμως, επειδή το (Jeep) Τζιπ ήταν το πρώτο όχημα αυτού του είδους, δημιούργησε το παραπάνω «φαινόμενο». Το ίδιο συμβαίνει και με τον μαρξισμό. Το γεγονός ότι κομμουνιστές δήλωναν μαρξιστές, δεν σημαίνει ότι ΟΛΟΙ οι μαρξιστές είναι κομμουνιστές. Επειδή ο κομμουνισμός ήταν η πρώτη πραγματική ιδεολογία, της οποίας η διαχείριση έγινε από «επαγγελματίες» μαρξιστές, υπήρξε ταύτιση. Επειδή οι πρώτοι «πελάτες» των μαρξιστών ήταν οι εργάτες και το προλεταριάτο, οι μαρξιστές ταυτίστηκαν με τον κομμουνισμό, ενώ αυτό ΔΕΝ ίσχυε …και άρα ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

Ο μαρξισμός μπορεί να ταυτιστεί με τα ΠΑΝΤΑ …Είναι σαν τη «λέρα» …Μπορεί να κολλήσει στα ΠΑΝΤΑ …Μπορεί να είναι καί κομμουνισμός, όπως μπορεί να είναι καί ναζισμός …Μαρξιστές είναι καί οι μεν καί οι δε. Όπως η δικηγορία δεν ταυτίζεται με τις πόρνες, επειδή κάποιοι δικηγόροι είναι εκφραστές των συμφερόντων και των «δικαίων» τους, έτσι και ο μαρξισμός δεν ταυτίζεται με κάποια συγκεκριμένη ιδεολογία ή κάποια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων …Μαρξισμός είναι το «ό,τι συμφέρει» αυτόν, που έχει επιλέξει ως «πελάτη» του ένας μαρξιστής «δικηγόρος». Δικηγόροι έχουν πόρνες ως «πελάτες», αλλά οι ίδιοι είναι που έχουν ως «πελάτες» τους και τους νταβατζήδες …Δημοκράτες, σοσιαλιστές, κομμουνιστές, «πράσινοι», όλοι είναι «μεγαλοπελάτες» τους. Ακόμα και οι ηγέτες τής ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας είναι μαρξιστές !!! Δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο, εφόσον αυτοί έχουν την απόλυτη εξειδίκευση της αντιπροσώπευσης συλλογικών «οντοτήτων».

Η λέξη «συμφέρον», δηλαδή, είναι το θεμελιώδες εκείνο στοιχείο, το οποίο χαρακτηρίζει τον μαρξισμό. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε καθαρά για «κώδικα συμπεριφοράς» και όχι για «ιδεολογία». Μιλάμε καθαρά για κάτι, το οποίο μοιάζει με «κώδικα δεοντολογίας» ενός επαγγελματικού κλάδου, ο οποίος εξειδικεύεται σε κάποια «υπηρεσία». Εάν τον μαρξιστή τον συμφέρει να είναι «δικηγόρος» εργατών, είναι κομουνιστής. Εάν τον συμφέρει να είναι «δικηγόρος» εθνικιστών, είναι ναζιστής. Εάν τον συμφέρει να είναι «δικηγόρος» πλουσίων τραπεζιτών, είναι φιλελεύθερος. Ο μαρξιστής γίνεται ό,τι είναι ο πελάτης του …όπως η λέρα προσαρμόζεται στο σχήμα τού κορμιού όπου «κολλάει». Μαρξιστής ήταν ο Μουσολίνι και γι’ αυτόν τον λόγο ξεκίνησε αυτός από κομμουνιστής και κατέληξε ιδρυτής τού φασισμού —και άρα φασίστας—. ΤΙΠΟΤΕ δεν άλλαξε στα προσωπικά του χαρακτηριστικά, επειδή απλά έκανε ένα τέτοιο «άλμα» …Ο ίδιος άνθρωπος ήταν καί στις δύο περιπτώσεις.

Ως ξύπνιος μαρξιστής «δικηγόρος», μόλις αντιλήφθηκε μεγαλύτερο κέρδος στον «αντίδικο», παράτησε τον πρώτο του «πελάτη» …Μόλις αντιλήφθηκε ότι ο κομμουνισμός έχει «ταβάνι» στις εξουσιαστικές του φιλοδοξίες και δεν θα τον έβαζε ποτέ στα παλάτια τής Ρώμης, πέρασε στην απέναντι «πλευρά» …Ο ίδιος παρέμεινε μαρξιστής κι απλά άλλαξε τους «πελάτες» τους οποίους θ’ αντιπροσώπευε —και άρα και την επιχειρηματολογία του— …Παράτησε τους εργάτες κι έπιασε τους εθνικιστές …Με τους ίδιους μαρξιστές συνεργάτες συνέχισε την πορεία του …κι αυτό είδαμε πού οδήγησε την Ιταλία και τον λαό της …Ναζιστές και κομμουνιστές από τα ίδια εβραϊκά σπίτια «ξεκίνησαν», όπως «μαρτυρά» η γκραβούρα, η οποία απεικονίζει τον Χίτλερ και τον Λένιν να παίζουν σκάκι σε σπίτι πάμπλουτου Εβραίου τής Βιέννης. Κανένας μαρξιστής δεν «χάνεται» σ’ αυτόν τον κόσμο —πάντα θα τον χρειάζεται κάποιος «πελάτης» στη δική του μάχη με τους ανταγωνιστές του— …Δεν «χάνεται», όπως δεν χάνεται ένας δικηγόρος ή μια πόρνη …Πάντα υπάρχει «ανάγκη» για τις υπηρεσίες τους στον κόσμο που ζούμε σήμερα …Αυτό ακριβώς είναι η ιδιομορφία τού μαρξισμού.

Ο μαρξισμός, όπως αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι μια τυπική ιδεολογία, την οποία την υιοθετείς εξαιτίας κάποιων «σταθερών» της …Δεν έχει «σταθερές» ο μαρξισμός …Διαπιστώσεις κάνει …Ορίζει «στρατόπεδα» σε μια κοινωνία, την οποία την αντιλαμβάνεται σαν «αρένα» συγκρουόμενων συμφερόντων και πουλάει τεχνικές «πάλης» των συλλογικών «μονομάχων» της. Η μόνη «σταθερά» είναι ότι υπερασπίζεται και προάγει τα συμφέροντα εκείνου που τον υιοθετεί. Ο μαρξισμός είναι «τρόπος ζωής» για κάποιον, ο οποίος θέλει να ζει πλούσια με «αντικείμενο» τη διαχείριση των κοινωνικών προβλημάτων …Είναι «κώδικας συμφερουσών επιλογών» γι’ αυτόν που τον υιοθετεί …Είναι «μεθοδολογία σκέψης» για κάποιον, ο οποίος αναζητά «πελάτες» ανάμεσα στα «θύματα» ή τους «θύτες» αυτών των προβλημάτων …Είναι η «μεθοδολογία τής διαχείρισης» των «άλλων» …και των προβλημάτων τους !!! …Είτε αυτοί οι «άλλοι» είναι πολίτες είτε συνάδελφοι είτε αντίπαλοι είτε εργάτες είτε πρόσφυγες είτε μαύροι είτε ομοφυλόφιλοι κλπ. …Ό,τι και να είναι κάποιος μέσα στην κοινωνία, μπορεί να γίνει «πελάτης» των μαρξιστών «δικηγόρων» !!!

Στην πραγματικότητα ο μαρξισμός είναι ο «τρόπος ζωής» και η «μεθοδολογία σκέψης» των Εβραίων τής Διασποράς. Ο Μαρξ —ως Εβραίος τής Διασποράς κι ο ίδιος— αυτήν τη μεθοδολογία και τ’ αποτελέσματά της συγκέντρωσε και «κωδικοποίησε» στο «Κεφάλαιό» του. Όλα, όσα εκεί περιγράφονται, είναι οι απόψεις των Εβραίων επάνω σε θέματα οικονομίας, κοινωνίας και κοινωνικής συμπεριφοράς. Ακόμα κι ο διεθνισμός αυτός, τον οποίο προάγει ο μαρξισμός και τον κάνει να μοιάζει με ιδεολογία —με δικές της δογματικές παγκόσμιες «αρχές»—, είναι εκ του πονηρού …Δεν είναι εξαιτίας μιας αγάπης για παγκόσμια ειρήνη …Είναι εξαιτίας τής αγωνίας των Εβραίων για την επιβίωσή τους. Οι Εβραίοι, ως αιωνίως απάτριδες, φυσιολογικό είναι να έχουν ως βασικό «πυλώνα» τής λειτουργίας τους τον διεθνισμό …Φυσικό είναι να θέλουν να «μοιραστούν» αυτήν την άποψη με τους λαούς που τους «φιλοξενούν» …Τους λαούς εκείνους, οι οποίοι κατοικούν στις δικές τους πατρίδες κι έχουν διαφορετική άποψη περί του θέματος αυτού …και τους Εβραίους —βέβαια— τους συμφέρει όλοι αυτοί να είναι διχασμένοι, για να επωφελούνται οι ίδιοι από τις εσωτερικές τριβές και συγκρούσεις.

Εδώ κάπου αναζητάμε και τον λόγο για τον οποίο πλήρωσαν κι ανέπτυξαν αυτό το ιδεολόγημα, «πλασάροντάς» το πρώτα απ’ όλους στους Χριστιανούς. Όλο το «κόλπο» με τον μαρξισμό δρομολογήθηκε στην «αυγή» τής βιομηχανικής επανάστασης …Στην «αυγή» μιας εποχής, η οποία είχε ξεκινήσει πολύ σκληρά και με μεγάλη εκμετάλλευση του εργατικού δυναμικού. Όταν οι Εβραίοι έμποροι και τραπεζίτες αντιλήφθηκαν ότι στη νέα αυτή εποχή θα είχαν απέναντί τους τούς βιομήχανους, κατάλαβαν ότι θα έπρεπε να ισχυροποιηθούν απέναντί τους. Γιατί; …Γιατί είναι αντίπαλοι στον οικονομικό χώρο …Από την ίδια «πίτα» κερδών διεκδικούσαν τα πλούτη τους. Οι βιομήχανοι επένδυαν στον εθνικισμό κι αυτό ήταν κάτι το οποίο τρόμαζε τους αλλόθρησκους κι αλλοεθνείς Σιωνιστές. Εξαιτίας αυτής της ανάγκης «επένδυσαν» στους βασικούς ταξικούς εχθρούς των βιομηχάνων, οι οποίοι ήταν οι Εργάτες. Εάν έμπαιναν ανάμεσα στους βιομήχανους και τους εργάτες, θα τα ρύθμιζαν όλα κατά το δοκούν. Στους εργάτες θα «πουλούσαν» προστασία από τ’ αφεντικά, τα οποία τους «έκλεβαν» την «υπεραξία» και στους βιομήχανους θα «πουλούσαν» εργασιακή «ειρήνη». Όποιος βιομήχανος δεν ήταν φιλικός μαζί τους, θα είχε πρόβλημα …Μεγάλο πρόβλημα μέσα στο εργοστάσιό του. Όποιος συνδικαλιστής εργάτης δεν γινόταν μαρξιστής —όμοιός τους—, απλά δεν θα έβρισκε ποτέ δουλειά στη βιομηχανία.

Η βιομηχανική επανάσταση και η σύνδεσή της με τον εθνικισμό, δηλαδή, ήταν εκείνη η οποία τρόμαξε τους Σιωνιστές και τους ανάγκασε να «επενδύσουν» στην πολιτική. Οι μεγάλες πολυεθνικές αυτοκρατορίες τής φεουδαρχίας, οι οποίες μέχρι τότε τούς εξασφάλιζαν την ανοχή, «έπεφταν» και στις θέσεις τους «ξεφύτρωναν» εθνικά κράτη, τα οποία απειλούσαν μια εθνική μειονότητα όπως τη δική τους. Αυτό το φαινόμενο τους ανάγκασε ν’ αλλάξουν την τακτική των κλειστών κι απομονωμένων γκέτο και να εμπλακούν ενεργά στα «κοινά» των χριστιανικών κρατών και —λόγω Διασποράς— στα «κοινά» τού Χριστιανισμού γενικότερα. Κάποιοι πλούσιοι Σιωνιστές —εξαιτίας τής «επιτυχίας» τους— ένιωθαν κίνδυνο κι επιθυμούσαν να εξασφαλίσουν πολιτικούς «προστάτες» σε ΟΛΑ τα κράτη όπου υπήρχαν και δραστηριοποιούνταν εβραϊκές κοινότητες …Πάμπλουτοι Σιωνιστές τραπεζίτες τής Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και της Φρανκφούρτης, χρηματοδότησαν τον Μαρξ, για να τους «εξυπηρετήσει», δίνοντάς τους ένα «εργαλείο», για να καλύψουν την ανάγκη τους αυτή. Στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια ομάδα «προνομιούχων» Χριστιανών, η οποία θα λειτουργούσε σαν «κοινότητα» και η οποία θα ήταν υποχείριό τους… Υποχείριο του Σιωνισμού …Μια ομάδα Χριστιανών, την οποία θα την έλεγχαν απόλυτα αυτοί που τη δημιούργησαν.

Θα τους βοηθούσαν οι Εβραίοι με τις γνώσεις, τα χρήματα και τα ΜΜΕ τους να διακριθούν στον τομέα τής πολιτικής και θα έπαιρναν απ’ αυτούς —ως αντιπαροχή— την προστασία που τους έλειπε. Θέλησαν οι Εβραίοι, δηλαδή, να δημιουργήσουν τους μαρξιστές κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν της δικής τους κοινότητας, γιατί είχαν την «τεχνογνωσία» να τους ελέγχουν …Όπως ελέγχουν τα μέλη τής κοινότητάς τους, έτσι θα έλεγχαν κι αυτούς. Εάν λοιπόν κατάφερναν και ξεχώριζαν ανάμεσα στους Χριστιανούς κάποιους απ’ αυτούς με πολύ συγκεκριμένα κριτήρια και τους βοηθούσαν να πάρουν την εξουσία —και τα προνόμια που αυτό συνεπάγεται—, θα μπορούσαν να τους πουλάνε «προστασία» με την «τεχνογνωσία» που ήδη κατείχαν …Θα τους μετέτρεπαν σε μια προνομιούχα και πολύ ιδιαίτερη μειονότητα του Χριστιανισμού και θα τους έλεγχαν απόλυτα…

…Θα «τρύπωναν» και οι ίδιοι ανάμεσα σ’ αυτούς τους πανίσχυρους Χριστιανούς και θα διεκδικούσαν τα μέγιστα κέρδη από την κοινή τους επιτυχία. Όλος ο σχεδιασμός τους είχε ως στόχο να βρουν τρόπο να δημιουργήσουν αρχικά τη μειονότητα των προνομιούχων και στη συνέχεια να τη θέσουν σε «λειτουργία». Πώς γίνεται αυτό; …Με το «εργαλείο» που τους έδωσε ο Μαρξ …Με τον μαρξισμό ενεργοποίησαν τα ένστικτα απληστίας κάποιων Χριστιανών και άρα μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τη «βάση» τής ομάδας που επεδίωκαν να φτιάξουν. Από εκεί και πέρα έπρεπε να εξασφαλίσουν την «τροφή» τής ομάδας αυτής. Αυτό το κατάφεραν, παρασέρνοντας τους λαούς σε εσωτερικές συγκρούσεις, με στόχο να τους προσφέρουν σαν «λύση» τις «υπηρεσίες» τού μαρξισμού …Να είναι οι ίδιοι οι πρώτοι μαρξιστές και να δημιουργήσουν μέσα στον χρόνο ομοίους τους.

Μόνιμη επιδίωξή τους είναι να μένουν οι λαοί διχασμένοι και περιχαρακωμένοι μέσα στα «στενά» συμφέροντα των ομάδων τους, ώστε επίσης μόνιμη να είναι και η παρουσία των μαρξιστών «δικηγόρων» τους, οι οποίοι θ’ αναλάμβαναν να εκπροσωπήσουν αυτά τα συμφέροντα …Περιχαρακωμένοι στα ταξικά, φυλετικά, μειονοτικά ή συντεχνιακά συμφέροντα —και όποιο άλλο συλλογικό συμφέρον υπάρχει μέσα στην κοινωνία—. Με τον τρόπο αυτόν επωφελούνται οι μαρξιστές από τις μόνιμες «βλάβες» που προκαλούν στους λαούς, για να προσφέρουν μόνιμες «υπηρεσίες» σ’ αυτούς. Είναι ειδικοί στο να διαχειρίζονται —και άρα να εκμεταλλεύονται— όλες τις εσωτερικές συγκρούσεις τής κοινωνίας …Τις ταξικές, τις φυλετικές ή όποιες άλλες διαφοροποιήσεις υπάρχουν μέσα σ’ αυτήν …Αυτοί είναι οι επαγγελματίες μαρξιστές, οι οποίοι στην εξέλιξή τους έγιναν επαγγελματίες πολιτικοί. Οι «διαφορετικοί» Εβραίοι είχαν καταφέρει να μπουν ανάμεσα σε «ιδιαίτερους» Χριστιανούς και ταυτόχρονα να «κρύβονται» από πίσω τους και να τους εκμεταλλεύονται.

Οι Εβραίοι με τον μαρξισμό έχουν παράγει το ιδεολόγημα εκείνο, το οποία ταιριάζει με τη νοοτροπία τους και τις δραστηριότητές τους …πέρα απ’ οποιοδήποτε θρησκευτικό στοιχείο, το οποίο μπορεί να τους χαρακτηρίζει τους ίδιους ως πιστούς μιας συγκεκριμένης θρησκείας. Είναι παντελώς διαφορετικό το ένα από το άλλο …Οι ιδεολογίες και τα δόγματά τους είναι εκεί, για ν’ «αλλάζουν» τους «άλλους» και όχι για τους ίδιους. Τους ενδιαφέρει πάντα οι «άλλοι» να είναι εκείνοι, οι οποίοι θα πρέπει ν’ αλλάξουν τον τρόπο που «βλέπουν» τα πράγματα …και όχι οι ίδιοι, οι οποίοι πάντα παραμένουν οι ίδιοι Σιωνιστές Εβραίοι …Απολύτως ίδιοι, είτε είναι πάμπλουτοι τοκογλύφοι σε κάποιο πολυτελές ρετιρέ τής Πέμπτης Λεωφόρου είτε είναι πανίσχυροι «σύντροφοι» σε κάποιο πολίτμπιρο του κομμουνισμού. Είναι άλλο πράγμα το πώς λειτουργούν οι Εβραίοι ως κοινωνικά όντα ανάμεσα σε άλλους αλλόθρησκους ανθρώπους και άλλο πράγμα το πώς λειτουργούν οι ίδιοι ως άτομα εξαιτίας τής θρησκείας τους μέσα στη δική τους κοινότητα.

Μέσω του μαρξισμού οι Εβραίοι «σφράγισαν» τη δική τους κοινωνία από έξωθεν επιρροές και ταυτόχρονα «άνοιξαν» τις κοινωνίες των άλλων. Τα κέρδη τού μαρξισμού τούς συσπείρωσαν ως λαό γύρω από τις ηγεσίες του, αλλά τα κέρδη αυτά έρχονταν από την «αποσυσπείρωση» των «άλλων». Προσπάθησαν και κατάφεραν να «μπουν» ενωμένοι μέσα στα προβλήματα των Χριστιανών και να τα εκμεταλλευτούν, διχάζοντάς τους …«Βολεύτηκαν» ως κομμουνιστές με τα προβλήματα των εργατών …«Βολεύτηκαν» ως συνδικαλιστές με τα προβλήματα των παραγωγικών κλάδων …«Βολεύτηκαν» ως δικηγόροι με τα προβλήματα των βιομηχάνων …«Βολεύτηκαν» ως «ανθρωπιστές» με τα προβλήματα των μειονοτήτων …«Βολεύτηκαν» ως «ακτιβιστές» με τα προβλήματα των προσφύγων κλπ..

Δεν υπάρχει «πρόβλημα», το οποίο να διαχωρίζει κοινωνικές ομάδες μεταξύ τους και το οποίο να μην προσπάθησαν οι Εβραίοι μαρξιστές να το εντοπίσουν και να το εκμεταλλευτούν …Με τον τρόπο αυτόν τα προβλήματα των Χριστιανών έγιναν το δικό τους «Κεφάλαιο» …Τα προβλήματα των Χριστιανών έγιναν το «καύσιμο» του μαρξισμού, το οποίο «κινούσε» τη «μηχανή» τού σιωνισμού. Οι Εβραίοι εκπαίδευαν Χριστιανούς μαρξιστές και οι μονίμως υπάρχοντες κοινωνικοί διαχωρισμοί τής χριστιανικής κοινωνίας τούς «βόλευαν» όλους αυτούς σε θέσεις-«κλειδιά» τής κοινωνικής και οικονομικής λειτουργίας. Όταν αυτή η «μηχανή» θ’ άρχιζε ν’ αποδίδει μεγάλα κέρδη, θα άλλαζαν κλίμακα και την εκπαίδευση αυτήν θα την έκαναν μαζική …Θα προσκολλώνταν επάνω της άπειροι άπληστοι «νεοφώτιστοι» μαρξιστές Χριστιανοί και θα πλαισίωναν τους Σιωνιστές «ομοϊδεάτες» τους.

Άρμαντ Ντουπλάντις: Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ | Ειδησεις | Pagenews.gr

Τους Εβραίους —ως ξένους με τον Χριστιανισμό— δεν τους ενδιέφερε εάν με αυτήν τους τη δραστηριότητα προκαλούσαν στον Χριστιανισμό μόνιμες «αναπηρίες» …Το να τον βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων του, ήταν το τελευταίο πράγμα που τους ενδιέφερε. Το μόνο, που πραγματικά προσπάθησαν να κάνουν, ήταν να «σταθεροποιήσουν» τα προβλήματα αυτά στον βαθμό εκείνον, που να τους βολεύει τους ίδιους …Να βολεύει την «τεχνογνωσία» τους. Δεν πολέμησαν απευθείας τον Χριστιανισμό, ώστε να είναι ορατοί ως πολέμιοί του. Δεν στάθηκαν «απέναντί» του, για να τον αλλάξουν με βάση τα «πιστεύω» τους …Κόλλησαν σαν «λέρα» επάνω του και τον εκμεταλλεύτηκαν σε βαθμό που να φαίνονται σαν «ειδικοί» στα προβλήματά του. Με τον τρόπο αυτόν οι Σιωνιστές διεκδίκησαν —και σε κάποια στιγμή κατάφεραν— ν’ αποσπάσουν τον έλεγχο του Χριστιανισμού από τους Χριστιανούς. Εκμεταλλεύτηκαν τον μαρξισμό και τους Χριστιανούς «ομοϊδεάτες» τους και με τον τρόπο αυτόν έπαψε να γίνεται αντιληπτή η δυσαρμονία μεταξύ αυτών που σήμερα κυβερνούν κι εκείνων που κυβερνώνται.

Αυτή η δυσαρμονία είναι αναπόφευκτη, γιατί υπάρχει διαφορετική κοσμοαντίληψη μεταξύ των Εβραίων και των Χριστιανών. Διαφορετική κοσμοαντίληψη έχουν αυτοί, οι οποίοι πλέον κυβερνούν τον Χριστιανισμό και διαφορετική αυτοί, οι οποίοι κυβερνώνται από εκείνους, και άρα οι Χριστιανοί. Ως εκ τούτου, διαφορετική άποψη περί εξουσίας και κοινωνικής διαχείρισης έχουν αυτοί οι οποίοι κυβερνούν και διαφορετική αυτοί οι οποίοι κυβερνώνται. Η αντίληψη του σημερινού μέσου Χριστιανού είναι η αντίληψη της ελληνοχριστιανικής Ρώμης, η οποία προέκυψε από το «κράμα» τής «καμίνου» τής Γαλλικής Επανάστασης …Ένα «κράμα», το οποίο στην πολύ σκληρή του μορφή το γνωρίζουμε όλοι ως «εθνικισμό». Αυτό είναι το πολιτικοθρησκευτικό «λειτουργικό» τού εθνικού κράτους …Ελληνική πολιτική αντίληψη σ’ ό,τι αφορά τη δημοκρατική του διαχείριση και χριστιανικό θρήσκευμα.

Ο πόλεμος στην παραδοσιακή ελληνική οικογένεια | Σημεία Καιρών

Η ελληνοχριστιανική αυτή αντίληψη, η οποία για τους «προοδευτικούς» μαρξιστές είναι «συντηρητική», έρχεται σε απευθείας αντιπαράθεση με τον μαρξισμό των Εβραίων. Γιατί; …Γιατί, όπου το ελληνικό στοιχείο μπαίνει ως «συστατικό», το «περιβάλλον» γίνεται εχθρικό για τους Εβραίους …Γιατί από την ελληνοχριστιανική κοσμοαντίληψη «παράγεται» ό,τι μισεί ο μαρξισμός …«Παράγεται» ό,τι θίγει τα συμφέροντά του …«Παράγεται» η αγάπη για την πατρίδα, τη θρησκεία, αλλά και την οικογένεια, που συντηρεί ακμαία τα δύο πρώτα …«Παράγεται» στην ακραία μορφή του αυτό, το οποίο πιο πάνω χαρακτηρίσαμε ως σκληρό «κράμα» τού εθνικισμού, το οποίο είναι επιθετικό απέναντι στους ξένους και στις μειονότητες και άρα κι απέναντι στους παρασιτικούς Εβραίους. Ο μαρξισμός, επειδή αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα ξένων μέσα στην κοινωνία, δεν έχει τις ίδιες «προτιμήσεις». Η αγάπη για την πατρίδα και τη θρησκεία τον απειλεί και γι’ αυτό έθεσε εξ’ αρχής ως στόχο —όπως αποκαλύπτουν και τα Πρωτόκολλα της Σιών— να καταστρέψει την οικογένεια. Επειδή μάλιστα αυτοί οι ξένοι είναι οι Εβραίοι, που —λόγω Διασποράς— έχουν τεράστια διεθνή παρουσία, ο διεθνισμός αποτελούσε εξ’ αρχής «μονόδρομο» για τον μαρξισμό …Ήταν «μονόδρομος», όπως για έναν «νταβατζή» είναι «μονόδρομος» η «ελευθεριότητα» και η τάση προς τον έκλυτο βίο. Μπορεί ένας «νταβατζής» να είναι οπαδός τής «τάξης και της «ηθικής»;

Αναγκαστικά λοιπόν τα συμφέροντα αυτών των διεθνών «παικτών» έπρεπε να τα προστατεύει ο μαρξισμός …Να τα προστατεύει αναγκαστικά, γιατί οι σύγχρονοι Χριστιανοί —όπως είπαμε— στη βάση τής κοινωνίας έχουν τη νοοτροπία εκείνη, η οποία προέκυψε μετά τη Γαλλική Επανάσταση …Την παγιωμένη ελληνοχριστιανική νοοτροπία, η οποία, είτε στο ελληνικό είτε στο χριστιανικό της μέρος, απεχθάνεται τον εβραϊσμό …Μια νοοτροπία, επάνω στην οποία «χτίστηκε» το «εθνικό κράτος» και του οποίου οι βασικοί «πυλώνες» είναι αυτοί που περιγράψαμε …«Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» …«Πυλώνες», οι οποίοι απειλούν τους Εβραίους μέσα στις χριστιανικές κοινωνίες κι ως εκ τούτου ήταν βέβαιο ότι η καταστροφή τους θ’ αποτελούσε άμεση προτεραιότητα τής δικής τους «ιδεολογίας». Ο Σιωνισμός αυτούς τους «πυλώνες» στόχευσε εξ’ αρχής κι εξαπέλυσε εναντίον τους τον μαρξισμό. Οι Εβραίοι —πλην των Ισραηλιτών— είναι σχεδόν στο σύνολό τους ακραίοι μαρξιστές, οι οποίοι κινούνται πάντα στα απόλυτα όρια των απόψεων μιας κοινωνίας …Ανάμεσα στα όρια του απόλυτου φιλελευθερισμού και του κομμουνισμού …«Ό,τι συμφέρει», ανάλογα με ποιον ξένο έχουν απέναντί τους και ποια είναι η μεταξύ τους σχέση ισχύος.

Punish the Non-Believers: 6 Cruel Torture Methods of the Spanish Inquisition Εάν οι Εβραίοι είναι οικονομικά πιο ισχυροί από τον αντίπαλό τους, είναι Φιλελεύθεροι, οι οποίοι πιστεύουν ότι στο όνομα της δημοκρατίας ΟΛΑ επιτρέπονται στον ισχυρό. Εάν είναι πιο αδύναμοι από τον αντίπαλό τους, είναι Κομμουνιστές, οι οποίοι πιστεύουν ότι, για να είναι όλοι ίσοι στο όνομα της κοινωνικής «δικαιοσύνης» τού κομμουνισμού, ΤΙΠΟΤΕ δεν πρέπει να επιτρέπεται στον ισχυρό. Εάν έχουν πλεονέκτημα, δηλαδή, υιοθετούν την ιδεολογία που τους ευνοεί, ώστε να διατηρούν το πλεονέκτημα αυτό …αλλά, όταν έχουν μειονέκτημα, θέλουν —και πάλι με μέσον μια ιδεολογία— να εξισώνονται αυτόματα με τους άλλους. Οι Εβραίοι, δηλαδή, έχουν το δικό τους μαρξιστικό «κρεβάτι τού Προκρούστη», το οποίο είναι «πτυσσόμενο» και —ανάλογα με τα συμφέροντά τους— το «στρώνουν» είτε με το «μακρύ» δημοκρατικό «σεντόνι» είτε με το «κοντό» κομμουνιστικό ιδεολογικό «σεντόνι» …Ένα «κρεβάτι» μεταβαλλόμενο, ώστε αυτό να είναι που προσαρμόζεται στα «μέτρα» τους και όχι οι ίδιοι στα δικά του. Όταν τα δικά τους «πόδια» είναι αυτά που εξέχουν, τα αφήνουν ν’ αναπτύσσονται «δημοκρατικά». Όταν εξέχουν τα «πόδια» των άλλων, μικραίνουν το ίδιο το κρεβάτι τόσο, ώστε να το φέρουν στα «μέτρα» τους και «κόβουν» —κομμουνιστικά— ό,τι περισσεύει …δηλαδή, τα «πόδια» των άλλων. Όμως, ούτε στην πρώτη περίπτωση ούτε στη δεύτερη «χάνουν» τη μαρξιστικότητά τους, γιατί απλούστατα το «σεντόνι» αλλάζει, παραμένοντας οι ίδιοι Σιωνιστές Εβραίοι …και άρα συμφεροντολόγοι !!!

Όλη αυτή τη δυνατότητά τους να «ελίσσονται» τους τη δίνει η γνώση τους περί αγοράς. Οι Εβραίοι είναι άνθρωποι της αγοράς …Είναι άνθρωποι της «πιάτσας» …Δεν είναι άνθρωποι της παραγωγής και του μόχθου …Σε γκέτο χριστιανικών πόλεων κατοικούσαν και όχι σε δικές στους πόλεις …«Υπηρεσίες» πρόσφεραν στους κατοίκους αυτών των πόλεων …Υπηρεσίες ΟΛΩΝ των ειδών …Από τοκογλυφία και πορνεία μέχρι και νομική υποστήριξη σε όλων των τύπων τις ανθρώπινες διενέξεις. Γνωρίζουν όλον τον μηχανισμό τής οικονομίας και μπορούν και «πουλάνε» υπηρεσίες στους παράγοντές της …Σε ΟΛΟΥΣ τους παράγοντές της …Από τον πιο ισχυρό κεφαλαιοκράτη μέχρι τον πιο αδύναμο δουλοπάροικο …και πάντα βέβαια με το αζημίωτο …Σαν τους δικηγόρους των ποδοσφαιρικών ομάδων, οι οποίοι είναι ίδιοι μεταξύ τους, άσχετα εάν αυτά τα οποία ισχυρίζονται είναι «κόκκινα» ή «πράσινα», γιατί αυτά τυγχάνει να είναι τα χρώματα των πελατών τους. Επειδή ΟΛΟΙ είναι δυνάμει «πελάτες» τους, κινούνται —σαν το ψάρι στο νερό— ανάμεσα στα απόλυτα όρια …Ανάμεσα στους απόλυτα πλούσιους και τους απόλυτα φτωχούς. Όταν είναι «δικηγόροι» των πλουσίων —και είναι και οι ίδιοι πλούσιοι—, οι μαρξιστές Εβραίοι είναι φιλελεύθεροι. Όταν είναι «δικηγόροι» των εργατών —και οι ίδιοι φτωχοί—, οι ίδιοι Εβραίοι —με τις ίδιες γνώσεις— γίνονται κομμουνιστές …Αυτό ακριβώς είναι ο μαρξιστής …Επαγγελματίας δικηγόρος-συνδικαλιστής. Όλοι μπορούν να γίνουν «πελάτες» του και όλοι μπορούν να γίνουν «αντίπαλοί» του.

Ο μαρξισμός —με βάση τις λειτουργικές του ανάγκες— εκτός από τον διεθνισμό επέλεξε και την αθεΐα ως βασικό του «συστατικό», όχι επειδή είναι άθεοι οι μαρξιστές, αλλά επειδή οι μαρξιστές δεν ήθελαν να «συγκρούονται» μεταξύ τους για θρησκευτικούς λόγους. Ναι μεν —για λόγους «συντεχνιακών» συμφερόντων— «κηρύττουν» απαξιωτικά ότι η θρησκεία είναι το «όπιο» των λαών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ίδιοι δεν είναι «οπιομανείς» στον βαθμό που αφορά τον καθέναν ξεχωριστά ως άτομο. Απλά αυτοί δεν θέλουν να έχουν μεταξύ τους «τριβές» όσον αφορά το «όπιο» που προτιμά ο καθένας απ’ αυτούς να κάνει «χρήση». Ο καθένας απ’ αυτούς μπορεί στο σπίτι του να είναι ό,τι θέλει, αλλά όχι στη δημόσια κι επαγγελματική του ζωή. Απλά πράγματα. Όπως τα καταστατικά των δικηγορικών συλλόγων δεν επιτρέπουν σε καμία θρησκεία, σε καμία ιδεολογία και σε καμία φυλετική καταγωγή να διαφοροποιούν τα μέλη τους μεταξύ τους, έτσι φροντίζει και το καταστατικό τού μαρξισμού. Οι μαρξιστές, όπως και οι δικηγόροι —λόγω «επαγγέλματος»—, μπορούν να «παριστάνουν» ό,τι τους ευθυγραμμίζει με τους «πελάτες» τους, αλλά παραμένουν όμοιοι μεταξύ τους. Ως επαγγελματίες εμφανίζονται στις αίθουσες των δικαστηρίων «διαφορετικοί» για τις ανάγκες τού επαγγελματικού τους ρόλου, αλλά παραμένουν πάντα όμοιοι μεταξύ τους, ώστε να προστατεύεται η «συντεχνία».

Κανένας «ευσεβής» δικηγόρος δεν αρνείται να υπερασπιστεί μια πόρνη, επειδή αυτή είναι «αμαρτωλή». Κανένας δικηγόρος δεν αρνείται να εκπροσωπήσει έναν πλούσιο Χριστιανό πελάτη, επειδή ο ίδιος είναι Μουσουλμάνος —και το αντίθετο—. Κανένας λευκός δικηγόρος δεν αρνείται να υπερασπιστεί έναν μαύρο πελάτη, εξαιτίας τού χρώματος του δέρματός του. Η θρησκεία, η κοινωνική τάξη ή η φυλετική ταυτότητα των «πελατών» βρίσκεται «εκτός» πεδίου για τη δουλειά τού δικηγόρου …και όλα είναι «τέλεια». Δεν τον αφορά και δεν ασχολείται παραπάνω. Το ίδιο ισχύει και για τους μαρξιστές. Ένας μαρξιστής —για τους ανάλογους λόγους— δεν θα κάνει ποτέ επιλογή «πελατών» με κριτήρια προσωπικά. Όλοι είναι καλοί «πελάτες», εφόσον πληρώνουν. Όμως, όπως ο δικηγόρος δεν «γίνεται» πόρνη, επειδή αντιπροσωπεύει μια πόρνη και μιλάει για λογαριασμό της σαν να ταυτίζονται, έτσι και ο μαρξιστής δεν μεταλλάσσεται σε κομμουνιστή, επειδή απλά αντιπροσωπεύει κομμουνιστές. Μπορεί σε μια Βουλή να εμφανίζεται ως κομμουνιστής για τις ανάγκες τού «ρόλου» του, αλλά ο ίδιος είναι μόνιμα μαρξιστής, που μπορεί να «κοιτάζει» και γι’ άλλη «πελατεία». Ο ίδιος παραμένει «κομμουνιστής» μέχρι ν’ αλλάξει «πελάτη» κι αρχίσει να λέει διαφορετικά πράγματα.

Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια αντίφαση στη «μαρξιστικότητα» κάποιου μαρξιστή, επειδή τυγχάνει ο ίδιος να είναι ευσεβής πιστός μιας θρησκείας και φανατικός πατριώτης. Δεν υπάρχει αντίφαση στην αθεΐα ή στον διεθνισμό που προάγει ο μαρξισμός, επειδή, για παράδειγμα, ένας Σιωνιστής Εβραίος είναι φανατικός πιστός τού ιουδαϊσμού κι εθνικιστής Ισραηλίτης. Η αθεΐα και ο διεθνισμός είναι απλά προαπαιτούμενα του επαγγελματικού του «κλάδου» και δεν τον αφορούν στην ιδιωτική του ζωή …Δεν «συναντιούνται» αυτές οι ιδιότητες, γιατί έτσι αποφάσισαν οι δημιουργοί του …«Καλό» και «ηθικό» για τον «δικηγόρο» είναι «ό,τι συμφέρει» τον πελάτη που πληρώνει …κι αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενικότητα της «καλοσύνης» ή της «ηθικής», που συνήθως πρεσβεύει μια θρησκεία ή μια συμβατική ιδεολογία. Άρα, για μια αμιγώς μαρξιστική κοινωνία, η «ηγεσία» της είναι ταυτόχρονα κι ο «δικηγόρος» της. Στην περίπτωση των Εβραίων εννοείται πως ο λαός των «δικηγόρων» θα έχει ως ηγέτες τους πιο σκληρούς, άπληστους κι αδίστακτους «δικηγόρους».

Όπως αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, η παρακολούθηση αυτού του ιδιόμορφου κόσμου είναι περίπλοκη υπόθεση. Επειδή μέσα στον ίδιο λαό υπάρχουν διπλές ιδιότητες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, που μοιράζονται κοινά κέρδη, πολλές φορές τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. Επειδή οι ηγέτες με τον λαό ναι μεν κινούνται επάνω στον ίδιο άξονα συμφερόντων, αλλά δεν ταυτίζονται απόλυτα μεταξύ τους, —σχεδόν πάντα— αυτό το οποίο φαίνεται δεν είναι το πραγματικό, γιατί τα «συγκρουόμενα» συμφέροντα υπάρχουν κι αναπτύσσονται σε πολλά επίπεδα. Πρακτικά αυτό γίνεται κατανοητό μ’ ένα απλό παράδειγμα από καταστάσεις, οι οποίες συμβαίνουν καθημερινά στα δικαστήρια. Όταν για τα κοινά συμφέροντα —και άρα για τα κοινά κέρδη— μεταξύ «δικηγόρου» και «πελάτη» απαιτείται κάποια θυσία, αυτή η θυσία συνήθως δεν αφορά τούς δύο εξίσου. Τι σημαίνει αυτό; …Ότι μπορεί ένας ευφάνταστος και πονηρός «δικηγόρος», για παράδειγμα, να απαιτήσει από τον «πελάτη» του ν’ αυτοτραυματιστεί, για να εκβιάσουν κάποιον άλλον, ώστε ν’ αποσυρθεί από μια υπόθεση. Ο ίδιος ο «δικηγόρος» μπορεί να πλακώσει στις μπουνιές μια πόρνη πελάτισσά του, για να ενοχοποιήσουν και να κλείσουν στη φυλακή τον νταβατζή της …Το κέρδος είναι κοινό, αλλά στον πόνο και στην αιμορραγία δεν υπάρχει δίκαιη μοιρασιά …Το κέρδος θα μοιραστεί στο ίδιο τραπέζι, αλλά μόνον ο ένας θα πάει στο νοσοκομείο. Υπό αυτό το πρίσμα, δηλαδή, οι εβραϊκές ιστορικές «περιπέτειες» δεν είναι τόσο απλές όσο φαίνονται …Όσο απλές θα ήταν για έναν απλό λαό.

Ακόμα και το «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ», δηλαδή, δεν είναι τόσο «καθαρό» όσο θα ήταν, εάν αυτό αφορούσε έναν κοινό λαό …Δεν είναι περίπτωση σαν τη γενοκτονία των Αρμενίων ή των Τούτσι, για παράδειγμα όπου είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο θύτης και ποιος το θύμα. Στην περίπτωση των Εβραίων κανένας δεν θα έβαζε ποτέ το χέρι του στη φωτιά ότι επρόκειτο περί μιας ωμής απόπειρας εθνοκτονίας. Όταν ο «αρχιδικηγόρος» των Σιωνιστών —ο Χερτσλ— θεωρεί ότι οι διωγμοί εναντίον των «πελατών» του Εβραίων όχι μόνον δεν πρέπει ν’ αποφεύγονται από τις σιωνιστικές ηγεσίες, αλλά πρέπει να επιδιώκονται, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Όταν οι Σιωνιστές ηγέτες θεωρούν ότι αυτοί οι διωγμοί δεν τους θίγουν ως λαό, αλλά αντίθετα τους ενισχύουν και τους αναζωογονούν, αυτό σημαίνει ότι για τους «δικηγόρους» τού εβραϊσμού οι διωγμοί δεν είναι μια «κατάρα» —όπως θα ήταν αυτοί για έναν συνηθισμένο λαό—. Άρα; …Άρα, θα μπορούσε το «Ολοκαύτωμα» να είναι ακόμα και μια δική τους έμπνευση για μια επικερδή «αναζωογόνηση» του λαού τους …Θα μπορούσε να είναι ένα μέρος τής συμφεροντολογικής στρατηγικής τους σ’ ό,τι αφορά την αναζήτηση του κέρδους.

Άρα, οι μαρξιστές κι άπληστοι Εβραίοι ηγέτες θα μπορούσαν να ζητήσουν από τον επίσης άπληστο λαό να συμμετάσχει σ’ έναν τέτοιο σχεδιασμό …Θα μπορούσαν οι Σιωνιστές —ως ηγέτες-δικηγόροι—, να ζητήσουν από τον λαό-«πελάτη» τους ν’ «αυτοτραυματιστεί», για να εκβιάσουν κάποιον «εχθρό» …και στην προκειμένη περίπτωση τους Χριστιανούς. Τα τεράστια κέρδη και η πρωτοφανής ενίσχυση του εβραϊσμού —που ακολούθησαν του «Ολοκαυτώματος»— δικαιώνουν τον Χερτσλ, ο οποίος πίστευε ότι ο εβραϊσμός ενισχύεται και πλουτίζει από τους διωγμούς …Δικαιώνουν και τους μαρξιστές ηγέτες τους, οι οποίοι το μεθόδευσαν …Άλλωστε δεν ρίσκαραν και πολλά οι ίδιοι ως πρόσωπα —όπως συμβαίνει πάντα με τους «δικηγόρους»— …Άλλοι θα έτρωγαν τις «μπουνιές», για να εμφανιστούν στα «δικαστήρια» σαν θύματα βιαιοπραγίας …Άλλοι ήταν εκείνοι, οι οποίοι πήγαν στα «στρατόπεδα συγκέντρωσης» και άλλοι ήταν αυτοί που τ’ αποφάσισαν και τους «έβλεπαν» από τη Νέα Υόρκη. Εκ των υστέρων βλέπουμε ότι: …δεν θα ήταν απίθανο στο άμεσο μέλλον ν’ αποδειχθεί ότι το «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» υπήρξε η μεγαλύτερη πολιτική ΑΠΑΤΗ όλων των εποχών. Καταλαβαίνουμε —επίσης εκ των υστέρων— πως ήταν μάλλον μια εύκολη απόφαση για τους μαρξιστές «δικηγόρους» Εβραίους η συγκεκριμένη «προβοκάτσια» εις βάρος των Χριστιανών …καθώς ολόκληρο το «Δικαστήριο» ήταν «στημένο» !!!…

…«Ενδοοικογενειακή» μαρξιστική συμφωνία ήταν …Μεταξύ τους τα έκαναν όλα …Δικό τους το «καρπούζι» και δικό τους και το «μαχαίρι». Μαρξιστές ήταν οι πρωταγωνιστές σε όλα επίπεδα …Μαρξιστές ήταν οι Σιωνιστές που το εμπνεύστηκαν …Μαρξιστές ήταν οι Εβραίοι που το «υπέστησαν» …Μαρξιστές ήταν οι χρηματοδότες τής οικοδόμησης των στρατοπέδων συγκέντρωσης …Μαρξιστές ήταν ο Χίτλερ και οι ΝΑΖΙ που το δρομολόγησαν …Μέχρι κι αυτός, ο οποίος εφεύρε το δηλητηριώδες Zyklon-B, Εβραίος μαρξιστής ήταν …Από μαρξιστές σφραγίστηκε στο τέλος —και δια παντώς— ο φάκελος με το πόρισμα του «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ», —πράγμα που συνέφερε μόνον τους μαρξιστές και τ’ αφεντικά τους— …Από τους Αμερικανούς μαρξιστές κι απ’ τους Σοβιετικούς συναδέρφους τους σφραγίστηκε …Μοιράστηκαν μεταξύ τους τον Κόσμο —και τα πλούτη όλου του Κόσμου— και «φόρτωσαν» τους απλούς Χριστιανούς με ενοχές. Στο τέλος όλοι οι πρωταγωνιστές βολεύτηκαν …Οι Εβραίοι έγιναν ο πλουσιότερος λαός στον Πλανήτη, οι Αμερικανοί άρπαξαν τον μισό Κόσμο —αφήνοντας τον άλλο μισό στους Σοβιετικούς— και οι Ναζί ποτέ δεν πλήρωσαν για τα εγκλήματά τους …Η απόλυτη ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Χερτσλ. Η «συνταγή» τού αρχισιωνιστή και αρχιμαρξιστή Χερτσλ απέφερε κέρδος σε όλους τους «πρωταγωνιστές» …Το «δόγμα» τού «αρχιδικηγόρου» έκανε πλούσιους όλους τους ασκούμενους «μαθητές» του.

 

 

Μαρξισμός κι Ελληνισμός…

…οι άσπονδοι εχθροί !!!

 

Ο Ελληνισμός κι ο Μαρξισμός είναι άσπονδοι εχθροί …Έχουν μεταξύ τους ένα αμοιβαίο μίσος, το οποίο είναι αγεφύρωτο …Έχουν το μίσος που έχει ένας αυθεντικός ιδεολόγος απέναντι σε έναν δικηγόρο, ο οποίος μιλάει σαν ιδεολόγος, γιατί εκείνη την ώρα αυτό επιβάλουν τα συμφέροντα των πελατών του …Έχουν το μίσος που έχει ένας γιατρός ή ένας μηχανικός απέναντι σ’ έναν δικηγόρο, ο οποίος εκείνη την ώρα αντιπροσωπεύει έναν αντίπαλο γιατρό ή μηχανικό και μιλάει για ένα επιστημονικό θέμα σαν να είναι κι ο ίδιος συνάδερφός τους …Ένας «αέρας» κοπανιστός, ο οποίος λίγη ώρα μετά θα τσιρίζει σαν δαρμένη «πόρνη», επειδή έχει αναλάβει υπόθεση «πεζοδρομίου» …και μετά θα «κλαίει» σαν μετανοημένος δολοφόνος, για να λυπηθούν τον «πελάτη» του κλπ.. Αυτά τα «καραγκιοζιλίκια» των δικηγόρων δεν τα «αντέχει» ο Ελληνισμός, γιατί απλούστατα ο Ελληνισμός έχει παντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά…

…Ο Ελληνισμός —ως κοινωνικό σύστημα— δεν έχει διπλές ιδιότητες πολιτών, γιατί δεν έχει «δικηγόρους» να εκπροσωπούν τους πολίτες στις δικές τους υποθέσεις …Δεν έχει ενδιάμεσους «δικηγόρους» ιερείς ή «πατερούληδες», οι οποίοι ν’ αποφασίζουν χωρίς κανέναν έλεγχο για τον πολίτη χωρίς τον πολίτη. Έχει έναν και μοναδικό άξονα συμφερόντων: …Ό,τι ισχύει για την κορυφή τής κοινωνίας —εξαιτίας τής Δημοκρατίας—, ισχύει και για τη βάση της. Εάν «πονέσει» η βάση της, θα «πονέσει» και η κορυφή της και άρα οι αποφάσεις της ηγεσίας του δεν είναι τόσο απλές —ειδικά αυτές, οι οποίες περιλαμβάνουν «αυτοτραυματισμούς» και οι οποίοι δεν «πονάνε» τους πάντες εξίσου—. Στον Ελληνισμό δεν υπάρχουν «δικηγόροι», που, για τις δικές τους σκληρές αποφάσεις, οι οποίες αφορούν τους «άλλους», οι ίδιοι θα πληρώσουν ελάχιστα κόστη. Δεν υπάρχουν ηγέτες, οι οποίοι πετάνε ΜΟΝΟΝ τον λαό στη «φωτιά», για να πάρουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την «αποζημίωση» του «πυρόπληκτου». Μέσα στον Ελληνισμό υπάρχει έλεγχος της ηγεσίας και δεν υπάρχει κλειστό κονκλάβιο «δικηγόρων», το οποίο αποφασίζει και διατάζει ερήμην τού άβουλου «ποιμνίου-πελάτη»…

…Εντός τού Ελληνισμού δεν υπάρχουν ανεξέλεγκτοι «Καϊάφες», που, ως «δικηγόροι», αποφασίζουν μόνοι τους για το τι συμφέρει και τι δεν συμφέρει τον λαό, παίρνοντάς τον στο «λαιμό» τους …«Καϊάφες», οι οποίοι θυσιάζουν όποιον θέλουν από τους «αδερφούς» τους —όπως τον Ιησού—, γιατί αυτό —κατά τη γνώμη τους— συμφέρει τον λαό. Ο Ελληνισμός, ως εκ τούτου, έχει μια πολύ συγκεκριμένη και προβλέψιμη συμπεριφορά …Αυτά, τα οποία τον αφορούν, δεν έχουν πολλά επίπεδα «ανάγνωσης» …Ό,τι «βλέπεις», αυτό «είναι» …Επενδύει την επιβίωσή του στη δύναμη κι όχι στην πονηριά …Είναι παραγωγός κι όχι έμπορος. Όταν αυτό το οποίο έχει στα «χέρια» του είναι «θησαυρός», είναι ισχυρός. Όταν αυτό το οποίο έχει στα «χέρια» του είναι «άνθρακας», είναι αδύναμος. Δημιουργεί μόνος του το πολιτισμικό του περιβάλλον και στέκεται εκεί να πολεμήσει μέχρι θανάτου, για να υπερασπιστεί τη δημιουργία του …Αγωνίζεται γι’ αυτά που πιστεύει κι όχι γι’ αυτά τα οποία πληρώνεται να «διαλαλεί» —σαν αυτά να είναι «πραμάτεια» στο παζάρι— …Πάει μέχρι «τέρμα» κι όχι μέχρι εκεί όπου «συμφέρει».

Αυτή είναι και η διαφορά τού μαρξισμού με την ελληνική κοσμοθεώρηση, η οποία γέννησε τη Δημοκρατία …Μία κοσμοθεώρηση, η οποία στο ανώτατο όριό της παραμέρισε όλα τα επιμέρους κοινωνικά, ταξικά κι ατομικά συμφέροντα, για να δημιουργήσει τη Δημοκρατία …Τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των ΟΛΩΝ …Τη Δημοκρατία, η οποία απεχθάνεται τους κουτοπόνηρους μαρξιστές …Τη Δημοκρατία των πολιτών, η οποία δεν θέλει «νταβατζήδες» δικηγόρους τού λαού της. Γι’ αυτόν τον λόγο το ελληνικό «μοντέλο» εκπαίδευσης παρήγαγε φιλοσόφους —και άρα νομικούς—, γιατί ο φιλόσοφος προσπαθεί να ερμηνεύσει τον Κόσμο. Είναι νομικός και προσπαθεί να γίνει νομοθέτης κι ο ίδιος …Προσπαθεί να ερμηνεύσει τους Νόμους τού Θεού, γιατί είναι ευσεβής …Προσπαθεί να ερμηνεύσει τους Νόμους τής φύσης, γιατί αντιλαμβάνεται τον ρόλο τού ανθρώπου μέσα στο φυσικό περιβάλλον …Προσπαθεί να φτιάξει κι ο ίδιος τούς νόμους ενός δικού του «κοινωνικού σύμπαντος», το οποίο έχει επινοήσει ο ίδιος και του οποίου το «λειτουργικό» προσπαθεί να θεμελιώσει Η τριήρης, το διασημότερο πολεμικό πλοίο της αρχαιότητα - psarema-skafos.gr…Προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα των ανθρώπων κι όχι απλά να τα εκμεταλλευτεί εις βάρος εκείνων, οι οποίοι δεν τα κατανοούν. Οι Έλληνες είναι «ναυπηγοί» κοινωνικών συστημάτων. Η Δημοκρατία γι’ αυτούς είναι η «ναυαρχίδα» των δημιουργημάτων τους …Είναι η πολεμική κι ανίκητη «τριήρης» τους, η οποία μπορεί να «διαμελίσει» όλα τα αντίπαλα «σκάφη» …Είναι το αβύθιστο «σκάφος» που χάρισαν στη ανθρωπότητα, για να συνεχίσει αυτή το «ταξίδι» της στην αιωνιότητα.

Αντίθετα το εβραϊκό «μοντέλο» εκπαίδευσης» παράγει «δικηγόρους»-διαχειριστές των νόμων εντός ενός ξένου «σύμπαντος», το οποίο το έχουν επινοήσει άλλοι —όπως επίσης και το «λειτουργικό» του— …«Πειρατές» είναι, και όχι «ναυπηγοί». «Ναυαρχίδα» τους γίνεται Ο,ΤΙ πρόλαβαν και «σκαρφάλωσαν» επάνω του …Μέσα στις χιλιετίες τής παρασιτικής τους παρουσίας έχουν «σκαρφαλώσει» στο «σκάφος» τής Βαβυλώνας, της Αιγύπτου, αλλά και της Ρώμης …κι από παντού έχουν φύγει με τις «κλωτσιές», γιατί ο ρόλος τους είναι καταστροφικός για τα «σκάφη» …«Κατατρώνε» τα βασικά τους δομικά στοιχεία …Τα εξασθενούν, σε βαθμό να κινδυνεύουν αυτά να βυθιστούν. Δεν υπάρχει «πλοίαρχος» Αυτοκράτορας ή Φαραώ, ο οποίος να μην τους καταδίωξε μέχρι θανάτου !!!

Το τελευταίο «σκάφος» στο οποίο «σκαρφάλωσαν» είναι το «σκάφος» τού Χριστιανισμού …Ένα «σκάφος», το οποίο λειτουργεί με τον ελληνικό «σκελετό». Αυτό το «πλοίο», εάν δεν μπορέσει να βρει αντίμετρα απέναντι στη ζημιογόνο παρουσία τους, κινδυνεύει. Γιατί κινδυνεύει; …Γιατί οι Σιωνιστές μαρξιστές είναι «δικηγόροι», οι οποίοι προσπαθούν να βρουν «τρύπες» ή ν’ ανοίξουν «τρύπες» στον Νόμο και άρα να παρακάμψουν τον Νομοθέτη υπέρ των συμφερόντων των πελατών τους —και άρα και των προσωπικών τους συμφερόντων— …Είναι νοσογόνα παράσιτα, τα οποία προσπαθούν να επιβληθούν στον κόσμο κάποιων άλλων και όχι να επιβάλουν τον δικό τους κόσμο. Αυτό, όμως, είναι καταστροφικό για το έργο των δημιουργών.

Όταν, για παράδειγμα, ακούς κάποιον Εβραίο κομμουνιστή —και άρα από τη φύση του φασίστα— να μιλάει «στο όνομα της Δημοκρατίας» και την «ανάγκη προστασίας της», αυτό, το οποίο «βλέπεις», είναι στην πραγματικότητα ένας εβραϊκός «σκώρος», ο οποίος έχει ήδη ανοίξει «τρύπα» στη Δημοκρατία και την «κατατρώει». Ελευθερία, δικαιοσύνη, διαχωρισμός των εξουσιών κλπ., είναι όλα «πυλώνες» τής Δημοκρατίας, που αποτελούν στόχους-λείες γι’ αυτά τα παράσιτα. Γι’ αυτόν τον λόγο Έλληνες κι Εβραίοι αλληλομισούνται. Ο μαρξισμός είναι για τους Έλληνες ό,τι ο σκώρος τού ξύλου ή αλλιώς το σαράκι για τον ναυπηγό …Ένα ασήμαντο παράσιτο, το οποίο όμως μπορεί να κάνει τεράστια ζημιά στο δημιούργημά τους …Ένα ασήμαντο έντομο, το οποίο μπορεί να καταστρέψει εκ των έσω —και χωρίς να φαίνεται— το πιο μεγάλο «δημιούργημα».

Περί αυτού πρόκειται. Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει και το μίσος αυτό μεταξύ των ανομοίων …ΔΕΝ συγκρίνονται οι πανίσχυροι Έλληνες με τους ασήμαντους και παρασιτικούς Εβραίους. Δεν συγκρίνεται ένας πανίσχυρος βιομήχανος —ο οποίος είναι υπερήφανος για την παραγωγή του κι ενδιαφέρεται για το πού αυτή θα καταλήξει— μ’ έναν πλανόδιο έμπορο —ο οποίος πουλάει όσο-όσο ό,τι βρεθεί στα χέρια του, σ’ όποιον βρεθεί μπροστά του—. Αυτή είναι η ποιοτική διαφορά μεταξύ Ελλήνων κι Εβραίων. Απλά οι δεύτεροι μπορούν, χωρίς να φαίνονται, να καταστρέψουν το έργο των πρώτων. Αυτό είναι που κάνει ο μαρξισμός σε όλα τα συστήματα …«Πολλαπλασιάζει» τις δυνατότητες των «παρασίτων».

Ο μαρξισμός εξεβραΐζει τον άνθρωπο, ενώ ο Ελληνισμός τον εξελληνίζει …Ο Ελληνισμός είναι «παραγωγικός» και στο όριο γεννά τη Δημοκρατία, ενώ ο εβραϊσμός είναι «στείρος» και στο όριο εκμεταλλεύεται ακόμα και τη Δημοκρατία …Μπαίνει στη Δημοκρατία και την αλώνει …Τη «διαβρώνει» και την «αρρωσταίνει», γιατί αυτό είναι που τον συμφέρει. Ποιος δικηγόρος δεν χαίρεται, όταν η εγκληματικότητα καλπάζει μέσα στην κοινωνία; Τον ενδιαφέρει εάν αυτό, το οποίο αποτελεί το αίτιο του πλουτισμού του, συνεπάγεται την «αρρώστια» τής κοινωνίας; …Όχι βέβαια …Αυτόν τον ενδιαφέρει να υπάρχουν έμποροι ναρκωτικών, δολοφόνοι, βαποράκια, πόρνες, κλέφτες ή παιδεραστές, γιατί όλοι αυτοί είναι δυνάμει πελάτες του …Πελάτες, οι οποίοι πληρώνουν «χρυσάφι» τους δικηγόρους, για να παραμένουν ελεύθεροι στην κοινωνία.

Τα ανάλογα ισχύουν και για τους μαρξιστές. Συμφέρει τους μαρξιστές πολιτικούς να θριαμβεύσει η Δημοκρατία; Συμφέρει τα τεμπελόσκυλα των κομμουνιστικών κομμάτων να επιλυθεί το εργασιακό ζήτημα; Συμφέρει τους κοπρίτες τού Εβραίου Μπεναρόγια να τα «βρει» η εργοδοσία με τους εργαζόμενους; …Όχι βέβαια …Μετά θα πρέπει ν’ αρχίσουν να εργάζονται και οι ίδιοι κι αυτό ένας τεμπέλης, ο οποίος παριστάνει τον επαγγελματία «συνδικαλιστή-συνήγορο» των εργατών, δεν το επιθυμεί. Άρα, εάν —ακόμα και «μία στο τρισεκατομμύριο»— υπάρχει περίπτωση να βρεθεί λύση στα κοινωνικά προβλήματα του Χριστιανισμού, οι πρώτοι που θα θιγούν από αυτό θα είναι οι μαρξιστές πολιτικοί και συνδικαλιστές και βέβαια οι ίδιοι οι Εβραίοι, οι οποίοι πλουτίζουν από τα προβλήματα αυτά. Από τη στιγμή που οι Εβραίοι κατάφεραν και δημιούργησαν τους —κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν με τους ίδιους— μαρξιστές Χριστιανούς, ήταν βέβαιο ότι ο Χριστιανισμός θα κινδύνευε …Το σιωνιστικό «σαράκι», το οποίο αρχικά κόλλησε ως μαρξιστική «βρόμα» στον ελληνικό «σκελετό» τού χριστιανικού «σκάφους», άρχισε να τον «κατατρώει» !!!

Από αυτές τις διαφορές μεταξύ Ελληνισμού κι Εβραϊσμού προκύπτουν όλες οι διαφορετικότητες σ’ ό,τι αφορά τη συμπεριφορά τους και την έξωθεν εικόνα τους. Ο Ελληνισμός, επειδή μάχεται για το γενικό καλό τής ανθρώπινης κοινωνίας, έχει πάντα παγκόσμιο προσανατολισμό. Λογικό είναι αυτό, εφόσον, εάν βρεθεί η «θεραπεία» για τον έναν άνθρωπο, αυτή μπορεί να γίνει «θεραπεία» για όλους τους ανθρώπους. Εάν αυτό, το οποίο δημιουργήθηκε στην Αθήνα, είναι καλό για τον άνθρωπο, είναι καλό και για όλους τους υπόλοιπους. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Ελληνισμός διαρκώς επεκτείνεται —ακόμα και σε «ξένους»— και η όλη του κίνηση έχει ως στόχο την «κατάκτηση» …Τη λυτρωτική «κατάκτηση» αυτού, ο οποίος σώζει «ναυαγούς» από μισοβυθισμένες «σχεδίες» …Βάζει την «υπογραφή» του όταν προελαύνει «επάνω» σε λαούς, οι οποίοι παρακαλάνε να ενταχθούν στο σύστημά του …«Εμείς είμαστε»!!! —«φωνάζουν» οι Έλληνες— …«Ο δικός μας Αλέξανδρος τον έκανε τον άθλο κι ο κόσμος ευεργετήθηκε απ’ αυτό»!!! …«Ο δικός μας Αλέξανδρος οδεύει προς την τελευταία του «κατοικία» κι ΟΛΟΣ ο κόσμος προσκυνάει και κλαίει μπροστά στη σορό του». Σηκώνουν ψηλά τη «σημαία» τους ως «πλοίαρχοι» ενός αβύθιστου «σκάφους», το οποίο χωράει επάνω του τους πάντες και περισυλλέγει λαούς από τον «ωκεανό» των ανθρώπινων προβλημάτων.

Βεβηλώθηκε ο τάφος του Καρλ Μαρξ στο Λονδίνο | Sofokleousin.gr Αντίθετα οι Εβραίοι κρύβονται. Ο παρασιτικός Εβραϊσμός όχι μόνον δεν «υπογράφει» τις «κατακτήσεις» του, αλλά κατηγορεί κι εκείνους, οι οποίοι αποκαλύπτουν τον «θρίαμβό» του. Είναι τόσο δειλοί κι ασήμαντοι, που ούτε καν τον Μαρξ δεν «διεκδικούν» ως «δικό» τους. Αυτόν, ο οποίος για το σύστημά τους είναι ένας «Αλέξανδρος», τον αφήνουν να εμφανίζεται σαν «Γερμανός» φιλόσοφος και πολιτικός επιστήμονας …Ούτε τα οστά του δεν επεδίωξαν να τα επαναπατρίσουν στο Ισραήλ, αφήνοντάς τα να σαπίζουν σε κάποιο νεκροταφείο τού Λονδίνου. Κάθεται εκεί εγκαταλειμμένος μόνος του με μια επιτύμβια στήλη, που θυμίζει κεφάλα νάνο. Όλα αυτά συμβαίνουν, γιατί ο εβραϊσμός λειτουργεί ως «παράσιτο» μέσα στο σύστημα …Κρύβεται, όπως το «σαράκι», ακόμα κι όταν έχει «κατακτήσει» ολόκληρο το πλοίο.

Βγαίνει ποτέ ο «σκώρος» να φωνάζει ότι κατέκτησε ολόκληρη τη «ντουλάπα»; Γιατί να το κάνει αυτό; Για να προκαλέσει την προσοχή αυτών, οι οποίοι ζημιώνονται από τη δράση του; Για να τον εντοπίσουν και να τον εξοντώσουν αυτοί, οι οποίοι παθαίνουν ζημιά από την ύπαρξή του; Λογικό είναι λοιπόν η πολιτική τού εβραϊσμού να βρίσκεται μόνιμα στο «Δεν είδαμε, δεν ξέρουμε» …«Φήμες των φασιστών είναι αυτές, που μας θέλουν κυρίαρχους» …«Φήμες, τις οποίες τις διαδίδουν αυτοί που μας μισούν» …«Σκευωροί» αντισιωνιστές αυτοί, οι οποίοι «κατασκευάζουν» προβοκατόρικα κείμενα σαν «τα Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών» …«Συνωμοσιολόγοι» αυτοί, οι οποίοι διαδίδουν ότι οι Εβραίοι κυβερνούν τον κόσμο …«Εμείς ταπεινοί άνθρωποι είμαστε» …«Θύματα διωγμών» …«Θαυμάζουμε το «σκάφος» των Ελλήνων» …«Είμαστε από τους πιο φανατικούς οπαδούς τής ελληνικής φιλοσοφίας» !!!…

…Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ενός θηρίου κι ενός ιού …Οι Έλληνες είναι υπερήφανοι και θεωρούν ότι δικαιώνονται για τους κόπους και τις θυσίες τους, όταν ξένοι «διαλαλούν» παντού τον ένδοξο θρίαμβό τους. Αντίθετα οι Εβραίοι τρέχουν να κρυφτούν στις «τρύπες» τους, όταν ο άδοξος «θρίαμβος» τους —που δεν απαίτησε από τους ίδιους κανέναν κόπο και καμία θυσία, παρά μόνον κέρδη τούς απέφερε— αποκαλύπτεται από άλλους. Λογικό είναι αυτό. Όταν ο «θρίαμβός» σου είναι το κέρδος σου από την «αρρώστια» των άλλων, κρύβεσαι …όπως κρύβεται το μικρόβιο, που προκαλεί μια αρρώστια …Το μικρόβιο, το οποίο φοβάται την αντίδραση του νοσούντα, μήπως το εξοντώσει για να θεραπευτεί.

 

 

Μαρξισμός …και οι «επιστήμες» τού «υπόστεγου» !!!…

…Η μεταπολεμική «βιομηχανία» των Εβραίων…

…Η «βιομηχανία» παραγωγής μαρξιστών !!!

 

Για να κυβερνήσεις τον κόσμο, χρειάζεσαι κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό —ώστε να στελεχώσεις τους μηχανισμούς σου— και αυτήν την ανάγκη την είχαν και οι Εβραίοι …Την είχαν οι Έλληνες, όταν εξελλήνιζαν μαζικά τούς λαούς για να τους κυβερνήσουν και την έχουν και οι Εβραίοι, οι οποίοι έχουν τον ίδιο στόχο. Άρα, θα έπρεπε να στήσουν κι αυτοί μηχανισμούς ανάλογους των Ελλήνων …Μηχανισμούς, οι οποίοι να «παράγουν» ομοίους τους μέσα από μέλη άλλων λαών. Ό,τι ήταν για τους Έλληνες οι «νεοφώτιστοι» Ελληνιστές, είναι για τους Σιωνιστές οι «νεοφώτιστοι» μαρξιστές. Όπως οι Ελληνιστές έπαιρναν την εκπαίδευση εκείνη, η οποία τους εξομοίωνε με τους Έλληνες, έτσι και οι μαρξιστές παίρνουν την εκπαίδευση αυτήν, η οποία τους εξομοιώνει με τους Σιωνιστές. Όπως οι Έλληνες κυρίαρχοι έστηναν «βιβλιοθήκες» και Φιλοσοφικές Σχολές, για να γεννιούνται απ’ όλους τους λαούς Ελληνιστές, έτσι έκαναν και οι «αντιγραφείς» τους —οι Εβραίοι Σιωνιστές— στην εποχή τής δικής τους κυριαρχίας. Έστησαν μηχανισμούς μαζικής παραγωγής «ομοϊδεατών» απ’ όλα τα κράτη κι όλους τους λαούς. Έστησαν μηχανισμούς, για να παράγουν μαρξιστές ηγέτες …όπως ο Μπάιντεν, ο οποίος δεν είναι εβραϊκής καταγωγής, αλλά είναι απόλυτα όμοιος και βέβαια υποταγμένος στους Σιωνιστές. Αυτοί οι μηχανισμοί είναι τα Κολέγια και τα Πανεπιστήμια, όπως αυτά λειτουργούν σήμερα στον Δυτικό Κόσμο.

Το Σχέδιο Μάρσαλ που απέτυχε Από τη στιγμή που γνωρίζουμε πότε οι Σιωνιστές ανέλαβαν τον παγκόσμιο ρόλο τους, μπορούμε να εντοπίσουμε και το χρονικό σημείο από το οποίο ξεκίνησαν την «παραγωγή» στελεχών, τα οποία θα ήταν απολύτως πιστά στους ίδιους …Το χρονικό αυτό σημείο, μετά το οποίο έγιναν οι επεμβάσεις τους στο παγκόσμιο σύστημα εκπαίδευσης. Όλο το «κόλπο» τής κατάκτησης του Κόσμου από τους Σιωνιστές έγινε μετά το Τέλος τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Άρα, από το 1945 και μετά θ’ αναζητήσουμε τις «μεταρρυθμίσεις» εκείνες, οι οποίες έγιναν αναγκαστικά σε όλα τα χριστιανικά κράτη, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των νέων επικυρίαρχων του Κόσμου. Για λόγους τους οποίους αναλύσαμε εκτενώς σε άλλα κείμενα, οι Εβραίοι βρέθηκαν με το «ταμείο» τού νικητή εκείνου του Πολέμου στα «χέρια» τους …Βρέθηκαν να ελέγχουν το δολάριο μέσω της FED …Της FED, η οποία τους παραδόθηκε ατόφια από τον Ρούσβελτ, ο οποίος ήταν αρχηγός τού Δημοκρατικού Κόμματος και «ισόβιος» αιρετός Πρόεδρος των ΗΠΑ …Του Προέδρου των Δημοκρατικών, ο οποίος τους παρέδωσε και την ιδιοκτησία τού κόμματός του.

Ελέγχοντας οι Σιωνιστές το δολάριο, απέκτησαν επαφή και βέβαια «επιρροή» στον παγκόσμιο χώρο, εφόσον το δολάριο έγινε παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα και συνδέθηκε πλέον απόλυτα με το ζωογόνο «αίμα» τού θηριώδους βιομηχανικού συστήματος, που ήταν το πετρέλαιο. Ελέγχοντας λοιπόν οι Εβραίοι χρήμα και ενέργεια, άρχιζαν να εκβιάζουν τα κράτη. Με τις δήθεν «βοήθειες» τύπου Μάρσαλ και την πρόσβαση στη φθηνή ενέργεια ζητούσαν από τα κράτη να ευθυγραμμίσουν τα συστήματα παιδείας κι εκπαίδευσής τους με τον δικό τους σχεδιασμό …Τον σχεδιασμό εκείνον, ο οποίος θα τους επέτρεπε να «παράγουν» άπειρους μαρξιστές, ώστε στο τέλος να τους παραδώσουν ολοκληρωτικά τις εξουσίες των πατρίδων τους.

Όπως συμβαίνει πάντα με τους επικυρίαρχους, οι πρώτοι μηχανισμοί-«πρότυπα» στήθηκαν εκεί όπου αυτοί ήταν πανίσχυροι κι έλεγχαν τα πάντα, και άρα στις ΗΠΑ. Έστησαν τους κύριους μηχανισμούς τους εντός τής δικής τους «έδρας», για να παράγουν την «πρότυπη» μαρξιστική τους «ελίτ» με τα τέλεια εκείνα χαρακτηριστικά, τα οποία θ’ αποτελούσαν τα «καλούπια» για τα κατά τόπους «αντίγραφά» της. Όπως οι αρχαίοι Έλληνες «παρήγαγαν» την Ελίτ τους στην Αθήνα ή την Αλεξάνδρεια και αυτές τις πόλεις και τις Σχολές τους τις μιμούνταν όλες οι υπόλοιπες σχολές των Επαρχιών τής αυτοκρατορίας τους, έτσι θα έκαναν και οι Εβραίοι στη δική τους αυτοκρατορία. Όπως ο μέγας αυτοκράτορας Αδριανός εκπαιδεύτηκε στην Αθήνα, για ν’ αναλάβει τη Ρώμη, έτσι θα έπρατταν και για τους δικούς τους ηγέτες οι Σιωνιστές. Η «ελίτ» των ηγετών τής αυτοκρατορίας τους θα εκπαιδευόταν στις ΗΠΑ και οι «δεύτεροι» θα εκπαιδεύονταν με τον ίδιο περίπου τρόπο σε ίδια περίπου Πανεπιστήμια στις πατρίδες τους …Τα Πανεπιστήμια, τα οποία θα «παρήγαγαν» μαρξιστές μαζικά …Τα Πανεπιστήμια, τα οποία θα παρήγαγαν μαζικά «δικηγόρους» με τα χαρακτηριστικά των Σιωνιστών.

Έχοντας υπό την ιδιοκτησία τους τα αμερικανικά Κολέγια και άρα τις «βιομηχανίες» εκείνες, οι οποίες θα παρήγαγαν την «ελίτ» τού μαρξισμού, όλοι οι υπόλοιποι λαοί θ’ ακολουθούσαν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Αυτό και έγινε. Οι κυρίαρχοι Σιωνιστές συγκέντρωσαν στα δικά τους Κολέγια τα παιδιά των «εκλεκτών» τους κι ανάγκασαν ΟΛΑ τα κράτη να μιμηθούν την ίδια πρακτική εκπαίδευσης και βέβαια τα ίδια προγράμματα σπουδών …Συνέδεσαν τη μεταπολεμική αμερικανική «βοήθεια» με όρους κι απαιτήσεις σ’ ό,τι αφορά τα συστήματα ανώτατης εκπαίδευσης σε ΟΛΑ τα κράτη …Κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν του Χάρβαρντ «στήθηκαν» ΟΛΑ τα χριστιανικά Πανεπιστήμια της Μεταπολεμικής Εποχής —η οποία ήταν η εποχή τής παντοκρατορίας των μαρξιστών και των Εβραίων «πατέρων» τους—.

Στη λειτουργία αυτών των Κολεγίων αναζητούμε τον τρόπο με τον οποίο «παράγονται» οι μαρξιστές. Εκεί θα πρέπει να υπάρχει μια επίδειξη της «ποιότητας» της «παραγωγής» αυτής, για να καταλάβουν όλοι το πώς γίνεται η «παραγωγή» των μαρξιστών στο καλύτερο «εργοστάσιο» του Κόσμου. Εκεί —στην κυριολεξία— θα πρέπει να δείχνουν στον Κόσμο το πώς είναι σε «τομή» η «μηχανή» που «παράγει» τον μαρξισμό …Η «μηχανή» αυτή, η οποία «παράγει» τους καλύτερους «δικηγόρους» στον κόσμο —κυριολεκτικά και μεταφορικά—. Στο Χάρβαρντ λοιπόν —των επιστημών— το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό «σώου» δεν δίνεται στις σχολές των πρακτικών επιστημών …Δίνεται στη Νομική τους Σχολή …Εκεί όπου πραγματικά «παράγονται» οι δικηγόροι. Εκεί «βλέπουμε» —μπροστά στα μάτια μας— όλη τη λογική τού μαρξισμού και βέβαια του Σιωνισμού. Εκεί βλέπουμε το πώς θέλουν οι Σιωνιστές να είναι τα «παιδιά» τους —οι μαρξιστές—.

Judges Michelle Friedland and Amul Thapar smile at the bench as Hon. Merrick Garland ’77 speaks.

Αναφερόμαστε στο περίφημο «Ames Moot Court». Τι είναι αυτό; …Ένα φανταστικό Δικαστήριο σε μια φανταστική Πολιτεία, στο οποίο εκδικάζεται μια φανταστική υπόθεση από πραγματικούς Ανώτατους Δικαστές και οι διάδικοι είναι φοιτητές τής Νομικής …Οι καλύτεροι του έτους τους …Οι πιο «ικανοί» υποτίθεται —εάν θεωρήσουμε ότι υπάρχουν κριτήρια ικανότητας για τους δικηγόρους— …Αυτοί, οι οποίοι κατά πάσα βεβαιότητα θα διακριθούν στη μαρξιστική Νέα Τάξη. Ποιο είναι το «κόνσεπτ» αυτού του δικαστικού «σώου»; …Δίνουν μια υπόθεση σε κάποιους φοιτητές και, χωρίς ν’ αναζητείται σε καμία περίπτωση το σωστό ή το λάθος, το δίκιο ή το άδικο, αναλαμβάνει η κάθε ομάδα να υπερασπιστεί την πλευρά της και να πολεμήσει την «απέναντι» πλευρά …Να υπερασπιστεί με τον καλύτερο τρόπο —και άρα με το μεγαλύτερο κέρδος— το δίκιο τού πελάτη της …Μόνον το συμφέρον αυτού του πελάτη «μετράει» σ’ αυτήν τη «δίκη» κι όχι αυτά τα οποία πιστεύουν ως πρόσωπα οι διάδικοι —οι οποίοι παίρνουν με κλήρωση την «πλευρά» που τους αντιστοιχεί—. Αυτή είναι η βάση τής μαρξιστικής εκπαίδευσης …Ο πυρήνας τού εβραϊκού Κολεγίου των Κολεγίων …Του «λίκνου» των ηγετών τής Νέας Τάξης, όπως αρέσκονται ν’ αυτοχαρακτηρίζονται.

Εδώ και πάλι θ’ αναγκαστούμε αναπόφευκτα να κάνουμε συγκρίσεις με το γνωστό «μέτρο» που χρησιμοποιούμε και είναι το ελληνικό. Θα πρέπει δούμε τη διαφορά αυτής της εκπαιδευτικής επιλογής σε σχέση με την προσέγγιση που σέβεται την ελληνική λογική, η οποία —όπως είναι φυσικό— είναι παντελώς διαφορετική. Στην ελληνική εκπαιδευτική προσέγγιση, όταν έχουμε «διαγωνισμό» μεταξύ εκπαιδευόμενων, δίνεται ΕΝΑ πρόβλημα σε ΟΛΟΥΣ κι αναζητείται η ΜΙΑ λύση …ενώ στη σιωνιστική εκπαιδευτική προσέγγιση δίνεται από μία λύση σε όλους, για να την υπερασπιστούν, χωρίς ν’ αγγίζουν το πρόβλημα. Τόσο απλά. Στην ελληνική προσέγγιση αναζητείται από μια νομική υπόθεση το «σωστό» και το «δίκαιο» και γι’ αυτό εμπλέκεται υποχρεωτικά η θρησκεία, η ιδεολογία ή η προσωπική καλλιέργεια αυτού που το αναζητά κι εκείνου που καλείται να το υιοθετήσει. Ο «δάσκαλος», δηλαδή, θα ζητήσει απ’ όλες τις πλευρές —ανεξάρτητα από την «αφετηρία» τους ή τις προσωπικές τους προτιμήσεις— να βρουν την ιδανική λύση για τις συγκρουόμενες πλευρές. Όλες οι πλευρές στην περίπτωση αυτήν έχουν έναν κοινό στόχο, ο οποίος είναι η απονομή τού δικαίου με βάση το «σωστό» και το «ηθικό». Ως εκ τούτου όλες οι πλευρές πρέπει να είναι έτοιμες ν’ «αλλάξουν», να «υποχωρήσουν» και να «συγκλίνουν» μέχρι να βρεθεί το ιδανικό.

Αυτό στη σιωνιστική εκπαιδευτική προσέγγιση δεν υπάρχει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν εκδοχές έτοιμων λύσεων —διαφορετικών μεταξύ τους— οι οποίες ανατίθενται στην κάθε πλευρά να τις υπερασπιστούν, χωρίς να έχουν λόγο στη διαμόρφωσή τους. Από την κάθε πλευρά αναζητείται το μέγιστο κέρδος τού πελάτη για τη δική του οπτική τής «λύσης». Το πρόβλημα δεν αγγίζεται ποτέ …Βρίσκεται εκτός τής «σφαίρας» τής διαδικασίας. Άλλωστε θα επανέλθει ακριβώς το ίδιο κάποια άλλη χρονιά στο ίδιο «σώου». Το μόνο, που υπάρχει ως ζητούμενο, είναι η μεγιστοποίηση του κέρδους για το μερικώς «σωστό» τής κάθε πλευράς …Το μερικώς «σωστό» να γίνει «σημαία» τής κάθε πλευράς στη μάχη της για την επικράτηση, αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα …Το συμφέρον τού πελάτη γίνεται «δόγμα» τού υπερασπιστή-δικηγόρου, που δεν επιτρέπει «υποχώρηση», «σύγκλιση» ή «αλλαγή» …Να «κερδίσουν» αυτοί, οι οποίοι έχουν τους «καλύτερους» δικηγόρους κι όχι απαραίτητα αυτοί, οι οποίοι έχουν το δίκιο με το μέρος τους …Να κερδίσουν οι πιο σκληροί κι αδίστακτοι και στη συνέχεια οι νικητές ν’ απολαύσουν καρπούς νίκης εις βάρος των ηττημένων …Να γίνουν πλούσιοι οι «καλύτεροι» φοιτητές τού Χάρβαρντ, εφόσον πλήρωσαν και τα πανάκριβα δίδακτρά του …και κάπως πρέπει να αποσβέσουν τα έξοδα.

Questions are not to be feared': The Ames Moot Court Competition, 2019 edition - Harvard Law Today …Αυτό είναι το περίφημο «Ames Moot Court» …Ένας διαγωνισμός, ο οποίος προκαλεί θλίψη, οργή κι απογοήτευση …Θλίψη, για το πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος για το κέρδος …Οργή, για τα άγρια ένστικτα που βγάζει, όταν αγωνίζεται σαν κτήνος για τη λεία κι απογοήτευση για το πού έχει καταντήσει τελικά ο άνθρωπος. Γιατί δημιουργείται μια τέτοια κακή εντύπωση; …Γιατί βλέπεις τους «άριστους», τους οποίους επιβραβεύει μια «άρρωστη» κοινωνία …Γιατί βλέπεις την «εκπόρνευση» του ανθρώπου …Βλέπεις ανθρώπους να εκπαιδεύονται να είναι έτοιμοι για τα χρήματα να κάνουν τα πάντα …Να υποστηρίζουν με το απόλυτο πάθος ακόμα κι αυτά, τα οποία μισούν οι ίδιοι ως άνθρωποι …Βλέπεις ανθρώπους, για το κέρδος, να «ξεχνάνε» ότι είναι άνθρωποι με γνώση, συναισθήματα και κρίση —οι οποίοι ζουν ανάμεσα σε συνανθρώπους τους— και να μετατρέπονται σε «θηρία» εξυπηρέτησης των συμφερόντων των πελατών τους …«Θηρία» με τρομερά ένστικτα και τα οποία είναι έτοιμα να «κατασπαράξουν» όποιον σταθεί ανάμεσα στη «λεία» και τ’ «αφεντικά» τους …και βέβαια στην αμοιβή που προβλέπεται για τους ιδίους.

Αγέλη με ύαινες προσπαθεί να «ρίξει» βουβάλι – Πώς καταφέρνουν να επιβληθούν!(βίντεο) – Pronews.grΌταν δηλαδή βλέπουμε το «σώου» τού Χάρβαρντ, καταλαβαίνουμε ότι εκεί χτυπάει η «καρδιά» τού παγκόσμιου μαρξισμού …Του σκληρού μαρξισμού …Του αυθεντικού μαρξισμού …Αυτού, για τον οποίο πλήρωσαν οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης τον Μαρξ, πριν καν γίνει η κομμουνιστική του «χρήση» από τους επαγγελματίες Μπολσεβίκους. Εκεί έπιασαν «τόπο» τα χρήματα που έδωσαν οι τοκογλύφοι στον Μαρξ …Εκεί στο Χάρβαρντ βρίσκεται το «εργοστάσιο» που δημιουργεί τα αυθεντικά «καλούπια» τού μαρξισμού, τα οποία θ’ ακολουθήσουν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι στον κόσμο. Επιλογή των ιδιοκτητών τού Χάρβαρντ είναι να μην δημιουργούν μέσα στη σχολή τους νομικούς, αλλά κοινούς δικηγόρους …Να δημιουργούν «πόρνες τού νόμου», οι οποίες «πηγαίνουν» με όποιον πληρώνει …Να μην δημιουργούν «λέοντες της νομικής» με μεγάλους πανανθρώπινους στόχους, αλλά «ύαινες της δικηγορίας», οι οποίες αναζητούν «λείες» ακόμα κι ανάμεσα στα «πτώματα» …Δικηγόρους, οι οποίοι προετοιμάζονται ν’ αντιπροσωπεύσουν «πελάτες», όποιοι κι αν είναι αυτοί …Δικηγόρους, οι οποίοι θα μιλάνε σαν απελπισμένοι «εργάτες», όταν αντιπροσωπεύουν εργάτες …σαν κακοποιημένες «πόρνες», όταν αντιπροσωπεύουν πόρνες …και σαν αδυσώπητοι «βιομήχανοι» και «τραπεζίτες», όταν θ’ αντιπροσωπεύουν αυτούς τους ισχυρούς …Δεν τους νοιάζει ο ανθρωπισμός …Ο πολιτισμός …Το δίκιο …Τους νοιάζουν τα συμφέροντα των πελατών τους, ακόμα κι αν αυτοί είναι δολοφόνοι, παιδεραστές ή διεφθαρμένοι δικτάτορες …Αυτός είναι ο μαρξισμός !!!

Εκεί φαίνεται η διαφορά μεταξύ τού ελληνικού μοντέλου νομικής εκπαίδευσης, το οποίο «παράγει» δημοκράτες νομοθέτες και του σιωνιστικού μοντέλου, το οποίο «παράγει» μαρξιστές «δικηγόρους». Ποια είναι η ποιοτική διαφορά μεταξύ αυτών των δύο ιδιοτήτων, οι οποίες φαίνονται όμοιες και πολλοί τις μπερδεύουν; …Είναι η διαφορά τού Σόλωνα του Αθηναίου μ’ έναν αλητάμπουρα ποινικολόγο τής Αθήνας, ο οποίος «τραβιέται» όλη την ημέρα με δολοφόνους, παιδεραστές κι εμπόρους ναρκωτικών, απλά για να «κονομάει» …Ένας «επαγγελματίας» των Δικαστηρίων, ο οποίος τις περισσότερες φορές είναι πιο «βρόμικος» κι απ’ τους πελάτες του …Καί οι δύο με τον νόμο ασχολούνται, αλλά δεν είναι ίδιοι …Ο ένας προσπαθούσε να βρει τον τέλειο Νόμο, για να λύσει όλα τα προβλήματα της κοινωνίας κι ο άλλος προσπαθεί να βρει την τέλεια «επαφή» με το παραδικαστικό «κύκλωμα», για να λύσει όλα τα προβλήματα των πελατών του. Το «σώου» τού Χάρβαρντ, δηλαδή, δεν θα είχε νόημα στην ελληνική Πολιτεία …Θα τη δυσφήμιζε και δεν θα τη διαφήμιζε. Δεν είναι διαφήμιση το να δείξεις σε όλους πόσο εύκολα —για το κέρδος— μπορείς να ταυτιστείς ακόμα και με τον χειρότερο εγκληματία …Να δείξεις σε όλους πόσο γελοίος, πόσο υποκριτής και πόσο συμφεροντολόγος είσαι.

Σε μια αντίστοιχη ελληνική εκπαιδευτική διαδικασία η υπόθεση εργασίας —η οποία θα δινόταν στους μαθητές, για να «διαφημιστεί» η ποιότητα αλλά και το «πνεύμα» τής εκπαίδευσής τους— θα εξεταζόταν επάνω σε παντελώς διαφορετική βάση …Θα μελετιόνταν ως πρόβλημα, το οποίο «ξεπερνά» τους διάδικους και το οποίο πρέπει να επιλυθεί άπαξ, ώστε να μην υπάρχει επανάληψή του …Να επιλυθεί στο σύνολό του και με βάση τον πολιτισμό, τη θρησκεία και τα γενικότερα συμφέροντα της κοινωνίας, η οποία καλείται εκείνη τη στιγμή να το αντιμετωπίσει στο Δικαστήριο …Να μελετηθεί επί της ουσίας του, γιατί από την επίλυση του προβλήματος θα «επωφεληθεί» ΟΛΗ η κοινωνία, ενώ από τη διαιώνισή του θα ζημιωθεί —επίσης— ΟΛΗ η κοινωνία …Να γίνει νόμος η απόφαση που θα παρθεί με τη συμβολή των νομικών …Το πρόβλημα να επιλυθεί άπαξ κι αυτοί, οι οποίοι το επέλυσαν, να γίνουν φημισμένοι νομοθέτες κι όχι «κολλητοί» κακοποιών, οι οποίοι γίνονται απλά πλούσιοι, χωρίς ν’ αλλάζει τίποτε στην κοινωνία εξαιτίας τής ανώφελης ύπαρξής τους. Η δίκαιη εκδίκαση της κάθε υπόθεσης, δηλαδή, να γίνεται αιτία να δημιουργείται ένας νέος νόμος, ώστε να μην υπάρξουν ξανά οι προϋποθέσεις να προκύψουν εκ νέου τέτοιες υποθέσεις …κι όχι να γίνεται η ίδια η δικαστική απόφαση ένας «ψευδονόμος», ώστε να εκδικάζονται με τον ίδιο τρόπο οι ίδιες κι απαράλλαχτες υποθέσεις που θ’ ακολουθήσουν και οι οποίες διαρκώς θ’ αναπαράγονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Έτσι έθεταν τα νομικά ζητήματα οι Έλληνες δάσκαλοι στους μαθητές τους και έτσι προχωρούσε ο Ελληνισμός.

Στην περίπτωση των Εβραίων με τους μαρξιστές δεν γίνεται αυτό. Τα προβλήματα εσκεμμένα δεν τα λύνουν, γιατί απ’ αυτά «κονομάνε». Η διαρκής επανάληψη των ιδίων προβλημάτων τούς καθιστά «ειδικούς» και βέβαια πλούσιους. Το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν σαν να είναι «λεία», η οποία μοιράζεται μεταξύ αντιπάλων μερών …κι αυτό γίνεται σε όλες τις «κλίμακες» …Στις «κλίμακες» που ευνοούν τον μαρξισμό …Γίνεται μόνιμο πρόβλημα μεταξύ βιομηχάνων κι εργατών …Μεταξύ μαύρων και λευκών …Μεταξύ αγροτών κι εμπόρων …Μεταξύ γηγενών και μεταναστών …Μοιράζεται στους διαδίκους, για να «κονομάνε» οι «δικηγόροι» τους. Κάποιοι θα νικήσουν και κάποιοι άλλοι θα χάσουν από τη διαιώνιση του προβλήματος μέχρι να συγκρουστούν μεταξύ τους εκ νέου οι ίδιοι άνθρωποι, για τους ίδιους λόγους κι εξαιτίας τού ίδιου προβλήματος για μια νέα μοιρασιά και νέα κέρδη στους ίδιους «δικηγόρους». Χιλιάδες χρόνια μπορούν να περάσουν και οι ανθρώπινες υποθέσεις θα επαναλαμβάνονται πάντα ίδιες κι απαράλλαχτες. Οι μαρξιστές «δικηγόροι», όμως, θα πληρώνονται σε κάθε περίπτωση. Οι «δικηγόροι» τού Χάρβαρντ θα εμφανίζονται ως οι «ειδικοί» για την κάθε «αιώνια» υπόθεση, και βέβαια ακριβοπληρωμένοι …Ακριβοπληρωμένοι τόσο για τις επιτυχίες όσο και για τις αποτυχίες τους, εφόσον οι δικηγόροι πάντα πληρώνονται …Θα πληρώνονται εκ νέου κάθε φορά που η υπόθεση θα κρίνεται εκ νέου. Είναι δυνατόν αυτοί να επιδιώκουν την επίλυση του προβλήματος που τους ταΐζει;

Αυτά είναι που τους μαθαίνουν κάποιοι στο σιωνιστικό Χάρβαρντ τους «δικηγόρους» μαθητές τους …Δεν τους κάνουν νομοθέτες …Τους κάνουν «δικηγόρους» που μισούν τους νομοθέτες, οι οποίοι επιδιώκουν να τους «κλείσουν» το «μαγαζί». Λογικό είναι αυτό. Στην Ελλάδα δάσκαλος ήταν ο Πλάτωνας, ενώ στο Χάρβαρντ κορυφαίος «δάσκαλος» είναι ο Εβραίος βρομιάρης και παιδεραστής Ντέρσοβιτς. Αυτός και οι όμοιοί του εκπαιδεύουν τους νέους δικηγόρους σαν τα άγρια «σκυλιά», τα οποία εκπαιδεύονται να νικούν σε «κυνομαχίες» …Τους πετάνε «κρέας-υπόθεση» και τους αφήνουν να μαλώνουν για το μεγαλύτερο κομμάτι. Όσο πιο άγρια κι άπληστα τα «σκυλιά», τόσο καλύτεροι μαρξιστές γίνονται. Όσο πιο καλοί μαρξιστές, τόσο πιο κοντά πλησιάζουν στα σιωνιστικά «πρότυπα». Οι «καλύτεροι» απ’ αυτούς τους μαθητευόμενους «δικηγόρους» δίνουν αυτήν την «παράσταση» κάθε χρόνο στο Χάρβαρντ, επιβεβαιώνοντας τις αρχές τής εκπαίδευσής τους …Οι «εκλεκτοί» τού Ντέρσοβιτς —ο οποίος πλέον μπορεί απερίσπαστα ν’ ασχοληθεί με τους φοιτητές του μετά την αυτοκτονία τού Επστάιν και τον επιτυχή εξωδικαστικό συμβιβασμό τού πρίγκιπα Άντριου—.

Με αυτά τα «πρότυπα» οι Εβραίοι δημιουργούν τα στελέχη τής Νέας Τάξης. Αυτοί είναι οι δικοί τους «Ελληνιστές» στη δική τους σιωνιστική Νέα Τάξη. Αυτός είναι ο σχεδιασμός τους. Αυτόν τον σχεδιασμό είχαν στον νου τους οι τοκογλύφοι χρηματοδότες τού Μαρξ, για να κυβερνήσουν τον Κόσμο. Τέτοιους «δικηγόρους» θα «κατασκεύαζαν», για να ελέγχουν τα πάντα …Θα τους έκαναν ηγέτες των κρατών, με έτοιμο το «σενάριο» της λειτουργίας τους …Θα τους προετοίμαζαν, για να «μαλώνουν» μεταξύ τους εντός των προβλεπόμενων πλαισίων, αλλά να μην αλλάζουν ποτέ την κατάσταση εκείνη, η οποία κάνει προσοδοφόρο το «επάγγελμά» τους και άρα να μην αμφισβητούν τ’ αφεντικά τους …Θα τους έκαναν ηγέτες κομμάτων, για να «μαλώνουν» μεταξύ τους, αλλά και πάλι επάνω στην ίδια βάση συμφερόντων …Θα τους έκαναν εκδότες και δημοσιογράφους με τον ίδιο «προσανατολισμό» …Θα τους έκαναν συνδικαλιστές, ώστε —με την ίδια λογική— ν’ αναλάβουν την εκπροσώπηση ταξικών και συντεχνιακών συμφερόντων …Θα τους έκαναν ακόμα κι «επαναστάτες» με τη λογική πάντα να γίνουν οι ίδιοι «χαλίφηδες» στη θέση των «χαλίφηδων», αλλά να μην απειλούν ποτέ το «χαλιφάτο».

Παντού θα έπαιζαν με όλους τους διχαστικούς παράγοντες —που πάντα υπάρχουν στις κοινωνίες οι οποίες δεν έχουν λύσει τα προβλήματά τους— και θα τοποθετούσαν ως «δικηγόρους» τούς δικούς τους ανθρώπους. Όλα τα κοινωνικά προβλήματα με τον τρόπο αυτόν θα γίνονταν «μαγαζιά» των μαρξιστών …Πολιτικά, κοινωνικά, ταξικά, φυλετικά και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος ως προβλήματα —που μπορούν να διχάζουν τους ανθρώπους—, θα γίνονταν «επιχειρήσεις», οι οποίες θα στελεχώνονταν από μαρξιστές. Με την εξουσία που διέθεταν σε όλα τα κράτη θα διατηρούσαν μόνιμα αυτήν την ενδοχριστιανική διχαστική λογική, εφόσον εύκολα αυτή η σύγκρουση θα γινόταν ένα «θέαμα» όμοιο μ’ ένα ποδοσφαιρικό ματς, το οποίο διχάζει και φανατίζει τους θεατές του …Όλοι οι μαρξιστές γνωστοί, φίλοι και συμφοιτητές μεταξύ τους σε μια διχαστική «παράσταση», η οποία όμως θα τους πλήρωνε και θα τους αποζημίωνε όλους εξίσου καλά. Όλα αυτά θα επέτρεπαν στους Σιωνιστές να ελέγχουν ολόκληρο τον κόσμο χωρίς κανένα πρόβλημα. Έτσι μπήκε ο δικομματισμός σε όλα τα κράτη και τους επέτρεψε να μονοπωλήσουν τα πάντα.

Όμως, το να καταφέρουν να κάνουν αυτήν την «επιστήμη» των δικηγόρων «κορυφαία» στον Κόσμο, δεν ήταν εύκολο. Οι πραγματικές επιστήμες και οι επιστήμονές τους δεν θα επέτρεπαν να «ξεχωρίσει» αυτό το «τσίρκο» των «εργολάβων» τής «δικηγορίας» στον χώρο των μορφωμένων. Αυτή η λογική δεν μπορεί να μπει στον χώρο τής επιστήμης, εφόσον «νικητές» στον χώρο αυτόν είναι εκείνοι, οι οποίοι έχουν τις επιστημονικές λύσεις και όχι εκείνοι, οι οποίοι μαλώνουν με τους συναδέρφους τους για τις μοιρασιές, όταν εκ των δεδομένων δεν έχουν κάποια λύση. Από τη στιγμή που έπρεπε να δημιουργήσουν την υποδομή, για να «κατασκευάζουν» τους επιθυμητούς μαρξιστές, έπρεπε οι Σιωνιστές να μπουν στα Πανεπιστήμια και ν’ αλλάξουν τη λειτουργία τους …Έπρεπε να κάνουν και τους φοιτητές ΟΛΩΝ των κρατών τής Δύσης «δικηγόρους» σαν τα «σκυλιά» τού Ντέρσοβιτς. Όπως στο Χάρβαρντ προετοιμάζουν μια «εικονική» Δίκη, η οποία θα είναι το «πρότυπο» όλων των μελλοντικών Δικών των δικηγόρων τής Σχολής, έτσι και στα Πανεπιστήμια οι μαρξιστές «φοιτητοπατέρες» θα προετοίμαζαν μέσα στα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα μια κομματική «χαβούζα», την οποία μετά —ως επαγγελματίες πολιτικοί— θα τη μετέφεραν στην κοινωνία ατόφια.

Σε εξέλιξη η ψηφοφορία - Εμπρός για «Πανσπουδαστική» πρώτη δύναμη παντού (VIDEO - ΦΩΤΟ) | 902 Mobile Γι’ αυτόν τον λόγο οι Σιωνιστές επέλεξαν να «εφεύρουν» και να προωθήσουν στον μέγιστο βαθμό τις λεγόμενες «κοινωνικές επιστήμες». Γιατί; …Για να «κατασκευάζουν» με «πρώτη ύλη» τούς αγράμματους «φοιτητοπατέρες» …Τους πολιτικούς τής αρεσκείας τους …Για να βάλουν την υποκειμενικότητα των ανθρώπινων συγκρούσεων μέσα στον χώρο τής επιστήμης —σ’ έναν χώρο όπου βασιλεύει η αντικειμενικότητα—. Προώθησαν τις κοινωνικές «επιστήμες», για να κάνουν τον μαρξισμό και τον Μαρξ σημαντικό μέρος τής παγκόσμιας εκπαίδευσης. Με το στανιό μετέτρεψαν ένα ασήμαντο βιβλίο —με του οποίου τις σελίδες θα έπρεπε φυσιολογικά οι Εβραίοι έμποροι να τυλίγουν ψάρια— σε «αντικείμενο» επιστημονικής μελέτης. Αυτό το έκαναν, για να «μυήσουν» τους ανθρώπους στη σιωνιστική συμφεροντολογική λογική …Για να «ψαρέψουν» στα Πανεπιστήμια πονηρούς κι αδίστακτους ανθρώπους από την κοινωνική «δεξαμενή» …Για να τους οδηγήσουν στη λογική τής μόνιμης εκμετάλλευσης ενός προσοδοφόρου γενικού κοινωνικού διχασμού σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής λειτουργίας …Να δημιουργηθούν παντού «χώροι», οι οποίοι θα επέτρεπαν στους «δικηγόρους» να βολεύονται και να κονομάνε …Για να μεταφέρουν τον σκληρό «συμφεροντολογισμό» στους «πτυχιούχους» των κοινωνικών «επιστημών», οι οποίοι, αναζητώντας το βόλεμα, θα έψαχναν «χώρους» να πουλήσουν την «εξειδίκευσή» τους …Να εκμεταλλευτούν την αγωνία τής επιβίωσης ανθρώπων, οι οποίοι, λόγω τού ανύπαρκτου «επιστημονικού» τους αντικειμένου, θα ήταν αδύναμοι κι ως εκ τούτου θα επένδυαν στον μαρξισμό.

Όλα αυτά έγιναν στόχοι των νικητών τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Επένδυσαν στην παγκόσμια αλλαγή τής ανώτατης εκπαίδευσης, η οποία θα τους «παρήγαγε» τα στελέχη που είχαν ανάγκη …Κανονική «επένδυση», την οποία στήριζε το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ και την επέβαλε σε ολόκληρο τον Δυτικό Κόσμο. Εάν υποθέσουμε, δηλαδή, ότι ο μαρξισμός «κάλπαζε» στο Ανατολικό Μπλοκ, λόγω των Εβραίων τής ΕΣΣΔ και της Ανατολικής Γερμανίας, το ίδιο γινόταν και στο Δυτικό Μπλοκ, λόγω των Εβραίων τού Δημοκρατικού Κόμματος και του Χάρβαρντ. Οι ΗΠΑ επέβαλαν σε όλα τα Δυτικά κράτη —και υποτίθεται με τον στόχο ν’ «αντισταθούν» στον κομμουνισμό— ν’ ανοίξουν τις «πόρτες» τής Ανώτατης Εκπαίδευσης σε όλες τις «επιστήμες» …και άρα και στις «κοινωνικές». Μετέτρεψαν τον Μαρξ και το «Κεφάλαιό» του σε «επιστημονικό» αντικείμενο, για να δημιουργήσουν «επιστήμονες». Με «άλλοθι» τον κίνδυνο του κομμουνιστικού μαρξισμού, θα «παρήγαγαν» υποτίθεται τους εκπαιδευμένους αντιμαρξιστές «επιστήμονες», για ν’ αναπτύξουν απέναντί του οργανωμένη «άμυνα» …Την «άμυνα» του ελεύθερου κόσμου …Να αναπτύξουν «άμυνα» απέναντι στους κομμουνιστές μαρξιστές οι δυτικοί συνάδερφοί τους …οι οποίοι —στην ουσία— ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ίδιοι μεταξύ τους.

Τότε άρχισε να «νοθεύεται» ολόκληρος ο παγκόσμιος σχεδιασμός τής Ανώτατης Εκπαίδευσης. Εάν παρατηρήσει κάποιος προπολεμικά Πανεπιστήμια —και τις Σχολές τους— και τα συγκρίνει με Πανεπιστήμια της μεταπολεμικής εποχής, θα νομίζει ότι βρίσκεται σε άλλο Πλανήτη. Τα προπολεμικά Πανεπιστήμια έμοιαζαν με ναούς των επιστημών, όπου οι πάντες μιλούσαν ψιθυριστά από σεβασμό στον χώρο και στους συναδέρφους τους. Οι καθηγητές ήταν αξιοσέβαστοι «ιερείς» τής επιστήμης και δεν ήταν ανυπόληπτοι «δικηγόροι» κάποιας πολιτικής πλευράς, οι οποίοι βρίζονταν τους διαδρόμους με τους «ασκούμενους» της άλλης …Μεταπολεμικά όλα αυτά άλλαξαν και τα Πανεπιστήμια έγιναν «χάβρες» Ιουδαίων …Βρόμικα και θορυβώδη κωλοχανεία, για να «διακρίνονται» εκ του ασφαλούς οι αγράμματοι και βίαιοι «αγωνιστές» τού μαρξισμού …Να «αμολάνε» εκεί οι Σιωνιστές τα «σκυλιά» τους, για να ψάχνουν «λεία» και να χτιστεί η μεταπολεμική κατάσταση με βάση τα συμφέροντα του Σιωνισμού. Η σχεδόν «νεκρική» σιγή, η οποία είναι διάχυτη στον χώρο όπου «καλλιεργείται» Επιστήμη —μέχρι ν’ ακουστεί ένα θριαμβευτικό «εύρηκα-εύρηκα»—, αντικαταστάθηκε από τον δαιμονιώδη θόρυβο που κάνουν οι Εβραίοι στη χάβρα και στο παζάρι τους, όπου όλοι μιλάνε ταυτόχρονα, για να πουλήσουν την πραμάτειά τους.

Όλα αυτά τα θορυβώδη «τίποτα» είναι μαρξιστές …Οι πιο σκληροί απ’ αυτούς …Αυτοί, οι οποίοι εμφανίζονται κατά καιρούς σαν κοινωνικοί «ήρωες», που ξεπετάγονται από τα αμφιθέατρα των Πανεπιστημίων, για να «σώσουν» —σαν οι καλύτεροι «δικηγόροι»— τους «ταπεινούς» ανθρώπους από τους δυνάστες τους. Όλοι οι δήθεν «κοινωνικοί αγώνες», οι οποίοι ξεκίνησαν από τα Πανεπιστήμια —κυρίως της Ευρώπης—, ήταν πληρωμένες «παραγγελίες» των Σιωνιστών υπό την επίβλεψη της τοπικής αμερικανικής πρεσβείας. Όλοι οι «διακριθέντες» των γαλλικών «Μάηδων», των «Ανοίξεων» και των «Πολυτεχνείων» ήταν χαφιέδες των Αμερικανών και οι περισσότεροι απ’ αυτούς ήταν αυθεντικοί Εβραίοι Σιωνιστές. Για να καταφέρουν αυτήν την κολοσσιαία αλλαγή, οι Σιωνιστές άλλαξαν το ίδιο το πνεύμα τής επιστήμης. Επιστημονικές Αρχές κι Εκπαιδευτικά Δόγματα αιώνων άρχισαν να πετιούνται στα σκουπίδια.

Έπαψε η Επιστήμη να συνδέεται μ’ ένα φυσικό «αντικείμενο», το οποίο βρίσκεται «απέναντι» από τον άνθρωπο και «επιστήμη» έγινε η απλή μελέτη ανθρωπίνων απόψεων κι αντιλήψεων επάνω σε κοινωνικά θέματα …«Επιστήμη» έγινε η απλή εκπαίδευση επάνω σε καθημερινές ανθρώπινες δραστηριότητες. Δίπλα στις πραγματικές Επιστήμες με αντικείμενα μελέτης την υγεία, τη γεωλογία, τη φυσική, τη χημεία, τη μηχανική ή τη φαρμακολογία, άρχισαν να «εμφυτεύονται» οι ψευδοεπιστήμες τής κοινωνιολογίας, των πολιτικών «επιστημών», του μάνατζμεντ, του μάρκετινγκ, των δημοσίων σχέσεων και βέβαια η «all time classic» «Ιστορία τής Τέχνης», ώστε να μπορεί το κάθε κουτορνίθι να μπει ανάμεσα στους «επιστήμονες» και να καταλήξει ένας χρήσιμος και φανατικός μαρξιστής. Μέχρι και τη «δημοσιογραφία» την ανήγαγαν σε «επιστήμη», η οποία προσφέρει πανεπιστημιακό πτυχίο και άρα ιδιότητα «επιστήμονα» σ’ αυτόν που έχει παρακολουθήσει τα μαθήματά της.

Όλα αυτά ήταν τεχνητά κι επιβλήθηκαν από τους Σιωνιστές με πολιτικές πιέσεις των ΗΠΑ. Έβαλαν —από την πίσω «πόρτα» τής εκπαίδευσης— τον Μαρξ στα Πανεπιστήμια, προσφέροντάς του —με εξαναγκασμό και με αντιπαροχές— εκατομμύρια νέων μελετητών του, οι οποίοι, χωρίς «αντιπαροχή», δεν θα τον έπιαναν καν στα χέρια τους. Όλα αυτά είχαν ως στόχο να εξυπηρετήσουν τα πολιτικά συμφέροντα των Σιωνιστών —έστω κι αν αυτός ο στόχος επιτυγχάνονταν εις βάρος τής επιστημονικής λογικής και λειτουργίας—. Γιατί συμβαίνει αυτό; …Γιατί, όταν μια γνώση —η οποία είναι πολύτιμη για την «καλλιέργεια» του ανθρωπίνου πνεύματος, αλλά παντελώς άχρηστη στην παραγωγική λειτουργία τής κοινωνίας— τη μετατρέπεις σε βιοποριστικό μέσο, στην πραγματικότητα «κατασκευάζεις» ΠΑΡΑΣΙΤΟ. Δεν είναι κακό, δηλαδή, να γνωρίζει κάποιος τη διδακτέα «ύλη» που μαθαίνουν στην κοινωνιολογία, στην ιστορία τής τέχνης ή στο μάρκετινγκ κλπ.. Ίσα-ίσα, που κάποιος με τέτοιου είδους γνώσεις γίνεται ένας βαθύτατα μορφωμένος και καλλιεργημένος άνθρωπος. Το κακό όμως γίνεται, όταν αυτήν την εκπαίδευση την ανάγεις σε «επιστημοσύνη» και αυτός, ο οποίος «μυήθηκε» σ’ αυτήν, ελπίζει ότι θα μπορέσει να βιοποριστεί με μέσον ένα «πτυχίο» τής γνώσης αυτής.

Γιατί γίνεται κακό; …Γιατί ο άνθρωπος σε εμπιστεύεται ως σύστημα κι αποδέχεται χωρίς αμφισβήτηση την επιλογή που του προσφέρεις …Μια χρονοβόρο επιλογή, η οποία από μόνη της δεν του λύνει το βιοποριστικό του πρόβλημα, εφόσον δεν του δίνει τα κατάλληλα εφόδια, για να «μπει» στην παραγωγική διαδικασία. Με τον τρόπο αυτόν τον «καθυστερείς» στην εξέλιξη της ζωής του …Σε εμπιστεύεται ως κράτος κι επενδύει, περιμένοντας απόσβεση της επένδυσής του. Τον βάζεις σε έξοδα κι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί γυρίσει «πίσω» τον χρόνο που ξόδεψε για τη λανθασμένη επιλογή του …Τον «παγίδευσες» και ψάχνει τρόπο να σωθεί. Έχει μεγαλώσει κι έχει επενδύσει πολλά σ’ αυτό το «τίποτε», το οποίο δεν του εξασφαλίζει τον βιοπορισμό κι αναγκαστικά θα πρέπει να βρει κάπου να «φορτωθεί», για να επιβιώσει. Τελειώνουν οι σπουδές κι ενεργοποιούνται ένστικτα επιβίωσης. Τελειώνει η ξάπλα στο γκαζόν και οι κραιπάλες στις φοιτητικές εστίες και πρέπει να βρεθεί τρόπος επιβίωσης με το μόνο μέσο που διαθέτει, και είναι το «πτυχίο» του. Τότε όλοι «θυμούνται» τον μαρξιστικό «συμφεροντολογισμό» τού Μαρξ …«Θυμούνται» ποιοι είναι οι «εχθροί» και ποιοι είναι τα «αδέρφια» τους …Γνωρίζουν εξ’ αρχής πού πρέπει ν’ αναζητήσουν βοήθεια και πού να δραστηριοποιηθούν.

Άνθρωποι με τέτοιες γνώσεις αναγκαστικά βγαίνουν στην κοινωνία, ψάχνοντας για «πελάτες». Πώς αλλιώς μπορούν να επιβιώσουν άνθρωποι με σπουδές στις πολιτικές «επιστήμες», στην Ιστορία τής Τέχνης, στις Διεθνείς Σχέσεις, στα οικονομικά, στο μάνατζμεντ, στις δημόσιες σχέσεις, στο μάρκετινγκ …«Doctor» των κοινωνικών «επιστημών» δηλώνει κάποιος «επιστήμονας». Τι σημαίνει αυτό; …Τίποτε απολύτως …Απλά έχει διαβάσει περισσότερα ομοειδή βιβλία από έναν συνάδερφό του, ο οποίος δεν είναι «Doctor» …Καμία διαφορά από έναν διαβασμένο «έξυπνο» του καφενείου, ο οποίος προσπαθεί να τη «βγάλει» σταυροπόδι, ψάχνοντας κορόιδα να «εκμεταλλευτεί» …«Dr.» σαν τη δασκάλα σύζυγο του Μπάιντεν, που «γελάνε και τα πλακάκια» όταν συστήνεται με τον «τίτλο» της.

Οι Εβραίοι μετέτρεψαν σε «επιστημονικά» πεδία οτιδήποτε γνώριζαν οι ίδιοι από την αγορά ως παράσιτα κι απατεώνες. Έγιναν οι ίδιοι «καθηγητές» Πανεπιστημίων, ως οι απόλυτα «ειδικοί». Ακόμα και την τεχνογνωσία τής απάτης και της εξαπάτησης τη «βάπτισαν» «επιστήμη» …«Μάρκετινγκ» …«Επικοινωνία». Το ίδιο έγινε σε όλους τους τομείς τής εφαρμοσμένης γνώσης, η οποία βέβαια δεν ήταν επιστημονική. Αυτά, τα οποία επί αιώνες οι φεουδάρχες, οι βιομήχανοι ή οι έμποροι μάθαιναν στα παιδιά τους μέσα σε λίγους μήνες, αφού τα έπαιρναν μαζί τους στη δουλειά, τα ονόμασαν «μάνατζμεντ» και «διοίκηση επιχειρήσεων» …Αυτά, τα οποία με λίγους μήνες πρακτική μάθαινε ένας απόφοιτος λυκείου, ο οποίος προσλαμβανόταν σ’ ένα λογιστήριο, τα ονόμασαν «οικονομικά» και, προσθέτοντας και μερικές μαρξιστικές «γενικότητες», τούς έδωσαν παγκόσμια «ακτινοβολία» μακροοικονομικής. «Εφεύραν» μέχρι και χρήσιμους νεολογισμούς, για να «θολώσουν» την κατάσταση …Η «κοινωνική μηχανική», όμως, δεν καθιστά κάποιον «μηχανικό» …όσο ομόηχες κι αν είναι κάποιες λέξεις …Οι κοινωνικές «μάστιγες» δεν καθιστούν κάποιους «επιδημιολόγους» !!!

Όλα αυτά είναι «τεχνάσματα» απατεώνων εμπόρων και οι καλύτεροι αυτών ήταν πάντα οι Σιωνιστές. Για να «γυαλίσουν» λίγο παραπάνω τα «μπακίρια» τού μαρξισμού, προσέθεταν και λίγο ελληνική φιλοσοφία στην εκπαιδευτική ύλη και παρήγαγαν τη μία νέα «επιστήμη» μετά την άλλη. Έβαλαν τους αρχαίους Έλληνες μαζί με τον Μαρξ —για τη συγκριτική ανάλυση— και έτοιμο το «επιστημονικό» «αντικείμενο» της κοινωνιολογίας. Έβαλαν δίπλα στον Πραξιτέλη και τον Πικάσο, και έτοιμο το «επιστημονικό» «αντικείμενο» της Ιστορίας τής Τέχνης. Όπως συνηθίζουν, «έκλεψαν» —και πάλι— από την ελληνική «δεξαμενή» …Να μην μπορεί κάποιος ν’ αμφισβητήσει τη μόρφωσή τους …Να μην μπορεί ν’ αμφισβητήσει την ποιότητα της γνώσης τους …Μια ποιότητα, όμως, η οποία δεν ενδιέφερε κανέναν στο επίπεδο στο οποίο αναφερόμαστε. Γιατί δεν ενδιέφερε κανέναν η ποιότητά της; …Γιατί το αντικείμενό της δεν ήταν επιστημονικό !!! Δεν αμφισβητούμε δηλαδή τη μόρφωση ή την καλλιέργεια αυτών των ανθρώπων …Αμφισβητούμε την επιστημοσύνη τους, κι αυτό είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Η επιστήμη είναι η ιερή «αγγαρεία» τής ανθρωπότητας και οι επιστήμονες είναι οι «αγγαρειομάχοι» της. Οι επιστήμονες φοράνε στολές εργασίας πολλές φορές με κράνη, μάσκες κι αρβύλες …Δεν είναι «δικηγόροι» με κουστούμια και λουστρίνια, για τους οποίους δεν γνωρίζεις εάν πηγαίνουν για δουλειά ή σε δεξίωση.

Soldiers push an American Jeep stuck in mud, Italy, 1943 | The Digital Collections of the National WWII Museum : Oral Histories Όταν εκπαιδεύεις με τον πιο σκληρό τρόπο επιστήμονες, για να «τραβήξουν» το «κάρο» των προβλημάτων τής ανθρωπότητας από τη «λάσπη» τής άγνοιας στο σύνολο των επιστημονικών «πεδίων-χωραφιών», υπάρχει μέγα πρόβλημα όταν βάζεις ανάμεσά τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Δεν έχει σημασία εάν ανάμεσά τους μπει κάποιος πολύ μορφωμένος, όταν αυτός δεν μπορεί να βάλει τα «χέρια» του και να βοηθήσει. Τι κέρδος έχει η κοινωνία, εάν αυτός είναι πολύ μορφωμένος ή πολύ καλλιεργημένος, όταν μπαίνει εκεί όπου δεν έχει ρόλο και δεν μπορεί να βοηθήσει; Θα τον «φορτωθούν» κι αυτόν οι επιστήμονες στους «ώμους» τους, επειδή απλά είναι μορφωμένος και τα λέει ωραία; Θα ανέβει κι αυτός στο βουλιαγμένο «κάρο», το οποίο τραβάνε με δυσκολία οι επιστήμονες; Θα τον αφήσουν ν’ ανέβει στο «κάρο», για να τους λέει τι να κάνουν; …Γιατρό ψάχνεις κι όχι κάποιον να σου εξηγεί για την αναγκαιότητα της ιατρικής …Εξειδικευμένο γιατρό ψάχνεις κι ας είναι μουγκός, ακοινώνητος και δύστροπος, και όχι κάποιον καλλιεργημένο κι επικοινωνιακό ρήτορα «θαυμαστή» τής ιατρικής επιστήμης …«Χέρια» θέλει το «κάρο» κι όχι ιδέες. Την ιδέα στην περίπτωση αυτήν την έβαλε η ανάγκη τής κοινωνίας, η οποία ήθελε να το «ξεκολλήσει» από τη «λάσπη». Απλά πράγματα. Όποιος δεν είναι επιστήμονας, δεν έχει θέση στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Επιστήμης.

Για να το καταλάβει κάποιος αυτό στην ουσία του, αρκεί να σκεφτεί το εξής απλό παράδειγμα. Το γεγονός ότι γνωρίζεις τα πάντα για τα αυτοκίνητα και τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά, αυτό δεν σε καθιστά «επιστήμονα». Το ότι μπορεί να βάζεις άπειρο κόπο και να διαβάζεις μέρα και νύχτα γι’ αυτό το συγκεκριμένο θέμα, αυτό δεν σε καθιστά επιστήμονα. Μπορεί να σε καθιστά «ειδικευμένο» επαγγελματία, αλλά όχι επιστήμονα …Δημοσιογράφο ειδικού τύπου, σύμβουλο αγοράς ή απλό «ψώνιο» ή χομπίστα, άλλα όχι επιστήμονα …Επιστήμονα σε καθιστά η μηχανολογία, η οποία επιτρέπει σε κάποιον να έρθει «αντιμέτωπος» με τη φύση και να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο. Καμία από τις γνώσεις, που μεταπολεμικά μοίραζαν οι Σιωνιστές δεξιά κι αριστερά, δεν τις ονόμαζαν επί αιώνες οι άνθρωποι αυτόνομες «επιστήμες» …Ήταν εφαρμοσμένες γνώσεις …όπως το να ξέρεις πώς αρμέγεται μια αγελάδα ή πώς παίρνεις το μέλι από μια κυψέλη. Το ότι ακόμα κι αυτές τις ασήμαντες γνώσεις πρέπει να τις μελετήσεις για να τις αποκτήσεις, δεν σημαίνει ότι είναι «επιστήμες». Το ότι πηγαίνεις στο «Πανεπιστήμιο» και διαβάζεις αυτά, τα οποία θα έπρεπε από μόνος σου να διαβάζεις στο σπίτι σου, ώστε να γίνεις καλύτερος πολίτης κι άνθρωπος, δεν είναι λόγος να σε «αποκαταστήσει» η κοινωνία ως «πτυχιούχο» των κοινωνικών και πολιτικών «επιστημών».

Περί αυτού πρόκειται. «Γυάλισαν» τα πτυχία τους με την ελληνική γνώση τής φιλοσοφίας —την οποία οι Έλληνες, ως δάσκαλοι, έδιναν δωρεάν— και τη μετέτρεπαν σε βιοποριστικό μέσον. Πρόσθεσαν παντού λίγα μαθηματικά και λίγη «στατιστική» —όπως τον «μαϊντανό» στα φαγητά— και «εφεύραν» νέες «επιστήμες». Μοίραζαν πτυχία με τον τόνο, γιατί απλούστατα ήταν «τζάμπα» …Δεν τους «κόστιζε» τίποτε. «Επιστήμονες» χωρίς κανένα επιστημονικό αντικείμενο και άρα χωρίς καμία επιστημονική ευθύνη «πλημμύρισαν» τον κόσμο και περίμεναν κάπου να τους βολέψουν, γιατί με τις δικές τους γνώσεις ούτε ντελίβερι σε σουβλατζίδικα δεν μπορούσαν ν’ αναλάβουν. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για «επιστήμες» τού «υπόστεγου». Έναν πραγματικό επιστήμονα μιας πραγματικής επιστήμης είναι ακριβό «σπορ» για μια κοινωνία να τον «παράγει» και γι’ αυτό δεν «παράγει» επιστήμονες ανεξέλεγκτα …Ένας γιατρός ή μηχανικός ή χημικός ή ναυπηγός έχει έξοδα για να εκπαιδευτεί …Θέλει εργαστήρια …Θέλει πειράματα …Θέλει εγκαταστάσεις …Θέλει όργανα …Θέλει αναλώσιμα υλικά …Θέλει τεχνογνωσία …Θέλει πανάκριβους επιστήμονες καθηγητές και βοηθούς παρασκευαστές, τεχνικούς κλπ..

Η «επιστήμη» τού «υπόστεγου» δεν απαιτεί ΤΙΠΟΤΕ …Μερικά βιβλία για να βγάλουν φωτοτυπίες οι ενδιαφερόμενοι κι έναν «μεταδοτικό» δάσκαλο του «τίποτε», για να κάνει «κουβεντολόι» με το ακροατήριο. Κατά καιρούς έχουν προσκληθεί να διδάξουν, ακόμα και στο Χάρβαρντ, πόρνες, πρεζόνια, κλέφτες, απατεώνες …Όλοι «δάσκαλοι» στο «αντικείμενό» τους. «Απέναντι» στους καθηγητές αυτών των «επιστημών» είναι το ίδιο είτε βρίσκονται πέντε εκπαιδευόμενοι είτε βρίσκονται δέκα εκατομμύρια …Λαμαρίνες να έχεις να τους σκεπάζεις, για να μην βρέχονται όταν βρέχει …κι ούτε κι αυτό είναι απαραίτητο …Ούτε καρέκλες δεν χρειάζεται να εξασφαλίσεις για την «εκπαίδευσή» τους …Μπορούν να κάθονται στο έδαφος και να «εκπαιδεύονται» …Εκατομμύρια κοινωνιολόγοι, κοινωνικοί επιστήμονες, μάνατζερς και μαρκετίερς …όσους θέλεις …Από την τηλεόραση, μέσω τηλεκπαίδευσης, μπορείς να μετατρέψεις όλη την κοινωνία σε «επιστήμονες»…Να τους δώσεις και πτυχία, εφόσον αυτά τα πτυχία δεν σημαίνουν τίποτε από πλευράς ευθύνης …Φωτοτυπικό μηχάνημα να έχεις και τυπώνεις όσα θέλεις. Αυτό, όμως, είναι κάτι, το οποίο δεν τολμάς να το κάνεις στις πραγματικές επιστήμες …και από εκεί είναι που τις ξεχωρίζεις από τις ψευδοεπιστήμες …Δεν δίνεις τέτοια πτυχία σε γιατρούς, να πεθαίνει ο κόσμος από ιατρικά σφάλματα …Δεν δίνεις τέτοια πτυχία σε μηχανικούς, να πεθαίνει ο κόσμος κάτω από συντρίμμια κτιρίων και γεφυρών …Δεν δίνεις τέτοια πτυχία σε χημικούς τροφίμων, να πεθαίνει ο κόσμος από δηλητηριάσεις. Οι επιστήμες από τη φύση τους ταυτίζονται με την έννοια της «ευθύνης», όχι μόνον στο ηθικό αλλά και στο ποινικό επίπεδο. Έχει ποινικές ευθύνες ο επιστήμονας, όταν δεν κάνει σωστά τη δουλειά του.

Αυτούς τους ανεύθυνους «αεριτζήδες» επέβαλαν οι Εβραίοι στην ανώτατη εκπαίδευση, γιατί αυτοί τούς ήταν χρήσιμοι …Αυτοί εκβιάζονταν από εκείνους. Γιατί εκβιάζονταν; …Γιατί η «επιστημονική» τους εξειδίκευση είναι ένα «τίποτα» …Ένα «απόλυτο τίποτα»!!! …Τους ευγνωμονούσαν όλοι αυτοί τους Εβραίους, οι οποίοι τους έκαναν «επιστήμονες», «εφευρίσκοντας» συνέχεια νέες «επιστήμες». Άνθρωποι, οι οποίοι δεν έπρεπε να περνάνε ούτε καν απ’ έξω απ’ τα Πανεπιστήμια, έγιναν «επιστήμονες». Άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούσαν να μοιράσουν σε δύο γαϊδούρια άχυρα, πετούσαν τα καπέλα τους στον αέρα σε «ορκωμοσίες» τής πλάκας. Ας προσπαθήσει κάποιος να σκεφτεί πού θα μπορέσει να εργαστεί με την εξειδίκευσή του ένας «πολιτικός επιστήμων», ο οποίος γυρίζει πίσω στο χωριό του ως αριστούχος απόφοιτος της «επιστήμης» του …ΠΟΥΘΕΝΑ !!! Ένας νεαρός απόφοιτος της ιατρικής, για παράδειγμα, θα επιστρέψει σπίτι του και θα τον επισκεφτεί ο γείτονας να τον ρωτήσει πώς μπορεί ν’ αντιμετωπίσει το πρόβλημα με το πόδι του, εξαιτίας μιας πληγής που μολύνθηκε. Ένας νεαρός μηχανικός θα επιστρέψει σπίτι του και θα τον επισκεφτεί ένας γείτονας να τον ρωτήσει πώς μπορεί να κάνει ένα «πανωσήκωμα» στο σπίτι του, γιατί μεγάλωσε η οικογένειά του. Ένας μαθηματικός θα επιστρέψει σπίτι του και θα τον επισκεφτεί ένας γείτονας να του ζητήσει να βοηθήσει το παιδί του στα μαθήματα για τις εξετάσεις.

Premium Photo | Diverse group of college graduates throwing hats in air and wearing masks during graduation ceremony indoors, copy space

Όλοι αυτοί έχουν ένα επιστημονικό αντικείμενο και είναι αναγνωρίσιμοι από τους συμπολίτες τους ως επιστήμονες. Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη «προπαγάνδα», για να γίνουν αναγνωρίσιμοι ως τέτοιοι. Μόλις πάρουν τα πτυχία τους, οι άνθρωποι γύρω τους —αυτόματα κι αυθόρμητα— τούς αναθέτουν κάποια εργασία όταν τους βλέπουν, γιατί οι ίδιοι έχουν ανάγκη τις γνώσεις τους. Ο «πολιτικός επιστήμονας» τι θα κάνει; …ΤΙΠΟΤΑ απολύτως !!! Γιατί να τον αναζητήσουν οι γείτονές του μόλις πάρει το πτυχίο του; Σε ποιον τομέα θ’ αναζητήσουν τα «φώτα» του; …Στο πώς το στρίβουν το «χόρτο»; …Στο πώς γεμίζουν βενζίνη τις μολότοφ; …Στο πώς ξεκινάς μια προβοκάτσια σε ένα αμφιθέατρο; …Αυτός επέστρεψε από τις «σπουδές» του πιο «μπερδεμένος» και σίγουρα πιο αλαζόνας από τότε που έφυγε. Εξαιτίας τέτοιων ανθρώπων υπάρχουν οι παροιμίες των «στραβών κλημάτων, που τα τρώνε οι γάιδαροι».

Ποιες είναι οι επιλογές του μετά την αποφοίτησή του ακόμα με «άριστα»; Το μόνο, που μπορεί να κάνει ένας τέτοιος «επιστήμονας», είναι να πάει στο καφενείο τού χωριού του και να κάνει τον έξυπνο. Εφόσον δεν τον ψάχνουν οι άνθρωποι, θα πρέπει να βγει και να τους «ψάξει» αυτός …Να πουλάει «ανάλυση» των κοινωνικών προβλημάτων με στόχο ν’ αρχίσει να δημιουργεί «πελατεία» …Να «παπαγαλίζει» τις ηλιθιότητες του Μαρξ, που τις έμαθε στο Πανεπιστήμιο …Να τους πει πόσο κορόιδα είναι που τους εκμεταλλεύονται. Εάν το χωριό του είναι αγροτικό, θ’ αρχίσει να μιλάει για τσιφλικάδες κι εμπόρους εκμεταλλευτές …Εάν το χωριό του είναι κοντά σε βιομηχανία, θα μιλάει για «υπεραξίες» τής εργασίας, τις οποίες εισπράττει το κεφάλαιο …Εάν το χωριό του είναι κοντά σε ορυχείο, θα μιλάει για «μελλοθάνατους», τους οποίους τους ξεζουμίζει το κεφάλαιο …Εάν το χωριό του είναι σε μειονοτική ζώνη, θα μιλάει για εθνικιστές δολοφόνους…

Αυτός ο άεργος κι απελπισμένος «πτυχιούχος» είναι θέμα χρόνου να μετατραπεί σε γενίτσαρο του μαρξισμού, ο οποίος φτάνει ακόμα και να μισεί την κοινωνία, όταν αυτή δεν του δίνει σημασία …Όταν αυτή αρνείται να τον «προσλάβει» και βέβαια να τον πληρώσει σαν «δικηγόρο» της για να της «λύσει» τα «προβλήματά» της. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι η ανάγκη και η αγωνία τής επιβίωσης κάνει αυτόν τον «πτυχιούχο» φανατικό μαρξιστή και όχι η μελέτη της θεωρίας τού Μαρξ …Εκ των ΥΣΤΕΡΩΝ γίνεται κανονικός μαρξιστής και όχι κατά τη διάρκεια των σπουδών του. Όταν έρθει αντιμέτωπος με την πείνα τού άεργου και του άσχετου, τότε είναι που αρχίζει και λατρεύει τον Μαρξ, ο οποίος του δίνει «στόχους» και του προσδιορίζει τα «κορόιδα» και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να τα «δουλεύει».

Γι’ αυτόν τον λόγο δίνουμε τόση μεγάλη έκταση στο αντικείμενο της ανώτατης εκπαίδευσης. Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να εξηγήσουμε το πόσο μεγάλες μπορούν να γίνουν οι αρνητικές συνέπειες για ολόκληρη την κοινωνία, όταν αυτός, ο οποίος εκπαιδεύεται με όρους επιστήμονα —έτοιμου να εργαστεί— κινδυνεύει να καταλήξει μετά τις σπουδές του άεργος κι ανεπάγγελτος, επειδή ακριβώς δεν γνωρίζει να κάνει τίποτε συγκεκριμένο, που να έχει σχέση με κάποιο επιστημονικό αντικείμενο. Αυτές οι τεράστιες αρνητικές κοινωνικές συνέπειες ήταν το ζητούμενο του σιωνιστικού σχεδιασμού. Αυτός ο απελπισμένος και φανατικός μαρξιστής είναι το ζητούμενο της εσκεμμένα στρεβλής ανώτατης εκπαίδευσης. Αυτός ο φανατικός μαρξιστής θα μεταφέρει όλη την «αρρώστια» τού Σιωνισμού στην κοινωνία.

Πώς γίνεται αυτό; …Με τις ελάχιστες επιλογές που έχει στο θέμα τής επιβίωσης, είναι θέμα χρόνου να στραφεί προς την αναζήτηση προστατών …Θα λατρέψει τον κομματάρχη τής περιοχής, σε όποιο κόμμα κι αν εκείνος ανήκει …Θα λατρέψει αυτόν, ο οποίος μπορεί να γίνει «εργοδότης» του …Ο μόνος που μπορεί να το κάνει αυτό, γιατί είναι ο μόνος που έχει συμφέρον από την «επιστημονική» του εξειδίκευση …Ο μαρξιστής κομματάρχης του. Αυτός, ως ομοιοπαθής, θα του υποσχεθεί τον διορισμό-βόλεμα, τον οποίο γνωρίζει πόσο πολύ ανάγκη τον έχει …Αυτός είναι που θα τον κάνει επαγγελματία μαρξιστή …Αυτός είναι που θα τον αμολήσει στους κάμπους και στα χωριά, για να «ξυπνήσει» τους πολίτες …Να εντοπίσει τα προβλήματα της περιοχής και να «πουλάει» την κομματική «πραμάτεια» τού Κέντρου και άρα των «αφεντικών» του. Αυτό είναι η δημιουργία κομματικής «πελατείας» …«Πελατεία» για τον εαυτό του, για το κόμμα του και για τους προστάτες του …Δεν έχει άλλη επιλογή …Δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο. Εκτός από «εξυπνάδες» κι «ατάκες» διασήμων έχει επιστρέψει χειρότερος απ’ ό,τι έφυγε, γιατί έγινε πιο πονηρός και πιο τεμπέλης. Απλά είναι τα πράγματα. Η αρχή είναι μία και μοναδική: …Τον επιστήμονα τον καταλαβαίνεις γιατί τον ψάχνει ο κόσμος, ενώ ο μαρξιστής-«τίποτας» ψάχνει ο ίδιος τον κόσμο.

Όλο το «σκηνικό» τού μαρξισμού είναι στημένο με τον τρόπο που είναι «στημένη» η συντεχνία των δικηγόρων. Ό,τι κάνουν οι δικηγόροι, για να «πείσουν» την κοινωνία για την αναγκαιότητά τους —και βέβαια για την προσωπική τους αξία—, το κάνουν και οι μαρξιστές …Από τη στιγμή που ο «δικηγόρος» δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο επιστημονικό προσόν, ώστε να τον «δένει» μ’ ένα συγκεκριμένο επιστημονικό αντικείμενο, τι του απομένει, για να προβληθεί και να διακριθεί ο ίδιος; Τι αποτελεί προσόν για έναν δικηγόρο; …Έναν δικηγόρο, ο οποίος το πρωί που ξυπνάει δεν γνωρίζει εάν θα υπερασπιστεί έναν απατεώνα βιομήχανο, έναν ανασφάλιστο εργάτη ή μια δαρμένη πόρνη; …Το μόνο ορατό «προσόν» που τον διαφημίζει είναι η «μαχητικότητά» του …Η διαμαρτυρία του για το δίκιο τού πελάτη του …Η διάθεσή του ν’ αγωνιστεί για τον πελάτη του …Να βριστεί —έστω και για λίγο— με τον χωροφύλακα τον οποίο χρόνια τώρα γνωρίζει στα δικαστήρια …Να μπει —έστω και για λόγους «βιτρίνας»— μια νύχτα στο κρατητήριο για απείθεια κι αντίσταση κατά της αρχής …Να εμφανιστεί με χειροπέδες «αντιδραστικού» κι «επαναστάτη» …Να σηκώσει κι αυτός την ατροφική «γροθιά» του να τον δει ο κόσμος …λίγες στιγμές πριν συναντηθεί μ’ έναν γύφτο πελάτη, ο οποίος κατηγορείται ότι έκλεψε ένα αυτοκίνητο και πρέπει να τον υπερασπιστεί.

Έτσι φτιάχνει «φήμη» ένας δικηγόρος …Με «αρπαχτές» αγωνιστικότητας, τις οποίες στη συνέχεια «ρευστοποιεί» με «υπηρεσίες» προς τους «πελάτες». Έτσι έφτιαξαν και οι Εβραίοι τη φήμη και την εικόνα των μαρξιστών «υπαλλήλων» τους. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη των ΜΜΕ, τα οποία ελέγχουν απόλυτα, «κατασκεύαζαν» τους «ήρωες» του μαρξισμού. Έτσι καπέλωσαν όλους τους μορφωμένους, οι οποίοι δεν ήταν μαρξιστές. Όλοι οι «αγωνιστές» των «Μάηδων» και των «Πολυτεχνείων» είναι «κατασκευασμένοι» χαφιέδες των Εβραίων …Μαρξιστές, οι οποίοι έδωσαν «αντιπαροχές» στ’ αφεντικά, για να τους προσφέρουν την εικόνα τού «αγωνιστή» …Να εξασφαλίσουν τις ελαφριές «φάπες» τής αστυνομίας και ν’ «απελευθερωθούν» σαν ήρωες με τις υψωμένες γροθιές στην «υπηρεσία» των «πελατών» —«συγνώμη», πολιτών—. Όλοι οι «αγωνιστές», των Πανεπιστημίων τού «τίποτε», τέτοιες βιτρίνες έχουν …Όλα τα κομματόσκυλα παίρνουν το «χρίσμα» από τα κόμματά τους και μετά «βαπτίζονται» «ήρωες» με τις ευχές τού Σιωνισμού και του παρακράτους!!!

Έτσι φτιάχνονται οι αγράμματοι «ήρωες» του μαρξισμού. Έτσι φτιάχτηκαν οι Εβραίοι «αγωνιστές», οι οποίοι ήταν «πρότυπα» όλων των επομένων …Εβραίοι, όπως ο Κον Μπετίτ ή η Δαμανάκη τού «ιδώ Πουλυτιχνείου» …που, ακόμα κι αυτό έγινε εκ του πονηρού, εφόσον το σιωνιστικό «τσίρκο» είχε ξεκινήσει την παράστασή του από τη Νομική Σχολή των δικηγόρων «επιστημόνων» και μετά —για λόγους «βιτρίνας»— μεταφέρθηκε στο Πολυτεχνείο των μηχανικών επιστημόνων. Πίσω απ’ αυτούς τους «ήρωες»-πρότυπα περίμεναν στη σειρά αναμονής χιλιάδες μαρξιστές, οι οποίοι περίμεναν να δώσουν εντολή οι Σιωνιστές και οι ΗΠΑ, ώστε να διοριστούν στους κρατικούς μηχανισμούς και να τους αλώσουν. Όλοι «υπογράφουν» με την υψωμένη γροθιά των μαρξιστών …Μια «φάμπρικα», η οποία ποτέ δεν σταματάει την «παραγωγή» …Συνεχίζει ακόμα και σήμερα με τα κουτορνίθια τύπου Ocasio Cortez και το βλήμα τη Γκρέτα Τούνμπεργκ. Για όλους θα φτιάξουν ένα «ηρωικό» Πολυτεχνείο, για να τους διαφημίσουν …Ένα Καπιτώλιο, το οποίο δήθεν «καίγεται» από τους οπαδούς τού Τραμπ.

Αυτή η «φάμπρικα», η οποία «κατασκεύαζε» μαρξιστές «αγωνιστές», στήθηκε από πολύ νωρίς …Από την εποχή τής Εβραίας Λούξεμπουργκ. Αυτοί ήταν οι πρώτοι μαρξιστές, οι οποίοι γύριζαν στα χωριά τους ως κομμουνιστές, για να «σώσουν» τους «κολίγες» …Έτοιμοι γι’ «αγώνες», με υψωμένες τις γροθιές, μόλις τελείωναν τα εβραϊκά Κομμουνιστικά Πανεπιστήμια της Ανατολής (ΚΟΥΤΒ) με τα πρώτα πτυχία τού «τίποτα» …Τα πρώτα «πανεπιστήμια» των ανύπαρκτων «επιστημών» …Τα πρώτα «πανεπιστήμια», όπου οι «επιστήμονες» εισάγονταν —άνευ εξετάσεων— ως αγράμματοι εργάτες κι αποφοιτούσαν ως αγράμματοι «ξερόλες» μαρξιστές …Τα πρώτα «πανεπιστήμια», των οποίων οι απόφοιτοι το μόνο που μάθαιναν είναι τι τους συμφέρει και τι πρέπει να κάνουν, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα αυτά …Οι «παλαιστές» τής ταξικής «πάλης» τού Εβραίου Μπεναρόγια. Από αυτούς άρχισε να «μολύνει» την κοινωνία ο μαρξισμός, εφόσον οι πιο εύκολοι «πελάτες» των κοινωνικών «δικηγόρων» είναι οι αγράμματοι εργάτες. Από αυτό το «σοκ» τής κοινωνίας με τους «σοφούς» αγράμματους συνδέθηκε ο μαρξισμός με τον κομμουνισμό, το οποίο —όπως έχουμε ήδη πει— ήταν λάθος, καθώς …κανένας δικηγορικός σύλλογος δεν συνδέεται με κάποιον συγκεκριμένο πελάτη του !!!

Αυτούς τούς «ακολούθησαν» οι «πρασινοφρουροί», οι οποίοι ανέλαβαν σαν «πελάτες» τους τούς δημοσίους υπαλλήλους …Οι «παλαιστές» τού «Πολυτεχνείου» των Εβραίων και του Εβραίου Παπανδρέου …Όλοι μαρξιστές, εκπαιδευμένοι στα ίδια Πανεπιστήμια με τους ίδιους όρους. Τελευταίοι και «καταϊδρωμένοι» —όπως πάντα— τα «αδέρφια» τους οι «Δεξιοί» μαρξιστές. Αυτοί «ανέλαβαν» να κάνουν «πελάτες» τους τούς πατριώτες …«Πατριώτες» και οι ίδιοι «αλά καρτ» …«Καί με τον αστυφύλαξ καί με τον χωροφύλαξ» …Διεθνιστές και πατριώτες ταυτόχρονα, και άρα ΝΑΖΙ …Πατριδέμπορες …Οι πιο σιχαμένοι ΟΛΩΝ, γιατί στην πατρίδα μας πουλούσαν καί «ελλαδισμό» καί αρχαίο «πνεύμα». Έτσι μπήκε ο μαρξισμός και στον πατριωτικό χώρο …Προδότες και χαϊβάνια όλοι στο ίδιο «έργο» !!! …Όλοι στο «κόλπο» τού δουλέματος του κόσμου !!! Μοίρασαν μεταξύ τους την κοινωνία κι έκαναν ό,τι βόλευε τ’ αφεντικά τους …Τα αφεντικά τού μαρξισμού. Αυτοί οι άχρηστοι τεμπέληδες είναι υπεύθυνοι για την αποβιομηχάνιση της Δύσης και την απαξίωση της εργατικής ή της αγροτικής ιδιότητας.

Αυτοί ήταν οι τεμπέληδες, οι οποίοι μετέφεραν την αστική εβραϊκή «αρρώστια» των γκέτο στους παραγωγικούς μηχανισμούς τής κοινωνίας. Αυτοί ήταν που σκόρπισαν το εβραϊκό «σαράκι» σε όλο το χριστιανικό «σκάφος». Έγιναν «σαράκια» και οι ίδιοι, που του «κατέτρωγαν» τα βασικά του δομικά στοιχεία …Οι τεμπέληδες, που, για να βρουν συμμάχους, «τεμπελοποίησαν» ολόκληρη την κοινωνία. Για να κερδίσουν εκλογές και να «φάνε» το «παντεσπάνι» τους από την εξουσία, «αρρώστησαν» τους λαούς …Τους έμαθαν να θέλουν να ζουν σαν παράσιτα …Με επιδόματα, βοηθήματα, διαφθορά, μπαξίσια κλπ. …Κομμουνιστές, Σοσιαλιστές και δεξιοί πατριώτες ΟΛΟΙ μαρξιστές κι ως εκ τούτου διεθνιστές !!! Έτσι μπήκαν και στην Ε.Ε., για να «φάνε» δήθεν τα κονδύλια …Με αυτά τα κονδύλια φτιάχτηκε ο τρομερός κομματισμός, ο οποίος ακυρώνει τη Δημοκρατία και φέρνει στην κοινωνία τη «Δικτατορία τού μαρξισμού»…

…Το ακριβώς αντίθετο της «Δημοκρατίας των Ελλήνων» …Της Δημοκρατίας, η οποία παραβλέπει τα επιμέρους συμφέροντα, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα ΟΛΩΝ. Η «Δικτατορία τού μαρξισμού» παραβλέπει τα συμφέροντα ΟΛΩΝ, για να εξυπηρετήσει τα μερικά συμφέροντα της πιο «πετυχημένης» μειονότητας του συνόλου …Η μειονότητα αυτή, η οποία ξεκινάει με «συμμαχίες» έναν γενικό κοινωνικό πόλεμο, για να καταλήξει μόνη της υπό την εξουσία των μαρξιστών …Αυτή είναι η «Δικτατορία τού μαρξισμού» τού «τίποτα» …Του μαρξισμού, ο οποίος επέβαλε τον εγκληματικό κομματισμό σε όλα τα κράτη …Του μαρξισμού, ο οποίος συστηματικά απέβαλε απ’ ΟΛΑ τα κόμματα κι ΟΛΕΣ τις κοινωνικές δράσεις τους απλούς ανθρώπους και τους πραγματικούς επιστήμονες, για να τα παραδώσει στους μαρξιστές τού «τίποτα».

Σε όλες τις χριστιανικές χώρες το ίδιο «έργο» είδαν οι λαοί. Όλες οι ηγεσίες, οι οποίες κάποτε αποτελούσαν συνθέσεις επιστημόνων και ήταν περήφανες για τον εξελληνισμό τους, άλλαξαν «στρατόπεδο» και πήγαν στον «κρυφό» εξεβραϊσμό τής «αδελφότητας». Υπό την πίεση των ΗΠΑ όλα τα κόμματα, όσον αφορά τη στελέχωσή τους, έδιναν προβάδισμα σε «επιστήμονες» της δικηγορίας, της κοινωνιολογίας και της οικονομίας. Απλά πράγματα. Αυτοί οι μαρξιστές, επενδύοντας στους «προστάτες» τους —και με τις «πλάτες» εκείνων— πρόδωσαν τις θρησκείες τους και τις πατρίδες τους για την προσωπική τους πρόοδο. Έγιναν μια «μειονότητα» ψευδοεπιστημόνων, η οποία αγωνίστηκε για το «μονοπώλιο» της διαχείρισης όλων των ειδών των προβλημάτων μέσα στην κοινωνία …Μια μειονότητα, η οποία δεν θέλει να μοιράζεται με κανέναν άλλο την εξουσία, γιατί αυτή έγινε το μέσον τού βιοπορισμού της.

Dissatisfied students and families in FL still want in-person graduation ceremonies when COVID-19 wanes - Florida Phoenix

Όλοι αυτοί οι «επιστήμονες» είναι εξαρτώμενοι από τους Σιωνιστές, γιατί χωρίς αυτούς και την προστασία τους δεν θα έβρισκαν δουλειά ούτε στα χωράφια ως εποχιακοί εργάτες. Είναι άσχετοι με τα πάντα …και —λόγω «σπουδών»— εκτός από ανίκανοι είναι και τεμπέληδες …Δεν γεννήθηκαν τεμπέληδες, αλλά έγιναν τέτοιοι στα Πανεπιστήμια …Έγιναν τεμπέληδες, γιατί αυτό συνέφερε εκείνους που τους «κατασκεύασαν». ΟΛΑ τα κόμματα, που κυβερνούν ΟΛΕΣ τις χώρες, στελεχώνονται απ’ αυτούς τους ψευδοεπιστήμονες και όχι από πραγματικούς επιστήμονες, οι οποίοι έχουν μοχθήσει για την επιστημονική τους εξειδίκευση και δεν θεωρούν «εξειδίκευση» να το «παίζουν» οι «εκπαιδευμένοι» έξυπνοι των καφενείων εις βάρος των «αυτοδίδακτων» …Αυτοί είναι οι μαρξιστές, οι οποίοι γυρίζουν πίσω στις πόλεις και στα χωριά τους, για να «σώσουν» τους συμπολίτες τους.

Όλοι «θυμούνται» τις ιδιαίτερες πατρίδες τους μόνον όταν μπορούν να τις «αρμέξουν». Μετά τις «λαμπρές» σπουδές τους γυρνάνε πίσω σ’ αυτές, για να γίνουν οι πλούσιοι «δικηγόροι» των συμπολιτών τους και δυνάμει «πελατών» τους. Στην πραγματικότητα «αδέρφια» είναι μόνον με τους ομοίους και συμφοιτητές τους …«Εδώ Πολυτεχνείο …εκεί είναι το ταμείο»!!! «Αδέρφια» τους είναι μόνον οι μαρξιστές «Όλου του Κόσμου» …«Ενωμένοι» είναι πάντα μόνον αυτοί και όχι οι προλετάριοι και μη-«πελάτες» τους !!! Όλο αυτό, επειδή αποτελεί ένα τεχνητό κατασκεύασμα, ευνόητο είναι πως χρήζει προστασίας …Από εκεί κάπου ξεκινάει η προπαγάνδα, η οποία έχει κατακλύσει σήμερα τον κόσμο. Όλα είναι μια προπαγάνδα, που στόχο έχει να προστατεύσει την εικόνα των προστατευόμενων των Σιωνιστών.

…«Αυτός έχει «λαμπρές» σπουδές!!!», συνηθίζουν να λένε τα «παπαγαλάκια» τής Νέας Τάξης …«Σπούδασε Χάρβαρντ!!!». Τι σημαίνει αυτό; …Είναι σαν να λες «σπούδασες Αθήνα!!!» …Τι σπούδασες; …Γιατρός ή κομμωτής; …Μηχανικός ή μανικιουρίστας; ΑΥΤΟ το οποίο σπούδασες είναι που έχει Σημασία κι όχι ΕΚΕΙ όπου πλήρωνε ο πατέρας σου να συχνάζεις, για να έχεις να το διαλαλείς όταν γυρίσεις στο χωριό σου …Εκεί όπου πήγες και κάπνισες μερικά χωράφια «χόρτο» κι αυτό το «θεώρησες» «ανώτατες σπουδές», οι οποίες μάλιστα απαιτούν και τη «δικαίωση» ενός υψηλού μισθού. Όλα αυτά είναι εκ του πονηρού. Γιατί; …Για να «κρύψουν» κάποιοι —πίσω από πραγματικές επιστήμες και πραγματικούς επιστήμονες— τα «λαμόγια» τού μαρξισμού …Τους «ξύστες» τής Ανώτατης Εκπαίδευσης …Τα παιδιά τους, τα οποία δεν θα μπορούσαν να τα βοηθήσουν διαφορετικά …Τον Κλίντον, τον Ομπάμα, τον Μπάιντεν, την Καμάλα και τη Χίλαρι …Όλοι «επιστήμονες» και σκληροί μαρξιστές.

Το μόνο, το οποίο πραγματικά καλλιεργείται σ’ αυτές τις σχολές, είναι η «συνενοχή» τής «αδελφότητας». Εκεί πραγματικά καλλιεργούνται όλες οι συνήθειες των Εβραίων, οι οποίοι τους καθιστούν «μειονότητα» μέσα σε μια «εχθρική» κοινωνία, την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούν. Εκεί —πραγματικά— υπάρχει εκπαίδευση …Όλοι αυτοί οι «επιστήμονες» εκπαιδεύονται να μισούν ό,τι ακριβώς μισούν και οι Εβραίοι …Μισούν τον «κοινό» άνθρωπο και τις λύσεις επάνω στα προβλήματά του, γιατί αυτό θα τους καθιστούσε άνεργους. Εφόσον οι μαρξιστές φοβούνται μήπως η Θρησκεία δώσει λύση στα κοινωνικά προβλήματα, τη μισούν. Εφόσον οι μαρξιστές φοβούνται μήπως η Δημοκρατία δώσει λύση στα κοινωνικά προβλήματα, τη μισούν επίσης. Ό,τι νομίζουν ότι μπορεί να εξαλείψει τα δεδομένα εκείνα, τα οποία τους δίνουν το δικαίωμα να ζουν πλούσια, το μισούν. Ακόμα κι ο ανθελληνισμός τους είναι φυσικός, όπως είναι κι αυτός των Εβραίων …Δεν θέλουν ούτε να φαντάζονται ότι θα μπορούσαν να «καταλήξουν» κάποτε να ζουν όπως οι «άλλοι» —όπως μας αποκάλυψε ο Μητσοτάκης με τις «λαμπρές» σπουδές κοινωνιολογίας στο Χάρβαρντ—. Οι «άλλοι» γι’ αυτούς είναι «υποζύγια» …Είναι «πελάτες» …Είναι οι ψηφοφόροι τους …Είναι τα «γκοΐμ» των Εβραίων.

Έχοντας αυτόν τον «προσανατολισμό», μαθαίνουν να ζουν ως κοινότητα …Μαθαίνουν να ζουν ως «μειονότητα» μέσα σε μια «εχθρική» κοινωνία «διαφορετικών» και «κατώτερων» …Μια κοινωνία, η οποία πρέπει να ελέγχεται, γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους «επιτεθεί» και να τους στερήσει τα «δικαιώματά» τους και βέβαια τους μισθούς τους …Μαθαίνουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλο στο όνομα της «συντεχνίας» τους, όπως οι δικηγόροι …Μαθαίνουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον ανεξάρτητα από την πελατεία που έχει επιλέξει ο καθένας απ’ αυτούς να υπηρετεί. Κανέναν πλούσιο γόνο δεν τον ενδιαφέρει εάν ο «αδερφός» του στο σιωνιστικό Κολέγιο είναι το παιδί τού επίσης πλούσιου πολιτικού αντιπάλου τού πατέρα του και όταν τελειώσουν το Κολέγιο θα ζήσουν και οι ίδιοι πλούσια ως «αντίπαλοι». Κανέναν δεν ενδιαφέρει εάν ο «αδερφός» του είναι παιδί δικτάτορα αφρικανικής χώρας, που θα γυρίσει πίσω στην πατρίδα του και θα γίνει δικτάτορας με «πελάτες» τους ιθαγενείς. Κανέναν δεν ενδιαφέρει εάν ο «αδερφός» του είναι παιδί ενός διεφθαρμένου πολιτικού στην Ευρώπη και, όταν γυρίσει στην πατρίδα του, θα κάνει κι αυτός το ίδιο με τον πατέρα του. Κανέναν δεν ενδιαφέρει εάν ο «αδερφός» του, που είναι παιδί τού κομμουνιστή ηγέτη τής Κίνας, γυρίσει στην πατρίδα του και παριστάνει τον κομμουνιστή ηγέτη των «πελατών» τού πατέρα του …ΌΛΑ «καλές γνωριμίες» είναι …«Αδερφικές», οι οποίες πρέπει να προστατεύονται.

Graduation ceremonies are boring — but commencement speeches don't have to be | Salon.com Το Κολέγιο —πάνω απ’ όλα— είναι «αδελφότητα» …Μια σιωνιστική «αδελφότητα» κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν μιας εβραϊκής κοινότητας …Ένα «γκέτο» πολυτελείας με τους ίδιους βρομερούς θαμώνες …Μια κλειστή ομάδα, για την οποία ο κόσμος διαχωρίζεται σε «αδελφούς» και σε «ξένους» …Σε «συναδέρφους» και σε «πελάτες» …Μια κοινότητα, η οποία «βλέπει» τους «αδελφούς» της πέρα από εθνικές, ταξικές ή ιδεολογικές «ταυτότητες» και τους ξεχωρίζει από τους «ξένους» …Τους ξεχωρίζει από τους «εχθρούς» της, οι οποίοι είναι όλοι τους δυνάμει «πελάτες» τής «αδελφότητας». Εκεί βρίσκεται το «καταστατικό» τού «δικηγορικού» συλλόγου των απανταχού μαρξιστών …Αυτών, οι οποίοι μπροστά στα μάτια τού κόσμου παριστάνουν τους αντίδικους —για χάρη της «παράστασης»— και μετά είναι φίλοι κι «αδελφοί» μεταξύ τους …Αυτοί είναι οι «πραιτοριανοί» τής σιωνιστικής Νέας Τάξης.

Όλα τα παιδιά των ηγετών τού Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ είναι «επιστήμονες» αυτών των Κολεγίων …Μέλη των ίδιων «αδελφοτήτων» μαζί με όλα τα παιδιά τού κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας ή των ναζιστών τής Ευρώπης, των «διαπλεκομένων» Ρώσων «ολιγαρχών», των Αράβων «πετρελαιάδων», των Αφρικανών δικτατόρων. Αυτή είναι η μαρξιστική «παραγωγή» τού σιωνιστικού Χάρβαρντ και των ομοίων του «υπόστεγων» ανά τον κόσμο. Αυτή η «αδελφότητα» των ομοίων είναι η κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν του Σιωνισμού συνωμοτική κοινότητα …και αυτή είναι που κυβερνά σήμερα τον κόσμο.

Όπως τον ελληνιστικό κόσμο τον κυβερνούσε η «αδελφότητα» των απανταχού Ελληνιστών, έτσι και τη σιωνιστική Νέα Τάξη την κυβερνάει σήμερα η «αδελφότητα» των μαρξιστών …Των πιο σκληρών μαρξιστών, οι οποίοι είναι αυτοί του «καπιταλισμού». Είναι δυνατόν αυτοί, με τις εξουσίες που διαθέτουν, ν’ αμφισβητήσουν τους «πυλώνες» τής ισχύος των αφεντικών τους; …Είναι δυνατόν ν’ αμφισβητήσουν ποτέ το «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» των αφεντικών κι ευεργετών τους; …Είναι δυνατόν να θελήσουν ν’ ανοίξουν τον «φάκελο» του «Ολοκαυτώματος»; …«Γλυκό ψωμάκι» τρώνε όλοι αυτοί από το «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ», γιατί αυτό είναι το «εργοστάσιο» των αφεντικών τους …Απειλές και κατάρες θα εξαπολύσουν σε όποιον τολμήσει ν’ ανοίξει σε κοινή θέα την «κιβωτό τής Διαθήκης» τους, η οποία τους έκανε πλούσιους και τους «διόρισε» στην κορυφή τής παγκόσμιας εξουσίας …Τους επέτρεψε να μονοπωλήσουν τη στελέχωση ΟΛΩΝ των μηχανισμών τής παγκόσμιας λειτουργίας. Γι’ αυτόν τον λόγο όλοι αυτοί, οι οποίοι σήμερα σκορπούν τον θάνατο παγκοσμίως, είναι τόσο «ευαίσθητοι» απέναντι στο «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ».

Σε όλους τους τομείς τα ίδια κάνουν …Προστατεύουν τους «πυλώνες» τής ισχύος των αφεντικών τους. Μπορούν αυτοί, ως «ηγέτες» κρατών, να στηρίξουν επιστημονικές προσπάθειες για την επίλυση του ενεργειακού προβλήματος; …Να χρηματοδοτήσουν λύσεις πραγματικά επιστημονικές και όχι κάποιες ανεμογεννήτριες, οι οποίες είναι σαν τα φουρφούρια που πουλάνε στα παιδιά οι γύφτοι στα πανηγύρια; Πώς θα το κάνουν αυτό, όταν οι Σιωνιστές «προστάτες» τους είναι οι ιδιοκτήτες των πετρελαϊκών «αδελφών»; Μπορούν να επιλύσουν τα οικονομικά προβλήματα των κρατών, χωρίς να καταφύγουν στον εύκολο τοκογλυφικό δανεισμό; Πώς θα το κάνουν αυτό, όταν οι Σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «δανειστές» τού Πλανήτη; …Τα μεγάλα «αφεντικά», που μόνοι τους αποφασίζουν ποιοι θα μπουν στα «σφαγεία» των Μνημονίων και ποιοι όχι. Όπου η σημερινή —και θηριωδώς ανεπτυγμένη— επιστήμη μπορεί να δώσει πραγματικές λύσεις στα ανθρώπινα προβλήματα, μπαίνουν «σφήνα» οι μαρξιστές «ηγέτες» και τη σταματάνε. Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι και γιατί σταμάτησαν την πυρηνική σύντηξη, η οποία δίνει στον άνθρωπο ιδιότητες θεού. Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι «σκουπίζουν» όλες τις πατέντες για την ενεργειακή λύση και τις κρύβουν μέσα στα «συρτάρια» τους…

…Η «αδελφότητα» των μαρξιστών δεν επιτρέπει να επιλυθεί το ενεργειακό πρόβλημα, γιατί απλούστατα δεν τη συμφέρει την ίδια και τ’ αφεντικά της. Απειλεί κι εκβιάζει όλους τους επιστήμονες, οι οποίοι δεν σέβονται την επιλογή της στο ενεργειακό ζήτημα. Όταν οι απειλές και οι εκβιασμοί αυτοί δεν αρκούν, δεν διστάζει ακόμα και να σκοτώνει …Δεν έχει πρόβλημα να εξοντώσει όποιον απειλεί το χρυσοφόρο «μαγαζάκι» της. Δεν φαίνεται παράξενο, που κανένα από τα μεγάλα συστήματα —με διαφορετικές υποτίθεται ιδεολογίες κι εχθρικές στάσεις τού ενός έναντι τού άλλου— δεν κινείται προς την κατεύθυνση της επίλυσης του ενεργειακού ζητήματος; Γιατί ΟΛΟΙ συμφωνούν με τις κοινές λύσεις, τις οποίες προτείνει το «διευθυντήριο» του Σόρος και του Γκέιτς; Σε όλα τα επιμέρους κι άσχετα θέματα είναι εχθροί, που διαφωνούν μεταξύ τους ριζικά και μόνον σ’ αυτά που συμφέρουν τους Σιωνιστές είναι απόλυτα σύμφωνοι;

Πώς είναι δυνατόν η σημερινή ανθρωπότητα να ζει σε ένα πολιτισμικό μοντέλο, το οποίο είναι άμεσα εξαρτώμενο από την ενέργεια και κανένας να μην προσπαθεί να λύσει το πρόβλημά της; …Μια λύση, η οποία θεωρητικά θα έδινε την παγκόσμια πρωτοπορία στον εμπνευστή της …Οι καπιταλιστές, για να νικήσουν άπαξ τον κομμουνισμό ή οι κομμουνιστές, για ν’ ανατρέψουν τον καπιταλισμό. Όποιος βρει τη λύση, θα τινάξει τη «μπάνκα» τής ιστορίας στον «αέρα». Γιατί δεν το δοκιμάζει; Καπιταλιστές και κομμουνιστές συμφώνησαν απόλυτα στα φωτοβολταϊκά και τις ανεμογεννήτριες και βγήκαν όλοι στην αγορά να πουλάνε ηλεκτρικά αυτοκίνητα; Πόσο λογικό είναι αυτό γι’ ανταγωνιστές, οι οποίοι μας απειλούν μέχρι και με πυρηνικό πόλεμο μεταξύ τους; Τίποτε δεν μπορεί να λειτουργήσει υπέρ των ανθρώπων, γιατί απλούστατα αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί εναντίον των μαρξιστών «δικηγόρων».

Ας ψάξει κάποιος να βρει τις αναλογίες μεταξύ επιστημόνων κι «επιστημόνων» στη στελέχωση των συλλογικών οργάνων ΟΛΩΝ των διεθνών και τοπικών συλλογικών οργανώσεων …Οι πραγματικοί επιστήμονες έχουν αποβληθεί από παντού …Πουθενά δεν θα βρει υπεροχή γιατρών, μηχανικών κλπ. …Παντού υπερέχουν με αλληλοβοήθειες —όπως οι συμμορίτες— οι «επιστήμονες» των κοινωνικών «επιστημών» …Οι επαγγελματίες «δικηγόροι» των ανθρώπων, των συντεχνιών, των κοινωνικών τάξεων, των κρατών, των διεθνών οργανισμών. Ακόμα κι εκεί όπου —λόγω αντικειμένου— έπρεπε να υπερέχουν οι επιστήμονες, αυτοί «καπελώθηκαν». Στα νοσοκομεία οι «επιστήμονες» εισπράττουν μεγαλύτερους μισθούς από τους γιατρούς. Στις τεχνικές εταιρείες οι «επιστήμονες» εισπράττουν μεγαλύτερους μισθούς από τους μηχανικούς. Όλα «στημένα» στα μέτρα τους, υπό την προστασία των πανίσχυρων μεταπολεμικών ΗΠΑ και του σιωνιστικού Δημοκρατικού κόμματος …«Στρατός» περιμένει πίσω τους να τους αντικαταστήσει σ’ ένα «πάρτι» τού τύπου «δώσε και σε μένα μπάρμπα» …«Μπάρμπα» Σιωνιστή και μαρξιστή.

Έτσι συνδέονται όλα αυτά μεταξύ τους. Έτσι καταλαβαίνει κάποιος το πώς η παγκόσμια σιωνιστική εξουσία ελέγχει τον Κόσμο ολόκληρο …Καταλαβαίνει τον λόγο που «αγαπιούνται» μεταξύ τους τόσο πολύ οι καπιταλιστές και οι κομμουνιστές, που παριστάνουν δήθεν τους αντιπάλους …Η κοινή «ιδεολογία» των «ηγετών» τής Νέας Τάξης —ο μαρξισμός— είναι εκείνη, η οποία τους συνδέει όλους αυτούς με τον Σιωνισμό …Ένας πανίσχυρος ιδεολογικός «ομφάλιος λώρος», ο οποίος συνδέει τους μαρξιστές με τη «μήτρα» τού Σιωνισμού. Οι «ηγέτες» τής Νέας Τάξης —είτε κολεγιόπαιδες είτε κομμουνιστές— είναι ΟΛΟΙ μαρξιστές και ο σχεδιασμός της —όπως «πάντα»— μιμείται τη λογική των συγκρουόμενων ελληνιστικών βασιλείων …Των δήθεν συγκρουόμενων βασιλείων των ομοίων βασιλέων …Όλα «αντιγραφή» τού ελληνικού σχεδιασμού …Είπαμε, γύφτοι ήταν οι άνθρωποι, δεν ήταν αυτοκράτορες …«Ξυλοφάγοι σκώροι» ήταν, όχι «ναυπηγοί» …«Πειρατεία» έκαναν στο ελληνοχριστιανικό «καράβι», κι επεμβάσεις έκαναν επάνω σ’ αυτό …Επεμβάσεις άσχετων, που παρ’ όλο που αυτό μιμείται τις ελληνικές «τεχνικές», δεν παύει να έχει καταντήσει ένα «σαπιοκάραβο» …Ένα «κουφάρι», το οποίο μοιάζει με τις περίφημες πολεμικές ελληνικές «τριήρεις», αλλά δεν είναι τέτοιο.

Όλα ξεκίνησαν από το «κραχ» τού 1929, το οποίο έδωσε στον Σιωνισμό την εξουσία επάνω στο πιο πολύτιμο και ισχυρό οικονομικό «εργαλείο» στον Κόσμο …Την εξουσία επάνω στη FED και το δολάριο. Από τη στιγμή που ο «μόνιμος» Πρόεδρος των Δημοκρατικών —ο Ρούσβελτ— έδωσε στους Εβραίους τον απόλυτο έλεγχο της FED —και άρα του δολαρίου—, οι Εβραίοι απέκτησαν και τον επίσης απόλυτο έλεγχο του Δημοκρατικού κόμματος …Του κόμματος αυτού, το οποίο δρομολόγησε και διαχειρίστηκε όλον τον σχεδιασμό, που οδήγησε στο μακελειό τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Από τη στιγμή που αλλόθρησκοι Σιωνιστές πήραν στα χέρια τους το πιο ισχυρό «εργαλείο» τής χριστιανικής οικονομίας, θέμα χρόνου ήταν ο εφιάλτης. Ήταν θέμα χρόνου να πυροδοτήσουν έναν καταστροφικό ενδοχριστιανικό Πόλεμο, ο οποίος θα έφερνε μπροστά στους τραπεζικούς «γκισέδες» τους τούς κατεστραμμένους «πελάτες». Αυτοί είναι που χρηματοδότησαν τον μαρξιστή Χίτλερ και τον επίσης μαρξιστή Στάλιν να ισοπεδώσουν την Ευρώπη. Αυτοί είναι που βύθισαν την ανθρωπότητα στον εφιάλτη τού Πολέμου και —μέσω της FED— πήραν το απόλυτο πλεονέκτημα στη μεταπολεμική εποχή, η οποία αποτελεί τη βάση τής σημερινής Νέας Τάξης.

75 χρόνια από το Μπρέτον Γουντς και την ίδρυση του ΔΝΤ | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney

Όλα ξεκινάνε και καταλήγουν στη μαρξιστική FED των καπιταλιστικών ΗΠΑ …Τη FED, η οποία έσυρε —με το «πιστόλι» τού δικού τους και εν εξελίξει Πολέμου στον «κρόταφο»— νικητές και νικημένους στο Μπρέτον Γουντς, για να «μονιμοποιήσει» τη μελλοντική της κυριαρχία …Τη FED των μαρξιστών Εβραίων, Γκρίνσπαν, Μπενράνκε, Γέλεν κλπ.. Αυτή η FED ήταν εκείνη, η οποία «παρήγαγε» τις «φωτοτυπίες» που μετέτρεψαν τον χριστιανικό Κόσμο σε αποικία χρέους απέναντι στον Σιωνισμό. Με μέσον την αμερικανική «βοήθεια» προς τον μεταπολεμικό Κόσμο, ο Σιωνισμός επέβαλε στη Δύση τον μαρξισμό ως την κυρίαρχη κοσμοαντίληψη του Νέου τότε Κόσμου …Την κοσμοαντίληψη αυτή, η οποία θα «συνέδεε» την Ουάσιγκτον των Κολεγίων με τη Μόσχα των σταλινικών. Μιλάμε για «δούλεμα» χωρίς ιστορικό προηγούμενο …Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια των ανθρώπων. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι στην Ευρώπη «έκλαιγαν» ως θύματα του «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ», ήταν εκείνοι, οι οποίοι απειλούσαν τους λαούς με «μακελειό» από την απέναντι μεριά τού Ατλαντικού.

Το παιχνίδι, δηλαδή, ήταν εξ’ αρχής «στημένο», εφόσον καί οι δύο πόλοι ενός διπολικού παγκόσμιου συστήματος ελεγχόταν εξ’ αρχής από τους Σιωνιστές. Τα «θύματα» του «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ» έλεγχαν απόλυτα τόσο την Ουάσιγκτον όσο και τη Μόσχα. Στο επίπεδο αυτό μπορεί να καταλάβει κάποιος και τον ρόλο τού μαρξισμού —και της σημασίας του— για τον Σιωνισμό. Όλα αυτά τα έλεγχαν μέσω της εβραιοκρατούμενης Μόσχας και του ελέγχου τής εξουσίας των ΗΠΑ …Ενός ελέγχου, τον οποίο τον εξασφάλιζε το Δημοκρατικό κόμμα …Το κόμμα τού Κένεντυ, το οποίο δήθεν έφτασε κοντά στη σύγκρουση με τους δήθεν αντιπάλους του …Το κόμμα αυτό, το οποίο ελέγχει απόλυτα τα «Χάρβαρντ» και τα «Γέιλ», τα οποία «παράγουν» την «ελίτ» τής μαρξιστικής εξουσίας στις ΗΠΑ …Το κόμμα τής Χίλαρι και του Μπάιντεν …Το ιδιόκτητο κόμμα τού Σόρος, του Μπάφετ και των άλλων Σιωνιστών, οι οποίοι ελέγχουν την παγκόσμια προπαγάνδα μέσω των ιδιόκτητων διεθνών ΜΜΕ …Το κόμμα αυτό, το οποίο σήμερα στέκεται δήθεν «απέναντι» στη Ρωσία τού μαρξιστή Πούτιν ή του μαρξιστή κινέζου Σι-Τζινπίνγκ ή του μαρξιστή πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας. Όλα «κόλπα» «δικηγόρων», για να δουλεύουν τους «πελάτες» τους.

Από αυτό το κόμμα ξεκινάνε όλες ότι πολιτικές τής μαρξιστικής Νέας Τάξης. Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι, οι οποίοι δίνουν εντολή στο Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ να στείλει την Πελόσι σε διπλωματική αποστολή στην Ταϊβάν, για να «προκαλέσει» τους Κινέζους, είναι εκείνοι, οι οποίοι δίνουν εντολή και στο κομμουνιστικό Κόμμα τής Κίνας για το πώς ακριβώς πρέπει ν’ αντιδράσει στην «πρόκληση» …Μόνοι τους προκαλούν τη δράση και μόνοι τους οργανώνουν την επιθυμητή αντίδραση …Δικός τους σχεδιασμός είναι η επέκταση του ΝΑΤΟ προς την Ανατολή και δική τους απόφαση είναι η αντίδραση του Πούτιν με στρατιωτική εισβολή. Αυτό δεν το λέμε εμείς οι «συνωμοσιολόγοι» …Αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος ο Ζελένσκι, όταν έλεγε πως δεν ήταν δυνατόν, με την πολιτική που του υποδείκνυαν τα «κέντρα» αυτά, να μην αντιδράσει βίαια η Ρωσία. Άρα, αυτός, ο οποίος προκάλεσε τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ήταν εκείνος, ο οποίος έδωσε εντολή στην Ουκρανία να κάνει αίτηση εισόδου στο ΝΑΤΟ. Αυτά είναι τα «κέντρα» εξουσίας, τα οποία ελέγχουν τη Νέα Τάξη …Από εκεί κινούν τα νήματα οι «Δημοκρατικοί» Σιωνιστές τής Νέας Υόρκης…

…Από εκεί φεύγει η «γραμμή», την οποία εμείς στη συνέχεια θ’ αντιληφθούμε σαν δήθεν «πολιτική εξέλιξη» …Από εκεί πήρε «εντολή» ο μαρξιστής Πούτιν να επιτεθεί στον Εβραίο Ζελένσκι, για να δοθεί η δυνατότητα στους μαρξιστές να δώσουν την παράσταση των «ευαίσθητων» και των «στρατηγών» …Από εκεί έφυγε η «εντολή» ο Κολεγιόπαιδας Μητσοτάκης να στείλει όπλα στην Ουκρανία, για να «θυμώσει» ο Πούτιν με την Ελλάδα και να την τιμωρήσει …Από εκεί έφυγε η «εντολή» για τη σιωνιστικής εμπνεύσεως «Συμφωνία των Πρεσπών», για την οποία —«μυστηριωδώς»— υπήρξε απόλυτη ομοφωνία μεταξύ τού Κολεγιόπαιδα Μητσοτάκη και του κομμουνιστή Τσίπρα …Από εκεί έφυγε η «εντολή» στον μαρξιστή αμερικανόδουλο Στόλτενμπεργκ να «στήσει» το ΝΑΤΟ απέναντι στην «εχθρική» Ρωσία …Του «πολεμοχαρή» Στόλτενμπεργκ, ο οποίος —ως φοιτητής τού «τίποτα»— ήταν μέλος τής μαρξιστικής-λενινιστικής ομάδας «Κόκκινη Νεολαία» και διακρίθηκε σαν «αγωνιστής» σε αντιπολεμικές κι αντιαμερικανικές διαδηλώσεις στην εποχή τού Πολέμου τού Βιετνάμ. Ο αμερικανόδουλος δηλαδή «αρχιστράτηγος» του Δυτικού καπιταλιστικού Κόσμου, ήταν στα νιάτα του αντιαμερικανός «σύντροφος» του κομμουνιστή Πούτιν και του μαοϊκού Σι-Τζινπίνγκ …Όλοι τους μαρξιστικά «ενεργούμενα» των ίδιων μαρξιστών Σιωνιστών …Όλοι τους «αδελφοί» στην ίδια «παράσταση» για τους «πελάτες» τους.

Δεν χρειάζεται να ψάχνει κάποιος σε μυστικά αρχεία, για ν’ αποδειχθούν αυτά τα οποία λέμε. Αυτοί, οι οποίοι σήμερα σκοτώνουν τον κόσμο, είναι όλοι τους μαρξιστές «υπάλληλοι» των ίδιων αφεντικών …Μαρξιστής ο Μπάιντεν, ο οποίος θέλει να «νικήσει» τη Ρωσία για την «ελευθερία» τού Πλανήτη …Μαρξιστής ο Πούτιν, ο «συνάδελφος» της Μέρκελ και του Σι-Τζινπίνγκ. Απλά ο Πούτιν με το κομμουνιστικό παρελθόν έχει τώρα «πελάτες» ευσεβείς Ρώσους κι αναγκάζεται ο ίδιος —για τις ανάγκες τής «παράστασης»— να παριστάνει κι αυτός τον «ευσεβή» Ρώσο. Η Μέρκελ έχει «πελάτες» της τους σοβινιστές χριστιανοδημοκράτες Γερμανούς, και, παρ’ όλο το άθεο κομμουνιστικό της παρελθόν, αναγκάζεται να παριστάνει η ίδια τη χριστιανοδημοκράτισσα. Ο μόνος, ο οποίος δεν χρειάζεται να δώσει τέτοιου είδους «παράσταση», είναι ο Κινέζος «συνάδερφός» τους Σι-Τζινπίνγκ. Αυτός είναι μαρξιστής, ο οποίος πάντα παρίστανε τον κομμουνιστή και συνεχίζει να κάνει το ίδιο. Μαρξιστές είναι επίσης όλοι οι χρήσιμοι «ταραξίες» τής Νέας Τάξης …Ο Μαδούρο ή ο Κιμ-Γιονγκ-Ουν …Όλα τα «δεκανίκια» τής σιωνιστικής πολιτικής, η οποία βασίζεται στον φόβο και τον εκβιασμό, είναι σκληροί μαρξιστές !!!…

…Αυτοί είναι που κυβερνάνε τον Κόσμο, υπό τις εντολές των Σιωνιστών και με «διανομέα» ρόλων το ιδιόκτητο Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ …Το κόμμα των μαρξιστών τού Χάρβαρντ …Το κόμμα τού Μπάιντεν και των Κλίντον. Αυτοί οι μαρξιστές τώρα προσπαθούν να επιβάλουν την παγκοσμιοποίηση, η οποία στην πραγματικότητα είναι η Νέα Τάξη. Επειδή, όπως έχουμε πει επανειλημμένως, δεν έχουν γνώσεις στρατηγικής, καταφεύγουν και πάλι στην αντιγραφή. Προσπαθούν να μιμηθούν τον έξυπνο «ελληνιστικό σχεδιασμό» …Θέλουν να «κληρονομήσουν» τη «Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία», αλλά χωρίς τη «Ρώμη» …Θέλουν να ελέγχουν ολόκληρο τον κόσμο μέσω των ΗΠΑ, αλλά δεν θέλουν τις ΗΠΑ ισχυρές και άρα να εξαρτώνται αυτοί από τον λαό των ΗΠΑ …Δεν θέλουν ούτε «συνεταίρους» ούτε ν’ αφήνουν «ίχνη», τα οποία ανακαλούν μνήμες στους λαούς …Δεν θέλουν να παραμένουν εξαρτώμενοι από τις ΗΠΑ και τον λαό τους, ο οποίος με την «επιλογή-Τραμπ» τούς είχε αιφνιδιάσει.

Αυτό το πρόβλημά τους τούς το λύνει η αντιγραφή τής ελληνικής «λύσης» των διαδόχων τού Αλεξάνδρου. Ο ελληνικός σχεδιασμός μπορεί να βάλει τις ΗΠΑ «μέσα» στο πλαίσιο ελέγχου τους και όχι στην «κορυφή». Ο σημερινός σχεδιασμός τής Νέας Τάξης είναι ο σχεδιασμός τού αρχαίου κόσμου πριν την κυριαρχία τής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας …Ο σχεδιασμός αυτός, όπου και η ίδια η Ρώμη αποτελούσε απλά μέρος του και όχι την κυρίαρχη παράμετρο. Αυτός ήταν ο «ελληνιστικός σχεδιασμός» των Επιγόνων !!! …Ο σχεδιασμός των σχεδόν ισοδύναμων ελληνιστικών βασιλείων, τα οποία δήθεν συγκρούονταν μεταξύ τους με όμοιους στα χαρακτηριστικά και τη θρησκεία- ιδεολογία βασιλείς και διαφορετικούς λαούς. Αυτόν τον σχεδιασμό θέλουν να επιβάλουν στον κόσμο και να τον ελέγχουν από τα «παρασκήνια». Θέλουν, δηλαδή, να κρατήσουν για τους εαυτούς τους τον ρόλο ενός αθάνατου «Αλέξανδρου», ο οποίος θα κινεί τους «στρατηγούς» του —πίσω από «κουρτίνες»—, χωρίς να φαίνεται. Τα «παιδιά» τής Βαβυλώνας θέλουν ν’ ανακτήσουν την αυτοκρατορία τους, αλλά χωρίς να τη διεκδικήσουν από τους Έλληνες …Θέλουν να την «κλέψουν» απ’ αυτούς και γι’ αυτόν τον λόγο αντιγράφουν τον σχεδιασμό τους.

Γι’ αυτόν τον λόγο διατήρησαν τις μεγάλες «δυνάμεις» αυτού του Κόσμου. Διατήρησαν την ηγεσία των ΗΠΑ —έστω και χωρίς τη σύμφωνη «γνώμη» τού αμερικανικού λαού— μετά την πρωτοφανή νοθεία των τελευταίων εκλογών. Ένωσαν τα ευρωπαϊκά κράτη στη γερμανοκρατούμενη Ε.Ε.. Ενίσχυσαν την πολεμική «πανοπλία» τής λεηλατημένης από τους ίδιους Ρωσίας. Βοήθησαν την κομμουνιστική Κίνα να επιβιώσει, την ώρα που ο ίδιος ο κομμουνισμός έχει πάει στα «σκουπίδια». Στόχος τους ήταν η επανάληψη του ευφυούς —και βέβαια επιτυχούς— «ελληνιστικού σχεδιασμού» …Η δημιουργία των «ανόμοιων» βασιλείων των ομοίων ηγετών …Τα βασίλεια του Πτολεμαίου, του Κασσάνδρου, του Αντίοχου, αλλά και του Καίσαρα. Αυτά συγκρούονταν δήθεν μεταξύ τους, αλλά ταυτόχρονα αποτελούσαν «πυλώνες» τού Ελληνικού Κόσμου, ο οποίος ήταν ακλόνητος …Έναν πολυθρησκευτικό και πολυπολιτισμικό κόσμο, τον οποίο τον κυβερνούσαν κατ’ αποκλειστικότητα οι Έλληνες και οι Ελληνιστές …Οι επικεφαλής των «διαφορετικών», οι οποίοι όμως ήταν όμοιοι μεταξύ τους, μιλούσαν την ίδια γλώσσα κι ενστερνίζονταν την ίδια ιδεολογία.

Αυτήν τη λογική τής αμφίρροπης σύγκρουσης μεταξύ περίπου ίσων «μεγαδυνάμεων» προσπαθεί να επιβάλει σήμερα η μαρξιστική Νέα Τάξη, για να εκβιάζει τους λαούς με τον φόβο μιας παγκόσμιας πολεμικής σύρραξης μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων. Για τις ανάγκες αυτού του σχεδιασμού το Δημοκρατικό κόμμα —με την απόλυτη συνεργασία των σιωνιστικών ΜΜΕ— στην κυριολεξία «ξεχαρβαλώνει» τις ΗΠΑ …Ακόμα και η αναρχία, η οποία αυτήν τη στιγμή προκαλεί τον τρόμο τού αμερικανικού λαού, είναι δημιούργημα του Δημοκρατικού κόμματος των κυρίαρχων μαρξιστών. Οι Δημοκρατικοί ενθαρρύνουν την εγκληματικότητα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των ΗΠΑ, προκειμένου να τρομάξουν τον λαό και να μειώσουν την αυτοπεποίθησή του …Με επικεφαλής Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ τον Εβραίο μαρξιστή Μέρικ Γκάρλαντ, κάνουν ό,τι θέλουν. Ενθαρρύνουν την εγκληματικότητα, η οποία, εάν συνδυαστεί με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που «κουβαλάνε» οι μαρξιστές στις ΗΠΑ και σε συνδυασμό με τους φανατικούς τής οπλοκατοχής, μπορεί να οδηγήσει σε ένα πολύ επικίνδυνο εμφυλιοπολεμικό κλίμα…

…Πραγματικά εμφυλιοπολεμικό, εφόσον οι κοινωνικές δυνάμεις, οι οποίες συσπειρώνονται με φανατισμό γύρω από τις απόψεις τους, είναι πολύ μεγάλες κι οπλισμένες και οι μαρξιστές «δικηγόροι» τού Δημοκρατικού κόμματος βρίσκονται στην εξουσία. «Πρωτεύουσες» αυτής της πρωτοφανούς αναρχίας και τυφλής εγκληματικότητας είναι όλες εκείνες οι Πολιτείες, τις οποίες ελέγχουν οι μαρξιστές τού Δημοκρατικού κόμματος …Οι Πολιτείες αυτές, των οποίων οι διωκτικές αρχές ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς και με την ατιμωρησία «ενθαρρύνουν» την εγκληματικότητα σε όλα τα επίπεδα …Πρωταγωνιστές σ’ αυτές τις Πολιτείες τής εσκεμμένης αναρχίας είναι οι Πολιτείες τής Νέας Υόρκης, του Ιλλινόι και της Καλιφόρνια …Οι Πολιτείες αυτές, στις οποίες απόλυτα κυρίαρχοι είναι οι Εβραίοι Σιωνιστές και οι οποίες τρομάζουν τόσο πολύ τους πολίτες τους, που είναι οι μόνες Πολιτείες τις οποίες εγκαταλείπουν μαζικά οι πληθυσμοί τους. Όλα αυτά, δηλαδή, τα οποία βλέπουμε στις ΗΠΑ, δεν είναι τυχαία…

…Δεν είναι τυχαίο που έχει ενεργοποιηθεί εκεί —με όλες του τις δυνάμεις— το παρακράτος τού Σόρος και των άλλων Σιωνιστών …Το παρακράτος της Antifa και του BLM…Το οπλισμένο και βίαιο αυτό παρακράτος, το οποίο έκανε την προβοκάτσια τού Καπιτωλίου ακριβώς τη στιγμή που θα εξεταζόταν η καταγγελία περί νοθείας των εκλογών υπέρ τού Δημοκρατικού κόμματος και του υποψηφίου του. Γιατί όμως μιλάμε τόσο απόλυτα και με τόση βεβαιότητα για προβοκάτσια; …Γιατί, εάν υπήρχε ΕΝΑΣ, ο οποίος είχε ακόμα και προσωπικό συμφέρον από την απρόσκοπτη λειτουργία τού Καπιτωλίου εκείνη ακριβώς τη στιγμή, αυτός ήταν ο Τράμπ, ο οποίος «χρεώθηκε» την «ανωμαλία» …«Καί κερατάς καί δαρμένος» …Καί τον έκαναν «κερατά» οι νταβατζήδες τού Δημοκρατικού κόμματος καί τον «κατήγγειλαν» για βιαιότητες. Μιλάμε για πρακτικές τού υποκόσμου και του πεζοδρομίου.

Αυτή είναι η ηγεσία των ΗΠΑ, η οποία κέρδισε τις εκλογές με αναμφισβήτητη νοθεία και στρέφει το κράτος εναντίον τού ίδιου του αμερικανικού λαού …Η «αμερικανική» ηγεσία τής Νέας Τάξης …Η ηγεσία τού Σιωνιστή Προέδρου Δικηγόρου Μπάιντεν με Προσωπάρχη «κηδεμόνα» στον Λευκό Οίκο τον Εβραίο Δικηγόρο Ρον Κλάιν …Η ηγεσία τής Σιωνίστριας Αντιπροέδρου Δικηγόρου Καμάλα Χάρις με «προσωπάρχη» κηδεμόνα τον Εβραίο δικηγόρο σύζυγό της Ντάγκλας Έμχοφ. Αυτοί εξουσιάζουν τις ΗΠΑ με επικεφαλής τής Εξωτερικής της Πολιτικής τον Εβραίο Δικηγόρο Άντονι Μπλίνκεν …Με επικεφαλής Υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας τον Εβραίο Δικηγόρο Αλεχάντρο Μαγιόρκας …Με επικεφαλής τής οικονομίας της την Εβραία Οικονομολόγο Τζάνετ Γέλεν …Όλοι Εβραίοι και όλοι μαρξιστές «επιστήμονες» …Η Κυβέρνηση τού Ισραήλ λιγότερους Εβραίους πρέπει να έχει στη σύνθεσή της !!! Αυτοί είναι που στρέφουν στην κυριολεξία το κράτος των ΗΠΑ εναντίον τού λαού τους σαν να είναι ένα τρομακτικό «αυτοάνοσο» νόσημα.

Αυτό το οργανωμένο και γενικό «ξεχαρβάλωμα» των ΗΠΑ ο Σιωνισμός το επιδιώκει, γιατί ο ελληνιστικού τύπου σχεδιασμός, που έχει επιλεγεί, δεν μπορεί να λειτουργήσει με έναν ισχυρό Πλανητάρχη, ο οποίος επικρατεί συντριπτικά έναντι των άλλων. Γι’ αυτόν τον λόγο σήμερα στην κυριολεξία «ματώνουν» τις ΗΠΑ, για να τις εξασθενήσουν ως κράτος. Για να μην έχουν οι ΗΠΑ την υπεροχή τής προηγούμενης εποχής και δημιουργούν «στρεβλώσεις» στον σχεδιασμό, «εξασθενούνται» σε όλα τα επίπεδα …«Εξασθενούνται» στο οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο …«Εξασθενούνται» ακόμα και στο κοινωνικό επίπεδο, πλημμυριζόμενες με αγράμματους κι ανεκπαίδευτους πληθυσμούς, που ρίχνουν όλους τους «δείκτες» τής κοινωνίας αυτής, η οποία κάποτε ήθελε να παρουσιάζεται ως η «κορυφαία» στον Χριστιανισμό. Εάν σ’ αυτό συνυπολογίσει κάποιος ότι «σπρώχνουν» εσκεμμένα στις ΗΠΑ κι ένα μεγάλο μέρος τού υποκόσμου τής Λατινικής Αμερικής, αντιλαμβανόμαστε για τι «χτύπημα» μιλάμε. Στόχος είναι να φτάσουν οι άλλοτε κραταιές ΗΠΑ σε ένα επίπεδο περίπου ίσο με τους υπόλοιπους «παίκτες», για να λειτουργήσει η δυναμική τού σχεδιασμού των ελληνιστικών βασιλείων.

Αργώ το αρχαίο διαστημόπλοιο II Την πρακτική λειτουργία αυτού του σχεδιασμού πρόβαραν στην τελευταία σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη …Ένας εξασθενημένος Μπάιντεν «προκαλούσε», χωρίς να απειλεί …«απειλούσε», χωρίς να ενεργεί. Εάν τώρα βάλει κάποιος στη θέση τού Καίσαρα τον Μπάιντεν, στη θέση τής Κλεοπάτρας την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στη θέση τού Κάσσανδρου τον Πούτιν, στη θέση τού Αντίοχου τον Σι-Τζινπίνγκ, έχει μπροστά του μια ακριβή «ρέπλικα» του «ελληνιστικού σχεδιασμού» …Μια ακριβή απομίμηση, η οποία ως κοινή γλώσσα των εξουσιαστών χρησιμοποιεί την αγγλική κι ως «ιδεολογία» έχει τον μαρξισμό …Τον σχεδιασμό που γνωρίζουν οι Εβραίοι και γι’ αυτόν τον λόγο τον αντέγραψαν. Τώρα είναι που στήνουν τη γνωστή «παράσταση» …Ο «Καίσαρας» των ΗΠΑ θα τα «βρει» με την «Κλεοπάτρα» τής Ε.Ε. …και για τα πάντα θα κατηγορούν τον «Κάσσανδρο» της Ρωσίας, ο οποίος βρίσκεται σε μυστική συμφωνία με τον «Αντίοχο» της Κίνας. Όταν λοιπόν ο «Καίσαρας» πήγε στη σύνοδο του ΝΑΤΟ και τον ρώτησαν για το ποιος «φταίει» για τη σημερινή κρίση και τον πληθωρισμό, τι απάντησε; …«Κάσσανδρος …Κάσσανδρος …Κάσσανδρος»!!! …Μιλάμε για «φρέσκα» νέα, βγαλμένα από τα αρχαία χρόνια !!!

Επειδή ένας παγκόσμιος σχεδιασμός δεν μπορεί να σταθεί μόνον με απειλές και τρόμο, έπρεπε να «εφεύρουν» και πάλι έναν κοινό στόχο …Έναν παγκόσμιο στόχο …Έναν πανανθρώπινο στόχο …Έναν «λαμπρό» στόχο …Κάτι, το οποίο να τους δίνει μια καλή «βιτρίνα» απέναντι στον κόσμο …Και πάλι μιμήθηκαν τους Έλληνες. Οι Έλληνες —κάποτε— είχαν θέσει ως στόχο τους —που θα ένωνε τους λαούς υπό την ηγεσία τους— την παγκόσμια νίκη κατά τής βαρβαρότητας. Οι λαοί πείστηκαν από τα οφέλη αυτής της επιλογής και τούς «ακολούθησαν» σ’ αυτόν τον στόχο …Τον υψηλό στόχο υπέρ τού πολιτισμού και της ανθρωπότητας. Τώρα και οι μαρξιστές επαναλαμβάνουν το ίδιο. Πρώτος στόχος τους είναι η «σωτηρία» τού Πλανήτη. «Εχθρός» τους —σε περίοδο ειρήνης— η «κλιματική αλλαγή» …Η «υπερθέρμανση» του Πλανήτη είναι ο «εχθρός» τους και αυτόν «πολεμούν» επικεφαλής όλης της ανθρωπότητας. Δεύτερος στόχος τους η «Υγεία» τής ανθρωπότητας …Η παγκόσμια υγεία …Η «Πανδημία» είναι ο «εχθρός» τους, και αυτόν «πολεμούν».

Σε τι ακριβώς τούς εξυπηρετεί ο σχεδιασμός αυτός; Τι κατάφεραν με την επινόηση αυτών των παγκόσμιων στόχων; …Να μιμηθούν ξανά τους Έλληνες …Να δημιουργήσουν τους «βάρβαρους» της αρεσκείας τους. Άρα οι νέοι «βάρβαροι» κι «αγράμματοι» και «ψεκασμένοι» είναι αυτοί, οι οποίοι δεν σέβονται τα «οράματά» τους …Αυτοί, οι οποίοι δεν σέβονται τον «πόνο» τους για την ανθρωπότητα …Αυτός είναι ο σχεδιασμός τους …Μόνοι τους δημιούργησαν την «πίστα», για να «τρέξουν» εκεί χωρίς αντίπαλο …Αυτοί είναι που θα μπουν επικεφαλής τού πανανθρώπινου αγώνα εναντίον τής νέας αυτής βαρβαρότητας …Άλλωστε κι αυτοί —με το μυαλό τους— «Greeks» είναι …Έτσι αυτοαποκαλούνται μεταξύ τους οι μαρξιστές στα Κολέγια των «δικηγόρων» …Αυτοί είναι οι «αυθεντικοί» «Greeks», με την προφορά τής «εγκεφαλοπάθειας» του Έρασμου …Όχι σαν τους «Νεοέλληνες», οι οποίοι είναι «τουρκόσποροι» και μιλάνε τα ελληνικά κάπως «περίεργα» !!!

Μόνον αυτοί «πονάνε» την ανθρωπότητα …Αυτοί, οι οποίοι στα βιογραφικά τους αυτοπροσδιορίζονται σαν «Philanthropists» …Αυτοί οι «φιλάνθρωποι» είναι που νοιάζονται για το «καλό» τής ανθρωπότητας …Οι Εβραίοι μεγιστάνες και τα «τσιράκια» τους …Οι κλέφτες, οι τεμπέληδες και τα παράσιτα του μαρξισμού …Οι «δικηγόροι», που μας «δουλεύουν» …Οι ψεύτες, οι οποίοι κατασκευάζουν διαρκώς νέα προβλήματα, για να «πουλάνε» σωτηρία σε νέους «πελάτες». Όταν λοιπόν βλέπουμε δισεκατομμυριούχους Εβραίους ν’ «ανησυχούν» για το «κλίμα τού Πλανήτη» ή για την «υγεία των φτωχών», πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι οι μαρξιστές «υπηρέτες» τους θα μπουν επικεφαλής τού πολέμου κατά τής «νεοβαρβαρότητας». Αυτοί οι «ήρωες» τού ανθρωπισμού θα μας επιβάλουν τα υποχρεωτικά μέτρα …Να πάρουν αυτοί το «μεροκάματο» του χαφιέ και τ’ αφεντικά τους να γίνουν ακόμα πλουσιότερα !!!

 

 

Η «Εποχή τού Υδροχόου» «ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ» !!!…

…Έρχεται η «Εποχή» των Ελλήνων !!!

 

Στο ερώτημα, λοιπόν, με το οποίο ξεκίνησε το κείμενο, γνωρίζουμε πλέον την απάντηση!!! …«Ποιοι κυβερνάνε τον Κόσμο, και πάει αυτός κατά διαόλου;» …Οι μεγιστάνες Σιωνιστές και οι διεφθαρμένοι μαρξιστές «υπάλληλοί» τους, οι οποίοι κυβερνάνε τα κράτη …Οι Σιωνιστές τύπου Ρότσιλντ, Μπάφετ, Γκέιτς ή Ζούγκεμπεργκ και οι μαρξιστές υπάλληλοί τους τύπου Μπάιντεν, Μέρκελ, Μακρόν, Ντράγκι, Πούτιν, Σι-Τζινπίνγκ κλπ. …Αυτοί είναι που συνδέονται μεταξύ τους με το «νήμα» τού μαρξισμού, το οποίο ξεκινάει πλέον από την «καπιταλιστική» Νέα Υόρκη και, διαπερνώντας —μέσω των Κολεγίων— ολόκληρο τον Πλανήτη, φτάνει μέχρι τα πιο σκοτεινά σοκάκια τού «κομμουνιστικού» Πεκίνου …Αυτοί διάβρωσαν τη Δημοκρατία σ’ ολόκληρο τον κόσμο …Αυτοί παραπληροφόρησαν τον κόσμο με την εγκληματική χρήση των διεθνών ΜΜΕ …Αυτοί έγιναν τα «σαράκια», που κατέφαγαν το ελληνικό αβύθιστο «σκάφος».

Το διαστημικό αυτό «κυβερνοσκάφος», το οποίο σχεδιάστηκε, με γνώση Θεού κι ανθρώπων, για να «κουβαλήσει» με ασφάλεια ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ανθρωπότητα μέσα στο άπειρο τού χρόνου, κατάντησε μια ακυβέρνητη μισοβυθισμένη «σχεδία» πλούσιων γύφτων …Γύφτων «πειρατών», οι οποίοι διέλυσαν κι αποσυναρμολόγησαν βασικά του δομικά στοιχεία, για να τα πουλήσουν για «σαβούρα» στα «παζάρια» τους. Άσχετοι γύφτοι «πειρατές» έστησαν τις «τέντες» τους εκεί όπου κάποτε υπήρχε η «γέφυρα» του Κυβερνήτη …Έδωσαν το απόλυτο νόημα στη λαϊκή έκφραση: «εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τ’ άρματα, κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια». Αυτοί, οι οποίοι με την ανώφελη —ακόμα και για τους ίδιους— απληστία τους αρπάζουν ακόμα και τα χρειώδη που έχει ανάγκη η ανθρωπότητα απλά για να επιβιώσει. Άπληστοι κλέφτες, οι οποίοι μετατρέπονται σε «δολοφόνους», γιατί, εξαιτίας αυτής της ανώφελης απληστίας, έγιναν υπεύθυνοι για εκατομμύρια θανάτων ανθρώπων και άπειρη δυστυχία !!!

Το σκάφος» αυτό, το οποίο έπλεε «περήφανα» σε όλα τα «νερά» τού κόσμου εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια, έχει πλέον πρόβλημα …Έχει σχεδόν ακινητοποιηθεί και είναι έτοιμο να βυθιστεί. Γιατί; …Γιατί οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΑΣΧΕΤΟΙ Σιωνιστές έκαναν τραγικά λάθη …Τη φυσική τους απληστία τη μετέφεραν και στην πολιτική, κι αυτό είναι μέγα λάθος …Την απληστία τους την έκαναν —με «δημοκρατικές» διαδικασίες— μονοπώλιο στην εξουσία. Οι άνθρωποι άρχισαν ν’ αμφισβητούν την αξία ακόμα κι αυτής της ίδιας της Δημοκρατίας, η οποία είναι το μόνο «πολίτευμα» που δίνει την εξουσία στον απλό άνθρωπο. Αυτό είναι που κατάφεραν οι άσχετοι Σιωνιστές, οι οποίοι «βραχυκύκλωσαν» ακόμα και το Πολίτευμα αυτό, το οποίο προστάτευε και τους ίδιους μέσα στις ξένες κοινωνίες, οι οποίες πλέον μπορούν —ανά πάσα στιγμή— να «γυρίσουν» στην εποχή τής βαρβαρότητας και του φασισμού. «Πριόνισαν» ακόμα και το «κλαδί» όπου κάθονταν, προκειμένου να το πουλήσουν. Επάνω στην αγωνία τους ν’ αρπάξουν τα πάντα, διέλυσαν τα πάντα.

Το μεγάλο Κραχ του 1929 - Εικόνες από την καταστροφή που συγκλονίζουν! - ArmyNow.Gr Το μεγάλο Κραχ του 1929 - Εικόνες από την καταστροφή που συγκλονίζουν!

Όμως, για να το καταφέρουν αυτό, έπρεπε να διαβρώσουν» πρώτα τις κοινωνίες …Να τις «αρρωστήσουν» …Να τους στερήσουν τη φυσική εκείνη δύναμη, η οποία τους επέτρεπε να επιβιώνουν …Να τις κάνουν μη-παραγωγικές και πρακτικά «ανάπηρες» …Να καταστρέψουν κάθε μορφή κεφαλαίου, το οποίο τους έδινε τη δυνατότητα ν’ αυτοσυντηρούνται …Να τις αποβιομηχανίσουν παντελώς …Να μετατρέψουν ένα μεγάλο μέρος από τα χωράφια τους σε φωτοβολταϊκά πάρκα …Να κάψουν τα δάση τους, στήνοντας στη θέση τους θεόρατες ανεμογεννήτριες. Όλα αυτά τα έκαναν από την απληστία τους …Τα έκαναν, για να επωφεληθούν από την άγνοια του κόσμου και την αδυναμία του ν’ αντισταθεί. Ως ειδικοί τού προβληματικού αστικού «βιοτόπου», οι Σιωνιστές επεδίωξαν να μετατρέψουν ολόκληρο τον Χριστιανισμό σε ένα τέτοιοι προβληματικό περιβάλλον. Αστικοποίησαν —χωρίς λόγο κι αιτία— μεγάλα ποσοστά των πληθυσμών. Θέλησαν να «στριμώξουν» τον κόσμο στις πόλεις και να τον εκβιάζουν …Να τον στριμώξουν στις δικές τους ιδιοκτήτες πλέον πόλεις, για να τον ελέγχουν απόλυτα μέσα από την αδυναμία του ν’ αυτοσυντηρηθεί …Να τον μετατρέψουν κατοικίδιο και να ελέγχουν οτιδήποτε τον αφορά …Από την τροφή του μέχρι την κατοικία του.

Αυτός ήταν ο στόχος τους …Να κάνουν τις κοινωνίες στο σύνολό τους μαρξιστικές, ώστε ο συμφεροντολογισμός τους να τις «δένει» επάνω τους …Να έχουν πάντα την «τάση» να υποτάσσονται σ’ αυτούς, οι οποίοι μπορούν να μοιράσουν εύνοια, βοηθήματα, επιδόματα, δάνεια και βέβαια βολέματα …Κοινωνίες, οι οποίες τείνουν να τους μοιάσουν. Ολόκληρες κοινωνίες τείνουν να μοιάσουν με μια μειονότητα, η οποία είναι ισχυρή, γιατί απλούστατα αποτελεί μειονότητα κι εκμεταλλεύεται την πλειονότητα. Αυτό, όπως καταλαβαίνουμε, δεν μπορεί να λειτουργήσει σε καμία περίπτωση. Ήταν λάθος τους που γέμισαν κάμπους και ραχούλες με τα Πανεπιστήμια των «υποστέγων». Από τη στιγμή που γέμισαν τον κόσμο με συμφεροντολόγους μαρξιστές, δεν υπάρχει πλέον ούτε η μαθηματική πιθανότητα να «λειτουργήσει» η κοινωνία …Απέκτησε «αναπηρία» και δεν μπορεί ν’ αυτοσυντηρηθεί …Δεν έχει τα μέσα και τους ανθρώπους, ώστε να παράγει η ίδια τα αγαθά και τις υπηρεσίες που έχει ανάγκη για να ζήσει.

Το «σκάφος», δηλαδή, απέκτησε περισσότερο καθήμενο και παρασιτικό πληθυσμό, απ’ αυτόν που «κωπηλατεί» για να λειτουργήσει …Απέκτησε περισσότερο εξειδικευόμενο στην «υπηρεσία» πληθυσμό, απ’ αυτόν που αναγκαστικά πρέπει να έχει στην παραγωγή, για να μπορεί να επιβιώσει μια κοινωνία, η οποία έχει ανάγκη τις υπηρεσίες. Αυτό, το οποίο ξεκίνησε ως «λέρα» κι απλά «χρωμάτιζε» το σκάφος των «πειρατών», έγινε ένα παχύ στρώμα «πίσσας», που δύσκολα ελέγχεται και δεν μπορεί να περιοριστεί στην ανεξέλεγκτη πλέον αύξησή του. Το «σκάφος» απέκτησε ένα τεράστιο «έρμα», το οποίο δεν του επιτρέπει την κίνηση …Έχει «ακινητοποιηθεί» και μάλιστα στο μέσον ενός «ωκεανού» προβλημάτων και μπροστά σε μια οικονομική «καταιγίδα», που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος.

Είναι πλέον θέμα επιβίωσης να τους εγκαταλείψουν οι μαρξιστές. Είναι θέμα χρόνου τα συμφέροντά τους να στραφούν προς άλλη κατεύθυνση, εφόσον δεν υπάρχει σωτηρία στον Σιωνισμό. Είναι θέμα χρόνου αυτοί, οι οποίοι επένδυαν στον μαρξισμό —για να «κάθονται» και να πληρώνονται— ν’ αρχίσουν να πιάνουν τα «κουπιά». Δεν έχει νόημα να κάθεσαι, εάν δεν πληρώνεσαι γι’ αυτό. Η Δύση πλέον αναζητά την εργασία …Την παραγωγική εργασία. Η εργατική ιδιότητα άρχισε πλέον να γίνεται ελκυστική για εκείνους, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στα Πανεπιστήμια να βλέπουν τους εργάτες σαν τα κορόιδα των κορόιδων. Οι άνεργοι και υπεράριθμοι μαρξιστές αναπολούν τις εποχές εκείνες, που ακόμα και οι βιομηχανικοί εργάτες είχαν μια ζωή πολύ ευκολότερη και ποιοτικότερη απ’ αυτήν που ζουν σήμερα οι ίδιοι. Έχουν βαρεθεί πλέον τη μερική εργασία, η οποία δίνει «μερική» ζωή κι επιτρέπει τη δημιουργία «μερικής» οικογένειας. Δεν μπορούν πλέον ν’ αντέξουν τη μιζέρια των συμπληρωματικών «βοηθημάτων», τα οποία «εξανεμίζονται», χωρίς να προσφέρουν τίποτε ουσιαστικό πέρα από τη «διαφήμιση» των «γενναιόδωρων» «δικηγόρων».

Ο κόσμος κουράστηκε. «Βλέπει» και μόνος του το αδιέξοδο. «Βλέπει» και μόνος του τον «πληθωρισμό» τής ανώτατης εκπαίδευσης. «Βλέπει» να μην υπάρχει ούτε η μαθηματική πιθανότητα να «βολευτούν» όλοι αυτοί σε κάποια «προνομιούχο» θέση τής Νέας Τάξης. «Βλέπει» ότι δεν υπάρχει προοπτική κι αρνείται να χρηματοδοτήσει στα παιδιά του πανάκριβες σπουδές για μια άνευ αξίας «επιστημοσύνη». Εάν πετάξεις μια πέτρα, πιο πολλές πιθανότητες έχεις να χτυπήσει έναν πτυχιούχο παρά έναν αγράμματο. Δεν υπάρχει σερβιτόρος ή ντελιβεράς χωρίς πτυχίο «ανώτατης» σχολής. Οι ουρές των ανέργων μπροστά στα ταμεία ανεργίας διαρκώς μεγαλώνουν και θυμίζουν τις ημέρες τού μεγάλου Κραχ στις ΗΠΑ. Οι μαρξιστές «κοινωνιολόγοι» βλέπουν τους εργοστασιακούς εργάτες στα μεγάλα εργοστάσια των μεγάλων εταιρειών και ζηλεύουν πραγματικά τους εργαζόμενους σ’ αυτά …Ζηλεύουν την ασφάλειά τους και τη σταθερότητα που χαρακτηρίζει τον προγραμματισμό των ζωών τους …Ακούν τον ήχο από τα μηχανάκια να περνάνε δίπλα τους και τους πιάνει κρύος ιδρώτας στη σκέψη ότι μπορεί ν’ αναγκαστούν και οι ίδιοι να γίνουν «ντελιβεράδες».

Ούτε που θα καταλάβουν οι Σιωνιστές πόσο γρήγορα θα τους εγκαταλείψουν οι «εκλεκτοί» τους. Όπως —μετά τις μακροχρόνιες εκπαιδευτικές τους «διακοπές» στα Πανεπιστήμια— τους «θυμήθηκαν» κι έγιναν μαρξιστές γιατί τους συνέφερε, έτσι και τώρα —μετά τη μακροχρόνια ανεργία και μιζέρια— θα τους εγκαταλείψουν …Έτσι απλά, και χωρίς καθόδου «δράμα». Γι’ αυτόν τον λόγο αναφερθήκαμε στις αρχές τού κειμένου στα χαρακτηριστικά τού μαρξισμού …Ο μαρξισμός ΔΕΝ είναι ιδεολογία …ΔΕΝ έχει αρχές, οι οποίες στηρίζουν ένα δόγμα …Είναι μια βουβή συμφεροντολογική «επιλογή», η οποία «κρύβεται» πίσω από τις ιδεολογίες που έχουν ήδη οι άνθρωποι. Οι μαρξιστές, δηλαδή, απλά θα εγκαταλείψουν τους Σιωνιστές με την απλότητα και την αμεσότητα που εγκαταλείπει κάποιος δικηγόρος τον πελάτη του …Τον πελάτη του, ο οποίος πλέον δεν μπορεί να τον πληρώσει και άρα να τον συντηρήσει.

Η παγκόσμια αλλαγή, δηλαδή, δεν θα έρθει μέσα από μάχες για την αλλαγή κάποιου «λειτουργικού» …Δεν θα γίνει μάχη ανάλογη των μαχών, οι οποίες προηγήθηκαν των μεγάλων αλλαγών στην ανθρώπινη ιστορία … Δεν θα γίνουν συγκρούσεις, όπως αυτές του Ελληνισμού με τον Χριστιανισμό ή του Χριστιανισμού με τον κομμουνισμό …Δεν θα γίνει μάχη, η οποία απαίτησε χρόνο και κόστισε σε αίμα …Ο Σιωνισμός δεν μπορεί να σταθεί στα «ίσα» απέναντι στον Ελληνισμό. Η μέχρι τώρα επιτυχία του οφείλεται στη πονηριά του και στο γεγονός ότι πέρασε κάτω από τα «ραντάρ» του. Από τη στιγμή που θα εντοπιστεί, είναι «τελειωμένος». Πόσο μάλιστα όταν θα «ξεμείνει» από συμμάχους, αδυνατώντας να «ταΐσει» τους μαρξιστές υποτακτικούς του. Η αλλαγή γι’ αυτόν τον λόγο θα είναι αναίμακτη και άμεση. Οι Σιωνιστές θα μείνουν μόνοι τους χωρίς συμμάχους και χωρίς «ασπίδα» προστασίας …Μόνοι τους με τη λεία στα χέρια κι απέναντί τους μια ανθρωπότητα, η οποία λιμοκτονεί εξαιτίας τους.

Στην κυριολεξία η ανθρωπότητα θα πάθει σοκ όταν έρθει η ώρα τής αποκάλυψης …Όταν αποκαλυφθεί με στοιχεία η συνολική παρασιτική τους δραστηριότητα και η «μπάζα» που προέκυψε απ’ αυτήν. Ακόμα κι αυτά, τα οποία πιστεύουν οι συνωμοσιολόγοι για τους Εβραίους, θα είναι σταγόνα στον ωκεανό …Η κορυφή ενός παγόβουνου, το οποίο δεν γνωρίζουμε πόσο μεγάλο είναι. Οι άνθρωποι αυτοί πραγματικά έφαγαν μέχρι και τα «πόδια» τους από την απληστία τους …Ούτε μία φορά δεν σήκωσαν το «πόδι» τους από το «γκάζι» …«Πλιάτσικο» μέχρι θανάτου …Ούτε καν ένας προγραμματισμός για την επόμενη ημέρα σε περίπτωση αστοχίας.

Quartier général de la Stasi Allemagne Berlin Photo Stock - Alamy Στην εποχή τού ίντερνετ και της εύκολης επικοινωνίας, εάν χάσουν οι Σιωνιστές τον έλεγχο των μυστικών «αρχείων» που τους αφορούν, θα ψάχνουν στην κυριολεξία Πλανήτη να κρυφτούν. Όλα τα μυστικά τους κρύβονται στη «βάση» τους, η οποία δεν είναι ούτε στις ΗΠΑ ούτε στο Τελ Αβίβ των Ισραηλινών —όπως θα νόμιζε κάποιος— …Τα μυστικά τους κρύβονται στο Βερολίνο των μαρξιστών και ατιμώρητων συνενόχων τους …Στο Βερολίνο, όπου «γεννήθηκε» ο σιωνιστικός μαρξισμός …Στο Βερολίνο τού αγαπημένου τους «υπάλληλου», σωτήρα κι ευεργέτη Χίτλερ …Στα υπόγεια της ΣΤΑΖΙ τής Εβραίας Μέρκελ …Στα φυλασσόμενα υπόγεια της ΣΤΑΖΙ διατηρούν όλα τους τα μυστικά. Εάν ανοίξουν τα αρχεία τής ΣΤΑΖΙ, τα οποία λειτουργούν συνδυαστικά με τα αρχεία τής CIA και της πρώην KGB, θα πάρει «φωτιά» ο κόσμος.

Γιατί είμαστε σίγουροι ότι βρίσκονται εκεί; …Γιατί μόνον εκεί είναι απόλυτα ασφαλή και προστατεύονται όλοι οι συνένοχοι της συνωμοσίας τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου σε συνθήκες αλληλεξάρτησης —και άρα αλληλοεκβιασμών—. Πολύ έξυπνη επιλογή. Τις αποδείξεις για τα εγκλήματα των συνενόχων, που παρίσταναν τους «κατήγορους», τις κρατάει ο επισήμως «καταδικασμένος» για τα εγκλήματα αυτά, ο οποίος όμως με τις «πλάτες» των πρώτων δεν πλήρωσε ποτέ τις αποζημιώσεις. Εάν οι Γερμανοί επιτρέψουν τη «διαρροή», καταστρέφονται πρώτα οι ίδιοι και συμπαρασύρουν μαζί τους καί τους Αμερικανούς τού Δημοκρατικού κόμματος καί τους Ρώσους πρώην κομμουνιστές, οι οποίοι εσχάτως πλούτισαν από τον καπιταλισμό. Εάν κάτι συμβεί στα αρχεία, οι Γερμανοί θα «ματώσουν» το ίδιο με τους Σιωνιστές. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι σίγουροι οι Σιωνιστές για την ασφάλεια της επιλογής τού Βερολίνου και της ΣΤΑΖΙ. Εκεί μέσα υπάρχουν οι αποδείξεις ότι αυτοί ήταν οι εμπνευστές τού μακελειού τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Εάν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, νύχτα θα φύγουν από τα χριστιανικά εδάφη —εάν βέβαια προλάβουν—. Εάν αποδειχθεί ότι αυτοί «πούλησαν» —ως κερδοφόρο «concept»— το μακελειό των εκατοντάδων εκατομμυρίων νεκρών Χριστιανών στους Αμερικανούς και τον Στάλιν, για να «θησαυρίσουν» οι τοκογλυφικές τους τράπεζες, μαύρο «φίδι» —χριστιανικό— που τους έφαγε !!!

Όλα μετά θ’ ακολουθήσουν αλυσιδωτά …Το ένα θα φέρει τ’ άλλο …Δεν υπάρχει έγκλημα, που να «μάτωσε» κάποια «γωνιά» τού Χριστιανισμού, το οποίο να μη φέρει την υπογραφή τους …Αυτοί έστειλαν τους Γερμανούς και τους Εβραίους επαγγελματίες μαρξιστές —τους οποίους «φύτεψαν» στη Ρωσία—, για να προκαλέσουν τη «ρωσική» επανάσταση ερήμην των Ρώσων …Αυτοί «σακάτεψαν» τον ρωσικό λαό και τον καθήλωσαν στην αδυναμία εκείνη, η οποία τον παρέδωσε στις ορέξεις των μεθύστακων μαρξιστών τού Κρεμλίνου. Στα αρχεία τής ΣΤΑΖΙ βρίσκονται οι αποδείξεις για τις μυστικές συμφωνίες μεταξύ Χίτλερ και Στάλιν όσον αφορά την «ψευδοσύγκρουσή» τους …με μόνο στόχο να «εκτελέσουν» —στην κυριολεξία— τις αστικές τάξεις και άρα τους μορφωμένους πληθυσμούς τής Ρωσίας και της Πολωνίας …Ναζιστοσταλινικά εγκλήματα σαν αυτά του Κάτυν είναι σιωνιστικής εμπνεύσεως …Με εντολή των Σιωνιστών ο Στάλιν «τάιζε» τα πολυβόλα των Γερμανών με άοπλους Ρώσους μορφωμένους αστούς …Πώς αλλιώς θα «υποβιβαζόταν» ο ρωσικός λαός στο σημείο να τον «δουλεύει» ο μαρξιστής πράκτορας της ΣΤΑΖΙ και των Σιωνιστών —ο Πούτιν— και να τον έχει λεηλατήσει ο Σιωνιστής Εβραίος Τσουμπάις και η παρέα του; Αυτά, δηλαδή, τα οποία κάνουν σήμερα στις ΗΠΑ, τα έκαναν έναν αιώνα πριν στην τσαρική Ρωσία.

Jews in the Soviet Union from 1941 up to the end of the Soviet era Όμως, το επτασφράγιστο «μυστικό» των Σιωνιστών είναι άλλο. Αυτό έχει σχέση με το «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» …Το μεγάλο «κόλπο», το οποίο θυματοποίησε τους Σιωνιστές μέσα στον Χριστιανισμό και τους έδωσε όλα τα μέσα να επικρατήσουν μέσα σ’ αυτόν με τους απόλυτους όρους τού αθέμιτου ανταγωνισμού. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα, το οποίο να δίνει υπεροχή ενός λαού ή ενός ανθρώπου απέναντι στον ανταγωνισμό του, το οποίο να μην το απόλαυσαν οι Σιωνιστές σαν «θύματα» …Πολλαπλές αποζημιώσεις, προνομιακές επιδοτήσεις, αφορολόγητα, δωρεές ακινήτων, υποτροφίες σπουδών και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος ως «βοηθήματα», τα πήραν μαζικά οι Σιωνιστές, με αποτέλεσμα την απόλυτη υπεροχή τους μέσα στον Χριστιανισμό …Απόλυτη υπεροχή, είτε ως λαός ανάμεσα σε λαούς είτε ως άνθρωποι ανάμεσα σε ανθρώπους. Όλα αυτά, γιατί ήταν «θύματα» του Ολοκληρωτισμού των μαρξιστών. Σύντομα θ’ αποδειχθεί ότι το «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ήταν ο εσκεμμένος «αυτοτραυματισμός» τους, για να μπουν ανάμεσα στα θύματα του πολέμου κι όχι ανάμεσα στους θύτες του …Ήταν το —με εντολή των «δικηγόρων» τους— «κατασκευασμένο» τους άλλοθι, για να μην μπορούν τα θύματά τους να στραφούν εναντίον τους …Να έχουν οι ίδιοι τα νομικά όπλα, για να σταματάνε κάθε αντισιωνιστική ενέργεια εν τη γενέση της …Να μην χρησιμοποιήσουν τα θύματά τους τις ήδη —πριν τον Πόλεμο— υπάρχουσες πληροφορίες για συνεργασία τους με το ανθρωποκτόνο σταλινικό καθεστώς και το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ, το οποίο πρωταγωνίστησε σ’ εκείνον τον ανθρωποκτόνο σχεδιασμό.

Όμως, το χειρότερο όλων —σε μια εποχή που το σύνολο της ανθρωπότητας μαστίζεται από τη φτώχεια κι απειλείται στην κυριολεξία με λιμοκτονία— θα είναι, όταν αποκαλυφθεί το μέγεθος της «μπάζας» τους από αυτό το «μέγα-κόλπο» …Όταν αποδειχθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σημερινών δισεκατομμυριούχων —μέσα σ’ έναν κόσμο θεόφτωχο— είναι Εβραίοι …Όταν αποδειχθεί ότι τα μεγαλύτερα θύματα της απληστίας τους ήταν οι Αμερικανοί «συνεταίροι» τους …Όταν αποδειχθεί ότι αυτοί οι άπληστοι Εβραίοι λεηλάτησαν τα πάντα μέσα στον Χριστιανισμό …Ότι ελέγχουν απόλυτα τα παγκόσμια δίκτυα υποδομών …Τις πολυεθνικές τροφίμων και ποτών …Τις πολυεθνικές ένδυσης και υπόδησης …Τις πολυεθνικές εμπορίου και διανομής τής ανθρώπινης τροφής. Ακόμα και τη διακίνηση των ναρκωτικών αυτοί την ελέγχουν, εάν σκεφτεί κάποιος ότι τη μερίδα τού λέοντος από τα κέρδη —ακόμα και των πιο σκληρών εμπόρων τού θανάτου— την αρπάζουν οι τοκογλύφοι, οι οποίοι τούς «ξεπλένουν» το «βρόμικο» χρήμα …Το φτηνό «χρήμα», το οποίο τους επέτρεψε ν’ αρπάξουν τα πάντα και μεταξύ άλλων και τις περιουσίες των Χριστιανών …Τις περιουσίες των δανειοληπτών Χριστιανών, οι οποίοι έκαναν το λάθος να δανειστούν από τους τοκογλύφους. Εκεί είναι που θα πάθει «πλάκα» ο κόσμος …Θα πάθει «πλάκα» όταν θα γίνει η αποκάλυψη των «επενδύσεών» τους στο real estate.

Δεν υπάρχει κάτι πολύτιμο στον Κόσμο, επάνω στο οποίο να μην έχουν απλώσει τα βρόμικα «χέρια» τους. Δεν υπάρχει «φιλέτο» εντός τού Χριστιανισμού —και όχι μόνον—, το οποίο να μην τους ανήκει. Εκατοντάδες εκατομμύρια διαμερισμάτων, εμπορικών ακινήτων, εκτάσεων γης και τουριστικών φιλέτων έχουν περάσει στην κυριότητά τους. Στην κυριολεξία έχουν «ξεσπιτώσει» τους Χριστιανούς και τους τα έχουν πάρει ΟΛΑ μέσα στο ίδιο τους το «σπίτι». Ό,τι πολύτιμο ανήκε στους Χριστιανούς μετά από πολέμους κι εργασία αιώνων, τούς το έχουν πάρει μέσα από τα «χέρια» κι εξαιτίας μερικών καταναλωτικών δανείων, τα οποία «δούλεψαν» σαν τα «καθρεφτάκια» εκείνα, τα οποία έδιναν οι Κονκισταδόρες στους ιθαγενείς τού Νέου Κόσμου. Τους έχουν αφήσει άστεγους να παρακαλάνε να νοικιάσουν «τρύπες» στη δική τους επικράτεια !!!

Γι’ αυτόν τον λόγο αναφερθήκαμε στο ίντερνετ. Σε μια εποχή, που τα πάντα έχουν ψηφιοποιηθεί —και μαζί μ’ αυτά και το παγκόσμιο περιουσιολόγιο—, αρκεί το «πάτημα ενός κουμπιού» και θα «δούμε» μπροστά μας τη μεγαλύτερη «λεία» κλοπιμαίων στην ιστορία τού Κόσμου …Τη μεγαλύτερη «λεία» των μεγαλύτερων τοκογλύφων όλων των εποχών …Το απόλυτο ρεκόρ όλων των αιώνων για γύφτους, κλέφτες, τοκογλύφους, νταβατζήδες και άλλους «επιστήμονες». Γι’ αυτόν τον λόγο κινδυνεύουν με εγκατάλειψη από τους μαρξιστές «δικηγόρους» τους. Μέχρι τώρα —κι εξαιτίας τού σχεδιασμού τής Νέας Τάξης— για μερικά «ψίχουλα» εξασφάλιζαν την προστασία τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής Γης. Εάν χάσουν τους μαρξιστές «δικηγόρους» τους, θα μείνουν μόνοι τους με τη λεία στα αιματοβαμμένα χέρια τους. Σε μια τέτοια περίπτωση πολύ αμφιβάλουμε για τη δυνατότητά τους να συνεχίσουν να «συγκατοικούν» ανάμεσα στα θύματά τους. Βαλίτσες για το Ισραήλ πρέπει να ετοιμάζουν από τώρα.

Η μετάβαση, δηλαδή, από τη σημερινή εφιαλτική σιωνιστική «Νέα Τάξη» στην ελληνική «Εποχή τού Υδροχόου», θα γίνει απόλυτα ήρεμα. Δεν θα σημειωθούν ανώφελες κι αναίτιες συγκρούσεις μεταξύ των «πιστών» των διαφορετικών Τάξεων Πραγμάτων. Η μετάβαση θα είναι «επαναστατική», αλλά απόλυτα ειρηνική και φυσική …όπως φυσική είναι και η «επαναστατική» ανατολή τού Ηλίου, η οποία «νικάει» το σκοτάδι …Όπως ακριβώς —ήσυχα κι όμορφα— «σηκώνεται» ο Ήλιος στον ουρανό και φωτίζει ΟΛΗ τη Γη. Είτε είναι «ξύπνιος» κάποιος είτε «κοιμάται», το ίδιο είναι, γιατί την Ανατολή αυτήν δεν την επηρεάζει η προσωπική του συμμετοχή. Χωρίς καθόλου δράματα και υστερίες ΟΛΟΣ ο κόσμος θα δει ταυτόχρονα τα πάντα, γιατί αυτό ακριβώς είναι το ΦΩΣ. Δεν μπορείς ν’ αμφισβητήσεις το έργο τού ΦΩΤΟΣ, γιατί δεν μπορείς ν’ αμφισβητήσεις αυτά τα οποία βλέπεις εσύ ο ίδιος κι ούτε μπορείς να παραπλανήσεις τους υπόλοιπους, οι οποίοι επίσης βλέπουν. Δεν μπορείς να γίνεις μονόφθαλμος «δικηγόρος» των τυφλών, γιατί όλοι «βλέπουν». Από τη στιγμή που θ’ ανατείλει ο Ήλιος, το θέατρο «σκιών», το οποίο σήμερα τρομοκρατεί την ανθρωπότητα, απλά δεν θα μπορεί να λειτουργήσει.

Ακόμα και ο πιο έξυπνος και δαιμόνιος συνωμότης εξουδετερώνεται από το ΦΩΣ, εφόσον δεν μπορεί να παίξει με τις «σκιές» και τον φόβο που αυτές προκαλούν στον άνθρωπο. Με την «αυγή» τής Νέας Εποχής οι γύφτοι και οι εγκληματίες τής νύχτας εξαφανίζονται, γιατί παύουν πλέον να υπάρχουν τα δεδομένα εκείνα, τα οποία τους επέτρεπαν να τρομοκρατούν, να κλέβουν και να εκβιάζουν τον κόσμο. Μαζί μ’ αυτούς εξαφανίζονται κι όλοι οι «δικηγόροι» που τους «υπερασπίζονταν». Το ΦΩΣ όλα αυτά τα «διαγράφει» κι αυτό θα γίνει με την «Εποχή τού Υδροχόου» …Με την «Εποχή τού Διονύσου» !!!

Θέμα χρόνου είναι πλέον ν’ ανακτηθεί ο έλεγχος του «σκάφους» από τους έως τώρα εξουδετερωμένους «ναυπηγούς» του. Θέμα χρόνου είναι ν’ αναλάβει το «τιμόνι» Έλληνας Κυβερνήτης. Θέμα χρόνου είναι οι υπεράριθμοι, άνεργοι και φτωχοί πλέον «δικηγόροι» τού μαρξισμού να παρατήσουν τους Σιωνιστές και να πλαισιώσουν τη νέα «διεύθυνση». Εάν δουν ότι τα συμφέροντά τους καλύπτονται καλύτερα από τους Έλληνες, θα παρατήσουν τους Σιωνιστές πριν καν αυτοί το καταλάβουν. Οι Έλληνες είναι θέμα χρόνου ν’ ανακτήσουν το «πλοίο» τους. Δεν υπάρχει ούτε η ελάχιστη πιθανότητα ν’ αρπάξει κάποιος «πειρατής» το σκάφος τού Διονύσου. Όσο σφικτά και να τον «δέσουν» τον μεγάλο Θεό, δεν θα μπορέσουν να τον εξουδετερώσουν. Όσο κι αν εφήμερα έχουν καταφέρει να παγιδεύσουν και να εξουδετερώσουν τους Έλληνες, αυτοί θα «ανακτήσουν» τις δυνάμεις τους …Είναι πάντα συνεπείς στα ραντεβού τους με την Ιστορία …Πόσο μάλλον στο πιο μεγάλο «ραντεβού» όλων των εποχών !!!

Είναι θέμα χρόνου ν’ αποκατασταθούν οι Έλληνες από τον Ίδιο τον Θεό. «Θυσιάστηκαν», για χάρη των συμφερόντων ΟΛΗΣ τής ανθρωπότητας και του Σχεδίου τού Θεού και τους τελευταίους αιώνες αδικήθηκαν στον υπέρτατο βαθμό. Για να μην επηρεάσουν αρνητικά με τη δράση τους έναν δρομολογημένο και σκληρό Σχεδιασμό, «αποσύρθηκαν» στο περιθώριο …κι αυτό ήταν ιδιαίτερα σκληρό και άδικο για τη μεγαλύτερη ανθρώπινη πνευματική δύναμη στην ανθρώπινη ιστορία …Μικρασιατική Καταστροφή, Εμφύλιος, Χούντα και Μνημόνια ήταν κόστη δυσβάστακτα, τα οποία προκλήθηκαν όλα από τους μαρξιστές-υπηρέτες τού Σιωνισμού …Πισώπλατα «μαχαιρώματα» από ορκισμένους μαρξιστές, οι οποίοι, λόγω καταγωγής, παρίσταναν τους Έλληνες. Τα παιδιά των Ελλήνων σύντομα θ’ αποκατασταθούν και θα πάρουν ξανά τη θέση τους στην πανανθρώπινη κοινωνία. Τώρα, που η κοινωνία θα καθαρίσει από τη συσσωρευμένη σιωνιστική «Κόπρο τού Αυγεία», θ’ απελευθερωθεί η ανθρωπότητα από τα «βάρη» της και θ’ ανατείλει επιτέλους η Εποχή τού Υδροχόου !!!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

Δημιουργός τής Θεωρίας τού Υδροχόου

 

Share: